18. kolo
16.12.2017 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Racing Strasbourg - Toulouse FC 2:1

Nováček ze Štrasburku doma na Stade de la Meinau porazil i FC Toulouse a stoupá tabulkou i nadále.

Štrasburk v 25. minutě otevřel gólový účet utkání a dostal se do poměrně brzkého vedení. Nutno ale říci, že po poměrně přísně nařízené penaltě, kterou nařídil rozhodčí Desiagne po standardní situaci z pravé strany hřiště, kdy byl v běžném šestnáctkovém souboji mírně zatažen jeden z hráčů Racingu. Do listiny střelců se zapsal Martin.

Hned v 30. minutě ale srovnal stav ve skvělé fazóně hrající Gradel. Pár metrů před šestnáctkou soupeře totiž zahrával trestný kop, který se mu příliš nevydařil, nakonec se ale dostal i k odraženému míči a parádní ranou k pravé tyči rozvlnil síť. Skóroval tedy už potřetí v řadě v domácí soutěži. V prvním poločase už diváci žádnou velkou šanci neviděli.

V 52. minutě zahrával rohový kop z levé strany hřiště Lienard, parádně si na něho naběhl Mangane a z voleje napálil míč do pravého rohu branky, a rozhodl tak o dalším vítězství Štrasburku v letošní sezóně Ligue 1.

Toulouse tak pokračuje v ne příliš přesvědčivých výkonech i nadále a nutně potřebuje zabrat. Naopak Racing Štrasburk se vyšrouboval po tomto utkání už dokonce na osmou příčku tabulky. Z posledních jedenácti utkání si připsal pouze jednu jedinou prohru a poctivě sbírá každičký možný bod. Po Paris Saint-Germain a Bordeaux tedy porazili hráči Racingu i Toulouse a v příštím kole je čekají poslední Méty, což by nemusel také nijak velký problém.

Autor: Martin Pšenica

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele