Liga mistrů: souhrn středečních zápasů 2. kola

03.10.2007, 23:57, aktualizováno 03.10.2007, 23:57
Komentáře a souhrny
Hned několik překvapení přinesl středeční program Ligy mistrů. Liverpool doma podlehl Marseille, z Brém si veze body Olympiakos, na hřišti Benfiky uspěl Šachtar. Chelsea odčinila remízu s Rosenborgem nečekaným vítězstvím ve Valencii, Real remizoval na Laziu, jediná výhra domácích se zrodila v Glasgow, kde Celtic přehrál AC Milán.
Skupina A
Asi největší překvapení středečního programu se zrodilo na Anfield Road. Liverpool hostil ve špatné formě se nacházející Olympique Marseille, ale v utkání překvapivě nebyl lepším týmem. Hosté měli řadu slibných šancí a svůj výkon korunovali nádherným gólem, střelou do šibenice se o vítězství hostí postaral Mathieu Valbuena. Ve druhém utkání skupiny mezi Besiktasem a FC Porto to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, ale v posledních vteřinách zápasu rozhodl o třech bodech pro hosty Ricardo Quaresma.
Liverpool FC - Olympique Marseille 0:1
Branky: 77. Mathieu Valbuena
Jedno z největších překvapení středečních zápasů, plných výher hostí, se urodilo v Liverpoolu. Tam dobře zahrál ve francouzské lize nepříliš úspěšný Olympique Marseille a po trefě Valbueny si odváží z Anfield Road tři body. Bylo to historicky první vítězství francouzského týmu v Liverpoolu.

A to ještě s hostujícím týmem nepřijel "nový Zidane" Samir Nasri. V dresu hostí se představili dva bývalí hráči Reds, Cissé začal jen na lavičce, Zenden v základní sestavě. Domácí zase hráli s Aureliem na levé beku, před ním hrál mladý Sebastian Leto, zprava pak Benayoun a v útoku Crouch s Torresem. Xabi Alonso a Agger jsou zranění.

Reds nehráli dobře od samého začátku, naopak Olympique se prezentoval velmi sebevědomím výkonem. První půle se odehrála spíše ve středu hřiště, domácí, kteří měli udávat tempo a vytvářet si šance, hráli bez nápadu i rychlosti. Tempo tak spíše určoval soupeř. Ve 20. minutě šel sám na Reinu Niang, ale vypálil jen do míst, kde stál připravený liverpoolský gólman. O třináct minut později přišla druhá šance hostí. Karjní bek Taiwo nacentroval do šestnáctky Liverpoolu, na zadní tyči byl volný Niang a skvělý zákrok musel předvést Reina, dorážka Zianiho už šla mimo. Vzrušení ale bylo zbytečné, když Niang stál v ofsajdu.

Zlepšení domácího výkonu nepřišlo ani v druhé půli, i když přišli postupně na hřiště Riise i Voronin, na straně Marseille zase Cissé. A tak přišla chvilka pro hosty. Mathieu Valbuena si narazil se spoluhráčem míč na hranici šestnáctky a nádhernou střelou pravačkou se trefil přesně do šibenice. Míč se otřel o břevno, Reina se mohl jen podívat. Až pak se Liverpool probudil, na hřiště přišel ještě Kuyt. Talk domácího celku se ale ukázal jako marný. Hosté blokovali střely, dorážka Torrese skončila na tyči. V šancích byli ještě Hyppia a Benayoun, ale oba namířili své hlavičky mimo branku.
více informací
Besiktas JK - FC Porto 0:1
Branky: 90. Ricardo Quaresma
FC Porto udělalo velmi důležitý krok k postupu ze skupiny, když domácí remízu s Liverpoolem odčinilo vítězstvím na hřišti Besiktase Istanbul. O to se gólem v úplném závěru postaral Ricardo Quaresma.

Domácí nejevili žádné známky toho, že by měli být stále poznamenáni úvodní prohrou v Marseille, a do soupeře se zakousli hned od začátku. Už ve druhé minutě hlavičkoval zblízka nad Kurtulus. Na druhé straně se do zakončení dostal Quaresma, ale gólman Arikan byl pozorný a hra se tak opět mohla přenést před branku hostí. Blízko byl Edouard Cissé, Bobovu hlavičku vyrazil gólman Helton, další zákrok si připsal po hlavičkované mezi Gökhanem Zanem a Ibrahimem Toramanem, poradil si i s dalekonosným pokusem Cissého. Ještě jednou zahrozili i hosté, Meireles zdálky jen těsně přestřelil.

Porto po přestávce zařadilo vyšší rychlostní stupeň, na svém pravém křídle o sobě dával hodně vědět Lucho Gonzalez. Po jeho dvou centrech se k zakončení jen těsně nedostali Meireles a Quaresma. V 77. minutě hlavičkoval nad branku hostující Adriano, na druhé straně byl blízko střídající Federico Higuaín.

Zdálo se, že utkání skončí remízou, ale proti byl Ricardo Quaresma. Lucho González ve vápně netrefil míč, ten však sebral portugalský reprezentant a zblízka jej protlačil za záda brankáře Hakana Arikana.

Porto se tak se čtyřmi body zařadilo za vedoucí Marseille, Besiktas je naopak bez bodu a bez vstřeleného gólu poslední.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Olympique Marseille (FRA)22003:06
2.FC Porto (POR)21102:14
3.Liverpool FC (ENG)20111:21
4.Besiktas JK (TUR)20020:30
Skupina B
Chelsea prochází špatným obdobím, v prvním utkání Ligy mistrů doma jen remizovala s Rosenborgem, ale vše napravila překvapivě na hřišti Valencie. Domácí sice měli mírně navrch, ale na body jim to tentokrát nestačilo. Díky vlastnímu gólu Morettiho a trefě Didiera Drogby totiž všechny tři brala za vítězství 2:1 Chelsea, která se tak dostala do čela tabulky. Rosenborgu po senzační remíze na Stamford Brighe narostla křídla, ale hned v dalším utkání Norové spadli zpátky na zem. Doma nestačili na Schalke, ani jednou za celý zápas netrefili branku a zaslouženě prohráli 0:2.
Valencia CF - Chelsea FC 1:2
Branky: 9. David Villa - 21. Emiliano Moretti (vl.), 71. Didier Drogba
Poměrně překvapivě si odváží londýnská Chelsea tři body z Valencie. Ta tak nenavázala na skvělé výsledky z posledních zápasů, naopak Blues, kteří se v posledních týdnech trápili, získali důležité tři body v těžkém zápase a možná to byl první krok na cestě k vítězné náladě.

Za hosty nakonec nastoupil John Terry, který sice utrpěl v posledním ligovém utkání zlomeninu lícní kosti, ale díky speciální masce mohl ve Španělsku nastoupit. Jenže už v deváté minutě se i přes přítomnost Terryho v obraně řítil tváří tvář brankáři Čechovi španělský kanonýr Villa, zachoval chladnou hlavu a poslal domácí do vedení. Valencia měla v úvodu hry navrch, jenže jako blesk z čistého nebe přišla situace z 21. minuty, kdy hostující Malouda zatáhl míč po levé straně a poslal před bránu přihrávku, kterou před Joe Colem poslal do vlastní branky Emiliano Moretti. I nadále však byli domácí mnohem aktivnější, na Chelsea byla znát nervozita, ke změně skóre však i přes několik šancí v prvním poločase nedošlo.

Nástup do druhého dějství už ale ze strany hostů nebyl tak špatný, zejména obrana pracovala lépe a domácím se již tak nedařilo dostávat se do výhodných pozic. I přesto v 56. minutě zpracoval těžký míč aktivní Morientes a rázem se octnul za obranou Chelsea, jenže míč mu téměř z kopačky sebral Villa, který se rozhodnul zakončit sám a rozjásal diváky, jenže v zápětí se jen držel za hlavu, protože mu pro jeho ofsajdové postavení nebyl gól uznán. Diváci dál hnali Valencii za vítězstvím, ale recept na obranu Chelsea domácí nemohli najít, a tak se trenér Quique Flores pokusil oživit ofenzivu vytáhlým srbským útočníkem Žigičem. Ten však na hřišti pobyl sotva pár minut, když Cole krásnou přihrávkou z vlastní poloviny poslal do úniku Drogbu, ten lehce přesprintoval domácího obránce a tváří tvář brankáři Hildebrandovi se, stejně jako domácí Villa, zachoval chladnokrevně a poslal hosty do vedení.

Domácí se tak najednou octli ve stejné situaci jako v minulém ročníku LM, kdy ve čtvrtfinále na Mestalle vedli nad Chelsea 1:0, ale nakonec dostali dva góly a utkání pro ně skončilo nezdarem. Reprízu tohoto zápasu si však hráči španělského klubu nechtěli připustit a v závěrečných minutách zatlačili anglický celek na jeho půlku. Jenže to jim nebylo nic platné, navíc se v nastaveném čase po levé straně sprintoval Drogba, zasekl si míč, přihrál čerstvému Kalouovi a ten jen těsně přestřelil. Pár sekund před koncem se domácí marně dožadovali penalty za zákrok na Žigiče. A když se skóre neměnilo ani po poslední situaci zápasu, kdy standardní situaci Villa chytře rozehrál na volného Baraju, který však nechal vyniknout českého gólmana, Blues se mohli radovat z cenného vítězství.
více informací
Rosenborg Trondheim - Schalke 04 0:2
Branky: 62. Jermaine Jones, 89. Kevin Kuranyi
Dva góly v druhém poločase rozhodly středeční zápas Ligy Mistrů v Trondheimu ve prospěch hostujícího Schalke 04. Německý tým získal první tři body do tabulky skupiny B a srazil domácí mužstvo na zem z oblaků sebedůvěry, na kterých se vznášelo po překvapivé remíze s Chelsea před dvěma týdny.

Na Lerkendalu bylo na co koukat už od první minuty. Schalke si za prvních stodvacet sekund vypracovalo čtyři rohy, ale udeřit nedokázalo. Blízko gólu byli Němci v šesté minutě, ale Kuranyiho hlavička jen proletěla nad břevnem. Rosenborg si svou první šanci večera vypracoval za malou chvíli a nebyla vůbec špatná. Steffen Iversen dostal Westermanna pod tlak a obránce Schalke málem zahlavičkoval míč do vlastní sítě. Od potupy ho zachránil brankář Neuer, který míč vytáhl alespoň na břevno. Hned z protiútoku opět zahrozili hosté, Roar Strand při bránění podklouzl, Kuranyimu se tak otevřela volná cesta na bránu a Lars Hirschfeld měl co dělat, aby jeho ostrou střelu zastavil.

Hra se pak na několik minut ponořila do ospalosti, probuzení přišlo v 24. minutě. Jermaine Jones se řítil na bránu a pouze obranný Basmův zákrok v poslední chvíli zabránil Jonesovi v tom, aby šel na brankáře sám. Oba týmy do poločasu spálily ještě po jedné šanci a do kabin tak odcházely za bezbrankového stavu, se kterým byli určitě více spokojení domácí.

Bylo to opět Schalke, kdo byl v úvodních minutách druhého poločasu nebezpečnější. Ivan Rakitič jen těsně nedosáhl na Kuranyiho pas do malého vápna. Norové odpověděli na šanci šancí, Iversen po Skjelbredově centru hlavičkoval vedle. S ubíhajícím časem se oba týmy začaly více stahovat do defenzívy, ani jeden nechtěl inkasovat. Schalke však ovládalo střed hřiště, a tak se v 62. minutě dočkalo zaslouženého vedení. Jones, letní posila z Frankfurtu, dostal obloučkem přihrávku za obranu, tváří v tvář brankáři Hirschfeldovi nezaváhal a poslal mu míč jesličkami do sítě. Rosenborg se snažil o vyrovnání a střídající Yssouf Koné od něho nebyl daleko, nicméně poslední slovo v zápase měl stejně Kevin Kuranyi, který chvíli před koncem normální hrací doby zakroutil míč z dvaceti metrů do brány a pojistil tak výhru hostí.

Schalke 04 se tak po výhře bodově dotáhlo v tabulce na Valencii, Rosenborg pravděpodobně bude muset ubrat ze svých předzápasových prohlášení, neboť případný postup do vyřazovací fáze Ligy Mistrů by byl už vskutku zázrakem.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Chelsea FC (ENG)21103:24
2.Schalke 04 (GER)21012:13
3.Valencia CF (ESP)21012:23
4.Rosenborg Trondheim (NOR)20111:31
Skupina C
Druhý velký šok se zrodil v Brémách. Domácí Werder, namlsaný ligovou demolicí Bielefeldu (8:1), hostil řecký Olympiakos, ale ze zápasu odcházeli domácí hráči se svěšenými hlavami. Sice se zásluhou Almeidy dostali do vedení, ale v posledních dvaceti minutách hned třikrát inkasovali. Hlavní díl viny nese náhradní brankář Christian Vander, ten se svými chybami postaral o dvě branky, třetí dal parádní střelou Patsatzoglou. Werder je s nulou na bodovém kontě poslední a jeho plány na postup dostávají povážlivé trhliny. Naopak Real Madrid může dál mít smělé plány, veze totiž cenný bod z hřiště římského Lazia. Na remíze 2:2 se podíleli jen dva střelci - Real poslal dvakrát do vedení Ruud van Nistelrooy, za domácí však dvakrát srovnal Goran Panděv.
Lazio Řím - Real Madrid 2:2
Branky: 32. Goran Panděv, 75. Goran Panděv - 8. Ruud van Nistelrooy, 61. Ruud van Nistelrooy
Real Madrid opět herně příliš nepřesvědčil, přesto získal bod na horké půdě římského Lazia. Oba týmy mohou za remízu děkovat střelecké pohotovosti svých dvou kanonýrů – Panděva a Van Nistelrooye.

Bílý balet cestoval do Říma jako lídr Primera División, domácí Lazio se krčí na dvanáctém místě Serie A, když naposledy jen remizovalo na hřišti slaboučké Regginy.

Trenér španělského týmu Bernd Schuster dal šanci hrát od začátku Robbenovi a Heinzemu, střed zálohy tvořil trojúhelník Diarra – Guti – Sneijder, na hrot útoku se vrátil po zdravotních problémech Van Nistelrooy.

Po úvodním oťukávání udeřili poprvé hosté. V 8. minutě zahrával Sneijder trestný kop a na malém vápně tečoval míč právě bombarďák Ruud van Nistelrooy – 0:1. Ovšem vstřelený gól nikterak nezlepšil hru Realu, který zbytečně ztrácel míče při tvorbě hry. Robben se proti svému strážci Behramimu rovněž příliš neprosadil a útoky Lazia stačili likvidovat stopeři Cannavaro a Heinze. Přesto dokázal srovnat Makedonec Panděv. První příležitost, tváří v tvář Casillasovi, ještě poslal pánubohu do oken, nicméně v 32.minutě se již po pasu Stendarda střelec Římanů nemýlil a ranou do šibenice vyrovnal.

Do konce poločasu měl příležitost ještě Mauri na jedné a Sergio Ramos na druhé straně, stav skóre se ovšem nezměnil. Do druhého poločasu mužstva nastoupila beze změn. Van Nistelrooy se uvedl nůžkami, které si však cestu do sítě nenašly. Na opačné straně promarnili příležitost poslat svůj tým do vedení Rocchi a Mauri. Udeřil tak opět Bílý balet.

Raúl vybojoval míč na polovině Lazia, přesně přihrál Van Nistelrooyovi a ten v 61.minutě podruhé překonal veterána Ballottu. Real se snažil dovést zápas do vítězného konce, to jim však překazil opět Panděv. Po nedůslednosti Cannavara a Gutiho se Makedonec zmocnil v 75. minutě míče a jeho střele v cestě do sítě nezabránil ani Heinze ani Casillas.

Schuster dal poté prostor Higuaínovi, Saviolovi a Drenthemu, ale změnu stavu to nepřineslo, naopak musel zasahovat Casillas po střele Makinwy. Real je v tabulce druhý za vedoucím Olympiakosem, který dokázal zvítězit na hřišti Werderu Brémy.
více informací
Werder Brémy - Olympiakos Pireus 1:3
Branky: 32. Hugo Almeida - 72. Ieroklis Stoltidis, 82. Christos Patsatzoglou, 87. Darko Kovačevič
Werder Brémy o víkendu deklasoval Arminii Bielefeld 8:1 a jeho vítězství se očekávalo i v zápase s Olympiakosem, místo toho ovšem přišel šok. Řecký klub ukončil 31 zápasů trvající sérii bez vítězství na hřišti soupeře v Lize mistrů a z Německa si díky vynikajícímu závěru odváží vítězství 3:1.

Do domácí sestavy se po zraněních vrátily opory Torsten Frings a Tim Borowski, naopak chyběl brankář Tim Wiese. Tato absence se nakonec ukázala jako daleko citelnější, než se původně očekávalo. Werder začal dobře a hned na začátku musel proti šanci Almeidy zasahovat Nikopolidis. Na druhé straně vyzkoušel Vanderovu pozornost slabou střelou LuaLua. Brémy postupem času dostaly soupeře pod tlak, Almeidovu další střelu srazil na roh Bravo, Rosenbergova hlavička se pak mezi tři tyče nevešla. Olympiakos rozhodně nehrál nějak zakřiknutě a Vandera svou ranou pořádně protáhl Galletti. První branka přišla ve 32. minutě, Jensen našel přetaženým centrem Almeidu, který si na zadní tyči zpracoval míč a následně ho poslal za Nikopolidisova záda - 1:0.

Kdo po první brance čekal ofenzivní lavinu a gólovou smršť v podání německého týmu, musel být hodně zklamán. Ještě do přestávky sice musel Nikopolidis vytáhnout dva parádní zákroky proti střelám Jensena a Rosenberga, to ovšem bylo z domácí strany na dlouhou dobu vše.

Po změně stran se hosté pustili do obléhání domácí svatyně. Gallettiho dalekonosnou dělovku dobře zlikvidoval Vander. Ten sice poté nedosáhl na dorážku LuyLuy, ovšem bývalému útočníkovi Portsmouthu zkazil radost zdvižený praporek v ruce asistenta rozhodčího. V 72. minutě se už hosté mohli radovat oprávněně. Vander neudržel v rukavicích pokus Kovačeviče a míč do sítě nakonec dopravil Stoltidis - 1:1.

Neškodní domácí poté inkasovali ještě dvakrát. V 82. minutě skončila v síti parádní bomba Patsatzogloua, kterou ještě lehce tečoval jeden z obránců Werderu. Zkázu Brém pak tři minuty před koncem dokonal Kovačevič, který v deštivém počasí využil špatného zákroku Vandera.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Olympiakos Pireus (GRE)21104:24
2.Real Madrid (ESP)21104:34
3.Lazio Řím (ITA)20203:32
4.Werder Brémy (GER)20022:50
Skupina D
Jediné vítězství domácího týmu se zrodilo tam, kde se to moc nečekalo. Celtic Glasgow hostil AC Milán a stejně jako v loňském osmifinále to vypadalo na remízový zápas, ale v devadesáté minutě se k odraženému míči dostal Scott McDonald a rozhodl o vítězství Celtiku 2:1. Domácí oslavu gólu pokazil jeden z fanoušků, když vběhl na hřiště a udělil brankáři Didovi lehký pohlavek. Brazilský gólman se v první chvíli chtěl mstít, rozběhl se za ním, ale po pár krocích se teatrálně skácel k zemi a dokonce se nechal vystřídat. Skupina D má i díky tomuto výsledku překvapivého lídra. Do čela se dostal Šachtar Doněck, který po výhře v prvním kole nad Celtikem uspěl na hřišti Benfiky Lisabon. Jediný gól zápasu vstřelil po spolupráci s krajanem Fernandinhem Brazilec Jadson, Benfice k vyrovnání nepomohl ani velký tlak ve druhé půli.
Celtic Glasgow - AC Milán 2:1
Branky: 62. Stephen McManus, 90. Scott McDonald - 68. Kaká (pen.)
Celtic Glasgow slaví velké vítězství, poražen ze Skotska odjíždí obhájce triumfu v Lize mistrů AC Milán. Na první gól McManuse ještě z penalty odpověděl Kaká, ale v poslední minutě o všem rozhodl Scott McDonald. Radost domácím nezkazil ani fanoušek, který pak vběhl na hřiště...

Domácí kouč Gordon Strachan sáhl k jednomu překvapivému kroku, když do základu postavil českého záložníka Jiřího Jarošíka. Naopak jen na lavičce zůstal špílmachr Shunsuke Nakamura, jenž se po zranění pomalu dostává do tempa. Hostům chyběli zranění obránci Maldini s Kaladzem, nenastoupil ani útočník Ronaldo.

V první šanci se ocitl bývalý hráč Milána v dresu Celtiku Massimo Donati, s jeho střelou však neměl Dida problémy. Na druhé straně se připomněl Kaká, autor rozhodujícího gólu v loňském osmifinále mezi těmito dvěma celky, a i s jeho pokusem si gólman věděl rady. Milán si vytvořil mírný tlak a přišla i jedna vážnější šance, když Seedorf obloučkem do vápna vyzval ke skórování Inzaghiho, tomu však míč na kluzkém terénu utekl.

Do druhé půle vstoupil aktivněji Celtic, ale nechával okna v obraně a jednoho takového mohl využít Inzaghi, po Oddově centru minul. Do další šance Inzaghiho vyslal Kaká, tentokrát však včas zasáhl obránce Naylor. Přesto všechno se domácí ujali vedení. V 62. minutě zahrával Hartley roh, Donati lehce tečoval a Stephen McManus z metru dotlačil míč za čáru. Radost ale v Celtic parku dlouho nevydržela. S Pirlovým přímým kopem si ještě poradil brankář Boruc, ale pak Naylor ve vápně fauloval Ambrosiniho a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Kaká - 1:1.

Vypadalo to, že zápas směřuje k remíze, přišla však poslední minuta zápasu. Po akci z pravé strany pálil technicky k tyči Caldwell, Dida přes bránící hráče neviděl a stačil střelu jen vyrazit před sebe, kde byl Scott McDonald a tan pohotovou dorážkou rozjásal Celtic Park.

Jeden z fanoušků měl tolik radosti a elánu, že vběhl na hřiště a vysmál se brankáři Didovi, přičemž mu uštědřil jemný pohlavek. Brazilský gólman se za unikajícím výtržníkem rozběhl, ale po pár krocích si zřejmě uvědomil, že bude lepší nechat ho být a skácel se k zemi jako po direktu. Dokonce se nechal ošetřit a vystřídat Kalačem, na výsledku se však už nic nezměnilo.
více informací
Benfica Lisabon - Šachtar Doněck 0:1
Branky: 42. Jadson
Šachtar Doněck dokázal vyhrát na Benfice a se šesti body vede skupinu D, zatímco Benfiva je bez bodového zisku poslední. O výsledku rozhodl jediným gólem uzdravený playmaker Jádson na sklonku první půle. Domácí přitom hráli dobrý zápas a většinu prvního poločasu měli ve své režii.

Už po třech minutách otestoval hostujícího gólmana Pjatova Cristian Rodríguez. Dobře hrál především lisabonský Oscar Cardozo, vedl útoky svého týmu a zkoušel také střílet zdálky. Ale opravdové šance si Benfica nevypracovala. Ve 27. minutě střílel nad břevno domácí Angel di Maria. Doněck spoléhal na rychlé protiútoky, nejlepším z jeho hráčů byl zřejmě Fernandinho. Tak padl i první gól, když akci potáhl Fernandinho, pak byl u míče krajní bek Rat, který přihrál zpětně na Jádsona a ten ve 42. minutě zařídil Šachtaru vedení.

Do druhé půle vystřídal obránce Nelsona Nuno Gomez, ve snaze zužitkovat větší tlak Benfiky. Příležitost si ale vypracoval bývalý hráč Livorna v dresu hostí Lucarelli, když střílel z trestného kopu, ale Quim zasáhl dobře. Na větší šanci čekali domácí do 70. minuty. Hlavička Óscara Cardoza ale byla odvrácena na brankové čáře, ve své šanci neuspěl ani Katsouranis. Doněck hrál ale dobrý zápas a inteligentní hrou už Benfiku do žádné další šance nepustil.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Šachtar Doněck (UKR)22003:06
2.AC Milán (ITA)21013:33
3.Celtic Glasgow (SCO)21012:33
4.Benfica Lisabon (POR)20021:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (45)

Přidat komentář
HOST*

domácím to moc nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že má Dida minimálně zlomenej nos a naraženou čelist ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to na otřes mozku, ale udělal to dobře, aspoň už neměli čas na závěrečný tlak.

Reagovat
sansiro

se asi pěkně ztrapnil...

Reagovat
sansiro

měl jít k zemi hned

Reagovat
M11

po takove ''rane'' se divim ze ma hlavu

Reagovat
sansiro

AC se musí rychle sebrat, než bude zle. Hrát neustále 4-5-1 s neviditelným Inzaghim na hrotu, to prostě nejde. To není hráč do kombinace nebo že by uměl obejít soupeře. Celkově chybí motivace a forma, já ale věřím. Milan siamo noi !

p.s. AC vyhrálo LM, šel by k nám každý (i Henry) a vedení to tak prokaučovalo....

Reagovat
smazaný uživatel

nešel k nám pouze kvůli penězům...nicméně Henry s Barcou jednal už hodně dlouho, tam se to dalo čekat, spíš mě překvapilo, že i Ronaldinho už byl v podstatě "uvolněnej", ale zas kvůli prachům si to rozmyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

skvělý Carvalho! i s boulí, ze které se mi chtělo blít

Reagovat
M11

to jo teda

Reagovat
smazaný uživatel

Seš nějakej cimprlich,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohl být jistej postup. Lazio bylo zatím nejslabším letošním soupeřem.

Reagovat
HOST*

málem vám ale dali, co, kdyby neudělali takovou hrubku nebo něco navíc proměnili... a to mají několik zraněných...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, mají zraněné dva náhradníky a Sivigliu . Hrubku spíš udělal Guti, jinak bychom vyhráli i za chůze...

Reagovat
HOST*Batistuta

Šachtar - MÍÍÍSTR!!!

Reagovat
Zajda

První výhra francouzů u nás :( Neeeee...ach jooo Liverpool vzchop se! YNWA...nevadí stalo se, ale jedeeem ne?!?! LFC4ewa

Reagovat
HOST*Mezič

to by ale museli umět dávat góly... a to tam moc hráčů neumí... a Torres potřebuje čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Supeeeeeeeeeeeeer Chelsea. Ide sa ďalej....

Reagovat
HOST*david

chelsea je srot bez mourinha

Reagovat
HOST*

Zatiaľ áno. Ale všetci fanúšikovia veríme že sa to čoskoro zlepší. Včera bol možno prvý krok, teraz treba rozbiť cez víkend Bolton a potom sa to už rozbehne

Reagovat
HOST*sdf

to sou zase vysledky. Svet se posral

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Xavi

Zápas hnus! Rozhodčí ze země zkorumpované až na kost tragédie. Terry neustále vysící na Žigičovi, jak tohle nemůže vidět? Včera to byla smrt fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase nepreháňaj . Už boli aj horšie výkony rozhodcov. A o smrti futbalu by som tiež nehovoril. Valencia hrala to čo vždy hrá doma - veľké hovno. A Chelsea sa len pomaly dostáva z krízy tak neviem čo si čakal. Pre mňa je prekvapením že padli až 3 góly

Reagovat
Xavi

Tak horší výkony byly, to ten včerejší ale neomlouvá. S tím že Valencie hrála hovno máš pravdu a i stou Chelsea, no mě to nijak nepřekvapilo, jen sem měl potřebu to napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však hej. Sloboda prejavu je super vec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Poslední dobou na mě reaguješ jen pomocí obrázků, co takhle zkusit něco napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Korupce.

Smrt fotbalu.

Reagovat
Xavi

No vidíš, že to jde.

Korupce: Mohl by mi někdo vysvětlit, proč mohou nadále pískat rozhodčí z Itálie po nedávné aféře?

Smrt fotbalu: Tak to včera opravdu byla! Viděl jsem konec první půle a celý druhý poločas. Za tu dobu jsem viděl jeden gól a dejme tomu dvě šance, ani jednu kombinaci, hráči si dokázali maximálně tak jednou přihrát, pak neuvěřitelně zkazili, soupeř to odhlavičkoval zase někde nazdařbůh do středu hřiště, kde to následně odkopl další protivník a tak to šlo pořád dokola. K tomu tragický rozhodčí, který neřídil žádný konfliktní zápas, nehrálo se nějak zákeřně, až na Terryho, který jinak než rukama nehrál. Takže zkazil i to co snat nešlo zkazit, no já jsem jenom kroutil hlavou. Včerejší zápas apsolutně ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol tak skvely zapas ze som pri nom zadrichmal.. to sa proste nedalo ved pozerat takyto futbal to je lepsia uspavanka ako ked mamicka cita rozpravku na dobru noc

Reagovat
-Kopy-

ježiš marjá, a co si čekal ?

že dva týmy, kteří zatím hrajou velký hovno, budou hrát skvělý fotbal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba byl včera skvělý, obránci Valencie by se měli trochu zamyslet, protože proti němu vypadali jak šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Při tom druhým gólu Albiola přejel jak Pendolino lokálku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U nás však toto přirovnání nelze uplatnit.

Reagovat
HOST*1860

nesmirna radost nad vitezstvima Chelsea a Marseille, prekvapeni nad werderem a celticem a velke znechuceni nad Didou, tento brankar u me skoncil..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák dida nevedel čo so sebou . nakoniec spravil to najhoršie čo mohol a teraz je každému na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

S tým absolutne súhlasím!!! DIDA

Reagovat
HOST*

kuva ten Manchester ma stastie..

Reagovat
HOST*

to je fakt trapak jak sviňa

Reagovat
HOST*Crocy

Videli jste Cecha jak udelal tu klicku pred utocnikem Valencie?to je komediant jen tak tak mu to vyslo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

bože

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele