Ligue 1 - preview 17. kola

05.12.2008, 08:19, aktualizováno 07.12.2008, 09:45
Previews
Dnes se bude ve Francii bojovat maximálně o střed tabulky, jedinou výjimkou je utkání Paříže s Le Mans. Sochaux, od zimy klub Václava Svěrkoše, jede do Monaka, Lorient hostí Nancy a Grenoble přivítá Auxerre.
Girondins Bordeaux - Valenciennes FC  (pátek 19:00)
Na titul pomýšlející Bordeaux přivítá v páteční předehrávce poslední Valenciennes. O sebevědomí domácích může svědčit i to, že pouze na lavičku usedne klíčový záložník Yoann Gourcuff.

Francouzská liga se zpravidla hraje pouze o víkendu, Bordeaux ale dostalo od francouzské fotbalové asociace výjimku kvůli plánovanému úternímu zápasu Ligy mistrů proti AS Řím. Tým Laurenta Blanca tak bude mít dostatek času, aby se mohl na italského soupeře dobře připravit.

Na úterní zápas by měl být připravený také klíčový muž modrých - Yoann Gourcuff, který se v zápase s Valencinnes pravděpodobně posadí pouze na lavičku náhradníků. Francouzský ofenzivní záložník má totiž drobné svalové problémy a trenér Blanc nechce riskovat jeho absenci v klíčovém duelu s Římem.

Bordeaux nyní ztrácí na čelo tabulky propastných osm bodů, stále má ale šanci zaútočit alespoň na Ligu mistrů - na tu mu chybí dva body. Pokud chce tedy nadále pomýšlet na nejvyšší mety, bude muset v zápase s posledním celkem tabulky zvítězit a připsat si tak svou osmou výhru v sezoně.

"Nyní se musíme soustředit hlavně na tento ligový zápas, Řím je na pořadu dne až po vyhraném utkání s Valenciennes," potvrdil záložník domácích Ducasse. "Musíme před koncem podzimní části získat co nejvíce bodů, abychom měli před druhou polovinou soutěže dobrou výchozí pozici."

Valenciennes se nadále utápí v hluboké krizi, tým Antoineho Kombouara nevyhrál již přes tři měsíce, přesto se možná blýská na lepší časy. V minulém kole totiž dokázali borci ze severu Francie potrápit Lyon a dokonce získali bod za bezbrankovou remízu. Navíc se hostům proti Bordeaux vcelku daří, když vyšli z posledních čtyř vzájemných zápasů dvakrát jako vítězové.

Do karet hraje hostům také prázdná marodka, jediný hráč, který byl dosud zraněný - brazilský záložník Schmitz - totiž konečně doléčil svá svalová zranění. To domácím bude v základní sestavě určitě chybět obránce Henrique, otazník visí také nad startem brankářské jedničky Ulrichem Ramém. Ten stále není stoprocentně fit po zranění přitahovače. Do zápasu by ale již mohl zasáhnout nepříliš vytěžovaný útočník Jussie, který doléčil zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.10 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SM Caen - Stade Rennes  (sobota 19:00)
Téměř čtyři měsíce nepoznali fotbalisté Rennes hořkost porážky a na svou sérii chtějí navázat na hřišti Caen. Svěřenci kouče Lacombeho ztrácí na vedoucí Lyon pět bodů a patří k největším překvapením soutěže.

Obránce hostů Aubey tvrdí, že i přes výbornou druhou příčku zůstává on i jeho spoluhráči nohama pevně na zemi. "Právě teď je naše pozice v tabulce bezvýznamná. Rozhodovat se bude až několik kol před koncem. Máme kvalitní tým a je velmi těžké nás porazit, o tom se přesvědčilo už hodně mužstev. Ale je tady stále několik věcí, na kterých musíme ještě zapracovat," řekl Aubey a pokračoval: "Celá soutěž velmi vyrovnaná, kdokoliv může porazit kohokoliv."

Domácí tým v minulém kole prohráli v Le Mans 0:2, ale na svém hřišti umí potrápit týmy z předních pozic tabulky. Rennes nečeká rozhodně jednoduché utkání.

Caen se musí obejít bez dvojice Fahid Ben Khalfallah a Sebastien Mazure, k dispozici už ale bude gólman Planté. Hostům chybí Thomert a Mbia, který si poranil stehenní sval a do konce roku 2008 si nejspíše nezahraje.

Nudit se rozhodně nebude obrana ani jednoho týmu. V domácím dresu nastoupí Savidan, který je se sedmi vstřelenými brankami jedním z nejlepších kanonýrů soutěže. Hosté mají v mužstvu Pagise, který má na svém kontě pouze o jeden gól méně než Savidan a určitě bude pro Caen velkou hrozbou.
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Plante, Lemaitre, Sorbon, Promert, Boucansaud, Barzola, Seube, Savidan, Nivet, Toudic, Raineau
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Douchez, Bocanegra, Hansson, Aubey, Fanni, Cheyrou, Lemoine, Leroy, Pagis, Sow, Briand
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.85 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Saint-Étienne - Le Havre AC  (sobota 19:00)
Účastníkovi Poháru UEFA St. Étienne, který už má jistý postup do osmifinále této soutěže, se v lize vůbec nedaří. V minulém kole ale svěřenci trenéra Alaina Perrina dokázali po sedmi zápasech konečně zvítězit v Ligue 1 a odpoutat se tak od sestupového pásma. Teď se doma utkají s jen o bod horším Le Havrem.

A to je opravdu velká šance, jak na vítězství 2:1 v Nancy navázat. Situace okolo St. Étienne vypadala před tímto důležitým výsledkem hrozivě, i když nyní není o moc lepší. "Já se však nikdy nechtěl dostávat pod tlak, protože moje mužstvo kreativní je a navíc na sobě i hodně tvrdě pracuje," řekl Perrin.

Musíme mu dát za pravdu. Vždyť výsledky v pohárové Evropě to jenom potvrzují. Ve skupině nasázeli Perrinovi hoši tři góly jak dánské Kodani, tak i norskému Trondheimu. Na hřišti lídra belgické ligy z Brugg uhráli remízu 1:1. "Ten úspěch proti Nancy nás osvobodil od té mizerné série. Doufám, že najedeme na vítěznou vlnu. Byla to pro hráče obrovská úleva," oddechl si domácí stratég.

Les Verts přivítají Le Havre na Stade Geoffroy-Guichard téměř po pěti letech. V prosinci roku 2003 tehdy ještě ve druholigovém duelu zvítězili 2:0. Perrin může přivítat zpět řeckého obránce Stathise Tavlaridise, ale Mouhamadou Dabo, Christophe Landrin ani kapitán mužstva Loic Perrin mu nebudou kvůli zranění k dispozici.

Hosté na tom nejsou v poslední době moc dobře. Nachází se na sestupové osmnácté příčce, v posledních třech utkáních získali jen jeden bod. Před týdnem Le Havre podlehlo doma Nantes 0:2. Kouč Jean-Marc Nobilo má jen okrajová zranění v podobě Jeana-Pascala Fontaineho a Jeana-Armela Kana-Biyilho. "Ten poslední výsledek s Nancy nás nesmí ukolébat. Nesmíme teď usnout na vavřínech, musíme předvést pravě pravý opak," burcoval trenér domácích Perrin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.68 - 3.20 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lille OSC - Toulouse FC  (sobota 19:00)
Potkají se dva sousedé v tabulce, mezi nimiž je rozdíl jen jednobodový, kteří v minulých kolech remizovali. Copak u Toulouse, kde se možná víc než bod proti Marseille nečekal, ale Dogy hrály s průměrným Lorientem jen 1:1. Hráči Lille tak určitě nebudou chtít znovu smolně ztratit.

Protože proti Lorientu dominovali, vedli už od sedmé minuty, ale nakonec je srazil vlastní gól. "Klidně mohli po úvodní brance vést 2:0 či 3:0, určitě by si to i zasloužili," pochválil výkon soupeře kouč hostů Alain Casanova. "Vím, že Lille má skvělé začátky do utkání. Takže je musíme v prvních 20-25 minutách udržet na uzdě a zkusit se soupeře potrápit. Také si musíme dát pozor na ztrácení míčů, protože je to jedno z nejlepších mužstev v trestání těchto chyb," varuje před utkáním.

Toulouse je na tom hlavně co se týče ofenzivního pojetí hodně bídně. Nejenže naposledy proti Marseille opět nevstřelilo branku, ale pouze 13 vstřelených gólů, to nemá žádný jiný klub nacházející se od dvanáctého místa Ligue 1 výše. Takové číslo spíše náleží týmům bojující o záchranu. "Ale i tak si tam jedeme pro tři body," vytyčil jasný cíl Casanova.

Domácí na Stade Lille-Metropole prohráli v této sezóně jen jednou. Ale na Toulouse se jim statisticky příliš nedaří. Až na minulý ročník, kdy Lille zvítězilo 3:2, se hostům od roku 2004 třikrát podařilo venku vždy bodovat, z toho jednou naplno. Určitě Dogám nehraje ani suspendace kapitána Mavuby. Trenér Rudi Garcia ale může zařadit do sestavy Nicolase Plestana, který je po dlouhodobém zranění kolene konečně zpět.

Hostující lodivod Casanova vítá v týmu norského forvarda Daniela Braatena, jenž měl problémy se stehnem, ale Xavier Pentecote je nemocný a není připraven nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - OGC Nice  (sobota 19:00)
Šlágrem sedmnáctého kola Ligue 1 je určitě souboj mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky. Jedná se o třetí Marseille, která na svém stadionu přivítá bodově stejně úspěšné Nice...

Oba týmy, jak domácí Marseille, tak hosté z Nice, mají na svém kontě po šestnácti odehraných kolech 28 bodů. Zatímco u Nice se jedná o příjemné překvapení, o Marseille se to příliš říci nedá. Měl to být právě tým Erica Geretse, který měl prohánět šampiony z Lyonu, po bezmála polovině soutěže ale Marseillští ztrácejí na čelo tabulky šest bodů.

Forma domácích navíc v poslední době nabrala sestupnou tendenci, v minulých třech utkáních získali pouze dva body; nemluvě o Lize mistrů, kde podlehli Liverpoolu 0:1. Naopak hosté v posledních zápasech září: neprohráli již od konce září a v posledních pěti zápasech se dokonce radovali z plného počtu bodů.

"Jedeme do Marseille plni sebevědomí, žádný tlak nepociťujeme," přiznal třiatřicetiletý záložník Nice Cyril Rool. "Máme vysoké ambice, chceme zůstat v závěsu za Lyonem co nejdéle. Myslím, že máme na to, abychom se stali překvapením soutěže a nakonec postoupili do Ligy mistrů," prozradil také cíle svého týmu. "Takové zápasy vám mohou dodat sebevědomí, zároveň vás ale mohou srazit do kolen. Proto je důležité, abychom v sobotu vyhráli. Jistě to bude skvělý zápas, už se nemohu dočkat," dodal Rool, který v mládí Marseille fandil a dokonce zde před sedmi lety působil.

Marseille doma nepatří k těm nejsilnější celkům, naopak Nice je mimo svůj stadion velice silné. Domácím se ale proti OGC tradičně daří a doufají v úspěch. K tomu by jim mohl pomoci i uzdravený obránce Hilton a nepříliš vytěžovaný bek Rodriguez.

Hosté z Nice se konečně budou moci spolehnout na svého mladého útočníka Loïca Rémyho, naopak start brankářské jedničky Lionela Letiziho je nejistý, francouzský gólman má problémy s žaludkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Nantes - Olympique Lyon  (sobota 21:00)
Nováček z Nantes přivítá na svém stadionu první Lyon, který porazil naposledy před šesti lety. Nyní se to pokusí zopakovat v sedmnáctém kole Ligue 1...

Zápas byl na žádost hostů z Lyonu posunut z neděle na sobotu kvůli plánovanému zápasu Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Olympique by tak měl mít dostatek času, aby se stihl na bavorský velkoklub připravit.

Hosté z Lyonu se opět budou muset obejít bez klíčových hráčů - kvůli zranění bude chybět útočník Benzema, suspendován je stále kapitán a mistr přímých kopů Juninho. Lyon se bez těchto hráčů musel obejít i v minulém kole a pro mistry Francie to moc dobře nedopadlo - na svém hřišti pouze remizovali s podprůměrným Valenciennes 0:0.

I přes remízu v minulém kole má Lyon významný náskok pěti bodů před druhým Rennes. Tým Clauda Puela ale čeká velice perný týden - po zápase s Nantes na něj čeká Bayern Mnichov v utkání Ligy mistrů a posléze i prestižní duel domácí soutěže s Marseille. "Tento týden je pro nás velice důležitý - zápasy s Nantes, Bayernem a Marseille mohou rozhodnout o celé sezoně. Můžeme tam napravit ztráty, které jsme v průběhu sezony napáchali," nechal se slyšet kouč hostů Puel. "Není jednoduché hrát v tolika soutěžích najednou, ale jsme špičkový klub a musíme to zvládnout."

Žlutí si proti silnějším celkům moc dobře nevedou, když body sbírají spíše celkům ze spodu tabulky. Naposledy dokázalo Nantes v minulém kole porazit Le Havre a od sestupové zóny odskočilo již na tři body. Proti Lyonu se navíc týmu Elieho Baupa tradičně nedaří, naposledy tým z východu Francie porazil před šesti lety.

Naději domácích přiživuje snad jen vyprázdněná marodka. Do zápasu bude moci nastoupit senegalský záložník N’Daw, uzdravil se také malijský útočník Bagayoko. To Lyon má úplně jiné problémy, kromě již zmiňovaných Benzemy s Juninhem do zápasu nebude moci nastoupit hned kvarteto hráčů. Mladý záložník Pjanič má zlomenou nohu, Clerc laboruje s kolenem, krajní obránce Reveillere je mimo až do konce sezony a francouzský univerzál Mathieu Bodmer se podrobil operaci třísel. Kouče Puela tak může těšit pouze zlepšený stav brazilského záložníka Santose.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.35 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Grenoble Foot 38 - AJ Auxerre  (neděle 17:00)
Fotbalisté Grenoblu měli minulý víkend neplánované volno, jejich zápas v Nice byl kvůli podmáčenému terénu odložen. V neděli by ale jejich utkání proti Auxerre nemělo nic stát v cestě.

Hosté dvakrát v řadě prohráli a klesli na 14. pozici tabulky, ale trenér Fernandez tvrdí: "Můj tým bude na konci sezóny nejhůře na desátém místě. Mužstvo má velký potenciál, který je dosud nevyužitý. Věřím, že po zimní přestávce bude mužstvo šlapat jako dobře namazaný stroj." Auxerre trápí mizerná koncovka, v posledních šesti utkáních mužstvo vstřelilo jedinou branku, do sítě Sochaux se trefil Lejeune.

Domácí tým má o jeden bod víc než hosté z Auxerre, ale branky se mu také nedaří střílet. Poslední přesný zásah nese datum 1. 11. 2008.

Do utkání nejspíše nezasáhne domácí Flachez, který má problém s přitahovačem, zranění stehna vyřadilo Toureho. Ani hosté nepřijedou v nejsilnější možné sestavě, do zápasu nebudou připraveni Pedretti, Popov, Jelen. Střední záložník Berthod sice odehrál utkání za rezervu, ale do střetnutí A týmu nejspíš nezasáhne.
Grenoble Foot 38 - pravděpodobná sestava:
Wimbe, Robin, Vitakic, Jemmali, Regragui, Courtois, Feghouli, Batlles, Romao, Akrour, Moreira
AJ Auxerre - pravděpodobná sestava:
Riou, Mignot, Grichting, Narry, Coulibaly, Hengbart, Lejeune, Kahlenberg, Chafni, Quercia, Niculae
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.85 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Lorient - AS Nancy-Lorraine  (neděle 17:00)
Po čtvrteční přestřelce v Poháru UEFA čeká fotbalisty Nancy ligové utkání na půdě Lorientu. Domácí výběr nebude rozhodně lehkým soupeřem, na svém kontě má sérii tří zápasů bez porážky a je v herní pohodě.

Dobrou zprávou pro hosty je návrat Chretiena, který se zranil v reprezentačním utkání a téměř dva měsíce nehrál fotbal. "Léčení šlo přesně podle plánu, podařila se i rekonvalescence, a tak jsem připraven nastoupit," dodal s radostí Chretien.

Lorient nyní zažívá dobré období, už tři zápasy v řadě neprohrál a o body dokonce oloupil Marseille na jejím hřišti.

Fanoušek útočného fotbalu musel být ve čtvrtek v Nancy nadšen. Tamní tým sice podlehl CSKA Moskva 3:4, ale k vidění bylo opravdu strhující utkání, hosté o své výhře rozhodli dvě minuty před koncem hrací doby. Nancy sice zůstává v tabulce skupiny H Poháru UEFA na druhém místě, ale postup nemá zdaleka jistý. Z trojice Nancy, Lech Poznaň a Deportivo La Coruňa půjdou do další fáze jen dva týmy.

Hostům bude chybět Malonga, který se zranil a není jisté, kdy bude znovu připraven zasáhnout do hry. Odhady hovoří až o dvouměsíční pauze. K dispozici nebude ani gólman Bracigliano, který v minulém zápase proti St. Etienne obdržel červenou kartu. Lorient nemůže počítat s Le Penem, Boutruchem a Saifim.
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Audard, Le Lan, Ciani, Marchal, Jallet, Morel, Abriel, Mansouri, Jouffre, Gameiro, Varihua
AS Nancy-Lorraine - pravděpodobná sestava:
Gregorini, Biancalani, Macaluso, Andre Luiz, Chrétien, Gavanon, N 'Guemo, Dia, Hadji, Fortune, Zerka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Monaco - FC Sochaux  (neděle 17:00)
Předposlední Sochaux se v sedmnáctém kole vydá do Monaka, kde nevyhrálo již čtyři roky. Knížecí klub se pohybuje v klidném středu tabulky, nadále ale pomýšlí na evropské poháry.

Klub z Monaka se v posledních měsících trápil, v předešlých dvou kolech ale dokázal urvat všech šest bodů, když si poradil jak s Le Mans, tak s Auxerre. Díky tomu se vyšvihl na momentální jedenácté místo, které mu opět dalo naději na účast v evropských pohárech - na ty momentálně ztrácí sedm bodů, má ale zápas s Sochaux k dobru.

I proti týmu Francise Gillota budou domácí favoritem. Sochaux totiž v sezoně vyhrálo pouze jednou - na začátku listopadu udolali Le Mans 2:1. "Naše hra se zlepšuje. Hráči se sehráli, více si rozumějí," povšiml si trenér domácích Ricardo.

"Jsme rychlejší, dokážeme se bleskurychle přesunout do útoku. To je hlavní rozdíl mezi námi před dvěma měsíci a teď. Přesto musíme být obezřetní, Sochaux se sice pohybuje na chvostu tabulky, ale mnohdy svého soupeře přehrávalo a zasloužilo si výhru. Mají problémy se střílením branek, proto také přijde Svěrkoš, ale musíme je respektovat," varoval svůj tým před podceněním.

Hosté z východu Francie si výhru užívali, jak již bylo výše zmíněno, pouze jednou. V posledních třech zápasech dokázali uhrát pouze dvě remízy a s jedenácti body jsou předposlední, přičemž na nesestupující Nantes ztrácí čtyři body.

Francis Gillot bude moci v zápase s Monakem opět využít služby záložníka Pitaua, který si odpykal jednozápasový trest. Nad startem kapitána Dalmata nadále visí otazník kvůli jeho poraněnému chodidlu. První start za Monako si pravděpodobně připíše dvacetiletý Thuram, který nahradí zraněné Ruffiera s Romou. "Nevidím důvod, proč by neměl nastoupit. Už s námi trénoval několikrát a ví, jak to u nás chodí," vysvětlil trenér Ricardo.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Thuram - Modesto, Šimič, Adriano, Cufré - Alonso, Gosso, Pokrivač, Meriem - Park, Licata
FC Sochaux - pravděpodobná sestava:
Gillot - Daf, Thomas, Afolabi, Jokič - Pitau, Perquis, Dalmat, Carlao, Santos - Erding
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - Le Mans UC 72  (neděle 21:00)
Oba celky dělí v tabulce pouhé dva body. Šesté Paris SG ve středu hrálo v rámci Poháru UEFA na půdě Manchesteru City, kde uhrálo remízu 0:0. Trenér Paul Le Guen však klíčové hráče šetřil, takže proti Le Mans by únava neměla být příliš znát. S ním navíc mají Pařížané dobrou statistiku, z posledních osmi utkání pouze jednou prohráli.

Ta porážka se datuje na rok 2006, kdy tehdy na Parc des Princes PSG podlehlo soupeři těsně 0:1. Letos doma nastřílel Le Guenův tým pouhých sedm branek, ale již pětkrát zvítězil. Po sérii tří vítězství v Ligue 1 stále bojuje o evropské poháry, i když naposledy v lize podlehl Rennes 0:1.

Do anglického Manchesteru vstupovalo PSG bez několika opor včetně kanonýra Hoaraua nebo Giulyho, kteří jen střídali. K zápasu ale neodcestoval tvořivý záložník Stéphane Sessegnon, jenž měl problémy se stehenním svalem. Proti Le Mans by ale měl zasáhnout do hry a jeho start potvrdil i agent Rudi Raba: "Poslední testy se udělají až v neděli, ale Stéphane se cítí dobře."

Pro beninského hráče by navíc toto utkání bylo hodně pikantní. Právě před angažmá v klubu v hlavním městě Francie odehrál za Le Mans 61 utkání, ve kterých nastřílel šest branek. "Chce se opravdu s Le Mans, které ho v Ligue 2 dostalo na špičkovou úroveň, logicky střetnout," prohlásil Raba.

Pokud však přece jenom nebude Sessegnon fit, na pravém kraji zálohy by měl operovat Clément Chantome s Ludovicem Giulym. Fabrice Pancrate je také kandidátem na uvolněné místo, i když laboruje s potížemi zad.

Hosté, kteří postoupili v minulém kole na osmé místo díky výhře 2:0 nad Caen, mají na marodce Frederica Thomase, jenž bude chybět kvůli poraněnému stehnu do konce roku, a kvůli nemoci je nejistý start také u Anthonyho Le Talleca. Kouč Yves Bertucci ale může přivítat zpět Nora Thorsteina Helstada.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Landreau - Ceara, Camara, Traoré, Armand - Makelele - Sessegnon, Giuly, Clément, Rothen - Hoarau
Le Mans UC 72 - pravděpodobná sestava:
Pelé - Camara, Andre Paulo, Cerdan, Bouhours - Coutadeur, Louvion - Le Tallec, Gervinho, Dossevi - Maiga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 2.90 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon16104221:1034
2.Stade Rennes1678121:1129
3.Olympique Marseille1677231:2028
4.OGC Nice1584320:1428
5.Girondins Bordeaux1675422:1426
6.Paris Saint-Germain1682617:1326
7.Toulouse FC1675413:1126
8.Lille OSC1667323:1725
9.Le Mans UC 721673622:2024
10.AS Monaco1664617:1522
11.SM Caen1656520:1721
12.FC Lorient1655620:2020
13.Grenoble Foot 381555511:1420
14.AJ Auxerre1654713:1519
15.AS Nancy-Lorraine1647513:1619
16.FC Nantes1643912:2315
17.AS Saint-Étienne16411110:2513
18.Le Havre AC16331012:2612
19.FC Sochaux1618714:2111
20.Valenciennes FC1625910:2011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vsadit under, padne maximálně 1 gól

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, podle me vyhraje bordeaux 2:1, nebo 2:0..

Reagovat
smazaný uživatel

hosté bez útočníka Pieroniho góla nedají, takže 1-2:0. Under za 1,8 je úžasnej!

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že Valenciennes dostanou tak trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

si nemyslím, tedy

Reagovat
smazaný uživatel

no, nebude hrat pravdepodobne gourcuff, takze ofenziva nic moc nebude, ale dvojku jim tam daj..

Reagovat
smazaný uživatel

PSG to da

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele