17. kolo
07.12.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - FC Sochaux 1:1

O osudu utkání mezi Monakem a Sochaux rozhodlo prvních dvacet minut. Hosty poslal do vedení v deváté minutě Santos, o jedenáct minut později bylo vyrovnáno, v dresu Monaka se prosadil Alonso. Stav se do konce zápasu už nezměnil a oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 1:1.

V deváté minutě utkání vyrobil velkou hrubku domácí obránce Modesto, o míč ho obral Dalmat, který z voleje poslal do gólové šance Santose. Útočník Sochaux nabídnuté příležitosti využil a povedenou střelou otevřel skóre zápasu. O sedm minut později utekl obraně hostů Park, ale s jeho pokusem si brankář Monaka věděl rady. Vyrovnávací gól přišel ve dvacáté minutě. Čtveřice domácích hráčů výborně zakombinovala, ke střele se dostal Park, jeho pokus gólman Richert dokázal vyrazit pouze před sebe a na dorážku Alonsa z těsné blízkosti byl už krátký.

V druhé půli si hosté vytvořili tři vážnější šance, nejprve Pitaua na poslední chvíli vychytal gólman Thuram, o tři minuty později se domácí gólman opět zaskvěl výborným zákrokem, tentokrát proti přímému kopu Boudebouze. Podobnou příležitost měli vzápětí i fotbalisté Monaka, ale standardní situace v podání Pokrivace skončila mimo branku Sochaux. Třetí gólová příležitost Sochaux přišla v nastaveném čase, Pitau si ze tří domácích obránců udělal slalomovou trať, ale jeho střelu dokázal brankář Monaka vytěsnit na roh. Skóre 1:1 tak vydrželo až do závěrečného hvizdu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele