4. kolo
13.09.2008 15:30 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Hamburger SV - Bayer Leverkusen 3:2

Hamburk se po dnešním duelu vyšvihl na čelo tabulky, když dokázal otočit nepříznivý výsledek a doma porazil Bayer Leverkusen.

Pro hosty utkání nezačalo špatně, už ve 4.minutě se ujali vedení zásluhou švýcarského internacionála Tranquilla Barnetty. Ten prorazil obranu Hamburku a překonal brakáře Rosta.

Slibný náskok dokonce o dvacet minut později navýšil Patrick Helmes, když obratně pokořil dva obránce a zkušeně umístil míč ke vzádlenější tyčce. Bayer tedy vedl už o dva góly.

Domácí se ale nedali a brzy srovnali. Ještě v prvním poločase snížil Paulo Guerrero, když obrdžel přihrávku od našeho Davida Jarolíma, který je zároveň kapitánem domácích. Nedlouho poté byli hosté hlavním sudím posláni do desíti, protože kapitán Bayeru Manuel Friedrich byl podruhé žlutě napomínán a šel předčasně do sprch.

To výrazně povzbudilo domácí hráče a své početní převahy náležitě využili. Zasloužili se o to dva chorvatští krajánci, Ivica Olič a Mladen Petrič, čerstvá posila z Borussie Dortmund. Prvně jmenovaný srovnal stav 6 minut po začátku druhé půle, druhý jemonovaný v minutě 72. přebral míč od Nigela de Jonga a René Adlerovi nedal zblízka šanci.

Petrič mohl celkové vítězství ještě v závěru zápasu pojistit, ale tváří v tvář Adlerovi selhal a ten si připsal na své konto skvělý zákrok. Zápas tedy skončil 3:2 pro domácí.

Autor: Jaromír Eybl / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

hamburk vyhraje o gol 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to skonci 2:1 ale bude to tesny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele