Bundesliga - souhrn 4. kola

20.09.2016, 21:58, aktualizováno 21.09.2016, 21:55
Komentáře a souhrny
Nečekaně jasného vítěze má šlágr úterního programu vloženého kola německé nejvyšší soutěže: Dortmund vybrakoval Wolfsburg pomocí pěti gólů, na což ovšem Bayern zareagoval svým suverénním vítězstvím. Venku dále uspěl i Frankfurt a nebýt gólu z poslední minuty, tak i Hoffenheim. Werder ztratil vyhraný duel s Mainzem, Schalke doma padlo s Kölnem...

Schalke 04 - 1. FC Köln 1:3

21.09.2016 20:00

Góly: 36. Klaas-Jan Huntelaar - 38. Yuya Osako, 77. Anthony Modeste, 83. Simon Zoller

Schalke prohrálo s Kölnem a spolu s Werderem Brémy se ocitá v podobné situaci, v jaké byla na začátku minulé sezony Borussia Mönchengladbach. Kozli se oproti tomu nadále vyhřívají v elitní společnosti Bayernu Mnichov a Borussie Dortmund.

V první šanci utkání se v 6. minutě ocitnul Marcel Risse. Jenže branku nedal. Druhá větší šance se odehrála o půl hodiny později a hned byla gólová. Nabil Bentaleb poslal pocukrovanou přihrávku za obranu Klaas-Janu Huntelaarovi, který přehodil brankáře Timo Horna a dosavadní střelecká smůla klubu z Gelsenkirchenu byla ve čtvrtém zápase sezony konečně protržena - 1:0.

To bylo ve Veltins-Areně radosti. Jenže vydržela jen dvě minuty. Miloš Jojić centroval z levé strany do vápna, kde zády k bráně zpracoval Anthony Modeste pro na hranici pokutového území stojící Yuyu Osaka, jenž vypálil tvrdě a přesně k tyči - 1:1. V prvním poločase se toho více pozoruhodnějšího nestalo.

V tom druhém se stalo, ale až v 77. minutě. Tehdy zleva do vápna přízemně zacentroval střídající Konstantin Rausch a Modeste potvrdil přesnou střelou z první, že má v úvodu sezony vynikající formu - 1:2. Skákající balon rozhodně nebylo snadné trefit. O to cennější jeho čtvrtý gól byl. A nakonec byl i vítězný.

Protože o šest minut později přidal Simon Zoller už jenom pojistku. Jak? Inu, po rychlém brejku, který byl zakončen přihrávkou - opět z levé strany. Asistující Salih Özcan (s brankářem Bayeru Leverkusen Ramazanem nemá z příbuzenského hlediska nic společného) si sice počínal trochu krkolomně, ale podstatné je, že se neprotivil pravidlům - 1:3.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Borussia Mönchengladbach 1:1

21.09.2016 20:00

Góly: 6. Timo Werner - 84. Fabian Johnson

Nováčci z Lipska vstoupili do své historicky první bundesligové sezony dobře a příležitost přidat další tři body měli proti mimořádně těžkému soupeři. Do Red Bull Areny totiž přijel účastník Ligy mistrů Mönchengladbach, který naposledy vypoklonkoval výhrou 4:1 z trenérské sesle v Brémách Viktora Skripnika.

Že se s týmem Ralpha Hasenhüttla letos skutečně musí počítat, ukázala už šestá minuta. K radosti domácích svůj další letošní gól přidal Timo Werner po skvělém centru od Poulssena a zatím se jeho letní příchod ze Stuttgartu RB rozhodně vyplácí.

Hosté měli možnost srovnat skóre v sedmadvacáté minutě, kdy si na centr Andrého Hahna naběhl Fabian Johnson, avšak americký záložník natrefil pouze břevno Gulásciho branky. Ještě do poločasu mohl přidat druhý gól Lipska Halstenberg, ale netrefil se mezi tři tyče.

Už už to vypadalo na další tři body pro ambiciózní bundesligové greenhorny, ale výrazně proti byl dnes už jednou zmíněný Fabian Johnson. Borussia ve čtyřiaosmdesáté minutě rozjela zajímavou akci, kdy se přes Wendta, Hahna a Stindla míč postupně dostal na pravou stranu k Johnsonovi, který se tváří v tvář Gulácsimu už tentokrát nemýlil a srovnal skóre zápasu na 1:1.

Rudí býci však nakonec mohli duel stejně ovládnout - to by však proti Burkeově šanci nesměl chvíli po Johnsonově vyrovnání skvěle zasáhnout Yann Sommer. Další branky už se více než čtyřicet tisíc diváků na stadionu na východě Německa tento večer nedočkalo a museli se tak tentokrát smířit pouze s bodem. I přesto však mohou být s dosavadním průběhem německé soutěže spokojeni - po čtyřech kolech patří jejich celku šesté místo.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - FC Augsburg 0:0

21.09.2016 20:00

Góly: -

Souboj dvou týmů, které by se jistě rády viděly v bundesligové tabulce výše, nabídla BayArena. Tam domácí družina Rogera Schmidta přivítala celek z Augsburgu a jejich cíl byl jednoznačný - získat tři body, což se jim v sezoně zatím povedlo jen jednou.

Začátek měli Werkself povedený, už ve třetí minutě mohl skórovat Javier Hernandez. Jindy pohotový Chicharito ovšem tentokrát míč po přihrávce Vollanda z levého křídla do branky dostat nedokázal. Právě zmiňovaný Volland mohl být sám hrdinou o dvacet minut později, když hlavičkoval po rohovém kopu, který rozehrával Hakan Calhanoglu, ale letní posila z Hoffenheimu hlavou Hitzovu branku minula a úvodní gól zápasu nevstřelila.

Ofenzivní šikula z Turecka byl i u další nadějné akce domácích. Tentokrát Calhanoglu rozehrával přímý kop, na jehož konci byla další hlavička v šestnátce, o kterou se postaral Hernandez, avšak jeho pokus brankář Marwin Hitz v pohodě pokryl.

Dost možná v nejvyšší šanci prvního dějství se těsně před odchodem do kabin na přestávku ocitl Charles Aranguiz. Středopolař Leverkusenu se ocitl s míčem na noze v šestnáctce přímo před Hitzem, avšak se slibným pokusem naložil bídně.

Večer nevyužitých šancí jednoho jediného týmu pokračoval i po přestávce. Dnes velmi aktivní Hakan Calhanoglu o sobě dal opět vědět z přímého kopu v sedmapadesáté minutě, ale jistota v brance Augsburgu Hitz jeho příležitost vyrazil na rohový kop.

To, že dnes Werkself hvězdy nepřejí, potvrdila sedmdesátá druhá minuta. Gouweleeuw poslal k zemi ve vápně Vollanda a rozhodčí nařídil penaltu. K té se však postavil Aranguiz a absolutně netrefil branku.

V BayAreně se tak i přes neskutečný počet příležitostí domácího celku body po remíze 0:0 dělí.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Hertha BSC 3:0

21.09.2016 20:00

Góly: 16. Franck Ribéry, 68. Thiago Alcântara, 72. Arjen Robben

Souboje dvou dosud neporažených celků nové bundesligové sezony byla mnichovská Allianz Arena. Domácí obhájci titulu získali ze tří zápasů aktuálního ročníku nejvyšší německé soutěže plný počet devíti bodů, stejně jako poněkud překvapivě berlínská Hertha. Svěřenci Pála Dárdaie o víkendu doma porazili trápící se Schalke, avšak dnes se museli obejít bez Vladimíra Daridy. Českého středopolaře vyřadilo zranění kotníku, které si způsobil právě během nedělního střetnutí, ze hry na plných šest týdnů.

Domácí Die Roten vstoupili do utkání sebevědomě, když už v druhé minutě nebezpečně v šestnáctce hlavičkoval Lewandowski, ale s jeho pokusem si Jarstein poradil. Hned vzápětí se v zajímavé akci ocitl Thomas Müller, ale jindy přesnému střelci se tentokrát rána nepovedla a vůbec branku gólmana Herthy netrefil.

Gólu se mnichovští dočkali až v sedmnácté minutě, když se dostal k balonu ve formě hrající Ribery, vymíchal Pekaríka, který po souboji o míč s křídelníkem Bayernu skončil na zemi, a následně pohotově zavěsil. Zkušený francouzský harcovník mohl přidat druhou branku o pár minut později po přihrávce od Müllera, ale tentokrát už proti Jarsteinovi úspěšný nebyl a pálil vedle.

Těsně před pauzou mohl z přímého kopu srovnat krok Mitchell Weiser, avšak jeho střela mířila těsně nad břevno branky Manuela Neuera. Naopak po návratu z kabin podruhé skórovali domácí - záložník Herthy Allan se nechal v šestnástce velmi hloupě o míč připravit Thiagem a španělský středopolař vstřelil další gól mnichovských.

Pár minut před Thiagovou trefou se poprvé v sezoně na trávník podíval Arjen Robben, a svůj první bundesligový start v nové sezoně oslavil i gólem. Ve dvaasedmdesáté minutě si ve vápně hodil typicky míč na svou levou nohu a třetí brankou do Jarsteinovy sítě uzavřel skóre zápasu.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05 1:2

21.09.2016 20:00

Góly: 12. Izet Hajrović - 87. Yunus Malli, 90. Pablo de Blasis

Což o to, Werder Brémy se gólově docela prosazuje, nicméně soupeři těch gólů dávají pokaždé více. Takový byl pro svěřence prozatímního trenéra Alexandra Nouriho průběh i utkání čtvrtého kola s Mohučí, třebaže to tak až do 87. minuty nevypadalo.

Domácí mohli jít do vedení už po čtyřech minutách hry. Ousman Manneh však zblízka pálil jen do Jonase Lössla. Následná příležitost patřila Serge Gnabrymu a pod další se opět podepsal Manneh. Zase ale bez úspěchu. Ve 12. minutě se na to už prostě nemohl dívat jejich spoluhráč Izet Hajrović. Theodor Gebre Selassie mu předal balon a pětadvacetiletý záložník ho z nějakých dvaceti metrů poslal Lösslovi do brány - 1:0.

Pak se osmělili hosté. První Bussmannova navštívenka však nakonec snad ani nestála za řeč. Potom zblízka mířil nad Levin Öztunali. Poločas na Weserstadionu tedy vyšel lépe pro Werder. Ve druhém poločase začala aktivněji Mohuč, ale Daniel Brosinski netrefil nejoptimálněji. Na druhé straně platilo totéž o pokusech Hajroviće a Manneha.

Pak dobře zasáhl Jaroslav Drobný proti Fabianu Freiovi a Christianu Clemensovi. Druhý jmenovaný to znovu zkoušel v 62. minutě, ale znovu se neprosadil. Poté se trochu ukopnul Robert Bauer, takže namazal Jhonu Córdobovi. Ten ale nastřelil jen českého brankáře. Na druhé straně stál sám před Lösslem Hajrović, leč druhou trefu v zápase nezaznamenal.

V 67. minutě zase nemohl slavit Gaëtan Bussmann. Martin Schmidt poslal do hry čerstvé ofenzivní síly a to se v závěru zápasu vyplatilo. Sedmaosmdesátá minuta přinesla vyrovnání. Córdoba hrudí sklepnul na hranici vápna Yunuse Malliho, který vběhnul dovnitř a křižnou střelou na vzdálenější tyč dal svůj druhý gól v sezoně - 1:1.

Tři minuty poté byla brémská zkáza dokonána. Střídající Gerrit Holtmann z levé strany centroval do malého čtverce, kde hlavou rozhodnul o výhře Die Nullfünfer další střídající borec - Pablo de Blasis. Pro Werder budou další body ve hře v sobotu v duelu s Wolfsburgem, kdežto Mohuč doma přivítá poměrně překvapivě nestabilní výkony podávající Bayer Leverkusen.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - Eintracht Frankfurt 0:2

20.09.2016 20:00

Góly: 45+2. David Abraham, 50. Bastian Oczipka

Eintrachtu se vstup do nového ročníku nejvyšší německé soutěže podařil, když překvapivě zdolal před domácími diváky 1:0 Schalke. V dalším kole naopak podlehl venku Darmstadtu, aby pak znovu překvapil výhrou nad silným soupeřem, když doma porazil 2:1 Bayer Leverkusen. Příležitost napravit si reputaci proti druhému nováčkovi z předchozí sezony Ingolstadtu dostali svěřenci Nika Kovače nyní.

A že vyhrát rozhodně chtějí ukázal už samotný úvod. Již po šesti minutách se do slibné šance dostal Alexander Meier, avšak jeho hlavička skončila těsně nad Nylandovou brankou. Tihle dva se dnes rozhodně nepotkali naposled - v šestadvacáté minutě kanonýr Eintrachtu prověřil norského gólmana střelou k pravé tyči, avšak brankář Ingolstadtu ukázal své pohotové reflexy a brance zabránil.

Gólu, který visel ve vzduchu v podstatě po celý první poločas, se tak hosté z Frankfurtu dočkali až ve druhé nastavené minutě. Tehdy rozehrál Marco Fabián rohový kop a David Abraham nekompromisní hlavičkou přinesl Eintrachtu zcela zasloužené poločasové vedení 1:0.

Případné přestávkové naděje domácích na brzké vyrovnání brzy po návratu na trávník rozmetal Bastian Oczipka. V padesáté minutě se dostal k odvrácenému balonu po rozehraném rohovém kopu a nádhernou pumelicí, na kterou byl Nyland krátký, si řekl o nominaci na nejhezčí gól vloženého bundesligového kola.

Alespoň snížit a dát tak svému týmu naději na vyrovnání do dalších minut mohl v šedesáté třetí minutě Tobias Levels, avšak s jeho pokusem o lob z dálky si finský brankář Hradecký bezpečně poradil.

Eintracht Frankfurt tak pokračuje ve slibně rozjeté sezoně a patří mu nyní v neúplné tabulce čtvrté místo, zato Ingolstadt bude muset zabrat, aby se odpoutal od hranice sestupu.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Hamburger SV 1:0

20.09.2016 20:00

Góly: 70. Nils Petersen

Zatímco bundesligový nováček z Freiburgu se prezentuje na začátku sezony sympatickými výkony, když do samého závěru utkání sahal po bodu na Hertě a následně si doma poradil 3:1 s Borussií Mönchengladbach, pro příznivce Hamburku musí být dosavadní průběhu nového ročníku nejvyšší německé soutěže zklamáním. Svěřenci Bruna Labbadii získali ve třech zápasech jediný bod a víkendové domácí představení s Lipskem pro ně skončilo vyslovenou ostudou. Ambiciózní nováček přístavní celek rozstřílel 4:0 a HSV tak jeli do Freiburgu napravovat pošramocenou reputaci.

K tomu jim mohla pomoct úvodní branka zápasu, kterou málem vstřelil Bobby Wood. V na šance jinak chudém prvním poločase se útočník Hamburku dostal do brejkové příležitosti, avšak jeho střela jen orazítkovala levou tyč Schwolowovy branky.

Skvělý cit pro volbu střídání v utkání ukázal Christian Streich. Dlouholetý trenér domácích se v osmašedesáté minutě rozhodl stáhnout ze hřiště Floriana Niederlechnera a nahradil ho Nilse Petersenem. Zkušený útočník a účastník nedávno proběhlého olympijského turnaje v Brazílii, kde nasázel sedm gólů, se kouči za důvěru odvděčil hned po dvou minutách pobytu na hřišti. Střelou z větší dálky nejprve Adlera v brance Hamburku zkoušel Grif, s čímž si ještě německý gólman poradil, avšak míč mu vyklouzl přímo před připraveného Petersena a vedení domácích bylo na světě.

Po zbytek zápasu fotbalisté Freiburgu v klidu kontrolovali hru a nedovolili Hamburku dostat se do výraznější šance. Hoši od Černého lesa tak slaví druhé vítězství v sezoně, zato Hamburk zůstává s jediným bodem u dna bundesligové tabulky.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - TSG Hoffenheim 1:1

20.09.2016 20:00

Góly: 90+2. Denys Olijnyk - 46. Andrej Kramarić

Souboj dvou týmů, které v loňském ročníku do poslední chvíle neměli jistou bundesligovou záchranu nabídl duel v Darmstadtu. Domácí v něm přivítali borce z Hoffenheimu, které lze bez okolků označit za remízové krále dosavadního průběhu bundesligové sezony. Svěřenci mladého kouče Juliana Nagelsmanna nasbírali ve třech utkáních tři body za tři remízy, přičemž tu poslední, bezbrankovou s Wolfsburgem, uhráli o víkendu před vlastními diváky.

Touhu po prvních třech bodech v novém ročníku ukázalo TSG už po čtyřech minutách, kdy ve vápně z úhlu pálil Amiri. Na brankáře Essera si však nepřišel. Zajímavostí budiž, že mu balon do šance připravil Sandro Wagner, kontroverzní kanonýr a letní posila Hoffenheimu, která do Nagelsmannova mužstva zamířila právě z Darmstadtu, kterému loni výrazně pomohla k udržení prvoligové příslušnosti.

Velká šance domácích přišla v osmatřicáté minutě, kdy míč po hlavičce Höhna do branky směřoval ve skluzu Miloševič, ale mezi tři tyče Baumannovy branky se netrefil. Naopak ihned po poločasové pauze gólově udeřil Hoffenheim. Sebastian Rudy našel přihrávkou před šestnáctkou Andreje Kramariče a bývalý hráč Leicesteru City poslal míč do pravého dolního rohu Esserovy svatyně.

Druhý gól mohli hosté přidat v šedesáté minutě, kdy se dostal do šance střídající Eduardo Vargas, ale proti chilskému forvardovi úřadoval Esser. Už už to vypadalo na první vítězství pro Hoffenheim v této sezoně, avšak to by museli Nagelsmannovi hráči lépe ubránit Denise Olijnika. Ten měl v nastaveném čase snadnou práci, kdy se pod ním po zákroku Baumanna po střele Sirigua ocitla prázdná brána.

Zápas tak skončil 1:1 a Hoffenheim si z Darmstadtu odváží čtvrtou remízu v sezoně.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 1:5

20.09.2016 20:00

Góly: 53. Daniel Didavi - 4. Raphaël Guerreiro, 16. Pierre-Emerick Aubameyang, 58. Ousmane Dembélé, 62. Pierre-Emerick Aubameyang, 73. Łukasz Piszczek

Další pořádný příděl nadělila Borussia Dortmund. Tentokráte to schytal Wolfsburg, který před vlastními fanoušky obdržel od Tuchelovy družiny potupného bůra. Dvakrát se dnes trefil Pierre-Emerick Aubameyang, po jednom zásahu pak přidali Raphael Guerreiro, Ousmane Dembélé a Lukasz Piszczek.

Dortmund začal utkání skvěle a do vedení šel již po čtyřech minutách hry. Marc Bartra nádhernou kolmicí vysunul Guerreira a člen zlatého Portugalska na letošním Euru z úhlu i za pomoci drobné teče Vierinhi překonal Koena Casteelse střelou na předni tyč. Architekt gólové akce Marc Bartra si však radosti příliš neužil, zanedlouho musel totiž kvůli zranění přepustit své místo Matthiasi Ginterovi.

Ačkoliv výsledek hovoří jednoznačně, Wolfsburg si dnes vypracoval poměrně velké množství brankových příležitostí, bohužel pro domácí ale zůstaly nevyužity. Například ta po akci Jakuba Blaszczykowskeho, někdejšího hráče Borussie, po jehož průniku zakončoval ve stoprocentní pozici pouze do připraveného Bürkiho.

A tak přišel další trest. Aut Marcela Schmelzera prodloužil Guerreiro na Aubameyanga, který snadno pláchl obráncům a s lehkostí sobě vlastní pak pokořil i vyběhnuvšího Casteelse. Belgický gólman se poté vyznamenal, když výborně vyběhl a nedovolil skórovat Schmelzerovi. Na opačné straně Bürki dlouho zasahovat nemusel, Draxler i Gerhardt totiž v nadějných střeleckých pozicích mířili mimo.

Jednička Dortmundu se musela otáčet až v závěru úvodního dějství. Nejprve vychytal Maria Gómeze, následně bravurně vyrazil ránu Ricarda Rodrígueze z volného přímého kopu a poradil si i s projektilem Maximiliana Arnolda. Dvaadvacetiletý středopolař už potom na hřišti nic nepředvedl, neboť ho do druhého poločasu nahradil Paul Seguin. Utkání pak skončilo i pro Henriqueho, jehož nahradil Daniel Didavi a tato střídání se Dieteru Heckingovi docela vydařila.

V 51. minutě právě Didavi odcentroval, úplně volný Julian Draxler před prázdnou brankou i díky neskutečnému zákroku Bürkiho neskóroval a bývalý brankář Freiburgu si poté fantasticky poradil i proti dorážejícímu Gómezovi. Vlkům se však povedlo snížit záhy a opět se do akce zapojili oba střídající hráči. Paul Seguin našel na malém vápně volného Didaviho a ten nezištně uklidil míč do sítě.

Drama se ovšem nekonalo, právě naopak. Už v 58. minutě vyslal Guerreiro do úniku další pěknou průnikovou přihrávkou Gonzala Castra, který rovněž přišel na hřiště až po poločasové přestávce a sám před Casteelsem ještě připravil premiérový bundesligový gól pro Dembélého. Thomas Tuchel si musel mnout ruce, protože Castro asistoval i u čtvrté branky. Po Sokratisově výborné kolmici měl po Castrově centru tentokráte prázdnou svatyni Aubameyang a ten si v takových situacích ví rady.

Definitivní tečku za zápase udělal čtvrthodiny před koncem Lukasz Pisczek, jenž si naskočil na centr Guerreira od rohového praporku. Borussia se minimálně do zítřka dostala do čela Bundesligy, naopak Wolfsburg stále čeká na první domácí vítězství a s pěti body se krčí ve středu tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov440014:112
2.1. FC Köln43108:110
3.Borussia Dortmund430113:39
4.Eintracht Frankfurt43015:29
5.Hertha BSC43016:49
6.RB Lipsko42208:38
7.1. FSV Mainz 05421110:87
8.Borussia Mönchengladbach42118:67
9.SC Freiburg42025:66
10.VfL Wolfsburg41213:55
11.TSG Hoffenheim40407:74
12.Bayer Leverkusen41125:54
13.FC Augsburg41123:64
14.SV Darmstadt41122:94
15.FC Ingolstadt 0440132:81
16.Hamburger SV40132:91
17.Schalke 0440041:80
18.Werder Brémy40043:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HSV1887

At uz jdou do prdele ty vole, pekne me serou.. furt jen kecy kecy kecy a pak hovno. Prestavam na to mit nervy.. Diky za vse Bruno, vim ze poletis..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

NIE !!! To by bola najväčšia chyba, momentálne sa na trhu lepší tréner nenachádza (iba Slomka a ten bol vyhodený nedávno, takže neočakávam, že ho opäť vezmú).

Reagovat
HSV1887

Ty vole, ale se podivej, co tam Labbadia posila..furt toho zkurvysyna brämskyho Cunta, ja ho nesnasim..cum co ten curak hraje. Jako jsem Brunovi vdcecnej za zachranu, ale nema na to, aby nas dal vedl..asi nas chce zas poslat do boje o zachranu a pak zase byt za hrdinu. Ale nase ambice jsou snad jinde nez Abstiegskampf.. Celej tejden uvazuju, ze pujdu v sobotu se mrknout na Bayern, ale listky drahy jak prase a dostaneme zas. Ale chtel jsem HSV podporit. Radsi na to mrknu v baru u stadionu, co je nedaleko. Jsem tam byl na zapas s Leverkusenem a skvela atmosfera tam. No a pristi vikend do Berlina, tam jsme 4 roky nedali gol a asi se to nezmeni..ale Berlin mam rad, dam si aspon libovej kebi a nachlastam se.

Reagovat
Rudnevs

Mal ostať Kačar - ten by mohol vyriešiť DM miesto Hunta, aj by mohol zaskočiť na stopéra. Až bude fit Ekdal, tak bude hrať on. Ja si skôr myslím, že najväčšiu chybu urobil Beiersdorfer v posilách, nebol schopný doviesť stopéra.

Berlin a Mníchov sú najhoršie lokality pre HSV, v Berline si pamätám snáď len zápas keď Burchert urobil strašidelné hrúbky a HSV vyhralo (to som to ešte nesledoval podrobne) odvtedy hádam nič.

Reagovat
HSV1887

Kacar az na tu fazonu na konci 14/15 taky hovno prevedl..ale u neho zas to bylo komplikovany..nedostaval moc duveru, zraneni, hostovani, hral vsude mozne v sestave.

S Bayernem hrajeme doma a posledne jsme nebyli daleko od bodu a pred dvema lety..podobna situace..hroznej start do ligy, novej trener a bum Bayern.. 0:0 tenkrat a na konci jsme malem dali gol. S Herthou uvidime, to je az za dva tydny, ale kadza serie jednou knci. Na jare jsme je doma dali :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Schwolow si dnešní volno asi užil.

Reagovat
Rudnevs

On ten gól dal Petersen? Ja som žil v tom, že Niedermeier.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak HSV bude zdá sa 5 kôl bez výhry... Hoffe asi remízovým kráľom,v úvodných 4 zápasoch všetky remizovať sa len tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v kicktippu jsem se timhle kolem zatim pekne propadl...

Reagovat
andrew96

Viděl jsem jen sestřih včerejšího zápasu ve Wolfsburgu, každopádně Dembelé Ten borec ještě hodně ukáže. Rapha, Gonzo taky skvělí, Auba 2 fíky, paráda. Ale jak říkám, viděl jsem jen sestřih, takže nejsem úplně soudný. A podle sestřihu to vypadalo, že výsledek nebyl k Vlkům úplně fér, za stavu 0:2 tam měli hodně šancí a bylo důležité, že po snížení dal Dortmund rychle 2 góly.

3 zápasy, skóre 17:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen

Schalke

Werder

Reagovat
Liquid

Lipsko do evropských pohárů !

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to deje s HSV, Werderom a Schalke?

Reagovat
Rudnevs

HSV chýba poriadny stopér, obrana je priechodná. Navyše sa prestalo dariť útočníkom, Lasogga prestal strieľať úplne, s Woodom to vyzeralo dobre, ale už aj on "zapadol".

Werder má početnú marodku, chýba Garcia, Pizarro, Kruse ... + nemá poriešenú obranu, ale s Moisnaderom to vyzeralo už lepšie

Schalke si musí počkať, kým si to sadne.

Reagovat
db18

HSV má děravou obranu a místo stopera radši přivedli ofenzivní hráče... a ještě spíš hráče, který ti do vápna pošlou vysoký balon, jenže místo Lasoggy ještě začal hrát Wood, který si s tím moc neporadí...

Werder a Schalke si musí pořádně sednout, přišlo celkem dost hráčů (Werder vyměnil 3/4 obrany a jsou teď bez útoku...), pak se to snad zvedne...

Reagovat
stas87

...Aspon sa nepiskalo ked to rozhodca odpiskal. Vedieme, hrame vo väcsom klude ako minule zapasy ale aj tak super vytazi z minima maximum. Remizovy zapas, oni to urvali pre seba, na zasluzene/nezasluzene sa nehra, fakta su jasne- 0 bodov. A vyjazd do Wolfsburgu..to bude dalsi prehra. Dneska to mohol byt zapas pre Arona, ich obrana vobec neposobila dobre, pod tlakom robili chyby..ale to je len taka ta omacka, kym nedokazeme hrat bez väcsich chyb celych 90 minut, nemozme vyhrat a vyhravat.

Reagovat
cologneFC

Mrzi ma to... mate to tam riadne nahovno. Som neskutocne rad, ze sme sa z tohto vyhrabali.

Reagovat
db18

btw. psalo se někde, co Jóhansson řekl sudímu a na jak dlouho bude mít stopku?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl "Its a fucking Hand-ball"

Reagovat
db18

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke potrebovalo 4 zapasy aby strelili 1 gol

Reagovat
Uwe háže buly

Co to je kurva za oraniště v AA?

Reagovat
db18

Nejhorší na tom je, že ten trávník je nový, ale kvůli počasí se ještě nestihl chytit. (bych chtěl vidět, co by u nás teď vyváděl Pep )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Werder to nema obdoby...kazdy rok fotbal o hovne,vysledky zadne...banik hadra...sem nestastny

Reagovat
Rudnevs

Dnes si zahrali traja debutanti: Manneh (Werder), Allan (Hertha) a Özcan (Köln).

Reagovat
Rudnevs

Flüchtling Bakery Jatta vom @HSV​ ist der Spieler der Woche in der #Regionalliga! Mohol by ho Bruno vyskúšať v "áčku".

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší

Reagovat
Spalovač šancí

Kolín a Brémy jedou

Reagovat
Rudnevs

Brémy?

Reagovat
Spalovač šancí

jedou do 2. ligy

Reagovat
Rudnevs

Tak to áno.

Reagovat
Milan.B

Kolin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele