Anglická Premier League - souhrn 5. kola

22.09.2012, 15:58, aktualizováno 23.09.2012, 19:03
Komentáře a souhrny
Chelsea v závěru vydřela výhru nad Stoke a je v čele, o bod za ní je po výhře v Liverpoolu Manchester United. Následují desetibodové týmy Everton a West Bromwiche. Manchester City si rozdělil body s Arsenalem, Tottenham zdolal QPR, první výhru slaví Southampton, Aston Ville nadělil dokonce čtyři góly. Fulham uspěl ve Wiganu, West Ham remizoval se Sunderlandem a Newcastle porazil Norwich.

Tottenham Hotspur - Queens Park Rangers 2:1

23.09.2012 17:00

Góly: 60. Alejandro Faurlín (vl.), 61. Jermain Defoe - 33. Bobby Zamora

Ambiciózní Tottenham konečně začíná naplňovat své plány a po výhře na Madejski Stadium v Readingu dokázal opanovat také souboj s Queen's Park Rangers. Kohouti se tak posunují vzhůru, zatímco QPR zůstává na chvostu.

Svěřenci Marka Hughese prozatím na první tříbodový výsledek čekají, a tak se hned od první chvíle tlačili dopředu... Kieron Dyer, jenž musel již ve třetí minutě nahradit zraněného Josého Bosingwu se ihned po svém příchodu zapojil do hry, vybojoval roh, Granero posadil kulatý nesmysl přímo na hlavu Hilla, jeho tvrdou hlavičku však Friedel vytěsnil z prostoru branky! Americký veterán se musel mít na pozoru i nadále, mimo jiné, když likvidoval pohotový volej Hoiletta.

Kohouti ve druhé polovině prvního dějství už přesvědčivě drželi míč na svých kopačkách, avšak paradoxně udeřilo na druhé straně: Faurlín předstíral střelu, místo toho však balón expedoval na Zamoru, jenž už neměl problém ho z bezprostřední blízkosti dopravit na místo určení - 0:1.

André-Villas Boas proto neváhal a po změně stran poslal místo Gylfiho Sigurdssona do hry Stevena Caulkera, vyjma toho se změnilo i rozestavení na tradiční 4-4-2, kdy Jermain Defoe dostal do útoku parťáka v Clintu Dempseym. Právě bývalá opora Cottagers se následně postarala o první ránu Tottenhamu mezi tři tyče - dalekonosný pokus však na Júlio Césara nestačil. Po hodině hry se však domácí dočkali: Dembélé od rohového praporku našel Caulkera, jehož pokus si do branky srazil Faurlín - 1:1.

Tím to však nekončilo. Od vyrovnávací trefy neuběhlo ani devadesát sekund, když Vertonghen našel Balea, jenž sice napálil balón do břevna, od něj se však odrazil k Defoeovi, který si už poradil jako starý mazák - 2:1. Srovnat krok nicméně mohl v 76. minutě Hoilett, stopku mu však za minutu dvanáct vystavil, rovněž v defenzivě bezchybný, Vertonghen! Unavené hosty mohl poté hned dvakrát dorazit Defoe, to mu ovšem odepřel Hill.

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC 1:1

23.09.2012 17:00

Góly: 40. Joleon Lescott - 82. Laurent Koscielny

Ne tak strhující šlágr v porovnání s tím prvním se dnes odehrál na Etihad Stadium. Manchester City s Arsenalem tam jenom potvrdily, že společně na žádné gólové hody tradičně náladu nemívají. Další výsledek 1:0 (loni takto skončily všechny tři vzájemné souboje) potom až v poslední desetiminutovce odmítl navrátilec Koscielny.

Nebylo tomu tak poprvé - Arsenal dorazil na Etihad Stadium v dobré náladě, chtěl hrát pěkný fotbal, ukázat světu ty hordy sebevědomí, které od začátku sezony nastřádal. Po úvodních pozdravech - kdy na jedné straně z větší vzdálenosti pálil Cazorla a na druhé Agüero - se tak docela obratně chopil taktovky, aby soupeře celkem pravidelně zaskakoval vlastní pohotovostí. Jediným, kdo zdánlivou harmonii hostí poněkud kazil, byl Gervinho.

Právě on soustavně selhával v (před)finální fázi, jednou dokonce odmítl běžet sám na Harta, když si Ramseyho bravurní kolmici odkopl moc daleko před sebe. I jindy, když jej uvolnil Cazorla, nepřesvědčil. Nejlepší střeleckou pozici tak nakonec pro Podolského vypracoval dravý Jenkinson, jenž se prosmýkl kolem Lescotta a pak chladně dával pod sebe. Německý internacionál ovšem zacílil prachbídně.

Jestliže Arsenal by se pořád hnal dopředu, Citizens představovali spíše jeho přesný opak. Zase jednou nestranného diváka nudili svou pasivitou a chabou souhrou v útočné třetině. Silva byl kupříkladu napravo vyloženě utopený, spolupráce mezi dvěma útočníky Agüerem a Džekem jednoduše skřípala. City tedy nakonec nemohlo skórovat jinak než ze standardky. Mannone prokázal svou nejistotu ve vzduchu, Podolski se nedohodl s Koscielnym - a Lescott otevřel ve 40. minutě skóre. Brzy na něj ke všemu mohl navázat Džeko, to už byl ale Mannone důrazně proti.

Po pauze tempo opadlo, Gunners se rázem vůbec neprosazovali, měli velké problémy se vůbec prokombinovat k vápnu soupeře; své si k tomu jistě řekl i taktický tah Manciniho, jenž o přestávce posílil střed pole Rodwellem. Naopak City rázem vypadalo lépe, Agüero se hned dvakrát ocitl v nebezpečné pozici, Javi García hlavičkoval po rohu přímo do Mannoneho. Nicméně zatímco se na trávník Etihad Stadium začínaly snášet hektolitry dešťové vody, fotbal nijak zvlášť nebavil.

Od fotbalistů Arsenalu to pak i v závěrečných pasážích byla hlavně přehlídka nepřesností a nedorozumění - zejména Gervinho s Ramseym se sobě navzájem neustále pletli pod nohy. Šance chyběly na obou stranách, za výjimečnou šlo mít akci vedenou Yayou Tourém, po němž Mannoneho prověřil Agüero. Případně Cazorlovu pěkně taženou ránu z hranice šestnáctky, pro kterou si doskočil Hart.

Ta už ale byla výjimečná i z jiného úhlu pohledu, neboť předcházela pozdnímu vyrovnání. Právě po následném rohu se totiž ve vápně ideálně zorientoval i prosadil Koscielny. Manchester City tedy ani na pátý pokus neudržel v lize čisté konto. Tří bodů se nicméně tak snadno vzdát nehodlal. Okamžitě se Kompanymu povedly krásné nůžky, které degradoval akorát senzační zákrok Mannone, a naopak Agüerovi vůbec nevyšla dorážka. V červeném dresu jednu další střelu totálně zpackal Gervinho.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Norwich City 1:0

23.09.2012 16:00

Góly: 19. Demba Ba

Pokračující střelecká fazona Demby Ba zajistila Newcastlu důležité tři body proti bývalému manažerovi Chrisi Hughtonovi. Senegalec, o kterém se nyní píše spíše ve spojitosti s jeho možným odchodem, zaznamenal tři góly ve dvou zápasech. Dnes mu stačilo vytáhnout z arzenálu jediný.

Pro Kanárky to byl docela dobře frustrující zápas. Ve Sports Direct Areně totiž své svěřence rozhodně nezklamali, pokud šlo o mezihru, v koncovce jim ale zoufale scházel klid a přesnost. Takto vlastně Ba v 19. minutě otevíral skóre v barvách týmu, který doteď tahal za kratší konec provazu. V onom klíčovém momentě nicméně vykázal právě ten klid na duši, který protivníkům celou dobu chyběl. Několik díků směřuje k asistentovi Ben Arfovi, ty největší si ale zaslouží jeden citlivý dotyk Senegalce a následná gólová bomba.

Tahle situace mimo jiné dobře dokumentovala ofenzivní snažení Newcastlu. Byl to hlavně Ben Arfa, kdo svými výlety z hloubi pole dělal Strakám největší problémy. Vepředu pak měl hledat oba africké útočníky, jeden z nich se však viditelně trápil. Papiss Cissé stále čeká na svůj první zásah v sezoně a dnes přitom odmítl nejlepší možnou příležitost, jak se tohoto otravného balvanu zbavit - penaltu. Jeho projektil vlastně ani neohrozil prostor mezi třemi tyčemi, namířil si to hodně mimo.

V dresu Norwiche to byl zejména Garrido, kdo byl užitečný směrem dopředu. Právě on vytvořil dvě ucházející šance pro Hoolahana se Snodgrassem, oba borci však s jeho dodávkou naložili mizerně. Samotný závěr duelu opět patřil Strakám, za něž neproměnil sólový únik Ba.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 1:2

23.09.2012 14:30

Góly: 46. Steven Gerrard - 51. Rafael, 81. Robin van Persie (pen.)

Mimořádně emotivní podívaná se odehrála na Anfield Road - a to i na poměry tohoto pikantního derby. Liverpoolští fanoušci cítí křivdu, neboť Mark Halsey údajně tlačil po většinu času výrazně slabší Manchester United. A vskutku: oba rozhodující okamžiky, červenou kartu pro Shelveyho i vítěznou penaltu, provázely spekulace, nadávky či jiné výlevy...

O jeden speciální náboj přišlo ještě před výkopem první letošní derby o severozápad Anglie. Jedna z nejvýraznějších postav minulých měření sil, stoper Nemanja Vidić, se ještě nestihl kompletně doléčit, takže pro dnešek přenechal Evansovi místo v sestavě a Giggsovi kapitánskou pásku. Liverpool naproti tomu nastoupil v nezměněné sestavě oproti duelu se Sunderlandem.

Jestli nicméně Vidićovou absencí toto speciální klání ztratilo jednu z podstatných ingrediencí, vše pak v tomto směru každému vynahradila další krásná vzpomínka na oběti tragédie v Hillsborough. Sborově se zpívalo známé You’ll Never Walk Alone, došlo na velkolepé choreo natažené napříč celými ochozy, všemi tribunami a přidali se samozřejmě i fotbalisté Manchesteru, kteří na nástup došli oděni do souprav s uniformní číslovkou 96 (počet obětí) na zádech. Už tak výjimečné utkání nemohlo být nastartováno vhodněji.

Zejména tedy s ohledem na domácí hráče. Ti byli aktivnější, dravější - a to zcela okamžitě i jednoznačně. Rodgers navíc představil revoluční myšlenku - napravo pokaždé neschopného Boriniho posunul doleva výměnou za Sterlinga - a tahle změna týmu mohla prospět hned zkraje utkání. Suárez si porozuměl se Sterlingem a pak divže nenašel italského fotbalistu, schovaného za rozpačitým duem Rafael-Lindegaard.

První změnu skóre potom kdekdo připisoval pro změnu zajímavému signálu po rohovém kopu, na jehož konci stál Gerrard - nakonec se ale vlnila jen boční síťka. Další skvělou příležitost zazdil Borini se svým špatným prvním dotykem. Jinými slovy domácí rozjeli solidní válec, hlavně Evrova strana se nestíhala otáčet, Johnson nalevo taky lítal jako motorová myš. Ferguson ve 22. minutě jen kroutil hlavou - nad zdravotními problémy Ferdinanda i ustrašenou, nedůslednou hrou svých svěřenců.

Zápal hráčů MU někde chyběl, jinde přebýval - a takřka nikdy se nenacházel v rovnováze. Pořád to ale nic nebylo proti Shelveyho "přebytku" ve 39. minutě. Tehdy se známý neurvalec zase jednou neudržel, a to doopravdy v tom nejhorším možném okamžiku. Jak utržený ze řetězu naskočil do Evanse, pak si ještě otevřel pusu na Ferdinanda...a červené kartě se tak ani nemohl divit, jakkoliv opakované záběry postupně směřovaly emoce spíše do tváře sudímu Halseymu (ne naposledy).

Výtečně rozehraná partie poněkud zhořkla, v historii těchto soubojů daleko sporadičtěji trestaný Liverpool musel do desíti. Zbytek poločasu se nicméně dohrál za stávajícího rozpoložení, United se prozatím k žádné převaze nedostali. Ba ještě hůře, ani 15minutová pauza je nijak nesrovnala.

Naopak Gerrard okamžitě - po nějakých 40 vteřinách - uvnitř šestnáctky dokonale zužitkoval nešťastný odkop Scholese, když si jej zpracoval na hrudi a levačkou příkladně napálil míč k levé tyči. 1:0 - stejně jako posledně na Anfieldu otevírá skóre muž ze všech nejpovolanější, domácí kapitán a ikona.

A stejně jako tenkrát, i dnes takto nabyté vedení Reds nakonec neudrželi. Dokonce hned v 52. minutě se překrásně prosadil netradiční střelec Rafael. Kagawa mu sklepl míč na levou stranu šestnáctky (z pohledu Reiny), odkud pravý bek United slabší levačkou dokonale zakroutil míč na vzdálenější tyč.

To však ještě Liverpool nikterak nepoložilo, spíš ho to ještě vyburcovalo natolik, aby si pro nenáviděného soka připravil dvě horké chvilky. Po hodině hry Lindegaard pozdě, ale přece (a o to spektakulárněji) reagoval na Suárezův levonohý pokus; o pět minut později ten samý Uruguayec dobře podržel balon, aby Suso opět protáhl dánského brankáře - tentokrát směrem nahoru, nikoliv do strany.

ManUtd bylo mezitím dál pozoruhodně bezzubé, i když opticky tlačilo čím dál víc. Potom ale stačil jeden jediný okamžik a vše, co se událo předtím, bylo rázem irelevantní. Jak už to obvykle bývá.

Agger se v 77. minutě na půlce střetl s Johnsonem (a pak musel na nosítka), přičemž Valencia mezitím pláchl o několik metrů až do vápna - to byl ten moment. Tam jej totiž Johnson sice dostihl, dle názoru sudího ho ale taky zároveň fauloval (Valencia ve skutečnosti padal dopředu), takže celému Anfieldu přivodil menší infarkt. Ten pak jenom umocnil šťastný Van Persie, jehož penaltu Reina jenom málem vyrazil.

V 83. minutě Johnson své zaváhání okamžitě mohl odčinit, když centrem překrásně našel hlavu Kellyho. Od ní se však mičuda odrazila pouze těsně vedle a víc už ze sebe liverpoolští nevymáčkli, ani za vydatné podpory The Kop i většiny stadionu. Za výkon jako celek Reds rozhodně zaslouží absolutorium, ovšem...

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Fulham FC 1:2

22.09.2012 16:00

Góly: 90. Arouna Koné - 31. Hugo Rodallega, 68. Damien Duff

Sláva, Fulham triumfoval venku! Vpravdě ojedinělý kousek se ve Wiganu povedl Londýňanům, kteří se coby vítězové vraceli jen ze sedmi z 58 předcházejících výjezdů. Na DW Stadium dokonce Fulham málem udržel i čisté konto a své fanoušky tak potěšil nadmíru. Proti svému exzaměstnavateli se trefil Hugo Rodallega.

Vedle takto speciálního debutového zásahu kolumbijského forvarda bude mít dnešní duel na DW Stadium ještě jedno významné poznávací zranění: vtipný faul na rozhodčího Lee Proberta. Ten se ocitl uvnitř nepříjemných kleští ostrého dua Watson-Sidwell, aby si sám přerušil hru a nechal se dlouho ošetřovat. V žertu pak dokonce záložníkovi Wiganu ze země ukázal červenou kartu.

Teprve tento incident konečně nastartoval utkání, které dosud příliš zábavy nenabídlo. Od té doby už ale zejména Cottagers nelenili a cpali se před branku Latics. Velmi dobře klapala zejména spolupráce tandemu Rodallega-Berbatov, jenž byl podržen v základu navzdory zotavení Ruize s Petrićem. Nejprve Kolumbijec mířil do Al Habsiho za asistence Bulhara, pak si oba role prohodili, aby ani Berbatov neminul cíl. Ománský golman byl nicméně opět na svém místě.

Do třetice už to ovšem těmto borcům vyšlo. Berbatov krásně centroval a Rodallega už tentokrát neměl problém. Za úder do týlu svého bývalého týmu se potom sympaticky omluvil, ovšem to samotným hráčům Wiganu příliš nepomohlo. Spíš naopak - brzy zranění lýtkového svalu donutilo vystřídat Di Santa (autora poloviny dosavadního ligového přídělu atletů), takže Wigan vepředu zlobil ještě méně. Teprve chvíli před přestávkou se do balonu opřel Jordi Gomez, aby nastřelil dolejšek horní části brankové konstrukce. Fulham měl v tom okamžiku z pekla štěstí.

Po restartu se pak jelo podle podobného a zároveň odlišného scénáře jako před ním. Nejprve klidná pasáž, pak jedna velká šance Wiganu a nakonec dominance Fulhamu a poločasové skóre 1:1. Onu gigantickou příležitost měl na svědomí Arouna Koné, jenž zaváhal tváří v tvář Schwarzerovi. Což muselo být potrestáno; a také bylo. Střídající Ruiz nejprve sám zajímavě střílel z přímého kopu, aby pak zesměšnil kompletní obrannou linii Latics a nabídl gólovou radost Damienu Duffovi. Ten nepohrdl. Koného úprava skóre už přirozeně dorazila na scénu až příliš pozdě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 1:1

22.09.2012 16:00

Góly: 90. Kevin Nolan - 9. Steven Fletcher

Ani napočtvrté se Sunderlandu nepodařilo vyhrát. Proti Swansea dvakrát vedli, proti Liverpoolu i dnes proti West Hamu šli rovněž do vedení, ale ani jednou jej neudrželi. Posila z Wolverhamptonu Steven Fletcher sice opět nezklamal, ale v závěru utkání vystřelil alespoň bod domácím Kevin Nolan.

Jak je důležité míti Fletchera. O tom se už potřetí přesvědčili v Sunderlandu. Dva góly dal skotský střelec při debutu, jeden přidal proti Liverpoolu a trefil se i ve třetím utkání v řadě. Po líném začátku utkání přišla znenadání desátá minuta a první branka. Centr Larssona jedním dotekem zužitkoval kanonýr hostí Steven Fletcher a jako vůbec první v sezoně prostřelil Jaaskilainena v Upton Parku - 0:1.

West Ham se s výsledkem nechtěl smířit a hodlal potvrdit pozici mírného favorita. Do poločasu se o to mohl dvakrát zasadit Carlton Cole, ale ani jednou si neporadil dokonale. Nejprve mu gól sebral včasným zákrokem Craig Gardner, o deset minut později pak v nadějné pozici mířil mimo. Vysoký útočník tmavé pleti měl šanci i v samém závěru poločasu, ale Mignoleta nakonec zachránil včas Bramble.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala podobně, jako skončila ta první. Kladiváři bušili do vrat Sunderlandu, ale nebyli s to vyprodukovat si žádnou solidní příležitost. Naopak druhý hřeb do rakve West Hamu mohli zasadit Mackems, to by však nemohl McClean v nejdůležitějším okamžiku po zadovce Larssona podklouznout.

Poslední čtvrthodina patřila jednoznačně domácím. Na jejím počátku si na centr skvěle naběhl James Collins, jenomže hlavičkoval pouze do břevna. Zasloužené vyrovnání přišlo až v nastavení. Maiga způsobil zpětným balonem do šestnáctky velký závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Kevin Nolan, jenž už svou třetí domácí brankou prostřelil Mignoleta a vybojoval Hammers alespoň bod ze remízu 1:1.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Reading FC 1:0

22.09.2012 16:00

Góly: 71. Romelu Lukaku

Pokud sobotní várka zápasů s výkopem o čtvrté hodině nebyla nikterak gólová, duel WBA-Reading klidně mohl představovat jejího vlajkonoše. Na The Hawthorns se statisticky častěji faulovalo, než střílelo, oba celky hrubě nedostály svému potenciálu. A výsledné skóre 1:0 je tedy příhodné.

West Bromwich už letos představil variace na rozestavení se třemi i dvěma útočníky; dnes potom Steve Clarke sáhl dokonce k systému s jediným hrotem Lukakuem, aby pro začátek posadil exkanonýra Readingu Shanea Longa.

A Baggies tyhle čachry vůbec neprospívaly. Domácí se očividně cítili být svázáni přítomností mohutného forvarda vepředu, takže veškerá distribuce směřovala právě na vytáhlého Belgičana - ať už horem, nebo dolem. Přitom se mimořádně kazilo, na obou stranách přechod do útoku postrádal moment překvapení i adekvátní rychlost.

Důsledky potom byly nasnadě. Reading fakticky za celý poločas ani jednou nezahrozil, jakési zárodky nebezpečí vznikaly jedině po standardních situacích. Throstles pak právě z rohu trefili prostřednictvím Olssona tyčku, jinak to byla jen o něco menší tragédie. V předfinální fázi se jednou parádně vyvedla kombinace Morrisona s Gerou, prvně jmenovaný ovšem zakončovat zběsile mimo.

Stejný hráč pak ani neustál původní přečíslení 2 na 1, když místo střely hledal na zadní tyči příliš vysokým obloučkem Lukakua. Samotný Belgičan nakonec do přestávky vůbec nepokoušel střelecké štěstí; akorát se jednou o nadějnou palebnou pozici sám připravil nepříliš citlivým prvním dotykem s míčem.

Chuť si měl spravit až po více než hodině hry, do té doby se pokračovalo v nastaveném rytmu. Ofenzivní snažení WBA se dál opíralo o Morrisona, na druhé straně byla něčeho schopná jedině křidélka McAnuff s McClearym, případně levý bek Nicky Shorey jakožto exekutor standardních situací. Právě zmíněný Morrison si v 56. minutě na McCarthym vynutil jednoznačně nejtěžší zákrok večera, když mu velmi pěkně sedl volej kousek za hranou šestnáctky a brankářská dvojka se musela natahovat až úplně ke své pravé tyči.

Vzhledem k tomu, že Morrison doopravdy neměl konkurenci co do přínosu ofenzívě, bylo celkem divu, že právě on v 65. minutě vyrazil naproti střídajícímu Longovi. K výrazné škodě či újmě to však nakonec nebylo. Právě irský útočník svým sklepnutím zapříčinil jedinou branku utkání - Lukaku totiž prokázal obdivuhodný instinkt, jemně si za vápnem posunul míč doleva a pak při zemi propálil vše, co mu stálo v cestě.

Citlivé a smrtící řešení, z kterého se už Royals neoklepali. Jakkoliv Robson-Kanu určitě mohl proměnit v gól pěkný centr McClearyho. Na zadní tyči si odstoupil od svého strážce, aby zacílil nad břevno.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Aston Villa 4:1

22.09.2012 16:00

Góly: 58. Rickie Lambert, 63. Nathaniel Clyne, 72. Jason Puncheon, 90. Rickie Lambert (pen.) - 36. Darren Bent

Konečně! Nováček soutěže ve druhé půli zbombardoval Aston Villu a po výhře 4:1 si připisuje první tři body do tabulky. Krom toho se minimálně do zítřka dostal ze zóny sestupu. Southampton sice po brance Benta prohrával, ale v souboji hrozných obran nakonec soupeře z Birminghamu přestřílel. Lambert se prosadil dvakrát, Puncheon a Clyne přidali po jedné trefě.

První poločas nenabídl příliš mnoho šancí, natož pak gólových. Po deseti minutách zkoušel štěstí Lambert, ale pálil hodně nad, stejně špatně střílel i za čtyři minuty Davis. Southampton měl v úvodu utkání více ze hry, ale ani Ramirezova střela nebyla přesná.

O to větším překvapením pak byl první gól. Po chybě v rozehrávce se k centru z levé strany ofenzivní vozby Villans dostal Barry Bannan, který odcentroval do vápna, Darren Bent vyhrál hlavičku a měl dostatek času vyhlídnout si vhodný prostor pro zakončení po nepříliš povedené střele Irelanda. Anglický forvard měl při nedůsledném bránění domácích pozici snadnou - 0:1.

Druhé dějství začalo velkou dvojšancí Aston Villy. Už dvě minuty po obrátce se díky Bentekeho přihrávce do velké šance dostal Bent, avšak jeho pokus z úhlu vychytal Gazzaniga. Z následného roku se k hlavičce nachomýtl naopak Benteke a jen těsně minul branku. A o deset minut později toho mohl hořce litovat.

Ještě než odbyla hodina hry, Lallana se uvolnil na pravé straně hřiště a nacentroval před vápno na Lamberta. Nejlepší střelec Championship loňské sezony si poradil s obležením dvou obránců a tvrdou ranou propálil Guzana v brance Aston Villy - 1:1.

Ještě radostněji bylo v Southamptonu o pět minut později. Do role hrdiny se vtělil Nathaniel Clyne, který neprve předal míč na lajně Lambertovi, načež se dal do běhu. Vyhlídl si skulinku v obraně Villans, vběhl do ní přesně v ten okamžik, kdy Ramirez přijal příhru od střelce první branky a posunul míč Clynovi. Obránce si pak ve stoprocentní šanci poradil na výbornou - 2:1.

Definitivní rozhodnutí přinesl zhruba 20 minut před koncem Jason Puncheon. Rychlý brejk vedl Ricky Lambert, ve vápně našel Puncheona, jenž si pohrál se zoufale bránícím obráncem a vzápětí přesně zakončil - 3:1. Saint to však bylo málo a v nastavení přidali čtvrtý zářez. Guzan fauloval ve vápně Mayuku a hvězda utkání Ricky Lambert pokutový kop nekompromisně proměnil - 4:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Stoke City 1:0

22.09.2012 16:00

Góly: 85. Ashley Cole

Velké štěstí. Chelsea nepředvedla dobrý výkon, ale nakonec to na výhru stačilo. V ofenzivě to ovšem bylo statické, plné nepřesností (především v první půli) a šance veškeré žádné. Stoke City se bránilo poctivě a možná si za svou důslednost bod zasloužilo, Chelsea ale pět minut před koncem zachránil Ashley Cole.

Blues k pohlednému představení nepomohla ani vysněná ofenzivní trojice Mata, Oscar, Hazard, které kryla záda dvojice Ramires - Mikel. Lampard naskočil jen na deset minut, Terry zhruba na dvě plus nastavení. Chelsea sice měla výrazně více ze hry, ale v předfinální, natožpak finální fázi to byla bída a utrpení.

Už po sedmi minutách hlavičkoval Torres nad po Matově rohu. Velkou šancí mohli odpovědět hosté, jenže Walters po přímém kopu Whelana trefil jen břevno Čechovy branky. Chelsea chtěla něco vymyslet, ale narážela na poctivě bránícího soupeře, s čímž se nedokázala vypořádat. Kvantum střel bylo zblokovaných, a když už Mata krásným obloučkem oslovil Torrese, španělský forvard po dobrém zpracování netrefil míč.

Po rychlém brejku pak zakončoval dnes nepříliš viditelný Hazard, ovšem (nebo snad přihrávka?) se mu absolutně nepovedla. V závěru první půle to byl opět Walters, kdo měl na hlavě vedoucí branku. Chelsea tentokrát nezachránila branková konstrukce, ale brankář Petr Čech, jemuž vypomohl následným odkopem Cahill.

Nejaktivnějším hráčem v modrém byl ve druhé půli jednoznačně Oscar. Pokoušel se i o střelbu, ale na své představení proti Juventusu si nerozvzpomněl. Nejdříve byl proti Begović, pak brazilský mladík bránu ani netrefil. Paradoxně nejblíže gólu byl Etherington, který po sklepnutí Jonese střílel uvnitř vápna těsně vedle.

Nakonec se ale Chelsea přeci jen dočkala. Pět minut před koncem předvedl vedoucí celek Premier League krásnou akci, Ivanović po kombinaci přihrál do vápna Matovi, ten patičkou posunul na hranici malého pokutového území Ashleymu Colovi a levý bek obloučkem přes Begoviće vystřelil Londýňanům tři body - 1:0.

Více informací k zápasu

Swansea City - Everton FC 0:3

22.09.2012 13:45

Góly: 22. Victor Anichebe, 43. Kevin Mirallas, 82. Marouane Fellaini

Loni kouzlo Liberty Stadium trvalo podstatně déle. Letos je zrušeno již na třetí pokus, a to navrch zcela radikálním způsobem. Everton svého velšského protivníka naprosto zničil, a tak v součtu s loňskými duely registruje s tímto soupeřem vpravdě pozitivní skóre 8:0.

Takhle slabé domácí Swansea vidí člověk snad jen jednou za život. Velšané nastoupili bez odhodlání poklonit se nejen fanouškům, ale třeba i nedávno zesnulému bývalému předsedovi klubu Malcolmu Struelovi. Neukázali pražádnou sílu, ani bazální herní úkony pravidelně nezvládali, čtvrtý stoper Tate potom podal vyloženě katastrofální výkon. Výsledkem bylo poločasové skóre 0:2, kterému se těžko někdo mohl pořádně divit.

Vždyť jen do tří minut si Vorm třikrát sáhl na míč. Napoprvé nebyl vůbec přesvědčivý, pak se dvakrát dobře přesunul do cesty Mirallasových projektilů. A v podobném duchu, tom zcela jednostranném, se pokračovalo ještě minimálně dalších 17 minut. Do nich se mohla vejít jedna červená karta pro Williamse, jenž ale proti Anichebemu zasahoval doopravdy spíše jako předposlední hráč; především však za tu dobu Toffees stihli prvně zúročit svou jasnou převahu. Nedůrazu dua Tate-Williams využil Fellaini, aby rukou postrčil míč na malé vápno skórujícímu Anichebemu.

Ačkoliv neregulérní cestou, dosáhlo se tedy toho, o co očividně usilovaly oba celky. Z velšské strany to totiž bylo neustálé čekání na gól - i na ten druhý. Jakkoliv se hra za stavu 0:1 přeci jen lehce srovnala a Swans ve 34. minutě konečně předvedli pořádnou ofenzivní akci (kterou neuspokojivě vyřešil Hernandéz), Mirallasově zásahu se vzápětí nikdo nemohl divit.

Už jen proto, že stopeři Swansea nevyvinuli pražádné úsilí mu v něm zabránit - poté, co Belgičana ani omylem nevystavili do ofsajdu, pozorovali jeho dvojitou snahu s notným odstupem, z hranice šestnáctky, vestoje. Mirallas si takto hladce doběhl ránu odraženou od břevna, aby vsítil svůj první ligový gól v dresu Evertonu a zároveň jubilejní sedmitisící svého nového zaměstnavatele. Liverpoolský tým se stal teprve sedmým anglickým celkem, který tento milník pokořil.

A zároveň vypadal, že v poklidu míří za dalším dobytím Liberty Stadium. Tohoto přesvědčení jej domácí přeci jen začali zbavovat alespoň koncem poločasu, když Ki zajímavě kroutil míč na vzdálenější tyč, Michu hlavičkoval po standardce nad bránu a Rangel hned dvakrát selhal u levé tyče Howardovy branky - jednou pálil do Američana, podruhé byl vůbec rád, že míč trefil.

Pokud tedy labutě končili úvodní část na pozitivní vlně, po pauze se jim zprvu povedlo slušně navázat. Michu si hned v 50. minutě vylámal zuby na Howardovi, který spektakulárním zákrokem odrazil také další atak Ki Sung-Yuenga. Američan každopádně nebyl jediným, kdo se okamžitě po restartu musel činit.

Vorma nejprve po dalším komediálním vystoupení stopera Tatea zachraňovalo břevno při pumelici Mirallase, pak už sám zblízka zasahoval proti nepochopitelně nebráněnému Anichebemu. Strhující návrat do akce, vskutku. A to i včetně vyloženě hloupého vyloučení Dyera, který stihl dvě zbytečné žluté kartonky nastřádat i za svůj 12minutový pobyt na place.

Tato červená karta načas tempo parádního zápasu zpomalila, v 66. minutě se ovšem neváhal znovu připomenout neúnavný tandem Fellaini-Anichebe. Prvně jmenovaný tehdy v krkolomném skluzu nedokázal usměrnit do sítě nabídku před odkrytou klec. A stejný muž, jehož fandové z Walesu celé odpoledne nazývali "oslem", se pak málem radoval i při své hlavičce po rohu - na čáře tehdy musel zasahovat Britton.

Pro Everton už nicméně žádný problém, Swansea dávno bylo po všech stránkách odepsané. A pokud ještě v tu chvíli někdo nepovažoval utkání za neformálně ukončené, přesvědčit jej musel Bainesův centr a Fellainiho gólová hlavička z 82. minuty.

Swans tím pádem v lize dvakrát po sobě neskórovali, proti Evertonu pak rovnou třikrát. Změnit se to do konce zápasu pokusil už jen De Guzmán, jenž z přímého kopu parádní pumelicí orazítkoval břevno Howardovy svatyně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC54109:213
2.Manchester United540112:612
3.Everton FC53119:510
4.West Bromwich Albion53117:410
5.Arsenal FC52309:29
6.Fulham FC530212:79
7.Manchester City523010:79
8.Tottenham Hotspur52218:68
9.West Ham United52215:48
10.Newcastle United52216:68
11.Swansea City521210:77
12.Sunderland AFC40404:44
13.Stoke City50414:54
14.Aston Villa51135:94
15.Wigan Athletic51135:104
16.Southampton FC51049:153
17.Norwich City50322:83
18.Liverpool FC50234:102
19.Queen's Park Rangers50233:112
20.Reading FC40134:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (905)

Přidat komentář
madridcan

1 Pre Banea

Reagovat
madridcan

a dva pre Dyera.....alebo by som mal napisat -2

Reagovat
smazaný uživatel

Cech opäť skvele 4 ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Toho z Dark Knighta?

Reagovat
madridcan

Dark Knight Rises

Reagovat
blaugrana

Kvalitný tĺk to bol.

Reagovat
niflheim

Reagovat
blaugrana

Dnes je to doslova tipérska apokalypsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka hra hrozne. Vobec sa na to neda pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahly mladenec je v skvelej forme. Mojim snom je siahnut si na jeho haro

Reagovat
Han střelil první

Everton to na Swansea prostě umí..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar opat fantasticky, len tie jeho simulacie

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je nechutny simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa pozeras na to, na co sa pozerat neda?

Reagovat
smazaný uživatel

je to cyp ! Já to říkám furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitam pocet simulacii. Dnes minimalne dve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si ratal pocet simulacii u tvojich liblingov , musel by si zaspat.

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som, ze sa budes pokusat napisat nieco originalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Chelsea simuluje dost casto. Nadavaju na Barcelonu ale pozametat pred vlastnym prahom uz si mali davno.

Reagovat
smazaný uživatel

a povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdim ze nemas pravdu, ale pride mi usmevne vycitat a blivat o simulaciach od fanusika muzstva, ktore ma svojich radoch cely herecky ansabl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je taka, ze to boli fandovia Cukotky, ktory tu prskali bez toho, aby si pozamatali pred vlastnym prahom. Ja uz tak urobil davno. Alexis Sanchez by vedel rozpravat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nadalej zamataj pred vlastnym prahom. Chovas sa tu ako pubertiak ak nim nie si.

Reagovat
smazaný uživatel

na ně se nadává, ikdyž nesimulují, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytectvo ma asi vela dimenzii Ja na nich nenadavam, maju svoje klady i zapory, a k tomu druhemu priradujem prave tie simulacie. Chces snad vyvratit fakt, ze niektori vasi borci sa radi valaju na travniku a prihravaju osobne suboje? Ja to chapem, ze k modernemu futbalu to patri, ale blivat tu na Oscara, ze simuluje od kovanych simulantov je usmevne. Snad mi nechces napisat, ze rominho sleduje PL a hlavne tu nenavidenu Chelsea z lasky k futbalu? Kazdy mohol ocakavat, ze suboj so Stoke bude nepohladny a plny osobnych subojov, kde si hlavne niektori temperamentnejsi futbalisti dovolia niektore suboje prihrat. Nakoniec ten vykon, predovsetkym v druhom polcase nebol zas taky zly. Hlavne menovany brazilec sa mi herne pacil, a ze simuluje? Ako som pisal, who cares? Pokrytci sa ozvu zo vsetkych stran.

Reagovat
smazaný uživatel

*neradi

Reagovat
smazaný uživatel

mata - nejlepsi hrac chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste neco, mame nejnesympatictejsi obranu na svete

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? Cole, Luiz, Terry, Ivanovic ...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Cole a Ivanovic

Reagovat
Arbiter

dyť Luize nejde nemilovat, jeden nepovedený tackle na tom nic nezmění...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jde..

Reagovat
smazaný uživatel

zakernej arogant

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se mi to nelíbí. Ta hra je . Ještě že tak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude zatiaľ najhoršie kolo. Ak ma zajtra nespasí Dembélé, Tevez alebo Podolski, tak som v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak zlé to nebude jen ten Fellaini mohl dát místo jednoho golu tak 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

zas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil prej Áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ja toho ivanovice nesnasim

Reagovat
Arbiter

paráda, tři body doma v suchém triku

Reagovat
stiflerovamama

Tak v zapase Chelsea - Stoke rozhodca opet potvrdil , ze najvecsou slabinou PL su prave rozhodcovia , a preto si myslim , ze je na mieste moje dalsie :

FA

Reagovat
smazaný uživatel

místo pro BAN

Reagovat
Miguel19

Mata pojď sem, kam jdeš A Ashley parádně zakončené, s přehledem. Jinak Moses bude super posila Vydřené vítězství, ale počítá se

Reagovat
Arbiter

no počkej, co předvedl Moses?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal rozestoupit moře, to je málo?

Reagovat
Arbiter

nejsem scouser, abych žil jen z historie

Reagovat
Usty

Reagovat
Miguel19

Tak něco málo tam předvedl Ale je silný na míči a nebojí se 1v1, výborná technika, je i rychlý. Na pravý křídlo ideální, už však musí nastoupit od začátku. Škoda že nezakončil ten protiútok na konci.

Reagovat
blade115

Po příchodu na hřiště se stal nejlepším hráčem? I když je pravda, že za těchto podmínek to nemuselo být tak těžké, každý, kdo je schopen i něčeho jiného, než jen sunutí balónů středem, by zřejmě dopadl podobně.

Reagovat
Arbiter

to si děláš prdel, ne?

Reagovat
blade115

Vůbec. Jeho hra se mi líbila nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se také líbil. Sebejistý, nebojácný, silný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pěkně si to i přerušil Nečekal až někdo zakopne.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

dobrý kleště

Reagovat
fantomas

Já věděl, proč sem si ho oblíbil..

Reagovat
Usty

jak nakonci máchá tou červenou

Reagovat
niflheim

Reagovat
rickroll

Reagovat
soukup

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Sidwell je stary tvrdas.

Reagovat
miky10

Reagovat
Garbicz

Twl mohla být remíza... Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

CFC má letos trošku víc toho štěstí než ostatní. V příštím kole, ale narazí.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Usty

až na ty rohy

Reagovat
fantomas

Ale to pole působnosti a práce pro defenzívu...úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa tu najde nejaky dobrak a da sem link na Slovan Bratislava vs. Omsk ? Dakujem.

Reagovat
Neuro

EZ: Theo Walcott stále neprodloužil smlouvu, která platí jen do konce sezony, a tak přibývá spekulací o jeho odchodu z Arsenalu. Mladého anglického reprezentanta údajně sledují Juventus, Chelsea, Manchester City a Liverpool.

tak kurva existuje nějaký hráč z Arsenalu o kterého by neměli zájem v $hity?

Reagovat
smazaný uživatel

Szcesny

Reagovat
Garbicz

Rosa

Reagovat
Darren Fletcher

chamakh a giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Z united by to byl asi Darren Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Kev On má nejlepší orientaci ve vápně od časů Shearera.

Reagovat
blaugrana

Fellaini hral o5 ako king?

Reagovat
smazaný uživatel

hral výborne, aj keď mohol dať 3 góly...

Reagovat
blaugrana

A je lepší ako Song? Podľa mňa áno.

Reagovat
fantomas

Je, pokud je nutně musíš srovnávat.

Reagovat
blaugrana

Ja len že Rssa bol proti. Ale Maruan je fakt virtuóz.

Reagovat
fantomas

Já si taky myslim, že pro vás je vhodnější spíš Song no.

Reagovat
blaugrana

Tak ako náhrada za Keitu je určite vhodnejší, ale celkovo je Maruan lepší. Krytie lopty, prihrávky, silný vo vzduchu, čisté odoberanie lôpt, technika. Nemať Busa, tak ho chcem hneď.

Reagovat
SunFells

Pasy určitě ne a v krytí balónu jsou oba world class.

Reagovat
blaugrana

Ale ta grácia s akou to Fellaini robí.

Reagovat
SunFells

On někdy právě vypadá dost nemotorně, ale má takové to kouzlo jak Diaby, že má míč pod kontrolou i když se to tak moc nejeví

Reagovat
blaugrana

Tak ako aj Yaya. Ja mám na tých zýložníkov slabosť. Diaby bude tiež top.

Reagovat
SunFells

Já taky Určitě by byl, kdyby se neustále nepotýkal se zraněními.

Reagovat
blaugrana

Tak snáď už sa mu budú strániť. Takých záložníkov nikdy nie je dosť.

Reagovat
kiwwi

zatial MOTS

Reagovat
blaugrana

Len aby neskončil v city alebo rafinérke...to by bola veľká rana pod pás.

Reagovat
vitasrp

Tak ono je dost možný, že ho zrovna my budeme chtít..

Reagovat
blaugrana

Veď práve.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints hlavně druhej poločas. Gastón,Lambert a Puncheon krása

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

100. pre zajtrajsiu vyhru United

Reagovat
niflheim

Reagovat
blaugrana

X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

a Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Park gól za Celtu!

Reagovat
blaugrana

A v rovnakej minúte ako prišiel na pľac.

Reagovat
fantomas

Viděls ho? Určitě byl nákej geniální..

Reagovat
blaugrana

Ee, len som čekol esport.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby este Bet365 kupili prava aj na La Ligu a Premiership, mam uplny streamkomfort, to by tam uz neexistovala liga, ktoru by nedavali v prenose.

Reagovat
Miguel19

"Moses prišiel na plac proti Queens Park Rangers a dnes sme sa pre to rozhodli znova. V ďalšom zápase (proti Wolves) pravdepodobne nastúpi od začiatku. Nasledujúci zápas nám ponúkne dobrú šancu predstaviť niektoré z našich nových posíl. Angažovali sme ho posledné dni prestupového obdobia, následne prišla medzinárodná prestávka, takže mu dáme čas na rozohranie sa."

Reagovat
Miguel19

David Luiz podepsal novou pětiletou smlouvu!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

je vyborny...tak jak sa tomu vacsina smiala, tak im zavrie huby

Reagovat
fantomas

Ok, tak to se těšim teda.

Reagovat
Bayern +

Aj ja, ale za tych par minut bol perfektny.

Reagovat
miky10

Já moc ne.

Reagovat
fantomas

Já jo, protože moc dobře vim, že nezavře no.

Reagovat
Miguel19

Má podobný styl jak Sturridge bych řekl. Akorát asi více přihrává. Ale to je možná tím, že je u nás nový a až si pořádně zvykne, tak to taky bude tahat. Ale je silný na míči, rychlý s výbornou technikou a sebevědomím. Takový hráč s vždy hodí.

Reagovat
spider_8

A hlavně když je na hřišti Mata a Hazard, tak to chce někoho tahového a přímočarého, kdo drží šířku hřiště. Jak jsem říkal, je to takový horší Hulk.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
Bayern +

O kolkej dnes MOTD?

Reagovat
niflheim

Zítra hned ráno na TPB

Reagovat
Bayern +

TPB?

Reagovat
Trand

Pirate Bay

Reagovat
blaugrana

O čo tam vlastne ide? Rozoberajú najzaujímavejší zápas hracieho kola, či?

Reagovat
kiwwi

vsetky zapasy + skveli komentatori...je to fakt super, nevynecham nikdy

Reagovat
Bayern +

Je to nieco ako magazin PL na DigiSport, len tisickrat obsiahlejsi, kvalitnejsi a s vlastnym studiom. Uvadza to Gary Lineker a zvycajne su tam s nim Alan Shearer a Alan Hansen. Moc lepsich futbalovych relacii nepoznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Safra a ja ze odkial mi je ten xicht povedomy, vsade ho vidim, v reklamach, na autobusoch , v studiu, a ono je to slavny Gary

Reagovat
blaugrana

Tak bývalý futbalisti, ktoré pôsobili v PL musí byť iná káva ako nejakí komentátori DIgiSporu. Hold keď sa tomu venujú ľudia, ktorí tým žijú, tak to hneď vyzerá inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Este k tomu to uvadza jedna z vasich legiend

Reagovat
Bayern +

Jo, ale uz su niekedy okukani, trebars nedavno bol Harry Redknapp, tusim miesto Hansena.

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer je tam furt, on s Hansenom tam v poslednom case blabocu nejak casto a hlavne od veci. Zmena by bola vitana.

Reagovat
blaugrana

Tak je jasné, že občas to chce čerstvý vzduch. Prečo by ináč existovali verejné domy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kanour honelnicky

Reagovat
blaugrana

Honím veľa, to je pravda.

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

to si oni hocikedy vezmu nejakeho hosta...Redknapp, Rodgers, Seedorf, Mick McCarthy, DJ Campbell, Moyes, Friedel, Hahnemann, Owen, Savage, Big Sam, Bruce, Martinez, Pulis, Speedo tam bol...tychto si pamatam tak z hlavy

Reagovat
kiwwi

wau, neskutocny respekt...chalan bez jednej nohy jaky gol zavesil

http://www.youtube.com/watch?v=3DnnjJZyFQY

Reagovat
C0br

Frajer, a to hraje v normálním týmu?

Reagovat
kiwwi

jj a este robi horolezectvo

Reagovat
blaugrana

Obdivuhodné, že s tým hendikepom tak bojuje.

Reagovat
Pettirosso

respekt

Reagovat
smazaný uživatel

5 ZÁPASŮ 4X 0 BRAVO ČECH!!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Saints can confirm the signing of Polish goalkeeper Artur Boruc on a free transfer until the end of the season

Reagovat
SunFells

Hoho, chtěl jsem tam vidět spíš Gordona, ale taky dobrý. Hlavně, že se Davis poroučí z kasy.

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Gordon pude do EFC a bude to paráda uplná.

Reagovat
Trand

EFC brankáře nepotřebuje.

Reagovat
fantomas

To je uplně jedno, hlavně že Gordon nezůstane bez angažmá.

Reagovat
Trand

Nj, ale pořád bych viděl týmy, které by ho potřebovaly víc, než EFC.

Reagovat
fantomas

...kterym je Gordon u řiti bohužel.

Reagovat
Trand

Aha já nečetl nic o zájmu, ta to pak jo.

Reagovat
Zaschrona

To si nemyslim. Gordon by byl suprova dvojka, mnohem lepsi reseni nez Mucha, kterej je pravdepodobne na odchodu, i kvuli tomu, ze si nezachyta za repre, ale mnohem spis kvuli tomu, ze na to, bohuzel, nema. A pokud o Gordona nebude mit zajem Wigan nebo Reading, tak misto jednicky v klubu PL sezene jen tezko. Kdyz se to vezme z jeho pohledu, tak pak je volba klubu celkem jedno, tak proc ne my?

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol Mucha rozchytany, tak minimalne na dvojku ma s prehladom

Reagovat
fantomas

Problém je, že dvojky už jen z principu málokdy bejvaj rozchytaný no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u neho na rozchytanie sluzila repre ..ale kvalitu na minimalne dvojku v Evertone ma

Reagovat
Zaschrona

Nejsem si tim jisty.. Kdykoliv chytal, tak delal chyby..

Reagovat
fantomas

Habsiho by sotva vytlačil. V úvahu připadá jen Norwich a Reading (neposílit na tom postu letos, tak i WHU).

Reagovat
Zaschrona

Reading tam ma jasnou diru, o tom zadna, ale to je ted asi jediny klub v PL. Wiganu by se mohl dalsi kvalitni golman hodit, nicmene, asi to neni priorita, pravda. Podobne to asi je i u Norwiche, ale i par dalsich klubu.. Kdyz ne u nas, rad bych ho videl prave v tom Wiganu.

Reagovat
fantomas

Já teda v Norwichi, s jeho brankářskou jedničkou sem už dlouho krajně nespokojenej.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz ja mam Ruddyho rad, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reading, Saints, Norwich, WHU, Villa, vsude by mohl delat jednicku

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

175. pro Koscielneho zitra v zakladu!

Reagovat
Trand

Reagovat
blaugrana

Bude Vermaelen v januári for sell?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to zapomen Kdyby mel nejake choutky na prestup, tak by po minule sezone neprodlouzil smlouvu, kor kdyz se mluvilo o zajmu Barcelony. Je pod dlouhodobou smlouvou a Wenger by ho stejne neprodal, protoze je pro neho nepostradatelny, narozdil od Songa

Reagovat
blaugrana

we will see.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v pripade vymeny za Messiho

Reagovat
blaugrana

Pošleme Fontása.

Reagovat
smazaný uživatel

A přibalíme i novýho Fabregase, Jonathana Dos Santose. Ty už jsou moc starý, ty už se ukrást nedaj, tak bychom to vyřešili takhle

Reagovat
blaugrana

A ešte aj Afeho, aby nepovedali, že nie sme štedrí. Ale toho až v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bylo na Sandra moc, to by museli v Arsenalu ještě něco doplatit

Reagovat
blaugrana

Afe bude ako predplatné za Koscielneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej to už né, zas mám Arsenal docela rád, to by jim tam pak základ na CB hrál Mertesacker a Djourou, to bych jim nepřál

Reagovat
blaugrana

Keď už Pera tak dobre platia, tak do základu s ním!

Reagovat
Trand

Tak jsem koukal koho bych nejraději od vás, a dospěl jsem k Montoyovi, když neberu ty world class hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, si můžeš vzít rovnou Messiho, ne?

Reagovat
Trand

Tak v tý obraně tam není nikdo moc zajímavej, jen Adriano a Montoya, i když toho Muniesu neznám, v záloze snad ten Roberto nebo se o něm aspoň mluví a v útoku akorát teda Tello, pokud Pedra beru k těm lepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomnel jsi na Valdese

Reagovat
blaugrana

Dream on.

Reagovat
SunFells

To bych opravdu chtěl vidět, jakým způsobem pro něj někdo může být nepostradatelný, když prodal v posledních dvou letních okna dva kapitány a nejdůležitější hráče sestavy (U Robina to byl ale v dané situaci rozumný krok, nicméně Arséne to i tak viděl jinak) ...i to narozdíl od Songa je dost úsměvné, když si ho piplal tolik let, i přes svou mutaci (která přišla dost vhod, zdá se) byl jedním z nejpodstatnějších a pak ho střelí s třemi lety do konce smlouvy za směšnou částku. Proč? Jen protože se ti hráči tak rozhodli. Wenger s tím neudělal nic.

Vermaelen v zimě určitě nikam nezamíří, ale to snad jen proto, že ještě není otrávený ...popřípadě můžem naivně doufat, že pobral o něco více rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

RvP je blbost do toho plest Wenger by ho normalne neprodal, ale nic jineho mu nezbylo, kdyz mel smlouvu jen na jednu sezonu. Co se tyce Songa, tak ten pro Arsenal nepostradatelny neni a nebyl. Navic chtel takove prachy, ze by se stal nejlip placenym hracem v tymu, tot dalsi duvod, proc ho Wenger prodal. AW moc dobre vi, co ma v tymu a proto se taky tak rozhodl. Za cas si nikdo na Songa pomalu ani nevzpomene

Reagovat
SunFells

Není to blbost, Wenger se kolikrát vyjadřoval, že si ho chce nechat i tak. Tam je celkem evidentní, že šlo prostě o Robinovu neochotu zde pokračovat, ale jak říkám, byl to rozumný krok. Song nepostradatelný nebyl no, to nikdo není. Ale byl klíčový a to o nic méně než Vermaelen, na kterého by si opět taky nikdo nevzpomněl sehnala-li by se kvalitní náhrada.

A kde jsi vzal ty informace o platu, to mě moc zajímá, sem se zdroji.

Reagovat
smazaný uživatel

To rikal s umyslem natahnout potencionalni zajemce. Davno AW vedel, ze RvP neprodlouzi. Viz. Grimandiho prohlaseni, ze Giroud prisel uz dopredu jako jeho nahrada. Kazdopadne se snad ani nema smysl bavit o rozdilu, kdyz ma hrac dlouhodobou smlouvu a smlouvu na jednu sezonu. Tam s tim AW proste nic nezmuze. Kdyby mel RvP dlouhodobou smlouvu, tak neverim, ze by ho prodali, i kdyby prisla nabidka Ł30 mega. Samozrejme se bavime o situaci, kdy tam hrac vylozene nedela problemy, jako treba Modric. S tim pak neudela nikdo nic.

Jinak zrovna Vermaelen je pro nas dulezitejsi, nez Song. Ale tak neni nic noveho, ze je u hodne gooneru tak trochu precenovany diky tem krasnym asistencim, ale spravne tam mel byt od neceho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

ten*

Reagovat
SunFells

V čem je proboha důležitější než Song? Maximálně v tom, že stoper se hůře nahrazuje. Song naprosto vůbec nebyl přeceňovaný, naopak byl často drbán, že si tolik neplní defenzivní povinnosti, ale on hrál prostě to, co Arsenal potřeboval, aby hrál. Jediný tam byl schopný ze středu pole něco tvořit, později se k tomu přidal trochu i Rosa. On byl pro naši ofenzivní hru nezbytný. Že on má nejvíc asistencí není náhoda a taktéž se značně podepsal i na Walcottových asistencích a dalších. A jak vidno, tak i to shazování bylo od věci, protože i teď jsme vešli do sezóny bez klasického štíta a na úkor defenzivnějšího Coqa bývá nasazován absolutní neDM Abou, protože má víc co dát ve hře dopředu, prostě už jsme si tak zvykli hrát.

Naprosto nechápu, jak někdo může znehodnocovat Alexův přínos v minulé sezóně, při absenci Jacka by bez něj naše záloha a tedy i celá ofenzíva loni byla dost nahraná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mu nebere kredit, ze byl v minule sezone hodne dulezity, ale zas se podivej na to z te strany, ze ta zaloha byla uplne ve srackach. Odesel Nasri, Cesc a zranil se Jack. Prisel Arteta, ktery se hlavne prvni pulku sezony rozkoukaval a celou ofenzivni hru mel tvorit hlavne Aaron, ktery moc kreativni nebyl. Zapomina se na to, ze byl Song mizerny do defenzivy i predminulou sezonu, kdyz se hralo i Nasrim, Cescem a Jackem, takze to nebyla zalezitost jen minule sezony

Reagovat
SunFells

Tam není na co vzpomínat, protože s těmi informacemi manipuluješ, jak se ti zachce. Song předloni rozhodně mizerný do defenzívy nebyl, akorát už nebyl tím jistým štítem z přechozích sezón a když měl vedle sebe zobáka Jackieho, který plnohodnotným štítem klidně dokáže být, tak začal transformovat a víc to zkoušet dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak o tom Songovi se psalo uz tak v kvetnu na Le-Grove a Arseblogu. Uz kdysik jsem to tady psal herbovi, kdyz si delal o Songovi iluze, jak je tesne pred prodlouzenim nove smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a za Songa nahradu uz v tymu mame (Diaby), dokonce minimalne stejne kvalitniho, paklize povazujeme Songa uz spis za CM. Za Vermaelena mame v tymu stejne kvalitniho ci dokonce lepsiho stopera? Ne, musel by se za velke prachy teprve privest

Reagovat
SunFells

Aha, IP Diabyho. Nádhera, na to se spoléhejme a to dokonce minimálně stejně kvalitního, to už je fakt kýč. Protežuješ současné hráče a pliveš na bývalé, proč? Má to být nějaký způsob utěchy?

Co Koscielny třeba? Vermaelen by odešel zadarmo? Vermaelen s Koscielnym stáli velké prachy? Ty v tom máš kluku velký chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prispevek vicemene o nicem. Takove zbytecne plivani na druheho, ktery ma jiny nazor. Koscielny potreboval na poradnou adaptaci sezonu a stale neni na Vermaelenove urovni, ikdyz je to muj druhy nejoblibenejsi hrac v tymu. Takze dejme by se prodal Vermaelen a za relativne male penize prijde stoper, ktery hned Vermaelena kvalitativne nahradi.. ok.

Reagovat
SunFells

Koscielny loni Vermaelena dokonce přejel, možná se i vyrovnal Thomasově první sezóně. A už je aklimatizovaný, tak budem tě zacházet k hodnocení hráče o rok a půl zpátky? Nechci tě urážet, ale mám pocit, jako bych se tu bavil s někým, kdo si tu sezónu nasimuloval na počítači.

A právě tou náhradou by snad byl Koscielny v momentálně fungující dvojici. Přežili bychom to, stejně jako jsme přežili odchod Gallase, kde byl tím druhým právě neadaptovaný Koscielny/Squillaci, kdyby Merteho nynější výkony byli jen dílem "náhody". Stejně bychom trčeli na místě jako doteď a o to přesně jde. Arsenal se vyrovná se ztrátou kohokoliv, ale nepohnem se z místa, když o ty hráče budem přícházet. A to se Songa netýká o nic méně než Vermaelena.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Koscielny minulou sezonu Vermu predcil, ale na Vermaelena z te jeho nejlepsi sezone to jeste nebylo. Vermaelenovi hodne ublizilo nasazovani na LB. Nicmene si stale myslim, ze ve Vermaelenovi je jeste o neco malo vetsi potencial, ikdyz to neni muj oblibec, narozdil od Kostika...kdyz uz jsi me tady narknul z protezovani oblibencu... Mi zas prijde, ze uplne nechapes tu mou pointu v tom, ze v soucasne chvili bychom hur nahrazovali Vermaelena, nez prave Songa. Jde mi konrektne o soucasnost, ne o to, ze by se privedla potencionalni nahrada a az casem by Vermaelena nahradila. Jde ciste o soucasnost

Reagovat
smazaný uživatel

Proste ten stred zalohy mame nabity velkou kvalitou i bez Songa a nemusime tam privadet ani nahradu, kdezto o stoperech to rict nejde

Reagovat
SunFells

Já bych klidně řekl, že bylo, jediný rozdíl byl v gólovosti, což není u stopera tolik žádoucí.

A nenařknul jsem tě z protežovaní oblíbenců, opět, neupravuj si informace. O stoperech výše, to je jak do dubu.

Reagovat
miky10

Fu, těšim se na MOTD. Supr výsledky, jen měl vyhrát West Ham ještě. Zítra Liverpool, Newcastle, Arsenal a Tottenham.

Reagovat
Miguel19

Live plichta, Tottenham taky. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

No a k tomu City 1. Bo AFC stejně časem poztrácí.

Reagovat
miky10

Jj, to dává smysl.

Reagovat
Trand

Tak bys měl přát Arsenalu, aby ztratil váš soupeř o titul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jó a pak hrajem u vás,že?

Reagovat
smazaný uživatel

No, konecne vas nekdo sestreli z prvniho mista :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spolehni se

Reagovat
kvasha16

Spolumajitel West Hamu, David Sullivan, o zahraničních majitelích v Premier League…

"Kdyby za mnou přišel král Saúdské Arábie, tak mu klub klidně prodám. Ale neprodali bychom jej do rukou někoho, u koho bychom neměli dostatečný přehled o jeho finančních zdrojích. Jsou tu dobré příklady majitelů ze zahraničí. V Manchesteru City a Chelsea to funguje perfektně. Ale pokud se pro majitele začne něco odvíjet špatně, prostě odejdou. Roman Abramovič a šejk Mansúr dělají fotbal pro zábavu. Je to jejich koníček. Randy Lerner chce vydělat. Američané v Manchesteru United a v Liverpoolu taky. Sunderland v dlouhodobé strategii taky. Na stadionu je ale nepotkáte. Je to smutné."

ma pravdu

Reagovat
minoLFC

trochu si odporuje

Reagovat
Zaschrona

Neprijde mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť šejk se jim na to klidně může vysrat, jako se o to pokouší v Málaze, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jim = City

Reagovat
Miguel19

Nevěřím tomu. Ve Španělsku je to aktuálně hodně jiné než v Anglii. Tam budou rádi, když se jim do 5ti let nerozpadne liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje.... píchl si do vosího hnízda

Reagovat
Miguel19

Asi sem to špatně formuloval no. To je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. To je furt dokola, třeba já se na tohle téma snad ani jednou nevyjadřoval, určitě jsem se tady o tom s nikym nehádal. Pod PL jsem srovnatelně často jako pod PD, možná ještě častějš, protože o PL je víc článků.

Tyhle hádky jsou o ničem, nebaví mě to řešit a akorát mě serou. A poslední dobou to vytahujou hlavně inteligenti z PL, jako seš ty nebo tady Miguel a řešej to snad ještě víc, než místní lidi od PD. Viz zase ty pod preview.

Reagovat
Miguel19

Hele, já sem se nechtěl vůbec hádat Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

O.K.

Reagovat
niflheim

*grabs popcorn*

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně.

Reagovat
kvasha16

tak moze odist, to je pravda, minimalne sa da povedat, ze u neho je vacsia sanca ze odide ako u Romana.. ale pokial bude mat dost penazi (a ze ich ma dost ) tak neni dovod aby odchadzal, klub nemusi mat brutalne uspechy, kedze sejk nezije z penazi zarobenych klubom, jedine ze by ho to prestalo bavit, ale koho by prestalo bavit vlastnit futbalovy klub

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Pokud vim, tak toho frajera co má Málagu, to přestalo bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

no klub musi mat uspechy, on sice nie je odkazany na peniaze zarobene klubom, ale nebude investovat take velke peniaze, ked nebude vidiet trofeje

Reagovat
kvasha16

na efotbale je cely clanok, ale nedavam sem link, neviem ako to tu funguje co sa tyka propagacie konkurencych stranok

Reagovat
smazaný uživatel

no to vlastně taky....sakra....teď sem se v tom zamotal. Tak asi tu plichtu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem viděl první epizodu Being Liverpool a je to skvělý, už se těším na další.

Nejvíc mě pobavilo stresový cvičení v hotelu, pak jak Carra mluvil na Lucase, kterej už podle přiblblýho výrazu rozuměl uplný hovno a pak Pacheco držící v ruce baseballovej míček a ptal se co to je A Steve jak mluvil o nejmladší dceři, to bylo cute.

Reagovat
smazaný uživatel

A celkově je to strašně zajímavý a mohlo by to bavit nejen fanoušky LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to je ?

Reagovat
Arbiter

David Luiz ‏@DavidLuiz_4

I'm so thankfull Blues,God,family and fans for all the respect,the afection and trust that has been so intense since my very first day here!

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom vtipnýho?

Reagovat
Arbiter

třeba to, že vyplazuje jazyk všude, i při podpisu tak důležitého dokumentu?

Reagovat
smazaný uživatel

No do opice má blíž než ke člověku, tak v zoo bych to taky bral jako zábavný, kdyby tam vyplazoval jazyk.

Reagovat
blade115

Wow, teda řeknu ti, kam se hrabe vedle tvého humoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co je vůbec humor?

Reagovat
Arbiter

stačí o něm vědět to, že každý vnímá humor po svém...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím.

Reagovat
Arbiter

a také bys měl vědět to, že vysvětlováním vtipu většinou vtip ztrácí na vtipnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je blbost.

Reagovat
Arbiter

tak se nad tím zamysli

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoučuj.

Reagovat
Arbiter

máš své dny?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze stálá averze.

Reagovat
smazaný uživatel

I trapnej vtip může bejt vtipnej, jen ho musíš umět podat.

Reagovat
Arbiter

to ale nemá nic společného s vysvětlováním toho tipu

Reagovat
Arbiter

vtipu*

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu proč si vytáhl to o vysvětlování vtipu. Vtipnej obrázek není potřeba snad vysvětlovat, Luiz pro mě vtipnej prostě není.. Původně jsem se zeptal s tím, že mi třeba něco na tom obrázku uniklo, ta vtipná část, pak by to cenu mělo.

Reagovat
Arbiter

whatever...

Reagovat
blade115

Jop, od tohohle to má na míle daleko.

Reagovat
Arbiter

oh my...

Reagovat
smazaný uživatel

Při podpisu jak si sám řekl, tak důležitého dokumentu vyplazuje jazyk. Dement no. Co ti na to mám říct víc.

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do mě.

Reagovat
blade115

Taky mi to nepřijde vtipný, ale tím svým komentem jsi z toho udělal kameňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

je to pan :) dufam ze u nas ostane dlho, stale sa zlepsuje, uz nekiksuje tolko a da sa na neho spolahnut

Reagovat
Arbiter

kluk se zlatým srdcem to je

Reagovat
kvasha16

*s modrym srdcom

Reagovat
niflheim

Dafuq? Další série Suits až za tak dlouho? Fuck this shit

Reagovat
smazaný uživatel

To jen dhera Evertron

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí zásoby chlastu?

Reagovat
niflheim

Neviděl zápas.

Reagovat
SunFells

Kvůli domácím zásobám chlastu?

Reagovat
niflheim

clever boy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze ne.. Evertonian jen urcite uz nalezite oslavil dnesni vyhru nejkrasnejsiho klubu sveta..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

jak bolo na zemiakoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je vykopaval klavesnici...

Reagovat
Godwinson

Já nevim, za tohle bych dal Sidwellovi útok na sudího a roční pauzu :)

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Poradil by někdo účinnej návod, jak do dvaceti minut usnout, i když se člověku absolutně nechce spát?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, to jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, buď za pár hodin napíšu, že to nefunguje, nebo ráno poděkuju.

Reagovat
miky10

Nehraje zrovna Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

prepni na Barcu

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

videl som 20 minut, ale je to uspavanka dnes riadna no

Reagovat
Ligter

Chodit po baráku a číst si. A dej si ještě nějaký to pivko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100mg oxazepamu tě přizdí k matraci

Reagovat
Arbiter

vlastní zkušenost?

Reagovat
smazaný uživatel

mám to na záchvaty, do dvou minut jsem jak beránek

Reagovat
Arbiter

brrr...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, na každou kravinu tady člověk dostane odpověď, ale když je to něco důležitýho, tak samozřejmě nic.

Reagovat
fantomas

Dostal si přesně šest odpovědí, moulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 3x fotbal, oxazepam asi už teďka neseženu a film asi taky nepomůže. Moulo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ver tomu, ze pri Corgon lige zaspis, to je tutovka

Reagovat
kiwwi

a to my mame odkial vedie. Moulo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To tady mám vážně vysvětlovat, proč mě neuspí sledování fotbalu a kdovíčeho ještě?

Reagovat
Trand

Já mám vždycky puštěný óčko, když usínám, ale to ti hádám nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už toho vyzkoušel hodně, zatim spolehlivě nezabralo nic. To se nedá, ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda ne óčko, ale celkově DVD/TV jinak už bych snad neusnul. Na dovolený zase se sluchátkama v uších, něco mi musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát teda při úplňku nepomůže nikdy nic.

Reagovat
miky10

Taky.

Reagovat
Godwinson

Taky jsem při tom občas usínal, ale já vždy přemýšlím, co asi sedí za těmi neskutečnými vzkazy na dolní liště, takže musím být otočený na druhou stranu a obličejem ke zdi se mi špatně spí, takže se to osvědčilo jen částečně.

Reagovat
Trand

A oni to nějak brutálně cenzurujou, ne? Protože občas tam jsou třeba jen hvězdičky. Každopádně většina těch vzkazů je nechutná, no.

Reagovat
Godwinson

Ani mi nechtěj naznačit, že to cenzurujou, protože pokud to cenzurou, tak žiju vážně mezi zvěří.

Reagovat
Maresma

Jedině obličejem ke zdi a se sluchátkama

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/pcLISiQGGn0 hudebně určitě lepší než to, co tam hrává

Reagovat
Trand

Tohle je velká paráda.

Reagovat
Trand

Ale soupeří to u mě s tímhle http://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM

Reagovat
Godwinson

Proč? U mě je to jeden z nejspolehlivějších uspávacích prostředků ... vlastně čím důležitější zápas, tím rychleji usínám.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych chtěl taky.

Reagovat
fantomas
Reagovat
kiwwi
Reagovat
Ligter

Ne, ideální bude tohle: http://www.csfd.cz/film/37580-sleep/

Reagovat
Trand

321 minut.

Reagovat
Ligter

Jsou i delší, pokud pominu experimentální, tak např. http://www.csfd.cz/film/143383-satanske-tango/ Do toho se asi nedokopu, ale oproti Warholovi je tam alespoň nějaký děj.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

prej stačí udělat stojku a trošku prokrvit hlavu ... áále nikdy jsem to nezkoušel

Reagovat
niflheim

Filmy se Seagalem či podobné béčká/céčka. U toho vždy usnu rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhon si

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

pomáhá ale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Pootevři okno.

Reagovat
miky10

Song hraje za Barcu v obraně.

Reagovat
miky10

Song hraje za Barcu v obraně.

Reagovat
fantomas

Ohoho, to abych snad zavítal do PD sekce vysmát se všem těm jiřikům a kdovíčemu, podle kterých Song ROZHODNĚ nebude hrát na stoperu.

Reagovat
Trand

Taky jsem si na to vzpomněl. A na lávce jim sedí Bartra.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, pamatuju jak nastoupil poprvé za AFC a na stoperu byl neskutečně tragickej. Sice se vykopal, ale na jiným postu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

ta uvodni melodie je famozni..

Reagovat
Ligter

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
Maresma

Nejede

Reagovat
Maresma

Díky

Reagovat
Trand

Rickie je prostě kanonýr.

Reagovat
Trand

A Ramirez přesně jak jsem očekával.

Reagovat
Trand

25/25 Ty kráso.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vedel, ze dal vsechny, ale myslel jsem, ze je tak na 15, a on uz jich ma 26

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

uplne smiesna obrana Villa

Reagovat
Maresma

Ten komentátor je skor jak Čapek, ale opravdu jenom skoro.

Reagovat
Ligter

Skvělý komentátor, jak se jmenuje? Jsem si to zapl pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně kopnutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nesel Guzan ven?

Ramirez podle sestrihu perfektni A Lambert, to je proste ukaz, sypat goly v PL uplne stejne jako predloni za stejny tym v League One, to je sileny...

Reagovat
Trand

Jj a penalty 25/25, neskutečný.

Reagovat
Ligter

Měli by pustit desetihodinovou smyčku jeho penalt hráčům MU.

Reagovat
smazaný uživatel

*26

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Famozni pribeh, kdyz se na to clovek ohledne.. Ale jeste radeji nez jeho mam Adama Lallanu, paradni hrac a porad jde s vykony nahoru..

Reagovat
Zaschrona

a velky Evertonian, mimochodem..

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanu zeru taky uplne maximalne, minuly rok jsem na Saints koukal hlavne kvuli nemu

Reagovat
Zaschrona

Strasne sympaticky tym maji Saints, jsem hodne rad, ze jsou zpatky mezi elitou. A ted jednoznacne ukazali, ze tam patri..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne St. Mary patri mezi elitu, ta je proste nadherna Jeden z mych nej stadionu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

sa mi zvnutra podoba na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obvykle ma zvnutra lepsi fanousky

Reagovat
kiwwi

pfff

Reagovat
Trand

Mně se na OT podobá City Ground.

Reagovat
kiwwi

to by tam nesmeli mat tie diery v rohoch

Reagovat
Ligter

To je vůl.

Reagovat
Maresma

Dyer

Reagovat
smazaný uživatel

Ti spalili sanci, jak kdyby byli z Liverpoolu

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Ivanovic, největší nesympaťák v PL.

Reagovat
Pettirosso

nevím, jestli si neviděl můj předchozí vzkaz, tak se kdyžtak omlouvám, ale zeptám se ještě jednou, nemáš nějakej link na stažení zápasů NFL, prosím?

Reagovat
Trand

Neviděl. Nic nemám, možná by to mohlo být tady http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15 ? Každopádně Chazy určitě bude vědět víc.

Reagovat
Pettirosso

musím ho tady zastihnout a dodatečně kouknout na Ravens-Eagles, na roju jsem se koukal, nenašel jsem to tam, i tak díky

Reagovat
Trand

Nehorázně zákeřnej hráč.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to budou matche tesim se vic nez na vanoce

Reagovat
nani92

a ja ich presedím v buse cestou na intrák

Reagovat
Miguel19

Mataaaaaa

Reagovat
Zaschrona

Ten gol byl nutno uznat pekny..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz mel jit ven a Ivanovic je simulantska spina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ivanovice snad nejde mit rad, to je hrozny, co predvadi.. A Luiz mel u toho zakroku sakra velky stesti, ze nesel ven..

Reagovat
Miguel19

Jn, ale Oscar tuto nemůže předvést při tom rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lawro

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbec ten Lineker

Reagovat
Trand

Ty dresy Fulhamu nádherný.

Reagovat
Miguel19

Jak vytáhl rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nolanuv volej.

Reagovat
Trand

Jarvis má skvělý jedny z nejlěpších centrů v Anglii-

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje misto nej Taylor s Vaz Tem

Reagovat
Trand

Jj a já teď koukám, že jsem tu větu napsal jak dement. Nevím no, proč nehraje v základu, ale tak věřím, že časem se tam dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopit Big Sama je snad nejtezsi ze vsech manazeru Ale urcite by mel v budoucnu do zakladu patrit, to je jasny

Reagovat
fantomas

Však jen rotuje. To bys takle moh dělat blbečka i z Lamberta. Určitě to neni tak, že by pod nim Jarvis nějak seděl či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Stridal podruhy za sebou, delal jsem si z toho srandu, ne unahleny zavery

Reagovat
Godwinson

Za první větu.

Reagovat
Trand

Já to měl rozepsané, pak jsem to mazal a tu větu přeformoval a vzniklo z toho tohle. Plus ta pomlčka na konci a háček nad "e" v nejlepších.

Reagovat
Bayern +

Zraneny. A Vaz Te - Taylor fungovalo spolahlivo uz snad tri zapasy, akurat Cole s Maigom zahadzoval vylozene sance.

Reagovat
miky10

Viděl někdo Áčka s Yankees? This one hurts.

Reagovat
Chazy

Holt submarine pitch nefunguje vždycky.

Reagovat
Chazy

I když koukám, že Nýšek měl docela neskutečný čísla před dneškem.

Reagovat
miky10

Tohle je klidně nakonec může vyřadit no, neskutečná škoda. Jestli nevyhrajou ani zejtra, tak už pomalu přestanu věřit.

Reagovat
Chazy

Nj, oni to jako maj rozjetý furt dobře, ale zatímco oni hrajou 1x s Mariners a 2x s Rangers, tak Angels maj 2x Mariners a 1x Rangers. Takže los dost proti nim, na druhou stranu těch zápasů zbejvá málo a náskok tří je docela dost. Ale já tam radši uvidím Angels, ta kvalita je tam prostě xnásobně větší a A's jsou poslední mrdky, co nemaj vlastní stadion

Reagovat
Chazy

Btw. co jsem před sezonou říkal o sobě a fantasy? Nejlepší hráč základních částí a nejhorší na PO.

Dal jsem letos 4 SF z 5 lig a teď, v tom posraným SF týdnu, mám úplně první week, kdy prohraju ve všech ligách. Tzn, že mám kariérně 8 PO z 10 lig, 7 SF a 0 F

Reagovat
Chazy

A nic s tím nenadělám, ve všech ligách mám AVG pod 200, i když ve všech jsem to pravidelně vyhrával a dost na tom můj úspěch stojí. Ale už to asi ani nestojí za zmínku, prostě se s tím celej rok seru, abych byl z těch známějších hráčů absolutně nejúspěšnější před PO a tam se to všechno dojebalo. Viz Teixeira, kterýho mám ve třech ligách a on se zraní přesně na PO a Yankees ho ani nedaj na DL.

Reagovat
smazaný uživatel

To je amaterismus

Reagovat
miky10

Njn, a Miky v první sezoně výhra v základní části a teď na 99% i finále.

Bojim se, aby tohle Áčka nějak nepoložilo, jít na Yankees dvakrát do extrasměny, dneska v ní navíc vést o 4, a dvakrát prohrát, to bych se posral asi. Bude to eště napínavý bych řek, pořád se do toho může přimotat i Tampa a Tigers/CWS.

Reagovat
miky10

No, s těma 99% to asi radši nebudu přehánět. Ale měl bych to snad udržet...

Reagovat
Chazy

Jo, Tsigi ve svý podstatě nemá co otočit, spíš ještě ztratí AVG.

Reagovat
miky10

Jé, to je Tsigi?

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
Chazy

Njn, miky je typickej příklad toho hráče, co o tom nic neví a má víc štěstí než rozumu I když stejně máš jen 50% PO a to jako nic moc

White Sox a Tigers podle mě určitě WC mít nebudou. Athletics by to položit asi mohlo, kor když jim teď Anderson vynechá jeden start, dneska se jim unavil celej pen. Ale bylo by to smutný, něco jako Padres 2010.

Reagovat
miky10

Miky toho ví čím dál víc.

Reagovat
Chazy

Jj, to je ten problém... Pak dopadneš jako nera, kterej už tomu trochu rozumí, bere to z x hledisek, přemýšlí, poučuje nás o každým kroku a výsledek je, že letos má 0 PO ze 3 lig... ale ne, snad ne. Já ti fandím, jen prostě je to k zbláznění fakt bejt jedinej hráč, co dá 4 SF a nedat žádný finále, ale ostatní už se ani nedivíjou

Reagovat
miky10

Měl by sis vzít ňákýho osobního kouče na ty semifinále, třeba někoho, kdo v nich bude mít stoprocentní bilanci.

Reagovat
Chazy

nene, já prostě končím s fantasy

Reagovat
miky10

Taky řešení no, vzdát to a odejít před vrcholem. Tady se odděluje zrno od plev!

Reagovat
Chazy

Hehe a White Sox začli pěkně... strike out the side... když dneska rupnou, tak snad aji začnu věřit.

Reagovat
Chazy

A teď koukám, že ta výhra Yankees byla ještě díky E... no to už fakt nasere

Reagovat
miky10

Jj, kreténi. Tigers věřim, že tu divizi nakonec daj, docela jim to i přeju. Ne snad kvůli tobě, ale White Sox sou pro mě nezajímavý.

Reagovat
miky10

LAA solidní začátek no. Achjo, já chci Áčka v PO...

Reagovat
Chazy

Tak to je naprostá paráda, jen ať Sox rupnou

Reagovat
miky10

Ti nestačí, že rupli červený?

Reagovat
Chazy

Nene, ti sou zesměšnění už dost, klidně ať vyhrávaj. Ale Angels by mohli Detroitu strašně pomoct, kdyby to sweepli, navíc Fister dneska první karirérní shutout... nananá, možná budu mít tým v PO.

Nic, Chazy končí :) zatím

Reagovat
miky10

Ale já ne. Pa

Reagovat
miky10

LAA solidní začátek no. Achjo, já chci Áčka v PO...

Reagovat
Chazy

Ale White Sox jsou giganticky zajímaví, maj super komentátora, ten jeho neopakovatelnej a neustále opakovanej komentář homerunu sladěnej s ohňostrojem...

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=24190159&c_id=mlb

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=24214957&c_id=mlb

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=23796049&c_id=mlb

Reagovat
miky10

Jj, tak kvůli tomu jim asi přát nezačnu, sorry.

Reagovat
Chazy

Maj tam spoustu zajímavejch hráčů, úžasnej stadion, fanoušky, obrovskou tradici, navíc geniálního manažera. Pro mě jsou jedinej rival, kterýho respektuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reds jsou uz jisti Division Champions

Reagovat
fantomas

Lawro: “Swansea can’t keep the ball this year” - to fakt řek??

Reagovat
C-M@ster

V LIverpoolu je jen jeden klub.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď udržia toho Fellainiho teda.

Reagovat
C-M@ster

Neudrzeli.

Reagovat
blaugrana

Na posratého aj hajzel spadne. Tak nejako by som opísal dnešnú smolu Live.

Reagovat
Tomekcz

paradni zacatek nedele

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je půl pátý

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě City a Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

krasny vykon 12. hrace united - rozhodciho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál dobře

Reagovat
Subre

Ty zmetci Fergusonovi díky rozhodčím zvítězily!! To jim máněkdo fandit!! Hnus!!

Reagovat
stiflerovamama

Liverpool FC -Referee United 1-2 , gratulujem United k typickej vyhre

Pre mna je vitaz Liverpool , take 3 body nech si nechaju . Dakujem chlapci hrali ste paradne , ale je tazko hrat 10 proti 12

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Live, to jsou proste smolari ''par excellenc'' Ucka klasicky upletou i z hovna bic

Reagovat
kvasha16

si mozu dat takyto priebeh zapasu patentovat

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba simulanty dodatečně tvrdě trestat!!! Stop 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To by rovnou mohl suarez ukončit kariéru protože by pořád stál

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

to fa nespravi aby united bolo zaroven bez rooneyho aj persieho

Reagovat
Zaschrona

Promin, ale to by pak Suarez stal kazdej druhej zapas.. I pres to by se ti to libilo?

Reagovat
vladis271

idem plakať a pičovať na rozhodcu, takže mravárnici hrubas a fantomas dalej nečítajte!!!!

Ako? Ako si tá špina dovolí pískať na Anfielde takto tendenčne pre mancs.

Tu nejde o to, že si tie situácie neobháji, áno obháji, tu ide o to, že boli sporné. A všetky sporné situácie pískal pre tie špinavé špine.

Jonjo, stačila žltá, alebo ako povedal Neville, vylúčiť oboch aj Evansa.

Penalta, Valencia padal pred kontaktom, prvé previnenie simulácia, žltá, konec. Aká penalta.

Väčšina vecí v strede pola pre mancs odpískaná. Fuj, humus. Je mi zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už brečíš jak Křetínský

Reagovat
Talker

Ať ti vaši Amíci pošlou na FA, že chtěl doživotí pro rozhodčího a pak ho navštíví s igelitkou peněz

Reagovat
Talker

Ať ti vaši Amíci pošlou na FA, že chtěl doživotí pro rozhodčího a pak ho navštíví s igelitkou peněz

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro zaslouženou výhru MU

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ryzskej

Reagovat
kvasha16

som zvedavy s akou teoriou pride kiwwi obhajit dnesny vykon rozhodcu

Reagovat
minoLFC

Dalo sa očakávať, že proti tej simulantskej bande a rozhodcovi budeme hrať v desiatich ...ak odmyslím Halseyho tak man of match zmrdeček Valencia

no čo už, ta sezóna je už posratá, z ligy to na Európu nevyzerá, tak sa tam zas budeme musieť dostať cez poháre

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne sa snažťe udržať v lige

Reagovat
minoLFC

tak snaď nebudme hrať každý zápas proti rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca MOTM mimochodom Shelvey si to na Safa mohol odpusťiť

Reagovat
minoLFC

určite nanho nekričal bez pričiny, Ferguson si blbe poznamky neodpustí nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Radši přemýšlej jak se příští rok dostanete do play-off championshipu. BUdete to mít těžký s tímhle týmem uplakánků

Reagovat
CHONG

Tohle už bylo hodně přes čáru, nesmyslná červená, vymyšlená penalta, starej žvejkačka zase nic neponechal náhodě a šel tomu štěstíčku rázně naproti.

Reagovat
niflheim

Můžeme být rádi. Rád si počkám na MOTD ohledně sporných situací.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa deje v tom anglickom futbale?? zapas co zapas vymyslena penalta pre man utd??? ...

Reagovat
smazaný uživatel

ne len pre United aj pre Chelsea

Reagovat
CHONG

To je slušný blábol s tou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne ako s United

Reagovat
CHONG

Myslím, že po dnešku to může tvrdit jenom naprostý ignorant.

Reagovat
kvasha16

Torres to ustat mohol keby chcel, to musim uznat, ale tie dve dalsie boli jasne

Reagovat
smazaný uživatel

ale v pripade man utd je to uz trapne, ved to vidi aj slepy, ako im zapas co zapas pomahaju vymyslenymi penaltami...v minulej sezone to zacalo, teraz to prepuklo do obludnych rozmerov

Reagovat
smazaný uživatel

mate rusakov na sopcast City ? na ten zasrany blood nemam nervy

Reagovat
kvasha16

wiziwig.tv

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je celkom jednoducha na pochopenie

Reagovat
blaugrana

126767

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

No, nezasluzene vitazstvo, ale toto sme mozno potrebovali. Teraz je cas spamätat sa trosku a zacat hrat futbal, na ktory toto muzstvo ma. Nechapem, ze vzdy zacnu hrat az vtedy, ked prehravame a potom vyrovname a zase zacne ten staticky futbal bez pohybu. Nani wtf? Co sa to s nim deje? Ved to bol snad najhorsi polcas, aky som od futbalistu United videl, od kedy ich sledujem. Ked sa nespamäta, tak to ho vazne radsej za nejakych 30 mil do toho Ruska predajme..

Reagovat
smazaný uživatel

a vyzdvihol by som snad len Rafu, ten chlapec bude skvely.

Reagovat
Darren Fletcher

konecne nie je tak zbrkly ako v poslednych rokoch, parkrat sme na jeho vychovavanie priamo v ohni doplatili, ale uz by to malo byt fajn

Reagovat
Darren Fletcher

boze oni tu placu a neuvedomuju si skutocny rozdiel v kvalite, keby united hrali to, na co naozaj maju, dali by nie dva ale pat golov. omg upokojte sa a sustredte na boje o zachranu. alebo vymente trenera. znova

Reagovat
hrundy

to si, ale děláš prdel viď ? rozdíl v kvalitě tam celkem byl, ale asi ne ten co si přeješ...Mufánci 1.půli vůbec nestíhali a nebýt hodně přísnýho vyloučení, nevim jak by ste si stim poradili... to, že vám zápas vyhrál rozhodčí prostě nezakecáte. LFC dnes naopak ukázali, že když se chce tak to jde a ta kvalita tam přece jen je.

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne jedno, na co mate, na hristi jste predvedli hovno a rozhodci vam ten zapas daroval, takze se upokoj ty a nemel tady picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Že ty tys dal před tím zápasem placatku pančovaného rumu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je solidně mimo teda

Reagovat
WienArsch

Btw. neví někdo co tam Jonjo křičel na Sira?

Reagovat
smazaný uživatel

le v pripade man utd je to uz trapne, ved to vidi aj slepy, ako im zapas co zapas pomahaju vymyslenymi penaltami...v minulej sezone to zacalo, teraz to prepuklo do obludnych rozmerov

Reagovat
LAM

Čekám kdy praskne nějaká úplatkářská aféra v Anglii protože to co předvádí rozhodčí pro Manu je fakt někdy moc

Reagovat
stiflerovamama

Dufam , ze podame staznost na rozhodca , toto uz proste nemozme nechat tak . Zapas co zapas nas dojebavaju , zapas co zapas piskaju pre United , a ak si to kompetentny nevsimnu tak.. Ale pockat , kto je vlastne kompetentny ? Aha , FA . Takze ak sa nieco nezmeni vo FA tak sa asi tazko dovolame spravodlivosti . Zacinam byt poriadne znechuteny anglickym futbalom , zapas co zapas sa obavat co zase vymysli rozhodca ? prepacte ale toto ma uz nebavi .

Ak bol Jonjov zakrok na cervenu co potom zakrok Persieho ?

Reagovat
smazaný uživatel

a tu staznost by si mal napisat ty sam!

Reagovat
stiflerovamama

kludne

Reagovat
fenixLFC

nadycvh vydych ukludnenie-dobre, moze mi niekto dat linky na obrazky toho chorea?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, nelži:

jiri - fcb

18.08.2012 18:43

Tito by mě nepřekvapil, kdyby zkusil Songa přeMashovat.

Na stopera je teď nějakých 7 milionů. To by muselo PSG Sakha brutálně zlevnit ...

[reagovat]

Reagovat
miky10

Fellaini a Rafael na lavičce...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Z QPR jde strach Zacinaj ukazovat svoji monstroznou silu

Reagovat
blaugrana

Sarkasm?

Reagovat
Tomekcz

vzdyt si slepice vubec neskrtaj

Reagovat
Rssa

Mourek objevil Ameriku. Všichni čekali, že letos dáme titul, zcela objektivně totiž víme, že máme daleko nejlepší kádr v PL.

Reagovat
Zaschrona

Nemuzu si pomoct, ale musim se k tomu vyjadrit.. Cela Anglie v cele s EFC v poslednich dnech ukazala neskutecny respekt k LFC. Nemuseli ho delat, ale udelali to. Fajn, ale ted na Twitteru fandu LFC neskutecne urazi Manchester United a rozhodciho Halseyho, kteremu spousta z nich preje, at se mu vrati rakovina. Fanousci LFC buci na stadionu na Evru a tleskaji a zpivaji o Suarezovi, kterej delal uplne to same jako Evra - ovsem, celej tyden pred zapasem zadaji, aby tenhle zapas byla ukazka respektu. Nechci se bavit, co tam treba zpivali fandove United nebo co zpivaji jindy, to je vec jina. Ale nemuzu si pomoct, ale jestli tohle jsou ti "nejlepsi fandove na svete", tak to je teda vazne smutne. Nechci strkat vsechny fandy LFC do jednoho pytle, to vubec ne, ale za takove fanousky se nejde nic jineho nez stydet. A kdyz jsou taci fanousci, co si pak mam myslet o samotnem klubu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Ano, taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pár slaboduchých jedinců přející nepěkné věci se najde u jakéhokoliv klubu. To fakt není něco, co by mělo mít vliv na vnímání klubu. To máš jak s diváky na stadioně - je jich tam dejme tomu 20 tisic, z toho třeba 20 z kotle jich začne dělat bordel, házet světlice apod. a už hned je ten klub zodpovědný za ně a je odsuzován kvůli nim? Ne.

A co se týče pískání na Evru - co je na tom špatného? Evra poškodil hráče jejich klubu (který si za to z velké části může sám), oni mu to dávají sežrat, protože se poté choval jak duševně nemocný vůl (provokace fanoušků). Co je tedy na pískání na Evru špatného?

Reagovat
Zaschrona

No dobre, fajn, blbci se najdou vsude. Nerikam, ze to z fandu LFC dneska delali vsichni, ale delat smerem k sektoru hosti gesta s padajicim letadlem a kricet na hrace soupere: "Boo Evra, Nani and Rio for being black".. Fakt si nevzpominam, od fandu ktereho jineho klubu PL, bych slysel nebo videl neco podobneho.. Piskani na Evru je vec druha. Jako nedivim se, ze na nej fanousci piskaji, nicmene zase to je trosku moc, ono to neni jen piskani.. Ale o tom by jsme se mohli bavit donekonecna, navic jsem to myslel i trosku jinak, ale to je jedno..

Reagovat
kiwwi

este tam napodobnovali lietadla...fanusikovia United nezaspievali ani jeden chant, ktory by mohol narazat na Hillsborough - ani it's never your fault, ktory sa spieva uz cez pol roka kvoli Suarezovi a media si vymysleli, ze je to kvoli Hborough...toto je ten respekt, ktory od nas ziadali a my sme im ho dali...co spravili oni, to si nezasluzi ani komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Baleovi se poslední dobou nechce přihrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinha bych hnal z Emirates vidlemi, nikdo jinej mě tak v Arsenalu neleze na nervy, fakt ne.

Reagovat
Mindas

City od začátku sezóny je jedna veliká bída. Mancini to neustále staví, jak kdyby byl sjetej. Silva stále totálně z formy, ale pořád v základu. S jinými zase nesmyslně vyjebal na úkor "posil". Tvář hry, jak někde v sezóně 2009/2010. Minulá sezóna, jak kdyby nebyla. Nepřesnosti, chyby, nesehranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to je jen dobře ! Gratulace

na Arsenal

Reagovat
herbage

na to že jste hráli doma, tak velká slabota. Většinu zápasu jsme měli více ze hry a to jsme byli hosté. Tohle je Manciniho prokouč

Reagovat
Mindas

Letos je jedno, kde City hraje. Kromě CS je to neskutečná bída.

Reagovat
Maresma

Prosím, kde můžu stáhnout LFC-MUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to, zejtra to bude určitě ze záznamu na čt4.

Reagovat
Maresma

Já to chci vidět teď, takže jestli nemáš odpověď na mou otázku - nereaguj

Reagovat
Trand

rojadirecta.es

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

nerob to!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Maresma

Vím, že budu litovat, ale já si nemůžu pomoct.

Reagovat
vladis271

nezažil som zápas, aby sme ich takto točili, doslova sme si z nich robili prdel. Aj po vylúčení sme boli mierne lepší.

No, ale výsledok a výkon rozhodcu ti zhnusí minimálne na týždeň futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No zas nepreháňajme,

Reagovat
vladis271

v prvom polčase hej, druhý logicky bol vyrovnanejší, tam sme ich až tak netočili, no nebud pedant.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United s Cheslea zase ostatním utíkají, jako za starých časů...tak to má být...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

starých?

Reagovat
smazaný uživatel

Starých jak pro koho.

Reagovat
kiwwi

Super Sunday

Reagovat
vladis271

v suchom drese

si zabudol dodať.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jsem čekal, že budeš nasranej a ne, že budeš ještě nápomocen

Reagovat
vladis271

nepochopil si iróniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

http://i.imgur.com/ioDVK.jpg

Mikel Arteta - 106 passes with a 94% completion rate.

Reagovat
blaugrana

Like Xavi.

Reagovat
Counter

Rozhodně je to pro nás klíčový hráč a skvělá posila :-) Má fakt smůlu, že se nikdy nedostal do nároďáku.

Reagovat
herbage

měl by zkusit tu Anglii

Reagovat
Counter

Na to už je pozdě. A Angličané by se přes to nepřenesli.

Reagovat
herbage

he is a king

Reagovat
smazaný uživatel

Top class

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

If you had to choose between your girlfriend and FIFA 13..... What team would you start your season as?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
Maresma

AAAA TO JE NĚCO NESKUTEČNÝHO SCOUSERS !!!!

Reagovat
vladis271

vypni to ty magor.

Reagovat
Trand

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

Reagovat
vitasrp

Soudě dle dnešního zápasu to za týden na Emirates bude hodně složitý utkání, to se asi ofenzivní čtyřlístek ve složení Hazard, Oscar, Torres, Mata opakovat nebude..

Co mě ale vysloveně překvapuje, to je kvalitní defenzivní činnost gunners.. To byla vždycky slabina, několikrát nevhodně využívaná vysoká linie.. Ale letos? Prozatím výborná organizace, celé mužstvo brání v bloku a hlavně ta defenzivní čtyřka podává vynikající výkony - dneska hlavně Mertesacker, který mne překvapil v hodně pozitivním slova smyslu, a skvěle hrál i Koscielny - ovšem u toho jsem si na to tak nějak zvykl..

Reagovat
Counter

je to velký šok. Fanoušci Arsenalu nepoznávají vlastní tým Takhle týmovou zodpovědnou hru dozadu jsem snad u nás ještě neviděl.

Reagovat
herbage

no, co na jaře? To byla taky skvělá jízda a výborné výkony defenzívy. Až když se zranil Arteta, tak to šlo do kytek

Reagovat
Counter

To netrvalo moc dlouho a ze současného herního pojetí mám teda lepší pocit. Tenkrát byly (oprávněné) obavy, že stačí, aby z ideální sestavy vypadlo pár hráčů a budou zase potíže. Teď nám může chybět půlka defenzivy a stejně si počínáme mistrovsky.

Reagovat
herbage

to je fakt. Já si toho taky všimnul, že situace, které jsme dříve nezvládali, tak nyní zvládáme. Jen jsem chtěl krotit ten optimismus, kdy všichni vynášeli Boulda do nebes po třech čistých kontech po sobě

Reagovat
Counter

Tak jasně, pořád to není bezchybné, ale jak píše Víťa, zlepšení je víc než patrné. A z toho bychom radost mít měli

Reagovat
herbage

však mám. Ale klidně oželím pár inkasovaných gólů, když uvidím na place spolu Baca, Kosťu a Verminátora

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bould

Reagovat
kiwwi

keby dal Aguero gol po tom Kostovom "odkope" tak by boli oba goly darovane brankarom a obranou a bola by to ta ista pesnicka

Reagovat
vitasrp

Individuální chyby beru, ostatně bránění standardek bylo u Arsenalu vždycky takové kapku zvláštní, jenže v minulých sezónách byla jejich organizace hry daleko horší, často hráli naprosto nesmyslně vysokou linii, nedokázali útok soupeře ucouvat a pouštěli je do mnoha šancí.. To jsem letos neviděl ani jednou..

Reagovat
kiwwi

ale hej, hraju v tej obrane o dost lepsie, lenze stale robia tie skolacke, snad az komicke chyby, ktore ich mozu (a aj budu) stat dolezite body - dnes mali jednoznacne navrch a keby nevyrobili sami tie chyby, tak beru 3 body

Reagovat
vitasrp

Tak to nepopírám, ale pro fans AFC musí být příjemný, že přišlo zlepšení - teď se zlepšili systémově, časem snad přijde i to zlepšení po individuální stránce.. Ono to ani není tak, že by jejich obránci hráli špatně, ale holt těch kiksů se většinou nevyvarují.. Něco na styl našeho Mikela..

Reagovat
j_mrazik

Kéž by u nás někdy fungovalo všechno najednou.

Reagovat
Rssa

600. pro spravedlivost ve fotbale a proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

stačilo toto.

"pro spravedlivost ve fotbale" každý by pochopil to druhé aj bez toho, že si to napísal.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vladis271

Darth Vader

dobre teda

Steeve > Xavi

ale škoda, že si nesúhlasil s prvým návrhom, daj teda toto športovejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len druhý polčas, ale z toho som veľmi potešený. Neviem, ako v prvom, ale defenzívna hra znova na podrhnutú jednotku s hviezdičkou, City sme skoro k ničomu nepustili, držanie lopty bolo, myslím, lepšie pre nás len o pár percent, ale mne sa zdá, že to bolo oveľa viac. Trúfnem si povedať, že keby tam dnes namiesto Ramseyho bol od začiatku 2. polčasu Walcott alebo Giroud, tak vyhráme. Inak, dúfam, že fantomas si formuluje nejakú omluvu Wengerovi ohľadom Jenksa, lebo dnes opäť dobrý výkon v druhej polke, pár zmätkov spravil, ale to ako sa pohral s Džekom, tú parádnu pätičku a to prešprintovanie Zabaletu na konci ma len utvrdilo v tom, že z neho niečo rastie.

A ešte:

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536155_416457761741248_701064983_n.jpg

Reagovat
Trand

Ramsey? Snad Gervinho, ne?

Reagovat
Trand

A nevím, co jsi viděl, protože podle mě myslíš patičku Koscielnyho a přesprintování Garcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinhovi nevychádzali kľučky, no, ale je to priamočiary hráč, keby mal dostatočný holding a dostatok lôpt, tak ten gól vymyslí, Ramsey to strašne brzdil a jeho prenášania hry, dlhé pasy, kolmice... všetko vtedy, keď mal spraviť niečo iné.

Reagovat
herbage

parádní patičku přitom předvedl první poločas, tak nevím co YungGooner přesně viděl

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím pätičku Jenksa na polke, keď dával zbiehajúcemu záložníkovi a ojebal tým troch hráčov City.

Reagovat
Trand

Aha, to už nevím, ale dneska se shodneme asi jen na Carlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielneho bola ešte lepšia.

Reagovat
herbage

ta byla světová

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byl z nasi strany lepsi. To nase stredova trojka spolecne s Aaronem kralovala

Reagovat
herbage

Ramsey hrál výborně, dolů měl jít dřív Gervinho. A Walcott by to nevytrhnul, protože do tlaku je nulový a dnes se k ničemu nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey mal teda od výborného výkonu veľmi ďaleko.

Reagovat
gocii

taky si myslim, měl hodně povedených momentů ale zas bych to nepřeháněl, ztráty míču tam byly zbytečny jako vždycky několikrát vypuštěny bránění jak to taky bývá, jako byl to jeden z jeho lepších zápasů ale nepřechvaloval bych ho a nechal bych ho na lavce jako žolika což mu zatim šlo

Reagovat
Counter

A nemůžu to nezmínit - Jenkinson ZASE výborný výkon Lepší se zápas od zápasu, kluk jedna ušatá. Dneska si dokonce troufl na několik pořádných výpadů a kombinoval obecně aktivněji dopředu. Přihrál vůbec za celý zápas aspoň jednou Mannonemu?

Reagovat
herbage

nejspíš ne, dokonce nevyslal ani jeden křižný pas na druhého stopera, což jsem taky s povděkem kvitoval. Jen když právě asi v 5. minutě mu Mannone poslal pozemi přihrávku a on si to pustil do autu, tak jsem začal nadávat. Ale od toho momentu jsem měl jen pro něj slova chvály

Reagovat
Trand

Jojo, to jsem si taky zanadával, už jen chybělo, aby ho hráč City obehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

dovoľuje si aj klučku, vie, kedy čo má spraviť a hlavne má obrovský fyzický fond. Páči sa mi.

Reagovat
A Seleção

Je radost sledovat ten jeho progres.Zezacatku se mi jeho angazovani jevilo jako krok vedle,ale opet se ukazuje,ze Arsene knows.

Reagovat
herbage

ještě bych nepsal Arséne Knows, protože se zatím veze s výkony týmu a jeho chyby nás zatím nestály body. A co se týče jeho stavění do základu, tak ani Wenger nemá jiné volby. Pro Wengera je totiž přednější ztratit body než důvěru hráče

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne, vidno, že na sebe veľmi zamakal a držím mu palce. V tomto prípade Wenger stavil na lojalitu pred kvalitou a zatiaľ mu to vychádza.

Reagovat
A Seleção

nezbyva mi,nez se vsim souhlasit kazdopadne nelze Carlovi odeprit,jak na sobe zamakal.

Reagovat
A Seleção

Tak to jsem to zas dnes vyhral...Sel jsem od 5ti na Liberec-Chomutov(2:5),abych poprve videl Pavelce zive v akci na ukor dnesniho zapasu.No a proklinam se.Vsude ctu,jak to byl skvely zapas,navic Jenkinson s Perem odehrali pry skvele celej zapas,coz bych opravdu chtel videt,predevsim Jenkinsona... Bad choice...

Reagovat
Trand

Zápas to byl podle mě hodně nudný, první poločas Arsenal dominoval, druhý už to bylo horší..

Reagovat
A Seleção

Diky za info

Reagovat
Trand

Že jsem tě teda informoval. Ale já bych si to asi nestahoval.

Reagovat
A Seleção

Tak nejaka ta informace tam byla,nevedel jsem o zapasu nic,jen co jsem cetl po prichodu domu tady na EF.

Reagovat
Counter

http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?179705

Pořád se podívat můžeš ;-)

Reagovat
A Seleção

ted jsi me hodne potesil,mrknu na to.Diky

Reagovat
Counter

nz :-)

Reagovat
kiwwi

Not even in iPhone5 you can't find Liverpool

Reagovat
GeneralGoat

Fuj, to je patvar.

Reagovat
Godwinson

Příští týden Chelsea na Arsenalu? Hm, to se těšim a to je co říct.

Reagovat
A Seleção

Really?

Reagovat
Godwinson

Věř mi.

Reagovat
A Seleção

ted jsem se koukal a je to tak,fakt jsem neveril

Reagovat
Godwinson

Tak to mě zabolelo.

Reagovat
A Seleção

No offense.

Reagovat
Counter

Btw. zápasové preview MCFC x AFC nashromáždilo 90 komentářů 8-)

Reagovat
kiwwi

len tak dalej

Reagovat
herbage

a pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

počet komentárov sa zvyšuje a Counter si asi privlastňuje zásluhy.

Reagovat
herbage

"jen" o řád horší výsledek než preview Liverpool - MU, no

Reagovat
Counter

To se nedá srovnávat, Fantomas mi ho odmítl hodit na hlavní stránku na rozdíl od MU

Reagovat
Rssa

Kolik příspěvků tam dal uživatel Counter?

Reagovat
Counter

Si to spočítej, puntičkáři

Reagovat
Trand

Chazy, fakt díky, teď mě ten am. fotbal baví pomalu víc, než normální a v kombinaci s ním nestíhám dělat vůbec nic.

Reagovat
herbage

jak můžeš vůbec dát přednost ňoumům v přiblách s šišatým nesmyslem před galaktickým fotbalem v podání Arsenalu či Barcelony?

Reagovat
Trand

Tak narozdíl od většiny zápasů Arsenalu, je tady i taktika. Ale kdyby hrál Arsenal ve stejnou dobu, jako můj oblíbenej NFL tým, samozřejmě volím Arsenal. Barca mi je upřímně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

začneš tak pekne a skončíš Barcelonou...

*Evertonu, samozrejme.

Reagovat
Trand

Toffees sleduju, no.

Reagovat
Pettirosso

mám překládat články a zatím se koukám na Delfíny

btw co tam ti Rams vyvádí?

Reagovat
Trand

Dneska jsou tragičtí, v útoku ještě nic nevymysleli, nejvíc má myslím Richardson 11 yardů.( ) Ty tři body kopli ze vzdálenosti 56 yardů, přičemž kicker měl rekord 48, takže celkem luck. Podle mě mohli Bears vést o mnohem víc. Já na začátku první čtvrtky odešel, když někdo z Rams udělal interception, vrátil se asi za dvě minuty a míč už měli zase Bears.

Reagovat
Pettirosso

Já právě koukal chvíli, ale Rams ne a ne se dostat k balonu, tak jsem zase přepl na Delfíny, kteří dneska těží ze slabýho soupeře

Reagovat
Trand

Už je to lepší, no. Věřím, že vyhrajou. A mám vsazeno proti Delfínům, takže jim přát nemůžu(dal jsem si jen tak ze srandy na všechny dnešní zápasy na jeden ticjet za 20).

Reagovat
Pettirosso

to byl zápas, Delfíni si to sami posrali v poslední čtvrtině, pak ještě v prodloužení, když nedali kick. No vyhrál ten co udělal míň chyb, což byli bohužel Giants, ale teda hrůza obě strany

Reagovat
Trand

Jackson's longest run is 4 yards...

Reagovat
smazaný uživatel

#beingliverpool Episode 2 : Brendan telling Jonjo to stay on his feet

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC paid £27million for Joleon Lescott.

Arsenal paid £26million for Koscielny, Mertesacker and Vermaelen.

Reagovat
kiwwi

a za Ronalda by ste vyskladali cely tim

Reagovat
Counter

To i s náhradníky

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Rytíři dělaj radost. Nemalej koncert na spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Bude sranda ale, až jim hvězdy zase utečou a bude to opět ten starý dobrý otloukánek

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme byli otloukánek?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jste se jednou dostali do předkola, no bóže

Reagovat
smazaný uživatel

Do posledního kola základní části jsme hráli o první šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc nevěřím tomu, že se NHL letos vůbec bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

chyta uz aj Neuvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal Schwarz.

Reagovat
frankiefcb

Prosím vás má někdo odkaz na tu pencli proti Liverpoolu. Potom co jsem viděl za co dostal Shelvey kartu bych chtěl vidět i ten další nářez. A pod preview se mi nechce jít, bo jsem si jist, že tam kiwii řádí a obhajuje tu redku (mimochodem faul to byl kdyžtak od Evanse) a já bych se pak zase rozčílil.

Reagovat
frankiefcb

dík, ta pencle je na hraně, ale spíše faul to nebyl.

Reagovat
niflheim

Tak pencle na Valenciu úplně jasná. O tom nemůže být pochyb.

Reagovat
frankiefcb

proboha kde. Strčil do něj trochu, ale nepodrazil ho. Pro mě je to sporné aj á bych to nepískl. Na druhou stranu takových penalt bylo odpískáno mnoho.

Reagovat
niflheim

Nejen ty ruce, ale ťuknul mu do té pravé nohy, proto takový blbý pád. Ale já to jebu, toto fakt nemá cenu dneska.

Reagovat
frankiefcb

Jinak mě je to docela jedno Reds i Ďábli jsou mi u řiti, ale docelam i vadí, když rozhodčí takovým způsobem ovlivní zápasy.

Reagovat
niflheim

Červenou si obhájí, penalta byla. To, že nepísknul na Suaréze - za to si může ten cymbál sám. Kdyby tomu zbytečně nepřidával a nebyl prostě...Suarézem.

Reagovat
frankiefcb

tak ze suarézem souhlasím. Přidal tomu hodně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

aha ty si zástancom toho, že pískať penaltu za každú kokotinu? Tak potom aj pencla na Aggera za to stiahnutie.

Nie ja zato niesom, ani na Luisa ani na Valenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tony to riadne dojebal ten brejk, to mali vyriesit uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

Byl z toho gol? Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej no

Reagovat
kiwwi

jj, obhajoval som to tam asi v 200 komentaroch, radsej tam nechod

Reagovat
frankiefcb

to je mi jasné, jelikož od Tebe jsem objektivitu, když jde o United v životě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi je v podstate genius, z neho maju ludia väcsi komplex, nez zo samotneho klubu, to sa len tak nevidi..

Reagovat
frankiefcb

Komplex těžko, ale dokáže lidi nasrat, když dokáže tvrdit furt to samé, když fakt je naprosto jiný.

Reagovat
kiwwi

ja som neobjektivny aj ked nic nenapisem, nespravis nic

Reagovat
frankiefcb

tomu nevěříím 2000 komentů a ty si nenapsal nic na obranu hráče United? tak to potom palec hore To bych u Tebe nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že on má komplex z celého Liverpoolu a jeho fans.

Reagovat
Godwinson

Já bych si nepletl "mít komplex" s tím, že ho má půl webu za kokota.

Reagovat
kiwwi

tak si to neplet

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, preto niekto napise, ze sice diskusiu vobec necital, ale je si isty tym, ze kiwwi tam radi, tak co to je?

Reagovat
Godwinson

To je smutná vizitka uživatele a ne komplex ostatních. Chová se jak píčus a podle toho ho mají lidé zařazeného, co je na tom překvapivého. Je na tom podobně jako Filip12, toho by už taky nikdo nikdy nebral vážně. Že tam výjimečně neřádil je jen výjimka potvrzující pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, kiwwiho prispevky citam dlhsie a dost casto a nevidim, kde sa chova jak picus..jasne, kazdy ma svoje dni, ale zeby sa choval jak picus?

Reagovat
Godwinson

Ano, jsem zastáncem toho, aby se věci nazývaly pravými jmény. Vždyť se podívej, jak to pod vzájemným zápasem s LFC vypadá. Má v tomhle podobnou zásluhu jako třeba jirka v Clásicu ...

Reagovat
kiwwi

co to trepes ty debil

Reagovat
vladis271

jesus, ved si mufan, jasné, že ti to tak pripadá.

Každý mufan ma tu má za pičusa (plus ešte hrubas a možno som na niekoho zabudol ) ale žiadny scouser im to nejde vyvracať (no rozdiel je ten, že jeho majú za pičusa všetci mňa len mufani a nejaké výnimy, dúfam teda ) tak nvm čomu sa divíš.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ze ho mate za picuva vy, je ok ..ja sa divim skor tomu, ze ho maju za picusa jak ty hovoris, vsetci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te nemam za picuse, ale za naivku, a uznej sam, ze zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cervena mi prisla v poradku

Reagovat
frankiefcb

Fakt, vždyť Evans šel oběma nohama napřed. Shelvey zasáhl první balon a nešel ani podrážkou napřed. shelvey byl kdyžtak faaulován.

Reagovat
frankiefcb

beru z5 zasáhli najednou balon, ale faul Shelviho to nebyl a už vůbec ne na redku, když tam šel Evans jako dobytek.

Reagovat
niflheim

Ale že Shelvey do toho neskočil jako idiot utržený z řetězu.

Reagovat
frankiefcb

http://ballsdot.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/09/shelveyred2.gif já si nemůžu pomoci, ale přijde mi to jako normální zákrok od Shelviho, kdy ani podrážka nejde napřed, aby se dalo hovořit o šlapáka.

Reagovat
Godwinson

Oba do toho šli jak dobytek, jediný rozdíl je, že Evans šel oběma nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked tam siel Evans jak dobytok, tak potom jak tam isiel Shelvey? mi to pride v Shelveyho podani ovela brutalnejsie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam skocil do toho jak prijebany

Reagovat
smazaný uživatel

a to je aj dovod preco mu dal cervenu, keby isiel do suboja jak Evans, tak im mozno neda kartu ani jednemu, ale takto dostal redku Shelvey zasluzene

Reagovat
frankiefcb

takže si myslíš, že kdyby Shelvey šel oběma nohama napřed, tak nedostane redku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak predstavujem si to tak, ze keby isiel do suboja jak Evans, tak sa obaja zrazia a je to ..tak ale prisiel do suboja neskor a eeste do toho brutalne skocil

Reagovat
frankiefcb

Kdyby tam šel jako Evans tak si polámají hnáty. Díky tomu, že šel z boku, tak si uchránil své nohy a i Evansovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Divej, Halsey nema k dispozici opakovanej zaber, aby si prepocital, kolik nohou tam kdo poslal. Sli tam oba hrozne, ale Shelvey tam sel jako utrzenej z retezu a ja jsem si hned po tom zakroku rikal, ze pravdepodobne pujde ven, protoze to vypadalo otresne, takovym zpusobem do souboju chodit nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tam sli obema nohama, Halsey vyloucil toho, ktery tam byl pozdeji

Reagovat
frankiefcb

musím oponovat Shelvey nešel obě nohama napřed.

Reagovat
kiwwi

Shelvey strihal...rovnaka kokotina ako ist rovno oboma nohami napred

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

střihl ž nekontrolovaně padali. Kdyby Evans do toho nevletěl nohama napřed a nelžel by, tak se ho Shelvey nedotknul. Oba do toho šli tvrdě to nepopírám, ale kdybych měl posoudit kdo šel tvrději, tak Evans a případně jeho faul. (na červenou bych to ani v případě Evanse neviděl).

Reagovat
Chazy

Kouká někdo na Sunday Football? Trande atd...

Zatím paráda, RGIII chystá gigantickej obrat, Stafford evidentně tak a hlavně - 49ers jsou asi poprvý za poslední rok a půl takticky horší tým v zápase, absolutně nemaj jak a naopak Vikingové tu "neprůchodnou" obranu dokážou občas přehrát...

Reagovat
Chazy

Lol a fumble... konec pro Frisco

Reagovat
Chazy

Njn, tak Vikings gigazmar a nevyužili fumblu ani na zdržení času, takže 49ers ještě budou mít šanci

Reagovat
Trand

Já koukám klasicky na Rams. Spousta ztrát a docela velká neschopnost Rams v útoku, Chicago má zase za druhou čtvrtku -8 yards. Kdyby Rams neměli toho dobrého kickera, tak jsou na tom dost špatně. Teď měl Jackson dva pěkné runy, ale předtím měl statistiky 7 runs a 13 yards. Bears brání pěkně teď.

Reagovat
Chazy

Jj, sleduješ jednu z nejlepších obran v NFL, hlavně Julius Peppers a Brian Urlacher patří mezi naprostou špičku. Peppers má asi nejtvrdší hit v NFL, má docela hustý videa na YT

Reagovat
Trand

Peppers měl 15 yard penalty, že strčil do hráče Rams po odpískání, po 3. downu, když Rams chybělo asi tak 13 yardů. A ten qb u Bears není teda nic moc, Bradford je o dost lepší.

Reagovat
Chazy

Jako Cutler není top 10, ale rozhodně házet umí, už byl i v Pro Bowlu

Reagovat
Trand

Nj, dneska teda nic moc, no. Já mám u Rams nejraději Amendolu, Richardsona a asi i Jacksona teda. Zuerlein má letos kopy 8/8, to je pěkný, dneska dal 56 yardů kick.

Reagovat
Chazy

Stejně by bylo lepší koukat na ty nejzajímavější zápasy

Reagovat
Trand

Nj, když já Rams asi fandím. Na ty zajímavější se ptám dole právě.

Reagovat
Trand

A koukám, do teďka jsem to nevěděl, přísáhám, že vlastník Rams je Kroenke, tak to musí být osud.

Reagovat
Trand

Jinak celý zápas se odehrává ve stylu první pass incomplete, pak hrajou 2x rush a posunou se akorát o 5 metrů dozadu, a pak to nakopnou. U obou týmů.

Reagovat
Chazy

koukám, že oba QB maj 13/25, to je smutný. A zrovna od Cutlera se docela očekává určitá kvalita. Bradford to má těžký.

Reagovat
Trand

Bradford je dobrej, minulej zápas byl skvělej. Ten Cutler nic moc, teď ale pěkně vyběhnul a udělal tak 20 yardů a jsou už na dosah TD.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te, pri remize v PO rozhoduje umisteni po zakl. casti, je to tak?

Reagovat
Chazy

Podle mě vzájemný zápasy. Loni to tak snad bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Winning percentage against this opponent during the regular season.

Mas pravdu, prehlidl jsem to.

Reagovat
Trand

Jinak na co koukat od 22:30? Přemýšlím Chargers a Broncos, ale asi vyhraje Denver, abych konečně viděl "toho" Manninga.

Reagovat
Chazy

Jj, navíc uvidíš dost dobrou obranu a Schauba. Ale nejlepší zápas by měl bejt Falcons vs Chargers, letos oba týmy 2-0, oba hrajou fakt parádně. Navíc tam uvidíš taky dva kvalitní QB + Julia Jonese, což je jeden z nejtalentovanějších WR, Tonyho Gonzaleze, jednoho z nejlepších TE všech dob atd. Moc zajímavej zápas to bude.

Reagovat
Trand

Tak teda Chargers, no. Minule jim myslím nějakej WR zahrál parádně.

Reagovat
Trand

Rosario to byl.

Reagovat
Trand

Nemáš stream? Všude mi ještě dohrávají zápasy. Pokud nic nenajdu, půjdu spát a zkusím stát na Bradyho a Rice.

Reagovat
Chazy

To fakt nemám

Reagovat
Trand

Aha, tak už tam hodili zase OT Lions. Tak já asi už půjdu, pokud se vzbudím, tak tu budu večer na Patriots.

Reagovat
Pettirosso

nakonec to moc zajímavej zápas nebyl

Reagovat
Pettirosso

asi ne, dostávají solidní čočku..

Reagovat
Trand

Já to myslel tak, že vyhraje u mě.

Reagovat
Pettirosso

jo tak já jsem teda takovou sadu nečekal, koukal jsem na začátek, když to přepli z Miami-NY, a byl jsem docela překvapenej, ten Houston je asi silnej neboco

Reagovat
Pettirosso

teď tu čočku pro změnu dostává Phila

Reagovat
Trand

Hm, tak je rozhodnuto.

Reagovat
Chazy

Rozhodčí právě kouzelně porušili pravidla v zápase 49ers - přezkoumávavali na videu situaci, která se podle pravidel přezkoumat nesmí

Reagovat
Trand

To stejný asi bylo i minulý zápas u Rams, hádám. Fisher challengnul situaci, která má být přezkoumávána automaticky a oni to nevěděli, přezkoumali to, dali Rams za pravdu. Komentátoři říkali, že byl Rams měli dostat nějakou penalizaci, ale nic nedostali.

Reagovat
Pettirosso

mám na tebe dotaz, nemáš link na stažení zápasů?

Reagovat
Chazy

Nene, nikdy jsem žádnej nestahoval. Ale zeptej se niflheima, ten jich stahoval spoustu.

Reagovat
Pettirosso

díky

Reagovat
Maresma

Tak sem těžce zklamaný, nasraný, ale hrdý na Liverpoolské hráče. Není hráč, kterej by nezasloužil pochvalu. Gerrard konečně zase výkon top class, ale...

efektivita opět žádná. Pořád nechápu jak mohla první půlka skončit bez gólů. Ta bojovnost a přímočarost ovšem byla úžasná, MU za první půlku nemělo ani náznak šance... Ze Shelveyho bude jednou top hráč, ale musí se trošku zklidnit, tohle fakt nezvládnul. Červená neměla být, šli tam oba stejně. Měl dát oboum žlutou a nikdo by neřek ani ň.

Rodgers je frajer. Poslat Susa na celej poločas proti MU chce mít koule a on mu to navíc splatil skvělým výkonem. Budoucnost je v naších rukách

Všecky důležitý momenty posouzeny ve prospěch hostů, tohle sudí těžce nezvládnul. Suarezova penalta mnohem jasnější než na Valenciu.

Nejslabší článek sestavy - Fabio Borini. Ten hráč nemá vůbec nic, čím by mohl být prospěšný pro top tým. Kdyby jsme měli strikera typu Cavani/Llorente, měli by sme mnohem víc bodů. Tohle je pozice, kde nás nejvíc tlačí bota, nikoliv křídlo.

Fans neskuteční, tomasinhovi zavidím jak vydra

Příště nic jinýho než 3 body neberu, to je povinnost...

In Brendan We Trust. YNWA

Reagovat
mr.Silver

V kolik bude MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

2325

Reagovat
mr.Silver

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking: John Terry retires from international football

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Nechápu tohle radování no, že jeden z nejlepších stoperů Anglie skončil s reprezentací..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo te nenuti to chapat, ja mam proste radost, ze hrac, kteryho nenavidim, uz nebude zaclanet v reprezentaci, o kterou se zajimam a kde bych mnohem radsi videl jiny hrace

Reagovat
kiwwi

si minule vravel ze ta Albion nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vravel, ze mu nefandim, to je neco trosku jinyho

Reagovat
kiwwi

tak ale ta reakcia je taka ako keby si im fandil

Reagovat
smazaný uživatel

Cim sympatictejsi vyber budou mit, tim vic jim budu prat. A tohle je hooodne velkej krok kupredu v tomhle ohledu

Reagovat
kiwwi

tak v podstate uz ostava len jeden velky krok a bude to OK...Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mi tam vadi jen Cole, Young a Rooney, ale vim, ze s tim poslednim jmenovanym se musim smirit, ti dalsi dva tam narozdil od nej vzdycky nebudou. Lamparda uz ani nepocitam

Reagovat
smazaný uživatel

tak, kazdeho tam mozu nahradit, okrem Rooneyho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To ste se vsichni modraci libali s Arbitrem nebo jak vas nakazil?

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že mě nikdo nenutí to chápat, vysvětloval jsem svou reakci..

Reagovat
smazaný uživatel

Terry says: "I feel the FA, in pursuing charges against me ... have made my position with the national team untenable."

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz je to vazne Super Sunday

Reagovat
kiwwi

konecne

Reagovat
vitasrp

Asi toho vyjebávání se svojí osobou má dost..

Na druhou stranu jsem si jist, že ho konec repre kariéry prostě bude mrzet - pro něj to byla obrovská čest a pocta a vždy na hřišti nechal úplně všechno..

Reagovat
Bayern +

Pan hrac!

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

ešte odtiaľ vykopať Colea a Younga, nahradiť ich Smallingom, Gibbsom a Chamberlainom a bude to vynikajúce.

Reagovat
A Seleção

Myslim,ze Cole ma Albionu jeste dost co dat.Youngova kvalita sla ovsem razantne dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Perfektní hráč, pro Albion obrovská ztráta... Ale jeho rozhodnutí asi chápu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A jak z toho pozname, ze se to tyka Hillsborough, kdyz to fanousci MU porad zpivaji Suarezovi i celymu LFC pri kazde prilezitosti?

Reagovat
kiwwi

novinari povedali

Reagovat
protiproudu

Ty se uplne vypatlanej, sundej si ty MU brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to bolo počuť aj počas zápasu. A to murderers patrí k čomu? K Suarezovi tiež? nebudte naivný.

Reagovat
vladis271

ak by som sa vyžíval v konšpiráciach tak veľmi jednoducho.

Nie je nato dôvod, Luis v tom zápase nič nevyvádzal, Evrovi ruku podal. Počas zápasu by sa to obhájiť dalo, ale po???

Ja som presvedčený o tom, že toto smerovalo K Hillsborough. Ale samozrejme môžem byť zaujatý, nejaký nescouser a neman, a niekto kto nesympatizuje ani s jedným ani s druhým??? Čo si o tom myslíte?

Reagovat
kiwwi

a vobec to nemohlo byt smerovane ako ironicky popevok na priebeh zapasu co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi hovno platny, ze ty ses presvedcenej

Reagovat
vladis271

"Ale samozrejme môžem byť zaujatý, nejaký nescouser a neman, a niekto kto nesympatizuje ani s jedným ani s druhým??? Čo si o tom myslíte?"

toto ti asi nezobrazilo, že?

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to jedno? Aj keby to mysleli tak, ako si myslíš ty, je to len pár pripitých idiotov, ktorí sú radi, že ich tím vyhral. Takých by sa dalo hafo nájsť aj u vás, len teda s tým, že ten pocit výhry bude u nich už troška zaprášený.

Reagovat
vladis271

pár? spieval to celý sektor, takže celý away

Reagovat
vladis271

Navyše okamžite potom nasledoval chant murderers

Vážne to nevidíte alebo nechcete vidieť?

Reagovat
smazaný uživatel

A čeho jiného by se to mohlo týkat?

Reagovat
vladis271

ževraj kauzy Luisa a Evry

proste celý away support, tak mnohokrát ospevovaný - totálny odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
vladis271

a hlavne to murderers hned potom, to je tak evidentné,

Reagovat
kiwwi

kdyz to fanousci MU porad zpivaji Suarezovi i celymu LFC pri kazde prilezitosti?

Reagovat
smazaný uživatel

'It's Never Your Fault' had been sung at every United game since the Suarez affair.

Reagovat
smazaný uživatel

a murderers? To je k čomu? Heysel/Hillsborough..výborný deň si vybrali

Reagovat
kiwwi

a ked bude video, ako fanusikovia LFC napodobnuju lietadielka, tak co napises?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže problem je v tom, že Ferguson vás volal po rešpekte, že chcete vylepšiť vzťahy a zabudnúť na posmešné chanty ktoré sa týkajú nešťastí. Vidím ako ste si jeho radu zobrali k srdcu Mufani

Reagovat
kiwwi

to jako mame ukazovat respekt len my? ci ako? nerozumiem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nečítal, ten list Fergusona ktorý vyzíval ako vašich tak aj našich fans aby nespeivali posmešné chanty na nešťastia. Snažil sa zmierniť napetie medzi oboma klubmy. To isté Gerrard ktorý vyzýval Suareza aby si potriasol rukou s Evrom atď- Ale tak keď sú mufani dobytok ta im to môže hovoriť aj Ferguson a nedajú si povedať.

Reagovat
kiwwi

kamaride, ja sa nezastavam fanusikov, ktori to spievali, ale pytam sa ta, to maju ukazovat respekt len fanusikovia MU? z viacerych zdrojov na twitteri som cital, ze fans LFC praskli nervy a zacali bucat na Evru, napodobnovat lietadielka a pod....tak co, respekt len z jednej strany alebo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ste to spievali už počas zápasu. Tuším v 60tej minúte a potom to na videu. Tak máš jasné, že niektorím po tom rupli nervy a začali robiť to isté. + ešte keď si zoberieš priebeh zápasu. Ale tím nechcem povedať, že je to dobré že robili lietadielka. A je rozdiel medzi individualitami ktorým praskli nervy a celým fans sektorom.

Reagovat
kiwwi

celym fans sektorom? to si jak zistil...mimochodom bolo ich tam "az" tisic

Reagovat
vladis271

že bučali na Evru?? a vy ste nebučali na Luisa, čo to tu predvádzaš. ved to bolo počas zápasu. ukáž mi link na tie lietadielka. Si zúfalý, už len nejaký komentár od scottíka, o ti pomôže

Reagovat
vladis271

že sú idioti, teda aspoň ja, o tom môžeš byť presvedčený, ale pochybujem, že ich to bude spievať (koľko vás tam dnes bolo? ) Jednoducho celý pokus o zmiernenie napätia totálne zlyhal, dokonca si myslím, že nepriateľstvo ešte zosilnelo.

Reagovat
kiwwi

ja som sa uz k tomu murderers vyjadril...toto sa nemalo stat, zvysok je OK

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja sem to video vypnul, jak ten prvni chant skoncil Tak v tom pripade uz je neobhajuju. Vsechny kluby maji v supportu vylizance, je mi lito tech ostatnich, kteri jsou s nima hazeni do jednoho pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, přesto je to zcela evidentní...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Lidský odpad a špíny, tohle je fakt hnus

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre Koscielnyho.

Reagovat
herbage

Reagovat
afc

A pre cele muzstvo ako bojuju a makaju

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Sice se ještě před každým zápasem trochu bojím, že už přijde ten typický moment, kdy to podcení nebo se na to vybodnou, ale pořád nic. Radost pohledět.

Reagovat
afc

Velke zapasy vacsinou vzdy odmakaju a aj v sobotu proti Chelsea som si tym isty.To podcenenie asi pride,ale ak bude fungovat obrana ako doteraz,tak mozno nas ani to nebude stat body,ale na to asi netreba spoliehat.Na to tam je Wenger,aby ich dokazal poriadne namotivovat.Zacinam mat tento novy tim neskutocne rad.

Reagovat
Counter

jj, já taky. Jim prostě nemůžeš moc vyčítat, i když bude výsledek slabší, protože víš, že se opravdu snažili a dali do zápasu všechno. Vážně mám z Arsenalu po delší době pocit, že to je vyzrálý tým, který je schopen podávat dlouhodobě vyrovnané výkony. Tak snad mě nevyvedou z omylu

Reagovat
afc

Reagovat
herbage

hlavně příchod Cazorly ten tým neskutečně herně pozvedl. A to ještě čekáme na návraty Jacka, Baca a Rosy. Jak já se těším

Reagovat
Trand
Reagovat
afc

Ale su rychli.Pred par hodinami este so mnou chlastali A hodnotenie je v pohode.Merte a Jenkinson ma dnes velmi milo prekvapili.Len tak dalej.

Reagovat
Trand

Jj, většinou to mívají tak 2-3 hodiny po zápase a zrovna Mexa a Johnyho mám z toho webu rád.

Reagovat
afc

jj obaja v pohode chalani:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se bojuje o zaklad

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Shutter Island, dost dobrej film

Reagovat
kiwwi

vraj kniha lepsia, ale este som sa k nej nedostal...kazdopadne Leo je pan herec

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je

Reagovat
Ligter

Reagovat
Honza Matoušek

Pro mě rozhodně lepší zážitek než z Inception.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka se těším na ten připravovaný film s ním, co na to běží trailery v kinech. Obraz a hlavně barvy tam vypadají neskutečně.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção

OT: Je nekde mozny shlednout pripadne stahnout highlights z dnesniho dne? Diky

Reagovat
Counter

*zhlédnout. A určitě to možné je, teda jestli chceš sestřih všeho důležitého v jednom celku, tak si musíš počkat na MOTD (začíná za nějakých 10 min, stream není problém najít), v opačném případě stačí projet stránky jako http://www.101greatgoals.com/ nebo http://is.gd/WQmacP

Tam najdeš vždycky sestřihy k jednotlivým zápasům.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

skurveny proxac

no nic, aj tak to nerad sledujem v tej biednej kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo stream na MOTD? diky

Reagovat
protiproudu

Moc vtipny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nás proti SS Naziu zařízli, ale tohle je zlý sen pro scousers...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze az na penaltu pro MU vsechno posoudil spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale ta Redka byla výsměch. Evans tam šel ještě hůř než Jonjo. Měl jenom štěstí že vzal balon dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovacky vypadal Evans taky hrozne, ale v realnym case tam sel Shelvey jako prase, cervena byla opravnena. Rozhodne to nebyl zadny vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo když proti sobě skočí dva hráči oběma nohama napřed, tak bych je buď vyhodil oba (což by nedávalo žádný smysl) nebo ani jednoho. Žlutá by byla ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to vsechno vis z opakovanyho zaberu, ten Halsey nemel k dispozici. Shelvey tam skocil jako premotivovany prase, takze se cervene karte vubec nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej to že tam šel Evans jak idiot jsem viděl okamžitě. Kolikrát jsme se tady bavili o tom, že obě nohy napřed jsou zhovadilost. Skočili proti sobě, end of story.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses dobrej, ja nejaky provineni Evanse rozpoznal az z druhyho opakovanyho zaberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn to to tvoje Mufanské srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemas zapotrebi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

presne jak to ted rozebiraj v MOTD Halsey 10/10 bez chyby a ja s nima souhlasim proste piskal rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Redka a pencle podle mě oboje špatně posouzený. Ve studiu jsou vždycky strašně smířliví s rozhodčíma a musí to být fakt kokotina aby ho nepodrželi. Když se ale podívám na zákrok na Valenciu...to by bylo penalt, kdyby se každý takový pískal. Redka viz výš. Nepřišlo mi to jako výborný výkon od rozhodčího.

Reagovat
Tomekcz

jasne do nej vrazil rukama do zad, jeho blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kompas Gervinho

Reagovat
protiproudu

Ty vole gervais netrefi ani vrata od stodoly... hrozny.

Reagovat
I am Mancunian

Kompany

Reagovat
pa3ce

Friedel zreje ako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No s takovým výkonem to bude příští týden na Old Trafford výprask jak blázen. Musel by se asi stát zázrak, aby jsme zrovna letos to prokletí zlomili.

Reagovat
Counter

*abychom

Reagovat
j_mrazik

Pánové, dá se někde dodatečně podívat na vysílaný MotM? Včera jsem usnul a v sobotu pařil.

Reagovat
j_mrazik

*MotD.

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahni si. Najlepšie z torrentu.

Reagovat
j_mrazik

To jsem chtěl slyšet. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

900. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele