Bundesliga - preview 6. kola

22.09.2017, 09:22, aktualizováno 24.09.2017, 12:00
Previews
Tradičně dvěma zápasy pokračuje německá Bundesliga. Na začátku sezóny skvěle se prezentující Hannover přivítá naopak strádající Köln. Leverkusen i Hamburk následně potřebují ve vzájemném střetnutí bodovat...
Hannover 96 - 1. FC Köln  (neděle 15:30)
Zcela odlišný je vstup do sezony v podání dvou soupeřů, kteří se střetnou v prvním nedělním bundesligovém zápase. Zatímco nováček z Hannoveru zažívá snový start do ročníku a případná výhra proti Kozlům ho může dokonce posunout dva dělené druhé místo, Kolín píše příběh ze zcela opačného konce tabulky.

Po úspěšné loňské sezoně, kdy si svěřenci Petera Stögera zajistili pátým místem dokonce základní skupiny Evropské lize, letos Kolín nedokázal v pěti zápasech získat jediný bod a krčí se u dna tabulky.

Nedaří se mu ani v ofenzivně, o čemž hovoří jediný vstřelený gól v dosavadním průběhu soutěže. A aby toho nebylo málo, zraněný kotník poslal na marodku možná největší hvězdu týmu - reprezentačního levého beka Jonase Hectora.

H96 se naopak daří parádně - stanovili nový klubový rekord, když v prvních pěti zápasech neprohráli a obdrželi pouze dvě branky - obě ze standardních situací. Zda budou zelení pokračovat ve své parádní tour Bundesligou, či naopak konečně zaberou hosté, ukáže dnešní odpoledne v Hannoveru.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Tschauner - Korb, Sane, Hübner, Ostrzolek - Schwegler - Anton, Bakalorz - Harnik, Klaus - Füllkrug
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Klünter, Mere, Heintz, Rausch - Lehmann, Jojic - Zoller, Osako, Bittencourt - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.65 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayer Leverkusen - Hamburger SV  (neděle 18:00)
Křest ohněm pro Lucase Alaria - tak lze nazvat dnešní duelem mezi Bayerem a Hamburku. Argentinský forvard za Werkself odbyde svůj debut a rovnou v zápase, v němž jeho nový tým nutně potřebuje tři body. Do duelu v BayAreně Argentinec, jehož dřívějšímu startu za leverkusenský celek bránily administrativní komplikace na straně argentinské fotbalové asociace, naskočí od první minuty.

Předzápasová statistika vzájemných utkání obou dnešních soupeřů hovoří jednoznačně pro domácí - Bayer odešel coby neporažený z posledních osmi střetnutí proti HSV. Obzvlášť dobré vzpomínky na duel proti přístavnímu celku pak má Joel Pohjanpalo - mladý finský útočník nastřílel Hamburku hattrick a sám se tak podepsal pod vítězství Leverkusenu nad tímto soupeře v poměru 3:1.

Příjemné vzpomínky na Hamburk má i současný kouč Bayeru Heiko Herrlich - ten si proti přístavnímu mužstvu připsal svou vůbec první bundesligovou výhru coby trenér, když v roce 2009 trénoval dnes druholigovou Bochum.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell - Mehmedi, Baumgartlinger, Aranguiz - Bailey, Alario, Volland
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, Mavraj, Papadopoulos, Sakai - Walace, Jung, Salihovic - Hahn, Wood, Holtby
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.51 - 8.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RB Lipsko - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Diváci v Red Bull Areně už ví, že se mohou pod vedením Ralpha Hasenhüttla těšit pokaždé na atraktivní fotbal. Tentokrát se však proti Eintrachtu Frankfurt budou muset obejít bez jedné z nejzářivějších hvězd mladého východoněmeckého výběru. Středopolař Naby Keita, jenž se stane za rok hráčem Liverpoolu, si v lize odpykává třízápasový trest, a na hřišti ho tak zřejmě nahradí Diego Demme a Kevin Kampl, který do Lipska zamířil v létě z Leverkusenu.

Vložené kolo se Rudým býkům zrovna nepovedlo, když překvapivě padli 0:1 na hřišti outsidera z Augsburgu. Nepříjemné zaváhání chce Lipsko napravit už dnes, proto se dá čekat, že se do sestavy vrátí brankář číslo jedna Maďar Peter Gulácsi, jenž v úterý odpočíval, a šikovný křídelník Emile Forsberg.

Další zásahy k už vstřeleným čtyřem gólů v letošní sezoně pak bude chtít přidat německý ofenzivní talent Timo Werner. Jeho protějškem na druhé straně pak bude zkušenost sama - rebel, bratr slavnější Jeromea, bývalý hráč AC Milán či Herthy Berlín a nová posila, Kevin-Prince Boateng.

Na hrotu ho zřejmě doplní Sebastian Haller, jenž má po středeční výhře Eintrachtu nad Kolínem 1:0 výbornou náladu - právě on totiž jediným gólem zápasu a svým prvním v Bundeslize rozhodl o výhře Orlů.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo - Ilsanker, Demme - Sabitzer, Forsberg - Y. Poulsen, Ti. Werner
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Abraham, Hasebe, Falette - Chandler, Willems - Fernandes - Gacinovic, de Guzman - Haller, K.-P. Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.67 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Schalke 04  (sobota 15:30)
Povedený start, nesrovnatelný s minulou sezonou. Tak zahájilo nový ročník německé nejvyšší soutěže Schalke. Zatímco před rokem svítila dlouho po začátku kampaně na bodovém kontě Königsblauen strašlivá nula, letos vstoupil ambiciózní gelsenkirchenský celek do sezony o poznání lépe a z úvodního kvarteta duelů si odnesl devět bodů. Radost z povedeného vstupu do nového ročníku tak Tedescovým svěřencům zkazil až Bayern - obhájce titulu vypráskal Fährmanna a spol. ve Veltins Areně v rámci vloženého kola 3:0.

Napravit si chuť mohou fotbalisté Schalke proti Hoffenheimu. Nečeká je však nic jednoduché - TSG pod Nagelsmannem navazuje na výbornou loňskou sezonu a i po odchodu dvou zásadních opor Rudyho a Süleho směr Allianz Arena předvádějí hráči Hoffe moderní a účelný fotbal.

Zajímavostí je, že kromě souboje dvou celků z horních pater tabulky bude utkání mezi TSG a Schalke také bitvou dvou koučů, kteří svou trenérskou kariéru zahájili ve stejnou chvíli - Tedesco i Nagelsmann se totiž účastnili stejného trenérského kurzu.

Oba mladí stratégové se budou muset obejít bez některých opor - na straně domácích je mimo Demirbay či Szalai, hostům bude chybět Schöpf či středopolař Bentaleb.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Nordtveit, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Zuber - Geiger - Nad. Amiri, Rupp - Kramaric, Wagner
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kehrer, Naldo, Nastasic - D. Caligiuri, Bentaleb, Oczipka - Goretzka - Harit, Konoplyanka - G. Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.68 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Pět zápasů, ani jedna výhra. Takovouto nelichotivou statistikou se v dosavadním průběhu nejvyšší německé soutěže musejí chlubit fotbalisté Brém a Freiburgu. Zatímco svěřenci Aleyandera Nouriho nasbírali dosud jen dva body a patří jim v tabulce předposlední příčku, Freiburg, který už dlouhá léta vede zkušený německý stratég Christian Streich, je na tom jen o jeden bod a pozici v tabulce lépe.

Bod navíc oproti Werderu, kterým tým od Černého lesa nyní disponuje, zajistil Freiburgu ve vloženém kole Nils Petersen. Německý útočník, jenž ve Freiburgu plní roli jakéhosi superžolíka, jelikož góly dává zásadně jen tehdy, pokud naskočí do hry až v průběhu druhé půle z lavičky coby náhradník, přihrál v posledních minutách svému celku remízu a tím i bod proti dosud velmi dobře hrajícímu Hannoveur.

I Werder v týdnu bodoval, když remízou 1:1 skončil jeho duel s Wolfsburgem, na jehož lavičku poprvé po odvolání Andriese Jonkera usedl nový kouč Martin Schmidt. Vítězství však pro oba týmy zatím v nedohlednu a jsou tak spolu s dosud tragickým Kolínem jedinými bundesligovými celky, které v novém ročníku soutěže dosud nepoznaly radost ze zisku tří bodů.

Lehkým favoritem sobotního souboje jsou však domácí - jednak jim bude nahrávat důvěrně známé prostředí a narvaný stadion vlastními fanoušky, pak mají také proti Freiburgu dlouhodobě dobrou bilanci - s celkem vyznávajícím černobílé barvy vyhráli zelenobílí jednadvacet bundesligových zápasů.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Ro. Bauer, L. Sané, Veljkovic - Gebre Selassie, Bargfrede, Augustinsson - Kainz, Delaney - Bartels, Belfodil
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Lienhart, Schuster, Söyüncü - P. Stenzel, C. Günter - Frantz, Höfler - Haberer, Terrazzino - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 4.01 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Mohuč zatím balancuje těsně nad sestupovým pásmem. Domácí výhra nad Herthou by tedy jistě přišla vhod. Stará dáma bude naopak chtít protáhnout sérii bez porážky na pět utkání.

Tým Sandra Schwarze prožil hodně nepovedený duel s Hoffenheimem. Po patnácti minutách hry vedl 2:0, jenže nakonec i díky dvěma brankám ze závěrů poločasů prohrál 2:3. "V prvním poločase jsme si to sami zbytečně zkomplikovali. Klidně jsme mohli vést 3:1, šance jsme rozhodně měli a myslím, že ani ve druhé půli jsme nebyli horším týmem. Tahle porážka nás hodně mrzí," řekl kapitán Stefan Bell.

Pakliže se nový trenér opět rozhodne pro rozestavení se třemi obránci, Bell by měl být tím prostředním, který bude mít na starosti prostor přímo před brankářem Adlerem. Hertha však bude favoritem i kvůli početnému zástupu zraněných. Mohuč nemůže počítat s Alexandrem Hackem, Emilem Berggrenem, Jannikem Huthem, Gaëtanem Bussmannem, Nikem Bungertem, Karimem Onisiwem a o startu dvojice Abdou Diallo/Kenan Kodro se teprve rozhodne.

Pál Dárdai v minulém ročníku ukázal, že ani nucená absence několika jinak stabilních hráčů základní sestavy nemusí být problémem díky výtečnému týmovému pojetí. Tentokrát však může být v klidu, neboť zraněný je akorát Davie Selke a nějakou porci minut by eventuálně měli být schopní odehrát Jonathan Klinsmann a Julian Schieber. Maďarský lodivod si tedy eventuálně může dovolit nechat na lavičce i Salomona Kaloua, jenž rozhodnul střetnutí s Leverkusenem.

"V prvním poločase jsme hráli dobrý fotbal. Ale v tom druhém jsme byli až příliš zalezlí u vlastní brány a nechávali jsme Bayeru větší prostor. Počítám, že o tom rozhodně budeme mluvit, protože tohle by se stávat nemělo," nechal se slyšet Karim Rekik, jenž se v dresu berlínského celku prezentuje po přestupu z Marseille velice dobrými výkony. Pomůže k výhře v OPEL Areně?
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Adler - Balogun, Bell, Diallo - Donati, Brosinski - Gbamin, Latza - Öztunali, Fischer - Muto
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, Stark, Rekik, Plattenhardt - Skjelbred, Lustenberger - Leckie, Darida, Esswein - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.34 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
VfB Stuttgart - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Tři zápasy venku, tři prohry, nula bodů - nepříliš příznivá bilance pro VfB Stuttgart. Proto bundesligového nováčka musí těšit, že svůj víkendový duel odehraje zase před domácím publikem. Hostem týmu Hannese Wolfa bude Augsburg, jenž kvůli nemastnému, neslanému fotbalu, který v poslední době celek, za který hraje i český středopolař Jan Morávek, předvádí, i odchodu zásadních opor, jakými byli pravý bek a kapitán týmu, Nizozemec Paul Verhaegh, jenž zamířil do Wolfsburgu, či ofenzivní šikula Raul Bobadilla, jehož si na základě dobrých výkonů vyhlédl Gladbach, bývá považován za jednoho z hlavních adeptů na sestup.

I přesto se ovšem v týdnu podařilo Augsburgu zaskočit favorit, když doma jednogólovým rozdílem přehráli ambiciózní Lipsko. Hráči FCA tak prodloužili svou sérii neporazitelnosti už na čtyři zápasy a pátý duel v řadě budou chtít přidat ve Stuttgartu. Budou se ovšem muset obejít bez služeb svého kapitána - Daniel Baier do utkání kvůli karetnímu trestu nezasáhne.

Na druhé straně nalezneme mezi absentéry Gentnera, Ginczeka či Maneho.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Baumgartl, Pavard, Kaminski - Beck, Aogo - Ascacibar, Burnic - Asano, Brekalo - Terodde
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Opare, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - Koo, Khedira - Heller, Gregoritsch, Caiuby - Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.48 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach  (sobota 18:30)
Výtečný vstup do sezony zažívá zatím Borussia. Až na zaváhání na hřišti Freiburgu v podobě bezbrankové remízy samá vítězství a první místo v tabulce. Po páteční zaváhání Bayernu, jenž v Allianz Areně ztratil v průběhu druhé půle nadějně rozehraný zápas s Wolfsburgem a namísto očekávané výhry si z utkání odnesl pouze bod, mohou navíc Žlutočerní svůj náskok v čele bundesligové tabulky v sobotu ještě zvýšit.

Potřebují k tomu jediné - dát více gólů než soupeř, jímž bude rival z Porýní a druhá německá Borussia, tentokrát s přídomkem Mönchengladbach. O tom, že tenhle cíl není zrovna nereálný, nesvědčí jen skvělá forma ofenzivních hráčů BVB, v čele s Aubameyangem či Jarmolenkem, ale především výtečná defenzivní hra Dortmundu v nové sezoně.

Zní to po loňských lapáliích a kikse Bartry, Gintera a Schmelzera a mnoha zbytečných gólech inkasovaných po standardních situacích až neuvěřitelně, ale dortmundští pod novým koučem Bozsem vstoupili do nového ročníku se spolehlivou defenzivou. Výsledkem je, že BVB za pět odehraných kol nedostalo jediný gól.

Svou zásluhou na tom pochopitelně má skvěle chytající brankář Bürki. Ten bude mít svou úlohu v sobotním podvečeru možná ulehčenou tím, že někteří z útočně založených hráčů Gladbachu do zápasu nezasáhnou - ze zdravotních důvodů jsou mimo Drmič, Traoré či posila z Freiburgu Grifo.

Dortmund naopak postrádá Schmelzera, Guerreira či Schürrleho, k dispozici je už po delším zranění středopolař Julian Weigl.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Toprak, Zagadou - Castro, Sahin, M. Götze - Yarmolenko, Aubameyang, Philipp
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt - Kramer, Zakaria - Herrmann, Hazard - Stindl, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.45 - 7.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayern Mnichov - VfL Wolfsburg  (pátek 20:30)
Vysoká výhra nad Mohučí a přesvědčivé vítězství na hřišti Schalke - velmi povedený týden mají za sebou fotbalisté Bayernu. Úřadující šampioni tak dali zapomenout na první bundesligové zaváhání, které pro svěřence Carla Ancelottiho přišlo na hřišti Hoffenheimu.

Kromě čtyř nastřílených branek si navíc z utkání v Gelsenkirchenu mohli fanoušci Die Roten odnést další pozitivum - ve velmi dobrém světle se uvedl Sven Ulreich. Bývalý gólman Stuttgartu a dlouholetá dvojka mnichovských je při zranění Manuela Neuera, který svému týmu nepomůže minimálně do ledna, náhle mužem do branky číslo jedna a jeho debut v současné dočasné roli se mu nadmíru vyvedl - Ulreich udržel čisté konto a připsal si proti Königsblauen několik velmi dobrých zákroků.

Teď čeká na Bavory další domácí utkání, kdy do vyprodané Allianz Areny zavítá Wolfsburg. Ve městě Vlků panovala nespokojenost s dosavadním průběhem sezony, proto se vedení klubu odhodlalo k radikálnímu kroku a na začátku týdne odvolalo trenéra Andriese Jonkera. Nizozemského kouče nahradil na lavičce Wolfsburgu Martin Schmidt. Při své premiéře u nového mužstva si bývalý lodivod Mohuči připsal bod za remízu s Werderem a nyní ho čeká výjezd na hřiště obrovského favorita.

Zatímco největší ofenzivní hvězda Bayernu Robert Lewandowski je ve výborné formě, útočník číslo jedna na straně Wolfsburgu do utkání zcela jistě nezasáhne. Zkušeného kanonýra Maria Gomeze trápí zraněný kotník a na hrotu ho tak v duelu s obhájcem ligové trofeje nahradí Divock Origi, jenž u Vlků hostuje z Liverpoolu.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha - Rudy, Vidal - Robben, Müller, Ribery - Lewandowski
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Verhaegh, Tisserand, Uduokhai, Itter - Camacho - Guilavogui, Arnold - William, Malli- Origi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 10.30 - 23.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund541013:013
2.Bayern Mnichov540112:312
3.TSG Hoffenheim53209:511
4.Hannover 9653206:211
5.FC Augsburg53118:410
6.Schalke 0453027:69
7.Borussia Mönchengladbach52217:58
8.Hertha BSC52216:58
9.RB Lipsko52128:67
10.Eintracht Frankfurt52123:37
11.Hamburger SV52034:86
12.VfB Stuttgart52033:76
13.VfL Wolfsburg51223:65
14.Bayer Leverkusen51139:104
15.1. FSV Mainz 0551045:103
16.SC Freiburg50322:93
17.Werder Brémy50233:72
18.1. FC Köln50051:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (121)

Přidat komentář
Jardman

Pome Bayern!

Reagovat
Bayernista18

Výhra Bayernu o 3 a víc gólů, Lewa dá 2 a víc.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pome VFL 1:1 a BVB zitra 3:0

Reagovat
Heresy

verim ze bayern s prehledem vyhraje posledni dobou wolfsburg nebyva dobry souper ...

Reagovat
Heresy

chyba

Reagovat
blackhawk88

FCBayern XI: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha, Rudy, Vidal, Robben, Müller, Ribéry, Lewandowski.

Reagovat
PavlíčeQ

Pěkná

Reagovat
20fredy20

Paradna

Reagovat
Jardman

Snesl bych i Jamesa místo Müllera Ale dobré

Reagovat
blackhawk88

James este nema kondicku, aby hral zapasy kazdy druhy den

Reagovat
Jardman

Je slabej, já vím

Reagovat
Jardman

Zatím pěkná rotace

Reagovat
db18

Snad to zase nepřestane koncem října...

Reagovat
blackhawk88

Vidal zlta a podme trpnut

Reagovat
PavlíčeQ

dneska obzvlášť brzo

Reagovat
blackhawk88

podla mna nedohra

Reagovat
PavlíčeQ

Redku nedostane a v 60.- 70. minutě ho nahradí Tolisso

Reagovat
db18

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
Jardman

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Penaldowski...

Reagovat
Jardman

Reagovat
db18

Teprv třetí... tak já myslel, že už půlka jeho gólů je z penalt...

Reagovat
PavlíčeQ

1 v LM a 3 v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Alw nwskutečnou sračku předvádíme

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

Ježiš, to je jako co za diskotéku v AA? To už je jak na hokeji v hale...

Reagovat
Jardman

Reagovat
PavlíčeQ

Zatím trochu zázrak, že po takovým výkonu vedeme 2:0, protože zatím to je fakt špaténka snad to aspoň nějak v klidu dokopeme

Reagovat
db18

Jako posledně v poháru - se taky Wolfsburg porazil sám...

Reagovat
20fredy20

Slabucky vykon a slabucky futbal mozno trochu robben a ribery cosi hraju

Reagovat
blackhawk88

Sice vyhravame, ale ten vykon je strasny.. po dvoch peknych a pozeratelnych zapasoch sa vratia k tomuto Ribery, nech sa na mna nikto nehneva, nema uz na zaklad. V prvom polcase Muller opat tragicky.

Reagovat
Jardman

Myslm, že Ribéry nehraje o moc hůř než Robben. Müller je hodně špatnej a už to trvá podle mě moc dlouho. Střed zálohy nefunguje a stopeři se furt snaží o dlouhé přihrávky, ale moc jim to dnes nejde.

Reagovat
20fredy20

Vsak ribery je jeden z lepsich hracov dnes ak nie najlepsi s robbenom vsak nikto nehra dobre skoro

Reagovat
vladino10

Ribéryho som túto sezónu ešte dobre zahrať nevidel..

Reagovat
db18

V 56 posledních zápasech kdy Bayern po poločase vedl o 2 góly, tak taky aspoň o dva góly vyhrál?

https://img.blesk.cz/img/2/gallery/2189112_fotbal-liberec-kotrba-csaplar-v0.jpg?v=0

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Csaplár vrací úder...

Reagovat
db18

Proč to proboha nechytal nebo aspoň neboxoval obouma?

Reagovat
blackhawk88

Ulreich

Reagovat
Jardman

piči, dobrej gol

Reagovat
Jardman

to ani nemohlo víc jít na něj

Reagovat
blackhawk88

to je hlupak toto

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Jardman

správné střídání, Vidal byl marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome wolfsburg na 2:2 pome

Reagovat
blackhawk88

joj, z toho ulreicha sa este teraz smejem, on to chcel zastavit jak Neo v matrixe gulky

Reagovat
Jardman

King na platz

Reagovat
blackhawk88

hej a Ribery sa nam opat urazi

Reagovat
Jardman

pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Tooooor in munchen!!!!

Reagovat
Jardman

zaslouženě za to hovno co hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Didaviiiiiii bozskej vfl udrzte to prosim

Reagovat
PavlíčeQ

Achjo sundej Thomase, dej tam Jamese a 3:2

Reagovat
blackhawk88

striedaj Carlo dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tolisso je fakt strašný, herní inteligence je nulová...

Reagovat
Jardman

najednou je tam pošle idiot, ty už tam měl dát dávno, a tohle jsme nemuseli vůbec řešit

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Jardman

Müller je tragéd on snad úplně zapomněl hrát fotbal

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Reagovat
Jardman

Schmidt díky této remíze vydrží o zápasy dýl na lavičve Wfl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Parada kdepa tahle sezona bude patrit nam!

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bastaron

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20fredy20

Uz by mohol ist ancelotti z bayernu do pi....

Reagovat
Jardman

ztracený hodiny mého lifu

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra rostrilime hribatka a utek bavorum

Reagovat
Jardman

vy taky zítra remizujete

Reagovat
smazaný uživatel

My herni krizi nemame,sme rozjety a doma smetem kazdyho.

Reagovat
Jardman

To my většinou taky odchylka se může stát, vidím to na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

To muze ale VFL??nereknu napr treba ta hertha kde ted budete hrat ale wolfsburg ma fakt krizi...

Reagovat
db18

Schmidt-Effekt...

Reagovat
db18

Rudy, Mats, Boateng... absolutní nezájem o Didaviho...

Hráli jsme tužku a koledovali si, ale stejně nás o výhru připravý takový debilní chyby...

Reagovat
Jardman

Když k tomu přičteš naše góly - penalta co ani neměla být + šťastná teč

Reagovat
smazaný uživatel

No ta Robbenova střela by šla dva metry vedle...

Reagovat
Dufan

Reagovat
db18

SSV - BTSV: http://www.livesport.cz/zapas/OjXTXraa/#prehled-zapasu

Asi slušný zápas...

Reagovat
db18

Akorát ke konci utkání spadl fanoušek BTSV z plotu a musel být převezen do nemocnice

http://www.liga2-online.de/eintracht-fan-stuerzt-von-zaun-und-verletzt-sich-schwer/

Reagovat
dinss

Snad se zachrání...

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro Duda opäť v základe, 4. zápas za sebou. Videl som len ten prvý, kde ešte bolo vidieť, že veľa toho nenahral, ale zrejme zaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Super, ze dostava doveru, ale chce to este viac. Zatial sa s muzstvom este len zziva a jeho prispevok v hre nie je nejak vyrazny. Ako podhrot momentalne v Herthe zrejme asi nejvhodnejsia varianta (aj ked dnes to Stocker celkom ozivil).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Videl som vsetky zapasy co bol v zaklade a nehral ako hrac zle, nekazil, niekedy nieco pekne vymyslel, ale ten prinos tam nebol az tak velky, ako by sa cakalo od 10-tky.

Ale celkovo ta hra Herthy je ako den a noc. Druhy polcas proti Athleticu hrali neskutocne a vcera ledva vystrelili na branu. Mne tam chyba trosku vacsia kreativita od DMs a lepsia rozohravka od stoperov. A takisto ti tradicni lidri ako Vedad a Kalou nehraju dobre a su dost z formy. Uvidime ako to teraz Pal v EL vysklada, snad aj s Pekym a Ondrom.

Reagovat
db18

Mvogo už dochytal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tá zostava Schalke... Konoplyanka na wingbackovi Stred zálohy Stambouli- McKennie... a Goretzka na lavičke... keď s týmto odvezú zo Sinsheimu nejaké body, tak to bude zázrak a fail pre Hoffe. Ten Tedesco musí na niečom fičať, aj keď výsledkami zatiaľ s tým guľášom prekonáva očakávania...

Reagovat
Rudnevs

Kde to máš takto napísané? Alebo súdiš priamo z hry? Na Kickeri je Konoplyanka písaný normálne v ofenzívnej trojici s Di Santom a Haritom - tak ako S04 zvyčajne hráva. Pozerám Konferenz kde tie zápasy striedajú, takže možno o tom možno nebudem mať taký prehľad ako niekto, kto pozerá celý zápas, ale aj tak sa mi nezdalo že by Konoplyanka hral krajného beka.

Inak Stambouli hrá stopéra a s McKenniem hrá Meyer.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, pozrel som najprv rozostavenie a až potom som pustil zápas a mali to chybne, WB hral skôr Kehrer, aj keď on je tam podobne marný. Celkovo ale nič moc zápas, Hoffe v pohodičke, Geiger parádny gól

Reagovat
db18

Goretzka někdy v týdnu myslím nedotrénoval a komentátor mluvil o tom, že se stihl dostat aspoň na lavičku...

Reagovat
stas87

SCF lepsi, respektive si dokazali vytvorit fakt sance na skorovanie. My len naznaky a polosance a to je dost malo. Celkom tvrdy zapas to je, dost sa to kuskuje. Bohuzial, dneska nam zlyhava rozohravka a dost lopt skoncilo za ciarou alebo sme Freiburgu loptu sami prihrali. Oni dobre brani a spoliehaju sa na brejky, obcas by ale mohli skusit zautocit vo väcsom pocte. Belfodil ked mal na zaciatku loptu, tak vyzeral dost dobre. Postupom casu sme ho ale nedokazali poriadne zapojit do hry a je to dost nepresne a hlavne pomale. Gebre prakticky neutoci, jeho stranu vyborne zatvaraju, takze nema moznost sa dostat do slubnej pozicie a ani neodcentruje. Musime byt presnejsi v kombinacii a viac si nabiehat, inak to bude 0-0 a to je pre nas strata, kedze hrame doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Phillip se začíná celkem slušně prosazovat na to jak byl ze začátku dřevěnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, Phillip druhej gol. Ta ofenziva je tak našlapaná, že se začínám bát o Marca

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Phillip si to málo dává

Reagovat
indy

preco vlastne uz nedava eurosport2 bundesligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to jsou tupci...

Reagovat
Kixi Syhimour

Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera prostě, takovej fotbal chceš

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 jedeme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nadvlada bayernu konci

Reagovat
smazaný uživatel

Už je na čase

Reagovat
smazaný uživatel

V utery musime porazit real nebude hrat marcelo

Reagovat
blackhawk88

pekne bvb dufam, ze konecne tato sezona bude mat ten spravny naboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Proč za Herthu nehrál v základu Darida?

Reagovat
JozkokozleJ

Vzhladom na nahusteny program Dardai rotuje DM/CM. Vedla Skjelbreda rotuje v poslednych zapasoch Darida a Lustenberger. Vcerajsi vykon Skjelbreda naznacil, ze i on sa zapoji do rotacie.

Reagovat
dinss

Díky! Oni tam stejně mají asi jen tuhle trojici na DM/CM a na CAM ještě Dudu ne? Nešteřili ho na EL?

Reagovat
JozkokozleJ

Na DM je vyuzivany este Stark (ten tiez na stopera). Na AM Duda, Stocker, event. Darida a ked sa hra 4-4-2 bez AM, tak vedla Ibisevica hra Esswein (zraneni su Schieber a Selke). Az na nejake pasaze zo zapasov, herne to od Herthy zatial nie je dobre a okrem EL aj toto prispieva k rotacii. Dardai skusa... Ale neviem si momentalne predstavit, ze by Darida stratil miesto v zakladnej zostave.

Reagovat
Jardman

Co?

Reagovat
stas87

Vsetci vyzeraju tak nejako ok, len on ma na sebe dost cudne handry. Spomenul som si na Vachu hned.

Reagovat
Rudnevs

Mňa ešte viac pobavila fotografia ako Ulreich, Rafinha a Ribéry sedia nad pivom a tvária sa ako kôpka neštastia.

https://pbs.twimg.com/media/DJ1K2waX0AAOZoy?format=jpg

A keď už spomínaš Oktoberfest, tak TSV malo v minulom domácom zápase proti Fürthu ll pekný Wiesntrikot.

https://pbs.twimg.com/media/DJ1nRW-WAAI5XxF?format=jpg

Reagovat
Rudnevs

Jak ma včera tie zápasy nebavili, tak dnes zatiaľ paráda. Konrad napodobnil Bordona s Naldom, hetrik od stopéra sa naozaj často nevidí. Paradoxne momentálne najlepší strelec Dynama, SGD žiaľ momentálne nemá poriadneho útočníka a Kutschke u FCI nepasuje Leitlovi do systému, nejaky návrat by nebol od veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Alario 2-0... paráda... Bailey skvelý center

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele