Bundesliga souhrn - 4. kolo

13.09.2008, 17:33, aktualizováno 14.09.2008, 19:10
Komentáře a souhrny
Neděle v německé nejvyšší soutěži se nesla ve znamení výher domácích celků. Hannover se probral z krize a vyprovodil nováčka z Gladbachu poměrem 5:1, Bochum zase bez větších problémů přehrála 2:0 Bielefeld.

Hertha BSC - VfL Wolfsburg 2:2

13.09.2008 15:30

Góly: 57. Gojko Kačar, 85. Cícero - 1. Ricardo Costa, 90. Sascha Riether

Utkání mezi Herthou a Wolfsburgem skončilo smírně 2:2. Hosté se dostali brzy do vedení, domácí poté skóre otočili, jednobrankový náskok však až do samého konce udržet nedokázali.

Než se stačili diváci na Olympiastadionu vůbec usadit, šli hosté do vedení. Už po několika sekundách vychytal Grafiteho Drobný, následně ale zahrával rohový kop Misimović, na jeho centr si naběhl Costa a hlavičkou na přední tyč otevřel skóre. Vlci ale pokračovali v útočení, záhy pálil vysoko Hasebe, v deváté minutě měl na kopačce druhou branku Grafite, poté, co zesměšnil Šimuniće, ale mířil těsně vedle.

Postupem času se do hry čím dál více dostávali domácí, přesto další šanci měl Wolfsburg, Misimovićovu hlavičku ale zneškodnil Drobný. Na druhé straně pálil nepřesně Cícero, vyrovnání pak měl na kopačkách Pantelić, Benaglio mu ale radost pohotovým zákrokem zkazil. Do půle ještě střílel Voronin, avšak bez úspěchu.

Ihned po přestávce mohl zvýšit Grafite, z bezprostřední blízkosti se mu však povedlo branku přestřelit a začít toho litovat mohl v 56. minutě. Na Ebertův přímý kop si totiž naskočil Kačar a nekompromisní hlavičkou vyrovnal. O sedm minut později mohla Hertha jít dokonce do vedení, po ruce Santany se totiž kopala penalta, Pantelič jí však zahodil.

Hosté byli zaskočeni a hru ovládali domácí, šanci vrátit vedení však měl Grafite, ale neuspěl v 84. minutě tak šli do vedení Berlíňané. Zcela volný Pantelić vybídl Cícera a ten hlavičkou nezadržitelně skóroval. Wolfsburg se ale nevzdal, nejprve sice zahodil šanci Džeko, v 87. minutě se však hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. Po kombinaci se dostal v pokutovém území ke střele Riether a podél Drobného vyrovnal.

V samém závěru ještě domácí zachránil Drobný, který z vinklu vytěsnil ránu Schäfera. Více se již neudálo a tak každý z týmu bere po bodu. Hertha je zatím desátá, Wolfsburg o dvě příčky výše.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Energie Cottbus 3:0

13.09.2008 15:30

Góly: 75. Diego, 80. Torsten Frings, 83. Boubacar Sanogo

Až na čtvrtý pokus se fotbalisté Werderu Brémy dočkali ligové výhry, i když i v domácím duelu s Chotěbuzí to dlouho vypadalo na další ztrátu. Svěřenci Thomase Schaafa svého soupeře sestřelili až v posledních patnácti minutách.

Domácí prakticky celý zápas dominovali, o čemž svědčí i poměr střel 25:6 v jejich prospěch, přesto svou výraznou převahu nemohli dlouho gólově vyjádřit. Jako první nepochodil Rosenberg, s jeho střelou z osmé minuty si Tremmel snadno poradil. O poznání více práce pak měl hostující brankář s dalekonosnou ranou Jensena.

Energie odolávala domácímu tlaku a nepadla ani po pokusech Diega a Fringse. Tim Wiese se v brémské svatyni nudil, v první půli neměl žádnou práci, přesto se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Werder dobýval hostující svatyni, jeho soupeř nikam nespěchal a soustředil se na poctivou defenzívu. To mu vycházelo až do 75. minuty, v níž Brémy vysvobodil Diego. Brazilský záložník napřáhl z velké dálky a míč zastavila až síť - 1:0.

Vstřelená branka domácí uklidnila a v následujících osmi minutách přidali hned dvě pojistky. V 80. minutě vyzrál na Tremmela střelou z 25 metrů Frings, konečnou podobu výsledku pak dal o tři minuty později Sanogo, který prokličkoval mezi obránci a tváří v tvář Tremmelovi nezaváhal.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Bayer Leverkusen 3:2

13.09.2008 15:30

Góly: 36. José Paolo Guerrero, 51. Ivica Olić, 72. Mladen Petrić - 4. Tranquillo Barnetta, 24. Patrick Helmes

Hamburk se po dnešním duelu vyšvihl na čelo tabulky, když dokázal otočit nepříznivý výsledek a doma porazil Bayer Leverkusen.

Pro hosty utkání nezačalo špatně, už ve 4.minutě se ujali vedení zásluhou švýcarského internacionála Tranquilla Barnetty. Ten prorazil obranu Hamburku a překonal brakáře Rosta.

Slibný náskok dokonce o dvacet minut později navýšil Patrick Helmes, když obratně pokořil dva obránce a zkušeně umístil míč ke vzádlenější tyčce. Bayer tedy vedl už o dva góly.

Domácí se ale nedali a brzy srovnali. Ještě v prvním poločase snížil Paulo Guerrero, když obrdžel přihrávku od našeho Davida Jarolíma, který je zároveň kapitánem domácích. Nedlouho poté byli hosté hlavním sudím posláni do desíti, protože kapitán Bayeru Manuel Friedrich byl podruhé žlutě napomínán a šel předčasně do sprch.

To výrazně povzbudilo domácí hráče a své početní převahy náležitě využili. Zasloužili se o to dva chorvatští krajánci, Ivica Olič a Mladen Petrič, čerstvá posila z Borussie Dortmund. Prvně jmenovaný srovnal stav 6 minut po začátku druhé půle, druhý jemonovaný v minutě 72. přebral míč od Nigela de Jonga a René Adlerovi nedal zblízka šanci.

Petrič mohl celkové vítězství ještě v závěru zápasu pojistit, ale tváří v tvář Adlerovi selhal a ten si připsal na své konto skvělý zákrok. Zápas tedy skončil 3:2 pro domácí.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Schalke 04 3:3

13.09.2008 15:30

Góly: 67. Neven Subotić, 70. Alexander Frei, 89. Alexander Frei (pen.) - 20. Jefferson Farfán (pen.), 39. Rafinha, 54. Heiko Westermann

Skvělou podívanou nabídlo lokální derby mezi Dortmundem a Schalke. Hosté vedli již o tři branky, Borussia ale zabojovala a především díky Freiovi urvala bod za remízu 3:3.

Do utkání vstoupili lépe domácí, po příhře Blaszczykowského měl velkou šanci Zidan, leč neproměnil. BVB se snažilo, avšak směrem dopředu bylo celkem marné a tak hosté udeřili. Ve 20. minutě zahrál Subotić ve vlastním pokutovém území rukou a kopala se penalta, kterou ve svoji první bundesligovou branku chladnokrevně proměnil Farfán – 0:1.

Schalke po vedoucí brance dále vyčkávalo a prim hráli stále domácí. Střelu Blaszczykowského zneškodnil Fährmann a ani Kringe poté neuspěl. V 39. minutě tak udeřili podruhé hosté z Gelsenkirchenu. Po Kehlově chybě se míče zmocnil Westermann, nahrál doprava Rafinhovi a ten z úhlu prostřelil Weidenfellera – 0:2.

Po přestávce hra pokračovala ve stejném duchu. Nejprve se zastřelovat Westermann, který poté v 54. minutě přidal další branku. Kuranyi vyhrál souboj s Weidenfellerem a odražený míč dopravil hlavičkou do sítě právě Westermann – 0:3. Vypadalo to, že Schalke vyhrocené derby zcela ovládne, domácí trenér Klopp však prostřídal sestavu a začali se dít věci.

V 67. minutě zahrál právě vystřídavší Frei rohový kop, na mírně přetáhlý centr si naskočil Subotić a hlavičkou do protipohybu Fährmanna snížil – 1:3. Hned o čtyři minuty později to bylo už jen o jedinou branku a byl u toho opět Alex Frei, který odehrál první utkání po zranění kolene. Tentokrát převzal v jasně ofsajdové pozici přihrávku, hra ovšem pokračovala, švýcarský sniper zpoza šestnáctky napřáhl levačkou a skvělou ranou do horního rohu branky dal na 2:3.

Hosty dvě inkasované branky rozhodily a výsledkem byla dvě vyloučení. Nejprve se musel po druhé žluté pakovat Pander, chvíli nato zajel brutálně do Blaszczykowského Ernst a šel do sprch takřka okamžitě. Borussia si proti devíti lidem pochopitelně vytvořila tlak a její honba za vyrovnávacím gólem vyvrcholila v 89. minutě, kdy Krstajic ztlumil hlavičku Blaszczykowského rukou a následný pokutový kop sebevědomě proměnil Alex Frei – 3:3.

V nastaveném čase se již na vyprodaném Westfalenstadionu nic neudálo a tak se oba týmy rozešli smírně. Schalke přišlo o vedoucí pozici a je třetí, Dortmund za svým rivalem zaostává jen o skóre a je na čtvrtém místě.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - VfB Stuttgart 0:0

13.09.2008 15:30

Góly: -

Nováček soutěže opět překvapil a tentokrát bere jeden bod po remíze 0:0 se silným Stuttgartem. Badensko - Württemberské derby tak vítěze nenašlo. Hoffenheim mohl dokonce vyhrát, ale proti byl brankář Jens Lehmann, který předvedl v závěru super reflexivní zákrok.

Kouč domácích Ralf Rangnick vyměnil oproti minulému zápasu s Leverkusenem jedno jméno, místo Jaissleho nastoupil Ibertsberger. Hosté se dostali do velké šance již ve 3. minutě, po přihrávce Hilberta pálil Šimák pouze metr od branky. Domácí se ale rychle oklepali a sami začali po čtvrthodině útočit. Z první standardní situace střílel asi ze 16 metrů Ibisevic, Lehmann však dokázal se štěstím odvrátit na roh. O minutu později vystřelil vedle Weis.

Hosté během dvou minut promarnili dvě šance, z 15 metrů nejprve zakončoval do brankáře Özcana Gomez, dále hlavou jen těsně minul Lanig. V 35. minutě hrozil na druhé straně Ibisevic, ani tentokrát ale síť nerozvlnil. V poslední šanci prvního poločasu se znovu objevil Šimák, skvělý gólman Özcan byl na správném místě.

Druhé dějství otevřela spolupráce Gomeze se Šimákem, Lanig z toho však nic nevytěžil. Na druhé straně hrozil Weis, stuttgartská defenzíva ovšem včas dokázala jeho ránu zablokovat. Do této doby se domácím moc v útoku nedařilo, ale najednou se zvedli a zaměstnávali Lehmanna. Vyburcovalo je především téměř 27tisícové publikum. V 73. minutě sice hrozil hlavou opět Lanig, avšak zase úřadoval Özcan. Přesně za deset minut vytáhl již zmiňovaný famózní zákrok Lehmann proti dobré hlavičce Obasiho. V konci se už na větší nápor ani jeden ze soupeřů nezmohl a proto si rozdělili body za celkem spravedlivou remízu.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Bayern Mnichov 0:3

13.09.2008 15:30

Góly: 53. Luca Toni, 60. Luca Toni, 90. Lukas Podolski

Pro diváky neatraktivní utkání rozhodl efektivnější Bayern ve druhé půli dvěma brankami Lucy Toniho a jednou brankou Lukase Podolského.

Jürgen Klinsmann poslal do tohoto utkání stejnou jedenáctku, která před 14 dny porazila doma Herthu Berlín. Lukas Podolski tak opět zůstal na lavičce. První vážnější šanci diváci viděli ve 13. minutě, kdy před branku hlavičkoval Toni, ale van Buyten nezamířil přesně. Bayern byl směrem dopředu lepší než Kolín, ale jeho akce většinou končily na hranici pokutového území. Když už nějaké zakončení přišlo, tak bylo velice nepřesné. Mondragona v brance Kolína tak během pěti minut otestovali hned tři hráči hostů - Lahm, Schweinsteiger a Zé Roberto. Další šance měl italský střelec Toni, ale jeho střelu Mondragon vyrazil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0 a diváci čekali nejen na první branku, ale také na Lukase Podolského.

V 53. minutě padl první gól a dali jej hosté. Schweinsteiger zahrával přímý kop a jeho centr usměrnil hlavou do sítě Toni. V 57. minutě přišlo střídání, když Kloseho nahradil miláček Kolínského publika Podolski. Ten moc dlouho ne zahřátí nepotřeboval a hned asistoval u druhé branky. Po jeho přihrávce se dostal do úniku Zé Roberto, našel opět Toniho a ten zvýšil na 2:0. Do konce zápasu si hosté dovolili zahodit ještě několik vyložených šancí, ale jeden gól ještě přidali. Opět u toho byla trojice Zé Roberto - Toni - Podolski. První jmenovaný vyslal na zteč italského kanonýra a ten raději přihrál ještě Podolskému a umožnil mu tak, aby si také vychutnal oslavu branky.

Bayern tedy tento zápas s klidem a přehledem dohrál a odváží si tak tři body.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - Arminia Bielefeld 2:0

14.09.2008 17:00

Góly: 22. Marcin Mięciel, 26. Marc Pfertzel

První a zcela zaslouženou výhru si připsala Bochum, která doma díky slepeným brankám Mieciela a Pfertzela porazila bezzubý Bielefeld 2:0.

Domácí VfL začalo zostra a první velkou šanci mělo již v osmé minutě. Po Miecielově centru zleva byl ve stoprocentní pozici Šesták, míč však do branky přes Eilhoffa dostat nedokázal. Stejnému hráči patřil celý úvod utkání, slovenský expres dělal obráncům Arminie velké problémy, stejně tak celé domácí mužstvo.

Úvodní branka byla jen otázkou času a ten nastal ve 22. minutě. Šesták na pravé straně hřiště zakombinoval s Miecelem a druhý jmenovaný střelou ke vzdálenější tyči nedal Eilhoffovi pražádnou šanci – 1:0. O pouhé čtyři minuty později po rohu Azaouagha zaspala hostující obrana podruhé, díky čemuž se dostal k míči Pfertzel a nezadržitelně zvýšil na 2:0.

Zanedlouho po druhé brance mohl skvělou desetiminutovku domácích zavšit aktivní Šesták, po chaosu v hostující šestnáctce ale nezamířil přesně. Z bielefeldské ofenzivy byl, jak už je zvykem, nebezpečný pouze polský střelec Wichniarek, do žádné velké šance se ale tentokrát prosadit nedokázal.

Hra v podání obou týmů byla ve finální fázi prvního poločasu velice nepřesná a plná chyb, což pokračovalo i po změně stran. Za Bochum se dostal do šance Freier, který ale pálil vedle, a později kdo jiný než Šesták, jeho pokus však zlikvidoval Eilhoff.

S postupem času více hrála prim Arminia, příliš velký tlak si ovšem nevypracovala. Největší šanci hostů měl v 69. minutě Katongo, který ale hlavičkou ze šesti metrů orazítkoval pouze břevno. Více příležitostí k vidění již nebylo a tak si Bochum připsala zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach 5:1

14.09.2008 17:00

Góly: 32. Szabolcs Huszti, 43. Jan Schlaudraff, 47. Szabolcs Huszti, 67. Jan Schlaudraff, 86. Mikael Forssell (pen.) - 54. Rob Friend

V Hannoveru se konalo probuzení domácí ofenzivy, která se konečně gólově prosadila a to hned pětkrát. Hlavní zásluhu na debaklu 1:5 z pohledu Gladbachu mají hlavně Schlaudraff a Huszti, kteří oba vstřelili dvě branky.

Úvod utkání vyšel lépe Gladbachu, který se mohl dostat do vedení po čtvrthodině. Coulibaly našel přízemním centrem Marina, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat výborně reagujícího Enkeho. Domácí měli šanci v 28. minutě, kdy Baumjohann fauloval v šestnáctce Forssella, následný pokutový kop v podání Husztiho však skvěle zneškodnil Heimeroth.

Huszti ale své zaváhání záhy napravil. Ve 32. minutě k němu s trochou štěstí propasoval míč Bruggink a maďarský záložník přízemní ranou prostřelil Heimerotha – 1:0. O pouhou minutu později bylo málem veselo také na druhé straně, bomba Matmoura však rozvlnila síť pouze z vnější strany. V 43. minutě tak přidali druhý gól domácí. Forssell dal míč do běhu Schlaudraffovi a ten na vybíhajícího Heimerotha zvolil zakončení na Poborského způsob – 2:0.

Borci Borussie se po příchodu z kabin na druhý poločas ani nestačili rozkoukat a už tam měli třetí branku. Bruggink vyslal do brejku Forssella a ten ještě nezištnou přihrávkou oslovil Husztiho, jenž před prázdnou brankou nemohl mít problém – 3:0. Hosté se ovšem brzy oklepali a v 54. minutě snížili. Schulzovu chybu ve středu pole využil Baumjohann přihrávkou na Frienda, jenž ze samostatného úniku vytěžil branku na 3:1.

Stejný hráč poté mohl přidat i druhý gól, jeho hlavička však šla příliš vysoko. Na druhé straně zakončil Forssell povedenou akci střelou těsně vedle, v 68. minutě však již udeřilo počtvrté. Schlaudraff protancoval okolo tří bránících hráčů a následně si poradil i s bezmocným Heimerothem – 4:1. Poté se již tak ne zcela pevné obrany otevřely úplně a diváci se rozhodně nenudili.

Huszti se z přímého kopu pokoušel o hattrick, mířil ale vedle, na druhé straně vyzkoušeli pozornost Enkeho Coulibaly, Rösler a hlavně nebezpečný Friend. Domácí Forssell poté nastřelil z úhlu pouze tyč, první branky v dresu Hannoveru se ale nakonec přece jen dočkal a to v 88. minutě. Daems fauloval Husztiho a finský útočník bezpečně proměnil penaltu, čímž uzavřel skóre na konečných 5:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Hamburger SV431011:710
2.Bayern Mnichov422010:48
3.Schalke 0442208:48
4.Borussia Dortmund42208:68
5.VfB Stuttgart42115:37
6.TSG Hoffenheim42116:57
7.Bayer Leverkusen420211:86
8.VfL Wolfsburg41308:76
9.Werder Brémy41218:65
10.Hertha BSC41216:75
11.VfL Bochum41124:44
12.Hannover 9641125:64
13.1. FC Köln41124:64
14.Karlsruher SC31022:43
15.Borussia Mönchengladbach41035:113
16.Eintracht Frankfurt30213:52
17.Arminia Bielefeld40225:92
18.Energie Cottbus40130:71
Zbývající zápasy
12.09. 20:30Eintracht Frankfurt - Karlsruher SC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Bundesliga. Šest zápasů a 21 gólů!

Reagovat
Arne

To je prostě Bundesliga...

Ať si říká každý co chce, ať se hádají o to, jestli je lepší PL nebo PD, ale nejútočnější, nejzajímavější a nejnavštěvovanější soutěží je právě tahle liga...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pharrell

j

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak BUndes liga je nejlepsi liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no potěš s BVB jsem měl namále...dal jsem 10 a nakonec to i přes skóre 0:3 vyšlo Frei

Reagovat
smazaný uživatel

BUNDESLIGA JE PROSTE NEJLUXUSNEJSI SOUTEZ NA SVETE

Reagovat
smazaný uživatel

no každé kolo to nebývají takové žně

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejde tak o goly jako o nevyspitatelnost...treba ze minule porazil bremy monchenglandbach,hofenhaim prekvapil ...paradni zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ako to vyzeralo v Kolíne ked im dal Podolski gól?

Reagovat
smazaný uživatel

normálne zatlieskali mu on sa netešil

Reagovat
smazaný uživatel

netěšil protože vletěl pak do tyče...nakonec si po zápase oběhnul hřiště a tleskal celý stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik,jsem to sledoval na live a čuměl jsem to musel být zápas jak zvon.dortmund bude letos konečně zase silný

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevim, silnější než minule jo ale proti špičce musí zapracovat, s bayernem hráli většinu zápasu proti 10 a nakonec to skončilo 1:1 a teď jich bylo dokonce 11 na 9...+ ještě nespravedlivá penalta a frei v ofsajdu (ikdyž by se podle mě takový ofsajdy pískat neměli) ale zase rafinha nedostal červenou

Reagovat
GEGE

Dortmud

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

BVB ted valí

Reagovat
M11

Bundesliga sleduju zapasy pres net.. a proste parada pro divaka

Reagovat
Lothar

Kde na to koukáš?Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Na netu, dyť to psal.

Reagovat
Lothar

Dík za vysvětlení,ale kde na netu?

Reagovat
Lothar

Dík za vysvětlení,ale kde na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

zítra si musím přivstat na Bundesliga Pur. tohle kolo vypadá zajímavě...

Reagovat
havrys99

klobouk dolů před HSV a BVB. Něco neuvěřitelnýho, už se těšim na krátký shlédnutí. Škoda, že je v Hamburgu větší přetlak, ale to k fotbalu patří a každej si musí počkat na svojí šanci. Snad už alespoň Mladen bude v základu pro příště.

Reagovat
smazaný uživatel

moja BUNDESLIGA zase nesklamala,,, to sa neda nelubit , ako BAYERN MNICHOV bude majster ligi aj majster LM.... lebo pepa lubila, lubi a bude lubit FCB :) a dneska to bol krasny zapas, neviem ako komentator moze povedat ze : Pro diváky neatraktivní utkán ... vsak to bolo skvele predstavenie, kazda prihravka mala hlavu aj patu,, krasny zapas... len skoda bommela na lavicke.. oblubenec mi chyba na ihrisku :(

Reagovat
smazaný uživatel

a pepa má celkom pravdu... hoci by som si radšej pozrel duel mojej Borussie Dortmund so Schalke, duel mal veľké očakávania (a celkom oprávnene, vzhľadom na výsledok:D), sledoval som aj Bayern a bol to dobrý zápas... teší ma že Podolski hral a dal gól... Klinsmann to má ťažké, ale neviem prečo sa sťažujú všetci - možno by týchto troch útočníkov mohol viac točiť,koľko tímov by za taký útok dalo čokoľvek..

dúfam len že Podolski neodíde, to by snáť Bayern takú chybu neurobil..

a van Bommel nemal trest ešte ? Keď hrali u nás v Dortmunde,tak ho vylúčili? Nenastúpil náhodou kvôli trestu?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, seděl na střídačce, trest se vztahoval na 1 zápas, protože jestli se nepletu, tak to byla červená kvůli dvoum žlutejm

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ,, mal iba na 1 zapas, ocakvala som, ze hrat bude,, osobne mi tam velmi chybal , je to moj najoblubejsi hrac...

Reagovat
fantomas

Arne, prosim tě, mužeš mi nějak zevrubně poreferovat o Mineirovi. Já jen jestli se mám obávat jeho příchodu, nebo jestli by byl přínosem?

Reagovat
Arne

Těžko říct... Co vím, tak za Brazílii hraje hodně dobře, ostatně jinak by ho tam asi nenechali. V Hertě strávil rok a půl a zas až tak se neprosadil, začal hrát trochu dobře až teďkom na jaře, jinak celkem bída.

Je to takový klasický štít, moc kreativity od něj čekat nelze, i když občas měl světlý moment. Bundesliga mu vůbec nesedla, a podle mě to případně v PL bude stejný, je až moc pomalej.

Reagovat
fantomas

Ok, díky. Takže jsi mě jen utvrdil v tom, abych spíše toužil po Velosovi.

Reagovat
Arne

Určitě. Že je Veloso lepší než Mineiro, je bez diskuse, ale Mineiro je zase zadarmo, takže nevim, nevim...

Reagovat
fantomas

A přišel by hned no. Je otázka, jestli ten podzim nějak ukopeme s Denilsonem, popř. s Diabym až se uzdraví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele