Ligue 1 - souhrn 17. kola

05.12.2008, 20:58, aktualizováno 07.12.2008, 22:52
Komentáře a souhrny
Lyon prohrál v Nantes a jeho náskok se opět sníží. Olympique Marseille ukončil sérii Nice a po výhře 2:1 se posunul na druhé místo tabulky. Třetí je po remíze v Caen Rennes, Bordeaux porazilo Valenciennes a je čtvrté. Pátá je po vítězství nad Le Mans Paříž. Toulouse v poslední minutě přišlo o vítězství v Lille, St-Étienne si poradilo s Le Havrem a uniká od sestupových pozic...

Girondins Bordeaux - Valenciennes FC 2:1

05.12.2008 19:00

Góly: 35. Marouane Chamakh, 47. Fernando Cavenaghi - 43. Grégory Pujol

Bordeaux si v předehrávce sedmnáctého kola dokázalo poradit s posledním Valenciennes a posunulo se tak již na třetí místo. Zápas rozhodl těsně po změně stran nejlepší střelec domácích Fernando Cavenaghi.

Bordeaux se ujalo vedení již po půlhodině hry, pár minut před koncem poločasu ale dokázal vyrovnat hostující Pujol. Domácím hrozila potupná ztráta, dvě minuty po začátku druhého poločasu ale Bordeaux spasil nejlepší střelec klubu Fernando Cavenaghi. Mizerná série Valenciennes tak pokračuje, tým Antoineho Kombouareho nevyhrál již od konce srpna a nadále zůstává na samém chvostu tabulky. Naopak domácí se posunuli na třetí příčku a na čelo tabulky ztrácejí pouze pět bodů.

Předsunuté utkání Ligue 1 začali lépe hosté z Valenciennes, když se již v 9. minutě dostali na dostřel Valverdeho branky. Hlavička Pujola ale mezi tři tyče nemířila. Hosté, povzbuzeni remízou v minulém kole proti Lyonu, se tlačili do útoku. Výsledkem byla další střela Pujola, ani tentokrát ale domácímu gólmanovi příliš starostí nenadělala a Valverde dokázal Pujolův pokus zpoza pokutového území zlikvidovat.

Přestože měli ze zápasu více hosté, z gólu se nakonec radovali příznivci Bordeaux. Rychle zahraný přímý kop Juriettiho propadl až k Wendelovi, který blesurychle odcentroval do pokutového území, kde se nacházel marocký útočník Chamakh. Ten si se zakončením nedělal problémy a razantní hlavičkou nedal gólmanovi hostů šanci - 1:0.

Hosty ale obdržený gól do kolen nesrazil - již o sedm minut později bylo vyrovnáno. Aktivní Pujol se protáhl okolo dvou obránců Bordeaux a střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Domácí se před odchodem do kabin ještě mohli dočkat vedení - dalekonosnou střelu Cavenaghiho ale dokázal s obtížemi gólman Valenciennes Penneteau vyrazit.

Domácí, kteří stále ještě pomýšlejí na titul, se ale s nerozhodným výsledkem se sestupujícím týmem nehodlali smířit, což potvrdil dvě minuty po příchodu na hřiště Cavenaghi. Druhý gól modrých padl shodně ze standardní situace, tu zahrával Gourcuff - jeho střela byla zblokována, k míči se ale prodral argentinský zabiják Cavenaghi a ze šesti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě.

Hosté se po hodině hry málem dočkali vyrovnání, to by ale s tak jasnými příležitostmi nesměli nakládat jako Rafael Schmitz, který z jasné pozice přestřelil bránu. Ke konci zápasu měl ještě šanci hostující Rudy Mater, ani on ale na gólmana Valverdeho nevyzrál a Bordeaux si tak připsalo svou osmou výhru. Valenciennes si minimálně bod zasloužilo, ale kvůli své střelecké impotenci se domů vrací s prázdnou.

Více informací k zápasu

SM Caen - Stade Rennes 1:1

06.12.2008 19:00

Góly: 45. Benjamin Nivet - 77. Moussa Sow

Neporazitelnost fotbalistů Rennes pokračuje i po zápase v Caen. Domácí tým se sice těsně před poločasovým hvizdem dostal do vedení, ale hosté dokázali třináct minut před koncem utkání vyrovnat.

V prvních třech minutách zápasu zahrozili hosté dokonce dvakrát. Nejprve pozornost gólmana Plantého zkoušel Leroy, o pár chvil později nebezpečně pálil Bocanegra. Ani jeden pokus však v síti Caen neskončil. Další gólovou šanci mohli vidět diváci po půlhodině hry, zahrozili opět hosté, ale střela Ekoka skončila také v náručí brankáře Plantého.

Vedoucí branka ale padla do sítě Rennes, které bylo po celý první poločas lepším týmem. Běžela 45. minuta, Barzola našel přesným centrem Niveta a ten povedenou střelou dostal Caen do vedení.

Vedoucí branka domácí výběr povzbudila a v druhém poločase bylo Caen lepším týmem. Zdvojnásobit vedení mohl v 50. minutě Toudic, který utekl obraně Rennes a řítil se sám na gólmana Doucheze. V souboji jeden na jednoho ale selhal a poslal míč mimo tři tyče.

Hosty "zachránil" střdající Sow, který v 73. minutě proměnil svůj první dotek s míčem ve vyrovnávací branku. Utkání tak svého vítěze nenašlo a oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Le Havre AC 2:0

06.12.2008 19:00

Góly: 75. Dimitri Payet, 80. Bafétimbi Gomis

Pod vedením nového trenéra Alaina Perrina se fotbalistům St. Étienne podařilo v Ligue 1 podruhé za sebou zvítězit, když v důležitém souboji o záchranu zdolali Le Havre 2:0. Branky padly v rychlém sledu zhruba čtvrthodinku před koncem utkání, zasloužil se také o ně výraznou měrou Kevin Mirallas, jenž na hřišti nepobyl o moc déle.

Byli to hosté, kdo zápas odstartoval lépe. Benjamin Police pálil hodně tvrdě z hranice vápna a gólman Jeremie Janot se měl co ohánět. St. Étienne poprvé zhrozilo až po dvaceti minutách hry. Divid Gigliotti uvolnil do dobré pozice Daisukeho Matsuie, který ale nechal jen elegantně vyniknout hostujícího strážce branky Christopheho Revaulta.

Domácí zbytku poločasu dominovali, Le Havre i díky dobrému výkonu Reuvalta udržel čisté konto. Nejprve Gomis zaspolupracoval s Araujem, jehož následná střela skončila jen napálením stojícího obránce, ve 36. minutě se ovšem Les Verts ocitli v největší šanci první půle, ale Gomisova hlavička po centru Machada skončila jen výtečným reflexivním zákrokem Reuvalta.

A St. Étienne tlačilo i poločase. V 53. minutě skončil Gigliottiho pokus jen v boční síti, na druhé straně se jako blesk z čistého nebe o čtvrthodinku později dostal do dobré příležitosti Alassane, ale ani jím se skóre 0:0 neměnilo.

Diváci se přece jenom gólu dočkali. Šťastní nebyli ze 75. minuty hostující fanoušci, protože Mirallasův pas zprava, který těsně před touto situací střídal, napálil přesně do sítě ke vzdálenější tyči z voleje Payet. Za pět minut bylo vymalováno. Už předtím Revault Gomise vychytal, byl to ale třiadvacetiletý útočník, kdo se smál naposledy. Mirallas potvrdil svůj skvělý výkon druhou asistencí na pravačku kanonýra St. Étienne.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Toulouse FC 1:1

06.12.2008 19:00

Góly: 90+1. Michel Bastos - 64. Mauro Cetto

Souboj sousedů dopadl podle předpokladů - remízou. I když po devadesáti minutách byl stav příznivý pro hosty, Lille spasil v první minutě nastavení Bastos.

Lille na svém stadionu od začátku sezony prohrálo pouze jednou, v sobotu to ale vypadalo, že Toulouse jeho neporazitelnost znásobí dvěma, když Mauro Cetto po hodině hry otevřel skóre. Domácí fanoušky ale rozjásal brazilský záložník Bastos.

Do zápasu vstoupilo lépe Toulouse. Dalekonosný pokus Mathieua ale s obtížemi domácí gólman vytěsnil. Po 12 minutách si hosté vytvořili další šanci, přímý kop Mathieua se dostal až k Bergougnouxovi, který svým tvrdým volejem trefil pouze gólmana Malickiho.

Domácí se do hry dostávali pomaleji, svou první šanci si vypracovali až po čtyřiceti minutách - Bastosův centr ale nedokázal zužitkovat Obraniak, když nemířil mezi tři tyče Carrassovy branky. O pár minut později se do zakončení dostal sám Bastos, který využil zmatků v obraně Toulouse, ale jeho střela se pouze odrazila od tyčky.

Lille pokračovalo v ofenzivním představení i po změně stran a opět to byl argentinský útočník Bastos, který se dostal do vážné šance. Jeho ránu ale dokázal vytěsnit jistý gólman Carrasso. A domácí se museli útočit ještě víc po 64. minutě, když obdrželi první gól. Ten si připsal argentinský obránce Mauro Cetto, který po přímém kopu Didota prostřelil domácího gólmana mezi nohama.

Když už to vypadalo, že fialoví si z Lille odvezou všechny body, zakročil Bastos. Ten svým nekompromisním přímým kopem z první minuty nastavení prostřelil jak zeď, tak i bezmocného gólmana Carrassa.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - OGC Nice 2:1

06.12.2008 19:00

Góly: 14. Karim Ziani, 45. Mamadou Niang (pen.) - 48. Habib Bamogo

Marseille doma porazila Nice a ukončila jeho pětizápasovou sérii výher. Zároveň se dotáhla na vedoucí Lyon na tři body, mistr Francie má ale k dobru ještě zápas s Nantes.

Oba týmy měly před začátkem zápasu stejný počet bodů, po výhře Marseille se ale domácí posunuli na druhé místo Ligue 1, hosté z Nice zůstávají na pátém místě. První gól vstřelil hostující Echouafni, bohužel pro něj i celé jeho mužstvo se ale trefil do vlastní sítě. Druhý gól Marseille vstřelil těsně před poločasem z penalty Niang, za hosty dokázal skóre zmírnit pouze Bamogo.

Domácí se mohli vedení ujmout již po třech minutách, Bolo Zenden vypálil na gólmana hostů tvrdou ránu, ten ale s problémy dokázal míč vyrazit nad břevno. Marseille ale nebyla smutná dlouho, v 14. minutě totiž s notnou dávkou štěstí skončil míč v síti Nice. Zasloužil se o to obránce hostů, který se snažil odkopnout míč od své branky po přímém kopu Zianiho. Provedl to ale tak nešťastně, že míč skončil za zády gólmana Ospiny.

Druhý gól mohl po pohledné kombinaci s Niangem přidat Zenden, gólman Ospina se ale proti bývalému hráči Liverpoolu vytáhl dobrým zákrokem a nedovolil tak domácím odskočit na dvougólový rozdíl. Nakonec se ale domácí dočkali ještě do konce prvního poločasu, když rozhodčí zapískal penaltu za faul Roola na Valbuenu. Úspěšným exekutorem se stal Mamadou Niang, který si připsal již svůj devátý gól v sezoně.

Nice ale vstoupilo do druhého poločasu velice dobře a již po třech minutách pobytu na hřišti se mohli hostující příznivci radovat ze snížení na 1:2. Diakite našel svým centrem Bamoga, který dokázal míč napálit do levého rohu Mandandovy brány přesto, že ho bránilo hned trio marseillských obránců.

Jistotu mohl Marseille dodat Niang, který se po kombinaci s Koném odhodlal ke střele. Ta nakonec překonala Ospinu, hostům ale podruhé pomohla dobře postavená tyčka.

Nice postupem času zvyšovalo svůj tlak, který málem vedl ke dvěma gólům, nakonec ale Mandanda další gól neinkasoval. Nejdříve dokázal zlikvidovat jasnou šanci Moulounguiho, posléze mu pomohlo také břevno, které z dvaceti metrů nastřelil Saada.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Olympique Lyon 2:1

06.12.2008 21:00

Góly: 60. Ivan Klasnić, 89. Ivan Klasnić (pen.) - 43. Frédéric Piquionne

Souboj velkého Lyonu proti trpaslíkovi z Nantes. Domácí celek možná oprášil zašlou slávu z dob, kdy vyhrál titul, a i přes inkasovanou branku v první půli je spasil dvěma trefami v dějství druhém Ivan Klasnič.

Rozhodující gól navíc dal v předposlední minutě zápasu z penalty. Pro nováčka soutěže to jsou velmi cenné body v boji o záchranu, zůstává šestnáctý. Lyon udržel první místo, jeho náskok se však podstatně ztenčil, je už jen tříbodový.

Lyon v lize nevyhrál dokonce potřetí za sebou a pokud si chce udržovat konstantní odstup, musí hodně rychle zabrat. To Nantes je na tom právě opačně, třetí výhra v řadě a strmý vzestup tabulkou jsou pro klub určitě velmi pozitivní zprávy.

V prvním poločase byl nejaktivnějším mužem na hřišti hostující Frederic Piquionne, který mohl otevřít skóre zápasu v úvodní pětiminutovce. Jenže při první šanci míč osamocen před brankářem Jeromem Alonzem napálil pouze do jeho nohou, o minutu později v téměř stejné pozici zasáhl Alonzo opět skvěle.

Lyon nadále soupeře tlačil, moc šancí však k viděni nebylo a fanoušky na stadionu proto rozesmutnil dvě minuty před pauzou právě Piquionne. Po přímém kopu Kima Kallstroma vyrazil Alonzo pouze před sebe a Piquionne pohodlně do levého koutu zakončil - 0:1.

Druhé dějství ovšem přineslo zlepšení výkonu pro domácí tým a mírný tlak vyvrcholil po necelé čtvrthodině. Kousek za vápnem sebral balón z kopačky Jeremymu Toulalanovi Aurelien Capote, který vystřelil, rána ovšem změnila po teči směr a míč se dostal právě ke Klasničovi, který nedal brankáři Hugo Llorisovi šanci 1:1.

Když už to vypadalo, že se oba týmy smíří s jednobodovým ziskem, přišel úder z nebes v podobě pokutového kopu. Dvě minuty před vypršením normální hrací doby fauloval ve vápně Lamine Gassama Mamadoua Bagayokoka, rozhodčí foukl do píšťalky a Klasnič bez větších starostí rozhodl do protipohybu Llorise.

Příště se Lyon pokusí napravit reputaci ve šlágru doma s Marseille, na Nantes čeká opět domácí prostředí a soupeřem mu bude jiný nováček, tentokrát Grenoble.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - AJ Auxerre 0:0

07.12.2008 17:00

Góly: -

Gólová mizérie Auxerre pokračuje. Proti Grenoblu opět nedalo ani gól, alespoň si však připsalo bod za bezbrankovou remízu.

Největší šanci zápasu si vypracoval Adam Coulibaly, ale hlavičkoval pouze do tyčky. Tato jasná příležitost pouze dokumentovala neschopnost Auxerre vstřelit gól. Z tohoto úspěchu se v posledním měsíci radovali hráči AJ pouze jednou, a po sedmnácti kolech jich mají na kontě pouze třináct. Tým Jeana Fernandeze také díky tomu klesl až na čtrnáctou pozici.

Auxerre se snažilo od začátku střeleckou mzérii protrhnout. Ve třinácté minutě si míč poblíž pokutového území k přímému kopu připravil Chafni, jeho pokus ale dokázal gólman Grenoblu Wimbee zlikvidovat.

První vážnější šance Grenoblu přišla po pětadvaceti minutách. Courtois ukradl míč hostujícímu obránci a postrčil ho Danielu Moreirovi. Jeho pravačka ale mířila těsně nad bránu Rioua. Tři minuty před koncem poločasu si vypracovalo další slušnou příležitost Auxerre. Jean-Pascal Mignot se objevil osamocený v pokutovém území, jeho volej ale mezi tři tyče nezamířil.

Druhý poločas byl ještě nudnější než ten předchozí. Šancí bylo po málu, navíc po velikých intervalech. První šance po změně stran přišla asi dvacet minut před koncem. S nebezpečným centrem Hengbarta si ale Wimbee dokázal poradit. Gólman Auxerre si připsal podobný zákrok o čtyři minuty později.

Ke konci zápasu se Auxerre dralo do zakončení a toužilo ve vstřelení rozhodujícího gólu. Hostům ale chyběla přesnost a překvapivý moment a museli se tak spokojit s jediným bodem.

Více informací k zápasu

FC Lorient - AS Nancy-Lorraine 1:0

07.12.2008 17:00

Góly: 83. Kévin Gameiro

Lorient potvrdil svou stoupající formu v domácím zápase proti Nancy. Pět minut před koncem rozhodl zápas francouzský útočník Gameiro.

Lorient neprohrál již počtvrté v řadě a posunul se tak již na jedenácté místo. V uplynulém měsíci si oranžoví dokázali poradit s Marseille i Toulouse, bod pak vybojovali proti Lille. Zato Nancy se poslední dobou nedaří, po přestřelce v Poháru UEFA prohráli v domácí soutěži podruhé v řadě a zůstávají na patnácté pozici s devatenácti body.

Domácí se mohli z gólu radovat již po sedmi odehraných minutách, Gameiro se po kombinaci s Vahiruou nebál vystřelit a jeho ránu zkrotilo až břevno. Dalším, kdo se mohl zapsat do statistik zápasu, byl Amalfitano. Jeho hlavička po rohovém kopu ale opět pouze lízla břevno a hrálo se od branky hostů.

Nejlepším hráčem na hřišti byl určitě Vahirua, který se podílel snad na všech šancích svého týmu. Tu další připravil opět pro Amalfitana, jehož tvrdou ránu dokázal gólman Gregorini se štěstím vyrazit. První šance hostů v prvním poločase přišla až těsně před hvizdem hlavního sudího. Mickael Chretien napálil míč na bránu domácího Lorientu, gólman Audart ale neměl se střelou vážnější problémy.

Hosté se k útočení dostali až po změně stran. Dvě minuty po zahájení druhé půle se musel Audard vytáhnout proti přímému kopu Berenguera, o čtvrt hodiny později čelil tvrdé ráně Gavanona.

Přestože bylo Nancy ve druhém poločase lepším týmem, vedení se ujali domácí. Fabrice Aurel nacentroval na vzdálenější týč, kde svým nekompromisním volejem nedal útočník Gameiro brankáři šanci. Lorient mohl pojistku přidat v nastaveném čase - Abrielova střela ale za zády Gregoriniho neskončila.

Z bodu se tak nakonec málem radovali hosté, pár vteřin před koncem zápasu se v šanci objevil Youssouf Hadji. Jeho hlavičku ale dokázal zastavit gólman Audart a Lorient se tak mohl radovat ze své šesté výhry v sezoně.

Více informací k zápasu

AS Monaco - FC Sochaux 1:1

07.12.2008 17:00

Góly: 20. Alejandro Alonso - 9. Francileudo Santos

O osudu utkání mezi Monakem a Sochaux rozhodlo prvních dvacet minut. Hosty poslal do vedení v deváté minutě Santos, o jedenáct minut později bylo vyrovnáno, v dresu Monaka se prosadil Alonso. Stav se do konce zápasu už nezměnil a oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 1:1.

V deváté minutě utkání vyrobil velkou hrubku domácí obránce Modesto, o míč ho obral Dalmat, který z voleje poslal do gólové šance Santose. Útočník Sochaux nabídnuté příležitosti využil a povedenou střelou otevřel skóre zápasu. O sedm minut později utekl obraně hostů Park, ale s jeho pokusem si brankář Monaka věděl rady. Vyrovnávací gól přišel ve dvacáté minutě. Čtveřice domácích hráčů výborně zakombinovala, ke střele se dostal Park, jeho pokus gólman Richert dokázal vyrazit pouze před sebe a na dorážku Alonsa z těsné blízkosti byl už krátký.

V druhé půli si hosté vytvořili tři vážnější šance, nejprve Pitaua na poslední chvíli vychytal gólman Thuram, o tři minuty později se domácí gólman opět zaskvěl výborným zákrokem, tentokrát proti přímému kopu Boudebouze. Podobnou příležitost měli vzápětí i fotbalisté Monaka, ale standardní situace v podání Pokrivace skončila mimo branku Sochaux. Třetí gólová příležitost Sochaux přišla v nastaveném čase, Pitau si ze tří domácích obránců udělal slalomovou trať, ale jeho střelu dokázal brankář Monaka vytěsnit na roh. Skóre 1:1 tak vydrželo až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Le Mans UC 72 3:1

07.12.2008 21:00

Góly: 22. Guillaume Hoarau, 38. Guillaume Hoarau, 87. Péguy Luyindula - 30. Grégory Cerdan

Guillaume Hoarau se dvěma brankami v rozmezí šestnácti minut výrazně podílel na vítězství PSG v utkání proti Le Mans. Na jeho první branku z 22. minuty dokázali hosté ještě odpovědět, pak ale Pařížané přidali další dva góly a zajistili si vítězství 3:1.

24letý útočník, který pomohl v loňské sezóně Le Havru k postupu do nejvyšší francouzské soutěže, se do míče poprvé opřel ve 22. minutě a hned z toho byl první gól utkání. Sessegnon Hoarauovi šikovně přistrčil míč a na jeho střelu brankář hostů nedosáhl. Le Mans dokázalo vyrovnat po půlhodině hry, na centr Coutadeura nejvýše vyskočil Cerdan a hlavou srovnal na 1:1. Závěr první půle opět patřil Hoarauovi, který využil přihrávky Giulyho a přidal svou druhou trefu v utkání. Sessegnon se v roli gólového nahrávače ukázal podruhé v 87. minutě, kdy připravil brankovou příležitost pro střídajícího Luyindulu, který chladnokrevnou střelou definitivně rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou v hlavním městě Francie.

Ligue 1 má také nového krále střelců, Hoarau se díky dvěma trefám do sítě Le Mans vyhoupl do čela tabulky kanonýrů. Na svém kontě má deset branek, v těsném závěsu za ním je lyonský Benzema, který vstřelil o branku méně.

Pařížané jsou v tabulce na pátém místě, ale na druhou Marseille ztrácí pouhé dva body. Ani náskok vedoucího Lyonu není velký, PSG zaostává za lídrem soutěže o pět bodů. Fotbalisté Le Mans se ziskem 24 bodů uzavírají horní polovinu tabulky Ligue 1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon17104322:1234
2.Olympique Marseille1787233:2131
3.Stade Rennes1779122:1230
4.Girondins Bordeaux1785424:1529
5.Paris Saint-Germain1792620:1429
6.OGC Nice1684421:1628
7.Toulouse FC1776414:1227
8.Lille OSC1768324:1826
9.Le Mans UC 721773723:2324
10.AS Monaco1765618:1623
11.FC Lorient1765621:2023
12.SM Caen1757521:1822
13.Grenoble Foot 381656511:1421
14.AJ Auxerre1755713:1520
15.AS Nancy-Lorraine1747613:1719
16.FC Nantes1753914:2418
17.AS Saint-Étienne17511112:2516
18.FC Sochaux1719715:2212
19.Le Havre AC17331112:2812
20.Valenciennes FC17251011:2211

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nj, tak jim to vyslo.. ted by me zajimalo, jak zareaguje marseille.

Reagovat
božský John

výhrou nad Nice..počítám...ale snadn to nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

no, nejsem si tak jista..

Reagovat
božský John

Já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille podle mě nevyhraje.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná výhra.

Jinak Andulce za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, diky.. ale valenciennes si aspon bod zaslouzilo..

Reagovat
herbage

Cavenaghi, Ibiševič

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by mi někdo Cavenaghiho popsat co je to za typ útočníka apod. ?

Reagovat
$dolar$

Asi bych ho prirovnal k Aguerovi, akorat ze je ve vsem trosku horsi

Reagovat
božský John

Přesně,neprosadil se ve Spartaku Moskva a tak šel do Bordeaux..moc se mi líbí s Chamakhem..

Reagovat
stas87

nepresadil sa je trochu silne slovo nemyslis?

Reagovat
božský John

neprosadil...z mýho pohledu...prostě se mu tam až tak nevedlo...

Reagovat
stas87

no pokial nezabudam tak tam hraval celkom pravidelne v zakladu ale predsa len je to dlho tak ste vyhrali dakujem za bod do tipovacky my zasa tradicne remiza holt sme remizovy krali letos s rennes

Reagovat
božský John

my budem králové Francie

Reagovat
stas87

kralove juhu to mozno ale majster lezi viac smerom hore a je celkom jasne kto to bude

Reagovat
stas87

vyborne ivane skoda ze si od nas odisiel

Reagovat
$dolar$

Parada Nantes

Reagovat
stas87

fanda marseille?bordeaux?

Reagovat
$dolar$

Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Cavenaghi Škoda, že sem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkon opět hodně mizerný. Hráči z lavičky, ač by měli borce ze základu nahradit, tak na to letos absolutně nemají. Delgado, Fred, Keita, Piquionne špatenka. Zápas byl také vcelku o ničem, neustále špatná kombinace a polehávání. Už aby se vrátil Benzema a Bodmer.

Reagovat
smazaný uživatel

Keitu v Lyonu z*urvili, byl dříve hvězda Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, jestli tohle je hráč za 18 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

PSG , ať žije Hoarau...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Hoarau.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele