Bundesliga - preview 15. kola

08.12.2017, 09:07, aktualizováno 10.12.2017, 08:37
Previews
Hoffenheim cestuje do Hannoveru a v případě výhry se dotáhne na třetí Schalke. 1. FC Köln vyměnil trenéra a proti Freiburgu se pokusí ukončit letošní čekání na výhru. Augsburg hraje o poháry a hodila by se mu výhra nad Herthou...
1. FC Köln - SC Freiburg  (neděle 13:30)
Kozli by rádi před koncem podzimní části sezony snížili ztrátu jedenácti bodů na první nesestupovou příčku. Ve Freiburgu však taky všechno neklape tak, jako před nějakými třemi měsíci, takže Ruthenbeckův tým určitě není zcela bez šance.

Chrstitan Streich před zápasem prohlásil: "Snažím se držet nervy na uzdě. Chráním se tím, že nečtu ani neposlouchám žádné zprávy. A to samé radím i hráčům." Uvidíme, jestli takový přístup bude prospěšný a jestli potěší nějakých 1800 fanoušků SC, kteří se chystají na Rhein Energie Stadion podpořit svůj tým.

Chybět budou Jonas Meffert, Florian Niederlechner, Mike Frantz a Marc-Oliver Kempf. Kouč má ale pořád dostatečné množství alternativ. Do obrany se nabízejí Robin Koch nebo Philipp Lienhart. Ve středu záložní řady by klidně mohl naskočit Amir Abrashi a podporovat hrotového útočníka Nilse Petersena může vedle Raveta a Terrazzina i někdo z trojice Florian Kath, Ryan Kent a Bartosz Kapustka.

Köln si v týdnu odbyl derniéru v rámci Evropské ligy, kde v přímém souboji o postup do vyřazovací fáze nestačil na Crvenou Zvezdu. "Oba týmy se v úvodu hnali do zakončení a my jsme si vytvořili velmi dobré šance. Do toho zápasu jsme dali opravdu všechno, ale bohužel jsme 0:1 prohráli. Rozhodně bude důležité v následujících týdnech zapracovat na sebevědomí hráčů. Zvláště je musíme naučit věřit, že není zase tak těžké dát gól," nechal se slyšet Stefan Ruthenbeck, jenž nahradil na začátku prosince Petera Stögera.

Je pravda, že po odchodu Anthonyho Modesteho na hostování do Číny spolehlivý střelec prostě chybí. Vzhledem k velikému počtu zraných hráčů (včetně Yuyy Osaka) má velikou šanci se poprvé v základní sestavě předvést slavný Peruánec Claudio Pizarro, pro něhož je 1. FC Köln po Werderu Brémy a Bayernu Mnichov třetí bundesligovou štací. Jak rychle se mu podaří rozšířit sbírku branek, která nyní stojí na čísle 191?
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Klünter, Sörensen, J. Horn, Rausch - M. Lehmann, Özcan - Jojic, Bittencourt - Pizarro, Guirassy
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - R. Koch, Schuster, Söyüncü - P. Stenzel, C. Günter - Höfler - Haberer - Ravet, Terrazzino - Petersen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.40 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hannover 96 - TSG Hoffenheim  (neděle 15:30)
Hannover začal po slibném úvodu sezony vyklízet pozice. A ví, že Nagelsmannův Hoffenheim je dalším ze soupeřů, proti kterým nebude snadné pořízení.

TSG si však neodpustilo vícero zaváhání. Včetně posledního místa v základní skupině Evropské ligy. Přesto však neutichly spekulace německých médií o tom, že mladý kouč Julian Nagelsmann (aka Malý Mourinho) nahradí na lavičce Bayernu Mnichov spasitele Juppa Heynckese, který se v bavorské metropoli stal shodou okolností poprvé hlavním koučem v měsíci, kdy se současný lodivod Hoffenheimu narodil (červenec 1987).

Hostující celek bude mít k dispozici úplně všechny hráče. Do základní sestavy se patrně vrátí obvyklé opory, které trenér v týdnu proti Razgradu pošetřil. Do obrany se vrací Kevin Vogt, zatímco v útoku bude zlobit soupeřovu defenzivu Sandro Wagner, o něm se hlasitě hovoří v souvislosti s přestupem ... do Bayernu Mnichov, jak jinak.

André Breitenreiter se nemůže zdaleka spolehnout na všechny své svěřence. Bech, Prib, Felipe, Jonathas - ti všichni na trávník HDI-Areně určitě nevyběhnout. Nad startem Waldemara Antona ještě visí otazník. Pokud by nakonec přeci jen nemohl nastoupit, jeho místo ve tříčlenné obraně zaujme Florian Hübner.

Hannover se v minulém kole střetnul v Allianz Areně s obhájcem titulu a podle očekávaní prohrál 1:3. V Mnichově se HSV zkrátka nedaří. Tato pořážka byla už devátou v řadě! S Hoffenheimem nebyla statistika rovněž ideální, nicméně v květnu se po pětizápasové pauze podařilo zásluhou Hiroshiho Kiyotakeho zvítězit. A současný trenér doufá, že se na tuto výhru podaří navázat.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Tschauner - Sorg, S. Sané, Anton - Korb, Ostrzolek - Schwegler, Bakalorz - Harnik, Klaus - Füllkrug
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Akpoguma, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, N. Schulz - Geiger - Demirbay, Nad. Amiri - Uth, Gnabry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.55 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Augsburg - Hertha BSC  (neděle 18:00)
Augsburg zatím udivuje nejen svými výsledky, ale i předvedenou hrou, která ho vynesla po čtrnácti kolech na sedmou příčku. Hertha se stále hledá, o čemž svědčí i vyřazení z Evropské ligy.

Sílu svěřenců Manuela Bauma naposledy pocílila Mohuč. Hertha je soupeř určitě zvučnějšího jména a je pravda, že na něj v poslední době Fuggerstädter příliš zahrát neuměli. "Jejich zápas v Evropské lize podle mě nebude hrát vůbec žádnou roli. Počítám ale, že soupeř nasadí od začátku hráče, kteří ve čtvrtek neodehráli celý duel. Do tohoto utkání půjdeme jako outsider, což vyhovuje," řekl osmatřicetiletý Baum, jenž během hráčské kariéry hrával na postu brankáře.

Z jeho svěřenců si nejbližší klání nezhrají zraněný Erik Thommy, jehož nahradí Marcel Heller, a vykartovaný Daniel Opare. Za něho bude připraven zaskočit na pravém beku Raphael Framberger. Plnou porci minut zřejmě nebude moci absolvovat ani Rani Khedira, což nemusí být až tak veliká překážka, když už může hrát Koo Ja-Cheol.

Trenér Staré dámy postráda Valentina Stockera a samozřejmě také Vladimíra Daridu. Jedničkou nadále zůstává Rune Jarstein, nicméně podle nejnovějších zpráv se Thomas Kraft pomalu blíží návratu mezi tři tyče. V týdnu na domácím stadionu v zápase proti Östersundsu pošetřil Pál Dárdai některé klíčové hráče.

"Pro duel s Augsburgem už počítám i se Salomonem Kalouem. Pro nás je to velmi důležitý hráč, který góly střílí i připravuje. Asi nebude moci odehrát celých devadesát minut, nicméně pokud se pro nás bude toto střetnutí vyvíjet nepříznivě, na hřiště se dostane," řekl maďarský kouč o situaci kolem reprezentanta Pobřeží slonoviny.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - Koo, D. Baier - Heller, Gregoritsch, Caiuby - Finnbogason
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, S. Langkamp, Rekik, Plattenhardt - Stark, Skjelbred - Leckie, Lazaro, Mittelstädt - Selke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.40 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Borussia Dortmund - Werder Brémy  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.45 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Lipsko se utká s Mainzem v zápase, ve kterém bude jednoznačným favoritem. Domácí se nachází na druhém místě tabulky a Mainz balancuje na hranici sestupu. Případná výhra by Lipsku zajistila setrvání na druhém bundesligovém místě. Mainz by se díky výhře mohl posunout z aktuální čtrnácté příčky až na jedenáctou, která už je pro hosty pouhý kousek od vysněného středu tabulky.

Lipsko v letošní sezóně navázalo na dobrou ligovou formu z loňského ročníku a po čtrnácti kolech si drží slibnou druhou příčku. Svěřencům trenéra Hasenhüttla už se ale tolik nedaří v evropských pohárech, neboť v základní skupině Ligy mistrů skončilo Lipsko až na třetím místě a na jaře se bude muset smířit "pouze" s Evropskou ligou. V posledním ligovém zápase schytalo Lipsko ostudný výprask od Hoffenheimu a zápas proti Mainzu je pro něj příležitost si napravit pošramocenou reputaci.

Mainz si před letošní sezónou stanovil cíl držet se ve středu ligové tabulky. Nyní se ale tým z Hesenska nachází až na čtrnácté příčce a od šestnáctého místa, které by znamenalo baráž, je vzdálen pouhé tři body. Mainzu jsou v letošní sezóně vyčítány především zbytečné prohry s Hannoverem, Freiburgem nebo naposledy doma s Augsburgem. Sezóna se ale stále nachází ve fázi, kdy je možné se špatnými výsledky něco udělat.

Do zápasu určitě za domácí ze zdravotních důvodů nezasáhnou opory Marcel Sabitzer ani Emil Forsberg. Na straně hostů kvůli čtyřem obdrženým žlutým kartám nenastoupí Bell, ze zdravotních důvodů pak brankář Adler, Bungert, Onisiwo a Balogun.

Šanci na případnou nápravu špatného výsledku budou mít domácí již příští úterý, kdy se představí na hřišti Wolfsburgu. Pro Mainz je na pořadu další zápas rovněž příští úterý, kdy bude doma hostit silný Dortmund.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Konaté, Orban, Halstenberg - Keita, Laimer - Kampl, Bruma - Poulsen, Ti. Werner
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Donati, Hack, Diallo, Brosinski - Gbamin - Maxim, Latza - Öztunali, De Blasis - Muto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.23 - 6.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.99 - 4.67 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hamburger SV - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Hamburk se bude snažit o odlepení se z patnácté příčky. V případě výhry bude mít HSV stejně bodů jako Wolfsburg. Když naopak vyhrají "Vlci", tak budou mít dvacet bodů a můžou si ze současné jedenácté pozice polepšit o jednu příčku, protože při zaváhání Hannoveru se před něj dostanou. Pokud však Freiburg vyhraje v Kölnu a Hamburk doma s Wolfsburgem prohraje, dostane se HSV na nenáviděnou šestnáctou příčku, která by znamenala baráž. Pokud si naopak domácí připíšou plný bodový zisk, sestupové nebezpeční pro nejbližší dobu pravděpodobně odvrátí.

Hamburk nastartoval svou sérii dobrých výsledků již na začátku listopadu, kdy doma porazil jihoněmecký Stuttgart poměrem 3:1. Pak sice přišlo zaváhání na Schalke, ale hned v dalším zápase zvítězil tým ze severu Německa nad Hoffenheimem 3:0. Minulý pátek Hamburk bezbrankově remizoval na půdě Freiburgu a nyní se tedy nachází na patnácté bundesligové příčce, se čtrnácti body.

Wolfsburg je na tom o poznání lépe. Po dlouhé remízové sérii porazil v půlce listopadu Freiburg, pak sice prohrál v Augsburgu, ale v posledním zápase porazil 3:0 silný Mönchengladbach, především díky skvělému výkonu Malliho. Hosté musí nyní z dobré formy čerpat a prolomit venkovní prokletí, neboť na hřišti soupeře v letošní sezóně Wolfsburg vyhrál pouze jednou, a to ve druhém kole na hřišti Frankfurtu.

Cesty za úspěchem ze v dresu Hamburku určitě nebudou účastnit Müller, Thoelke, Ekdal, Salihovič, ani Waldschmidt (všichni ze zdravotních důvodů). Za Wolfsburg do zápasu ze stejných důvodů nenastoupí Camacho, Jung, veterán Blaszczykowski a Hinds.

V příštím bundesligovém kole, které je na programu příští úterý, se Hamburk představí znovu doma, tentokrát proti Frankfurtu. Wolfsburg doma ve stejný den přivítá druhé Lipsko.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Douglas Santos - Jung, Sakai - Ito, Hunt, Kostic - Arp
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Verhaegh, Uduokhai, Brooks, Itter - Guilavogui, Arnold - Origi, Didavi, Malli - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.24 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Mönchengladbach - Schalke 04  (sobota 18:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.42 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen  (pátek 20:30)
Stuttgart po nečekané výhře nad Dortmundem dvakrát zaváhal a v domácím prostředí bude chtít vyzrát na Leverkusen. Die Werself naopak budou chtít prodloužit sérii neporazitelnosti na deset zápasů.

Mercedes-Benz Arena však zatím v této sezoně zůstává nedobytnou tvrzí. Neporazitelností na vlastním stánku se můžou pochlubit už jenom RB Lipsko a Bayern Mnichov. V Německu je ale na programu anglický týden, přičemž trenér Hannes Wolf si uvědomuje náročnost tří duelů v jednom týdnu.

"Pečlivě jsme vypracovali tréninkový plán, naplánovali jsme odjezdy, kdy máme být ve kterém hotelu, kdy jsou na programu tréninky a kdy tiskové konference. Teď se však soustředíme pouze na páteční střetnutí s Leverkusenem. Všechno ostatní budeme řešit až po něm. Soupeře dobře známe, tak věřím, že se nám podaří uhrát dobrý výsledek. A nic na tom nemění ani fakt, že hodlám opět rotovat se sestavou. V našem kádru přece není jen jedenáct hráčů."

Chybět budou Carlos Mané, Matthias Zimmermann, Daniel Ginczek a Dzenis Burnic. K dispozici kouči nebude ani Dennis Aogo a Josip Brekalo, kterého nepustí do hry bolavé lýtko. Od začátku by se tedy mohli zahrát Benjamin Pavard, Chadrac Akolo a Simon Terodde s tím, že Takuma Asano usedne mezi náhradníky.

Za Bayer nenastoupí Niklas Lamb, Vladen Yurchenko a vykartovaný Wendell. Jeho místo na levé straně tříčlenné obrany by měl zaujmout Panagiotis Retsos. Trest za karty už má naopak za sebou Dominik Kohr, jenž by proto neměl chybět ve středu zálohy na úkor Charlese Áranguize. Heiko Herrlich patrně na soupeře vyrukuje se třemi forvardy, jmenovitě s Havertzem, Vollandem a Brandtem, přičemž do úvahy připadá i Lucas Alario nebo stále trochu nedoceněný Joel Pohjanpalo.

V tom nejlepším možném světle se jistě bude chtít předvést Benjamin Henrichs, jenž nastoupí de facto na postu pravého křídla. Dvacetiletý fotbalista totiž stále doufá, že ho Joachim Löw vezme na mistrovství světa do Ruska. Pokud se vyvaruje podobných kiksů jako v utkání s Lipskem, kdy byl vyloučen po sedmi minutách pobytu na hřišti, pak rozhodně není bez šance.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Baumgartl, Badstuber, Kaminski - Pavard, Insua - Gentner, Ascacibar - Akolo, Donis - Terodde
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Tah, S. Bender, Retsos - Henrichs, Kohr, L. Bender, Bailey - Havertz, Volland, Brandt
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.51 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov14102234:1132
2.RB Lipsko1482422:1926
3.Schalke 041474322:1625
4.Borussia Mönchengladbach1473423:2524
5.TSG Hoffenheim1465325:1823
6.Borussia Dortmund1464434:2122
7.FC Augsburg1464421:1622
8.Eintracht Frankfurt1464416:1422
9.Bayer Leverkusen1456327:1921
10.Hannover 961454517:1919
11.VfL Wolfsburg1438320:1917
12.Hertha BSC1445519:2117
13.VfB Stuttgart1452713:1717
14.1. FSV Mainz 051443715:2215
15.Hamburger SV1442813:2014
16.SC Freiburg142669:2512
17.Werder Brémy142579:1611
18.1. FC Köln1403116:273

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
johnn

0:2

Reagovat
johnn

Veď ani Leverkusen doma ešte neprehrál nielen Leipzig a Bayern a Stuttgart .

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj rád bych navštívil domácí zápas Bayernu Mnichov, ale nemám vůbec žádnou zkušenost s nákupem lístků. Prohlížel jsem ofociální web, ale tam jsem našel všechny zápasy vyprodané, což mně přijde zvláštní. Může mi prosím někdo poradit, jak na to? Jestli se vyplatí vzít lístek přes někoho odsud, kdo je např členem fanclubu nebo má permici a může lístky koupit na sebe? Chtěl bych zajít ještě s kolegou, takže by se jednalo o dva lístky. děkuji za reakce

(pardon za spam, napadlo me, ze v preview si toho vsimne vice lidi)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak je to u Bauern Hähnchen ale u nás ve frankfurt je to tak že pokud nemáš permici tak potom máš jako člen fanklubu předkupní právo na lístky než vyjdou na kasy a to se zkupujou vždy na několik zápasu dopředu....a jak je zvykem tak fullhaus není žádná výjimka ba naopak pravidlo ....pokud ti nepomůže nikdo s permici tak se ti bude těžko shánět.....leda už pak jestli chceš vidět scheize Bauern tak jedině na venkovní někam kde nebývá vyprodáno....

Reagovat
20fredy20

Ja lístky kupujem že viagogo alebo cestovku

Reagovat
johnn

Leverkusen

Reagovat
Jardman

OT: Pokutou 20.000 eur (511.000 korun) potrestala Evropská fotbalová unie Bayern Mnichov za nevhodné chování jeho fanoušků. Příznivci německého šampiona dali na konci listopadu v utkání Ligy mistrů na hřišti Anderlechtu najevo nespokojenost s vysokou cenou vstupenek házením falešných bankovek na trávník a několika transparenty. Lístky na zápas stály 100 eur (2500 korun). "Sto eur? Tak už jste se nažrali," stálo na jednom z transparentů. Řada skalních fanoušků Bayernu na protest proti cenám lístků do Bruselu ani nejela.

Za to by je měli odměnit, ne pokutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Brusel

Reagovat
stas87

Pockaj, cenu listkov si urcuje ale domaci klub, nie? Takze v tomto pripade ten problem je na strane Anderlechtu a nie UEFY. Takze kritiku si zasluzi Anderlecht.

Reagovat
HSV1887

Od kdy je Hecking Svycar..?

Reagovat
stas87

Bayern bez Lewandowskiho v zakladnej zostave...to sa Jupp trosku sekol, nie? Eintracht nie je slaby super, takze ja by som ho dal do zakladu a ak by to bolo o dva ci tri goly, tak by som ho stiahol dole. Takto cakam vyrovnany zapas a je kludne mozne, ze pride na ihrisko a vsetci budu dufat, ze z jednej sance da gol a Bayern vyhra.

Reagovat
blackhawk88

Dnes si zachyta aj veteran, Starke dnes proti Frankfurtu v brane nahradi Ulreicha, ktory ma nejaky svalovy problem

Reagovat
Nuno čomes

Proč má dortmund tolik zbytečných hráčů? Mohou postavit tři zálohy, každý zapas hrají v jiné sestave. Ten Bosz bude dobrý traged.

Reagovat
andrew96

Stream na BVB-Bremen?

Reagovat
andrew96

Pravidelná dávka sadomasa.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Od BVB hrozně bezpohlavní fotbal, Bosz musí jít, než si sem natahá hráče z Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

mna by zaujimal jeden jediny dovod preco Bosza este nevyhodilin ak nema v zmluve ze mu musia zaplatit milionove odstupne tak nechapem vazne

Reagovat
stas87

Pavlenka asi nemal jednoduchsi polcas zatial v sezone aky bol prave teraz. Na branku neletela ani jedna strela a centrov do nasho vapna letelo tak pät. To si trufam napisat, ze prehravat o gol je pre BVB este fajn, keby Zlatko a Max lepsie zamierili, kludne to mohlo byt o dva ci tri goly. Tah s Bargfredem na IV zatial vychadza na jednotku. Bal som sa, ze nebude stihat Pulisicovi a Aubameyangovi v subojoch, ale vlastne vsetky kolmice ci rychlejsie prihravky na krida su zufalo nepresne a konci za ciarou. Takze Dortmund nema vlastne ziadny sposob ako prekonat ten blok ci lepsie napisane autobus od nas. Je to prijemna zmena oproti minulosti, kde sme uz 100 km pred Dortmundom prehravali o gol a rychlostne nedostatky nasich posobili vylozene smiesne. Posledna nasa bundesligova vyhra v Dortmunde je z aprila 2007..inak prehry väcsinou o gol ale herne nas Dortmund casto drvil a len nepremnienal sance.

Co tak sledujem zabery na Bosza obcas, tak prva ako taka reakcia na priebeh zapasu prisla od neho v 37.minute. Inak stoju pri ciare a pozera sa...a domaci fanusici musi mat fakt trpezlivost, kedze prvy väcsi a jasne pocutelny piskot bol az v 39.minute. Gol celkom pekny, hlavne by som to necakal od Eggesteina, ze si z takej pozicie trufne na strelu. A od zaciatku zapasu mam pocit, ze hraci sabotuju trenera...ze ho skratka chcu odstrelit. Ak uz to dneska dokazeme zvladnut za tri body, tak cakam vecer jeho prepustenie. Takze velky dik posielam zatial Watzkemu a Zorcovi, ze ho podrzali do dnesneho zapasu.

Reagovat
Komix

Ty to hodně sleduješ- je Pavlenka fakt držákem Werderu, jak to vypadá podle reakcí a statistik?

Reagovat
vladino10

Vidal

Reagovat
andrew96

Subotić

Reagovat
blackhawk88

Tak toto som este nevidel, hrac uz bol pomaly pod sprchou po tej cervenej

Reagovat
Jardman

LoL Dortmund To jsou fakt tragédi. Co Bayern? Asi taky bída, neměl jsem čas pozorovat. Stejně jako Lipsko, ne?

Reagovat
vladino10

bieda, muller na hrote neviditelny (klasicky), kingsley tiez, ribery uz ma problem urobit jedneho hraca, takze celkom ubojovane vitazstvo, golove sance bayern snad ani nemal..ale napriek tomu vcelku pohodovy zapas..

vrcholom ale pre mna bol vidal- podal dobry vykon, ale mal zltu kartu, potom zahral rukou, potom urobil faul pred vlastnym vapnom na co ho jupp po minute vystriedal..a ked sa ohlasilo striedanie tak vidal miesto toho aby utekal z ihriska siel za rozhodcom a zrejme mu tam zacal cistit zaludok, rozhodca mu ukazoval nech ide prec.. proste komedia, ale keby tma je nejaky rozhodca co si mysli, ze rozhodca by mal byt hlavnou postavou zapasu, tak by vidal letel..

Reagovat
Jardman

Zajímavé, Vidal je hlava dubová, to není žádná novinka. Díky za info

Reagovat
JozkokozleJ

Mne pride, ze to video prinieslo 2x väcsi bordel, nez bol predtym, ked chyboval clovek. Stindlov gol podla mna platit mal a nechapem, preco sa pred penaltou videorozhodca vracial k suboju Caligiuriho, ktory aj tak sam o sebe bol sporny.

Reagovat
monty25

Stindlův gól platit nemohl, protože za ním sice byl poslední obránce Schalke, ale před ním byl Fährmann - to je ofsajd.

Reagovat
JozkokozleJ

Ale Fährmannova noha bola na urovni Stindla. Ak ofsajd, tak cca. 0,36 cm.

Reagovat
monty25

0,36 cm je taky ofsajd. Ale zas tak těsné to nebylo...

Reagovat
JozkokozleJ

Korunovali by to, keby rozhodca nevymazal zo zapisniku zltu pre Nalda a pri dalsej zltej ho rovno aj vylucil.

Reagovat
monty25

Vestergaard

Reagovat
smazaný uživatel

V Kolíně a Kaiserslauternu hustě sněží,oba zápasy v ohrožení.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Müngersdorfu odklidili se sněhem i penaltovej puntík

Reagovat
REPLIKATOR

Hriště v Kolíně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele