Ligue 1 - souhrn 1. kola

08.08.2009, 23:12, aktualizováno 09.08.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Hned čtyři týmy dokázaly v sobotu venku bodovat naplno. Kromě favorizované Marseille se to podařilo také například Sochaux, které veze výhru z Auxerre zásluhou Svěrkoše. Lyon remizoval na hřišti Le Mans, domácí fanoušky potěšili plným ziskem bodů hráči Monaka a Rennes. Lille začalo prohrou s Lorientem, mistrovské Bordeaux smetla nováčka z Lensu...

AS Saint-Étienne - OGC Nice 0:2

08.08.2009 21:00

Góly: 39. Mahamane Traoré, 88. Loïc Rémy

Cenné tři body na hřišti soupeře vybojovali fotbalisté Nice. Díky brankám Traorého a Rémyho zvítězili 2:0. Velkou zásluhu na výhře má také gólman hostů Ospina, který zlikvidoval několik vyložených šancí St. Etienne.

První vážnější šance přišla ve 23. minutě, domácí Riviere tvrdě vypálil, jeho projektil ještě navíc tečoval obránce Nice Paysley, gólman hostů si však s touto situací dokázal poradit. O chvíli později pálil z hranice šestnáctky domácí Landrin, ale ani jeho pokus za zády mladého kolumbijského brankáře neskončil.

Poté již udeřili hosté, ve 39. minutě hledal Traoré centrem své spoluhráče v pokutovém území, míč z jeho kopačky ale k překvapení všech zapadl k pravé tyči Janotovy branky - 0:1. St. Etienne se pokoušelo s nepříznivým průběhem zápasu do konce poločasu ještě něco udělat, ovšem proti byl gólman Ospina, který dvě minuty před poločasovou přestávkou bravurně zlikvidoval přímý kop Payeta.

Druhý poločas měl podobný průběh jako první pětačtyřicetiminutovka. Domácí St. Etienne si vytvářelo šance, ale gól vstřelili hosté.

Největší příležitost vyrovnat měli znovu Payet a hned po něm střídající Sako, ale ani jeden z nich nedokázal ten večer bezchybného Ospinu v brance Nice překonat. Dvě minuty před závěrečným hvizdem si hosté pojistili své vítězství. Rémy využil na polovině hřiště špatné rozehrávky domácího týmu a sám se vydal do brejku. V pokutovém území si pohrál se dvěma obránci St. Etienne a chytrou střelou kolem brankáře Janota upravil na konečných 0:2.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - AS Nancy-Lorraine 1:3

08.08.2009 21:00

Góly: 6. Mahmadou Samassa - 17. Floyd Ayité, 60. Jonathan Brison, 71. Bakaye Traoré (pen.)

Loni na jaře nedobytný Stade Nungesser padl v nové sezóně hned v prvním kole. Nancy si díky třem odvezeným bodům z Valencinnes mohou pochvalovat slibný začátek do nového ročníku. Soupeři se naopak zápas opravdu moc nepovedl a inkasovaná červená karta na závěr podtrhla jeho špatný den.

První branka na sebe nenechala dlouho čekat. A výraznou měrou k ní přispěla menší hrubice hostujícího gólmana Bracigliana. Samassa zprava chtěl původně centrovat do vápna, ale míč najednou obloučkem začal padat do branky, až tam opravdu spadnul. Bracigliano mohl reagovat lépe, stačilo jen situaci nepodcenit.

Hosté z Nancy se však velmi rychle vrátili do hry. Ayite odvážně a divoce zakličkoval za vápnem a vystřelil, jeho přízemní střela neměla skoro žádnou razanci, nicméně s pomocí teče do protipohybu brankáře Pennetaua skončila v brance.

Po přestávce se VA rozparádilo, jenže vsítit gól jim tentokrát souzeno nebylo. Tieného přímý kop stejně jako Cohadeho hlavička si cestičku k síti nenašly. Hosté naopak v 58. minutě založili rychlou akci, po níž gól padl. Brison s Feretem se snadno a rychle dostali za obranu a prvně jmenovaný jen zakončoval do prázdné branky.

Domácí mohli vyrovnat zásluhou Danica, jenže jeho pokus z přímého kopu vytěsnil brilantně Bracigliano. Ten až na zaváhání ze začátku chytal jinak velmi solidně. V 71. minutě zvyšoval na 3:1 z penalty mazáckým způsobem Traoré a pečetil tři body pro hosty. Kromě zlé porážky navíc VA utržilo ve třetí minutě nastavení ještě jednu ránu. Minimálně v příštím utkání na půdě Lyonu bude chybět brankářská jednička Penneteau, jenž po trochu zbytečném střetu s Diou obdržel červenou kartu.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 1:1

08.08.2009 21:00

Góly: 90+4. Emir Spahić - 71. Ludovic Giuly

Nováček soutěže Montpellier nezačal sezónu špatně, hned v prvním kole vybojoval před vlastním publikem bod za remízu 1:1 s PSG. Hosty poslal do vedení dvacet minut před koncem hry Giuly, hrdinou domácích se stal Spahič, který ve čtvrté minutě nastavení vyrovnal na konečných 1:1.

První šance domácích přišla v 17. minutě, ale Pitau z hranice pokutového území vysoko přestřelil. Montpellier po půlhodině hry výrazně oslabil Jeunechamp, který v krátké době uviděl dvě žluté karty a musel předčasně do kabin. Hosté z Paříže chtěli výhody jednoho hráče v poli využít okamžitě, ale Erdinçovu ránu mířící do branky na poslední chvíli srazil mimo tři tyče Spahič. První poločas tak branky nepřinesl.

V 67. minutě rozehrával přímý kop domácí Belhanda a jeho pokus se otřel o tyč branky PSG. O pár chvil později musel pařížský gólman Coupet zasahovat proti střele Camary. První gól přinesla až 70. minuta, domácí gólman Jourden neudržel v rukavicích dalekonosný pokus Makeleleho a Giuly už měl jednoduchou práci - doklepnout míč do odkryté branky - 0:1.

Domácí fotbalisté se však nevzdali a i v deseti lidech na hřišti bojovali do posledních chvil. A to se jim královsky vyplatilo. Běžela čtvrtá minuta nastavení a na poslední rohový kop zápasu si naskočil Spahič, který hlavou rozhodl o tom, že bod zůstane v Montpellieru.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - US Boulogne 3:0

08.08.2009 21:00

Góly: 7. Ismaël Bangoura, 45. Kader Mangane, 90+1. Jérôme Leroy

Éra nového trenéra Frederica Antonettiho v Rennes začala jak nejlépe mohla. V prvním zápase sezony jeho tým jasně přehrál nováčka z Boulogne 3:0 a alespoň na chvíli se ocitl na prvním místě tabulky.

Boulogne na svého soupeře již od prvních minut nestačila a na úvodní gól tak nemuseli domácí fandové dlouho čekat. Již v sedmé minutě se své první branky v dresu Rennes po svém příchodu z Dynama Kyjev dočkal Ismael Bangoura. Velký podíl na brance měl také přihrávající Sylvain Marveaux, který svým přesným pasem našel číhajícího guinejského útočníka.

Další gól přišel o pár minut později. Radost ale tentokrát trvala pouze několik okamžiků, rozhodčí totiž správně Gyanův gól pro ofsajd neuznali. Další velikou šanci poté propásl Bangoura, příliš ho to ale mrzet nemuselo, protože těsně před přestávkou se po rohovém kopu, mimochodem v pořadí již osmém, hlavou prosadil Kader Mangane - 2:0.

Ve druhé půli se Boulogne zlepšilo a dokonce se dostalo do dvou větších příležitostí. Gregory Thil nejdříve mířil nad branku, Laurent Agouazi poté z výborné palebné pozice nepochopitelně minul branku. Nakonec se tak na konec opět radovali domácí. Přímý kop v poslední minutě nasměroval do branky Jerome Leroy, který tak určil skóre zápasu na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Toulouse FC 1:0

08.08.2009 21:00

Góly: 45. Nenê

Atraktivní zápas mezi Monakem a Toulouse nakonec skončil šťastněji pro domácí mužstvo, přesto byl krůček od zisku tří bodů také jeho soupeř.

Přestože žádný gól v úvodu zápasu nepadl, měli se již od prvních minut diváci na co koukat. Do vážnější šance se nejprve dostal Etienne Didot, který svou slušnou střelou donutil brankáře Ruffiera k prvnímu zákroku. Následovala hlavička nejlepšího střelce Ligue 1 z minulého roku Jeana-Pierra Gignace, ta nadělala gólmanovi mnohem větší problémy; hostující hráči se dokonce dožadovali gólu, rozhodčí ale míč za brankovou čarou neviděl.

Další dobrou příležitost promarnil o pár okamžiků později talentovaný střední záložníka Moussa Sissoko, jeho střela zpoza pokutového území ale skončila těsně vedle levé tyčky. Přestože si Toulouse vytvořilo v úvodní půlhodině více šancí, míč na svých kopačkách měli častěji domácí. Jejich první šance ale přišla až v 37. minutě, kdy se z veliké dálky napřáhl Nené. Jeho pokus ale dokázal Olivier Blondel vyrazit.

Od této chvíle se hosté nemohli vymanit z tlaku Monaka a nakonec vše málem skončilo vlastním gólem Maura Cetta. Úleva na tvářích hráčů Toulouse ale rychle vyměnil smutek, o chvíli později totiž přeci jen vedoucí gól Monaka přišel. Dvě minuty před koncem poločasu se trefil Nené - 1:0.

Ve druhé půli bylo opět vidět spíše hráče Monaka. Olivier Blondel předvedl excelentní zákrok proti hlavičce Park Chu-Younga, kterou konečky prstů vyrazil na tyč. Brankář hostů se předvedl i o pár minut později, kdy dokázal včas vystartovat vstříc Nenému a ukrást mu míč z kopaček. V 75. minutě hry se ale obraz hry otočil, za hrubý faul zezadu byl totiž vyloučen domácí Diego Perez. Ani střela Didota, ani hlavička Gignace se už ale neujala a zápas tak skončil k radosti domácích fandů 1:0.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - Olympique Marseille 0:2

08.08.2009 21:00

Góly: 2. Mamadou Niang, 81. Benoît Cheyrou

Úvod Ligue 1 vyšel nejžhavějšímu kandidátovi na titul na jedničku. Ačkoli Grenoble mnohdy dost kousal, Marseille si tři body za svůj výkon určitě zasloužila. První trefu obstaral už ve druhé minutě kapitán Niang, druhou přidal devět minut před koncem Cheyrou.

Rychlý gól bylo možná to nejlepší, co si Olympique mohl dopřát. Celou první půli pak totiž odehrál velmi koncentrovaně a v několika dalších šancích mohl ještě skórovat. Jako tank se vřítil těsně po hvizdu sudího Kalta po autovém vhazování Taiwa do vápna Niang, odboural všechny kolem sebe a překvapivou střelou z úhlu rozvlnil síť. O pár chvil později mohl Niang přidat další trefu, ale jeho pokus byl nakonec sražen na roh.

Největším spalovačem šancí byl hostující Brandao. Ve 36. minutě neusměrnil hlavičku mezi tři tyče, ještě větší tutovky pak zahodil ve druhém dějství. Snad jedinou kloudnou akcí Grenoblu byla v první půli pouze střela Chorvata Tadiče, která však letěla mimo, v závěru hostující Koné z vyložené pozice napálil jen boční síť.

Domácí mohli vyrovnat po hodině hry. Právě tehdy měli největší tlak a Marseille se měla co ohánět. Střídající Ljuboja dost hru oživil a zleva poslal nadýchaný centr na Akroura, jenže ten hlavičkoval jen nad. I Courtois pořádně natáhl svou střelou z dálky gólmana Mandandu.

Pak přišel na řadu Brandao a jeho špatná koncovka. Jak krásně si zpracoval nacentrovaný míč a ještě se s ním otočil, tak z voleje z malého vápna nikým nehlídaný trestuhodně přestřelil. A trefit míč o čtyři minuty později hlavou silněji, mířil by lehce pod břevnem a ne jen do rukavic nového brankáře Grenoblu Vivianiho.

Obrovskou hrubku předvedl v 71. minutě Mandanda, když snahou o odvrácení míče napálil napadajícího Batllese, od něhož putoval směrem mezi tři tyče. Ale tam se nakonec nedošoural. Když se v 81. minutě trefil parádně k levé tyči Cheyrou, bylo o vítězi v podobě Marseille definitivně rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Le Mans FC - Olympique Lyon 2:2

08.08.2009 21:00

Góly: 21. Modibo Maïga, 59. Mathieu Coutadeur (pen.) - 28. Mathieu Bodmer, 90. Lisandro López

Favorizovaný Lyon si z Le Mans všechny body nedovezl. A byl rád alespoň za jeden, který zachraňoval v poslední minutě Lisandro Lopez, čerstvá letní posila. Olympique měl většinu hry pod kontrolou, nicméně houževnatému soupeři se podařilo vsítit dvě branky a bodovat.

Domácí záložník Mathieu Coutadeur byl tvůrcem hry po celý zápas a výraznou měrou se podílel na první brance ze 21. minuty. Zachytil centr na zadní tyči a vrátil míč do malého vápna, kde operoval Maiga, jenž se se štěstím trefil z blízkosti mezi nohy gólmana Llorise. Za sedm minut bylo ale vyrovnáno. Lopez potáhl míč na pravou stranu, přihrál za vápno, kde přenechal míč Makoun Bodmerovi, a ten se parádně trefil k pravé tyči.

Lyon byl v první půli o trochu lepším mužstvem a ve druhé na to chtěl navázat. Jenže po hodině hry fauloval v pokutovém území Cris Maigu a nařízenou penaltu proměnil Coutadeur. Hosté mocně finišovali a snažili se horoucně o vyrovnaní, Le Mans se prakticky jen bránilo. Govoua vychytal se štěstím brankář Roche, Gomis rovněž síť nerozvlnil. Nakonec se to podařilo Lopezovi, který z přímého kopu v 90. minutě dal jenom šanci podívat se Rochemu, jak míč zapadá přesně do branky.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - FC Sochaux 0:1

08.08.2009 21:00

Góly: 40. Václav Svěrkoš

Sochaux začalo novou sezonu výhrou na hřišti zraněními skoleném Auxerre. Jedinou branku utkání vstřelil český forvard Václav Svěrkoš, který tak pro svůj tým zajistil první body.

V prvním poločase bylo jasně lepším týmem hostující Sochaux, na domácím výběru se jistě podepsalo veliké množství absencí. Snad největší ztrátou Auxerre bylo zranění polského kanonýra Ireneusze Jelena, který bude svému týmu chybět ještě dva měsíce.

Přes úvodní převahu se Sochaux nedokázalo dostat do vážnějších šancí a střely z kopaček žluto-černých borců šly obvykle mimo Sorinovu branku. Do vážnější příležitosti se dostal snad jen Marvin Martin, jehož střelu dokázal brankář domácích vytáhnout na roh. Na druhou stranu ani Valter Birsa ani Roy Contout nedokázali využít skvělých přihrávek svých spoluhráčů za obranou linii hostů a stav tak zůstával nezměněný až do 39. minuty.

Už to vypadalo, že AJA přežije hlavní nápor svých soupeřů, nakonec se ale hosté dočkali zasloužené branky. Po pěkné kombinaci Vincenta Nogueiry a Ivana Stevanovice se k míči dostal český útočník Václav Svěrkoš, který svou neomylnou pravačkou poslal míč za záda bezmocného brankáře Sorina. 1:0 pro hosty.

Hra Auxerre se v druhém poločase zlepšila, především díky dvěma zásahům do sestavy. Hostující obrana ale svého soupeře ani nadále nepouštěla do vážnějších příležitostí a držela nadějný stav. Ke konci zápasu mělo Sochaux i štěstí, když rozhodčí pro ofsajd neuznal Chafniho regulérní gól.

Více informací k zápasu

Lille OSC - FC Lorient 1:2

09.08.2009 17:00

Góly: 66. Olivier Monterrubio (vl.) - 33. Kévin Gameiro, 52. Marama Vahirua

Lille, které se na konci srpna utká s belgickým Genkem o postup do základní části Evropské ligy, překvapivě nestačilo v úvodním zápase sezony na Lorient. Ten si díky trefám Gameira s Vahiruou připsal své první tři body do nové sezony.

Domácí tým byl po většinu zápasu lepším týmem, přesto to byli hosté, kteří se po půlhodině hry ujali vedení. Ve 33. minutě se totiž prosadil nadějný útočník Kevin Gameiro. Neuplynulo ani deset minut od začátku druhého poločasu a Lorient již vedl o dvě branky, pojišťující gól vstřelil Marama Vahirua. Domácím se již podařilo pouze snížit, po hodině hry si totiž míč do vlastní sítě sklepl Olivier Monterrubio.

Lorientu v průběhu přestupového období odešli hned dva klíčoví obránci - Michaël Ciani do Bordeaux a Christophe Jallet do PSG - a v úvodu utkání byla na hostující defenzivě znát nervozita. Hned po několika minutách hry se dokonce radoval slovenský Róbert Vittek ze svého premiérového gólu sezony, rozhodčí ale gól pro ofsajd neuznal.

Hned z následující akce přišlo pro hosty další varování. Ludovic Obraniak se postavil k přímému kopu a z 30 metrů napálil pouze břevno Audardovy branky. Svými střelami pak brankáře Lorientu prověřil Emerson s Adilem Ramim. Až do 33. minuty to vypadalo, že se pouze čeká, až domácí útočníci překonají gólmana soupeře a ujmou se vedení, fanoušky Lille ale umlčel Kevin Gameiro, který svou hlavičkou po přímém kopu Monterrubia vstřelil první gól zápasu.

Domácí se snažili o vyrovnání i po změně stran, stoper Rio Mavuba z dálky ale branku přepálil. Nakonec to byli ale opět hosté, kdo se dočkal gólové radosti. Tentokrát se autorem branky stal Marama Vahirua, finální přihrávku ze svých kopaček vyslal opět Monterrubio. Lille se na domácím stadionu přesto stále tlačilo do útoku, Yohan Cabaye ztroskotal na brankáři Audardovi, Rio Mavuba trefil opět pouze brankovou konstrukci.

Ani jeden z domácích hráčů se ale nakonec branky nedočkal, jediný gól Lille totiž vstřelil záložník Lorientu Monterrubio. Zkušený záložník, který přihrál na obě branky svého týmu, si totiž nešťastně sklepl centr Florenta Balmonta do vlastní sítě. Ke konci zápasu se ještě v pokutovém území zjevil Obraniak a posléze i náhradník Aubameyang, žádné vážnější nebezpečí pro hosty to už ale neznamenalo a Oranžoví tak možná trochu šťastně uhájili své jednobrankové vedení.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - RC Lens 4:1

09.08.2009 21:00

Góly: 12. Wendel, 54. Yoann Gourcuff, 90+2. Marouane Chamakh, 90+3. Yoann Gourcuff - 40. Issam Jemâa

Mistrovské Bordeaux vykročilo za obhajobou nejlépe, jak mohlo. Výsledek zápasu proti staronovému účastníkovi Ligue 1 z Lensu byl sice dlouho na vážkách, nakonec ovšem zásluhou dvou pózdních tref skóre narostlo na konečných 4:1.

Les Girondins vstoupili do utkání tak, jak se od nich čekalo - brzy si vytvořili převahu a hned ve 12. minutě jí korunovali vedoucí brankou. Brazilec Wendel přijal přihrávku od Cavenaghiho, pěknou otočkou se zbavil přesily bránících hráčů a ještě hezčí střelou uklidil míč do horního rohu branky - 1:0.

Domácí se v dalším průběhu první půle dožadovali penalty za zákrok Yahii na Chamakha, píšťalka sudího Piccirilla byla však němá. Racing se pod náporem mistrovského týmu nesložil, vyrovnal hru a pět minut před odchodem do šaten se mu to vyplatilo. Z pravé strany hřiště poslal do vápna centr Demont a hlavičkou na zadní tyč se prosadil Jemaa - 1:1.

Po změně stran se do toho ovšem obuli znovu hráči Bordeaux a v 54. minutě opět vedli. Z hranice vápna vypálil Gourcuff a hostující brankář Runje míč i kvůli malé teči nestačil zlikvidovat - 2:1. Hned za dvě minuty se Lensu povedlo dopravit míč do branky, vyrovnávací gól byl ovšem kvůli faulu Boukariho na Henriqueho neuznán.

Na druhé straně mohl přidat pojistku Gouffran, ale svojí utěšenou střelou mířil těsně vedle. Další branky tak přinesl až nastavený čas. Gourcuff nejprve našel Chamakha a ten uklidil míč placírkou k tyči, ještě před závěrečným hvizdem pak dokonal dílo sám Gourcuff, který hlavičkou dopravil do branky Runjem vyražený míč a uzavřel skóre na 4:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux11004:13
2.Stade Rennes11003:03
3.AS Nancy-Lorraine11003:13
4.OGC Nice11002:03
Olympique Marseille11002:03
6.FC Lorient11002:13
7.FC Sochaux11001:03
AS Monaco11001:03
9.Olympique Lyon10102:21
Le Mans UC 7210102:21
11.Montpellier HSC10101:11
Paris Saint-Germain10101:11
13.Lille OSC10011:20
14.Toulouse FC10010:10
AJ Auxerre10010:10
16.Valenciennes FC10011:30
17.Grenoble Foot 3810010:20
AS Saint-Étienne10010:20
19.RC Lens10011:40
20.US Boulogne10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (252)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valenciennes

Reagovat
smazaný uživatel

Venca

Reagovat
ajurik

pěkně Svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní zápas dopadl podle mého očekávání a to ztrátou. V přípravě ty výsledky nebyly nic moc a pochyboval jsem o tom, že by se to najednou jako mávnutím kouzelného proutku mělo otočit. Nicméně nemám ze zápasu pouze záporné pocity, i když při pohledu na výsledek proti takovému soupeři by bylo nasnadě být v první řadě znechucený. Zápas ale bohužel opět rozhodl bezvlasý stoper Les Gones a také to, že se Lyon často nechával přehrát zálohou Le Mans. S jejich kvalitami to prostě není možné a Puel s tím měl začít dělat něco mnohem dříve. Jinak faktor Cris - 2 klíčové chyby a 2 góly je opravdu solidní porce na jeden zápas a doufám, že už Puel nebude mít chutě nechávat místo něj na lavici Boumsonga či Mensaha. Lloris byl dneska ZASE výborný, vyjma gólů, u kterých v podstatě neměl šanci na úspěch, chytil naprosto všechno. Bez něj by bod nebyl. Clerc napravo odehrál to svoje, dobrý s balonem, dozadu na jistotu, není co vytknout. Bodmer také nezklamal, dal převelice důležitý gól, škoda, že na konci neudržel nervy na uzdě, inzultovaný nemusel dopadnout vůbec dobře. Cissokho se mi z obrany líbil úplně nejvíc, dozadu hrál dobře, celý zápas jezdil jak motorová myš a nebojí se zaútočit, v práci s balonem je na tom skvěle, jen musí trochu vypilovat centry a bude špička evropského formátu. Toulalan byl nevýrazný, až na pár šancí jsem ho skoro neviděl, prostě jeho klasická „neviditelná“ práce na hřišti. Makoun se mi dneska líbil. Nekecal s rozhodčím, neprasil, ale chytře dirigoval hru, vysílal pěkné pasy a byl i platný dozadu. Ederson docela zklamal, na zařátku byl hodně vidět, ale s postupem času se tak po první čtvrthodině úplně vytratil ze hry. Bastos hodně dobrý, možná nejaktivnější hráč Lyonu, škoda, že ho často sužovala nepřesnost. Govou trapný, kromě zbytečné žluté a keců u penalty nebyl vůbec v „záři“ reflektorů, nepředvedl prostě nic. Lisandro se mi líbil asi nejvíc, silný v osobních soubojích, technicky na výši, navíc i nesmírně efektivní, o čemž svědčí bilance navrávka + gol. Střídající Pjanic a Gomis to úplně nevytrhli, hlavně Gomis zklamal ve své 100% gólovce. To se musí dávat na takové úrovni.

Zápas ale ukázal, že pokud se s tímto týmem bude dobře pracovat, výsledky se dostaví. Skladba týmu je složená až na dva vředy velmi dobře a pokud se tyto nádory dobrým způsobem odstraní, vrátí se pacient silnější než kdy dříve. Hlavně Cris musí okamžitě pryč, není prostě přípustné, aby byl náš stoper zápas co zápas nejlepším hráčem soupeře. Govou na lavičku, tam je jeho místo a dokud se nezlepší, nepouštět ho na hřiště na více jak 15 minut.. Jinak Le Mans příjemně překvapilo, hráli bez respektu, ofenzivně a málem slavili výhru, dalo by se i říci, že remíza je pro ně ztráta vzhledem k průběhu zápasu.

Rozhodčího radši nebudu komentovat, v zájmu svého setrvání na tomto portále.

Reagovat
smazaný uživatel

Aly

Reagovat
Shevchenko

Taková Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nesouhlasím s Toulalanem.. V podstatě všechny útoky ze středu začínal on a opravdu moc pěkně.. Dozadu toho odehrál taky nesmírný množství, udával tempo zápasu.. Hrál výborně, ale koho bych strašně vyzdvihnul je Bastos, nečekal jsem, že bude v Lyonu až takhle dobrý.. Každopádně jste posílili nadmíru báječně a já se už teď těším jak si to spolu s Marseille a s PSG rozdáme o titul

Reagovat
smazaný uživatel

To na Toulalana neměla být nějaká negativní kritika, pokud to tak vyznělo, tak pardon, jeho roli respektuju a je v ní skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já reagoval hlavně na tohle "Toulalan byl nevýrazný, až na pár šancí jsem ho skoro neviděl".. Boumsong měl nějaký zdravotní potíže?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Puel.

Reagovat
smazaný uživatel

Puel je z těch trenérů Lyonu za posledí dobu asi opravdu nejslabší.. Nejhorší je, že zrovna s ním chce Aulas pracovat dlouhodobě a koncepčně

Reagovat
smazaný uživatel

Nemysli si, až se v Lyonu otrká, bude super, v Lille byl vynikající, aj i předtím v Monacu měl dobré výsledky. Akorát musí pochopit, že Cris a Govou jsou minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát jednoho z nejlépe hrajících stoperů L1 na lavičku a dát do pole tam jednoho z nejhorších? Tím, že ho tam dal v podstatě rozhodl zápas..

Reagovat
domingo

On brzo pochopí, že Boumsong hrát prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou minulu sezonu jeho výkony sledoval.. Tam budou hrát určitě jisté osobní sympatie, nebo nějaká zvláštní klubová hierarchie..

Reagovat
smazaný uživatel

*jedno "tam" si odškrtněte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že se ti to vyplní, letos to je snad víc napráskané než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos byl loni v Lille super... Dobře, že se mu daří v novým angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG "netradičně" vykročilo váhavým krokem...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře venco

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak přidávám se s gratulací Vencovi, domingo asi nebude mít radost.

A koukám, že se prosadil i můj oblíbenec Mangane, jen houšť..

Reagovat
domingo

Co jsem koukal k preview, tak Cris zase zářil .)

Reagovat
smazaný uživatel

Výpis hodnocení hráčů Le Mans

Bla..bla..bla...Cris 10/10

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by si s A. Ferdinandem mohli podat ruku?

Reagovat
domingo

Bernal je super herec.

K výsledku se vyjadřovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo komentoval Marseille na novasportu?

Reagovat
božský John

Nějakej debil..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že Vlastik Kaiser a Martin Hrdlička... Ale ruku do ohně bych za to nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sverky mam te rad do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš jen dobre,doufam ze mu to bude strilet v repre

Reagovat
Radar

pokud se najde kdo umí přihrát tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím...

...akorát, že dřív chyběl někdo, kdo umí vystřelit...

Reagovat
smazaný uživatel

prave, ze s jarolimem to vubec nefungovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím s Čechem byli na jaře snad jediní, kteří hráli v dresu repre fotbal...

Reagovat
Radar

jsem opačného názoru co se týče jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

to asi proto, že od něj každý čeká nahrazení Rosického po tvůrčí stránce, ikdyž jeho kvality jsou jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím je sice kvalitní hráč, ale v repre nikdy neodehrál nic, co by vybočovalo z normálu. Očekává se od něj něco kreativního, nemusí být podhrot, ale on nedokáže podržet míč, dát přihrávku, nic. Jen spadá do kategorie bořící DM, které neukáže nic dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný nesmysl, Jarolím neumí dát chytrou přihrávku, to se od něj vidí jen výjimečně, spíš je to jakýsi posunovač...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi problem v haskovi nominaci vidim v tom, ze tam neni nikdo kreativni. to znamena, ze budto uloha kreativniho hrace padne na jarolima, kterej se s ni totalne neni schopnej vyporadat, nebo na chudaka plasila, kterej proste na tomhle postu hrat taky nemuze...

Reagovat
smazaný uživatel

*haskove

Reagovat
JarousFCB

Přesně ! To samé Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

teď vidím ze záznamu, že v Grenoblu hraje Daniel Ljuboja..., to je největší frajer

Reagovat
smazaný uživatel

procpakto?

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbil jsem si ho kdysi v PSG. líbí se mi jeho hra a ty jeho přelivy jsou taky šílené...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, šikovnej a nepříjemnej Srb... Jak přišel na hřiště, Grenoble oživl.

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
smazaný uživatel

nadherne mu to noguiera pripravil...

Reagovat
JarousFCB

Tjn ale i tak to byl pěkný gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

to kdyby nedal..

Reagovat
JarousFCB

Jde o to že stál tam kde měl

Reagovat
smazaný uživatel

jako Fenin... kterýmu to jede, protože neni v nominaci...

Reagovat
JarousFCB

To neva když Svěrkymu to jde i když je v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale zase Kácovi to nejde, když je v nominaci - a Jankulovski taky nepřesvědčuje... nakonec bych na levym beku nejraději viděl Pudila a před obranou tříčlená záloha

Reagovat
JarousFCB

Pudila na beku ? nebál bych se dát šanci Kadlecovy to se časem podá

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Pudila ani nenominoval

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne, v ty belgii se jenom zahrabal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak včera přes něj šli balony dost dobře... během přípravy dělal v obraně Bayeru taky docela dost bordleu to bych raději Limberskýho...

Reagovat
smazaný uživatel

limberskyho?

Reagovat
JarousFCB

To já asi taky jenže by musel být v nominaci ... a zhráčů co jsou v nominaci je podle mě nej řešením Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kadlec, ač to říkám nerad, byl včera s Barnettou nejhorší hráč na trávníku v Mainzu...

Reagovat
božský John

S výkonem naprostá spokojenost..viz. preview:)

Reagovat
smazaný uživatel

projíždím si zrovna soupisku OM a ten tým je fakt nebývale našlapanej..., jestli měli od 92' opravdu velkou šanci na titul, tak je to letos. snad jen - kdo bude hrát pravého beka ? koukám, že pro Kaborého to nebyla zrovna typická pozice. Diawara ?

Reagovat
božský John

Bonnart spíš...nebo Bocaly

Reagovat
božský John

vloni ho hrál Zubar a když Gerets zjistil, že neumí hrát fotbal, tak tam stavěl Bonnarta asi půl sezony-hrál výborně, jenže ke konci se těžce zranil(nevím co).

Bocaly minulou sezonu hostoval mylsim v Montpellieru,moc dobrej hráč :)

Reagovat
smazaný uživatel

bocaly muj oblibenec. jinak jak to vypada s bonnartem? v priprave nebo tak..?

Reagovat
božský John

Vůbec nevim...abych se přiznal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem slyšel, že je Bocaly celkem talentovanej..., jsem zvědavej kdy to dokáže.

Reagovat
JarousFCB

Lidi umíte někdo Francouzsky ?

Reagovat
smazaný uživatel

já jo, i česky... francouzsky není velký F

Reagovat
JarousFCB

Jo já vím nějak jsem se ucvakl... mohl by si mi pls doslova přeložit toto ?

http://www.francefootball.fr/FF/breves2009/20090809_082224_monaco-veut-sverkos.html

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšou tam nic novýho.. Svěrkoš se podle L´Equipe stal prioritou pro Monako, a taky to, že si nás frantíci pletou se Slovákama

Reagovat
JarousFCB

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

monakooooooo

Reagovat
domingo

Hm, tak Lille to bez Bastose asi bude mít o dost těžší (i když jsem zápas neviděl).

Mám se kouknout večer na Bordeaux?

Reagovat
smazaný uživatel

koukni se, ja se taky koukam...

Reagovat
domingo

Tak jo. Jinak nefandíš ty náhodou Lille?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, bordeaux

jinak tobe asi vcera sverkos neudelal takovou radost co me, co?

Reagovat
domingo

Ani ne hele, ale já místo toho stejně koukal na film a ten mi radost udělal ale tak když už máme prohrát, tak ať toho góla dá Svěrkoš...já si počkám na 3.kolo a vypráskání Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

to vam schvaluju

Reagovat
domingo

A dneska přeju Lens. Ten tým mi vyloženě chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

mne taky hodne chybel, racing mam taky hodne rad, ale preci jen srdce veli trochu jinak

Reagovat
domingo

Nj, uvidíme... jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky, treba i na plasila, na l'équipu psali, ze by mel nastoupit i v zakladu...

Reagovat
domingo

Jaká by měla být sestava?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
domingo

Čekal bych Gouffrana, ale na Plašila se kouknu rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil měl na konci sezony dobrou formu, proti Realu hrál vyloženě parádně..Nezlobil bych se, kdyby tam frnknul jednoho ptáka, byl by to dobrý víkend z pohledu českých střelců..

Reagovat
domingo

V životě jsem neviděl tolik komentářů k zápasu Auxerre jako teď

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, jak mu sedne navrat do francie. z meho pohledu je jeho odchod ze spanelska trochu nesmyslny, ale zase chapu, ze si chtel zahrat za velky tym ligu mistru...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

az na jednoho stopera navlas stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, byly sestavy? Já to prošvih, 10 minut sem na to čekal a čuměl tupě do obrazovky, a pak sem si šel pro žřádlo, a když sem se vrátil, už končila minuta ticha

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nic, komentátor už to říká, ale vůbec mu nejde rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec je to podle tech co jsem sem dal ja

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Hergot, seká se mi to. Vypadá to jak liga někde na ostrově Man, obránce má míč, tři vteřiny ho drží, střih - a míč má obránce druhýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

na ostrově Man dobrá hláška

Reagovat
smazaný uživatel

mne se to taky furt seka a jinak sere. definitivne mi to spadlo, nahodim jinej, zrovna da wendel gola a spadne mi i to druhy...

Reagovat
domingo

atdhe se mnou přestalo komunikovat definitivně. na čem koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

zkousim ruzne hledat na myp2p.eu, ale cokoliv co najde, za chvili spadne. ted zrovna koukam uz par minut tady: http://www.iraqgoals.net/ch1.html

Reagovat
smazaný uživatel

Wendel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole! nadhera v podani wendela!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být nový post

Reagovat
smazaný uživatel

doprcic! stoji to za to? hrajeme hovno, co chvili to musim reloadovat a jeste vyrovnaj...

Reagovat
domingo

Tak jsem viděl gól a spadlo mi to (už asi poosmé). Sakra práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musím uznat, že Lens hraje vcelku dobře.. Blanc snad už teď vidí, že Plašil je blbost a dá tam Fernanda, nebo Jussieho (za celou dobu jsem totiž nepoznal na jakým postě Plašil hraje, protože krom toho, že zraňuje vlastní hráče, nebo je na zemi není vůbec vidět

Reagovat
smazaný uživatel

hraje napravo, kde hrat vubec neumi, v tom je ten problem. o tom, ze je zatim neviditelny, zadna

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda viděl jen, když spadnul ve středu hřiště.. Pak jak se srazil s Henriquem a to bylo taky ve středu hřiště.. Jak si poznal, že hraje napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

byl tak psanej v sestavach ne, kdyz mel parkrat kontakt s micem (asi tak dvakrat nebo trikrat), tak vzdycky nekde u pravy lajny...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda u míče neviděl.. Akorát, když spadnul, nebo už byl na zemi.. a to si fakt nedělám srandu

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti verim ja si jen matne vzpominam, jak prihral dozadu pres cely hriste tremoulinasovi a mel tam jednu narazecku snad s gourcuffem

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff Jak se netrefil do toho balonu bylo docela úsměvný Ale bylo vidět, že koukal už na toho hráče, kterýmu přihrával to mu zase jde ke cti

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak dneska docela bida, co rikas? lens hraje hodne dobre, docela me prekvapili...

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil ze hřiště a hra se Bordeaux se ohromně zlepší.. Jsem o tom přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja vcelku taky

Reagovat
smazaný uživatel

blanc ho ale asi jen tak nestahne...

Reagovat
JarousFCB

Jak si vede Plašil ?

Reagovat
smazaný uživatel

spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

jinak na programu, co sleduju, davaj v prestavce francouzsky ligy nejaky highlighty ze skotsky. fakt nechapu...

Reagovat
domingo

Taky musíš dávat každou minutu refresh, protože ti to háže hlášku "zaplaťte si prémiovej účet?"

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, uz me to fakt silne zacina s*at

Reagovat
domingo

Nevím, jestli mi stojíte za to, abych až do jedenácti klikal na refresh jak kokot a doufal, že neprošvihnu žádnou pořádnou akci

Reagovat
smazaný uživatel

taky se na to uz asi vykaslu, nema to smysl...

prosim vas, kde ten zapas sledujete nekdo jinej? na nasem programu to je nekoukatelny...

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ještě že tak..podle mě to ofsajf nebyl, mělo se to pustit..byl akorát předkloněnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, nejak mi to blbne..mel to bejt opet novy post

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadalo na velkej průchoďák v obraně Bordeaux, Monnet-Paquet to mohl trefit do odkryte brany, ale ted Gourcuff pěkně..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem podle vseho prosvihnul gourcuffuv gol...

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz jsem ho videl pekne gourcuff

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

moc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil -> Goufrann. Plašil napravo byl nesmysl, ne že by hrál tragicky, ale nebyl skoro vůbec vidět, a když ano, tak akorát hlavičkou s Henriquem..

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, místo toho, aby byl nový komentář tak mi to furt hází moje posty jako reakci na předposlední post...

Reagovat
domingo

záloha Diarra - Gouffran, Gourcuff, Wendel je naprosto špičková, Plašil to tam akorát mrví

Reagovat
smazaný uživatel

plasil je dobra alternativa nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

proste napravo hrat fakt nemuze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ofsadjd nebyl.. Správně mělo být 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Huh..Gourcuff

Reagovat
smazaný uživatel

teda ten lorient mel ale stesti. lille melo sanci jak nakakano, ale nedokazali vyuzit nic. to je teda vstup do sezony.

Reagovat
domingo

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem něco podobného viděl? Jo, včera. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lens se ukázalo věru v sympaticky.. Dneska toho moc nescházelo a byla z toho zasloužená remízka. Musim uznat, že ačkoliv Cavenaghiho mám strašně moc rád, tak nejúdernější bude nastupovat takhle:

------Diarra----Fernando------

Gouffran--Gourcuff--Wendel

----------Chamakh--------------

Plašil naprosto zbytečný hráč na hřišti, vyzdvihnul bych Diarru, Chamakha a samozřejmě muže zápasu Gourcuffa.

Reagovat
domingo

Hm, já to kolem 70.minuty vzdal definitivně. Gratulace k ne tak úplně zasloužené výhře a plašil jako žolík nalevo nemusí být tak trapnej jako dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, to uvidíme.. Smlouvu má bohužel ještě na dost douhou dobu. Bylo vidět jak totálně nestíhal, to přece nemůže být jenom tím, že hrál napravo..

Reagovat
smazaný uživatel

No, to uvidíme.. Smlouvu má bohužel ještě na dost douhou dobu. Bylo vidět jak totálně nestíhal, to přece nemůže být jenom tím, že hrál napravo..

Reagovat
domingo

Já nevím, jak hrál v přípravě, jak je na tom s fyzičkou, ale fakt je, že když nestíhá proti Lens, tak jak by to asi vypadalo proti, já nevím, Marseille..., podle mě byl nějakej nervózní, jako by se bál nabízet, takovej alibismus...

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova, i kdyz diamant (alias pica ) ve stylu diarra - gouffran, wendel - gourcuff - chamakh, cavenaghi taky nezni spatne...

Reagovat
domingo

Píču hrát proti slabším soupeřům, jinak to bude s jediným Diarrou vzadu docela fičák

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tam jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že by to byl celkem průchoďák..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že by to byl celkem průchoďák..

Reagovat
smazaný uživatel

pouze proti slabsim

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je kdo je natolik slabý, že by se to proti němu vyplatilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo se najde...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.. Lyon celkem dobře posílil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zkusit byste to mohli, na to bych se rád mrknul..

Reagovat
smazaný uživatel

Né, že bych ti nevěřil...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze cris by to zas jistil

Reagovat
smazaný uživatel

Tadyten zápas by vůbec nebyl o Crisovi.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak uplne ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak, ze by puel zmoudrel a nasadil stopery bodmer-boumsong, to by to pak fakt o crisovi nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Zas abys nesplakal nad výdělkem, Gouffran-Gourcuff-Wendel / Cavenaghi-Chamakh vs. Cris by mohla být otevřená partie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se začínají všichni modlit v to, aby Cris opravdu hrál. Ale ono se i může stát, že hrát nebude. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte, nase plesata jistota v radach lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, uvidíme. Ještě jeden zápas jako proti Le Mans by ho mohl rychle poslat expresem do Premiere League nebo Kataru.

Reagovat
domingo

Ještě dvě kola si ho tam nechte. Ty naše dřeva v útoku potřebujou nějakou pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

jelen je vlastne mimo co?

Reagovat
domingo

Jj, na 2 měsíce, mimo je i Licata a Quercia, takže tam zůstali Contout, Birsa a Oliech, jeden kanonýr vedle druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ti líbilo. Auxerre ještě něco dlužíme a doufám, že splátka proběhne úspěšně.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda doufam, ze dostanete poradny inkaso

Reagovat
domingo

Ideální by byla stoperská dvojice Cris-Boumsong, jeden je kopyto a druhej by si rozpomněl, kdo ho vytáhl na vrchol, a chtěl se trochu zavděčit (pokud by ten druhej faktor nevyeliminoval Pedretti)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tomu, co vám zbylo v útoku, už nepomůže ani Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Viděl jsem jen druhý poločas, ale i to mi stačilo k zjištění, že Gourcuff je poklad Bordeaux, Chamakh by se v Arsenalu uplatnil a francouzská režie je brilantní (skvěle rozebraná ofsajdová situace)

Reagovat
fantomas

Po Gourcuffovi měl prostě Wenger jít, ještě než ho ulovilo ácéčko. To byla ohromná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Není černej, takže nebyla šance.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, neni chudej pristehovalec z afriky, takze wenger by nemel na jeho plat

Reagovat
Counter

http://www.spurs.xf.cz/view.php?cisloclanku=2008010002

že by ses jim nabídl s možným přidáním svých vlastních...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak prosimte, nejsem vubec fanda spurs, to uz spis preju tomu arsenalu, ale anglii uz temer vubec nesleduju. dolsova jsem miloval starej arsenal, starou chelsea, vubec celou starou PL, ale casy se meni a ta krasa je pryc...

Reagovat
Counter

tady nešlo o to, jestli fandíš Slípkám, ale o to, že tu vtipkuješ na kanonýrský účet Na tom webu jsou jen napsané vtipy o cigánech, akorát slovo cigán je nahrazeno "fanoušek Arsenalu"

Reagovat
smazaný uživatel

viz muj prispevek nize

Reagovat
smazaný uživatel

ty vtipy jsou teda mimoradne debilni

mne proste jen prijde trochu zvlastni ta wengerova momentalni prestupova politika, jeho az skrblikovske setreni na castkach i platech. i kdyz treba ted prodali adebayora a toureho, tak on proste nekoupi canu, ktereho by arsenal potrebaoval jako sul (a wenger to myslim vi) a radsi si ho necha za pet mio utect do sunderlandu. za takoveho chamakha pak nabidne nejake necele ctyri mio liber, coz je opravdu neuveritelne smesne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to nevíš??

Reagovat
smazaný uživatel

co nevim?

Reagovat
domingo

ty fóry jsou fakt debilní, jenom je vyměněný "cikán" za "fanoušek arsenalu"

Jsem si vzpomněl na jeden ještě blbější

Přijde Čech v Londýně do obchodu a povídá:

"Chci B-A-L-O-N."

Prodavač vůbec nerozumí.

"B-A-L-O-N."

Prodavač stále krčí rameny.

"Ronaldo, Beckham..."

"Yeah, football," prodavač na to.

"Přesně tak. A teď dávejte pozor:

V-Z-D-U-C-H-O-P-L-A-V-E-C-K-Ý."

Reagovat
smazaný uživatel

*tak nabizel 5 mio liber, sorry, my bad...

Reagovat
domingo

Gourcuff by se hodil spíš do liverpoolskýho 4-2-3-1 než do 4-4-2, kde musí hrát Fábregas + DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn, jemu to AMC vylozene sedi...

Reagovat
Counter

tohle rozestavení teď nejspíš jen tak neuvidíš, nová taktika je takové variabilní 4-3-3, kde by se Gourcuff zapracoval

Reagovat
domingo

A jak to chcete teda poskládat?

Reagovat
Counter

tak řešit rozestavení s Yoannem v sestavě je sci-fi na druhou, takže se do toho ani nebudu poštět

Jestli tě zajímá reálná sestava, tak to vidím na

Sagna-Gallas-Djorou-Clichy

---Cesc-Song-Diaby------

Walcott-------------Aršavin

-------------RvP-------------

s tím, že místo Clichyho bych radši viděl Traorého a z Walcotta taky nejsem nadšený, ale furt lepší než Bendtner na jeho místě...

Reagovat
smazaný uživatel

\A kam by si zapracoval Gourcuffa?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas, Song - Aršavin, Gourcuff, Wilshere/Walcott - Persie/Eduardo ale to tak pomimo, ja len prechádzam okolo...

Reagovat
domingo

Čili liverpoolské 4-2-3-1, jak jsem říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja som sa k tomu nevyjadroval - čili

Reagovat
smazaný uživatel

To nezní zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

do tohohle systému? Těžko říct, jestli by mu to sedělo spíš ve středu nebo na křídle. Z vašich komentů je jasné, že nejlepší je pro něj AMC, ale když se do systému Arsenalu zapracovali hráči jako útočníci Aršavin s Walcottem na křídla, tak Yoann by se tam taky někde vmáčkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin s Walcottem mají všechny předpoklady být vynikající křídla.. Gourcuff má ty předpoklady úplně jinde.

Reagovat
domingo

A byla by to stejná škoda jako s Kahlenbergem, kterýho taky cpali ve Wolfsburgu na křídlo (než ho posadili na lávku).

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno, on je výsostne AM tak ako píšem ja, domingo aj marty. Práve na tom v AC stroskotal, na trequaristovi mal neprekonateľného Kaká a do diamantu sa nehodil na kraj, na stranu ho nechať behať by bola nehorázna blbosť.

Reagovat
Counter

už když jsem to psal, bylo mi jasné, že mé chabé argumenty neobstojí Berte jako odpověď můj komentář o dva řádky níže...

Reagovat
domingo

Tak vypadá to hezky, což o to, ale sem už by ti Yoann nepasoval vůbec

Reagovat
Counter

tak hlavně je zbytečné tohle řešit, protože s Yoannem v sestavě by to Wenger nejspíš skládal jinak. Já jen uvedl pravděpodobnou sestavu

Reagovat
domingo

V první řadě je Gourcuff totální provar ACM, protože zrovna oni někoho takovýho potřebujou jak prase drbání.

Reagovat
Counter

souhlas, Gourcuff by zapadl jak poslední dílek puzzle Ale v současnosti bych se spokojil i s Krajnčarem.

Reagovat
domingo

To byste museli buď začít hrát 4-4-1-1, nebo hodit Fábregase na DM, nebo ho evidentně prodat a hrát 4-3-1-2...

Reagovat
Counter

Tak pokud se bude týmu dařit tak, jak všichni očekávají, tak Cesc brzo vypadne... A pokud skončí i Wenger, mohl by ho nahradit Blanc a přivést si s sebou Gourcuffa

Reagovat
smazaný uživatel

moooc pekny plany

Reagovat
smazaný uživatel

Ja im u nás miesto rzervujem, jak jednému, tak druhému

Reagovat
Counter

( toho se nejvíc bojím...)

Reagovat
domingo

Vy si vypiplejte Obertana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je na stranu, domingo

Reagovat
domingo

Já vím, ale šel taky z Bordeaux... k vám na lávku, Cana za debilních 5 mega do (sic!) Sunderlandu... řekněme, že jsem radši, když nejlepší (nejtalentovanější) hráči L1 nechodí pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj Jelena vám necháme

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, začíná se nám tu rodit francouzský Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to tak vypadalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

zase na sestupových pozicích :(

Reagovat
domingo

Myslíš ASSE? O ty mám letos velkej strach

Reagovat
smazaný uživatel

Éra Lyonu končí

Reagovat
domingo

Skončila už loni (a letos má Lyon na titul víc než slušný šance)

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne vyhraje Marseille Lyon 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ligue 1 - Gourcuff one man show

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille letos bez konkurence..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lets GO PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele