17. kolo
06.12.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lille v poslední minutě vyrovnalo souboj s Toulouse

Souboj sousedů dopadl podle předpokladů - remízou. I když po devadesáti minutách byl stav příznivý pro hosty, Lille spasil v první minutě nastavení Bastos.

Lille na svém stadionu od začátku sezony prohrálo pouze jednou, v sobotu to ale vypadalo, že Toulouse jeho neporazitelnost znásobí dvěma, když Mauro Cetto po hodině hry otevřel skóre. Domácí fanoušky ale rozjásal brazilský záložník Bastos.

Do zápasu vstoupilo lépe Toulouse. Dalekonosný pokus Mathieua ale s obtížemi domácí gólman vytěsnil. Po 12 minutách si hosté vytvořili další šanci, přímý kop Mathieua se dostal až k Bergougnouxovi, který svým tvrdým volejem trefil pouze gólmana Malickiho.

Domácí se do hry dostávali pomaleji, svou první šanci si vypracovali až po čtyřiceti minutách - Bastosův centr ale nedokázal zužitkovat Obraniak, když nemířil mezi tři tyče Carrassovy branky. O pár minut později se do zakončení dostal sám Bastos, který využil zmatků v obraně Toulouse, ale jeho střela se pouze odrazila od tyčky.

Lille pokračovalo v ofenzivním představení i po změně stran a opět to byl argentinský útočník Bastos, který se dostal do vážné šance. Jeho ránu ale dokázal vytěsnit jistý gólman Carrasso. A domácí se museli útočit ještě víc po 64. minutě, když obdrželi první gól. Ten si připsal argentinský obránce Mauro Cetto, který po přímém kopu Didota prostřelil domácího gólmana mezi nohama.

Když už to vypadalo, že fialoví si z Lille odvezou všechny body, zakročil Bastos. Ten svým nekompromisním přímým kopem z první minuty nastavení prostřelil jak zeď, tak i bezmocného gólmana Carrassa.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele