Anglická Premier League - preview 33. kola

18.04.2009, 08:14, aktualizováno 22.04.2009, 08:41
Previews
Dnes se v Premier League střetne Manchester United proti Portsmouthu a může se utrhnout Liverpoolu, který včera jen remizoval s Arsenealem. Ve druhém zápase nastoupí Chelsea doma proti Evertonu, s nímž se utká i ve finále FA Cupu.
Portsmouth FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Pokud vše půjde podle předpokladů, měl by se jak Bolton, tak Portsmouth s největší pravděpodobností zachránit. Třebaže takoví Pompey mají oproti Newcastlu k dobru pouhé čtyři body, jejich aktuální forma je nepoměrně lepší. A podobně je na tom i o něco lépe postavený Bolton.

A nejsou to jenom Straky, kdo oproti Portsmouthu tápe. Také Boltonu se může tak akorát zdát o čtyřech zápasech v řadě bez porážky. Na druhou stranu Trotters zase tolik bodů neztrácí prostřednictvím remíz, zatímco těch Pompey poslední dobou sbírají jako máku. Hned ve čtyřech z minulých šesti případů si Blues se svým soupeřem bodový zisk dělili. Proto také zvítězili jen dvakrát v horizontu šestnácti kol - pokaždé však již pod vedením Paula Harta. Ten rovněž se svými ovečkami dosud neukočíroval jen jediné utkání, to domácí s Chelsea, což mu nelze pořádně vyčítat. Portsmouth se tedy náramně zvedá a vcelku neomylně míří za účastí v sedmém po sobě jdoucím ročníku Premier League. To by bylo pro tým, ještě před nedávnem de facto odsouzený k záhubě, ohromné zadostiučinění, přestože již zažil povedenější sezony. Koneckonců pro příklad nemusíme chodit daleko, vždyť třeba loni na tom byli Pompey o neskutečných 16 bodů lépe než teď ve stejné fázi.

Jak už bylo řečeno, Wanderers jsou sice na krásném 12. místě, avšak oproti Portsmouthu se bůhvíjakou formou rozhodně nepyšní. A to i navzdory faktu, že v minulém kole umně potrápili londýnskou Chelsea, když se z hotového bahna obdivuhodně vyhrabali tak, že nakonec klidně mohli na Stamford Bridge bodovat. Dvěma zápasům bez prohry totiž předtím předcházelo pro změnu období dvojzápasu bez bodového zisku. Zkrátka na Trotters poslední dobou sázet neradno. I když pár jistot byste přeci jen našli. Kupříkladu venkovní duely Bolton zpravidla nezvládá (mimo Reebok Stadium osmkrát v řadě nevyhrál), stejně tak jako mu dělá monstrózní problém udržet čisté konto (takový kousek se mu povedl jen jedinkrát z posledních 20 pokusů). I díky těmto neduhům bude mít Megsonův soubor co dělat, aby dostál svému předsezonnímu plánu. Ten chtě nechtě zněl "umístit se v první polovině tabulky", neboť dlouhých šest let Bolton neobsadil dvakrát po sobě příčku mezi horšími deseti. Tak nač to letos nedodržet?

Karetní trest naordinoval Glenu Johnsonovi pouze jednozápasový odpočinek, takže Younes Kaboul vinou jeho návratu patrně usedne mezi náhradníky. Zpět do služby se hlásí i záložník Davis, jenž se o místo v základní sestavě popere s Hughesem.

Nigerijský internacionál, stoper Danny Shittu, sice po kolizi s Drogbou odkulhal ze zápasu s Chelsea, avšak po intenzivním léčení jeho bolavého kotníku by mohl být okamžitě znovu připraven. Pokud se stihne dát včas do pořádku, zřejmě Megson nebude mít důvod měnit složení zahajovací jedenáctky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Middlesbrough FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Boro v minulém kole vykřesalo opět naději na záchranu, kterou se bude snažit potvrdit v tomto kole proti rozjetému Fulhamu.

Duel s Cottagers přichází pro svěřence kouče Garetha Southgatea skutečně v tu nejhorší možnou dobu. Londýňané, kteří většinu letošních zápasů na hřištích soupeřů byli neschopni vyhrát, najednou chytli mimo svůj stadión nebývalé dobrou formu. Oba poslední duely, s Boltonem a naposledy také s Manchesterem City, vyhráli v poměru 3:1 a nyní se tak mohou vyhřívat na hodně uspokojivém osmém místě. "Rozhodně nejsme pod takovým tlakem jako Middlesbrough," uvědomuje si kouč hostujícího celku Roy Hodgson. "Pod tlak nás dostává akorát naše dobrá forma a cíl skončit co nejvýše," pokračoval Hodgson.

Middlesbrough ztrácí na první záchranné místo po minulé výhře nad Hullem už jen dva body, a tak opět začíná věřit, že půjde nahoru a prvoligovou příslušnost zachrání také pro příští sezónu. "Hráči opět poznali, jak je těžké vyhrávat zápasy. V současné době nemohou hrát jen pěkný fotbal, musí se z nich stát především bojovníci. Dali jsme sami sobě naději a v sobotu můžeme své šance zvýšit," prohlásil manažer Southgate. Jeho hráči musí zlepšit především ofenzivní část hry, jelikož společně s West Bromwichem jsou jedinými celky, které dosud nezaznamenaly třicet branek. Na druhou stránku, na svém stadiónu zaznamenali v šestnácti zápasech pouhé čtyři porážky.

Brad Jones, který měl po posledním zápase Middlesbrough problémy s prstem, bude opět připraven. V tu nejlepší dobu se dost možná vrátí zpět do týmu záložník Didier Digard, hrát ale nemůže kvůli problémům s kolenem Emanuel Pogatetz. Gary O’Neill je pro změnu pod disciplinárním trestem. Ve Fulhamu je situace stejná jako před týdnem - starty Kallia a Gery jsou ve hvězdách, zbytek týmu je však v pořádku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Překvapení posledních kol ze Stoke má šanci udělat zřejmě rozhodující krok k záchraně. Ve velmi vyhecovaném zápase s Blackburnem půjde skutečně o hodně.

A nejenom u Potters. Pro Rovers by měla výhra mnohem větší cenu, jelikož jsou posledním třem příčkám o něco blíže. Bezprostřední ohrožení jim však nehrozí, jelikož na osmnáctý Newcastle mají náskok čtyř bodů. Naposledy se však Blackburn příliš nepřevedl - ze hřiště Liverpoolu si odvezl vysoký debakl 0:4. Na Anfield Road byl téměř bezmocný a kouč Allardyce pochopitelně neměl příliš důvodů k radosti. "Možná nevyhrajeme zápas proti Liverpoolu, v žádném případě ale nemůže prohrát tak vysokým rozdílem," zlobil se na své svěřence. I když to tak možná nevypadá, také tentokrát bude na Blackburn čekat těžký soupeř.

Ne náhodou jsou Stoke doma jedním z nejlepších celků celé soutěže. Do zdárného konce dovedli hned osm zápasů, v dalších pěti se rozešli se svým protivníkem smírně a pouze třikrát odcházeli se sklopenou hlavou. V současné době mají na svém kontě o dva body více než Rovers, tudíž rovných třicet šest. Další tři by se určitě hodily, jelikož kouč Tony Pulis tuší, že ve zbytku sezóny se může stát cokoliv. "Na programu je ještě šest zápasů, dolů tedy stále můžeme spadnout. Hráčům jsem neřekl počet bodů, který by měl teoreticky stačit na záchranu, jelikož přesný počet nikdo nezná," zdůraznil Pulis. Stoke se v současnosti pyšní nejlepší formou za celý letošní ročník. Z posledních sedmi zápasů prohráli jediný.

Domácí manažer Pulis do utkání zřejmě pošle stejnou sestavu jako v minulém utkání s Newcastlem. To znamená také s Jamesem Beattiem, který utržil nepříjemné zranění hlavy, které si vyžádalo dvanáct stehů. Hrát tak zřejmě nebude pouze Diao. V táboře Blackburnu panuje spokojenost. Před tímto velmi důležitým duelem se totiž do sestavy vrací El Hadji Diouf i Morten Gamst Pedersen. Ovšem mimo hru jsou Roque Santa Cruz, Brett Emerton, Jason Roberts a Steven Reid.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - West Ham United  (sobota 16:00)
Krize Aston Villy nebere konce, její fanoušci už téměř zapomněli, jaké je to slavit vítězství. Hlavně proto věří, že se dočkají konečně nyní proti West Hamu United.

Příznivci birminghamského velkoklubu si musejí připadat jako ve zlém snu, ze kterého se ještě neprobudili. Jejich oblíbenci totiž už nevyhráli rovných deset utkání. Po bojích na čele tabulky přišlo kruté vystřízlivění. Villans se propadli na pátou příčku, na Ligu mistrů mohou zcela jistě zapomenout a svou pozici nyní navíc musí hájit před nebezpečným Evertonem.

Kouč Martin O’Neill ovšem doufá v lepší zítřky. "Na hráčích je vidět dobrá nálada a cítím, že vítězství by mělo opět přijít," myslí si bývalý manažer Celticu Glasgow. Villa v minulém kole se štěstí vybojovala v nesmírně důležitém duelu s Evertonem remízu 3:3, i když prohrávala už o dvě branky.

West Ham během minulé soboty po pěti kolech opět prohrál a o své současné sedmé místo, na které si brousí řada celků zuby, bude ještě muset pořádně bojovat. Hodně dotírá především Fulham, před nímž má WHU náskoku pouhého bodu.

Hammers mají Ville co vracet, těsně před Vánocemi jí totiž nešťastně podlehli. "Když jsme s nimi naposledy doma hráli, cítili jsme, že nám štěstí nepřálo," zavzpomínal manažer Gianfranco Zola na duel, který rozhodl vlastní gól Lucase Neilla. "K zápasu tentokrát půjdeme bez jakéhokoliv strachu," pokračoval italský kouč.

Aston Villa v poslední době mnoho dobrých zpráv nezažila. Kromě nepříliš vydařených výsledků přišla také o kanonýra Gabriela Agbonlahora. Anglický reprezentant si poranil podkolenní šlachu a stále není jisté, kdy bude opět připraven hrát. Vrátit by se však mohl Emile Heskey. Jistě však nenastoupí trojice Cuellar, Sidwell a Bouma, který navíc musel na další operaci kotníku.

Ani na druhé straně není situace příliš růžová, naopak ještě horší. Kouč Zola jen tajně doufá, že bude moci opět využít služeb Radoslava Kováče. Podobná situace je také u dalšího záložníka Scotta Parkera. Kromě nich je už nyní však zcela jisté, že v zápase se fanouškům neukáže Carlton Cole, Dean Ashton, Valon Behrami, Danny Gabbidon a Jack Collinson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Hull City  (sobota 16:00)
Skutečně kruciální bitvu svedou v sobotu na Stadium of Light celky Sunderlandu a Hullu. Obě mužstva budou takřka jistě válčit o záchranu až do posledních okamžiků letošní sezony a právě jejich vzájemné měření sil může o lecčems napovědět.

V otázce aktuální formy si spolu oba soupeři opravdu v ničem nezadají. Sunderland prohrál v každém z předešlých čtyř kol a spolu s Newcastlem se přetahuje o titul v současnosti nejhůře hrajícího týmu Premier League. Zajímavá paralela se nabízí, když nahlédneme do historie za účelem zjištění, kdy naposledy Black Cats nebodovaly pětkrát v řadě. Stalo se tak totiž koncem ligového ročníku 2005/06, který byl pro Mackems po všech stránkách strašidelný a také vyústil v potupný sestup s pouhými patnácti body na kontě. Pouhá čtvrtina vyhraných utkání z celkových 32 tedy nedává tušit, že by si měl Sunderland oproti loňsku polepšit. Tehdy finišoval na patnácté příčce, což je doteď jeho nejlepší umístění od sezony 2000/01, kdy skončil sedmý. Snad jen skvělá bilance proti nováčkům, na něž v posledních třech případech pokaždé Černé Kočky vyzrály, dává červenobílým do soboty naději na úspěch.

Třebaže by se správný tým neměl příliš ohlížet na soupeře a těšit se z cizího neštěstí už vůbec ne, v téhle chvíli je to celkem nasnadě a i by to mohlo být Sunderlandu k užitku. Hull na tom totiž není o nic lépe. Vyhrál jen jednou v předešlých 16 kolech, přičemž posbíral pouhé dva bodíky z možných dvanácti. Navíc vlastní druhou nejhorší defenzivu v lize a poslední dobou zpravidla nevstřelí víc jak jednu branku, přestože v jeho zápasech dosud padlo nejvíce gólů (91). To svědčí mimo jiné právě o tragičnosti obrany Tigers, jíž v tomhle směru "předčí" jen zadáci trpaslíka z West Bromwiche. Pokud Hull takový neduh co nevidět nespraví, může si pomalu rezervovat jízdenku do League Championship, neboť závěrečný los k němu nebyl ani zdaleka přívětivý. Schází mu ještě sehrát duely Liverpoolem, Aston Villou či Manchesterem United, pročež jsou Tygři i přes slušné postavení v tabulce žhavými kandidáty na sestup.

Kieran Richardson co nevidět plánuje návrat na prvoligové trávníky a nejspíše odstartuje již tuto sobotu. Fit je rovněž duo Dean Whitehead-Andy Reid. Místo v základní sestavě by si rád vydobyl také Malbranque, zatímco zraněná dvojice McCartney-Healy na něj může rovnou zapomenout.

V Kingstonu upon Hull netrpělivě vyčkávají výsledky fyzických testů dua Cousin-Mendy. Jejich invaze do zahajovací sestavy by Tygrům určitě pomohla. Zato hříšný Ian Ashbee je ze hry o základ venku, přičemž brankář Myhill je odhodlaný konkurovat Mattu Dukeovi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (neděle 14:30)
Sezóna rychle utíká a do konce již zbývá pouhých šest zápasů. A právě ty rozhodnout o tom, zda uvidíme Newcastle také příští rok mezi elitou v Premier League. Jeho situace zatím není nejlepší, může jí ale vylepšit už proti Tottenhamu, na jehož hřiště si jede pro vítězství.

Straky zatím skutečně nemusejí házet flintu do žita. Ve zbývajících duelech totiž hrají všechny klíčové a rozhodující zápasy na svém trávníku. V St. James Parku přivítají ještě Portsmouth, Middlesbrough a Fulham. I kdyby je všechny vyhráli, ani devět bodů jim stačit však nemusí, a proto chtějí přivést také nějaké uspokojivé výsledky z půdy soupeře. Jenže bude je čekat těžký boj, Tottenham je totiž zřejmě nejpřijatelnější soupeř. Dále totiž hrají v Liverpoolu a Aston Ville.

"Už si nemůže dovolit ztratit další zápasy," ví moc dobře manažer Newcastlu Alan Shearer, který si však v novém působišti zatím příliš slavně nevede. Za poslední dva zápasy vytěžil pouze bod. "Během týdne jsme měli na programu několik tréninků a nyní se to pokusíme přenést také na hřiště. Budeme za náš klub bojovat až do konce," pokračoval bojovně bývalý elitní kanonýr.

Tottenham na Newcastle neumí, což v několika minulých vzájemných zápasech předvedl. Ze sedmi utkání jich rovných šest prohrál. Toto prokletí by nyní ale rád změnil. Narozdíl od svého současného soupeře se totiž může pyšnit o poznání lepší formou, kterou potvrdil také posledně proti West Hamu United, kde hubené vítězství 1:0 zařídil Roman Pavljučenko. Doma jsou Spurs nebezpeční a navíc v šestnácti duelech dostali pouhých devět branek, tudíž se budou muset střelci Newcastlu hodně snažit, aby dokázali dostat míč do brány Tottenhamu.

Jermain Defoe, který si poranil nohu v lednovém zápase se Stoke, se co nevidět vrátí a stihne tak závěr sezóny. Tentokrát však schopný nastoupit ještě nebude. Nad straty útočníka Pavljučenka a záložníka Jenase se vznáší soumrak nejistoty, po disciplinárním trestu se ovšem vrací Wilson Palacios a zpět je také Alan Hutton.

Celý týden byl mimo hru hostující Obafemi Martins, ale i přesto je tu podle kouče Shearera alespoň malá šance, že by do utkání zasáhnul. Zpět je konečně australský reprezentant Mark Viduka, jenž bude plně k dispozici. Zdravotní problémy trápily dále Jose Enriqueho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
V Manchesteru se potkají dva celky, které jsou v současné době bez formy. Domácí City se střetnout s West Bromwichem Albion.

Největším problémem nevalných výsledků Citizens je především mizivá efektivita při střílení branek. Pouhých šest branek za posledních deset utkání hovoří za vše. Mimo svůj stadión jsou Citizens naprosto bezmocní, v minulém kole ovšem padli také na svém trávníku, když nestačili na Fulham, i přesto, že po gólu Irelanda vedli.

Kouč Mark Hughes by ale rád na tento zápas zapomněl a navázal na předchozí domácí duely, kdy jeho svěřenci porazili jak Sunderland, tak také Aston Villu. Ve čtvrtek však vypadli z Poháru UEFA, kde jim proti Hamburku nestačila ani výhra 2:1, jelikož v prvním zápase podlehli 1:3. Povzbuzující zprávou pro Hughese je alespoň stav záložníka Wrighta-Phillipse, jehož trápilo zranění kotníku, tentokrát by ale měl být v pořádku. Hrát může i Richard Dunne, který sice viděl v pohárovém zápase s Hamburkem červenou kartu, ale jednozápasový distanc platí pouze evropské poháry.

West Brom a Manchester City jsou v letošním ročníku nejčastěji prohrávající celky. Baggies venku ze šestnácti duelů hned jedenáct prohráli a nyní mají na kontě pouhých sedm bodů. Proti Citizens se jim však daří poměrně dobře a budou toho chtít dozajista využít. Také první letošní duel dokázali dovést do vítězného konce, když v samotném závěru utkání rozhodl Roman Bednář. Záchrana West Bromu je už spíše teoretická, manažer Mowbray chce ovšem bojovat do poslední šance.

Hostující fanoušci mohou zapomenout na to, že by v utkání viděli hrát obránce Sheltona Martise. Postrádat pravděpodobně budou také opět útočníka Romana Bednáře, který je stále nejlepším střelcem týmu, a to i přesto, že se naposledy trefil pár dnů po Vánocích. Český reprezentant má problémy s kolenem. Hrát nemůže ani Ishmael Miller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.45 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (úterý 21:00)
Liverpool pokračuje ve stíhací jízdě za Manchesterem United, v úterním zápase ho ale čeká těžký soupeř. Londýnský Arsenal by si rád spravil chuť po nevydařeném semifinále FA Cupu, Liverpool ale čeká na anglický titul neuvěřitelných 19 let.

Oba týmy za sebou nemají příliš povedený týden. Zatímco Liverpool v Lize mistrů nestačil na Chelsea a nakonec vypadl ve čtvrtfinále, Arsenal ve Wembley podlehl 1:2 stejnému soupeři a z postupu do finále se neradoval. Kanonýři ve svém duelu přílišnou ofenzivní krásou nenadchli. Proti zkušenému týmu Chelsea vyběhlo, jako již tradičně, několik mladíků. Přestože se mladší tým ujal v první půli vedení díky Theo Walcottovi, londýnské derby skončilo lépe pro Blues, když rozhodující gól vstřelil Didier Drogba. Svěřence Arséna Wengera ale čeká ještě jiný semifinálový zápas ještě prestižnější soutěže - Ligy mistrů. V ní nastoupí proti Manchesteru United.

"Máme před sebou několik důležitých zápasů, které bychom mohli zvládnout. Vítězit je to, proč žijeme. Nechceme hrát pouze o čtvrté místo. Chceme se přiblížit Liverpoolu a špičce tabulky. Třetí místo je důležité, druhé místo je důležité. A první? Člověk nikdy neví," zhodnotil situaci svého týmu Wenger.

Stejně jako Arsenal bojoval o postup až do konce i Liverpool. Přestože na svém stadionu podlehl loňskému finalistovi 1:3, dokázal s favoritem zápasu držet krok celých devadesát minut. Naději na postup mu vzal až v 89. minutě Frank Lampard, který svým gólem uzavřel na konečných 4:4.

Liverpoolu jde v úterním zápase o hodně, jeho fanoušci čekají na titul již téměř dvacet let. V případě úspěchu proti Arsenalu by se Liverpool dokonce posunul s náskokem dvou bodů na první místo. Druhý Manchester United by ale stále měl dva zápasy k dobru. Benítezův tým má ale v Premier League velice dobrou formu, když vyhrál svých posledních šest zápasů. Naposledy truchlil po porážce 0:2 od Middlesbrough, předtím ale držel dlouhou čtrnáctizápasovou sérii bez porážky. Arsenal je na tom v lize ještě o něco lépe. Neprohrál již neuvěřitelných 18 zápasů v řadě.

Gunners se ale proti Liverpoolu tradičně nedaří, oproti ostatním týmům s ním ztrácel vůbec nejčastěji - třiapadesátkrát. Naposledy pak vyhrál na podzim roku 2006, na svém hřišti zvítězil 3:0. V posledních pěti zápasech těchto týmů se ale hned čtyřikrát urodila remíza 1:1, třikrát to pak bylo v Premier League.

Na svém stadionu jsou ale hráči Reds k nezadržení. V domácí soutěži zde neprohráli již od konce roku 2007, když si cennou výhru odvážel Manchester United. Zároveň zde v posledních dvanácti zápasech hned devětkrát udrželi čisté konto. V defenzivě se ale může liverpoolskému celku Arsenal snadno rovnat. V roce 2009 obdržel v lize pouze pět branek, což je vůbec nejméně. V posledních devíti zápasech mimo Emirates Stadium navíc ani jednou neprohrál. Na druhou stranu, v posledních deseti zápasech ani jednou nevyhrál hostující celek.

Kromě přestřelky z Ligy mistrů se v posledních dnech mluvilo o Liverpoolu i z jiného důvodu. Do trenéra Reds se totiž opřel jeho protějšek z Manchesteru United - Alex Ferguson, podle kterého je Rafael Benitez arogantní. Ferguson tak usoudil po Benitezově gestu po druhém vstřeleném gólu proti Blackburnu Rovers. "Byl to znak přezíravosti a opovržení. Nevzpomínám si, že by tohle jiný trenér Liverpoolu v minulosti udělal, bylo to nevhodné," nechal se slyšet skotský kouč. Podle liverpoolského asistenta trenéra Sammyho Leeho ale jeho kolega rozhodně přezíravý ani arogantní není.

"Jednu věc, kterou vám zajisté mohu říct je, že Rafa rozhodně není arogantní," řekl bývalý záložník červených. "Jakákoli gestikulace, kterou během zápasu dělá, je na naše hráče a na nikoho jiného," uzavřel asistent trenéra Liverpoolu.

Prestižní zápas mezi dvěma týmy z Big 4 se bude nést také ve znamení zranění. Na obou stranách budou chybět klíčoví hráči. Největší ztrátu pro domácí bude jistě znamenat jejich kapitán - Steven Gerrard, autor letošních třinácti gólů. Mnohem větší ztráty ale hlásí z Londýna. Mimo hru jsou elitní útočníci Adebayor s Van Persiem, ti dohromady nastříleli téměř polovinu gólů Arsenalu. Problémy bude mít Arsene Wenger i v obraně, na marodce jsou stále Gael Clichy, Johan Djourou a William Gallas. Do sestavy by se naopak mohl vrátit bek Sagna a útočník Eduardo.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Arbeloa, Carragher, Agger, Aurelio - Mascherano, Alonso - Kuyt, Lucas, Riera - Torres
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Eboue, Toure, Silvestre, Gibbs - Walcott, Song, Fabregas, Nasri - Aršavin, Eduardo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.65 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (středa 21:00)
Chelsea se sice ještě sice nevzdala šance získat na mistrovský titul, jenže tento cíl je v jejím případě už spíše jen zbožné přání. I přesto chce ale vyhrávat všechny zápasy a ani ten nadcházející nebude výjimkou. Na vlastním hřišti přivítá celek Evertonu.

Diváci se tak mohou těšit na souboj týmů z popředí tabulky a tudíž o kvalitní fotbal je předem postaráno. Pro Toffees je to navíc první příležitost, jak se konečně dostat na páté místo před Aston Villu. Museli by však na půdě Stamford Bridge vyhrát, jelikož na protivníka z Birminghamu ztrácí v současné době dva body.

Everton předvádí venku na jeho poměry velmi dobré výkony, ale se třemi body tentokrát kouč David Moyes zřejmě moc počítat nemůže. Do karet mu totiž nehraje několik aspektů, a to především skutečnost, že v neděli jeho hráči sehráli semifinálový zápas FA Cupu proti Manchesteru United, jenž musely rozhodnout až penalty po třicetiminutovém prodloužení. Pozitivní zprávou je alespoň postup, který Toffees vybojovali opět po několika letech. Jenže liverpoolští borci neporazili Chelsea už více jak osm let, konkrétně osmnáct zápasů.

Proti Manchesteru hrál útočník Luis Saha po nemoci celých sedmdesát minut a v pořádku je také tentokrát. Dá se tak očekávat, že vytvoří útočnou dvojici s Joem. Jinak se v táboře Evertonu nezměnilo téměř nic. Mimo hru jsou stále Yakubu, Anichebe a pochopitelně i Arteta.

Také Chelsea měla o víkendu místo normálního ligového kola těžký zápas ve FA Cupu. Ovšem i Blues byli úspěšní, a tak je už nyní jisté, že se střetnout ve finále právě s Evertonem. Tento zápas tak může být pro Guuse Hiddinka a jeho hráče zatěžkávací zkouškou a přípravou na to, co je bude čekat.

Chelsea pod taktovkou nizozemského kouče si vede hodně slušně - v lize ze sedmi zápasů vytěžila osmnáct bodů, když zatím podlehla pouze Tottenhamu. K tomu všemu se povedlo Hididnkovi probudit spícího kanonýra Didiera Drogbu, který opět nahání svým protivníkům strach a nejinak tomu bude určitě u obránců Evertonu. Vždyť samotný Arsene Wenger nazval reprezentanta Pobřeží slonoviny zabijákem.

Chelsea se v posledních zápasech skutečně rozstřílela. Za minulých pět zápasů vsítila rovných patnáct branek. Na druhou stranu je ale nutno říci, že defenzíva týmu si nevedla nijak oslnivě, především v zápase s Boltonem, kdy během necelé desetiminutovky inkasovala hned třikrát. Tentokrát navíc bude opět postrádat pravonohého obránce Joseho Bosingwu, dále také jeho portugalské krajany Deca, Paula Ferreiru a samozřejmě Joea Colea.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.85 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31225454:2171
2.Liverpool FC322010259:2170
3.Chelsea FC32207555:2067
4.Arsenal FC321710554:2861
5.Aston Villa32158948:4253
6.Everton FC321410847:3452
7.West Ham United321281237:3644
8.Fulham FC3211101133:2843
9.Tottenham Hotspur321181338:3641
10.Wigan Athletic321181331:3641
11.Manchester City321151647:4238
12.Bolton Wanderers321141739:4937
13.Stoke City32991432:4836
14.Portsmouth FC318101334:4834
15.Hull City328101436:5534
16.Blackburn Rovers328101435:5434
17.Sunderland AFC32881630:4332
18.Newcastle United326121437:5230
19.Middlesbrough FC32791625:4730
20.West Bromwich Albion32671928:5925
Zbývající zápasy
13.05. 21:00Wigan Athletic - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (136)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta villa to je hruza predtim rikali ze by si radi zahrali LM a ted budou radi za pohar UFA

Reagovat
minoLFC

potom ako posrali zápas s ManU kde boli jasne lepší, si to ani nezaslúžia..

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke 1,

Villa 1,

Sunderland X

Reagovat
smazaný uživatel

cely PL vikend bez BIG4

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle united je v upa mega v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

drž rypák

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland jisto jiste 1 stoke budou radi moc radi za plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

doma s Blackburnom ? nevtipkuj

Reagovat
vodka

Rovers se vrací Diouf s Pedersenem, navíc jim ide o holé bytí a nebytí... Ty si nepamatuješ tu strhující jízdu za záchranou v podání Fulhamu loni a WHU před 2 rokama?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak FFC boli v podstatne horsom postaveni a Hammers to taktiez tazsie. K tomuto sa da prirovnat snad NUFC ci Boro. v kazdom pripade dufam ze Stoke dnes definitivne zaklincuju zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako aj pompeys pred tromi rokmi mali sialeny finis

Reagovat
honziss

Tak dneska na Villa Parku jednoznačně nejzajímavější zápas. Může skončit jakkoli, tak snad uvidíme dobrý fotbal, pokud možno se šťastným koncem pro West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je těch zajímavých zápasů strašně moc Fakt povedené kolo.

Reagovat
kubys

Takže dneska Hull od Sunderlandu dostane...pro mě jsou s WBA a Boro největší kandidáti na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

V minulym kole ani FA Cupu jako kandidat na sestup rozhodne Boro nehralo A WBA zas absolutne prehralo Pompey na jeho hristi. Ty sestupy jim preju, ale klidne se muzou zachranit

Reagovat
kubys

Při vyrovnanosti současné tabulky si myslím, že WBA jsou už mimo hru. Je pravda, že Boro v minulém kole hrálo perfektně, ale i tak jim ten sestup přeju, protože chci vidět letní výprodej Hlavně ať nespadne Newcastle nebo Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Prave diky vyrovnanosti tabulky bys mel usoudit, ze jim staci vyhrat 3x v rade a zas to maji ve vlastnich rukach, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam ze je to nejak zvlast pravdepodobne, ale Fulham byl loni v jeste daleko horsi pozici

Reagovat
kubys

Tak Fulham měl kapánek lepší mužstvo alespoň podle mě. A pro mě ta vyrovnaná tabulka znamená, že se jim opravdu nepodaří vyhrát 3x, ostatní se sice budou obírat o body, ale Bromwich na 99% spadne.

Reagovat
fantomas

WBA už to nedožene, Hull srazí přetěžký los a Pompey, Boro, SAFC a Newcastle se poperou o poslední sestupové místo. Vidim to docela jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

boro maji nejobtižnejší los dnes snad vyhrajou doma hrajou mistrovsky snad se udrzi v premier ligue ..WBA spadnou a pral bych si i HULL a misto BORO STOKE

Reagovat
kubys

Tak Stoke vůbec, ti se už udrží bez problémů...

Reagovat
fantomas

Boro má sice taky těžký los, ale nemá aspon tak tragickou obranu jako Hull, takže může doma s takovou Villou klidně překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke zaprvy sestoupit uz parkticky nemuze a zadruhy hraje takovy fotbal pred takovym publikem, ze jim to snad ani nikdo nemuze prat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že ten chytrák viděl aspon jeden zápas z Brittanie?

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen moje prani nechtel bych aby spadli newcastl pompey sunderland ani portsmouth a už vubec ne boro i kdyz maj kruty los a z nejvetsi pravdepodobnosti letos spadnou takze tak ok.jinac jsem jiste nevidel vic zapasu PL nez ty

Reagovat
smazaný uživatel

...Pompey ani Portsmouth... Prozraď mi prosím, kdo jsou Pompey? Já jen doufám ,že nespadnou Newcastle nebo Magpies..

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas za rok cao

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej TY se směješ mně, nebo svojí blbosti a neschopnosti pochopit ironii?

Reagovat
smazaný uživatel

ne jen sem se upsal chytraku bezchybnej

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup v semifinale, slagre ako hrom a pani redaktori sladko spia

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom měli spát?

Reagovat
smazaný uživatel

to sa pytam aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

tak už tam něco šoupni

Reagovat
honziss

Pokud jste si vy dva nevšimli, tak z FA Cupu tady nikdy nebývá preview ani nic na ten způsob, nevím proč by tomu teď mělo být jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Aspoň že to není na hlavní straně..

Reagovat
fantomas

Já osobně bych byl docela rád, aspon bych se s tim nepatlal jen tak, pro nic za nic.

Reagovat
honziss

Už to tam samozřejmě je, zase big four, zase mají přednost před mnohem zajímavějším víkendovým programem PL, samozřejmě ho vystrnadili z tří nepřehlédněte zpráv. Opravdu super, jen tak dál.

Reagovat
fantomas

Neni to o Big Four, FA Cup sme loni začínali psát mám pocit od čtvrtfinále, letos nebyl moc čas, tak sme začli až ted. I kdyby se do semíčka probojovalo Coventry s Cardiffem, to preview tu bude a dost možná i v tom nepřehlédněte.

Reagovat
honziss

Tomu snad nevěříš ani ty sám..

Reagovat
fantomas

Tomu věřim, protože to je docela i o mně, kde kdy a jak co bude.

Reagovat
fantomas

Už od osmifinále dokonce.

Reagovat
honziss

Super, to je fajn, ale mi jde o to, že dnes to preview FA vystrnadilo z velmi pěkného místa na hlavní straně preview k PL, které slibuje mnohem větší zábavu, než ten zápas mezi Ars a Che. Ale co já se vlastně divím, dalo se to čekat vzhledem k přihlédnutí k počtu místní komunity Modráků a Arsenalu.

Reagovat
fantomas

Prosim tě...komunitu sem nestrkej, mluvíš z cesty, nebo mě nechápeš (resp. nechceš chápat). Pokud chceš diskutovat, to misto si najdeš i když neni ten článek v nepřehlédněte, to je jasné. Stejně jako ted my dva. Souhrn pak bude zase vysoko samozřejmě...

Reagovat
honziss

Jde mi o ten princip.

Reagovat
fantomas

O jakej princip? O tom, kdo hraje, to vubec neni. Takže sis spíš vymyslel svuj princip a ted tu prskáš všude okolo.

Reagovat
honziss

Samozřejmě že nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzajímavější zápas dne je jasný-SEMIFINÁLE FA CUPu!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase koček šelmovitých už prostě musíme bodovat. A hlavně potřebujeme někoho, kdo v přemíře snahy neudělá více škody než užitku (ano, řeč je o Cissém). A taky někoho, kdo si bude dobře rozumět s Kenwynem, protože ti dva se k sobě jednoduše nehodí, nebo spíš ani nechtějí. Jones dře, maká, ostatně Cissé taky, jenomže k čemu to je, když vždy zvolí tu nejdelší cestu k brance. Určitě by bylo jak pro SAFC tak i pro Cissého nejhorší, kdyby zůstal. Jenomže ještě horší by bylo, kdyby Kenwyne opravdu odešel ke Spurs. Určitě bychom za to dostali velký obnos peněz, jenomže takového útočníka se jednoduše rychle nahradit nedá.

Největší problém asi bude v obraně. Nemohu si pomoct, ale prostě Ferdinand není tím, koho bychom zrovna potřebovali. Dělá chyby, zbytečně špatně rozehraje, jediné plus je, že si rozumí s Collinsem, ale k čemu to je, když on si stejně většinou musí zahrát na požárníka Sama a uhasit jeho kopance. Kraje jsou dobré – Bardlsey a McCartney hrají v poslední době výborně, dokáží podpořit útok, navíc máme na lavičce McShanea, jenž má tak trochu smůlu, že se oba zrovna chytli.

Záloha. Je trošku depresivní, když se Richardson zraní na tři zápasy, do čtvrtého naskočí, vykartuje se v něm a znovu stojí. To se pak nedá divit, že nedokážeme mít sehranou zálohu, navíc když se vymění Edwards s Malbranquem (byla to dobrý volba) a Tainio s Whiteheadem (dobrá volba, jenomže Tainio se tam nemůže nadlouho zabudovat, protože se hned zraní). Záloha tedy kolikrát neodehraje ani dva zápasy pohromadě.

Brankářský post je snad jediné místo, kde nás netlačí bota. Pro Fulopa by bylo dobré, kdyby po sezoně odešel. Je jen dobře, že jsme ho nepustili už před sezonou. Sice dělal zezačátku chyby, ale asi to bylo jen o nerozchytanosti. Jeho největší slabinou ale jsou standardní situace, kde kolikrát při snadném míči zapackuje (jakožto i při centrech od čar) a někdy vytáhne excelentní zákrok. Do branky by měl podle mého Gordon, působí klidněji, dokáže se lépe dohodnou s obránci (jak kterými). Navíc by bylo největším hříchem jej ztratit. Ale to snad Quinn dobření.

Teď k samotnému chairmanovi. Mezi lidmi v Sunderlandu oblíbený, snížil cenu vstupenek, pokritizoval FA za rozpisy zápasů, rozdal podpisy snad každému, jenom se stává závislým na prášcích na spaní. Po minulém utkání s ManU však už prý dobře spal, stejně tak, jako by chtěl i dnes. Jeden komentátor z Wearside však varoval, že Sunderlandu nebude muset hra Hullu svědčit a výkon proti ManU nebude schopen zopakovat. Každopádně Niall udělal v létě jednu chybu – dovolil přivést až moc posil.

Teď k samotnému Sbragiovi. Pokud už chce experimentovat, tak záloha snad proboha není to místo, kde by se to vyplatilo. Spíš by to chtělo probudit spící panice v útoku. Nebo aspoň jednoho. Healy kdykoliv se dostane na hřiště, buď přihraje nebo dá sám gól. Murphymu chybí sebedůvěru, když má míč, dává ho rychle od nohy, není to prostě chlapec jako Chopra. Jeho a Stokesovo hostování doteď nechápu. Stokes byl nejlepší útočník v přípravě (možná by nebyl, kdyby Jones nebyl zraněný), Chopra dokáže zabojovat, to Cissé taky, ale jemu se to málokdy povede. Každopádně letošní sezona se bude odvíjet o Sbragiově budoucnosti. Třeba se jednou vrátí na lavičku Reid, do útoku Philips atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro opet na tri utocniky

Reagovat
smazaný uživatel

viac-menej na 4 Aliadiere,Sanli,King,Alves za vydatnej podpori Downinga .... aj tak dufam ze im to nic platne nebude

Reagovat
honziss

Uff, Savio na lávce. Je dobře že místo něj hraje Stanislas.. Jen škoda, že ještě nemůže hrát Parker.

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon - Bardsley, Davenport, Ferdinand, Collins - Edwards, Tainio, Leadbitter, Reid - Jones, Cissé.

Tak trochu nechápu, proč nehraje raději McShane nalevo, Collins vestředu a Ferdinand na lavce. Jinak super, že hraje Reidy. Na přítomnost hairforvarda jsem si už zvykl. Ale snad se dnes probere.

Reagovat
vitasrp

Já se z toho zakončení podělám Jsme jak druhý Wigan teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins

Reagovat
vitasrp

Ale komentátor je úžasný.. Heskey teď v tom zakončení prokázal zkušenost, je vidět, že už toho hodně odkopal, neukvapil se a s přehledem skoroval.. Přitom před Heskeym byla prázdná kasa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostat se do toho zakonceni a nenechat se odtlacit zas takova sranda nebyla a hodne utocniku by to podelalo. Spis me stve ta jeho nahravana ucebnicova vyslovnost jmen. Jak rika Barry, to je na pest. Je to asi jako ssrííí a ssénk ju..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze ten novy kanal Kůůůl (v plote) nechytam a koukam na Setanta :-)

Reagovat
smazaný uživatel

M***t takovych sanci... Villa bude jako jiz tradicne litovat

Reagovat
honziss

Všimli jste si někdo, že hraje i Di Michele a Tristán? To je fakt sranda útok..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zapnu Stoke - Blackburn, že by to mohl být dobrý zápas, ale bohužel není. Nemáte někdo lepší tip? Děje se vůbec někde něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villla - West Ham je fantasticky, Boro podle ohlasu taky. Dneska bych se nejradsi dival na vsechny zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky, já si vždycky umím vybrat. Jenže teď už se musím zase dívat na Blackburn, protože dal Djibril góla a já mám za 500,- na Sunderland a na Blackburn. Ale mám strach, že Blackburn nemá z čeho dat gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam taky. Na Sunderland a Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 Tos neměl říkat, teď už je to úplně jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic no. Máš ho tam Už nikdy nedám na Blackburn. Ale Stoke byl lepší, zaslouženě vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děje a já tomu nemohu uvěřit - Cissé dal gól...

Reagovat
smazaný uživatel

A predpokladam, ze Ferdinand je bezchybny..., aby tvoje preview bylo rozvraceno kompletne

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand neměl v čem chybovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Detail

Reagovat
honziss

Kůra zatím pecka zápas. Kéž by to tak bylo i v druhém poločase. K absolutní spokojenosti by ale musel Zola stáhnout ještě minimálně Tristána..

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm jak se to vyslovuje správně, ale pokud vím, tak v Italštině když máš na začátku slova Z, tak se to čte jako c.

Reagovat
honziss

Akorát ta výslovnost primánských redaktorů je fakt srandovní - manažer West Hamu Džnfrankou Cola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyčky břevna Luongo a je vymalované. Navíc Mason takový laciný gól na 1:0. Ovšem Fleury včera zachytal taky neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Preston 5:0 Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

6... Cardiff by tu PL asi moc nedaval:)

Reagovat
vitasrp

Tristán dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se taky ukazala zkusenost:)

Reagovat
vitasrp

Super zápas

Reagovat
honziss

Reagovat
honziss

Ten Tristán je neuvěřitelný, za celý zápas jedinkrát dobře nenahraje, poztrácí desítky balónů, je spíš na obtíž, zavází, ale pak na konci zápasů strčí hlavu do střely a je král. Nicméně to udělal zkušeně no..

Jinak to byl fakt hodně dobrý zápas plný šancí a nasazení, ve kterém oba gólmani převedli že patří ke špičce PL (co by za takovou jistotu dal jistý klub ze západu Londýna). Podstatný rozdíl byl v útočných dvojících obou celků, jestli chce dohrávat Zola sezónu s tou dvojkou DDM + DT, tak nevím nevím, jak to dopadne.. Čím dál víc se mi líbí Tomkins, o jeho kvalitách jsem byl přesvědčen a je dobře, že mu Zola věří a on se prosazuje a předvádí kvalitní výkony, kéž by se takhle v budoucnu povedlo zapracovat i Spence.

S bodem jsem spokojený, ikdyž remízu jsem, pravda, nečekal. Fulham taky remíza, takže sedmé místo je pořád naše. Příští víkend zvítězíme..

Btw. Wolves postoupili...

Reagovat
smazaný uživatel

MANC

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska Tottenham zlomí prokletí a vyhraje

Reagovat
hefy

Taky v to doufam, už sem prosázel víc než vyhrál..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl by tu nekdo napsat clanek o CHarltonu nebo Lutonu ?

Reagovat
smazaný uživatel

A co konkrétně o nich...?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Charlton vcera sestoupil z Chamionship ...by me zajímalo jestli za tim neco je nebo se proste nedaří ...No a Luton to je nadlouho ...takový klub ..a bude hrat nejspíš příští sezonu poloprofesionalní 5 ligu ...a jeste by me zajímalo neco o Wimbledonu ..pravém ..ne Milton .K.D.

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec,neví někdo jestli Tott-NU nedávájí online přenos někde na netu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díkes,ale nefaká mi to

Reagovat
smazaný uživatel

mne jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs držia zápas vo svojej réžií ,zatiaľ zaslúžene vedenie.Obrana strák stále nestojí na pevných nohách...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco nenechava kouc Hiddink odpocivat opory na ovela dolezitejsie zapasy..uvidime ci chelsea vydrzi pri takom tempe tahat az do konca

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitější? Pro Chelsea je FA Cup sakra důležitej.. Na nějaký šetření teď už není čas.. Minimálně jedna trofej se získat musí

Reagovat
daewa

Dneska hrají taky United z Manchesteru s Pompey z Portsmouthu na Old Traffordu v Old Traffordu Dohrávka s Wiganem je ze zhruba 23. kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je dohrávka. S wiganem mělo být tohle kolo, ale hrají ho s Portsmouthem. Nevím proč zrovna dnes místo Wiganu? Ale hrají. S Portsmouthem mají dohrávat už hodně dlouho, kdežto s Wiganem měli hrát právě tohle kolo. Pokud sis všiml Portsmouth hraje dvakrát od soboty a Wigan ani jednou.

Reagovat
daewa

Dík za objasnění, zrovna přesně jsem to nevěděl :) A preview na ten zápas tu vlastně je taky. Sakra. Já když nemám něco hned před nosem, tak se mi to nechce vyhledávat

Reagovat
smazaný uživatel

kde je preview zapasu ManU - Portsmouth?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ManU nikoho nezajima

Reagovat
honziss

Hahaha, to je tak strašně vtipné a pravdivé že jsi nás tím všechny poslal do kolen. Tvá bilance je neskutečná - co příspěvek, to nicneříkající hovadina spojená s pokusem o zesměšnění všeho, co nemá spojistost s Modrákama. Hudynho aspoň občas zaperlí a je s ním sranda, ale ty tady těma příspěvkama jen plácáš, jak ryba na suchu. Opravdu nepochopím takové postavičky jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dik rofl

Reagovat
honziss

Vždyť to říkám. Evidentně jsi ani nepochopil, co jsem se ti snažil vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu pozitivni je, ze se bude vyskytovat hlavne u clanku o Chelsea, kdyz nicemu jinymu ve fotbale nerozumi ignorovat takovyho 12ti letyho fana je rozhodne lepsi, jak ty, co si hraji na experty a pisi hodnoceni vseho moznyho, i kdyz nerozumi nicemu:))..

Reagovat
smazaný uživatel

to rika ten pravej

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam pocit, ze jsem se te na neco ptal;)

Reagovat
smazaný uživatel

no a jdi si ugrilovat klobasu

Reagovat
honziss

No jo, jenže tenhle se často vyskytuje i při preview nebo souhrnech. A ty jeho hovna se opravdu nedají číst, stačí se podívat na tu reakci na ten můj příspěvek k němu a na reakci na tebe. Bohužel začíná psát stále častěji.

Pro mě jsou někdy lepší ti rádoby experti, jelikož ti obvykle nepíšou příspěvky typu: 3 vychlamaní smajlíci jako reakce na hudce, který napsal že Ferdinand neumí kopat penalty. Je to o to úsměvnější, že takhle reaguje fanda Chelsea, která má ve svých řadách Terryho, mistra pokutových kopů.

Reagovat
fantomas

Hlupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pěkný remízy na plichtičku, tak sem dal na oba 0 , jestli to vyjde, tak to bude velice příjemné

Reagovat
smazaný uživatel

co sem to napsal samozřejmě pěkný kurzy na plichtičku

Reagovat
smazaný uživatel

dneska pěkný remízy na plichtičku

Reagovat
smazaný uživatel

jarní únava

Reagovat
vodka

hmm, Andersonovo přenesení na Giggse bylo jako od Scholese... Giggs pak už naprosot s přehledem našel Rooneyho....

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatím Ryan hodně spálil

Reagovat
vodka

nakonec sem se nedodíval, spadl mě přenos...

Reagovat
fantomas

Mohl se pískat ofsajd.

Reagovat
Tomekcz

Zatim hodne sanci ale jen jeden gol, navic to vypadalo na ofsajd. Giggs 3 golovky a to meli jeste dalsi, ted budou jeste nervy Anderson

Reagovat
fantomas

Chudák Saha, jenom na minutku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele