základní skupiny - skupina C, 2. kolo
03.10.2007 20:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Olympiakos šokoval Brémy

Werder Brémy o víkendu deklasoval Arminii Bielefeld 8:1 a jeho vítězství se očekávalo i v zápase s Olympiakosem, místo toho ovšem přišel šok. Řecký klub ukončil 31 zápasů trvající sérii bez vítězství na hřišti soupeře v Lize mistrů a z Německa si díky vynikajícímu závěru odváží vítězství 3:1.

Do domácí sestavy se po zraněních vrátily opory Torsten Frings a Tim Borowski, naopak chyběl brankář Tim Wiese. Tato absence se nakonec ukázala jako daleko citelnější, než se původně očekávalo. Werder začal dobře a hned na začátku musel proti šanci Almeidy zasahovat Nikopolidis. Na druhé straně vyzkoušel Vanderovu pozornost slabou střelou LuaLua. Brémy postupem času dostaly soupeře pod tlak, Almeidovu další střelu srazil na roh Bravo, Rosenbergova hlavička se pak mezi tři tyče nevešla. Olympiakos rozhodně nehrál nějak zakřiknutě a Vandera svou ranou pořádně protáhl Galletti. První branka přišla ve 32. minutě, Jensen našel přetaženým centrem Almeidu, který si na zadní tyči zpracoval míč a následně ho poslal za Nikopolidisova záda - 1:0.

Kdo po první brance čekal ofenzivní lavinu a gólovou smršť v podání německého týmu, musel být hodně zklamán. Ještě do přestávky sice musel Nikopolidis vytáhnout dva parádní zákroky proti střelám Jensena a Rosenberga, to ovšem bylo z domácí strany na dlouhou dobu vše.

Po změně stran se hosté pustili do obléhání domácí svatyně. Gallettiho dalekonosnou dělovku dobře zlikvidoval Vander. Ten sice poté nedosáhl na dorážku LuyLuy, ovšem bývalému útočníkovi Portsmouthu zkazil radost zdvižený praporek v ruce asistenta rozhodčího. V 72. minutě se už hosté mohli radovat oprávněně. Vander neudržel v rukavicích pokus Kovačeviče a míč do sítě nakonec dopravil Stoltidis - 1:1.

Neškodní domácí poté inkasovali ještě dvakrát. V 82. minutě skončila v síti parádní bomba Patsatzogloua, kterou ještě lehce tečoval jeden z obránců Werderu. Zkázu Brém pak tři minuty před koncem dokonal Kovačevič, který v deštivém počasí využil špatného zákroku Vandera.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už se vrací Frings a Borowski, takže tak 5:1 Sice se zranil Wiese, ale ten snad tolik chybět nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas , ale jenom 3:1

Reagovat
HOST*Courier

Tak nakonec opravdu jenom 3:1

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*bary72

To by mělo být za 1, tip 4:1.

Reagovat
HOST*Wenger

Handicap 0:1 vyhra Brem !!!!

Reagovat
HOST*bary72

Spolu s Liverpoolem největší překvapení ! Co dodat,...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua

Reagovat
HOST*svw

Chyběl druhej gól jako pojistka, pak sme dostali dva dá se říct náhodný a bylo to...

Reagovat
HOST*Nikis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele