Bundesliga - preview 4. kola

20.09.2016, 08:48, aktualizováno 21.09.2016, 08:49
Previews
Souboj dvou stoprocentních týmů bude dnes k vidění v Mnichově - Bayern zde přivítá Herthu. Schalke bude o své první body usilovat proti 1. FC Köln, Werder si zase bodový účet hodlá otevřít duelem s Mainzem. Gladbach cestuje do Lipska, Leverkusen hostí Augsburg...
Schalke 04 - 1. FC Köln  (středa 20:00)
Příšerný vstup do nové sezony zažívá Schalke 04. Klub z Gelsenchirkenu problém všechna tři dosavadní bundesligová utkání a bez bodu se spolu s Werderem Brémy krčí na posledním místě bundesligové tabulky. Nový trenér Markus Weinzierl, jenž přišel k mužstvu v létě z Augsburgu, kde odvedl kus dobré práce, tak čelí pochopitelnému tlaku - zatím se o jeho odvolání ještě v Německu nespekuluje, ale po případné porážce s Kolínem by se už pochybnosti o jeho dalším působení v Schalke mohly objevit...

Naopak Peter Stöger na lavičce kolínských může být se vstupem svých hochů do nového ročníku německé ligy spokojený. Mužstvo Kozlů v dosavadním průběhu sezony ještě neprohrálo a se sedmi body mu patří horní příčky bundesligové tabulky. S ambicemi získat body tak jistě přijede do Gelsenchirchenu. Zde bude spoléhat především na Anthonyho Modesta - ač se to zdá neuvěřitelné, Kolínští vyhráli od Modestova příchodu do klubu v létě 2015 pouze dvě utkání, ve kterých ofenzivní kouzelník neskóroval.

Přesvědčivou a vysokou výhrou 3:0 doma proti nováčkovi z Freiburgu v pátek Kolín také natáhl svou sérii zápasů, z nichž odešli svěřenci Petera Stögera neporaženi. Pokud budeme počítat i konec minulé sezony, nepoznali Kozlové porážku už v osmi po sobě jdoucích bundesligových zápasech. U případného vyloupení Schalke ovšem bude chybět Leonardo Bittencourt - mladého německého křídelníka trápí právě od posledního domácího střetnutí s Freiburgem problémy se stehenním svalem a zápas v Gelsenchirkenu si nechá ujít.

To Königsblauen bude až do konce kalendářního roku chybět letní posila ze Sevilly, zkušený pravý obránce Coke. Pod drobnohledem jistě potom bude výkon jiných nových mužů v týmu. Defenzivní středopolaři Bentaleb a Stambouli se svými hrubými chybami podepsali pod prohru s berlínskou Herthou a určitě se budou chtít prezentovat v lepším světle.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Nastasic, Baba - Bentaleb, Stambouli - Embolo, Goretzka, Choupo-Moting - Huntelaar
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Sörensen, Mavraj, Heintz, J. Hector - M. Lehmann, Höger - Risse, Zoller - Osako, Modeste
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - Borussia Mönchengladbach  (středa 20:00)
Výborný vstup do sezony zažívá kontroverzní bundesligový nováček z Lipska - po překvapivé výhře, kterou svěřenci Ralpha Hasenhüttla ukořistili v Signal Iduna Parku proti Dortmundu přišla minulý víkend jednoznačná výhra o čtyři branky na hřišti Hamburku a tým se silným sponzorem v zádech nyní vyhlíží pohárové pozice. Případnou ctižádost o účast v evropských soutěžích v příštím roce však musí potvrdit v zápasech proti silným soupeřům, a jeden takový ho čeká právě dnes večer.

Do Red Bull Areny totiž přijede Borussia Mönchengladbach. Svěřenci Andrého Schuberta sice do milionářské Champions League nevstoupili nejlépe, když prohráli s Manchesterem City Pepa Guardioly na Etihad Stadium 0:4, avšak bundesligovou kampaň zahájili domácí výhrou nad Leverkusenem a nyní jim patří v neúplné tabulce německé soutěže sedmé místo. Do zápasu s Lipskem však mohou jít povzbuzeni vysokou výhrou nad Werderem Brémy. Hříbata v Borussia Parku v sobotu navečer smetla nešťastný Werder 4:1 a v podstatě tím ukončila angažmá Viktora Skripnika na lavičce zelenobílých - hned v neděli dopoledne byl totiž zkušený kouč od mužstva Brém odvolán.

Zápas s SVW se povedl především dvěma ofenzivním hvězdám Gladbachu - jak mladší bratr fotbalisty Chelsea Thorgan Hazard, tak Brazilec Raffael si připsali po dvou gólech. Talentovaný reprezentant Belgie si už nyní navíc zapsal v probíhající sezoně stejně branek (šest), jako za celý debutový rok v Porýní.

V Lipsku si kromě očekávané základní sestavy musí Schubertovi hoši dávat pozor i na další hráče - hned čtyři z dosavadních sedmi gólů, které se hráčům RB Lipsko v Bundeslize podařilo dát, totiž obstarali fotbalisté, jenž do hry přišli v průběhu utkání z lavičky náhradníků.

Co se týče absencí, jednu hodně bolestivou zaznamenal mančaft z Lipska. Zranění kolene z tréninku až na půl roku ze hry vyřadilo Lukase Klostermanna. Talentovaný pravý bek, jenž zazářil na letním olympijském turnaji v Brazílii, tak kvůli přetrženému křížovému vazu zmešká celou Hinrunde, jak se zimní části sezony v Německu říká.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Compper, Halstenberg - Ilsanker, Demme - D. Kaiser, Forsberg - Ti. Werner - Y. Poulsen
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Jantschke - F. Johnson, Strobl, Kramer, Wendt - Stindl - Hahn, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.60 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayer Leverkusen - FC Augsburg  (středa 20:00)
Příliš spokojen se vstupem svých hochů do Bundesligy nemůže být Roger Schmidt. Tradičně ambiciózní mužstvo z Leverkusenu, které v posledních letech patří mezi pravidelné účastníky Ligy mistrů, dva ze tří dosavadních zápasů prohrálo a v tabulce mu patří až třinácté místo. Po těsné porážce v Borussia Parku od Gladbachu přišla minulý týden prohra na hřišti Frankfurtu, tudíž nyní proti Augsburgu už je ten pravý čas zabrat.

FCA jsou na tom zatím úplně stejně - jedinou výhru jim přinesl otočený zápas s Werderem Brémy. Sebevědomí do mače s Bayerem Leverkusen jim ovšem může dodat pozitivní venkovní bilance - z posledních čtyř výjezdů mimo vlastní stadion si totiž svěřenci nyní už Dirka Schustera, který nahradil do Schalke přestoupivšího kouče Weinzierla, vždy odvezli body. K opakování něčeho podobného by Augsburgu mohl pomoct i Konstantinos Stafylidis - řeckému bekovi se v poslední době nebývale daří i směrem do ofenzivy a po brance proti Werderu přidal minulý týden i gól doma proti Mohuči, který nakonec k bodům nevedl.

Svého prvního gólu v nové sezoně se proti Eintrachtu dočkal Javier Hernandez. Populární Chicharito patřil k největším ofenzivním hvězdám loňského ročníku, avšak letos první zápasy vynechal kvůli zlomenině ruky. Nyní však už je fit a bude jistě patřit mezi hlavní strašáky defenzivy Augsburgu. V tom by ho měl doplnit kromě Brandta či Vollanda také Hakan Calhanoglu. Turecký ofenzivní záložník proslulý téměř dokonalou technikou a precizním zahráváním standardních situací si proti soupeři z Augsburgu odbude už svůj stý bundesligový start.

Všeobecnou roli favorita zápasu přisuzuje Leverkusenu kromě papírových předpokladů a silnějších individualit také předzápasová statistika - tým Dirka Schustera totiž nedokázal z deseti pokusů Werkself ani jednou porazit.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Jedvaj, Dragovic, Toprak, Wendell - L. Bender, Aranguiz - Kampl, Brandt - Chicharito, Volland
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Stafylidis - Kacar, Baier - Bobadilla, Koo, Ji - Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayern Mnichov - Hertha BSC  (středa 20:00)
Snový úvod do svého nového angažmá zažívá Carlo Ancelotti. Zkušený italský trenér zatím neztratil s Bayernem ani bod a Manuel Neuer v brance mnichovského klubu inkasoval jediný gól - ten mu překvapivě dokázal vstřelit Dario Lezcano, jenž poslal Ingolstadt ve vzájemném zápase do vedení.

Ve středečním souboji se však možná trochu překvapivě v Allianz Areně setkají dva vedoucí týmy dosavadní tabulky - bude se tedy jednat o duel o Spitzenreitera celé soutěže. Bayern a berlínská Hertha jsou totiž jediné dva týmy, které všechna dosavadní bundesligová utkání zvládly na sto procent a mají z nich plný počet devíti bodů.

Mnichovští duel proti Ingolstadtu zvládli i bez nemocných Müllera, Lahma a Alaby, a u posledních dvou jmenovaných je otázkou, zda budou již budou pro duel s Herthou fit. Pokud by tomu tak nebylo, jistě by kapitána Bayernu na pravé straně obrany dokázal zastoupit zkušený Rafinha, jenž se v sobotním zápase blýskl gólem.

Naopak připraven okusit první letošní bundesligové minuty by měl být Arjen Robben. Na zranění náchylný holandský křídelník sice ještě nezvládne odehrát celý zápas, ale dle slov trenéra Ancelottiho by mohl v průběhu zápasu do hry naskočit na třicet či pětačtyřicet minut.

To Hertha po dobu šesti týdnů nemůže využívat služeb Vladimíra Daridy. Český středopolař musel pro zranění opustit hřiště doma proti Schalke v neděli už v padesáté čtvrté minutě a uniknou mu kvůli němu i další bundesligové zápasy. Pokud by ho však jeho pravděpodobný nástupce v základní sestavě Herthy Valentin Stocker nahradil stejně jako v duelu s týmem z Gelsenchirkenu, kdy se mu podařilo skórovat, jistě by se trenér Pál Dárdai nezlobil.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Javi Martinez, J. Boateng, Bernat - Xabi Alonso - Kimmich, Thiago - T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarík, S. Langkamp, Stark, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred - Weiser, Stocker, Haraguchi - Ibiševič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05  (středa 20:00)
Tři prohry, nula bodů, poslední místo v tabulce a děsivé skóre 2:12. To už bylo na Franka Baumanna moc a byť ještě v sobotu v televizním rozhovoru vyjadřoval trenéru Viktoru Skripnikovi podporu, druhý den bylo už vše jinak a médii prolétlo oznámení klubu o koučově odvolání. Do zápasu s Mohučí tak mužstvo povede dosavadní trenér rezervního týmu do třiadvaceti let Alexander Nouri, který si stejnou situaci zopakuje o týden později s Wolfsburgem.

To Mohuč se trenéra odvolat nechystá a Martin Schmidt může být v klidu. Jeho svěřenci totiž poslední duel v Bundeslize zvládli, když si ze hřiště Augsburgu odvezli výhru 3:1. I přes příšerný vstup do sezony v podání Werderu však Mohuč musí být před středečním zápasem na pozoru - s Brémami se jí totiž v poslední době nedaří a z předchozích čtyř zápasu s týmem zelenobílých si Die Nullfünfer odvezli pouze dva body za dvě remízy.

Obejít se proti Werderu budou Mohučstí muset bez Josého Rodrigueze. Ten si odpykává trest za červenou kartu, jenž obdržel v samém závěru vítězného utkání v Augsburgu. Španělský záložník, jenž přitom přišel na hřiště jen pár minut předtím, si v souboji o míč s Dominikem Kohrem neodpustil stupidní faul a mladý německý záložník musel být ze hřiště odnášen na nosítkách. Nyní bude svému týmu chybět pro zranění holeně a Rodrigueze naopak čeká delší zápasové volno z důvodů disciplinárních. Za zbytečný zákrok Španěl dostal pětizápasový trest a dle slov kouče Schmidta ho sankce čeká sankce i od samotného klubu.

To Brémští duel s Mohučí musí odehrát bez klasického hrotového útočníka - kromě dlouhodobě zraněného Kruse, jenž vynechá zřejmě celou podzimní část soutěže, a veterána Pizarra, který také není stále zcela fit do zápasu nenaskočí ani Aron Johansson. Islandský forvard totiž dostal Gladbachu červenou kartu a střetnutí s FSV tak po zásluze vynechá.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Drobny - Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer - Fritz, Grillitsch - S. Yatabaré, Junuzovic, Kainz - Gnabry
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Brosinski, Bell, Balogun, Bussmann - F. Frei, S. Serdar - De Blasis, Malli, Muto - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.50 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Ingolstadt 04 - Eintracht Frankfurt  (úterý 20:00)
Ingolstadt sice prohrál s Bayernem, ale za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět. Však i Robert Lewandowski, který se na výhře 3:1 podílel jednou brankou, po zápase vyzdvihnul přínos Manuela Neuera, který zneškodnil několik dobrých ingolstadských příležitostí.

Družina Markuse Kauczinskiho přitom dokázala něco, co se v této sezoně nikomu před ní nepodařilo - dokázala vstřelit Bayernu gól. "Proti Ingolstadtu to nikdy není snadné, protože se dokážou výborně přizpůsobit naší hře a nezřídka nás dostávají pod tlak. V úvodu se nám to vůbec nedařilo zachytit a poprvé jsme inkasovali. To se stává, když si nedáváte pozor," řekl Neuer.

"Manuel Neuer je nejlepší brankář na světě a mistr světa, takže jsem rád, že se mi podařilo mu dát gól. Mathew Leckie mi naservíroval výborný balon a to první, co mě napadlo, bylo, abych mu zkusil nasadit housle. Naštěstí to vyšlo," prohlásil šťastný střelec Dario Lezcano, i když jeho branka nakonec nestačila ani na bod.

Z jeho spoluhráčů proti Eintrachtu Frankfurt nenastoupí Sonny Kittel a Romain Brégerie. Do hry se tedy patrně zapojí Marcel Tisserand, a také Alfredo Morales nebo Max Christiansen. Na postu levého křídla bude s největší pravděpodobností upřednostněn Moritz Hartmann, jenž v minulé sezoně zaznamenal dvanáct gólů, přičemž se hned osmkrát prosadil ze značky pokutového kopu.

Málokdo čekal, že by Eintracht dokázal proti Bayeru Leverkusen vyválčit všechny tři body. Nakonec se to podařilo díky rozdílové trefě Marca Fabiána, který tak v bitvě dvou "mexických bratrů" porazil Javiera Hernándeze, který se ovšem v zápase taky gólově prosadil. "Vždycky musíte pracovat tak, jak nejlépe dovedete, musíte bojovat a soustředit se na každé další utkání. Důležitá je trpělivost," prohlásil sedmadvacetiletý rodák z Guadalajary, který stále dává rozhovory raději ve španělštině.

Ani proti Ingolstadtu nebude moci jeho nadřízený Nico Kovać nasadit Andersona, Marka Stenderu, Marka Russe, Slobodana Medojeviće, Guillerma Varelu a Joela Gerezgihera. Timothy Chandler se tedy zřejmě znovu objeví na pravém kraji obrany a Michael Hector, který se vrací po trestu za karty, vyzve Jesúse Valleja o místo ve středu obrany. David Abraham má totiž pozici jistou.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Nyland - Levels, Marvin Matip, Tisserand, Suttner - Roger - P. Groß, Morales - Leckie, Lezcano, Moritz Hartmann
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Abraham, Vallejo, Oczipka - Hasebe, Huszti - Seferovic, Fabian, Rebic - Meier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SC Freiburg - Hamburger SV  (úterý 20:00)
Jak Freiburg, tak Hamburk v minulém kole utrpěly dosti nepříjemné porážky. HSV dokonce propadlo před vlastními příznivci. Oba celky tedy mají, co napravovat, takže by to na Schwarzwald-Stadionu mělo být zajímavé fotbalové pokoukání.

"Rozhodně to není výmluva, ale my jsme prostě neměli k dispozici žádného středního obránce. Je těžké se vyrovnat s tím, že jsme inkasovali zrovna takhle, po našich chybách, ale na druhou stranu mě alespoň těší, že jsme se dokázali dostat do šancí," prohlásil kouč Christian Streich po porážce 0:3 od Kölnu, pod kterou se podepsali Leonardo Bittencourt a Anthony Modeste (2 góly).

Streich nadále nemůže nasadit Marc-Olivera Kempfa, Marka Torrejóna, Lukase Küblera, Havarda Nielsena a Jonase Föhrenbacha. Šanci na základní sestavu tedy mají Pascal Stenzel, Alexandar Ignjovski, Amir Abrashi, Mike Frantz i Janik Haberer. Kádr Freiburgu je plný mladších fotbalistů, kteří se na nejvyšší úrovni ještě mají, co učit. Nicméně třeba Borussii Mönchengladbach celkem solidně vyučili a bez šancí určitě nejsou ani proti Hamburku.

Ten totiž ne a ne najít optimální formu. Remíza s Ingolstadtem se dala čekat, prohra s Leverkusenem také. Ale naprostý propadák ve druhém poločase duelu s Lipskem, které nakonec vyhrálo 4:0, to příznivce die Rothosen přinutilo po závěrečném hvizdu na Volksparkstadionu k hlasitému pískotu. HSV by klidně mohla porážka slušně nastartovat, nicméně historie z posledních ročníků trochu napovídá tomu, že tým zabere, až když půjde do tuhého.

Bruno Labbadia stále nemůže počítat s Dennisem Diekmeierem, nicméně Johann Djourou by se měl vrátit do sestavy. Na levé straně obrany by mohl další šanci dostat Douglas Santos, takže Matthias Ostrzolek patrně poputuje na lavičku náhradníků. Zálusk na návrat do sestavy si dělá Albin Ekdal a i do útoku má kouč zajímavé možnosti. Otázka zní, jestli to bude stačit na body.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - P. Stenzel, Gulde, Söyüncü, C. Günter - Höfler - Haberer, Grifo - Frantz - Philipp, Niederlechner
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - G. Sakai, Djourou, Spahic, Douglas Santos - Ekdal, Holtby - N. Müller, Halilovic, Kostic - Wood
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SV Darmstadt - TSG Hoffenheim  (úterý 20:00)
Darmstadt si potřebuje po drtivé porážce od Borussie Dortmund spravit sebevědomí. Hoffenheim zase nebude chtít prohrát. Naopak by jistě po třech remízách uvítal první letošní výhru.

Adrián Ramos, Christian Pulisic, Sebastian Rode, Emre Mor a dvakrát Gonzalo Castro. Michael Esser v bráně v podstatě nevěděl, kde mu hlava stojí. "Věděli jsme, že Dortmund bude na hřišti dominovat. O kvalitách tohohle týmu není třeba mluvit. Nicméně my jsme si rozhodně mohli počínat lépe. Mnimálně jsme měli být agresivnější. Ale je třeba zůstat pozitivní a soustředit se na duel s Hoffenheimem," řekl po zápase Esser.

"Od začátku jsme s jejich ofenzivními hráči měli problémy a zahodili jsme dobré příležitosti. Samozřejmě, že je to veliké zklamání, když inkasujete tolik branek. Nicméně musíme za tím udělat tlustou čáru a proti Hoffenheimu předvést docela jiný výkon," pověděl po utkání novinářům obránce Immanuel Höhn.

Ten by si mohl do středu obrany stoupnout znovu, protože kapitán Aytac Sulu, který se jakožto ryze defenzivní hráč blýskl v minulé sezoně sedmi góly, patrně ještě nebude moci nastoupit. Bez šance rozhodně není ani Alexander Milosević. Do hry nenaskočí Felix Platte a vykartovaní Victor Obinna a Peter Niemeyer. Střed zálohy tedy bude zřejmě obhospodařovat Florian Jungwirth.

Na druhé straně bude Julianu Nagelsmannovi scházet Primin Schwegler a nejistota visí nad Niklasem Sülem. Pokud by nakonec nenastoupil, připraven bude buď Kevin Vogt, nebo Fabian Schör. Zatímco pravá strana obrany bude opět patřit Pavlu Kadeřábkovi, na té levé se o místo perou (obrazně řečeno) Jeremy Toljan a Philipp Ochs. Také ve středu zálohy si mladý kouč může vybírat, konkrétně mezi Nadiemem Amirim a Keremem Demirbayem.

TSG Hoffenheim je opravdu zajímavý úkaz. Má nejmladšího kouče ze všech celků Bundesligy a všechny tři dosavadní duelu zremizoval při celkovým skóre 6:6. Především v útoku se přitom nachází dost talentovaných fotbalistů, kteří by si zvláště se zataženou darmstadtskou obranou měli umět poradit.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Fedetskyy, Höhn, Milosevic, Holland - Jungwirth, Gondorf - Heller, Vrancic, Ben-Hatira - Schipplock
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Rudy, Süle, Bicakcic, Kaderabek - Polanski - Rupp, Demirbay - Uth, Kramaric - Wagner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund  (úterý 20:00)
Zajímavý střet se chystá ve Volkswagen Areně. Domácí Wolfsburg přivítá Borussii Dortmund, která zatím nasbírala o bod více.

Minule si však v pohodě smlsla jak v rámci Evropské ligy na Legii Varšava, tak pak v Bundeslize na Darmstadtu. Oběma soupeřům nadělili svěřenci Thomase Thuchela šest gólů. Ovšem Wolfsburg zatím ještě neinkasoval a v posledních čtyřech vzájemných zápasech se radoval dvakrát, stejně jako Borussia.

"Je skvělé, že se nám podařilo dát tolik gólů. Máme lepší individuality a z toho jsme dokázali vytěžit maximum. Dokázali jsme si vytvořit spoustu šancí, ale nemůžu říct, že by se mi nějaký z těch gólů líbil nejvíce. Radost jsem měl ze všech stejnou. Tohle určitě přidá hráčům na sebevědomí. Zvláště Christian Pulisic podal výborný výkon. Přesně takové od něj očekáváme," prohlásil nadšený Tuchel.

"Jsem šťastný. Ve druhém poločase se mi hodně dařilo. Vždycky je skvělé, když se podaří skórovat nebo nahrát na gól. Přesto to má přeci útočník v popisu práce. Byl to takový pěkný dárek k narozeninám, o kterých se s kamarády chystáme na koncert Justina Biebera," řekl čerstvě osmnáctiletý rodák z města Hershey v Pennsylvánii.

Žlutočerným příznivcům tedy ani nemusí tolik vadit, že stále absentují Neven Subotić, Erik Durm, Marco Reus a Sven Bender. Proti Wolfsburgu, svému bývalému klubu, zřejmě nenastoupí ani André Schürrle, takže doufejme, že se Pulisic na Bieberově koncertu příliš neunavil. Vedle něj by měl nastoupit navrátilec Mario Götze.

Wolfsburg se možná prezentuje kvalitní, takřka neprostupnou obranou, nicméně v ofenzivní fázi je to horší. Vlci dali zatím jenom dva góly (jmenovitě Daniel Didavi a Ricardo Rodríguez), a to v prvním kole proti Augsburgu. V ostatních dvou duelech s Kölnem a Hoffenheimem vyšli střelecky naprázdno, což by se proti Borussii Dortmund nemuselo ani trochu vyplatit.

Dieter Hecking má taky několik svěřenců mimo hru. Sebastian Jung, Carlos Ascues, Josuha Guilavogui a zmíněný Daniel Didavi nenastoupí určitě. Luiz Gustavo si s největší pravděpodobností taky ještě bude muset počkat minimálně do víkendu, kdy se jeho Wolfsburg utká s prozatím posledním Werderem Brémy.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Vieirinha, Bruma, Wollscheid, R. Rodriguez - Gerhardt, Arnold - Blaszczykowski, Draxler, D. Caligiuri - Gomez
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Guerreiro - Weigl - Castro, M. Götze - Pulisic, Dembelé - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov330011:19
2.Hertha BSC33006:19
3.RB Lipsko32107:27
4.1. FC Köln32105:07
5.Borussia Dortmund32018:26
6.Borussia Mönchengladbach32017:56
7.Eintracht Frankfurt32013:26
8.VfL Wolfsburg31202:05
9.1. FSV Mainz 0531118:74
10.TSG Hoffenheim30306:63
11.Bayer Leverkusen31025:53
12.SC Freiburg31024:63
13.FC Augsburg31023:63
14.SV Darmstadt31021:83
15.FC Ingolstadt 0430122:61
16.Hamburger SV30122:81
17.Schalke 0430030:50
18.Werder Brémy30032:120
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
úterý 20:00VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund
středa 20:00Bayern Mnichov - Hertha BSC
čtvrtek 11:30Bundesliga Highlights

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (192)

Přidat komentář
andrew96

Vy jste to s tím Bieberem prostě museli dát i do preview

Reagovat
Hyrax

Reagovat
pawelFCB

Pokud nekdo dobrovolne posloucha Biebera,tak mozna nemusi byt psychicky uplne v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Freiburgu a vo Wolfsburgu to bude zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

a) Ondrej Duda zůstává na marodce Herthy. Slovenský záložník do německého klubu přišel v létě a vinou problémů s kolenem stále čeká na svůj soutěžní debut. V tuto chvíli stále není fit a podle trenéra Pála Dárdaie není vyloučeno, že Duda přijde o celý podzim. (profutbal.sk)

b)Anderlecht umí vyprodukovat zajímavé fotbalisty a jedním z nich je Leander Dendoncker. 21letý záložník má v Bruselu smlouvu do června 2020 a dá se očekávat jeho dřívější odchod. Kroky talentovaného hráče by přitom mohly směřovat do Německa, kde o něho stojí Borussia Dortmund. (transfermarketweb.com)

c)Obránci Philipp Lahm, David Alaba a Mats Hummels jsou znovu fit a budou připraveni nastoupit k utkání německé ligy proti Hertě. Všichni tři se zapojili do tréninku po viróze, kvůli níž nehráli v sobotu s Ingolstadtem.

Reagovat
bayern987

Myslím, že je úplně zbytečný aby si sem kopíroval expresky.

Reagovat
Jeňa

Reagovat
Arne

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Jardman

OT: Rafinha oblieka farby mníchovského klubu od roku 2011 a odvtedy vykonáva rolu náhradníka za kapitána Philippa Lahma. Ale nemá s tým žiaden problém. Práve naopak, tímu je plne k dispozícii. „Viem, že mám pred sebou najlepšieho pravého obrancu na svete: Philippa Lahma. Ale keď ma tréner potrebuje, musím byť pripravený. Keď stojím na trávniku, snažím sa vždy podať dobrý výkon.“

Sice ho moc nemusím, ale za tenhle výrok si u mě udělal plus! Asi v tý kabině bude důležitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý střed se chystá ve Volkswagen Areně.

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem ten pohľad, keď je v tabuľke Gladbach za nami

Reagovat
cologneFC
Reagovat
smazaný uživatel

Ten hneď pekne krásne ostane v Kodani...

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund krásna nahrávka od Bartru a vlci vzadu horia.

Reagovat
Rudnevs

Tak a vložené kolo ma obralo o vedenie v Kicktippe ... Tak teda Kozli a Bayernisti, nech sa darí.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa tam ešte vrátiš, ale máš náročného protivníka nečakal som že sa mi bude v kicktippe takto dariť,od úvodu som v popredí tak snáď to vydrží čo najdlhšie... tak či tak to tam nemení môj cieľ, do top ten a budem spokojný

Reagovat
vaala

koukám, žes to nějak prokoučoval. já to dneska měl taky jen tak tak.

Reagovat
Rudnevs

Nestihol som to o 10 minút, šnace na úplnú výhru už sú nulové, ale aspoň top3 by mohlo byť.

Reagovat
vaala

neblázni zase, je teprve začátek. věřím že to dotáhneš. jsou to jenom 4 zápasy a v celkovým součtu to zase tolik neudělá. :) ikdyž teda letos tipuju první sezónu, ale myslím, že bude ještě spousta šancí kdy to dotáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako s voláš v kicktipp? Lebo pomerne dosť ľudí sa prihlasovalo pod iným menom ako tu.

Reagovat
vaala

hadraq

Reagovat
smazaný uživatel

držíš sa ale tiež výborne. Aj ja som v KT nováčik, takže som nečakal že sa v úvode bude takto dariť. Tak či tak si ale neverím,žeby s toho klaplo TOP3 po závere

Reagovat
Rudnevs

A to som si myslel, že je "nejaký" fanúšik Bayernu

Reagovat
Rudnevs

... ten hadraq

Reagovat
vaala

účet na ef mám už dlouho, ale moc do diskuzí nepřispívám, spíš jsem takový pasivní pozorovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja prispievam občas až priveľa, semtam to aj zopár ľudí vadilo tak teraz sa snažím viacej čítať ako prispievať (aj keď v tejto diskusií sa to moc nedarí zrovna)

Reagovat
vaala

když to někomu vadí, tak ať to nečte. je to náhodou fajn, protože ty diskuze ke čtení tady jsou super. já bych se moc v tomhle neomezoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím no minimálne pokiaľ píšem k veci tak myslím že nie je problém...

Reagovat
vaala

přesně tak. :) neřeknu kdybys přišel někoho hejtovat a nadávat. ale pokud je to k věci, což u tebe je tak si myslím, že nikdo nemůže nic říct. a pokud by to někoho hodně moc vadilo, založ si další účet a ty komentáře rozlož mezi víc lidí.

Reagovat
Rudnevs

Admini majú IP adresy a podľa vyjadrovania a obľúbených klubov aj tak všetci zistia, že to je on. Inak by si tu nový účet založili snáď všetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tak niektorým to vážne vadí ... (tak ono predtým tie diskusie mali ozaj úplne inú úroveň)

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sú nulové, veď ešte 30 kôl a bude kopa šanci dobehnúť. kľudne môžeš skončiť 17 bodov predomnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

BVB se nějak rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

a co jsi čekal, letos přišli dobrý hráči a snad by mohl být i titul i když je ještě brzy o tom mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

BVB!!! Jen tak dál, aktivní fotbal s aktivním napadáním soupeře, líbí se mi to. Po delší době Bundesliga, snad jenom Bayer Leverkusen mi dělá starosti. Tohle nebude titul pro Werkself, letos ne-e. Ale letos se také tituly ještě rozdávat nebudou...

AUBAMEJANG ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Reagovat
cologneFC

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Guerreiro je oficiálně můj nový oblíbenec.. Neskutečný!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá prihrávka od Bartru bola tiež genialita. Nevieš, prečo odstúpil? Zdravotné problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

třísla

Reagovat
andrew96

Reagovat
Centrofixka

Fantázia ta jeho hra, prehľad v hre a všetko

Reagovat
Rudnevs

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO BYLO

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto nepremenenú šancu v histórii tejto ligy som ešte nevidel. goal line technology.

Reagovat
smazaný uživatel

Do frasa, Wolfsburg znížil. Dortmund bude mať ešte asi problémy, trebalo by dať tretí gól. Auba a spol. do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

SGE

Reagovat
smazaný uživatel

TOOOOR Dembelé

Reagovat
Rudnevs

Nespravodlivé k Wolfsburgu (viem, že na to sa nehrá) ... Wolfsburg polhodinu tlačí a zahodí aj nemožné a potom príde Castro a dve kolmice = 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Castro je výborný hráč proste. On toto dokáže, dobre že ho TT vytiahnul... Wolfsburg dlho tlačil a on aj keď nedal (zatiaľ) gól tak zápas pravdepodobne defacto rozhodol.

Reagovat
smazaný uživatel

Castro je výbornej, všechno jsme ho v Leverkusenu naučili. I jak vyléčit rýmičky, všechno. Farmaeutici.

Reagovat
Rudnevs

HSV

Reagovat
db18

Höfler šel do zálohy, nebo teď Freiburg hraje na 3 stopery?

Reagovat
Rudnevs

Nepozerám, iba dostávam notifikácie od Kickeru.

Reagovat
smazaný uživatel

DEMOLICE, KORPORÁTNÍ VLKY BUDE OD ŽIHADEL BOLET ANÁ... ZADNICE

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme další 6ku!!!

Reagovat
Jardman

Wolfsburg dostává neskutečnou čočku! Výborně BVB!

Reagovat
blaugrana

Hmm. Dortmund krása. A to ešte nehrá Reus, Schurle atď. Veľká škoda, že je Marco taký porcelán.

Reagovat
vaala

Pokud se bude takhle dařit i příští úterý, tak bych se vůbec nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása BVB, nad najlepšími mužstvami v Európe si ani za prachy a Volkswagen výhru nekúpiš. teším sa až sa uzdraví Reus, tí keď budú hrať z Gotzem... neviem ale to nebudú 5,6 ale 9 gólové nakladačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhernej fotbal, v bundeslize se hraje nejhezci fotbal o tom zadna, a jeste k tomu ta divacka kulisa, neskutecny Jinak Guerreiro je skvelej hrac, je to univerzal ktery zahraje skoro vsude, je rychlej a technickej + ta jeho levacka, radost pohledet

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání.. Chtěl jsem další šestku.

Ted vazne: Vypadá to, ze jsme se už opravdu rozjeli. Ofenziva je silena variabilní a nevyzpytatelná. Hodně tomu pomáhají pohybliví a kreativní středoví hráči jako Rapha, Mario a Gonzo, kdyz na kridlech jim neustále nabíhají rychlíci Ous a Auba.

O víkendu zase pořádně rotovat a dat ze začátku šanci Emremu, Rodemu, Passlackovi a spol..

Reagovat
Rudnevs

HSV zasa na tej "obľúbenej" priečke.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru,tam sa vyhrievate pomerne radi.

Reagovat
vladino10

OT: neviete náhodou niekto čo je s karimom guedem?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Úspěch na Euru otevírá islandské kopané nové možnosti, a tak tamější fotbalová asociace poprvé v historii dostala nabídku od výrobce počítačových her EA Sports, který plánoval islandskou ligu zařadit do nové verze své série FIFA. Islanďané nicméně nabídku odmítli s tím, že její výše byla "směšná". (grapevine.is)

To je typický příklad kokotismu. Stejně jako u FAČRU. Místo toho, aby asociace byla ráda, že se o ni EA zajímá a taky by to zvedlo prestiž naší ligy, tak za to ještě chtějí peníze. Čili chtějí reklamu a ještě peníze navíc. Hnus tohle.. jebat tyhle lidi fakt.

Reagovat
pepinho2

každopádně je super, že chtěli islandskou, je tam izraelská, 2.turecká a Česko ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen o přístupu těch asociací, které z toho prostě za každou cenu chtějí vytřískat prachy. Ti lidi jsou ale úplně mimo, peníze jim přinese právě to, že tam ta liga je, a to i bez jednorázového poplatku.. prostě uvažování těch lidí je pro mě úplně nepochopitelné a střílel bych za to do hlavy. Chci českou ligu znovu ve Fifě, zájem ze strany EA tam je už dlouho, ale Pelta a další mrdky mají prostě v hlavě nasráno. Místo toho tam je jak říkáš nějaká izraelská nebo 2. turecká liga, což jsou naprosté nesmysly.

Reagovat
pepinho2

Nechápu, že místo aspoň malých prachů navíc + hlavně bych řekl, že by to i zvýšilo prestiž a povědomí zahraničních fans..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Prostě logika tupého prasete..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom nelogického? EA platí za licence, ne naopak. A pokud nabídnou symbolickou částku, tedy v podstatě nic, tak jim to prostě nepodepíšeš. Nehledě na to, že FAČR už nabízel práva i zadarmo, ale to EA uraženě odmítlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, nabízeli to zdarma poté, co odmítli peněžní nabídku a spousta lidí jim to vyčetlo. Jenže EA ze sebe taky nenechá dělat voly. A nevím proč by to nemohli podepsat ani za symbolickou nabídku, je jasné, že by to zvedlo prestiž ligy a ve světě by o nás alespoň trochu věděli, což mi přijde daleko důležitější, než pár mega za licence, které si Pelta může v klidu někde vytunelovat, kdyby byly třeba. Je to prostě (nejen) česká zhovadilost, kdy se snažíme na všem trhnout co nejvíce peněz. EA nám nabízí reklamu a my jí pohrdneme, přitom FIFU hrajou desítky milionů lidí po celém světě, nehledě na to, že česká liga by hlavně zvýšila zájem o FIFU na českém trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s tebou bych obchodoval hrozně rád..

FAČR chtěl dostat pouze tu samou částku, kterou dostávalo v letech 08-11. Tohle ale EA odmítlo.. Tohle mám z dobrýho zdroje..

Reagovat
vaala

nevíte kdy by mohlo být reálně, že bychom se vůbec české ligy ve fifě dočkali? ten zájem je si myslím obrovský (pouze ze strany fanoušků v cz), ale jak se píše výše, tak mi nepřijde, že by se s tím mělo v nějakých dalších vydání hnout..

Reagovat
cologneFC

OT: Stanovisko kolínskych ultras k nedeľňajšiemu zápasu proti Lipsku

https://www.facebook.com/fcskcz/posts/521685044686740

Reagovat
smazaný uživatel

Taková hloupost ze strany Kolína

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně lepší než bojkot

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.Dobre sme sa ku tomu postavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj nevieš, čo bude presne na tom baneri ktorý sa chystá v nedeľu napísané?

Reagovat
cologneFC

Zatial neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa len modlím aby už nevznikla podobná sračka typu RB. Lebo už pri nich... za Leverkusen či Wolfsburg môžeme byť radi.

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Werderek pojdme aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

FC-BAYERN.CZ

Reagovat
Rudnevs

Zostavy pre dnešné zápasy Bundesligy:

- FC Bayern: https://pbs.twimg.com/media/Cs5GzX8XgAAI1EQ.jpg

- Hertha BSC: https://pbs.twimg.com/media/Cs5G4nVXgAAE_BR.jpg (Allan )

- Gladbach: https://pbs.twimg.com/media/Cs5HMP6XgAA08kP.jpg

- Leverkusen: https://pbs.twimg.com/media/Cs5HTwoWAAAXw2o.jpg (Dragovič )

- Schalke: https://pbs.twimg.com/media/Cs5GILVWEAAWiSl.jpg

- RB: https://pbs.twimg.com/media/Cs5JEekXEAED4SY.jpg

- Köln: https://pbs.twimg.com/media/Cs5KCtGXEAExXmA.jpg

- Mainz: https://pbs.twimg.com/media/Cs5Kx5DWYAAPjs7.jpg

- Augsburg: https://pbs.twimg.com/media/Cs5HxD1WgAAiWwF.jpg

-

Unsere Startelf für #SVWM05: Drobny - Gebre Selassie, Sané, Moisander, Bauer - Grillitsch, Hajrovic, Fritz, Junuzovic, Gnabry - Manneh. (Manneh )

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč dneska hráme v nádherných vonkajších červených dresoch.

Reagovat
Rudnevs

Hannover Lautern

Reagovat
smazaný uživatel

někdo HD stream na Bayern?

Reagovat
bayern987

RIBERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Bastaron

Ribéry je monstrum

Reagovat
Kincl

Ať Bayern kašle na Ribéryho a poslouchá diskutéry na EF :D když říkaj že na to už nemá :D

Reagovat
smazaný uživatel

Franck

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
PavlíčeQ

To bylo moc pěkný od Francka

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zatiaľ hráme, teraz som len stihol zapnúť? Je tá hra taká dobrá, ako vyzerajú štatistiky?

Reagovat
stas87

Agresivne, vyhravame suboje a zaskocili sme ich na zaciatku. Uz v tretej minute tam Hajrovic mal polosancu, potom dal celkom pekny gol. Prekvapivo vzadu to drzi dobre, nikto nevymysla kraviny a Moisander os Sanem su u superov vcas. Oni mali len strelu Levina nad, nevidel som ale uplne vsetko. A pride mi, ze nasadenie a tuzba vyhrat je väcsia..

Reagovat
smazaný uživatel

Naši zatiaľ 0:0, predpokladám že naše chvíle prídu v druhom polčase. Bayern podľa očakávania, Werder už menej. Tak ako Gladbach nemám rád, ja im dneska z logických dôvodov prajem. Oni vyhrávajú len keď netreba, ale proti hovnám dostali v šiestej minúte gól.

Reagovat
Rudnevs

Gladbach vonku nevie. Kozli prehrávajú, to je tak keď si poviem, že mizéria Schalke skončí a dám výhru = prehrajú, teraz dám ich prehru = vyhrávajú.

Reagovat
Rudnevs

Nj, Kozli dajú gól a teraz som za debila.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal som že vyhráme 3:1, tak je to nakoniec ešte vcelku reálne.

Reagovat
Rudnevs

Ty mi momentálne nevadíš, akurát cologneFC dal rovnaký výsledok ako ja, takže na neho budem musieť získať inde. Hadraq/vaala má pre istotu 1:1, takže nakoniec by asi najviac vyhovovala výhra Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, dokedy elita v podaní ja, Rudnevs, vaala a cologneFC v kicktippe vydrží ináč koľko mal vlani víťaz bodov celkovo za celú sezónu v KT? Približne... len ma to zaujíma, kedže po štyroch kolách čelo atakuje 50

Reagovat
Rudnevs

Už si nepamätám.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehrávame, 1:1 je už :D

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neviete niekto, bude zajtra dohrávka vloženého kola 2.BL. medzi St. Pauli a 1860 na ES2. Nikde to neviem zistiť, kedže borci s českej verzie "vylepšili" stránku...

Reagovat
smazaný uživatel

No Kozli, dajme ešte v závere na 2:1. A Gladbach zaberte pre boha, hneď tie mrdky nejdú v nedeľu na nás v príliš dobrej nálade.

Reagovat
db18

Xabi fauluje i pérem.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerá niekto Bremen? Je stav 1:0 zaslúžený? Sú lepší aj herne alebo aktívnejší je FSV?

Reagovat
smazaný uživatel

podle statistik je držení balonu vyrovnaný, Werder má 3 střely na bránu a Mainz 0, ale Karnevalisti mají 7 rohů (Werder 0) a 4 střely mimo (W 1)

Reagovat
smazaný uživatel

Ze současného týmu nikdo neumí dát pořádný centr nebo přihrávku do vápna. To je fakt k breku koukat na dvacátý nepovedený centr ze strany

Reagovat
Hokaido

Hele má teoreticky Lipsko kádr na boj o LM, nebo půjdou dolů?

To by byla sranda, kdyby v tý LM bylo.

Reagovat
stas87

Slusna divocina, behom ani nie minuty dva samostatne najazdy na brankara a ani jeden vyuzity. Tak to trvalo vyse hodiny, kym sme neurobili kokotinu vzadu.

Reagovat
db18

mam oba gól, tak snad Drobas něco pustí...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
stas87

Ak oni daju, tak nevyhrame, takze zabudni.

Reagovat
db18

To samé mám ještě v utkání Leipzig - Gladbach, jenže Hříbata se ani neobtěžují vystřelit na bránu, tak je to asi fuk...

Reagovat
Rudnevs

Gladbach vonku moc nevie, ale od toho Mainzu som čakal, že by tam niečo padnúť mohlo.

Reagovat
PavlíčeQ

Arjenek konečně

Reagovat
Rudnevs

Chudák Allan, doteraz hral celkom slušne

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno prišiel Kocka miesto Jojiča, mohol by skórovať. Snažte sa ďalej borci, prísť o dva body proti tápajúcemu Schalke by bola troška škoda, aj keď ani remízka nie je zlá

Reagovat
smazaný uživatel

To tu píšeš jako kdybyste měli převahu

Reagovat
Rudnevs

Schalke hrá a Kolín hrá tú svoju typickú defenzívnu sra ... (tipujem)

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke má prevahu a naši bránia... a čo máme tak asi robiť? Darmo že Schalke tápe, ale stále majú na každom poste lepšieho hráča ako my. No a hráme s nimi 1:1. pozri sa na Atlético, tí hrajú podobný štýl ako my, tímový a defenzívny a súperia s velikánmi Barcou a Realom o titul

btw: Keď som sa toho dotkol, Barca - Atlético o 22.00 výkop

Reagovat
cologneFC

Nie

Reagovat
Rudnevs

Robben

Reagovat
Bastaron

Pěkně Robeen

Reagovat
Bastaron

Robben*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robbeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter těžce nezvládá, jako vždycky, když se nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tak pozerám jedna tajnička sezóny vyriešená - Hertha nebude prenasledovateľom Bayernu v boji o titul. asi to fakt ostane na BVB

Reagovat
Rudnevs

To sa vari čakalo od Herthy, že bude honiť Bayern? BVB nemuselo stratiť s tým Lipskom, takto to majú ťažké ... (ale výhra Bayernu by mi rozhodne nevadila, len by to možno chcelo trocha napínavosti v boji o titul ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo, srandu si robím. :-) škoda že prehrali. Pre boj o titul bude kľúčový zápas na jeseň medzi BVB a FCB, hrá sa totiž vo Westfálsku a pokiaľ Dortmund nezíska aspoň bod/nevyhraje tak bude po titulových ambíciach. Pokiaľ Dortmund zvládne tak to môže byť aspoň kus napínavé.

Reagovat
PavlíčeQ

Goool Arjenek, to je návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Robbery sú späť!

Reagovat
smazaný uživatel

Never nepremenil penaltu ( ). Ich typický štart do sezóny, podobne ako aj u FCA. Dal som na čistú remízku, tak obrany držte sa!

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Inak to už je druhá nepremenená penalta pre Bayer 04. Chicharito mal jednu aj proti Eintrachtu (tam sa ale ukázalo, že mu niekto z fanúšikov svietil do očí laserom).

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ináč vymyslel tú kravinu s ktorou svietia hráčom do očí? Malo by sa to zakázať a trestať, myslím že to je omnoho horšie ako nejaké pyro za ktoré sa platia pokuty...

Reagovat
db18

...je to zakázaný a trestá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuta či? Pre klub alebo ultras?

Reagovat
Rudnevs

Normálny laser, jeho "primárna" funkcia samozrejme nie je svietiť futbalistom do očí pri rozhodujúcich momentoch ...

Reagovat
smazaný uživatel

TOOOOOOOOR! Vyhrávame 2:1. Paráda chlapci, ste úžasný!!! Anthony nás možno znova spasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co čekat, když tam nahází vypůjčené průměráky. Čekal jsem po přestupovém období, že to nebude žádná sláva, ale tohle je slušná sračka co tam předvádějí.

Reagovat
Rudnevs

... 1:3

Ako keď tam prišiel Weinzierl s Heidelom, tak som čakal veľké veci - takto by bolo lepšie sa opäť starať o výchovu a skupovanie mladíkov a nakupovať minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

ČO myslíš, skončí Weinzirel? Asi sme mu to veľmi nahli čo

Reagovat
Rudnevs

Nie, to by urobili strašnú hlúposť po tom, čo za neho dali 4 milióny a Friedricha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ťažko by aj niekoho lepšieho zháňali aktuálne,lebo tréner sa rieši aj v Brémach... keď sme pri úvahách, Buskens je vo Viedni ( ), Breitenreiter - nie sú taký dementi,žeby ho vzali späť, Slomka asi nie, Gisdol je horší ako Markus... do úvahy by som prišiel asi iba ja.

Reagovat
Rudnevs

Büskens, Slomka, Breitenreiter a Gisdol tam už boli a dobre sa rozišli snáď len s Gisdolom.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky čekal něco jiného, třeba přestavbu týmu. Namísto toho přišlo vyplnění mezer nesmyslnýma hostováníma. Jako parádní koncepce.

Reagovat
db18

Hostování je tam jedno, zbytek je s opcí...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno jestli s opcí nebo ne. Asi je to tím, že v Schalke si nepamatuju hostování, co by přineslo něco dobrého. Očekávání byla jiná

Reagovat
db18

Ta opce tomu hostování právě dodává i jiný smysl, než je lepení děr...

Reagovat
smazaný uživatel

To možná, ale ten tým pořád působí na hřišti slepeně

Reagovat
Rudnevs

Mne vadí najmä ten Stambouli ...

... Bentaleb je pomerne fajn a Konoplyanka sa snáď chytí. Ono tí hráči nie sú zlý, ale ako celok ...

Reagovat
db18

Weinzierl potřebuje čas, než si to sedne... na jaře už to bude o něčem jiném... jen doufám, že tam do té doby vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych nechtěl aby vyletěl teď. Přijde mi, že stačí málo a pojede to v pohodě, ale jestli se k tomu dopracujou...

Reagovat
db18

Snad už co nejdřív uhrají aspoň nějaké vydřené body...

Reagovat
db18

Tak Bentaleb patřil zrovna k tomu lepšímu z celého Schalke, ne?

A v prvním utkání se naopak kritizovalo, že Weinzierl nepostavil (skoro) žádnou posilu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já jsem zatím viděl jen sestřihy, pohárové utkání a teď tohle. Samozřejmě v zlosti napíšu, že je všechno špatně (i když není), ale výsledky nejsou a ta hra se celkově musí změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten tip na 3:1 pre nás možno aj vyjde, Schalke bude musieť ešte viacej otvoriť hru a vabank hrať,čo je pre nás voda na mlyn...

Reagovat
db18

Gladbášek

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 KOZLI!!! STE BORCI!!! NUR DER FC!!! A Gladbasek konecne zrovnal ešte otočiť.

Reagovat
Rudnevs

Mainz

Reagovat
smazaný uživatel

Bremy

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele Werder

Reagovat
Rudnevs

Mainz

Reagovat
Rudnevs

Kicktipp -

... tomu cologneFC tam padne snáď všetko, ten sa bude doháňať ťažko.

Reagovat
cologneFC

Slabe to je. Nechytil som Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Werder zase prehral. Je mi ľúto Werderu (ináč aj Schalke no nie po dnešku). Zostrihy zápasov až neskôr, dal som to nahrať tak mrknem až vstanem.

Reagovat
Rudnevs

... tak aspoň tam HSV nie je samo

Reagovat
Liquid

škoda Lipsko, ale ta převaha byla značná, škoda, že měl účastník LM štěstí, na sestup Hamburg, Schalke, Brémy - tradičním klubům dochází dech, kdo by to byl před pár lety řekl, že bude lepší Lipsko, Ingolstadt, Hoffenheim a dokonce Darmstadt

Reagovat
Rudnevs

Ingolstadt je na tom rovnako ako HSV, akurát má lepsie skóre. Ďalej snáď spadne ten Darmstadt a do "Rückrunde" budú dosť dole aj Brémy.

... HSV a Schalke sa snáď zdvihnú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příště snad Tekpetey, chce to nového Saného, když ten Embolo se rozkoukává. Škoda, že je zraněný Avdijaj, když tak sleduju tu pravou stranu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele