Anglická Premier League - preview 3. kola

01.09.2012, 09:13, aktualizováno 02.09.2012, 08:32
Previews
Liverpool si dnes odbude další díl složitého počátečního seriálu svých zápasů. Tentokrát se spáruje s Arsenalem, aby dal dohromady jednoznačně největší tahák kola. Později ke svým utkáním vyběhnou také fotbalisté Aston Villy a Southamptonu, kteří dosud jako jediní nebodovali...
Liverpool FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Měl to být především jejich den. Liverpool se holedbal touhou sehnat hrotového útočníka, o Clintu Dempseym se pak mluvilo už takřka měsíc. Arsenal dle Wengerových slov hodlal vyztužit střed pole, největším favoritem byl záložník Chelsea Michael Essien. Jenže ostrouhaly oba dva kluby. Essiena Arsenalu vyfoukl na hostování Real Madrid, Liverpool o Dempseyho přišel snad kvůli váhavosti ve prospěch Tottenhamu; a situace s útočníky nakonec dopadla tak, že odešel Andy Carroll, který hned první zápas v novém působišti zářil...

Poslední den přestupů "vyšel" zhruba podobně, jako se dařilo Reds i Gunners v prvních dvou kolech Premier League. Těžko říct, kdo si vedl hůře: Arsenal má sice o bod více než klub z Anfield Road, ale bezgólové remízy se Stoke City a především se Sunderlandem jsou tučným vykřičníkem neschopné ofenzivy loni třetího celku tabulky. Liverpool zatím musí vystačit jen s bodem, ale remíza 2:2 s Manchesterem City se snad ani za ztrátu považovat nedá. O porážce 0:3 s WBA raději ani nebudeme mluvit.

Vraťme se ještě k nulové potenci Arsenalu směrem dopředu. Když za doprovodu otevřených úst fanoušků Premier League a nadávek příznivců severolondýnského klubu opouštěl Emirates Stadium Robin van Persie, honosil se Wenger slovy, že náhradu za nejlepšího střelce loňského ročníku nejkvalitnější soutěže světa má. Přišli útočníci s velkými ambicemi, nejlepší kanonýr Ligue 1 Olivier Giroud a kdysi zázračně dítě z Kolína, majitel už více než stovky reprezentačních startů za Německo, Lukas Podolski. A výsledek? Nula...

Liverpool naopak udělal to pravé terno hostováním Nuriho Sahina z Realu Madrid. Zvláště tedy proto, že Lucas si opět přivodil závažné zranění stehenního svalu a bude mimo zhruba tři měsíce. Vedle další posily Joe Allena a kapitána Stevena Gerrarda tak má Brendan Rodgers i při absenci Brazilce výborného hráče.

První zápas někdejších týmů Big Four postrádá favorita, nicméně mírně navrch, alespoň co se týče blízké historie, by měl mít Arsenal - ten totiž dovolil Liverpoolu z posledních desíti zápasů vyhrát jen jednou. Zajímavá je taktéž statistika nejčerstvějších klání obou celků na Anfield Road, bilance dvě remízy a dvě prohry pro domácí rozhodně nenaplňuje fanoušky Reds optimismem. Ti by přitom tak moc potřebovali skalp jednoho ze zvučných soupeřů - když totiž nepočítáme zápas s Chelsea, která tehdy šetřila síly po finále FA Cupu na další finále Ligy mistrů, neporazil jeden z nejslavnějších klubů anglické historie velký tým už devět měsíců - tehdy na konci listopadu 2011 to byla shodou okolností opět Chelsea.

Slovem jsem již zavadil o zdravotní stav jednoho ze středopolařů Reds, je tak záhodno učinit celému tématu zadost. Brazilský fotbalista tedy s jistotou uvolní místo Sahinovi, kromě něj ovšem Rodgers další zdravotní trable řešit nemusí, až tedy s výjimkou Joe Colea, který ještě nevykurýroval svůj zadní stehenní sval do té míry, aby mohl nastoupit do ostrého utkání. Po suspendaci se na druhou stranu může vrátit do sestavy Daniel Agger.

To Arsene Wenger má o poznání větší problémy. Začněme odzadu: v bráně se totiž opět ukáže Vito Mannone, jelikož jak Szczesny i Fabianski ze zdravotních důvodů nastoupit nemohou. Mimo hru je také Sagna, na jehož místo pravého beka si opět stoupne Jenkinson - naopak Laurent Koscielny už po zranění lýtka dolaďuje kondici a jeho start není zcela vyloučen. To neplatí u trojice Wilshere, Frimpong, Rosický, kteří si zřejmě nekopnou ještě nějaký ten pátek.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Agger, Škrtel, Enrique - Sahin, Allen, Gerrard - Sterling, Suarez, Downing
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jenkinson, Vermaelen, Mertesacker, Gibbs - Arteta, Ramsey, Cazorla - Gervinho, Giroud, Podolski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Potkat v úvodních třech kolech oba manchesterské kluby, alias mistra s vicemistrem, ještě jako nováček - po tom těžko někdy někdo toužil. Southamptonu se letos "poštěstilo", a pokud by se mu povedlo napodobit vlastní výkon proti Citizens, klidně by z toho mohl být první bod sezony.

Psal se 15. květen 2005. Tony Blair se zrovna opájel radostí ze svého historického třetího volebního vítězství, čeští hokejisté akorát vybojovali zlaté medaile na mistrovství světa a fotbalisté Barcelony pro změnu urvali svůj první titul po šesti letech. Zpátky v Anglii, ve slabší záři reflektorů, hráči Southamptonu nutně potřebovali zvítězit na domácím stánku, aby si zachovali svou 27 let trvající prvoligovou příslušnost. Nedokázali to, ačkoliv od 10. minuty vedli vlastním gólem soupeře. Tím osudovým protivníkem byl tenkrát Manchester United.

Teď se Rudí Ďáblové na místo činu vracejí; a potkávají se přitom s celkem, který si za minulých bezmála sedm let prošel hotovým peklem. Spadl do třetí ligy, málem zbankrotoval; United mezitím čtyřikrát triumfovali v PL. Už jen proto by měla být tomuto klání věnována zvláštní pozornost, emoce se totiž rozhodně dostaví. A Soton navrch veskrze opět bude bojovat o holé přežití. Tři porážky hned na startu, to Saints jednak nezažili dlouhých 11 let, jednak by je takový příběh mohl hrubě poznamenat na několik měsíců dopředu.

Red Devils přitom těžko mohou připomínat nějaký válec. I vinou zdecimované obranné linie prozatím utržili jen tři body, vzadu mnohdy působí až komicky, na nějakou dobu přišli o Waynea Rooneyho a skutečným příslibem se prozatím zdají být snad jen obě největší letní posily, Robin Van Persie se Shinjim Kagawou. Právě oni dva nejhlasitěji zaveleli k týden staré porážce Fulhamu. Také u příležitosti tisícího Fergusonova zasednutí na ligovou lavičku se k tomuto tandemu bude upínat většina fanoušků United.

Abychom dostáli všem uctivým povinnostem: skotský manažer má za sebou 598 vítězství, 233 remíz a jen 168 porážek. Pokud nebudeme počítat tu jednu letošní, na sezonu to dělá průměr necelých sedmi proher - úžasné číslo. Jím vedení Ďáblové dále zaznamenali celkem 1 863 branek, pomalu o jednu tisícovku méněkrát inkasovali (890). Přesně o 400 ligových zápasů pod Sirem Alexem Fergusonem mimochodem přišel Ryan Giggs. Pokud tedy dnes vyběhne na plac, oslaví jedno významné jubileum spolu se svým fotbalovým otcem. Coby první fotbalista dosáhne milníku 600 startů v Premier League (soutěž oficiálně provozovaná od roku 1992).

Pokud v posledních zápasech United nejvíce srážela zraněními prolezlá defenzivní linie, minimálně jeden borec hlásí návrat. Jonny Evans konečně doléčil zranění kotníku a měl by se na stoperu spárovat s Vidićem. Jones s Ferdinandem pak už alespoň trénují. Premiéru by si na levém beku mohl odbýt Alexander Büttner, v týdnu totiž po jednom z tréninků kolovaly zprávy o nevalném zdravotním stavu Patrice Evry.

Southampton je spokojený s vyřízením pracovního povolení pro Zambijce a objev letošního Afrického poháru národů, Emmanuela Mayuku. Ten by si tak hned mohl odbýt debut. Naopak na Japonce Yoshidu, příchozího teprve v pátek, bude ještě moc brzy.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Davis - Clyne, Fonte, Hooiveld, Fox - Schneiderlin - Davis, Lallana - Guly (Mayuka) - Lambert, Rodriguez
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Rafael, Evans, Vidić, Evra (Büttner) - Carrick, Cleverley, Kagawa - Valencia, Van Persie, Nani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Aston Villa  (neděle 17:00)
Karim El Ahmadi, jedna z nových posil Aston Villy, nepochybuje, že mizerná šňůra výsledků brzy dojde zániku. Paul Lambert také během deadline day dovedl další tři akvizice, takže by jeho tým měl být opět lépe připraven na stoupání ode dna tabulky. První krok bude chtít udělat ve Sports Direct Areně.

Pokud Aston Villa jednoznačně míří výše než na 20. příčku, očekávání ohledně výsledků Newcastlu se vypočítávají daleko hůře. Klub ze severovýchodu loni finišoval na skvělé páté příčce, což by jej správně mělo předurčovat k útoku na Ligu mistrů jakožto přirozenému vývoji; na druhou stranu ovšem Magpies ještě před dvěma lety hráli druhou nejvyšší soutěž. A také letošní ročník Straky rozjely jaksi "napůl". Zaskočily Spurs, avšak poté bez debat podlehly Chelsea - rovněž dosavadní souboje s pohárovými aspiranty tedy vyznívají nerozhodně. Stejně jako ambice černobílých.

V Newcastlu se navíc vedle ligové obhajoby vysokého umístění musí zaobírat také pravidelnou rotací sestavy. Za sebou už totiž mají dva duely v rámci předkola skupinové fáze Evropské ligy, které zvládli uspokojivě, čili se jich čtvrteční program bude týkat minimálně do prosince. Loni podobnou "premiéru" zažívali ve Stoke-on-Trent a není tajemstvím, že šli v ligové soutěži po všech stránkách dolů. Před Strakami tedy leží i tato gigantická výzva.

Aston Villa alespoň na první pohled žádný pořádný "challenge" nepředstavuje. V úvodních dvou kolech podala druholigové výkony, nemá ani bod a navíc navazuje i na smutnou koncovku loňské sezony, takže je nyní bez vítězství už ve 12 po sobě jdoucích kolech. V roce 2012 pak Villans posbírali ubohých 15 bodů. Menší záblesk lepších časů si birminghamští užili teprve v týdnu v rámci Capital One Cupu. Přemohli Tranmere, navíc za přispění spícího či marodícího střelce Benta. Právě na něj teď v druhém nejlidnatějším anglickém městě nejvíc spoléhají.

Ze tří doopravdy nově příchozích mužů (v poslední srpnový den) by podle všeho mohl být připraven jen Jordan Bowery, mladý útočník; při debutu by jej pak ještě měl doplnit levý bek Joe Bennett. Z trestu se vrací stoper Clark.

Newcastle do duelu s řeckým Atromitosem nastoupila zhruba půl na půl namixovaná jedenáctka áčkařů a "béčkařů", respektive členů širšího kádru. Dá se tedy čekat alespoň pět změn spojených s návraty tradičních opor. Jedním z těch mužů, kteří v týdnu neodpočívali a teď se ze sestavy určitě budou pakovat, je bohužel Ryan Taylor. Populární krajní bek si pochroumal kolenní vazy a čeká ho dlouhý pobyt na marodce. Tam si ještě nějaký ten den pobude rovněž Tioté.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, S. Taylor, Santon - Cabaye, Anita, Jonás - Ben Arfa, Cissé, Ba
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Given - Lowton, Vlaar, Clark, Bennett - El Ahmadi, Delph, Ireland - N'Zogbia, Bent, Holman
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Fulham FC  (sobota 13:45)
Hned šest klubů letošní Premier League sídlí v hlavním městě Anglie, není proto divu, že první letošní londýnské derby je na pořadu dne už ve třetím kole. Zástupci západu z Fulhamu budou napravovat vypadnutí z ligového poháru proti východním Londýňanům s "přiléhavým" jménem - West Hamu. Ten naopak v nově pojmenovaném Capitol One Cupu postoupil do třetího kola.

2:0 porazili třetiligový Crewe a do dalších bojů se Kladiváři mohou těšit doma na Wigan. Postup vystřelil Maynard a letní posila Maiga. To Fulham se s nepříliš prestižní soutěží loučí po porážce 0:1 s Sheffieldem Wednesday. O to větší motivaci má v Premier League, kde se v minulém kole musel sklonit před Manchesterem United, ačkoli prohra 2:3 s Reds neskýtá příliš prostoru k červenání se. V sobotu po obědě však budou brát jen body...

Proti bude stát nováček elitní anglické soutěže, který, stejně jako Fulham, nenavázal na tříbodový zisk z prvního kola, jelikož padli za oběť rozjetému vlaku jménem Swansea. Velšané naložili Hammers na cestu tři vagóny a něco podobného chtějí před domácím publikem oplatit v městském derby proti Cottagers.

Zvláště pak, když z posledních 15 zápasů proti Fulhamu prohráli pouze jedinkrát (!). Doma pak naposledy sobotnímu soupeři podlehli před téměř jedenácti lety. Ve prospěch vítěze play-off hovoří i celková výsledková statistika, West Ham z minulých 23 utkání ve všech soutěžích odcházeli poraženi jenom dvakrát. Zajímavost ve spojitosti s atraktivitou klání se ještě pojí k "Chalupářům". Ti během posledních 17 mačů v Premier League pouze jednou remizovali.

S potěšením lze rovněž okomentoval marodky obou celků. Domácí Hammers budou postrádat jediného hráče, jímž je Jack Collison. Mladý záložník stále laboruje s kolenem. Značně nepravděpodobný je rovněž start čerstvé hvězdné posily z Liverpoolu, Andy Carrol přišel do klubu z Londýna na hostování s následnou možností trvalého přestupu. Připraveni hrát bude i dvojice Mark Noble, Carlton Cole, přestože byli spojování s přestupem z West Hamu.

To Fulham má s v této souvislosti větší trable. Nejlepší hráč týmu posledních let byl za snahu vytrucovat si přestup oceněn nejen pokutou, ale i nenominováním do zápasů prvních dvou kol, a nezahraje si ani v derby. Navíc je pravděpodobné, že v době výkopu už bude mít podepsanou smlouvu v jiném klubu. Druhý tahoun Moussa Dembele pak dokonce již odešel do Tottenhamu. Hrát nebudou ani nové posily, Kieran Richardson přišel za novou výzvou ze Sunderlandu, ještě větší haló pak zařídil Dimitar Berbatov, jehož Fulham vysvobodil z "vězení" na Old Trafford. Oba dva však budou dělat společnost Carrollovi jen v ochozech. Stejně jako zranění Kerim Frei a Philippe Senderos.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskilainen - Demel, Collins, Reid, McCartney - Diamé, Noble - Vaz Té, Nolan, Jarvis - Cole
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Reither, Hughes, Hangeland, Riise - Sidwell, Diarra - Duff, Kacaniklić, Ruiz - Petrić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Swansea City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Obdivuhodnou fazónu má historicky první velšský klub v anglické nejvyšší soutěži. Swansea šokovala při vstupu do teprve druhé sezony v Premier League, když rozdrtila ambiciózní Queens Park Rangers 5:0 a společně s Fulhamem se ujala čela tabulky. Skvělou formu potvrdila výhrou 3:0 doma nad West Hamem a pokud v sobotu opět zvítězí, půjde před Chelsea opět na první místo.

"Boom" okolo Swans má na svědomí výborně zvládnuté přestupní léto. Odešel strůjce senzačního umístění v premiérovém ročníku Brendan Rodgers, ale snad ještě lépe jej nahradil dánská manažer Michael Laudrup. Ten si přivedl hráče jako Chico, Michu, De Guzman, nově také Sung-Yueng Kiho a dokonale tak doplnil stálice v čele s Vormem, Williamsem či Dannym Grahamem. Jedna z hlavních opor týmu Scott Sinclair sice odchází do Manchesteru City, ale na křídlech jej plnohodnotně nahradili Nathan Dyer a Wayne Routledge. Zpevnit tento post má navíc přijít Pablo Hernandez z Valencie.

Ze Swansea se, ať už chceme nebo ne, začíná stávat jeden z černých koňů Premier League a domácí utkání se Sunderlandem může být takovým testem především psychické odolnosti, zda se velšský tým s tlakem veřejnosti dovede vypořádat. Podobně se po svém nástupu na lavičku Sunderlandu mohl cítit i Martin O’Neill, který z prvních deseti utkání hned sedm vyhrál. Jenže i tato kometa brzy spadla z následujících čtrnácti střetnutí brali Black Cats tři body pouze dvakrát a nakonec se museli spokojit s třináctou pozicí. Kdyby přitom udrželi nastolený trend z první dekády O’Neillových klání, skončili by s přehledem v horní polovině tabulky.

A takový cíl nejspíš probíhá i v hlavách nejvyšších činovníků, a samozřejmě především hráčů, Swansea. Když jsem označil duel se Sunderlandem jako test odolnosti, nejde jen o možný hřebínek, který během úvodních dvou týdnů mohl fotbalistům narůst. Mackems v ligové premiéře nedopřáli Arsenalu na jeho hřišti ani gól a uhráli bezbrankovou remízu. Navíc nedávno přivedli dvě veliké posily, Adama Johnsona z Manchesteru City a Stephena Fletchera z Wolverhamtonu. Když tomu přičteme fakt, že druhé kolo odpočívali pro nepříznivé podmínky, a taky to, že díky McCleanovu galapředstavení porazili Morecambe v ligovém poháru 2:0, můžeme se klidně těšit na vyrovnanou podívanou. A když už ne, tak atraktivní určitě.

Sunderlandu navíc kromě obránce Phila Bardsleyho nechybí žádný důležitý hráč loňského jara. A i za něj navíc už O’Neill našel náhradu v podobě středního záložníka Craiga Gardnera. Samozřejmě pokud nepočítáme Keirana Richardsona, který před pár dny přestoupil do Fulhamu - místo něj by měl na hostování dorazit Danny Rose. Nikoho ovšem nepostrádá ani Swansea, čeká se jen na vyřízení pracovního povolení pro na hostování příchozího forvarda Itaye Shechtera z Kaiserslauternu. Otázkou tak zůstává jen složení středu zálohy, kam vejdou jen tři ze čtveřice Michu, De Guzman, Britton, Ki. Jistotu základní sestavy pak má nejspíš jen první jmenovaný.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Chico, Taylor - Ki, Britton (De Guzman) - Dyer, Michu, Routledge - Graham
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Cuellar, Colback - Cattermole - Johnson, Larsson, Sessegnon, McClean - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Stoke City  (sobota 16:00)
Pokud se říká, že není důležité vyhrát, nýbrž zúčastnit se, tak o spojení Wigan-deadline day takové rčení neplatí ani z jedné poloviny. Dave Whelan s Robertem Martinezem si vzali volno, aby se jistě vzorně připravovali na jednoho z těch oblíbenějších soupeřů; čili mimo jiné na zápas, na kterém by se mělo dát do budoucna stavět.

Potters se s Latics v Premier League potkávají teprve čtyři roky, nicméně jediné vítězství z těchto osmi utkání, to vpravdě není nic, čím by se ve Stoke-on-Trent chtěli nějak chlubit. Tím spíš, když už šest zápasů čekají na plnohodnotný bodový zisk. Ačkoliv zároveň Potters málokdy zcela ztrácejí (za těch šest duelů se čtyřikrát tito soupeři rozcházeli ve smíru), Wigan má ještě jednu skvělou vzpomínku k dobru: Figueroův gól z vlastní půlky z prosince 2009, prohlášený za nejznamenitější trefu celé sezony.

Jestliže ve Wiganu se v poslední srpnový den odpočívalo, Stoke ještě dotáhl dvě znamenité posily do středu pole, Maurice Edua z Rangers a Charlieho Adama z Liverpoolu, přičemž Tony Pulis okamžitě plánuje jejich začlenění do zápasového procesu. Potters by se tak mohli opřít o dosud neprověřenou sílu v ohnisku pole, což je může udělat značně nečitelnými a ještě nepříjemnějšími. Arsenal minule Potters pokousali maximálně svým ostrým bráněním, ani roh si nevymodlili, nikterak nehrozili. Ačkoliv tedy prvně od března udrželi čisté konto, což je záslužné, další remízu (sedmou z devíti střetnutí mimochodem!) si už těžko mohou dovolit.

Bleskurychlý start Adama s Eduem lehce vyváží absence dua Sidibé-Ness, ačkoliv to v žádném případě není nějaké kus za kus. Ztráta Etheringtona by už bolela daleko více; šikovný křídelník by si ale dnes konečně mohl odbýt letošní ligový debut poté, co úvodní kola zmeškal vinou problémů se zadním stehenním svalem.

Antolin Alcaraz se nechal v týdnu vyloučit v rámci pohárového klání s Nottinghamem a tento trest se mu pochopitelně přenáší i na ligové trávníky. Vedle něj pak Martinez protočí i několik dalších jmen, neboť úvodní kolo Capital One Cupu odehrála vesměs "béčková" sestava.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Boyce, Caldwell, Ramis - Miyaichi, McArthur, Maloney, McCarthy, Figueroa - Koné, Di Santo
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson - Kightly, Whelan, Cameron, Etherington - Walters, Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Everton FC  (sobota 16:00)
Fanoušci Premier League se nestačí divit. Každý rok jsou zvyklí na dva Evertony, jeden je podzimní a pohybuje se kousek nad sestupovými vodami, ten druhý naopak po probuzení zimního spánku na jaře atakuje pohárové příčky. Jenže letošní sezona nabízí Toffees v jiném světle. První dvě ligová kola = šest bodů. A vzhledem k tomu, že soupeři byli Manchester United a Aston Villa, optimismus je v Goodison Parku na místě. V modré části Liverpoolu si mnou ruce a věří, že výtečnou formu potvrdí i na Hawthorns.

Také zdejší West Bromwich Albion se rozhodně nepotýká s krizí. Po senzační výhře 3:0 nad Liverpoolem uhráli Baggies cenný bod na hřišti Tottehnamu a také jim se dařilo v nově pojmenovaném Capitol One Cupu. Přestřelku s třetiligovým Yeovilem zvládli v poměru 4:2, zářil především Chris Brunt, který jeden gól sám dal a na zbylé tři přihrál. Výrazně si tak řekl o místo v sestavě, doposud v obou ligových zápasech jen střídal.

Podobně se zaskvěla i nová posila Evertonu Kevin Mirallas. Nejlepší střelec loňského ročníku řecké ligy, který do Anglie přišel z Olympiacosu Piraeus, si dvacetiminutový debut připsal už ve Villa Parku, ale od začátku nastoupil až v poháru. Při výhře 5:0 nad třetiligovým Leytonem Orient se dvakrát gólově prosadil a dvakrát připravil branku svým spoluhráčům. Nikica Jelavić tak má v útoku velkého konkurenta.

Kromě Mirallase, který by rád poprvé nastoupil od začátku i v lize, doufá ve včasné uzdravení i Tony Hibbert, který pro blíže nespecifikované zranění vynechal klání na Aston Ville i doma proti Leytonu. Ve stejné pozici je i Peter Odemwingie. Nigerijec taktéž absentoval poslední dva zápasy, ale taktéž by měl být k dispozici. Očekává se tak obnovení útočné dvojice s Shanem Longem, který dvakrát skóroval v poháru a měl by být upřednostněn před Lukakuem, Rosenbergem či Fortunem. Nepravděpodobný je však start křídelníka Jeroma Thomase.

O vítězi zřejmě rozhodnou maličkosti. Stejně jako v minulém zápase na Hawthorns, na Nový rok, kdy až v poslední pětiminutovce po nedorozumění mezi dvěma obránci získal míč Anichebe a zařídil výhru pro Everton. Jinak jsou ale vzájemné klání velmi vyrovnané, v posledních šesti zápasů na půdě West Brom vyhráli oba soupeři třikrát, nicméně nejčerstvější tři střetnutí na obou stadionech skončili pozitivně pro Everton. Ten také nastupuje do utkání v pozici mírného favorita.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Reid, Olsson, McAuley, Ridgewell - Morrison, Yacob, Mulumbu, Brunt - Odemwingie, Lukaku
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Hibbert, Jagielka, Distin, Baines - Neville, Fellaini - Mirallas, Osman, Pienaar - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Norwich City  (sobota 16:00)
Svůj první letošní kontakt už mají za sebou - úplným závěrem přestupního období si Norwich z Tottenhamu vypůjčil talentovaného útočníka Harryho Kanea. Teď ale obě mužstva čeká daleko podstatnější krok, který - notně překvapivě - dělají ze stejného místa, s jediným bodem v kapse. A pod tlakem bude přirozeně zejména domácí celek.

Mimo jiné také proto, že je nekorunovaným králem léta, co se obchodování týče. Také o deadlinu Villas-Boas potvrdil svůj um, když využil liverpoolského zaváhání, aby dovedl Dempseyho, a stejně tak ožebračil chátrající Lyon o jednoho z nejlepších brankářů planety, Huga Llorise. I kdyby snad oba neměli dnes nastoupit, s čímž se také jen těžko dá počítat, Tottenham se tímto okamžitě dostává pod enormní tlak. Jeho kádr na papíře zase jednou vypadá dostatečně nabitě na to, aby se pokusil přimíchat do bojů o ty nejvyšší příčky.

Pro to je pochopitelně zapotřebí zvládat domácí zápasy jako ten s Norwichem. Zapomenuto má být jarní trápení s týmž protivníkem, které ve 33. kole vyústilo v jednu z mnoha zbytečných porážek, jež nakonec svým dílem přispěla ke ztrátě třetí příčky ve prospěch úhlavního rivala. Jenže to se ještě Canaries dřeli pod manažerem Lambertem; teď už pracují pod Chrisem Hughtonem, který sice v lecčems na svého předchůdce navazuje, pořád to ale samo sebou není to samé. Norwich má za sebou jednu drtivou porážku a jeden remízový duel, z něhož rozhodně měly kápnout tři body.

Pokud Kanárci mají mít ve svém středu někoho, kdo by na Spurs mohl zvláště platit, bude to vedle exkohoutího stopera Bassonga také právě manažer Hughton. Někdejší opora Tottenhamu, 13 let věrně sloužící hráč, s bezmála 300 starty na kontě - rodák z okrajové části Londýna stoprocentně nepřestal Spurs bedlivě sledovat ani po svém odchodu a pozdějším ukončení hráčské kariéry, takže by jeho kouzlo klidně mohlo speciálně zafungovat. Stoprocentně se mu na začátku bude bouřlivě aplaudovat; pak se tedy uvidí...

A uvidí se také s Robertem Snodgrassem. Pravý křídelník a podle všeho člen základní Hughtonovy sestavy měl menší zdravotní problémy, s největší pravděpodobností by ale měl nastoupit. Naproti tomu Lappin kvůli bolavému kotníku určitě bude absentovat, přičemž čerstvá posila jménem Alex Tettey alespoň prozatím bude muset vzít zavděk lavičkou náhradníků.

Minimálně jedné posile nedávných dnů by Villas-Boas mohl a také měl dát příležitost předvést se okamžitě proti Norwichi - řeč je o Moussovi Dembélém, jenž je s týmem přesně od 29. srpna. Vertonghen, další letní akvizice, by pak měl pokračovat ve stoperské dvojici po boku Gallase; Kaboul je totiž mimo hru až na čtyři měsíce.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Walker, Gallas, Vertonghen, Assou-Ekotto - Sandro, Dembélé - Lennon, Sigurdsson, Bale - Adebayor (Defoe)
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, Barnett, Garrido - Howson, Johnson - Pilkington, Hoolahan, Surman - Holt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Queen's Park Rangers  (sobota 18:30)
Byl to jeden z nejsilnějších okamžiků historie novodobé Premier League. V devadesáté minutě byli hráči Manchesteru City vzdáleni od ligového titulu na míle. Výsostnou pozici, kterou si vykopali v utkáních se sousedy United a na hřišti Newcastlu, prohýřili během devadesáti minut s div ne sestupujícím nováčkem. Jenže na těch pět minut nikdo nezapomene. Ještě teď musí mráz po zádech běhat při zhlédnutí záznamu Agüerova rozhodujícího gólu, který po vyrovnání Edina Džeka znamenal zisk titulu. Snad jen příznivci Red Devils či odpůrci Citizens při čtení těchto řádků křiví úsměv...

Obhájci trofeje Premier League něco podobného předvedli hned v prvním kole proti Southamptonu, s letošním nováčkem rovněž v prvním poločase vedli, ale rovněž po dvou gólech ve druhé půli prohrávali. I do třetice se ovšem opakovala historie ze závěru loňské sezony, jelikož Džeko s Nasrim otočili na konečných 3:2. Hodně gólů padalo i ve druhém kole, na hřišti Liverpoolu uhráli díky minele Martina Škrtela remízu 2:2, přičemž se o branky postarali tahouni letošních Citizens Yaya Touré a Carlos Tévez.

Quees Park Rangers naopak úvod sezony absolutně nezvládli. V prvním kole podlehli doma Swansea 0:5, na což okamžitě zareagovalo vedení klubu a během pár dnů kontaktovalo hned trojici stoperů - Dawsona z Tottenhamu, Carvalha z Realu Madrid a Mbiu z Marseille. Nejnadějněji teď vypadá příchod třetího jmenovaného, který by se tak měl připojit k další posile do obranných řad José Bosingwovi.

Absolutní tyátr udělali Londýnští z přestupového léta příchodem Julia Cesara z Interu Milán. Brazilský brankář se tak stal druhým strážcem svatyně, kterého QPR přivedli na post jedničky mezi třemi tyčemi. Robert Green tak dost možná po velkém přesunu v rámci Londýna z West Hamu usedne jen na lavičku náhradníků. Dokončil se také příchod Estebana Granera z Realu, čímž už by měl transfer kolotoč Rangers skončit.

Španělský záložník by se dokonce už proti Man City mohl objevit na hřišti, v základní sestavě ale pravděpodobně nenastoupí. Stejně jako Samba Diakité, který nebude k dispozici z osobních důvodů Naopak Alejandro Faurlín je již fit, odehrál celý zápas v ligovém poháru a mohl by Diakitého v sestavě nahradit. Mark Hughes může využít i služeb Kierona Dyera.

Roberto Mancini má stále stejné trable s marodkou. Kvůli zranění v prvním kole je mimo hru Sergio Agüero - jeho koleno stále není schopné zátěže. Stejně tak si nezahraje ani dvojice Micah Richards, Gareth Barry. Naopak Joleon Lescott by se mohl do základu vrátit poté, co do utkání v Liverpoolu vůbec nezasáhl.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy - Rodwell, Y. Touré - Silva, Tévez, Nasri - Džeko
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Bosingwa, Nelsen (Onuoha), Ferdinand, Fabio - Mackie, Faurlin, Park, Hoilett - Cissé, Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Reading FC  (středa 20:45)
V květnu Chelsea zažila nejkrásnější moment své historie. Coby podceňovaný tým nejprve vyřadila Barcelonu, načež triumfovala ve finále na půdě Bayernu Mnichov. Zdá se vám to jako nevhodný začátek preview o anglické Premier League? 31. srpna však Blues sehrají bitvu o Evropský superpohár s Atleticem Madrid a jen z toho důvodu se o devět dní dříve naplánovala předehrávka třetího kola nejvyšší anglické soutěže s nováčkem ligy Readingem.

První kolo vyšlo Chelsea na jedničku. Na hřišti Wiganu není právě snadné vyhrávat bez ztráty kytičky, ale Londýňané to dokázali. Nejen díky skvělému výkonu Edena Hazarda, který si připsal při výhře 2:0 dvě asistence, tak přibyly na konto vítěze Premier League z roku 2010 kýžené tři body. Teď je cíl naprosto jednoznačný, získat další tři a usadit se alespoň do konce srpna na špici tabulky.

To Reading v obnovené premiéře vyšel málem naprázdno. Se Stoke City na vlastním stadionu dlouho prohrával, ale nakonec v poslední minutě z penalty vyrovnal Le Fondre na konečných 1:1. A na vítězství Royals to nevypadá ani dnes - a nemám tím na mysli jasné papírové předpoklady utkání. McDermottovi svěřenci totiž vyhráli na Stamford Bridge naposledy v březnu roku 1930 ještě v rámci Division Two. Nicméně z posledních šesti klání uhráli v chrámu Chelsea tři cenné remízy.

Proti Readingu hovoří i další zajímavá statistika. Hned šest z minulých devíti výjezdů do Londýna skončila porážkou. Zbylá tři utkání byla remízová. Nutno dodat, že za bod by dnes byli hosté více než vděční. Chelsea se letos zdá být velkým kandidátem na boj o titul. Mohutně posílila do ofenzivy a i ostatní akvizice, nejen fantasticky debutující Hazard, skýtají velké možnosti.

Marko Marin je však momentálně zraněný, laboruje se zadním stehenním svalem. Je nicméně jediným hráčem Chelsea, který není k dispozici. Hrát tak můžu i Oscar, jenž si připsal něco málo přes 25 minut a rozhodně nezklamal. Na pravém křídle vedle stálic Hazarda s Matou ale dostane zřejmě příležitost Ramires, který konečně vyléčil svou chorobu, kvůli níž nehrál proti Wiganu.

Zajímavě může vypadat sestava i z hlediska, že Roberto Di Matteo pouvažoval nad správností jeho jedenáctky i přesto, že byla proti Wiganu vítězná. Výběr Briana McDermotta by naopak příliš změn skýtat neměl. Otazník visí nad krajem záložní řady, kde by Robsona-Kanua mohl vystřídat McCleary. Absentují tak jen Karacan, Kebe a suspendovaný Jason Roberts.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Cole - Essien, Lampard - Ramires, Mata, Hazard - Torres
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Gunter, Gorkšs, Pearce, Harte - McCleary, Guthrie, Leigertwood, McAnuff - Pogrebnjak, Le Fondre
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Swansea City11005:03
 Fulham FC11005:03
3.West Bromwich Albion11003:03
4.Chelsea FC11002:03
5.Manchester City11003:23
6.Newcastle United11002:13
7.West Ham United11001:03
 Everton FC11001:03
9.Stoke City10101:11
 Reading FC10101:11
11.Sunderland AFC10100:01
 Arsenal FC10100:01
13.Southampton FC10012:30
14.Tottenham Hotspur10011:20
15.Aston Villa10010:10
 Manchester United10010:10
17.Wigan Athletic10010:20
18.Liverpool FC10010:30
19.Norwich City10010:50
 Queen's Park Rangers10010:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2559)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Ossamu Assaidiho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo jsou samé výborné zápasy. Su zvědavý na londýnské derby, jak si Everton poradí s prvním neoslabeným soupeřem, aji na to jestli Swansea vydrží svoje tempo.

Reagovat
minoLFC

Neskutocne sklamanie z tohto prestupoveho obdobia, vedenia a Rodgersa. Pred sezonou sme potrebovali poslinit utok o minimalne jedneho hotoveho hraca(lebo len s Luisom a Carrolom sa sezona odohrat neda). Co urobime? Privedieme neskuseneho Boriniho, posleme do haja Carrolla a sme tam kde sme boli.(hlavne nespominajte toho tureckeho adolescenta s mliekom na brade). Potrebujeme top kridlo. Co urobime? Jedine dospele kridlo prerobime na laveho obrancu, privedieme na lavicku marocana, ktoremu nikto nechcel dat ASTRONOMICKY plat 20 000 tyzdenne a celu sezonu sa budeme spoliehat na 17 rocneho Sterlinga a triast sa aby sa neodriadil ako Wilsher. Ale hlavne ze privedieme dvoch stredakov, ktorych mame plnu rit.(aj ked pravda kvalitnejsich nez sme mali).

Kydy na majitelov az tak moc niesu na mieste. Minuly rok sa vyhodili tazke prachy na predrazene prestupy (Carroll, Downing, Hendo...), majietlia ich nevybrali, niesu ako Abromovic, klub nieje pre nich hracka ale chcu aby bol financne samostatny. Bolo jasne ze Rodgers bude mat na prestupy tak 20-30 mil. (Allen, Borini, Assaidi atd) a zvysok si bude musiet ziskat predajom. Ked ale Rodgers vidi, ze Ayre neni schopny nikoho predat za viac ako almuznu, preco sa podla toho nezariadi. Uz od zaciatku leta bolo jasne, ze Carrolla Rodgers moc nemusi, ale pokial ho niesu schopny predat a nemaju istu nahradu resp. nemaju na tu nahradu dostatok pozadovanych penazi, preco ho hned posielaju na pre nas zbytocnu hostovacku? To zabudli ako nas uz na zaciatku leta Tottenham osral s jednym hracom, ked sme skrtili na cene?

Takze sme tam kde sme boli. S velkou pravdepodobnostou budeme zas zavisli na forme neforme jedneho hraca, jeho streleckej uspesnosti, toho ci nam ho zas FA neodstavi...no a pokial si on sam tu LM nevystriela, tak sa buduce leto sam vyberie za lepsim do vysnivanej Barcy a mozme hrat o stred tabulky.

Reagovat
Rssa

Musí tam být velká chyba někde ve vedení, protože 6 mega za Dempseyho jsme prostě zaplatit mohli a měli, ty peníze prostě na 99,99 % máme, nikdo mi nenamluví, že ne.

Už to ve mně uzrává delší dobu, ale letos budeme rádi za EL, protože v PL vidím minimálně 6-7 týmů s lepším kádrem.

Jediné pozitivum letošního přestupáku je to, že budou dostávat šanci mladíci - evidentně naše budoucnost. Takže více šancí pro Sterlinga, vyhrání se Morgana, Kellyho, Robinsona, pokusy o nasazení Coadyho...škoda odchodu Susa

Reagovat
tomasinho

Suso nikam neodešel ne?

Reagovat
Rssa

Nešel hostovat?

Reagovat
tomasinho

No podle mě ne. A Pacheco taky ne.

Reagovat
Rssa

Vždyť Pacheco měl jít do Valladolidu, ne? Ono to dneska padlo?

Reagovat
tomasinho

Už v noci včera. Sám psal na Twitteru, že jim děkuje za zájem a že ho mrzí, že to nevyšlo. Že teď uvidí, co bude nejlepší pro něj. Něco v tom smyslu.

Reagovat
Rssa

Zvládl by křídlo nebo je to spíš podhrot?

Reagovat
tomasinho

V přípravě hrál křídlo, v tomhle systému určitě křídlo. Hraje výš než Suso třeba, který zvládá i AM nebo CM.

Reagovat
Rssa

Snad dostanou šanci...konkurence jim odešla

Reagovat
tomasinho

Jojo, i jak psal Ol!ver, Suso může taky zahrát jako falešné křídlo, když na AM jsou Gerrard a Jonjo.

Reagovat
Rssa

Chci ho vidět kdekoliv v záloze - je to španěl, zvládne vše

Reagovat
minoLFC

no stale ich moze Brendan myslim poslat na hostovacky

Reagovat
Rssa

To by byl blbec, když vezmu, že v v kádru máme sotva základní 11.

Reagovat
minoLFC

no Pachecovi napriek dobrej priprave sancu nedal(narozdiel Colea), takze to naznacuje, ze s nim skutocne moc nepocita

Reagovat
Rssa

V tom případě si opravdu počíná jako blbec. Hrajeme více soutěží, zápasů bude habaděj a on oslabuje kádr a posily veskrze žádné.

Reagovat
vladis271

posily sú dobré, ale mimo pozície, ktoré nás nutne tlačili. Dúfajme, že nám Sami predal nejakého snipera, alebo, že je Morgan fakt ďaľší Fowler.

Reagovat
Rssa

Posily byly letos pouze jako náhrady, takže v podstatě jsme NEPOSÍLILI. Mládí vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva zůstali.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Neskutočne sklamanie.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Error

Ještě návrat ke včerejšku

Ashley Cole ‏@TheRealAC3

Wellll that was a lesson, absolute joke no fight, desire, passion, and a big reality check!!!!!! #sorrycfcfans

Reagovat
smazaný uživatel

Po vcerejsku uz ani nevim, kdo za koho hraje

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak moc se toho včera nestalo, čekal jsem víc

Reagovat
smazaný uživatel

ale spokojenější jsem snad nemohl být

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale kdyz clovek sleduje jeste Champ, tak mu to uz solidne zamota kebuli

Reagovat
Lovec

Minimálně u QPR je to docela oříšek. Z paměti bych ty jejich posily nevyjmenoval ani náhodou ...

Reagovat
Wat

Reagovat
Rssa

My ti hlavu moc nezamotali...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se vyplatí fandit Arsenalu.

Reagovat
Lovec

Přál jsem si sice štítového záložníka, ale mám rád jak Frimponga, tak Coquelina, takže snad jim Wenger, stejně jako zdravotní stav, dopřeje co nejvíc příležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

jake je to ve fantě s hráčema Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat. Uz se ti nevyplati

Reagovat
Wat

Nehrajou, nedostaneš za ně body.

Reagovat
tomasinho

Co by, tohle kolo nehrají. Dej si je na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecny mit na lavicce tak drahy hrace, lepsi je se jich zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

a další kolo kupovat zpět?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, uz nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom-Everton - takový parádní zápas, co se týče současné formy, ale néééé Digi Sport musí dávat Kohouty

Reagovat
vladis271

tak vraj sa ušetrené prachy majú použiť na predĺženie znlúv pre Aggera a Sterlinga. S tým turkom z Bayeru sa má počítať do áčka.

kecy, kecy, alibizmus

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Dneska hrajou samý šlupky.

Reagovat
niflheim

Pro nás byl zase ten konec přestupáku tak nudný

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda a Bebe nešli ani na hostovačku. Alespoň že odešli ti tři hráči co u nás neměli budoucnost, Owen, Berbatov a Kuszczak. Aji když toho prvního sem u nás měl hodně rád, a toho druhého je mi pořád líto. Ale kádr se pročistil a kromě těch dvou tam nezůstává žádný balast.

Reagovat
mithro

hostovacky v ramci champu este mozu byt, maju na to este tyzden

Reagovat
blade115

Cole: “Wellll, that was a lesson, absolute joke, no fight, desire, passion and a big reality check!!! Sorry CFC fans.”

Ashley.

Reagovat
Miguel19

Aspoň to. Hlavně aby se pak omluvily výkony

Reagovat
honziss

Soudě dle toho, kde v posledních dnech BFS posiloval to vypadá, že budeme hrát proti Fulhamu 2-5-3.

Vypadá to, že s Mattym se definitivně počítá na levého beka a Benayoun půjde na křídlo, Benayoun - Carroll - Jarvis.

Reagovat
tomasinho

Přesně tak to čekám, bude to paráda ta ofenziva, Carrollova spolupráce s Nolanem, centry Jarvise. Akorát ty kraje obrany, Taylor a McCarthy na LB, no uvidíme. Bude muset křídlo hodně pomáhat vzadu. Na Yossiho se taky moc těším, budu se na vás dívat co nejčastěji to půjde.

Reagovat
honziss

Tak, tak. Ta ofenziva sama o sobě by klidně mohla hrát v první polovině tabulky, pokud si to všechno sedlo. Bohužel vzadu to asi občas trochu bude hořet. Stopery máme celkem kvalitní, ale ty kraje a hlavně brankář nejsou žádné terno, no.

Ideální sestavu vidím nakonec nějak takto:

Jaask - Demel, Collins, Tomka, Linda/Matty - Nolan, Diarra, Noble - Jarvis, Carroll/Cole, Benayoun. S tím že pro ofenzivu máme i skvělé alternativy a je díky tomu dost variabilní. Navíc je možné, že Sam počítá s Diarrou na stopera, takže by v záloze místo něj byl Diamé.

Reagovat
tomasinho

Jojo, až na ty kraje obrany a gólmana to vypadá fakt dobře. Diarra na stopera,, no nevím to by asi zabilo Tomku. Ale variant je dost. Jak jsem psal, krajní záložníci budou muset těm nepřílši jistým beků muset vypomáhat s obranou, tam to bude hořet. Ale s tímhle to prostě musí být klidný střed nebo něco za středem.

Reagovat
honziss

Navíc si moc lidí neuvědomuje, ale máme neskutečnou sílu ve vzduchu. Diame, Diarra, Collins, Tomkins, Reid, Demel, Vaz Te, Cole, Carroll jsou všichni nebezpeční ve vzduchu, Nolan s Jarvisem pak budou "delivers to head". Tohle by měla být naše silná stránka.

Reagovat
honziss

A ještě mezi ty delivers patří samozřejmě Taylor a O'Neil.

Reagovat
tomasinho

Jojo, patáda. Už vidím jak Carroll sklepává Nolanovi po centru Jarvisu. Těším se. Bude hrát Andy už dneska?

Reagovat
honziss

On sám tvrdí, že je připravený a má kondici na to, aby hrál od začátku a i Big Sam říkal, že je dost možné, že ho nasadí už dneska. Já sám předpokládám, že bude hrát od začátku.

Reagovat
ďuriLFC

Super.

Reagovat
tomasinho

Paráda, už tak jsem se na ten zápas těšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že jste nezkusili Rensinga z Kölnu

Reagovat
honziss

Toho kiksaře? To bysme si moc nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračoval by v Greenově éře

Reagovat
tomasinho

Nepochopím, co se tady z Greena dělá za šmatláka.

Reagovat
honziss

Ach jo. Green není žádný kiksař, jediný opravdový kiks, který kdy provedl byl na MS. A bohužel teď si ho všichni zaškatulkovali jako kiksaře.

Jasně, občas udělal nějaký fail, ale to bylo tak jednou, dvakrát za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Rensing ...

Reagovat
honziss

Rensing rozhoně nedosahuje kvalit Greena. A ve West Hamu by ničemu nepomohl, raději ať ten půlrok odchytá Jaask a v zimě přivedou zpátky Roba, který v QPR už chytat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepusti ho

Reagovat
honziss

Bude chtít odejít, takže pokud ho nepustí, tak jsou hlupáci. Ale to jsou vlastně i tak.

Reagovat
vodka

Green proste neni spolehlivy golman, ja ho mam strasne rad, ale on v kazdem tretim zapase predvede neco, co extremne smrdi golem... muze to byt jenom jeden jalovy vybeh, jedno horsi vyrazeni, ale je to proste tak.

Reagovat
honziss

Nikdy jsem ten pocit neměl. A to jsem ho viděl chytat vskutku mnohokrát.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stas87

odkial mas ze je rensing kiksar?

Reagovat
Chazy

Hornets ... zajímavý posily fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To není nějaké pravidlo o maximálním počtu hráčů na hostování?

Reagovat
Chazy

Upřímně tomu taky nerozumím, na FM snad bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.

Reagovat
honziss

Z anglickýho WHU fóra:

topic The defence

Up the Junction wrote:

As I said to you the night we did that job for Sky...

Attack, attack, attack!

Romford wrote:

It is not WW2 mate

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli půjde v úterý pod nůž. Nejedná se ale o nic vážného, italský útočník Manchesteru City už jen nechce dát nosit brýle, a tak jeho krátkozrakost bude vyřešena operačně.

Taky se chystám na laserovku, snad ale nožem do očí neřežou

Reagovat
smazaný uživatel

To jenom Balotellimu,neboj. Jinak pamatuješ, co jsme si včera psali o tom, že jdeme večer kalit a chceme, aby Wenger stihl ty přestupy včas a nenechal to na poslední chvíli?

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju, dopadlo to hůř než jsem čekal...A to jak akce, tak deadline day

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda akce dopadla dobře, akorát bylo asi hloupý jít pít před zápasem, ale okolo půlnoci se mi povedlo najít wifinu a po projetí EF a twitteru jsem šel radši hned na paňáka

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti vůbec nedivím, to chtělo pořádnýho....na mě to překvapení čekalo až doma, takže jsem si panákem pomoct nemohl...stejně už jsem byl jen stín a prach, hrozně zbořen

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem o tom během toho večera přemýšlel a nakonec jsem si řekl, že už bych zkousnul i toho Essiena a přijdu na twitter a vidim "Essien joins Real Madrin on loan" Každopádně ještě hůř na tom musej bejt fanoušci L'Poolu, ten Dempsey je musel dostat do kolen.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav na Tottenham, přijde mi, že jim po odchodu LM a RVdV chybí tahoun, takovej ten hráč, co něco vymyslí...uvidíme, zda to převezme Parker nebo Dempsey.... každopádně pro Llorise, snad po Cudicinim, Gomesovi, Friedelovi a tom Chorvatovi, co tam chytal jen na treninku budou mít dobrého golmana ...

ale stejně si myslim, že to nebude stačit na TOP 4....možná i Everton s Fulhamem budou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde že Fulham si ten svůj tým dost rozházel. Přišli o Dembeleho, Dempseyho, těžko říct jak jim to bude fungovat. Kdyby je neprodali a došel Berbatov tak bych je fakt skoro na poháry. Ale takhle možná budou muset změnit styl a chvilku se hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, vidíš.... jak najednou konkuruje velkoklubům, Berbu chce Viola, Juve a on jde do Fulhamu.... no mají našlapanej útok, ale ta záloha trochu tápe, ikdyž Duff má podle mě životní formu.... ale ten svuj první komentář jsem myslel tak, že nevim, zda jsou Dempsey a Dembelé dost dobrými posilami pro Spurs.... že se zbaví Modriče a VdV a přivedou dva hráče z průměrnýho týmu.... no nevim, bude to hodně zajímavé....aby nakonec nehrál o LM třeba Everton

Reagovat
Zaschrona

Pokud ty prvni dva zapasy nejsou jen vykrik a letos jsme chytli formu pro celej rok, tak bych tomu veril uz ted, ze mame sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba budou pro Kohouty okamžitý přínos, navíc dost vydělali. A alespoň co mám zkušenost s našima nákupama z Fulhamu, tak se všichni chytli. van der Sar byl excelentní, Saha výborný útočník a brzdilo ho zranění a Smalling vyrůstá pro repre. Možná jsou průměrný tým, ale hráče si najít uměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel nebyl dobrej golman jo?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjmenoval jsem radši všechny, aby někdo nepsal, že jsem na někoho zapomněl.... špatnej nešpatnej....nepřijde mi jako jednička týmu, kterej chce hrát LM, navíc už je starej

Reagovat
smazaný uživatel

Cudicini tam byl prostě jako náhradník, Gomes když má den tak je to neuvěřitelnej gólman, ale to je mu prd platný když pak vždycky něco vyvede. Pletikosu vůbec nechápu proč kupovali, to byl zbytečnej kauf a Friedel sice starej je, ale několikrát je minulou sezónu podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu.... neměl jsem je psát do jedné řady.... ale prostě podle mě pokud si chce Tottenham hrát na velkoklub a bojovat s Manchestery a Chelsea tak si myslím že udělali s LLorisem super tah

Reagovat
smazaný uživatel

To udělali, mají TOP golmana na dlouhou dobu. Každopádně je mi Friedela trochu líto.

Reagovat
smazaný uživatel

co teď s nima udělají ? mají tam 4 golmany..... Gomes asi pryč ne? Friedel 41 let.... nechci aby skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

To netušim, ale chytat bude asi Lloris a dvojka Friedel, takže ostatní jsou celkem zadřený.

Reagovat
Ronaldo.com

Tak dneska zajimave ale je asi nemozne aby se posili ze vcerejska dneska dostalyna hriste co?? Ale i tak se tesim! A hlavne na zitrek

Reagovat
smazaný uživatel

ak boli podpísany do 2hej tuším tak môžu zasiahnuť. Dneska bude hrať Carroll napríklad.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně včera s tou Čelzí Atlético zametlo!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten Falcao ... to je prostě kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa o tom bavíte tak toto ma pobavilo

I tried to upload the European Super Cup Final to PornHub, but apparently, they don't accept rape.

Reagovat
smazaný uživatel

Staré ale pořád dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA-Everton remíza a Spurs 1..ostatné bez šance natipovať snáď ešte Swansea Sunderland 3.5 +

Reagovat
smazaný uživatel

Everton vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom obrázku vypadá jak syn Dalglishe

Reagovat
smazaný uživatel

skoda že live nevyšel ten Damiao

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě teď Rodgers vůbec neví co dělá.... poslat CArrolla po půl roce na loan, koupit Boriniho, pak nějakého Maročana z Eredivisie..... tohle je tým tak na 9.místo

Reagovat
Ronaldo.com

je fakt že je nepochopitelný proč ho do west hamu posílal, já myslel že už nějakou náhradu má domluvenou.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt kouzelní. Už se těším, až všem Rodgers vytře s tímhle kádrem zrak

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze zazraky si uz vybrala za vsechny Chelsea kdyz loni vyhrala LM

Reagovat
honziss

100. pro to, ať se dneska trefí Andy Carroll. :)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Btw, jaké vlastně bude nosit číslo?

Reagovat
honziss

To se uvidí až začne zápas. :)

Reagovat
honziss

Ale myslím, že dostane osmičku po Maynardovi.

Reagovat
honziss

Tak jsem to trefil, má osmičku.

Reagovat
smazaný uživatel

smí se čísla měnit během ročníku? Nebo to bude van Persie nosti 20 na zádech napořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zonzi nakonec do Stoke. To aby si člověk před zápasem s nimi dal nohu rovnou do dlahy

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne maji poradny DM

Reagovat
tomasinho

Palaciose se nezbavili? Střed Adam-Nzonzi by mohl být super.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimni si slova "poradny"

Reagovat
vodka

ale ten pretlak na tom stredu je sileny, jenom platove to musi vyjit strasne draho, to Pulis moc nezvladl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze az se otevre okno pro hostovani, pujde Whelan, Arismendi, Ness nebo Deano do Champu

Reagovat
vodka

Whelena bych rekl, ze si necha, se zbytkem bude dost problemu kvuli platum a hlavne Belohlav si mysli, ze na PL ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Whelana si asi necha, napsal jsem ho tam, protoze o nej byl vcera zajem z Molineux, ale asi to nestihli Deano je hrac nahovno. Strasne mu fandim a rad se smeju jeho stylu hry, ale proste... Stoke uz hraji na vyssi urovni, nez na jakou se hodi Deano

Reagovat
Bayern +

A nedavno nemali na CM koho postavit.

Reagovat
vodka

no, tak abych začal první reakci na prestupove obdobi: LFC , Fulham, Tottenham brutální léto, Jol i Levy jsou prste v tomto kralove a neskutecne zabavne tymy maji, na ktere se strasne moc tesim...

Hughes to definitivne kurvi, snad aspon budou hrat dobry fotbal, protoze ty posily jsou fakt des... Nicmene porad verim tomu, ze vysledek za 2-3 roky bude stat za to...

Reagovat
pajamu

Jsem zvědavý dneska na Tottenham, proti Norwichi už musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jol i Levy

Reagovat
frankiefcb

kdo vlastně šéfuje Fulhamu? Jak je na tom finančně?

Reagovat
smazaný uživatel

Al Fayed, starej chlapek, Egyptan. Je relativne hodne bohaty (ne tolik, jako mafian z Chelsea nebo sejci), ale neni to ten typ, co by si poridil klub jako hracku. Sice je trosku blazen v nekterych vecech, ale jako majitel je rozumnej. Zalezi mu na tom, aby byl klub na nem financne nezavislej, proto maji docela striktni platovou politiku atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si jak se už pěkných pár let zpátky nechal slyšet že z Fulhamu vybuduje velkoklub podle vzoru Chelsea, ale nikdy se k tomu nedostal. Pak tuhle taktiku zkusil Porsmouth a dopadl na hubu. Fulham je vedený dobře, spíš do budoucna než na okamžité úspěchy. Majitel ví že je to spíš regionální klub omezený stadionem a jedná podle toho. Viděl se nějaké projekty na přestavbu Craven Cottage, a vypadajou docela hezky. Ale nic extrémního, kapacita by se zvedla jenom o 5000. Taky pořádně není místo, stadion stojí skoro už ve vodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni chteli zvetsovat prave tu tribunu privracenou k rece, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Na těch obrázcích bylo vybudované jakési nové molo aby jim ta tribuna nezmizela celá v Temži.

Reagovat
vodka

Nepletes si to nahodou s tim jednim scenarem v CSM? Al-Fayed chtel Fulham dostat do PL, ale nejake crazy vyjadreni o utocich na tituly si teda nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím že takový scénář v CSM byl.

Reagovat
vodka

uz jenom podle tech vyjadreni Redknappa je jasne, kdo v tottenhamu sefuje ohledne tymu. Vicemene Redknapp rekl post, kde chce posilit a zbytek meli na starosti skauti s Levym. Al-Fayed se do toho zase moc necpe, ale Jolovi strasne fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, je to proste vtipny, ze ve FFC si to ridi Jol a v THFC Levy On by to uz u toho Redknappa byl docela problem, ted pod AVB by to bylo jeste daleko horsi

Reagovat
Bayern +

Mbia bude velmi dobra posila (zazracne i rozumna ), Cesar, ak si odmyslime plat, taktiez. Ostatni netusim, ale Granero s Faurlinom by mohla byt velmi zaujimava dvojica.

Reagovat
honziss

Jääskalainen dneska odchytá už svůj 650-tý ligový zápas. Wow!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Snad napodobni vykon 1. kola.

Reagovat
Lovec

Chlapi, kde hrajete fantu? Po vygooglení toho hesla jsem se přesvědčil, že jich není zrovna málo. Dík moc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lovec

Díkec. Už jsem si vytvořil profil na eufa.com, ale nějak se mně to nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Získat během pár dní duo Dembelé - Dempsey, to vážně dokáže jen Levy

Reagovat
Lacko_Boh

neslubujete si od nich až moc?Dembele Dempsey vs Modric VDV...ja neviem

Reagovat
smazaný uživatel

VDV by asi ani nemusel hrát, když je tam Gylfi, s Modričem se počítalo a naopak ty dva z Fulhamu nikdo nečekal.

Reagovat
Ronaldo.com

nevíte jestli je Berbatov v nominaci na zápas?? já myslím že je ne?

Reagovat
Ronaldo.com

i když tady se píše že je na tribuně škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze. Dnes muzou hrat jen hraci, kteri stihli prestoupit pred polednem.

Reagovat
Ronaldo.com

jj díky navíc je to moje chyba je to tam napsaný.

Reagovat
tomasinho

Henry Winter ‏@henrywinter

At Upton Park to watch Andy Carroll and Dimitar Berbatov. #ffc confirm Berbatov eligible to play v #whufc

Fulham to nepochybně stihnul. Aspoň to tvrdí Winter z Telegraphu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

@DavidLuiz_4: Sorry #geezers! I take my responsibility about the game. I promise change this situation soon! #CFC #KTBFFH

Reagovat
honziss

West Ham United: Jaaskelainen, Demel, Reid, Collins, O'Brien, Noble, Diame, Nolan, Vaz Te, Taylor, Carroll

Subs: Henderson, Tomkins, Diarra, O'Neil, Maiga, Hall, Cole

Reagovat
tomasinho

Co je s Jarvisem?

Jinak celkem šok, že hraje O´Brien LB. Kdyby hrál Tomka místo Reida, bylo by to lepší. Ale aspoň hraje Andy.

Reagovat
honziss

Vůbec nevím, co s ním je. Nikde nepsali, že by měl chybět, takže asi si přivodil nějaké čerstvé zranění.

O'Brien už tam loni zaskakoval párkrát a tak ho tam asi BFS chce zkusit po tom, co tam minule docela zmatkoval Linda. Collinsovi s Reidem Sam evidentně hodně věří a budou asi jedničkami pro stoperskou dvojku. Což je škoda, Tomku bych tam viděl raději.

Reagovat
tomasinho

No právě, Collinse chápu, má zkušenosti a měl by hrát. Asi mu Linda přidělal vrásky na čele no. Snad bude Jarvis brzo ready. Andy moc přeju dneska nějaký gól.

Reagovat
honziss

Hmm, tak O'Brien vlevo. Jarvis chybí. Ale je fajn, že je Andy v základu, od Taylora a Nolana pár centrů dostane. :)

Reagovat
stas87

ako si prisiel na to ze je rensing kiksar?

Reagovat
honziss

Nepamatuju si, že by v Bayernu zrovna zářil jistotou a nevyvaroval se kiksům, ale pár let už toho o něm moc nevím, ani nevím kde v poslední době chytal. Ale to je jedno, o něm se nikdy ani nespekulovalo že by měl přijít, takže ať si hraje v klidu tam kde je.

Reagovat
stas87

od prestupu do kölnu je to spicka medzi brankarmi v celej BL,z kölnu si nepamatam snad ziadny kiks,pokial mate nespolahlivych brankarov tak u neho by som sa nebal ho nagazovat.a mas pravdu,ani spekulacia o nom takze je to pase

Reagovat
hribco

A Diarra sa ak tesil do zakladu

Reagovat
honziss

Jo no, trochu mě štve, že nehraje.

Reagovat
hribco

No neviem ja nemusim velmi ani jeho ani Diameho, radsej by som videl zalohu Nolan,Noble,Jack a pred nimi Jarvis,Carrol(Cole) a Benayoun ale BFS asi vie co robi ked mu trebalo tolko strednych zaloznikov :)

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer, Riether, Hughes, Hangeland, Riise, Duff, Sidwell, Diarra, Richardson, Rodallega, Petric

Reagovat
tomasinho

subs: Stockdale, Kelly, Briggs, Baird, Kasami, Kacaniklic, Berbatov.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Y N W A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

0 - Andy Carroll has failed to score in four PL apps (267 mins) against Fulham, despite attempting 10 shots in those matches. Hopeful.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Vypadal jsem podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi povídej

Reagovat
vodka

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maresma

Dneska WHU vyhraje, dva góly z rohu - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju tři na tiket. Přihoď ještě nějakou penaltu.

Reagovat
Maresma

Klidně, ale dneska jim fakt věřím, že vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím že padne docela dost gólů. Fulham bude nesehraný ale góly dává, West Ham na mě působí že je rád dostává. Vidím to tak na 2:2. Možná se někdo urve a vyhraje.

Reagovat
Maresma

To by mohlo, co dáváš ještě na dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Samé overy. Swanse 1,5, WBA 1,5 Lišky s Mandarinkama 2,5 a Tottenham 2.5 Tím posledním si nejsu moc jistý.

Reagovat
Bayern +

West Ham United: Jaaskelainen, Demel, Reid, Collins, O'Brien, Noble, Diame, Nolan, Vaz Te, Taylor, Carroll

Subs: Henderson, Tomkins, Diarra, O'Neil, Maiga, Hall, Cole

Fulham: Schwarzer, Riether, Hangeland, Hughes, Riise, Diarra, Sidwell, Richardson, Duff, Rodallega, Petric

Subs: Stockdale, Kelly, Baird, Kasami, Berbatov, Briggs, Kacaliknic

Come On Your Irons!

Reagovat
Bayern +

* ... bez reakcie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

S křížkem po funuse. :)

Reagovat
Bayern +

Njn, som to hodil bez precitania, navyse blbo. Nabuduce nechavam na tebe.

Reagovat
tomasinho

Jeden Andy a jeden Andy přiklepne Nolanovi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Norwich ještě do konce sezony ulovil na hostovačku Kanea. Kohouti, co to je za typ útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný do kombinace, skvělý zakončení, dobrý hlavičkář. Ale nemůže být sám vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

A na svuj vek az necekane klidny v zakonceni, pokud muzu soudit podle Millwallu

Reagovat
fantomas

Mhm, takže alternace za Jacksona.

Reagovat
fantomas

Kdo by to byl řek, ale základ WHU mi je ted snad sympatičtější než ten Fulhamu.. ale to se srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to člověk projede hráč po hráči, tak určitě. Ale jako celek ne-e.

Reagovat
fantomas

Tak sem to myslel no - hráč od hráče. Ale jak se tam dostane Berba s Kacaniklicem, bude to zase naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Tak je třeba si definitivně uvědomit, že tenhle West Ham už není ten, jaký tu byl v dřívějších letech pod Zolou a Grantem. :) Sice to pořád není ten West Ham jako v roce 2005, ale ten kádr je hodně sympatický, není tam žádný přeplácený magor leštící lavičku, a tak. :)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
nani92

je WHU na bloodzeede?

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
Marosh16

ano

Reagovat
nani92

díky chlapi

Reagovat
Usty

mně teda neběží..

Reagovat
Usty
Reagovat
Honza Matoušek

Dyť to je Bloodzeed ne?

Reagovat
Usty

Ajo... vždyť to bejvalo na 106723..

Reagovat
tomasinho

Však to je Bloodzeed.

Reagovat
stas87

OT:cize wigan uz bude stabilne hravat 3-4-3???a moze sa k hre na 3 obrancov pridat casom aj niektory dalsi tim alebo je to len v tom ze martinez je spaniel?

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity ted bude hravat taky pravdepodobne na 3 vzadu, Liverpool uz to taky zkousel

Reagovat
smazaný uživatel

my u tak hrali minulou sezonu

Reagovat
tomasinho

Pod Kennym, s Rodgersem to asi moc nehrozí.

Reagovat
stas87

a prave hra na troch vzadu,da sa povedat zaistila wiganu zachranu?nasiel som si nejake takticke varianty a prave wigan v nich bol dost casto s hrou na troch vzadu,dost ma to oslovil a paci sa mi to

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to tak,ze kdyz Wigan utoci maji vzadu tri obrance a kdyz brani tak tam maji pet obrancu..

Reagovat
stas87

zalezi ale kolko utocnikov ma super,podla toho sa odvija pocet stoper na vlasntej polovici,pokial super hra na jedneho osamotenehe hrota tak je zbytcnost mat troch obrancov vzadu na jedneho utocnika...celkovo mi pride ze ked hras s tromi vzadu tak vacsinou si timom co netvori hru ale spolieha sa na brejkov,toto je podla mna styl hry wiganu a moze im to v zapasoch so silnejsimi dost pomoct

Reagovat
honziss

Tak, tak. Taky mě to oslovilo, dokonce jsem takhle začal hrát i ve FM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to Wigan vypiluje k dokonalosti a nekdo z jejich utocniku bude golovy, bude se na to skvele koukat a jeste z toho pujde strach

Reagovat
honziss

Přechází k tomu čím dál více týmů, je to takovej trend, který docela funguje. Takže myslím, že to bude čím dál častější.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.de/de/samed-yesil/leistungsdaten/spieler_95295_gesamt.html

tady jsou statistiky toho Yesila..sice vsechno v juniorkach a podobne,ale je proste videt ze dokaze dat gol..u nas jestli tedy bude nastupovat se taky bude dostavat do sanci hodne tak je snad bude promenovat stejne..

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA 12 Prediction

WHU 2 - Fulham 2

Carroll, Diarra - Sidwell 2

Reagovat
smazaný uživatel

poslal sem tam Berbu, ale byl ještě ztuhlej

Reagovat
rickroll

Diarra vlastní?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankářský dres West Hamu je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link na WH?

Reagovat
Rssa

Andymu to tam nesluší

Reagovat
Usty

Úchvatný!!

Reagovat
Usty

sakra, chtěl jsem poslat, že http://www.nevercaptainnickybutt.com/wp-content/uploads/2010/08/CARROLL.jpg bylo jediný, kdy mu to slušelo a v tom padl gól..

Reagovat
smazaný uživatel

whu:ful2:1

Reagovat
Usty

To mu Kev ukazoval kde sedívávaj největší kundy?

Reagovat
smazaný uživatel

sedávajíjou*

Reagovat
Usty

To je snad ještě větší paskvil než to moje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BERBA!

Reagovat
mithro

Berba si uziva bublinky

Reagovat
13

Fans WHU

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

parádně zakončil

Reagovat
tomasinho

To je atmosféra. Tak pojďme WHU, Andy aspoň 1 gól.

Reagovat
hribco

Keviiiin a hned v tom mal prsty Andy

Reagovat
Bayern +

Funnky chicken!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan Carroll

Reagovat
EL Gringo

Carroll pekne predlzil

Reagovat
Honza Matoušek

Carroll

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

GOOL! Paráda, Kevinko.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlovka no

Reagovat
smazaný uživatel

hm whu peknej zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek je parádní. Tak ještě dva.

Reagovat
Rssa

Měli jsme ke Carrolloi koupit Nolana za 2-3 mega a bylo by to nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ne.

Reagovat
13

je to o systému

Reagovat
Rssa

Však já vím, to bylo zoufalé vykřiknutí...ale zase kdyby tam byl Nolan, tak Andymu by to padalo více, on ho dokonale zná, doplňoval by ho, věděl by co mu sedí nejvíce...Takhle Andy září jinde, než u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky gol

Reagovat
rickroll

......

Reagovat
honziss

Ty volééééééééééééééééééééé! NESKUTEČNÉ!!!!!!!!!!!!! ANDY, VAZ A KEVINKOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec jsem ho nevyhodil z fanty

Reagovat
13

ve WHU pochopili po jedný minutě, že musí mít Andy podporu okolních hráčů když je v souboji s obráncem. U nás to nepochopili za rok a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Andy už v LFC nikdy nenastoupí, bude to dobře jak pro něj tak pro LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Fičí Vám všem bez problému Bloodzed?Nevím proč,ale už je to třetí zápas,kdy mi sopcast ukazuje "playing channel" a na obrazovce mám stále reklamy.Jde mi jen ta ruská Navip HD1

Reagovat
fantomas

Mně to taky neumí retrievnout data či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže taky posloucháš ten "skvělý" ruský komentář? Takže taky netušíš čím to může být,popřípadě jak tu chybu odstranit

Reagovat
fantomas

Já si SkySports naladil na streamu, mimo sopcast, rusáky ani za nic. Ale nevim, co s tim, snad se to časem dá dokupy samo.. :))

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

To je hned lepší,díky moc

Reagovat
Bayern +

Andy! Po takychto sklepoch si ta rychlo oblubim.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás jsme bohužel chtěli ať hraje fotbal.

Reagovat
Bayern +

West Ham United, we play on the floor!

Nie, vazne. Vy ste ho vobec pocas Deadline nemali kupovat. Za pol roka by vam bol super aj Miro Klose zadarmo a v lete ste mohli za 40 mega kupit na hrot fakt kohokolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme vůbec nemuseli nikoho kupovat, kdyby nebylo jistýho vymrdanýho ruskýho mozku v chelsea a Andy mohl v klidu pokračovat v NUFC a my bysme byli taky v klidu.

Reagovat
fantomas

Úžasně Andy!

Reagovat
smazaný uživatel

Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll

Reagovat
Honza Matoušek

Ten Carroll prostě může bejt výbornej útočník, ale ne v LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny to dojebal no, u Bredana je pochopitelný, že by nehrál.

Reagovat
fantomas

Proč je to pochopitelný?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se mu nehodí do toho co chce hrát v LFC.

Reagovat
fantomas

Jako na toho osamocenýho hrota, kterýho ted hraje ve WHU? A kde doted místo něj musel hrát zoufalej Suárez?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže od Suáreze chce Brendan aby chodil pro míče, do kliček a pohyblivost a případně to i rozehrával, dokážeš si představit Andyho aby tohle dělal?

Reagovat
fantomas

By se mu upravily pokyny, to nikdy nebyl takovej problém mít dva typologicky odlišný hráče. Navrch je jen otázka času, kdy Rodgersovi dojde, že tam Suárez nemá co dělat - a pak by se mu Andy šiknul.

Reagovat
smazaný uživatel

pokyny, instrukce.. FM! Já nevím, už i z toho, že hraje Sterling je vidět, že chcem hrát na rychlost a Andy se do toho prostě nehodí.

Reagovat
fantomas

Ale žádný FM, tohle samozřejmě maj dělat i pravý manažeři. Na Lambertově práci je to například krásně vidět, a našel bych ti x dalších manažerů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vím, já už jsem z FM trošku magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že do zamýšleného liverpoolského tiki taka stylu se Carrol vůbec nehodí, ale co třeba plán B v případě že soupeř povede a před vlastní bránou zaparkuje autobus? snaha změnit něco, upravit styl hry když neúčinné obléhání brány a milon krátkých příhrávek k ničemu nepovede, k čemu bude dominance ve středu pole a držení balonu kolem 80 % ?.. Trochu mi to připomíná loňskou Swensea, kdy v závěru ročníku už se jejich hra celkem okoukala, soupeři se na to dokázali přípravit a Labutě měli hodně velké potíže se se svým stylem prosadit

Ano, Carrol by nehrál v základu a je to luxus mít 35 milionového hráče jen jako žolíka do závěrečné fáze utkání, ale jako mnohem větší luxus mi pripadá poslat takového hráče na hostování, přičemž... no na tohle téma tu už bylo řečeno myslím dost

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

01.09.2012 14:01

My jsme vůbec nemuseli nikoho kupovat, kdyby nebylo jistýho vymrdanýho ruskýho mozku v chelsea a Andy mohl v klidu pokračovat v NUFC a my bysme byli taky v klidu.

Jinak s tebou samozřejmě souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak je rozdíl mít na hrotu Suáreze, kterej i když se mu nedaří, tak furt je strašně nebezpečnej než Grahama.

Reagovat
tomasinho

Graham je takový horší Borini, proto by měl Fabio hrát na hrotu. Graham taky výborně brání a má dobrý pressing, tedy to, co zdobí i Boriniho. Já pořád nechápu, že jsou prohození se Suarezem, to evidentně nefunguej a nemůže fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra Borini hrát nebude bych řek.

Reagovat
tomasinho

Myslíš, že budou křídla Raheem a Stew? Je to možné

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ani nedivil v podobě překvapení jménem Assaidi.

Reagovat
tomasinho

Až tak, že by skočil takhle od začátku do tak důležitého zápasu? Nevím no, na lavičce by mohl být ale. A místo koho by měl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce bude určitě. Těžko říct místo koho, nalevo, nebo napravo, to už je fuk, ale mohli bysme tím Arsenal překvapit.

Reagovat
tomasinho

A myslíš, že Nuri bude hrát od začátku? Já čekám spíše Jonja a Nuriho v 2. půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nuri fakt nevím, nevím jestli něco odehrál za Real v přípravě aspoň, ale když hrál Allen hned, tak by mohl i Nuri možná.

Reagovat
tomasinho

Jojo. Trošku mě rozlazuje ten Hendo, mám sice radši Jonja, ale od Henda jsem si letos hodně sliboval a on dostává šance jen na křídle( vysunuté trojce).

Reagovat
tomasinho

Jinak čekám, že bude i Hendo využívaný více vepředu.

Reagovat
fantomas

Teda, plánoval sem u toho pařit FMko, ale takovej fotbal mě k tomu přikoval...supr WHU!

Reagovat
smazaný uživatel

Jol je podivin, miesto Ruiza tam posle hnileho Rodallegu.

Reagovat
tomasinho

Ruiz není ani na lávce, takže je asi zraněný, jinak by hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

U Jola som si nie velmi isty, nikde som sa nic o nom totiz nedoictal, ze by bol zraneny, no a v 2.polcase ocakavam isty prichod Berbu.

Reagovat
mithro

Berba by si tu prihravku prilepil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla penalta

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

pekne whu 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer jak 18letej kluk co poprvý stojí v bráně.

Reagovat
honziss

Tam hlavně skvělou práci odvedl Nolan, který tam u něho stál a Schwarzer tak ztratil těch pár setin při výběhu, než ho oběhl, jinak by ten balón měl.

Reagovat
tomasinho

West Ham paráda, Andy paráda. Dobře i středová trojka. Hlavně Nobla jsem měl vždycky rád.

Reagovat
fantomas

Jj, sem taky rád, že ho máme zpátky.

Reagovat
honziss

On během toho roku v Champu neskutečně zlepšil tackling, který jsem vždycky miloval na Parkerovi, takže jsem rád, že to po něm vzal. :) Ta středová trojka funguje úžasně.

Reagovat
tomasinho

Jojo, dneska to ukázal už, fakt super. Diame je takyy úžasný, super tank. Být ještě na hřišti místo Taylora Jarvis a místo Vaz Teho Yossi, tak to je válec.

Reagovat
fantomas

Matty může zůstat.

Reagovat
tomasinho

V základu určitě ne. Maximálně na LB.

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
honziss

Zahraje si hodně, budou alternovat s Yossim podle mě. :)

Reagovat
tomasinho

A vlastně ještě Jackie, to by se mohl jít Vaz Te klouat.

Reagovat
miky10

Noble je super.

Reagovat
tomasinho

Zajímavé, že na zápas v sobotu od 13:45 mi Bloodzeed vždycky jede parádně a na ostatní už ne.

Reagovat
Honza Matoušek

Teď mi zrovna začal blbnout....

Reagovat
tomasinho

MNě většinou ani nenajede a napíše cannot retrive data nebo tak něco.

Reagovat
fantomas

Pičo.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

hm uz 3. whu

Reagovat
smazaný uživatel

Andy v podstate u vsech golu..

Reagovat
fantomas

Oh, to byl Mattyyyyyyyyy!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 1+1...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Wohouu, paráda. Debakl!

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. A první over je na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Carrollova práce

Reagovat
fantomas

Hangelandova ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že to dával on.

Reagovat
honziss

Jojo, navázal na sebe čtyři chlapy, neskutečné. :)

Reagovat
Pettirosso

Ten West Ham hraje fakt parádně, jsou hodně hladoví a ten pressing je skvělej, Fulham neví, kde mu hlava stojí

Reagovat
Hejnak

Ten Allardyce mi byl vždycky sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

nechytatelná ,taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?

Reagovat
hribco

Honziss beriem spat, ze sa mi nepaci Diame, je skvely a na Andyho nemam co dodat je to parada som uplne stastny z toho vykonu

Reagovat
smazaný uživatel

fandis whu?

Reagovat
hribco

ano

Reagovat
smazaný uživatel

aby jim to vydrzelo celou sezonu

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll překvapil, adaptoval se hned a měl fakt supr poločas...

Reagovat
tomasinho

Ohh, Andy Carroll!

Reagovat
tomasinho

jose enrique sanchez ‏@jose3enrique3

West ham 3-0 fulham. Really happy for Andy. For sure he gonna score many goals there. Good luck my friend and all the best

Reagovat
Bayern +

Absolutna spokojnost, Kevin, Reid, Matty Stred zalohy uzasny, FFC su tam absolutne vymazani, paci sa mi aj Vaz Te.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa da najlepsie pozerat platena TV cez internet? Sky, Yes, ESPN...vie mi niekto poradit?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim samozrejme zapasy PL

Reagovat
fantomas
Reagovat
ďuriLFC

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=168537&part=sports

Buď cez streamy alebo si stiahneš program Sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik obom, ani platena by nebola zla, rozmyslam nad SKYTV, ae neviem ci vysielaju priame prenosy

Reagovat
fantomas

Vysílaj, i na víc kanálech.

Reagovat
stas87

obrateny gard z minuleho tyzdna z walesu......vsetky sance west hamu po vyhratych hlavickach a zlom preberani hracov vo vapne a okolo vapna,duff v strede ihriska asi nie je to najlepsie,ked uz fulham preleze polovicu tak utoci len v 2 alebo 3 a domacich je 5....riether zly,naozaj,preco ho fulham vobec angazoval? dneska west hamu na vyhru staci len hlavickove suboje a agresivita v strede pola

Reagovat
honziss

West Ham má obrovskou výškovou převahu a tu bude mít proti všem, a myslím že Fulham není poslední kdo s tím bude mít problém.

Reagovat
stas87

ano,v tomto maju velku vyhodu ale taky futbal mozes porazit kombinaciou,utocnou aktivitou,to ukazala swansea,fulham od prvej minuty skusil nakopy a zistil ze to nejde ale aj tak to dalej skusaju...swansea hrala velmi rozumne,odkryla slabiny west hamu,vyuzila kridiel ktore fulhamu dnes prilis nefunguju,riether nemoze ubranit carrolla....tych negativ je proste prilis,jol s tym cez pauzu tazko nieco urobi

Reagovat
tomasinho

Jack ve studiu.

Reagovat
tomasinho

A Wilkins má děsnou kravatu.

Reagovat
honziss

Na jednu stranu je fajn ho tam vidět a poslouchat, ale na druhou... raději bych ho viděl na hřišti.

Reagovat
tomasinho

Jojo, no právě. Taky můj velký oblíbenec, snad se dá dokupy brzo. Když vidím, jak to parádně funguje s Vaz Tem a Taylorem, dokážu si představit, jak by to vypadalo s Jarvisem a Jackiem (Yossim).

Reagovat
honziss

Úžasné představení. Ten fotbal má šťávu, má náboj, pořád se něco děje. Dneska naše hra funguje od prvního do posledního hráče. Obrana je jistá, Collins zahodil zápas se Swans za hlavu a dneska je to zeď, neprohrál snad ani jeden souboj. I ty kraje fungujou dobře. Reid dokonce vstřelil gól, skvěle.

Co se týče zálohy, tak to jsou je samé superlativy, hlavně na Noblovi ten rok v Champu fakt strašně moc pomohl, zlepšil tackling i poziční hru, moc se mi líbí.

No a co se týče Carrolla, tak jasně ukazuje, že je to výborný útočník, jde jen o to ho umět využít. A to BFS dokáže, myslím že takových gólů jako byl ten v první minutě budeme letos ze strany Hammers vídat hodně.

Teď si hlavně dát pozor na ty dlouhé balóny za obranu, které Fulham zkouší, nerad bych, aby to nějak zdramatizovali. Ale těším se aspoň na Berbu, až ho uvidím hrát. Snad ale dneska ještě nic nepředvede. :)

Reagovat
tomasinho

BFS? Big fucking Sam?

Reagovat
honziss

Jo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

To nemá bejt "fat"?

Reagovat
honziss

Vlastně obojí, původně to tak bylo, ale pak to někteří supporters přeměnili na fucking.

Reagovat
hribco

Collins je perfektny

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Jol opat posadil Ruiza len tak z lubovole, tak je ocas, Petric je tam uplne odrezany, Hugo napriek snahe nulovy, kto tam potom posuva tie lopty do finalu? Berba uz tam bude teraz zbytocny. Nikdy som nepochopil ten Jolov styl bez naznaku taktiky.

Reagovat
fantomas

Rodgers on 22/8: "I would be a nutcase to even consider letting Carroll go out unless there are other solutions." You said it Brendan.

Reagovat
Eric_The_King

OT: Funguje vám v Sopcastu otevření streamu v jiném programu? Přešel jsem z VLC na PotPlayer, ale v tom mi to nějak nejde rozběhnout. Ve WMP to taky nejde.

Reagovat
Swarley

Berbaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
tomasinho

Úžasné, stáhnout Petriče, měl jít dolů Rodallega, který je zas úplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se narozdíl od Petriče snaží

Reagovat
tomasinho

Tak to je dané i postem, Petrič prostě nedostal žádný míč, Rodallega sice běhá jak splašený všude možně, ale není vůbec prospěšný nijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco bucia v UP na Bebu? Skoda, mohol som ist na ten zapas, kor ak to mam max. pol hodku cesty, len ako zohnat listky ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Si fanda WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, len som momentalne v Essexe, stadko mam relativne blizko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe sranda, a Ayre půjde po včerejšku doprdele. Jedině dobře.

Reagovat
ďuriLFC

Kde pišu?

Reagovat
vladis271

fakt? no niekto musí vyvodiť zodpovednosť

Reagovat
tomasinho

Odkud to máš? akorát škoda, že to nebylo dříve, on vypadal od začátku jako neschopa.

Reagovat
minoLFC

to uz je nam teraz na tri veci....

Reagovat
vladis271

jj, chcelo by to niekoho ako Levy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/09/01/3346423/liverpool-hunt-new-managing-director-after-disastrous?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

sice goal.com, ale je to od Richarda Buxtona, což je jeden z nejvíc spolehlivejch zdrojů co se týče LFC / EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel, Walker, Vertonghen, Gallas, Assou-Ekotto, Sandro, Livermore, Lennon, Bale, Sigurdsson & Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

trošku jsem doufal v Dembeleho

Reagovat
tomasinho

Bez Adeho zase? A je Dembele na lávce aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Our subs today are: Cudicini, Naughton, Caulker, Huddlestone, Dembele, Townsend & Adebayor

Reagovat
tomasinho

Pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor od konce sezóny nic nedělá, ta fyzička tam nebude asi ještě uplně top.

Střídačka: Cudicini, Naughton, Caulker, Huddlestone, Dembele, Townsend & Adebayor

Reagovat
fantomas

Ten střed je furt slabej.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam není žádná změna

Reagovat
fantomas

Jj, já si to jen s potěšenim řikám "nahlas" a těšim se na vaši další ztrátu. Pak už jich tolik nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, Norwcih se musí porazit za každou cenu

Reagovat
fantomas

Musí, ale sám se neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Livermore dá gól

Reagovat
fantomas

Btw. změna tam oproti minule je - Gylfi za VdV, což je podle mě lehký oslabení středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě spíš posílení, VDV přeci jen nehrál tak jako dřív a mírně se zhoršil, ale je možný, že to letos bylo tim, že chtěl odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Až tam bude Parker-Dembele, bude to jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec bych se nedivil, kdyby Boas i pak hral bez Parkera.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristo, ten Boas je weirdo

Reagovat
miky10

Ach, ten Noble je fantastickej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

scouseri, posaďte sa, nadýchnite sa a až potom si prečítajte nasledujúcu vetu.

LFC are looking at Micheal Owen. Rodgers is keen.

Reagovat
tomasinho

Přesně tohle jsem čekal. Ty vole, já být tím zmrdem, tak se k Anfieldu ani nepřibližuju. To ať už radši hraje Morgan nebo Yesil. Stejně bude ten dement zraněný celou sezonu.

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

To by mi spravilo náladu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Musí do Chelsea!

Reagovat
blade115

Bral bych ho.

Reagovat
tomasinho

To už fakt raději Heskeyho.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se nežertuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapuje mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ojoj..

Reagovat
tomasinho

Andy

Reagovat
honziss

Velký potlesk pro Carrolla od supporters. Zaslouží si ho. :)

Reagovat
honziss

Snad to zranění nebude vážné.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Berba

Reagovat
Ligter

Berba.

Reagovat
fantomas

Norwich line up with the same side that drew with QPR last week

Steven Fletcher and Adam Johnson make Premier League debuts for Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Z návratu Owena do LFC by měl radost akorát Gerrard a Carra a musel by dát 20 golů aby ho kopites přijali zpátky a pochcat a nejlíp i posrat dres MU před the kop aby na něj přestali bučet.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesný, no.

Reagovat
tomasinho

A vydržet bez zranění.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
SunFells

Vaz Te je celkem vtipný, neustále čaruje nohama kolem míčem a pokaždé to skončí tak, že nahraje dva metry pod sebe Demelovi.

Reagovat
pajamu

Místy mi připomíná Naniho, jak s tím balonem stojí a tupě čumí

Reagovat
honziss

Příště už snad bude k dispozici Jarvis s Yossim a Vaz bude maximálně na lávce. :)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si něco překopírovat.

marty9637

01.09.2012 15:17

Jméno má Liverpool o trochu větší, to je pravda.. Ale lidem, kteří se zajímají o fotbal, kromě toho jména nemá moc co nabídnout, kromě Steva G.. Zatímco Atlético ano.. Arda, Falcao, Miranda, Godín, Cristian Rodriguéz, Juanfran... To jsou jména, která na ten fotbal přímo zvou.

Reagovat
fantomas

On je fakt čim dál víc mimo no.

Reagovat
smazaný uživatel

však má pravdu

Reagovat
fantomas

Jj, určitě si běžnej fotbalovej fanoušek řekne radši "pičo, Miranda, hustý, to du!" a nákej Suárez třeba ho absolutně nebude zajímat...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je kopyto. palic prvej triedy, v medzihre genius, v zakonceni traged, rovnako ako v Ajaxe

Reagovat
fantomas

A co? Nákej Rodriguez má bejt zajímavější, větší jméno či co? To je směšný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci vacsie, ale dlhsie urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že člověk, zajímající se o fotbal má určitou představu o tom jak na tom Atletico je

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ber taky fakt, že na ten fotbal půjdou lidé, kteří se třeba zajímají jen o českou ligu a pro ně bude mít Liverpool rozhodně větší věhlas, než Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudiac podla coho? Podla fanusikov z vychodnej Europy ci futbalovo rozvinutych krajin, kde je anglictina rozsirinejsia nez spanielcina alebo portugalstina, tak ano, inak nie, Atletico ma minimalne rovnaku vahu pre zbytok sveta ako FC Liverpool. Zas si nemyslite , ze v Anglicku je futbal take nabozenstvo ako napriklad v juznej Amerike, kde to Atletico velmi zvucne, a teda na ostrovoch je co sa tyka sportovej konkurencie napriklad rugby na rovnakej urovni, nebyt pretlacania mediami toho futbalu, bolo by rugby aj popularnejsi. A nehovoriac este ani o krikete.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ne, toje gramatika

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

"pičo, Miranda, hustý, to du!"

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Smiech cez slzy Lebo je to pravda

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
honziss

Ty vole... Třetí střídání kvůli zranění, to hodně kalí dobrý dojem z tohodle zápasu.

Aspoň jde do hry Rob Hall, toho kluka si zapamatujte.

Reagovat
fantomas

Vaz Te

Reagovat
honziss

Big Sam vypadá, že ho Vaz Te už dost sere.

Reagovat
tomasinho

To je dobré znamení.

Reagovat
Swarley

pořád nevím, co si od 16:00 pustit za zápas...

Reagovat
ďuriLFC

podobne. Spurs , Swans... netušim

Reagovat
Swarley

jn, mezi těma se budu rozhodovat...

Reagovat
fantomas

Spurs, jasná páka. Tam padne tak sedm gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Swarley

asi jo chtěl jsem vidět Swansea, ale na druhou stranu, dívat se tento i příští víkend na Sunderland...

Reagovat
tomasinho

Chceš vidět Sunderland s LFC?

Reagovat
fantomas

To bude asi osamocenej termín ne?

Reagovat
Swarley

mám tušení, že jsem to někde četl

Reagovat
fantomas

Já si Swans stáhnu pro ponděloažpáteční nudu.

Reagovat
Miguel19

Dneska nic moc. Asi Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

forest - charlton

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Co nabízí Bloodzeed?

Reagovat
ďuriLFC

Je fanušik Spurs takže je to asi jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, občas místo nich dává United, a to aji když se to kryje. Ale v tom dnešním programu to je pravda asi jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
Mada

Jussi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Distin, Jagielka, Baines, Neville, Osman, Fellaini, Pienaar, Gibson, Naismith, Jelavic.

Foster; Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell; Yacob, Mulumbu; Fortune, Morrison, Dorrans; Long.

Reagovat
smazaný uživatel

Michel Vorm, Angel Rangel, Chico Flores, Ashley Williams (capt), Neil Taylor, Leon Britton, Jonathan de Guzman, Michu, Nathan Dyer, Wayne Routledge, Danny Graham.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan Athletic: Al Habsi, Kone, McCarthy, Caldwell (c), Di Santo, Maloney, McArthur, Boyce, Ramis, Beausejour, Figueroa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruddy, R. Martin, Johnson, Bassong, Snodgrass, Howson, Holt (c), Jackson, Pilkington, Garrido, Barnett

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Gardner, Colback, O’Shea, Cuellar, Cattermole ©, Larsson, Johnson, McClean, Sessegnon, Fletcher.

Reagovat
tomasinho

Takže Larrson na CM. Ta ofenziva je parádní, McClean s Johnsonem na krajích, Sess + Fletcher.

Reagovat
hribco

West Ham krasa som nadseny :) to vyprevadzanie Andyho bolo super. Dnes sa mi hrozne pacil Collins ten ked ma den nepusti za seba ani jednu loptu, vyborny bol Noble a Kevin ale este viac sa mi pacil Diame bolo vidiet, ze si ten zapas maximalne uziva :). Na druhej strane ma stvu tri zranenia dufam ze budu v poriadku hlavne Andy A jediny kto mi dnes liezol na nervy bol Vaz Te ktory si tam nad loptou rozcvicoval kotniky a potom to aj tak nahral na meter Diamemu alebo Demelovi... Ale inak vyborne Hammers

Reagovat
fantomas

500. pro neprohru Norwiche.

Reagovat
Usty

Reagovat
pajamu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Usty

Boas je fakt kretén

Reagovat
smazaný uživatel

a to proč?

Reagovat
Tolstobik

jaka je sestava spurs dnes?

Reagovat
honziss

Druhý poločas už o něco slabší, ale to se dalo čekat. I tak to ale mělo skvělou úroveň a moc se mi ten zápas líbil. Myslím, že jsme v něm přesně zvládli to, v čem jsme silní a využili všechny přednosti, které hráči nabízejí.

MOTM by si zasloužilo být snad pět hráčů - Nolan, Noble, Collins, Taylor, Carroll. Musím říct, že zejména v Nobleovi vidím velký progres a vůbec bych se nedivil, kdyby se s tímhle časem dostal do reprezentace. Hraje přesně to, co dříve hrával Parker, oběhává celý střed pole, neúnavně napadá, čistě odebírá balóny a předává je Nolanovi, skvěle spolupracuje i s Diamem, fakt se výtečně doplňujou v tom odebírání balónů a co je hlavní, dělají to bez faulů.

Poctivě se dneska vraceli i krajní záložníci a vypomáhali krajním bekům, což bude potřeba při té slabší úrovní těch beků oproti zbytku sestavy.

Fakt dneska nemám výhrady, naprosto zasloužené tři body. A hlavně jsem rád za odčinění toho fail zápasů ve Swansea. Po třech kolech mít 6 bodů je hodně dobrý, když si uvědomím, že jsme nováček.

Reagovat
Wat

Tak na jaký match budete koukat? Já osobně asi na Swans - Black Cats.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo by fajn najít nějaký sopcast na to

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu doufat že v ptačím derby padne hafo gólů.

Reagovat
Wat

Snad většina do Friedelovi branky.

Reagovat
smazaný uživatel

určite, môj druhý a tretí najobľúbenejší klub momentálne.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz se ptas, tak vsechny ujistim, ze se na Everton koukat budu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte niekto nejaký slušná stream na Swans?

Reagovat
smazaný uživatel

slušný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Ty vole, Johnson vymotá dva slepičáky, o tom se mi ani nesnilo.

Reagovat
fantomas

Ekottovi někdo vyoral hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejake kvalitne streamy poprosim, na hocico, najlepsie na Spurs , Wigan

Reagovat
Ligter

livefootballol.com, Spurs jsou na bloodzeedu.

Reagovat
Chazy

Sledujte mi nekdo Wigan :-) ocenim report

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pozeram, ale zatial sa nic nedej. Nuda.

http://www.wiganworld.co.uk/webcam/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
13

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přijel autobus

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea : Channel - 123456 celkem solidní

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
justcall

co se stalo na té Swansea, mohl za to Gardner?

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Snad konecne vyhraji po trech prohrach

Reagovat
Hejnak

Proč zase nehraje Miyaichi ?

Reagovat
Chazy

nahradnik proste, doplneni kadru

Reagovat
Wat

Tyvole, chudák Taylor.

Reagovat
Zaschrona

To klidne mohla bejt penalta.. a Gibson zranenej, strida za Hibba.. to je o moc horsi..

Reagovat
Ligter

Spurs jsou vážně tragičtí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Za celých 23 minut sem fakt nepřišel na to, co tam jako má dělat Gylfi. Ten je uplně ztracenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uplne je mimo..

Reagovat
Miguel19

Boas styl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je kurva?!!! Nakopávat to na Defoa, idioti...

Reagovat
Arbiter

Ouuuuuu, škoda, ta sedla

Reagovat
smazaný uživatel

swans kvalitny stream ??

Reagovat
fantomas

Uu..(ale jak všichni uskočili Howsonovi a řekli "na, tudy můžeš", roztomilý)

Reagovat
justcall

Dembele měl hrát od začátku.. dvojka Livermore-Sandro je zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych se místo toho kouknu na zajímavější zápas je normální, ale že na Brno - Budějovice?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lukaku je zraněný nebo co?

Reagovat
Zaschrona

neco si poradnil v nedeli na treninku..

Reagovat
Miguel19

Dík.

Reagovat
Zaschrona

uff, Long brevno..

Reagovat
smazaný uživatel

Má šancu Millwall postúpiť ?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
fantomas

Oh, Bolton..

Reagovat
madridcan

mochy 18.07.2012 11:11

čo si myslite postupi liverpool do ligy majstrov ? mohlo by to byť tak city live arsenal a štvrte miesto je mi jedno

madridcan 18.07.2012 11:15

Liverpool a liga majstrov to mi ani neide dokopy. Ked skoncia v prvej styrke tak koncim na EF.

13 18.07.2012 12:10

Tak tohle si jdu poznamenat, na konci sezony ti to připomenu

No co myslis po vcerajsku 13? Pripomenies mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdeš s tým trochu skoro? Keby to bolo v zime a LFC by už strácal veľa bodov na BIG4 tak nepoviem. Ale teraz?

Reagovat
madridcan

nie neidem s tym nejak skoro, dokonca som s tym prisiel uz v juli

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tento ironický post a nie tú vašu stavku či čo to je.

Reagovat
13

To není sázka ani

Reagovat
madridcan

pisem, ze neprichadzam Dokonca to nevidim ani na EL

Reagovat
13

Ale EL je asi za ligový umístění jenom pro 5. ne? Jinak do ní jdou vítězové(případně finalisti) pohárů?

Reagovat
madridcan

To neviem, ale jedinu sancu pre liverpool na europu vidim prave cez pohar.

Reagovat
13

Já ne. Předpokládám, že Rodgers bude v FA cupu a hlavně v CC stavět mladíky a hráče co nenastupujou tolik v základu.

Reagovat
madridcan

Tak to uz neni moja starost, ale jedine cez pohare sa dostanu do Europy. Cez ligu ani nahodou.

Reagovat
Kaze

Není to tak hrozný, získali skvěle hrajícího Allena a příslib Yesila

Reagovat
13

Ještě neni hotovo Madride, ale po včerejšku tomu nevěřim vůbec ani já.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigudsson hraje co ako? Ved on nema ani ponatie, ze co ma vlastne robit na ihrisku..

Reagovat
fantomas

Jak píšu nahoře..

Reagovat
smazaný uživatel

Pozera niekto Swans? Aky je futbal, lebo na Tottenham sa neda pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia

Reagovat
Honza Matoušek

Zábavnej match...

Reagovat
smazaný uživatel

aky kukáš?

Reagovat
Honza Matoušek

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Ja radšej nekukám lebo by Spurs dali gól a mne remíza v 1. polčase vyhovuje.

Reagovat
Honza Matoušek

Zapni si radši něco jinýho, tohle je zoufalý.

Reagovat
fantomas

Nulovej presink, Tottenham se doma snaží vystát Norwich...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham hraje tak nudně že se to snad nemůže líbit ani fanouškům Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, tohle skatulkovani na zaklade peti zapasu v play-off LM je priserny.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý loňský rok nehráli nic extra. Nejdřív ten jejich pěší přechod do útoku pod Boasem a pak obrana pod RDM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle sem jakože nečetl.

Reagovat
madridcan

a keby si to akoze cital, tak co s tym spravis na internete?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Přišlo ti, že modráci nad fotbalem AVB nějak jásali?

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League ‏@premierleague

Awful injury at the Liberty Stadium for Swansea's Neil Taylor, who is stretchered off with an oxygen mask. Let's hope he'll be OK.

co se tam stalo?

Reagovat
justcall

Gardner ho přejel, ale prej za to ani nemoh

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny kto narusa moj poopicny polospanok je Bale

Reagovat
Honza Matoušek

Dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Terriereeeess

Reagovat
madridcan

Tottenham stoji za hovno. Pozera niekto Swansea? Je tam dobry futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se zatim jen snazim to pozerat

Reagovat
fantomas

Fletch.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen Arsenal a Sunderland nedostali gol..zajimavý

Reagovat
madridcan

a uz len Arsenal nedal gol...zaujimave tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez utocnikov to ide tazko.

Reagovat
smazaný uživatel

A uz len Arsenal ani jeden nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers vedou 0:2? Omg.

Reagovat
madridcan

1:2

Reagovat
EL Gringo

Tottenham pekne stastie zatial

Reagovat
smazaný uživatel

a oni kúpili Llorisa...

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, tohle měl být gól. A za to jak Tottenham hraje se měl počítat za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak už tam bylo i břevno.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Zaschrona

Ten rozhodci piska strasne a kourunu tomu dodava komentator Trevor Francis..

kazdopadne WBA je trochu jako novej Stoke, tezky tam hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel ma formu, ze Hugo si nezachyta

Reagovat
Arbiter

bohužel si myslím, že AVB Friedela posadí stůj co stůj...

Reagovat
smazaný uživatel

jako by měl na vybranou

Reagovat
smazaný uživatel

RAMS!

Reagovat
fantomas

Brad fakt báječně no.

Reagovat
Miguel19

Dobrý, zatím jsme furt na čele

Reagovat
miky10

Přemejšlim, jestli je Norwich tak dobrej, nebo Tottenham tak špatnej...až pak mi došla třetí možnost, která se menuje AVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice jsou pod Boasem dobře mimo...Friedel chytá fantasticky, nevim na co kupovali Llorise. A Dembelé s Dempseym jim trn z paty opravdu nevytrhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, na co tak asi mohli kupovat Llorise?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
miky10

Nějakej podrážděnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Friedelovi je 41 let, ale ještě tuhle sezonu by odchytal v klidu celou. Nemuseli nutně kupovat hotovýho gólmana jakým je Lloris.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, meli pockat, az Friedel skonci, a pak delat prekvapeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tohle už měli mít dávno vyřešený a mít v záloze nebo na hostování mladýho brankáře, kterej by ho pustupně nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, a ted koupili spickovyho, kterej ho postupne nahradi, takze to udelali jeste o dost lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel by Vaniak a překvapený by dělali až po jeho konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, a další rok bude chytat Gomes, osle.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď jste měli Friedela pustit a Llorise koupit někdy hned v červenci a nebo koupit talenta typu Courtois, Butland atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, koupit za stejny penize jako stal Lloris nejistou kvalitu

Reagovat
miky10

Jj, místo talentovanejch, ale vůbec ne jistejch brankářů koupili TOP kvalitu, mladou, a za směšnou cenu. Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

To marný s tebou, už nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš tak tupej nebo úplně tupej? Friedelovi není 20, aby chytal 10 let ještě, kdežto Lloris ano a byl za pakatel. Tak se nad tim zamysli i s těma dalšíma imbecilama, co to pořád nechápou.

Reagovat
Arbiter

měli jste ho koupit a rok nechat v Lyonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel by ještě tuhle sezonu odchytal v pohodě celou a zcela kvalitně Nemuseli kupovat hotovýho prvotřídního gólmana, kterej prostě chytat musí Čistý amatérismus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, měli jsme koupit třeba Černýho, aby dělal za rok jedničku. Už mlč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to už jste měli mít vyřešený dávno. Ne mít v bráně tři veterány a ted koupit hotovýho brankáře a ani jednoho veterána neposlat pryč. Tomu řikam pravá Levovyna

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus radsi neuvazovat jako kravsky vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge, to je spravny Geordie

Reagovat
justcall

kdo mu nahrál, asi Dyer ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale zmenil za túto sezónu 2x číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris sa kupoval len ako nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Everton?

Reagovat
Zaschrona

nic moc, zatim blbe hledame mezery v obrane WBA a oni dost hrozi z protiutoku..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas? Ne díky, radši kýbl na blití.

Reagovat
miky10

Reagovat
fajdax

Reagovat
Arbiter

Jediný, kdo zachraňuje Boasovi prdel, je Brad a on za něj koupil náhradu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

aaaaa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Connooooooooor!

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

no nevyřešili to moc dobře, ani jeden si nezaslouží sedět, jak píšu výše, jestli ho chtěli stůj co stůj, měli ho nechat ještě rok v Lyonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, koupi spickovyho hrace a nechaji ho rok nekde v prdeli, kdyz se muze postupne zapracovat do tymu a byt dalsich x let oporou, zcela bezna praxe Navic hraji 4 souteze, chudak Friedel, ted se na ne bude divat jen z tribuny

Reagovat
Arbiter

Lyon je úplná prdel, no... A až Tottenham ze všech soutěží vypadne, to si Brad vážně zachytá...

Reagovat
smazaný uživatel

V prdeli = mimo Anglii. Na zbytek radsi nereaguju, ptz ses zase mimo.

Reagovat
Arbiter

no jasně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze to aspon uznas

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo seš ty a ten kohoutí hnup. To, že jsou Spurs pro Llorise malej klub a že má na větší kluby jako např. AC Milán nebo Barcelona už snad ani nebudu řikat. Za 2-3 roky stejně odejde za lepším

Reagovat
Chazy

Sakra. To neeee. Oni ziskali hrace, co ma na vic! Co kdyz je pozvedne? Teda Levy, takovej fail!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě neuvěřitelný idiot.

Reagovat
vodka

komedie je, jak obhajoval nakupy CFC a kdyz to same udelaji spurs, tak to kritizuje...

Reagovat
Arbiter

který nákup jsem obhajoval a je srovnatelný s přestupem Llorise, jsem zvědav, šup...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to blbost. Llloris si dost možná bude muset zvykat na ligu a hostovačka by nic nevyřešila. Letos si zachytá dost a příští rok to naplno převezme.

Reagovat
Usty

Lloris je jeden z pěti nejlepších brankářů světa, hostování by v jeho případě bylo výsměchěm...

Reagovat
Arbiter

jeden z pěti, aha...

Reagovat
miky10

A kolikátej?

Reagovat
Arbiter

to nevím, ale jeden z pěti rozhodně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Pro me je to jeden z nejlepsich prestupu leta, nechapu tuhle paniku. Podle vas si meli nechat utyct top golmana a doufat, ze za rok nebude pozde. Treba je Brad hvezda a sympatak, ale je to jen zaplata. A kdyz budujes tym, tak musis koukat na to, kde bude za tri roky, ne jen na tuhle sezonu. A dat ho na hostovani by bylo fakt smutny. Pro ne je moznost postupne ho zapracovat vyhoda, ne neco k reseni ;)

Reagovat
miky10

Dostals zprávu?

Reagovat
Chazy

Kaam?

Reagovat
miky10

Na mobil. Zítra 21:45, pozdějc už to nešlo.

Reagovat
Chazy

Joo, dorazilo, dik moc. Btw nehral sem asi 5 tydnu :-D

Reagovat
miky10

Nevadí. Zkus přijít aspoň o čtvrt hodiny dřív třeba, ať to roztrénujem.

Reagovat
Chazy

Mimochodem prakticky stejne to udelala chelsea s cechem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cannaries si přijeli pro bod

Reagovat
fantomas

...a dostanou ho zadarmo, pokud se takle bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

odvezou si 3

Reagovat
fantomas

Tak na Gylfiho úlohu sem nepřišel ani za těch 45 minut. Opravdu jedno z nejdokonalejších utopení ofenzivního hráče, jaký sem zažil. :)) Jinak to už mělo bejt 0:2, Spurs dynamiku Dembélého s Dempseym potřebujou víc, než sem si myslel, tohle je něco strašnýho, CFC na druhou. Norwich krásně, i pod Hughtonem to pude...pořád tam je ten prvek rychlýho rozdání do strany a skvělýho náběhu až ve třech lidech do vápna (Spurs tam po rychlym útoku choděj v jednom Defoeovi např.), za což sem vůbec nejradši. Johnson zatim hraje velkej zápas, pomalu si u mě řiká o umazání nálepky vrchního šmatláka.

Reagovat
nani92

Tottenham hraje ešte horšie ako United, ked chce udržať jednogolové vedenie

Reagovat
miky10

45+6 BlackCats

Reagovat
Trand

Steve.

Reagovat
fantomas

Zase Fletch.

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu bolo smiechu ked prestupoval. Ked da Borini tolko golov za 5 zapasov bude strielat sampanske.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto nepopieral jeho kvality, len je to jednoducho veľa...

Reagovat
fantomas

Smálo se ceně; a oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa uvidi...

Reagovat
iamek

Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers uvedl, že je šokován neschopností svého klubu přivést kvalitního útočníka. Reds se ucházeli o Clinta Dempseyho z Fulhamu a Daniela Sturridge z Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

přivedli boriniho

Reagovat
madridcan

700 pre Owena v Liverpoole

Reagovat
Miguel19

Že by to fakt bylo Boasem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně doufám že se Boas vzpamatuje a druhý poločas bude vypadat úplně jinak. Je mi jedno kdo vyhraje, hlavně ať se něco děje a padnou tři góly.

Reagovat
vodka

ten tottenham je uplne marny, bez dynamiky, bez pohybu, bez kolmych prihravek... naprosta zoufalost, dneska bych je ubranil aj ja...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná loňškou Chelsea, čímpak to asi bude? Jo aha, Boas se vůbec nehodí do PL

Reagovat
Trand

Howard perfektně, Morrison se obránce taky zbavil skvěle, koukám tři minuty a už je to super zápas.

Reagovat
Trand

Taylor, snad bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se vzpamatoval.

Reagovat
fantomas

Bože, Bolton.

Reagovat
Chazy

Tigers!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Liverpool MD Ian Ayre is to be sacked by FSG who have officially offered Gillon McLachlan a $2m a year contract.

Reagovat
ďuriLFC

Neksutočne že raz a váčšieho retarda máme na tie prestupy. Snáď už konečne niekto normalny bude ten Gill.

Reagovat
Zaschrona

ten rozhodci je fakt *****

Reagovat
Zaschrona

Back underway without Fellaini because of the colour of tape around his socks. MADNESS.

Reagovat
Chazy

SANTOOOOOO!!!

Reagovat
miky10

Di Santoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

c´mon Cannaries

Reagovat
fantomas

Achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Mills na lavicce a hned je tam trojecka od Tigers

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Wigan

Reagovat
Trand

Reid-Morrison, paráda.

Reagovat
miky10

Sakra ten Vertonghen je nějakej špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bral v Liverpoolu Adam a Carroll ?

Reagovat
ďuriLFC

Carroll 65 Adam netušim.

Reagovat
smazaný uživatel

scouseri hovoria 65k/w, iné zdroje až do 80k/w.

Reagovat
smazaný uživatel

(Carroll)

Reagovat
smazaný uživatel

díky a Adam mohl mít zhruba 50k ? to Liverpool přes léto moc neinvestoval, na platech odchazejicích hráčů ušetřil pěknej balík.

Reagovat
Trand

Everton momentálně pro mě hraje nejhezčí fotbal na ostrovech.

Reagovat
miky10

Paráda, dolů de Gylfi a kretivní střed zůstává.

Reagovat
miky10

Aha, on už tam je Dembele, tak nic.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nikikrew

Ved Spuds nic nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň, že nie penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně bych nepískl ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

Toto faul nebol

Reagovat
fantomas

Defoe (Halsey to fakt píská divně, na obě strany)

Reagovat
Miguel19

Já sem odevzdal na všech zápasech Kohoutů

Reagovat
hefy

Francooooo. Letošní Wigan je válec.

Reagovat
hefy

Leeeeeeeeds.

Reagovat
Trand

*Owls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jinak Garrido je poklad. Konečně kvalitní LB pro Norwich..

Reagovat
fantomas

Vercoutre má za sebou první hrubku v roli jedničky Lyonu.

Reagovat
miky10

Reagovat
stiflerovamama

Walker ani zdaleka nema na Glena

Reagovat
stas87

sleduje tu niekto wigan?oplati sa to zapnut na tych 25 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea hraje parádně, na jejich hru je radost se dívat Chico ale měl jít ven, protože ten skluz McCleanovi na kotník byla pěkná prasárna

Reagovat
Trand

Fellaini.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Long...

Reagovat
Trand

Mirallas je levák nebo pravák?

Reagovat
Trand

WBA krásně.

Reagovat
miky10

Longieeeeee!

Reagovat
tomasinho

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pici..jen zapnu Spurs uz daji gol..

Reagovat
EL Gringo

nezasluzene ale aj taky je futbal

Reagovat
pajamu

Dembélé

Reagovat
Miguel19

WB

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé /

Reagovat
miky10

Dembele kráásně.

Reagovat
fantomas

Bože muj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ten Michu mi nepřijde jako žádný zázrak. Teď dal sice málem opět gól, ale ve hře samotné zas tak vidět není. Obecně moc nechápu stavění takto vysokých a nedynamických hráčů na podhrotové pozice

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je ten, kdo líže smetanu az hru celého týmu. Ne že by hrál špatně, ale na tomto postu má radši hráče typu Cazorla. Sice ještě nedal ani jeden gól, ale je mnohem lepší

Reagovat
miky10

Hlavně na tom postu vubec nehraje no.

Reagovat
fantomas

Ale hovno lepší, jen prostě jinej. Michu fakt nelíže žádnou smetanu, je důležitou součástkou jejich hry.

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdím snad opak? Hra je na něm závislá, ale myslel jsem to tak, že jeho kolegové ze zálohy, křídla, krjaní beci, stopeři i hrot, tak za možná ještě lepší výkony nemají žádné ocenění

Reagovat
fantomas

Tvrdíš, protože píšeš, že líže nákou smetanu, což je nesmysl. Stejně tak je nesmysl, že by tam mělo bejt x lepších hráčů. Já fakt nemůžu za to, že nemáš rád takový typy na podhrotu; Gylfi byl taky chválenej, a přitom Michu na stejnym postu odvádí daleko cennější práci zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím. Gylfi se mi tam taky nelíbil, ale Michu je lepší. Jen jsem čekal, že bude něco jako Zidane a je to spíš takovej Bendtner

Reagovat
fantomas

Neni to ani Zidane ani Bendtner no.

Reagovat
smazaný uživatel

no spíš má blíž k tomu Bendtnerovi. Čekal jsem, že se bude trošku více zapojovat do hry a tvoři ji, proto jsme mírně zklamán, že akce spíše jen zakončuje. Nicméně skvělý hráč, o tom žádná

Reagovat
miky10

Co ti teda vlastně vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

jak je tu oslavován, ale přitom by ocenění zasloužili spíš Britton, De Guzman nebo Dyer. A trochu zklamání, že to není trošku jiný typ hráče. Taky ho dens vidím poprvé hrát

Reagovat
fantomas

Dyer určitě no, takovej šmatlák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Tak on nikdy nebol technik, jeho prednostou je vyber miesta, zbehnutie z druhej vlny a zakoncenie.

Reagovat
smazaný uživatel

jo však jo, tohle mu jde dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je vysvobodil. Tak rychle, ještě dva góly.

Reagovat
miky10

Tři.

Reagovat
Miguel19

Dembele dobrý vstup

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

MOUSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ti nějaký pomalý..

Reagovat
Nikikrew

Dembele je perfektny

Reagovat
smazaný uživatel

A Michu gól

Reagovat
smazaný uživatel

Michuuuuu...Come on you Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím link na Swansea

Reagovat
pawiel_afc
Reagovat
miky10

Hoolahan jako nebude hrávat vůbec?

Reagovat
fantomas

Hughtonovi vůbec nepasuje do systému, co zatim hraje, pro 4-4-2 se moc nehodí.

Reagovat
miky10

Tak čekal bych, že za stavu 0:1 by zrovna on měl bejt tím, kdo půjde do hry místo někoho defenzivnějšího a míň geniálního.

Reagovat
fantomas

Njn, asi tam ještě vlítne.

Reagovat
Swarley

šlapáček za ucho

Reagovat
smazaný uživatel

idiot

Reagovat
EL Gringo

tak to to mala byt penalta pre Kanariki

Reagovat
Trand

Distin je úžasnej.

Reagovat
Zaschrona

to jo, ale jinak to je spatny..

Reagovat
Trand

Tak WBA to zavřelo, to se vždy hraje těžko.

Reagovat
Zaschrona

jasne, ale prohravame souboje, chybi tomu pohyb..

Reagovat
Trand

Až moc kazíte jednoduché přihrávky, no.

Reagovat
Thoomas

Jak muze prehlidnout takovy tahani za dres proboha?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Chico nakonec nedohrál. Nutno podotknout, že zaslouženě

Reagovat
Hejnak

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeeds

Reagovat
Hejnak

tvle toho Huddlestona sem neviděl asi hodně dlouho ten vypadá

Reagovat
Zaschrona

zpatky na zem..

Reagovat
EL Gringo

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Hm, tak Everton po gólu nic moc, hlavně Fellaini kazí jednoduché přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
Miguel19

Tottenham

Reagovat
Maresma

NORWICH

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!

Reagovat
mithro

canarieeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Snooooodgras!

Reagovat
Counter

Norwiiiich

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo. Tak se ukažte Kohouti.

Reagovat
Trand

Hutchinson.

Reagovat
miky10

Reagovat
Thoomas

Norwich zaslouzene !

Reagovat
smazaný uživatel

robert !!!

Reagovat
pajamu

To je moc tohle

Reagovat
ďuriLFC

Robert

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs.

Reagovat
fantomas

Snodgrass si to hrozně zaslouží, stejně jako Norwich. Pičo, yes! Udržet!

Reagovat
Hejnak

Livermore zbytečně fauloval a já mu děkuju za zpříjemnění nálady

Reagovat
smazaný uživatel

AFL powerbroker Gillon McLachlan this season knocked back a dream job with English Premier League club Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Huddlestone vypadá jak Dos Santos rok krmenej anglickou slaninou.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trochu OT: Didier Drogba has been released by Shanghai Shenhua. They cannot afford to pay his wages.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka je volný hráč a může jít do Liverpoolu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Soupisky sou uz uzavreny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale voľné prestupy sa môžu robiť nie? Veď taký Owen ešte neprestúpil a vraj naďalej jedná s klubmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muze jednat tak mozna s kluby z nizsich soutezi bych rekl

Reagovat
miky10

To je náký divný, vždyť volní hráči se můžou podepsat i po přestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim, jaky smysl by pak melo odevzdavat ty soupisky

Clubs can make changes to their squad but only during transfer windows, so once submitted the clubs will be stuck with that squad until January. Only in exceptional circumstances, such as a goalkeeper crisis, can changes be made outside the window, and then only if the Premier League board approves the changes

Reagovat
miky10

such as a goalkeeper crisis...tomu se snad útok Liverpoolu minimálně vyrovná, ne? Já nevím přesně, jak to je, ale pro volný hráče nikdy deadline day neplatil a mohli smlouvu podepsat i později...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy driv to neplatilo, ale ted se ty soupisky proste uzaviraji 1. zari, vyjimku mas dole

Reagovat
miky10

Liverpool ale nemá 25 contracted players, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne no, maji dost mladiku

Reagovat
miky10

Notak!

Reagovat
tomasinho

Sign him Brendan!

Reagovat
miky10

A-Rod.

Reagovat
tomasinho

Jojo, zahrál výborný zápas, zatímco Tomic byl úplně mimo někde.

Reagovat
miky10

Teď přejede Fogniniho, ve čtyř setech přehraje DelPa a jako hrdina vypadne v pětiseťáku s Nolem.

Reagovat
tomasinho

Pochybuju, pokud by s nějakým štěštím přešel přes Del Potra, tak s Nolem nemá na set ani nárok.

Reagovat
miky10

Nojo furt, nárok neměl mít už včera s Tomićem.

Reagovat
tomasinho

To ne, to bylo ovlivněno fanděním a možnostmi hráčů. Tomci zahrál těžký podprůměr, Roddick jeden z nejlepších výkonů za poslední rok a bylo. Fogniniho musí dát a pak už uvidíme.

Reagovat
tomasinho

Snad teďka porazí Fogniniho, s takovým loserem nemůže skončit. A pak stylově s Del Potrem.

Reagovat
tomasinho

Máme asi 18 nebo 19 jenom.

Reagovat
tomasinho

Ještě méně, - Adam, Spearing, Carroll. Takže 16.

Reagovat
miky10

Wow, to je až neuvěřitelný. Měli byste teď podepsat Drogbu, Anelku i Owena.

Reagovat
fantomas

Drogba ale propuštěnej nebyl, víte to už jo?

Reagovat
miky10

Bude.

Reagovat
tomasinho

Jakto?

Reagovat
fantomas

Sou to fámy; jen způsob, jak vyvinout tlak na letargickýho majoritního vlastníka akcií. Anonymně to potvrdil jeden hráč a shodujou se na tom čínský média.

Reagovat
tomasinho

Kruci a já si chvilku dělal naději. Měli bychom nejnesympatičtější útok na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som to našiel

Free agents can be signed by a club at any time in the season, if they had been released by their previous club before the end of the transfer window.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale jen pod jednou podminkou

Reagovat
smazaný uživatel

voľní hráči ale dopísať môžu do 28. 2., ak sa nemýlim.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Huddle solidní návrat teda..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec bych se nedivil, kdyby ho Boas odepsal.

Reagovat
Miguel19

Tottenham Já si pískám

Reagovat
smazaný uživatel

Deja vu

Reagovat
fantomas

No, šel do toho fakt neobratně.

Reagovat
Trand

Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, ty to mas nejaky pomichany vsechno, co ti na nich vadi? Barva dresu?

Reagovat
Trand

Gól.

Reagovat
Trand

Fnadím přece Owls a ti jeli na Unbeaten run.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Trand

Jinak proti Palace ale nic nemám. Z champu mi vadí jen Leeds, Millwall a Middlesbrough.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely vyber

Reagovat
smazaný uživatel

bych to ani neodpískal a on dá REDku

Reagovat
smazaný uživatel

Hart-Zaba,Kompany,Lescott,Kolarov-Yaya,Rodwell,Nasri,Silva-Tevez,Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

to přepisuju jak debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Já nevim, ale oba do toho šli stejně. Nejvíc žlutou když už.

Reagovat
smazaný uživatel

City vs QPR : Harty,Zaba,Kompas, Lescott, Kolarov, Rodwell, Yaya, Nasri, Silva, Carlos a Edin.

Reagovat
Honza Matoušek

4-4-2?

Reagovat
smazaný uživatel

jj.

Reagovat
Mindas

City při čtyřčlenné obraně hrají 4-2-2-2.

Reagovat
SunFells

Heh, tak to byla hodně divná červená. Huddle ji chudák dostal jen za to, že Howsona to víc bolelo, jinak do toho šli oba stejně a míč nakonec lehce škrábnul jen Huddlestone.

Reagovat
fantomas

Stejně do toho nešli samozřejmě. Huddle byl daleko od míče, směřoval přímo do Howsona, kterej naopak trefil míč a taky šel jen po něm; plus měl Huddle vysoko pravačku. Dal bych žlutou, ale neni v tom nevinně ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

No na žlutou to bylo možná, dokážu si představit, že by to bylo bez karty. Červená hodně přestřelená.

Reagovat
fantomas

Obhájí si ji.

Reagovat
SunFells

Sundej si tu žlutozelenou šálu Oba se do toho položili oběma nohama, oba šli za míčem. Vsadím se, že kdyby se Howson neválel bolestí (tím tu bolest nijak nezpochybňuju), tak rozhodčí ani nehvízdne. Navíc tam byl první balón, červená je hrozná blbost.

Reagovat
fantomas

Se na to koukni znova ty vole. Huddle tam byl pozdě -1), do Howsona zajel zpříma (ten sám se ho vlastně ani nedotkl, a když, tak z boku) - 2), balon trefil Howson - 3). Přísná byla, ale tvrdit, že "do toho šli stejně", je nehorázný.

Reagovat
SunFells

Howson se proboha k míči ani nedostal Trefil ho Huddle a následně se střetli s Howsonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
justcall

chci říct, že byla přísná, ale dala se dát

Reagovat
fantomas

No to určitě Bale. Johnson MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny defensivní hráče Spurs s fanty, s AVB na lávce dostanou gól každej zápas.

Reagovat
Thoomas

Bale aby to nezkusil trapák

Reagovat
SunFells

ooo škoda

Reagovat
fantomas

Aa, škoda.

Reagovat
miky10

Charlton.

Reagovat
Trand

Fanta?

Reagovat
miky10

Jo, Camp.

Reagovat
smazaný uživatel

McAuley na lavke

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham chce vyhrát a ti hráči se tam radši válíjou a zdržujou. Co je tohle za taktiku?

Reagovat
justcall

uu škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No, Spurs mají aspoň tu soudnost a nevyhlašují útok na titul, narozdíl od Arsenalu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson náš zatím druhý nejlépe hodnocený hráč dle EA Sports. Možná jsi měl pravdu a něco v něm bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jakože...nákej pochybnej index najednou změnil tvuj názor nebo si děláš srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

dělám si srandu, protože mě musí přesvědčit nejdříve na hřišti svými výkony. Ale counter vždy argumentoval statistikami a třeba v něm něco je. Pokud vím, ty sám jsi ho tehdy chválil, když měl nejlepší vytrvalostní výsledky ze zátěžových testů

Reagovat
fantomas

O tom snad ani nevim, že měl. Jenkinson je spíš náš styčnej bod, já pro něj místo v Arsenalu do budoucna nevidim. A nemyslim si, že se na tom něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

no já se velmi těším, až uvidíme v týmu van der Wiela či Debuchyho a mezitím jen doufám, že Wenger radši vsadí na Yennarise nebo Coquelina

Reagovat
fantomas

Wiela snad nikdy neuvidíme. Z PSG taky bude odcházet jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

on je snad v PSG? Já ho furt vidím v kádru Ajaxu

Reagovat
fantomas

Oni to nedotáhli? Už tam měl bejt na prohlídce..tak to sou mamlásci no.

Reagovat
smazaný uživatel

nedotáhli, no Proto můžeme doufat, že se v zimě Wenger rozhoupe

Reagovat
fantomas

Já nedoufám, fakt ho nechci.

Reagovat
fantomas

Carlo Ancelotti on Gregory van der Wiel: "Christophe Jallet was our only option at right-back, he now gets competition."

Takže dotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

na TM to zatím nemaj, to se divím

Reagovat
Counter

Ve Francii je stále otevřené přestupové okno, takže ještě mají čas.

Reagovat
fantomas

Asi nákej paperwork ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, ale ve Francii se přestupuje do 4. září.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Uvidíme v dalších zápasech. Teď na Liverpoolu to bude slušný test :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no, zítra musíme, abychom se odtrhli bodově od Spurs

Reagovat
Hejnak

Reagovat
miky10

Až vyhoděj AVB a novej manažer zapracuje posily, bude to válec. Do tý doby si to budu užívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

holt je to černý petr

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýho Blanca bych si tam dokázal představit

Reagovat
smazaný uživatel

'Arry zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se tyce tech volnych hracu:

Clubs do not have to name a full squad of 25 if they do not have that many contracted players and in this case they can add free agents outside the transfer window. However if they have 25 eligible contracted players, they must be named.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Leeds.

Reagovat
Honza Matoušek

To jsou blbci.. S tímhle kádrem by hrál Harry o 3. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že dost přestavěli tým, tak nevím, co všichni hned čekáte za zázraky. Harry s podobným kádrem uhrál 4. a na jaře doma s Norwichem dokonce prohrál

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

a kdybych měl jmenovat dva nejlepší hráče Spurs, tak jsou to Modrić a van der Vaart. Ti se budou nahrazovat těžko

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ak Harryho zaciatky do sezon boli rovnako nevydarene.

Reagovat
fantomas

Chinese media reporting that Ivory Coast captain Didier Drogba will not leave Shanghai Shenhua. One African player also confirmed.

Chinese media. "Shenhua have never said they would give up on Drogba. All the hype is just used to put pressure on the largest shareholders"

Reagovat
smazaný uživatel

Do 2 měsíců vidím Harryho zpátky na WHL.

Reagovat
nani92

ja dávam 2 týždne

Reagovat
justcall

#QPR XI: Green; Bosingwa, Nelsen, Ferdinand, Fabio; SWP, Granero, Faurlin, Park; Zamora, Johnson.

Debut pro Granera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bosingwa, to bude sranda.

Reagovat
miky10

Proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Si na něm Citizens smlsnou.

Reagovat
miky10

A proč by měli na něm víc než na ostatních, omg? Neni důvod z něj dělat takovýho tragéda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde blood ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska potěšili Spurs, zítra potěší snad i Arsenal svojí impotencí v koncovce a Giroudem na hrotu.

Reagovat
Mervin

vy jste potěšili včera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten superpohár mě vůbec nezajímal.

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
miky10

To nikoho z nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to včera pod to psal, že to beru jako přátelák stejně jako Community Shield a spíš mě zajímá MS klubů.

Reagovat
Mervin

tak to je ještě větší fraška

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna MS klubů je z těhle tří to nejméně prestižní

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale zajímat mě to bude nejvíc.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pojď radši na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu. Dívám se na tahovou strategii Baník - Sigma a bere mi to skoro celé přenosové pásmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až tu chátru porazíte tak se ozvi, musíme probrat ten tvůj zelený beatdown.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malbranque už válí za Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím si to v tom středě solidně vodí. Jestli si udrží tenhle standard, tak na něj musím změnit názor. Ale to angažmá u Etienne mu nezapomenu.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro vedení LFC

Reagovat
tomasinho

Do mrtvol se nekope.

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed off ?

Reagovat
Hejnak

Se mu ani nedivim po tom výkonu proti Norwich

Reagovat
Mervin

však už jde

Reagovat
smazaný uživatel

no pri pozerani na bloodzeed som sa momentalne povracal

Reagovat
smazaný uživatel

Po třech zápasech vidím ideální XI zhruba takto

Friedel - Naughton, Dawson, Caulker, Lloris - Parker, Dembele - Lennon, Dempsey, Bale - Ferdinand

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Myslím, že post jedničky brzo uchvátí Gomes.

Reagovat
smazaný uživatel

ten novy Sopcast 3.5 by som rozkopal keby sa dalo

Reagovat
justcall

kdo ví co je s Guidettim?

Reagovat
smazaný uživatel

naposled co jsem to hledal tak měl záhadné virové onemocnění na lýtkovém svalu nebo tak něco.

Reagovat
fantomas

Venkovní dresy QPR sou pro mě fakt suverénně největší hnus, co je letos v PL k vidění.

Reagovat
Bayern +

A to mali vlani 3rd kit paradny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

celkem bídná barevná kombinace oblečení

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé škoda..

Reagovat
fantomas

Joey se zas tlemí.

Reagovat
smazaný uživatel

Harta City zavidim hroznej sympatak

Reagovat
Mervin

Reagovat
madridcan

otazka casu to bola no

Reagovat
smazaný uživatel

Yayaaaa už to po tom volalo.

Reagovat
Miguel19

Yaya se v té fantě fakt vyplatí.

Reagovat
Counter

Tevez assist doufám Jinak Yaya už v lize 2+1, to je mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

na livescore nie je, vo fante ju má. snáď ju nevymažú.

Reagovat
Mervin

Fanta se usmívá

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to zadrbat

Reagovat
Mervin

Silvo, Silvo - fanta to teď chtěla

Reagovat
Kenneth

Granero jediný fotbalista u tý lůzy.

Reagovat
Mervin

škoda ho tam

Reagovat
Kenneth

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham by byl klub akorát pro něj Tady je ho fakt škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva skončilo přestupové období a je na světe první bomba - Podle kolumbijského sportovního portálu Caracol je Chelsea předběžně dohodnuta s Atléticem Madrid na přestupu Radamela Falcaa pro zimní přestupové období.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

A Torres bude nosit rucniky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov

Reagovat
fantomas

Jakej smysl má Silva na RW?

Reagovat
smazaný uživatel

skor jakej smysl ma Silva momentalne kdekoliv

Reagovat
smazaný uživatel

City hrajou pěknej fotbal. Ty přechody do útoku mají úžasný. A to jak si Nasri se Silvou mění pozice je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. z čehož vychází, že my sme snad jejich jediná konkurence v boji o titul

Reagovat
Miguel19

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevim čemu se směješ. Vás sfouknou jako svíčku. Jedině my s nima můžeme hrát vyrovnanou partii

Reagovat
Miguel19

Jj, třeba to letos bude jenom 5:1.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemění nic na tom, že titul zůstane v Manchesteru

Reagovat
Miguel19

Tak aby si se na konci nedivil a nebrečel jak želva v krunýři

Reagovat
hefy

Ježiš, tomu Granerovi ten dres ták nesluší.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Líbil by se mi v Tottenhamu nebo Newcastlu.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bloodzeed chce za tohle ještě donation?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no za rok nebude žádnej Bloodzeed, spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz mozno nebudeme ani my

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme si svoje a to nám zatím stačí. QPR si zatím ani neškrtlo. Rodwell se mi líbí . Teď tam rychle dát druhej gól, ať se to nezvrtne jako minule.

Reagovat
13

Líbila se ti i jeho malá domů?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell sa ti pači ? hroza ... Javi ho asi rychlo posadi

Reagovat
Mervin

však hraje dobře, a navíc určitě se ještě vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell udělal v každym zápase hrubku jak žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens jen 1-0? zabrat kurva Jakej je průběh?

Reagovat
Mervin

Cikty velkou převahu, Silva 2x zahodil gólovku.

Reagovat
fantomas

Naprostá dominance, pár pěkných build-upů, vázne finálka. Silvovi klasicky schází sebevědomí i razance v koncovce, jinak už mohlo bejt hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, snad jim to tam začne padat druhej poločas, demolice QPR je potřeba.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza. Ať je Man City naštvané a QPR bude u dna tak jako tak.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Neměl by mít Holt asistenci u góla Snodgrasse?

Reagovat
fantomas

Oh, Zaba! To byla krááása..

Reagovat
smazaný uživatel

Žába

Reagovat
smazaný uživatel

Smůůla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to by byl gól jak sviň

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu proč jsme se ho nezbavili ...

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

kolarov dobrej divák

Reagovat
smazaný uživatel

ZAMORAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Javi García tam má sebou dobrou buchtu

Reagovat
smazaný uživatel

to už možem hrať ja vedľa Tevéza dpč

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zamooooooooooraaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolaroveeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl Kolarov?

Reagovat
fantomas

Silva omg. Střídat za tuhle prasárnu.

Reagovat
fantomas

A Kolarov jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujte mi, že jsem šel na záchod, aby mohl padnout gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak di znova ať QPR vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem si nalít pití a hovno, koukám Holt ne vždycky to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak di znova ať QPR vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dohráli!

Reagovat
smazaný uživatel

Du do hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to ti schvaluju.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon k něčemu tam je.

Reagovat
Mervin

krásně Tevéz

Reagovat
smazaný uživatel

Horší střelec branky u City být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Super Carlos, ta páska ti sluší

Reagovat
diastan

Sláva

Reagovat
fantomas

Carlitos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez (c)

Reagovat
tomasinho

J8 už od 1. kola.

Reagovat
Erdovec

taky

Reagovat
tomasinho

To jenom loseři si dali Aguera, kterého má stejně přes 30% lidí a pak si ho vyměnili za Carlose. Já jsem věděl od začátku, že bude dělat body.

Reagovat
miky10

A někdo měl oba.

Reagovat
tomasinho

Nerad jsem závislý na výsledku jednoho klubu tolika hráči. Navíc si neberu hráče, které má třeba 25% hráčů a víc, to je pak na nic, když získáš body a ostatní je mají taky.

Reagovat
miky10

Nemáš ze žádnýho týmu dva hráče, nebo co? Já těm útočníkům celkově moc nevěřil, po zranění Kuna jsem měl velkej problém najít za něj náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo taky ma kapitana Hazarda a vicekapitana Torrese, to ses mazak

Reagovat
miky10

Sem zaspal no dneska.

Reagovat
Erdovec

tak jsem to měl v té na pl.com, v té australské ho mám celou dobu

Reagovat
tomasinho

Já hraju jenom na pl.com.

Reagovat
Erdovec

tam jsem to dost prokaučoval protože jsem 2. a 3.kolo vůbec nic neupravil takže tam mám 3GW Ferdinanda který nehraje, na te australské je to lepší

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

od kedy som videl letnu pripravu, nepochyboval som o nom, a rovnako od 1.kola kapitan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez aspon bodíky do fanty

Reagovat
Miguel19

První týden kapitán Kun, zástupce Eden. Druhý, kapitán Prase a zástupce Eden. Třetí, kapitán Klaunsie zástupce Carlos. Takže je jasný, jak dopadne Klaunsie.

Reagovat
Counter

Na co proboha ten Hughes čekal? Druhý gól City padl z velké části dík Ferdinandovi...

Reagovat
fantomas

Silva to zase dodrbal.

Reagovat
Mervin

Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli time. Střídej Edina.

Reagovat
fantomas

Je vůbec v pořádku? Sem přes den četl, že má jít s tim okem na operaci a pak bejt měsíc mimo, čumim, že je vůbec na lávce..

Reagovat
smazaný uživatel

až zejtra

Reagovat
fantomas

Aha, no stejně to asi nebudou lámat přes koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor snad řikal, že na tu operaci ani nešel či co..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je snad evidentní, že nešel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten Kolarov to má v tý palici vymetený ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov už mohl být venku no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalarov je vypatlanej idiot, měl mu Ivanovič zlomit hnátu v Community Shield.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedinej vypatlanej idiot jsi tu ty.

Reagovat
smazaný uživatel

od fana sem nic jinýho nečekal. Jsem schopnej ustoupit na naštípnutou kost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je prijebany vazne

Reagovat
Manik...

Džeko je fakt pan střelec

Reagovat
Error

Uff, po hektickém dni ztráta Spurs potěšila. Teď rychle dokoukat City.

Btw Chelsea je po třech kolech jediná bez ztráty bodu

Reagovat
smazaný uživatel

už vím, koho mi Louis Litt připomíná! Mattea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nelsen.. asi jedinej hráč sympatickej v QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Park je skvely

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Otravný ten chorál: Manciniiii oooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

na chvilu som si odbehol a uz tu nie je Zabman, stalo sa niečo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez in fantasy premier league selected by 43.7%

Reagovat
tomasinho

A když jsem ho bral před 1. kolem, tak měl něco okolo 15%. To samé Hazard.

Reagovat
Maresma

A všecko kvůli zranění Kuna

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

v Captain Pollu měl 50% hlasů, takže to zas takový terno nebude. Ale hrdě se hlásím, že sem ho měl od prvního kola, ptž byl prostě levnější než Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevezovo krytí míče, to je fantazie.

Reagovat
fantomas

Tévez. Fakt zjevení mezi latino (spolu se Zabou samozřejmě), při takovym dotírání v 84. minutě nespadnout, klobouček.

Reagovat
Mervin

Granero dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl gól

Reagovat
Mervin

Yaya kapitán ve fantě

Reagovat
Mervin

kurva teč

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Taky tak. Ale Yayu tam mám taky.

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů za 7 hráčů ve fantě, jdu brečet...

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Ta původní střela Džeka šla k rohovýmu praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bozskej Kaja dal opat gol, definitivne spat

Reagovat
smazaný uživatel

Pff. Džeko příští golo na lavičku... tam kam patří a Kun zpátky do hry. A zlepšit obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun je už fit?

Reagovat
smazaný uživatel

na Stoke by měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne bránenie pri štandartkách.

Reagovat
smazaný uživatel

55 bodů (Jaask a O´Brien na lávce)

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko rozdielovy hrac

Reagovat
Counter

Krásná asistence v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek posmeskom je to stale spickovy hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za takeho kanoniera teraz dali v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Byl to Holt, kdo prodlužoval míč Snodgeassovi? Chci 3 body navíc!

Reagovat
smazaný uživatel

For those asking, Szczesny has a problem with his ribs, not the same shoulder problem from last season

Takze zitra opet Vito

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra bude asi trošku víc zaměstnanej než proti Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, tři střely na bránu pustí 3:0

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad dneska AFC konečně vyhraje a Giroud otevře svůj střelecký účet.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan ma krizovej vaz, ne kotnik

Reagovat
fantomas

Piče, kde sem to četl?

Reagovat
smazaný uživatel

Sis ho spletl (nebo tvuj zdroj) s Neilem

Reagovat
fantomas

Aha, to bude ono.

Reagovat
niflheim

DNešek vypadá dobře ... navíc venku prší, no nemůže být lépe

Reagovat
Nikikrew

No dnes to bude velmi narocne. Liverpool su doma velmi silny. Ale mozme ich porazit, ako minuly zapas vonku. Tip znova 1:2 ...

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Takhle z kraje zápasu (a vůbec), ještě navíc kapitán...co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Chtěl bych vidět, co tomu balónu rozhodčího předcházelo. Ale je to sviňárna, každopádně. Debil jeden...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

takže Giroud najprv hlavičkou po Jenkinsonovom centri vyrovná zblízka hlavou na 1:1 a potom v 90. minúte krásnym volejom po Coquelinovom pase dá na 1:2?

Reagovat
blaugrana

Budete radi za remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

No netrufam si tvrdit, ze da Oliver 2 goly ale urcite by som nebol proti . Ja si myslim, ze sa dnes trafi Poldi a Cazorla s penalty :). Ale ako je u nas klasika, budeme prehravat 1:0 po Gerrardovom gole

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som zabudol na to, ako Vito vychytá penaltu aj s dorážkou. Asi Borinimu.

Reagovat
fantomas

Pizizubkovi.

Reagovat
Bayern +

Downing, Suarez, Downing

Reagovat
blaugrana

Downing? Ten ani hrať nebude.

Reagovat
tomasinho

Řekl bych, že bude.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak bude to mat dnes tazke hrat naraz na obidvoch kridlach

Reagovat
fantomas

Nevim, kdo se ptal na tu tabulku, každopádně je to záhada, náká chyba ve skriptu a to já ted bohužel nevyřešim. Musim počkat na admina.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ! ! ! Dobrý - dyť je to vlastně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším já už včera. Ale za pár minut se změnila na správnou.

Reagovat
fantomas

Kluci to asi uměj, já fakt ne. Sem počítačovej analfabet.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, hlavně že není Liverpool před nama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak je to v poho - bordel samozřejmě nenadělal nikdo jinej než CFC.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal někdo z vás na The Newsroom ? stojí za to stahovat to?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem viděl první epizodu. Po ní sem to zavrhl kvůli přepjatému americkému patriotismu a bezbřehému idealismu. Ale kámoška jejíhož názoru si hodně vážím říká, že je to výborné, postavy jsou skvělé a ten hlavní šéf má brutální charisma a schopnost kohokoliv uzemnit dvěma slovama.

Reagovat
smazaný uživatel

dám tomu šanci, když už se v suits blížím ke konci

Reagovat
fantomas

Doporučujou to na edně jako výplň volnýho času při čekání na Suits, vid? Potahal sem tři díly, ale zatim sem se k tomu nedostal..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak k tomu ještě White Collar, ale to má spoustu dílů a takový seriál momentálně nehledám

Reagovat
fantomas

Hm hm, ale zle to nevypadá.

Reagovat
SunFells

Není to zlé

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že se pořád opakuju, ale

http://www.csfd.cz/film/232000-life-on-mars/

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně něco pro mě a nemá to tolik dílů, díky .. a je zajímavé, že o tom slyším prvně

Reagovat
fantomas

Oh, a další..

Reagovat
protiproudu

Dejte pokoj už, mám tady kopici serialu, filmu co nestíham koukat, a ted další dva 80% seriály. Ještě že to nemá xx dílů :)

Btw stahuju už oba :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše starosti bych chtěl mět. Mně dneska po nekonečném čekání vyšel nový díl Doctora, a do konce roku jich bude jenom asi šest.

Reagovat
Eric_The_King

Na Doctora jsme taky čekali jako na smilování . Jinak mi seriály už nějak ubývají a žádný z nových mě moc nechytl, takže spíš čekám na nové série starších.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls už ten nový díl? Já zrovna teďka a byl perfektní, aji když bohužel trochu předvídatelný, což se mi u Doctora nestává.

Reagovat
Eric_The_King

No jo, za Moffa je to ještě předvídatelnější než za RTD . Chystám se na to večer, to bude událost

Reagovat
Eric_The_King

Perfektní seriál, zrovna na to koukáme a divíme se, jak nám to mohlo tak dlouho unikat .

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat na ty Suits? Všichni o tom teď píšou a doporučujou to.

Reagovat
fantomas

Naprostá dokonalost no, co k tomu říct. Nesmírně charismatická mužská dvojka v čele, ideálně vedený "jakoby složitý, právnický" dialogy, vedlejší postavy taky skvěle zahraný (Donna!!! a obecně všechny ženský charaktery až na jednu sem si zamiloval), obzvlášť ve druhý sérii drsná gradace, sarkasmus v nejlepší formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky, zkusim to.

Reagovat
Maresma

Kterou ženskou sis neoblíbil? Já mám rad celkem všecky.

Btw, viděls to s dabingem na coolu?

Reagovat
fantomas

Jessicu. Samozřejmě neviděl, nejsem masochista.

Reagovat
Maresma

Já sem si to chvilu pustil, a fakt se to nedá. Hlavně ten Harvey, to úplně ztrácí to kouzlo.

Reagovat
fantomas

Přirozeně. Já naštěstí na TV nekoukám tak jako tak, takže ani nemám jak o to náhodou zavadit.

Reagovat
Maresma

Tak třeba přátelé maj dobrej dabing.

Reagovat
fantomas

To je něco jinýho no, tam seriál nestojí na takovym ryzim charisma, jaký nabízí Harvey nebo Mike.

Reagovat
smazaný uživatel

já se hned od začátku zamiloval do Rachel

Reagovat
Eric_The_King

Upřímně mě to vůbec nechytlo, je to docela předvídatelné, hlavní hrdinové jsou nesympatičtí spratci a je to děsně přechytřelé. To už je lepší ten White Collar, který je trochu z podobného soudku, ale není tak otravný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Eric_The_King

Tak sorry no . Vadí mi na tom asi nejvíc to, co mi časem vadilo na Californication - přehnaná snaha o übercool mužské postavy.Zjistil jsem, že mi takoví hrdinové docela vadí a nemůžu jim fandit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suits je z tech novych nebo novejsich serialu urcite nejlepsi, ale docela rychle se to ohraje

Reagovat
fantomas

Tak ani tohle nechápu.

Reagovat
Rssa

Nestojí to za to. Najdeš plno lepších, výplňových seriálů

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, tak to dám přednost tomu Marsu

Reagovat
Rssa

Dej, jak ve fotbale nemá vkus, tak na filmy je prospero odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Stojí, od čtvrtého dílu se to ještě zlepšuje. Chceš snad poslouchat lidi, co to zavrhnou po jediným díle či lidi sledující Blue Mountain cosi? Nechceš

Reagovat
fantomas

BMS.

Reagovat
Rssa

Pche, naše rady nikdy nezklamaly...

Reagovat
smazaný uživatel

btw OT: za mesic zacina TV stanice Dave vysilat X. radu Cervenyho trpaslika, 4.10. je prvni dil, jen doufam ze to bude kvalitni jak ty stary a ne jak ty 3 novy dily

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jeden ze seriálů u kterého počkám na dabing. Stejně mám dojem že ty tři nové díly jsem přijal tak rozpačitě protože jsem je viděl v originále.

Reagovat
Rssa

Z toho mám slušný vítr, protože s minulým návratem jsem zažil jedno z největších seriálových a filmových zklamání ...

Reagovat
smazaný uživatel

no vetsi div sveta nez to jak spatny ty 3 dily red dwarfu byli, uz je snad jen lonska vyhra chelsea v LM

Reagovat
Rssa

I se dvěma hráči Chelsea v základu si dávám Kazeho s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

dnes o piatej na bloodzeed United?

Reagovat
tomasinho

Dneska se prostě musí vyhrát, nic jiného nepřichází v úvahu. Po tom nešťastném zaváhání se City to musíme napravit a konečně vyhrát. S Arsenalem jsme ale z posledních 10 zápasů vyhráli jen jednou, z toho 6 bylo remíz. Tak snad to dneska protrhnem a zaponem na tu páteční bídu.

Viděl bych to na: Reina - Johnson, Coates, Agger, Enrique - Allen, Jonjo (Sahin), Gerrard - Downing, Suarez, Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

ale upřednostnil bych asi Sahina. Jinak to je asi nejlepší co má Live k dispozici

Reagovat
Maresma

Podle mě, když nebude hrát Sahin, tak nastoupí Hendo místo Jonja. A taky Borini.

Reagovat
tomasinho

Hendo určitě ne, Jonjo zatím dostává jasně přednost a svědčí o tom i to, že Hendo hrává jenom EL zatím a to spíše na křídle. Jonjo proti Hearts patřil k tomu lepšímu. Sahin nevím, jakou má fyzičku, ale rád bych ho viděl od začátku.

Reagovat
cristiano.K.

Borini bude na křídle Downing lávka, Jonjo bych řekl,že základ Sahin přijde v průběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox by mal byť dnes vraj v základe, takže asi:

Vito - Jen, Kos, Verm, Gib - Art, Caz, Ox - Wal, Gir, Pod

Reagovat
SunFells

Hmm, radši bych tam dnes viděl Aboua a Oxe místo Poldiho.

Reagovat
fantomas

Když už tam teda Ox musí bejt, úplně nejlíp bez něj.

Reagovat
pawiel_afc

aboua by som tam prave dnes moc nepchal. pokial bude hrat liverpool tak aktivne ako so city a dobre napadat v strede pola mohlo by z toho vyplinut vela stratenych lopt lebo on tu loptu proste musi 4x pokopnut najlepsie este medzi dvoch hracov a az potom to nahrava

Reagovat
Darren Fletcher

a o tyzden to uz napis iba V - J,K,V,G - A,C,O - W,G,P

a o dva tyzdne iba - zakladna zostava Arsenalu

:)

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
fantomas

Už i my přecházíme na CFC style?

Reagovat
smazaný uživatel

nechcelo sa mi to písať celé a tie skratky sa mi páčia. Zvlášť Kos & Verm,

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A The OX

Reagovat
Arbiter

jaký CFC style? Spíš twitter style, ne?

Reagovat
fantomas

No já to znám jen v chelsea balení.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Hodilo by se spíš "remember me"

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

does it count with almunia in goal? :/

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ani nepřipomínej ten zápas, ještě Wenger ukazuje..."V klídku to dohrajte"...

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." Bill Shankly, happy 99th birthday Bill

Reagovat
fantomas

Xavi: "I have Shankly's 'Football isn't a matter of life and death, it is more important' above my bed. I read it every time I go to sleep." :))

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

OT: Kdy bude v ceskych eshopech k dispozici Football manager ? Staci priblizne datum. Nebo bezi uz nekde predprodej ? Nic jsem nenasel :/

Reagovat
Eric_The_King

Datum vydání teprve oznámí někdy teď začátkem září. Mělo by to vyjít na přelomu října a listopadu jako vždycky. Letos si s tím oznámením dávají na čas, ani se nepochlubili novýma featurama.

Reagovat
iamek

Uááá to je doba jeste :/. Diky za odpoved :). Ja uz ani nevim, kdy jsem to objednaval, ale treba Funstore mel vzdycky predobjednavky.

Reagovat
Eric_The_King

Já to vždycky kupuju až jak to vyjde, a vždycky tak že koupím jenom kód a pak to aktivuju na Steamu. Je to tak o něco levnější a navíc nemám mechaniku, takže krabicovka je mi nanic.

Reagovat
EL Gringo

tak dnes po gole Suareza a Aggera vyhrame 2:0

Reagovat
minoLFC

Arsenal nema dobry zaciatok, treba to vyuzit...snad uz Luis zacne vyuzivat svoje sance

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze lfc maj dobrej zacatek vizWBA

Reagovat
minoLFC

tak ale so City sme hrali dobry futbal(skoda tej Skrtelovej chyby)

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra ARSENALU 0:2 giroud se konecne prosadi ,jinak mu0 , newcastle 1

Reagovat
smazaný uživatel

@jose3enrique3

My friend Borini and myself before the game. He gonna score today for sure!!!! http://pic.twitter.com/HV5hL1Q0

Taky bych řek, že mu tam dneska něco padne.

Reagovat
EL Gringo

aj minule to povedal jose,, aj vtedy dal gol proti Gomelu

Reagovat
ďuriLFC

Treti zápas sezony v PL , treti raz neuvidim. Zas budem mať tlak 300/200 . Snáď to už konečne dopadne trojbodovo !! YNWA. Shankly si tie body dnes zaslúži .

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Enrique ale vyzerá strašne.

Reagovat
smazaný uživatel

Do vlastní brány

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych rád viděl:

Reina; Kelly, Skrtel, Agger, Enrique; Allen, Sahin, Gerrard; Assaidi, Borini(CF), Suarez(W)...!

Reagovat
Wat

Juhu, to bude parádní zápas.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Jeden ze dvou dnů v sezoně, kdy ti tu tvou schizofrenii skoro až závidim.

Reagovat
cristiano.K.

bud chlap a fandi LFC!

Reagovat
Wat

Tyhle zápasy si užívám, to neni o fandění jedné nebo druhé straně.

Reagovat
niflheim

Fandíš tomu kdo prohrává?

Reagovat
Wat

I to je možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners, nejel by nekdo 24.10 na Arsenal-Schalke a 27.10 Arsenal-QPR? Vim o slusnem ubytovanim za Ł18 na noc.

Jinak tip na dnesni sestavu: Mannone-Jenkinson,Koscielny,Vermaelen,Gibbs-Arteta,Diaby,Cazorla-Chamberlain,Giroud,Podolski

Reagovat
fantomas

A proč radši nejet rovnou za hranice do Gelsenkirchenu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro me komplikovanejsi

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim, kamarád zrovna čekoval lístky a prej jsou nejlevnější za 150 Euro. To se mi zas nechce dávat 4 litry jen za lístek.

Reagovat
fantomas

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolik by to tak vyšlo celkově?

Reagovat
smazaný uživatel

S obouma zapasama zhruba 9-10 tisic. Je to jen tak odhadem, protoze sem to jeste nejak nepocital, takze by se to relativne dalo stlacit i niz

Reagovat
fantomas

To je ovšem slušný. Já se jen bojim, že bych to neskloubil se školou, bůhví, kolik mi tentokrát povolej absencí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně pěkná cena. Já se ale nejspíš vydám na Arsenal až po vánocích.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
minoLFC

len ten kresleny je este zo zapasu s barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

dnes na digisport v studiu dvaja zastupci liverpoolsky.net

Reagovat
cristiano.K.

nechodím na něj,ale asi se juknu o co přicházím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minule tam byl devilpage, je to od nich hezké

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, celkem zoufalost od digisportu spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To nesouhlasím, pro ty weby je to skvělá příležitost zviditelnit se a ti šéfredktoři tomu většinou rozumí, což je daleko lepší než názory nějakých "expertů"

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, dobrá propagace, že v ČR a SR fankluby anglických týmů vůbec existují. Předpokládám, že to 90% díváků vůbec neví.

Reagovat
Rssa

Náhodou dobrý krok, který ale bohužel většina diváků neocení.

Reagovat
papos182

Proc zoufalost?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobra stranka?

Reagovat
minoLFC

najvacsia ceskoslovenska fan stranka(aj s ofiko fanklubom) v ramci LFC teda chodim tam uz 9 rokom, ked ho sidlilo na inej adrese(odvtedy uz divo snad 3 zmenil dizajn), pisal este Macca, Anfield a oxidoval tam Bruce este nefandiaci Tottenhamu

Reagovat
vladis271

macca mi chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jsem myslel že Bruce fandí Spurs minimálně od roku 1882, možná ještě déle.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil i MU.

Reagovat
fantomas

A nám přál.

Reagovat
vladis271

kedy začína štúdio? lebo ja vždy chodím až na začiatok zápasu.

Reagovat
cristiano.K.

myslím 15 minut předem

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
vladis271

dúfam, že nie Lucas. tipujem Ondru. Ale to je jedno, bojím sa. 90 percent ľudí tam má ružové okuliare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nemusis se az tak bat, vetsina z tech 90% jsou deti a ty si nikdo do tv nepozve.

Reagovat
minoLFC

Ondra, mozno Divo...bohvie

Reagovat
smazaný uživatel

Ivo a Braňo (Popbob). A naopak čekejte spíše kritiku.

Reagovat
vladis271

tích môžem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

asi debilní otázka,ale popbob není Robop?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Popbob je z livernetu, RoboP píše na flcway.

Reagovat
Rssa

Sice je neznám, nikdy jsem nebyl na liverpoolsky.net, ale radši znalce než "známé ksichty" (Vízek a spol. co o tom ví hovno).

Reagovat
smazaný uživatel

o tomhle ze by bylo mnohem lepsi tam pozvat nekoho z tech fanwebu nez radobyexperty kteri to nesleduji jsme se tu bavily uz davno a nekdo to fakt zrealizuje

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Tebe a autora článku někdo praštil do hlavy?

Reagovat
vladis271

nvm. podľa mňa ten článok dáva zmysel.

Reagovat
tomasinho

To nepsal autor, je to překlad z jedněch anglických sránek o LFC.

Reagovat
SunFells

"To nepsal autor"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Starting XI v Arsenal: Reina Johnson, Skrtel, Agger, Enrique; Gerrard, Allen, Sahin; Borini, Suárez, Sterling

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jen rumoured sestava. A Škrtel.

Reagovat
smazaný uživatel

je to len rumoured? Zapol som twitter a asi 10 rovnakých mi vybehlo tak som myslel, že už to je ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, jenže to vyhodí jeden a pak to 10 blbců retweetuje, nebo napíše stejnou. Nesmíš mít ve following blbce. Já si počkám na ofic. z ověřenejch zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nečudoval by som sa keby bola ofiko rovnaká.

Reagovat
smazaný uživatel

možný to je

Reagovat
SunFells

Hmm, už vidím, jak tam s Jenkinsonem bude cvičit, kéž by tam dal radši Coqa

Reagovat
Hejnak

Jsem zvědavej na toho Sahina teda

Reagovat
Maresma

Dneska uvidím jen první poločas, tak ať je rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

takisto.

Reagovat
patas92

taktéž.

Reagovat
Honza Matoušek

Taky

Reagovat
Maresma

19% - Only Arsenal (19%) have a lower shooting accuracy than Liverpool in the Premier League this season (24%). Duck.

Reagovat
Kaze

Kdo má nejvíc? Chelsea?

Reagovat
Maresma

Netuším

Reagovat
tomasinho

Arsenal XI: Mannone - Jenkinson Vermaelen Mertesacker Gibbs - Arteta Diaby Cazorla - Ox Podolski Giroud via @GeoffArsenal & @afcamden

Reagovat
fantomas

Mannone - Jenkinson Mertesacker Vermaelen Gibbs - Arteta Diaby - Chamberlain Cazorla Podolski - Giroud

Reagovat
fantomas

Takže zase bez Thea. Na toho Oxe sem fakt hooodně zvědavej, bude to takovej minisouboj se Sterlingem.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem to okolo Thea, už druhý zápas bez základu, trochu sa začínam báť, či predĺži...

Reagovat
smazaný uživatel

a o zdravotných problémoch neviem nič.

Reagovat
fantomas

Nestraš, ty vole.

Reagovat
SunFells

Co to s tím Theem má znamenat?

Reagovat
Trand

Reagovat
Rssa

V zimě k nám

Reagovat
smazaný uživatel

No to by si dal

Reagovat
SunFells

Na Barcu zatím nemá.

Reagovat
fantomas

To uznám i já.

Reagovat
Rssa

Na Barcu nikdy mít ani nebude, ale do LFC proč ne? S končící smlouvou tak za cca 7 mega

Reagovat
SunFells

S tebou se fakt nedá bavit vážně, jsi samý humor

Reagovat
Rssa

Začal sis

Reagovat
SunFells

Naopak

Reagovat
tomasinho

Reagovat
afc

Bez Koscielneho,Walcotta,Szcz

Reagovat
Nikikrew

Inac AA23 zase ani na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Allen, Sahin, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez.

Ten Martin.

Reagovat
fantomas

Si čekal, že ho posadí nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to tak vypadalo, když hrál EL ve čtvrtek. Navíc přeci jen v prvních dvou kolech udělal dvě chyby, hlavně teda s City.

Reagovat
fantomas

Já bych se asi Coatese zatim bál. Carry už uplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Coates si zatím neodpustí nějakou chybku v zápase většinou. Ale není to nic jako malá domů od Skertse (i když jednou se stane, no).

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City byl Coates dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Same as rumors. Škoda, chtěl jsem tam dneska vidět Coatese, ale co se dá dělat. Holt je budeme muset smést i v týhle sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs: Jones, Carragher, Shelvey, Downing, Henderson, Kelly, Coates.

Nikto do útoku

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem Coatese, ale snad Martina přítomnost Dannyho probere. Záloha parádní, snad Nuri zažije povedený debut.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakali ste Coatesa.

Reagovat
tomasinho

Proti Hearts minulý týden Agger+Carra, v lize Škrtel+Coates. Tento týden Carra+Škrtel. Čekal jsem coatese po těch chybách Skertse.

Reagovat
cristiano.K.

ne

Reagovat
Maresma

Confirmed #LFC team: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Allen, Sahin, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez.

Confirmed #LFC subs: Jones, Carragher, Shelvey, Downing, Henderson, Kelly, Coates.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Cazorla, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Podolski.

Reagovat
Trand

Liverpool are one defeat short of 200 in the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Assaidi ani Morgan na lávce. To nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

tú lavičku máte celkom hroznú...

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem lepší než pod Rafou.

Reagovat
fantomas

Tak potom gratulace. (pořád je hrozná, pro pořádek)

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřek, že je hrozná.

Reagovat
fantomas

Co se vyvážení týče, tak rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale kvalitnější je.

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že to by mělo nějak rozhodovat. Vždycky je pro mě důležitější, že vidim ucházející alternativu na každej post.

Reagovat
smazaný uživatel

A kromě útočníka tam nevidíš ucházející kvalitu na každej post?

Reagovat
fantomas

"kromě útočníka" je prostě děsně důležitý slovní spojení no, co ti na to mám říct.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, tak příští tejden tam bude Assaidi snad už.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ja viem, bez útočníka. Traja hráči an 2 posty. Mohlo by to byť aj lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Assaidi is not fit enough to play against Arsenal. As he said a couple of weeks ago, he didn't have a good pre-season. hm

ale adam to mohl být.

Reagovat
smazaný uživatel

A traja obrancovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Doufám, že dneska bude hodně gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker Az na neho jsem tu sestavu uhadl

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplní se moje předpovědi, že Suárez si bude z něj dělat prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Luis i Raheem budou chodit přes tu stranu furt, přes merteho a jenkinsona.

Reagovat
fantomas

Kosťa asi holt neni plně zdravej, zas takový překvapení to neni, před zápasem byl 50 na 50.

Reagovat
vladis271

no, ale lavička bez útočníka, toto je šialený risk.

Reagovat
cristiano.K.

naši jediní útočníci jsou na hřišti

Reagovat
Maresma

Morgan měl sedět

Reagovat
fantomas

To zní, jak kdyby to pro něj měla bejt degradace.

Reagovat
Nikikrew

Skoda ze uvidim iba 15 min. Dufam, ze to chlapci z Londyna zvladnu

Reagovat
Rssa

Tak nevím. Základní sestava se mi docela líbí (z nabídky, jinak stále podle mého slabý kádr), lavička zdaleka ne - bez útočníka, pouze 3 ofenzivní hráči (z toho 3 záložníci)...pokud bude potřeba osvěžit, není kým. Obrana Arsenalu mě potěšila, snad toho využijeme.

Reagovat
Rssa

A stejně nejvtipnější je, že počet našich útočníků v kádru je pomalu menší než počet brankářských "jedniček" u Spurs

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

tomu proste nemozem uverit

Reagovat
smazaný uživatel

Vy toho naděláte.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

věděl jsem,že jeho dres nemám vyhazovat

Reagovat
SunFells

Necháváš si i Torrese co?

Reagovat
cristiano.K.

nene, to už jsem byl staří a věděl,že do dresů s jmenovkama se nemá investovat,ale to tobě asi vyprávět nemusím

Reagovat
SunFells

Já mám popravdě jen jeden a právě s jmenovkou - Rosou ...a to mi stačí

Reagovat
cristiano.K.

lucker

Reagovat
tomasinho

Já ještě jeden taky mám, dvou jsem se zbavil.

Reagovat
tomasinho

Z dětských let, teď bych ho měl tak na jednu nohu maxximálně.

Reagovat
cristiano.K.

dokud hráč nepověsí kopačky na hřebík,tak nesmíš dres vyhodit

Reagovat
tomasinho

Nevyhodil, poslal jsem ho mladším rodinným příslušníkům.

Reagovat
Swarley

ten Jidáš, do Liverpoolu?!?!?

Reagovat
cristiano.K.

klid,stejně nám ho vyfoukne Everton

Reagovat
Swarley

vždyť je to jedno kam půjde, vás a ani Everton už nevytrhne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať se na to da koukat.

Reagovat
cristiano.K.

důležitý je,že nejdeme do tohoto zápasu ze sestupových pozic

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

1500. pro scousers a jejich stavění si růžových zámků

Reagovat
cristiano.K.

jojo hned moje věta nad tebou to potvrzuje

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Co to je za paskvil? Snad vzdušných ne? Růžový sou brejle.

Reagovat
SunFells

Přemýšlel jsem nad obojím a tohle z toho vzniklo No tak to berme jako silnější kombinaci

Reagovat
fantomas

Reagovat
patas92

taky mate rozbitou hlavni stranu?

Reagovat
fantomas

Sme cool web.

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Liverpool have won just one of their last 10 Premier League games against Arsenal (W1 D6 L3). Outgunned.

Reagovat
Usty

*První zápas někdejších týmů Big Four postrádá favorita, nicméně mírně navrch, alespoň co se týče blízké historie, by měl mít Arsenal - ten totiž dovolil Liverpoolu z posledních desíti zápasů vyhrát jen jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Si tak říkám, kdy naposled jsem četl celej preview

Reagovat
smazaný uživatel

Tak assaidi nemá zápasovou kondici. Zejtra hraje za rezervu.

Reagovat
fantomas

Arsenals 5 shots on target this season have all come from midfielders, Cazorla with 3 of them

Tak co, zlomíme to?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
Maresma

Nereálný to není...

http://tinyurl.com/9j4jgpt

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně proti AFC už se to Pepemu jednou povedlo, pamatuješ? První kolo PL, Coleova redka, gól tuším N'Goga. A v nastavení ta Rosickýho(?) dělovka.

Podruhý už se to snad nestane a dneska podrží!

Reagovat
Maresma

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

No jdu si to užít hezky na TV tak come on LIVERPOOL!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

pičus hamilton

Reagovat
Minister

Reagovat
Mimalu

však to nebyla jeho chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Grosjeanova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

..tak ty si dobre mimo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
Swarley

teď machrujte po opakovaných záběrech jasněže za to nemohl, ale základní fakta je i tak potřeba si zopakovat

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je to picus

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mě dneska zase pobaví a Arsenal vyjde gólově zase naprázdno.

Reagovat
EL Gringo

dufam , ze po polcase budeme vyhravat 2:0 ,, nechcem zazivat nervy ako proti city

Reagovat
vladis271

s tým Drogbom je to zrejme len nepodložená špekulácia, že?

to by bol kauf, až sa mi slinky začali zbiehať.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

neseka vam bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

jen s VLC

Reagovat
tomasinho

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/steven-gerrard-liverpool-navzdy/?aktualitaId=9535

Pro zkrácení čekání, interview s nejlepším hráčem na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

on sa jednoducho nedá nezbožňovať.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you gunners. Rozneste tu liverpoolskou sebranku na kopytech

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem kolikrát víc nervózní proti Liverpoolu než třeba Spurs.

Reagovat
fantomas

Já to tak mám maximálně s MU teda.

Reagovat
Trand

Já mám MU ještě výš, než Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

já zase s Chelsea a Mancity

Reagovat
fantomas

Njn, scum.

Reagovat
smazaný uživatel

tsss, to je otázka cti

Reagovat
fantomas

A morálky a etiky, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak mám asi kvůli tomu, že znám spoustu fanoušků Liverpoolu, kteří jsou, co se týče pohledu na fotbal, naprostí dementi, zatímco třeba znám dva fanoušky Spurs, kteří jsou úplně v pohodě, no.

Reagovat
fantomas

Tak to já mám taky lepší zkušenosti s fanouškama Spurs no. Ale..

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, ale to není jen o lepších zkušenostech, ale o tom, že to jsou fakt největší curaci pod sluncem...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude souboj ve středu pole. Oba týmy mají zálohy bez DM, zato s šikovnými a technicky zdatnými hráči. To bude radost seldovat. Škoda toho Merteho s Jenkinsonem v základu, Mannone v bráně mě také nenaplňuje pocitem jistoty

Reagovat
fantomas

Spíš než střed pole dneska budou rozhodovat souboje Suárez/Sterling x Jenkinson/Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to se taky trošku bojím, ale snad se dneska opět pochlapí Škrtel nebo Reina

Reagovat
fantomas

Krásnej medailonek věnovanej Shankleymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Walcott and Gervinho both given chances up front during Arsenal training this week. No Chamakh, so options on bench v #LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak dlouho vydrží Bloodzeed?

Reagovat
fenixLFC

nejkay link okrem sopcastu?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

YNWA je prostě nejlepší hymna na světě, absolutně

Reagovat
Jardin

sakra, blbne mi Sopcast :/ nevíte čim to může být? mam verzi 3.5.0 a na PC 3.0.3 a nic :/ teď musim koukat přes flash

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená "blbne"? Pokud se třeba načte, ale vidíš jen černou obrazovku, tak použij VLC...

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
fantomas

To samý máme na VLC no.

Reagovat
Trand

Ne všichni.

Reagovat
fantomas

Můžeš to mít do dvou minut no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já se svým netem momentálně ne, mně to těch 100 prostě nenačte, ani na VLC.

Reagovat
Yanek

Suarez pěkný dive.

Reagovat
fantomas

Oh god, Merte. To smrdí rudou tohleto..

Reagovat
supervizor

Zmrd jeden simulantský.

Reagovat
Honza Matoušek

To je palič

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle přesně je klíčový, Luis vs Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

ach, ten skurvený zubatý simulant...

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz

Reagovat
niflheim

Žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

taky vám nejde ten zkurvenej bloodzeed??

Reagovat
smazaný uživatel

mě jede

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou máš verzi??

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast 3.5.0 a nesmíš to pustit přes VLC jen přes ten sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

ok diky zkusim to

Reagovat
smazaný uživatel

tak už jsem to rozjel, stanul jsem verzi 3.5 a spustil jsem to přes sopcast , když jsem tam napsal to číslo streamu tak se rozjel

Reagovat
Maresma

Jede krásně

Reagovat
protiproudu

Zkurvej seš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

haha debílku

bež si radší lehnout, jestli si nedáš po obědě spánek, máma ti nepřečte pohádku

Reagovat
Eric_The_King

Teď se mi hodně seká zvuk.

Reagovat
madridcan

Faul to bol, ale jak Suarez v tych krcoch sa hodi na zem, tak to je na facku

Reagovat
SunFells

To mlasklo

Reagovat
Eric_The_King

Koho má Arsenal na lávce jako gólmana? Nějakého mlaďase?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, Martínez.

Reagovat
Trand

Martínez, brankář rezervy.

Reagovat
Amos

Nemáme útok a ani zálohu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja toho Sterlinga zboznuju

Reagovat
Lacko_Boh

šak zatial nič nespravil...ale je dobrý

Reagovat
Trand

Jenks.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana se mi zatim hodně líbí, hlavně José. Přítomnost BR je znát každym zápasem podstatně víc. Takhle sem se u hry LFC dlouho necejtil, 10. minuta, ale stejně. Nepanikaří se, drží se balon, když to nejde dopředu, zase se to obehraje okolo atd. Minimum nákopů na nikoho, tohle přesně miluju. Snad to vydrží po celej zápas.

Reagovat
niflheim

Jenkinson

Reagovat
Amos

Jenkinsone ty mamrde..

Reagovat
Tomekcz

Borini

Reagovat
supervizor

Merte a Jenkinson vždycky trnu když se kolem nich objeví balon.

Reagovat
Side

Ti dva mají neskutečně tragickou rozehrávku, to je až neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson každej pátek tělocvična od 7, sme lichý

Reagovat
Yanek

Borini zatím nic moc, už zjebal tři akce.

Reagovat
justcall

Jenkinson už úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin tïme...

Reagovat
pajamu

Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

To si robi picu Jenkinson

Reagovat
fantomas

Ne, Jenkinson prostě ne, definitivně. Na každym dotyku s míčem je patrná nulová dávka sebevědomí, tohle byla uplná šílenost. Příště Coq.

Reagovat
Amos

Přeesně, ten kluk na Arsenal prostě teď nemá a ani nevim, jestli někdy mít bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Před šesti lety říkali všichni fotbaloví odborníci o A. Songovi, že je to největší kopyto, co kdy v Anglii hrálo. No a dneska hraje v Baceloně. Dejme Jenkinsovi šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Základní 11ka Arsenalu není na to, aby někoho rozehrávala, na to sou rezervy nebo hostovačka

Reagovat
fantomas

Achjo, už zase tohle prapodivný srovnání. Já mu dal šancí ažaž.

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže od teba nezávisí, či dostane aj ďalšie...

Reagovat
Maresma

Liverpool mě zatím moc baví

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ten Borini by fakt měl hrát spíš na hrotu, než Luis

Reagovat
Eric_The_King

Byl jsem se vysrat, celou dobu co jsem tam byl tak jsem slyšel že Sopcast jede v klidu. Přijdu k NTB a začne se brutálně sekat zvuk i obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi to nějak posral... Třeba jsi přerušil kabel...

Reagovat
Amos

Vermaelen je stejně borec, snad za rok neodejde

Reagovat
tomasinho

Suarez 2x taková ztráta. José je výborný ale.

Reagovat
fantomas

Ox to zase drbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Obehrál někdy někdo Diabyho?

Reagovat
Maresma

José je zatím výborný, Luis s Fabiem hodně kazí

Reagovat
Trand

Hlavně že naši fans nás nepodporujou, ale jen hatujou Tottenham zatím.

Reagovat
fenixLFC

pepemu tie vykopy fakt nejdu

Reagovat
Side

Diaby je prostě frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reinovo levačka

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suárez, we know what you are

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je totálně z formyyyyyy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor vyslovuje Giroud a Djourou rovnako.

Reagovat
SunFells

Ty krávo, viděl jsem Aboua sprintovat

Reagovat
miky10

Cazorla na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde má hrať?

Reagovat
miky10

CM.

Reagovat
fantomas

Prostestoval si, když sem ho viděl jako alternativu na křídlo, ted se ti nelíbí AM. Kam jako myslíš, že sme ho kupovali?

Reagovat
miky10

Tak AM je lepší než křídlo rozhodně, ale i tak, na zataženější pozici by byl lepší.

Reagovat
fantomas

Tam máme přetlak jak piča.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

má free role, môže hrať, kde chce. Sťahuje sa aj pre lopty hlboko...

Reagovat
fantomas

Maximálně s návratem Rosy se tam občas může mihnout, jinak nevidim šanci.

Reagovat
miky10

Tak máte hrát 433, on prostě potřebuje hrát z hloubi pole.

Reagovat
fantomas

Ale nepotřebuje, až tak. Stejně se tam dostane.

Reagovat
niflheim

Diaby

Reagovat
Tomekcz

ten Giroud je vtipnej prej nahrada za RVP

Reagovat
Amos

Giroud a Podolski naprosto neviditelní, naopak Diaby skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

podolski na arsenal nemá, už když k nám přišel sem brzdil to nadšení gunnerů, mě přijde overrated, a giroud je zatím horší snad než i chamakh

jinak diaby výborný, zatím vypadá že by mohl nahradit i songa i když není tak kreativní, na druhou stranu ale do defenzivy lepší, má výbornou poziční hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Giroud mě začíná slušně vytáčet

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně moc lacinejch ztrát, jestli se to nezlepší, tak se dneska určitě neuspěje.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Gibbs niekedy neskúsi aj niečo iné okrem bezmyšlienkovitého nahovno centra?

Reagovat
smazaný uživatel

čekeej

Reagovat
Trand

Merte, Jenkinson, to se fakt nedá ta rozehrávka.

Reagovat
Erdovec

Arteta

Reagovat
Lacko_Boh

šak nemá lopty...

Reagovat
Swarley

ta rozehra Arsenalu, to je něco šílenýho

Reagovat
Amos

Jojo, už to neni, co to bejvávalo.

Reagovat
fantomas

LFC se naštěstí zatim opičí, veskrze.

Reagovat
Swarley

jj, já jen že u nich mě to tak nepřekvapuje

Reagovat
patas92

Arteta taky neni zadny rozehravac

Reagovat
tomasinho

Sterling

Reagovat
fantomas

Toho kluka ušatýho z Liverpoolu si zamiluju..

Reagovat
smazaný uživatel

Píííííči!

Reagovat
Side

Merte

Reagovat
Maresma

Raheem

Reagovat
Kaze

Panebože Merte...

Reagovat
tomasinho

Bože, Stevemu to dneska uskakuje.

Reagovat
Mervin

kurva to je hrůza

Reagovat
Rssa

Sterling je prostě super

Reagovat
Amos

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Hm, Gerrardův gól, je hrozný dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bože, to je tragické, takýto Arsenal nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Lukasi

Reagovat
Erdovec

smutné že Arsenal nám může s takovou holomajznou dát gol

Reagovat
Amos

LUKAAAAS A CAZORLAA

Reagovat
Miguel19

Arsenal první gól tvl

Reagovat
smazaný uživatel

ten merte byl a je totálně na píču, za co kurva dostává 80 táců tejdně

Reagovat
supervizor

Gibbs má dobré centry, to Giroud špatně stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs má fakt super centry, když je dá 3 metry nad hráče

Reagovat
FCSL

Merte a Jenkinson Ale Diaby je naprosto úžasnej

Reagovat
Mervin

ty centry jsou k hovnu

Reagovat
niflheim

Ten Giroud pořádný balón snad ani nedostane. A Merte? Bych se nedivil, kdyby byl o přestávce dole.

Reagovat
Trand

Nebude, bude hrát 90. Arséne snad nikdy nestřídal o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkám dopíči! Opět po ztrátě, zbytečný, tohle si Stevie nesmí dovolit kurva. Jako bych to neříkal.

Reagovat
Tomekcz

Casorla

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
SunFells

POOOOOLDIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
fantomas

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, miluju tě lásko, milujuuu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

No co, fakt je to už léta muj oblíbenec.

Reagovat
Trand

He scores when he waaaaants!

Reagovat
niflheim

Podol

Reagovat
Mervin

Poldi

Reagovat
Counter

Poldiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
masly008

at už toho pera vystřídá nebo jim namaže na gol

Reagovat
pajamu

Cazorla + Podolski

Reagovat
Eric_The_King

Skvěle Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski prvně nějak vidět a hned gól... Krásná práce Cazorly, paráda Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski prvně nějak vidět a hned gól... Krásná práce Cazorly, paráda Arsenal...

Reagovat
Erdovec

dobréé, nevadí, Arsenalu můžem dneska dát s prstem v nose 5, jen se uklidnit hoši, jen se uklidnit

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Poldi!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Maresma

Gerrard, Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

konečně jsem si poprvé v sezóně 12/13 zařval GOOOL!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěně Suaréz

Reagovat
supervizor

Sahin je na hřišti?

Reagovat
tomasinho

Steve, prober se!

Reagovat
minoLFC

hmm Podolskiho s cayorlom som pred týmto kolom vybral z fanty Rodgers by už mal konečne prehodiť Suareza s Borinim, ten je na tom krídle na nič

Reagovat
tomasinho

Suarez na hrotu taky. Musí se prohodit. Je to vidno od 1. zápasu už.

Reagovat
smazaný uživatel

A už zase. To mrdám ty vole, auty na soupeřově polovině umíme líp i my.

Reagovat
Trand

Dneska paráda centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by musel měřit 3 metry, aby měl na některý z centrů nárok.

Reagovat
niflheim

35 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

On je ten Giroud i pomalej, aby toho nebylo málo

Reagovat
Lacko_Boh

Skrtl rychlejší ako Giroud?

Reagovat
GeneralGoat

Mně je fakt líto Girouda, když už letí centr, tak minimálně dva metry nad něj...

Reagovat
smazaný uživatel

suárez a Stevie, zatim tragédi zápasu

Reagovat
Counter

Sterling si přes Jenkinsona ani neškrtne

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Trand

Nj, jenže ten mu to pak zpátky nahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
fenixLFC

sterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
Trand

KDyby teď dával Sterling před bránu, tak je to gol.

Reagovat
supervizor

Omg Mannone...

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam nacvičuje Vito?

Reagovat
pajamu

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone, mužeš hrát rukama ty JELITO

Reagovat
SunFells

Co tam Mannone proboha vyváděl.

Reagovat
Maresma

Pičeeeeeeee

Reagovat
miky10

Jééj. Ten Sterling je skvělej.

Reagovat
Mervin

to jsou kokoti zase

Reagovat
terry

Sterlinga Liverpoolu závidim.

Kéž bychom i my tohle zažívali třeba s McEachranem.

Reagovat
Counter

A Mannone je šílená nejistota, už aby byl Szcz v pořádku.

Reagovat
patas92

Arteta hraje dneska tragicteji nez obvykle

Reagovat
Amos

GIROUDEEEEEEEEEE

Reagovat
fantomas

Jasná penalta.

Reagovat
miky10

Jasná penalta.

Reagovat
tomasinho

Ještěže je Giroud lopata.

Reagovat
Trand

Tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroude

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby hraje úplně skvěle

Reagovat
hefy

Giroud, tyvole, to je mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Amos

Z toho Diabyho budu mít asi orgáč.

Reagovat
pajamu

Santi

Reagovat
fenixLFC

mala to byt penalta na sterlinga??

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak z opakovaneho záběru asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
minoLFC

prifilmoval to

Reagovat
Counter

Hlavně mu Merte vypíchl míč.

Reagovat
fantomas

Omg, Giroud.

Reagovat
pajamu

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

What a miss... Again...

Reagovat
Mervin

to je kokot

Reagovat
minoLFC

Sterling presnejšie, lebo nedostaneš na alimenty

Reagovat
smazaný uživatel

Edin Džeko says Hi

Reagovat
Darren Fletcher

kurva!! giroud

a ja som skusil ze dnes da dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak ty seš pravák nebo levák? Vyhozený prachy už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

diaby je naprosto spektakulární

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo. Chybí mi DM tam, u AFC je hlavně Diaby skvělej, Podolski taky

Reagovat
Dominator

Giroud

Reagovat
Eric_The_King

Ten Sterling je ale fakt dobrý, vidím ho vlastně prvně celý zápas a opravdu se mi líbí.

Reagovat
FCSL

Tohle měl těžký ale

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby je fakt skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak je vysoký má vynikající pohyb a to zrychlení

Reagovat
smazaný uživatel

no zrychlení... Hlavně má skvělé myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

OG Takhle to zamrdal už v 1. kole

Reagovat
smazaný uživatel

neviem čo je viac na smiech či obrana Arsenalu alebo útok Liverpoolu

Reagovat
Counter

Diaby Až to Giroud protrhne, budou se góly valit

Reagovat
supervizor

Walcott za Girouda rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby, DAT pace

Reagovat
fantomas

Je to fakt smutný, ale jestli to takle pude dál, budu muset začít counterovsky palcovat Joudu, jakmile se začne obouvat do Girouda. To zatim neni možný, co tam předvádí..

Reagovat
tomasinho

Bože, jak cheme vyhrát, když 2 nejlepší hráči hrajou hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

musi byt s Džekom daka rodina..

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že blbci po reálnom 9 - 10. mieste nebudú vypisovať 'BR out'.

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidněte se s tím Giroudem

Reagovat
Trand

Merte hrál míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling se mi hodně líbí jen mám obavy aby ho Rodgers neodvařil stejně jako Wenger Wlishera. Přeci jen kádr je úzký a aby těch fyzicky náročných zápasů v PL neodehrál na jeho věk až příliš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudova psychika bude asi hodne dole po tomto...

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by uz byt aj fyzicky dole z ihriska

Reagovat
Tomekcz

nebyla to penalta

Reagovat
tomasinho

Tak penalta asi ne.

Reagovat
hefy

Wow, Webb. Hezky nepísklá penalta.

Reagovat
fantomas

Hmm, tak dobře Webb i Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte čisťounký jako dětská prdýlka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Tak Merte trochu štěstí

Reagovat
supervizor

Žádná penalta po opakovačce.

Reagovat
Mada

Penalta ani náhodou

Reagovat
Rssa

Jen tak dále, Sterlingu, Jenkinsona si mažeš na chleba, něco tam padne dneska!

Reagovat
Counter

Jenks mu ve vzájemných soubojích nedal čuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Snad žádný souboj ani nebyl, než se Karel rozkoukal, Sterling mu utekl. Zatím si ho dává s prstem v nose a uchu.

Reagovat
Trand

Tak to ani náhodou, asi třikrát ho obral o míč, naposledy teď skvělým skluzem, na konci poločasu zlepšil rozehrávku, defenzivně je zatím dobrej.

Reagovat
Counter

ale zkus jim něco vysvětlovat, oni jen vidí jeho pár pokažených přihrávek a jinak tma tma tma.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně José Oxe

Reagovat
fantomas

Reagovat
Alberto Aquilani

Daj Boriniho na hrot , preboha .....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Poldi zatím hodně dobře brání.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Omg, Borini je křídle fakt tragické,nemá jedinou vlastnost pro křídlo. To už je jak Bendtner.

Reagovat
fantomas

Naprosto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Rodgers ven

Reagovat
supervizor

Reagovat
niflheim

Diaby MOTFH

Reagovat
smazaný uživatel

Borini a Suárez zatím na facku, Steve dneska taky nic moc teda...ztrácíme lehce míče, nedáme si vepředu nahrávku přihrávku. Většinu akcí taháme jen přes Raheema. Musíme se zlepšit do druhý půle.

Reagovat
smazaný uživatel

*přihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ox, Jerkinson se soustředí jenom na to, aby něco neposral vzadu a Oy je tak topenej, úplně bez podpory Gibbs sice dobře, ale centry teda totálně o ničem...A Merte ať jde dolů, jinak dneska se svým stylem nedohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

*Ox, utopenej

Reagovat
tomasinho

Borinim Gerrard, Suarez naprosto tragičtí, druzí dva stáli i zrodu gólové akce. Sahin poměrně neviditelný a když, tak celkem alibisticky hraje. Potřebuje čas, asi bych tam kolem 60. minuty poslal Jonjo. Jediní, koho lze pochválit, jsou Allen, Enrique a Sterling, ti se mi líbí, Ox si přes Joseho neškrtl, Sterling je prostě úžasný. Borini na hrot, Suarez na křídlo, boha vždyť to vidí i slepý. A Gerrarda profackat v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to asi SG sám moc dobře ví, snad se hecne, probere v hlavě a půjde to. Borini je špatnej, tlak LFC většinou vyústí v protiútok Arsenalu. Luis z formy taky, prohodit s Borinim okamžitě. Teď na Kop to tam padnout musí!

Reagovat
fenixLFC

nasa hra sa mi celkom paci ale mam dost vyhrad-pre steva s luisom to je neskutocne ako stevovi dneska fakt nejde nepresne a tak...borini neviditelny, preco HO UZ PREBOHA BR NEPREHODI S LS?? skvele hra raheem, allen a paci sa mi aj sahin celkom...a pepe nic v zlom ale preboha mam pocit ze ten nechyti uz ani chripku, zas gol co sa dal chytit snad sa hecneme a otocime to, snad BR prehodi boriniho s luisom alebo posle boriniho do riti a da tam downinga

Reagovat
miky10

Sterling je boží, hrozně ho Liverpoolu závidim. Sahin, Borini (na tomhle postu), Suarez (stejně tak) a Gerrard jsou tam ale uplně k hovnu, škoda. Na druhý straně výbornej Diaby, Cazorla klasika, jen by potřeboval bejt víc na míči no. Liverpool to podle mě otočí.

Reagovat
miky10

A penalta to teda asi nebyla, i když z prvního pohledu to teda vypadalo naprosto jasně. Dobrá práce Merteho i Webba.

Reagovat
fantomas

Tak vedeme "haluzí", samozřejmě, ale já to dneska prostě beru. Giroud se Suárezem se předháněj v tragičnosti, Borini si hraje na Bendtnera, střed LFC dopředu nečekaně mdlej (ale přistupovat k našim zvládá výborně), u nás mizernej Ox...nemá to nijak zvlášť valnou úroveň.

Zábavnej zápas z toho dělá vlastně jen Sterling, jak tak nad tim přemejšlim. Ten je neskutečnej, upřímná závist scouserum. V 17 to vypadá, že bude schopnej pravidelně předvádět o mnoho vyspělejší (a hlavně zodpovědnější!!!) fotbal než Ox. Jeho driblink nemá skoro vždycky valnej smysl, z 10 balonů osm ve výsledku odevzdá, na dálku nenahraje.

Naprosti tomu Sterling nehraje s o nic kvalitnějšíma spoluhráčema a stejně takřka nekazí. A ani si nemyslim, že by to způsoboval kontrast EnriquexJenkinson, protože Sterling se prosazuje i ve středu přes Artetu, Diabyho, Mertesackera...

Reagovat
fantomas

Jo, a...další pochvala pro Diabyho. Tohle je už druhej 1. poločas, kdy je z našich jasně nejlepší. Jen tak dál.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem je kromě Allena jediný, kdo mi dneska dělá radost. Akorát se bojím, že ho díky úzkému kádru utaví jak Arsene Wilshera

Reagovat
fantomas

Enrique nic? Máte úžasně dominantní levou stranu. Jestli dáte góla, sem přesvědčenej o tom, že pude tudy. Jiná možnost sou náký zázračný střídání.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spolíhám ještě na standartky, Dannymu hned na začátku chyběl fakt kousíček, jinak další přímák bych nechal kopnout Nuriho, ten je má taky skvělý a SG se k nim nějak nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na toho jsem zapomněl.

Reagovat
Counter

Sis našel nového obětního beránka Jinak v čem přesně vidíš tu haluz? LFC za celý poločas netrefili bránu, Mannone skoro nemusel zasahovat, na druhé straně se nám povedl krásný brejk a ještě jsme mohli přidat druhý gól.

Reagovat
fantomas

Že sme na chlup stejně marní, v tom. A žádnej obětní beránek to neni, pochopitelně. Krystalizuje to ve mně už nějakou dobu a Sterling mě donutil definitivně prozřít. Z Oxe roste jen lehce vytuněnej Theo (rozuměj techničtější), jinak začíná podnikat podobně zběsilý a bezhlavý výpady donikam.

Reagovat
fantomas

Plus totálně kašle na bránění, na rozdíl od Sterlinga například, to mě irituje taky dost.

Reagovat
Counter

Všichni v Oxovi vidí ohromný talent, který teprve předvede to nejlepší, jen ty ho už vidíš jako odepsaný případ a přesně víš, co se z něj stane.

Reagovat
fantomas

1) Nikde sem ho neodepsal, omg, jen ho vidim jako menší talent než Sterlinga, to ano.

2) Píšu "roste", nepíšu "doroste".

Fakt se začni soustředit na to, co doopravdy píšu, a ne na to, co se ti hodí.

Reagovat
Counter

Hodí se mi to, že srovnáváš dva mladičké hráče s komplet otevřenou kariérou po pár zápasech.

Reagovat
fantomas

Jj, srovnávám jejich potenciál. To sem fakt první člověk, co tak činí, nebo proč seš tak vyjevenej?

Reagovat
Counter

Protože to přeháníš. Vidíš Sterlinga poprvé v životě a už bys ho měnil za Oxe. To není normální

Reagovat
havrys99

Abou zatím suverénně nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard, Suárez, Johnson... WTF co to je za strašnej výkon od těhle 3, borini se aspoň přetrhne a bojuje, z těhle 3 bliju vyloženě. Budíček kurva, víc k poražení Arsenal nikdy nebyl snad.

Reagovat
SunFells

Diaby se vrací do té své klasické suverénnosti, jednoznačně nejlepší hráč na place ...bóže, ať mu to zdraví vydrží.

Jinak fakt nechápu, proč proti tak dynamické dvojce jako Sterling - Suaréz hrají dva největší hlemýždi v týmu, jak v pohybu, tak v rychlosti. Přitom dvojka Coq - Koscielny by byla schopná tuhle jejich největší zbraň celkem pohodlně vymazat ze hřiště.

Reagovat
Counter

Když ale člověk vidí Diabyho, tak si jen říká Song-who?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

Seš chameleon.

Reagovat
Counter

adaptace na nastalou situaci. Ve chvíli, kdy si Diaby zpřeláme natřikrát nohu po pádu ze schodů zase budu volat po Songově genialitě....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale spíš Diaby > Song CM. Oni by normálně hráli spolu, jen Song na postu Artety

Reagovat
SunFells

To je jak srovnávat Iniestu s Xavim, hrají jiným stylem, jsou platní jinými způsoby.

Reagovat
supervizor

A teď si je předveď vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud zabiják. Minimálně někoho trefil šlak.

Reagovat
smazaný uživatel

A Glen opět potvrdil, jak je dozádu špatnej. Asi tady zas začnu prosazovat, aby při současnym stavu křídel nastupoval na křídle právě on.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen je dneska hroznej i dopředu. Kelly by to tam větral aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale furt u něj prostě vidim, že by teoreticky mohl přejít 1 na 1, to mu občas vyjde. Narozdíl od Boriniho, u toho vim co bude dělat už když přebírá balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool potrebuje Owena

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni v bolestech

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni v bolestech

Reagovat
smazaný uživatel

z pohledu fanouška arsenalu musím být zatím spokojený s výsledkem ale rozhodně ne s předvedenou hrou

rozehrávka ve středu hřiště skoro neexistuje, nebo je tragická, je vidět že chybí kreativní CM jako je rosa nebo wilshere, jenkinson hoří jak papírový čertík, merte klasicky na piču, za co bere 80 táců tejdně nechápu, velmi se mi líbí naopak diaby a i podolski se rozehrál do solidního výkonu

největším problémem ale zatím vidím v hrotovém útočníkovi pac zatim to vypadá že girourd je fakt z formy a na rozdíl od RVP si neumí tvořit šance sám a dávat z hovna gol, na příští zápas bych ho posadil na lavičku a poslal na hrot wallcotta

Reagovat
cristiano.K.

Diaby je jednoznačně nejlepší na hřišti,jinak hrůza.Gerrard na vystřídání. Chyba začla u něj. Podolski přesprintoval Johnsona od půlky hřiště a vybíhal za ním!!!!!!!Downing na plac místo Boriniho! Sahin se rozkoukává zatím. Jonjo bude muset taky přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

sem si ani nevším že sahin hraje

Reagovat
Placebo

Jede vám nějakej sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

-Mertesacker proste nemuze hrat proti tymum, kteri hrajou rychly a technicky fotbal po zemi

-Agger se Skrtelem doslova vymazavaji Girouda

-Jenkinson dozadu slusny, ale dopredu nic.. diky tomu trpi i Chambo

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, tohle je na moje nervy moc. Zápas podle očekávání, možná naše vedení tročku překvapivé, ale zasloužené. Úplně jsem věděl, že mě Jenkinson s Mertesackerem budou točit, ale že tak moc, to fakt ne. Já jsem pak hledal u nich pozitiva, ale ta negativa výrazně převyšují. Merte žlutá pro sebe, zavinil žlutou pro Artetu, nepřesná rozehrávka a když už přesná, tak do špeku. Párkrát dobře pozičně zachytil míč, ale to je tak vše. Jeninson ještě horší. Dopředu nula, dozadu to celkem šlo, tedy pokud byl na svém místě. Měl to ale o něco těžší, že Enrique cvičil s Oxem jak s malým klukem a musel neustále čelit přečíslení. Z tohoto pohledu pochvala. Manonne při výbězích šíleně nejistý, snat to nějak přečkáme. Záloha fantazie. Jak jsem říkal, na Songa zachvilku nikdo ani nevzpomene. Nepamatuji, kdy jsme měli tak vyváženou středovou trojici. Fakt skládám absolutorium před Artetou, Diabym a Cazorlou. Myslím, že nad trojkou Livepoolu celkem vyčnívají. Gibbs a Verma stabilně dobrý standard, Podolski super brání, ale v těžkých situacích umí zachovat klid. Girouda bych tak tragicky neviděl. U něj to vidím podobně jako u Koscielnyho. Bude mít pomalejšíé adaptaci, ale ten instinkt střelce a zabijáka ve vápně má a je to jen otázka času, než se sehraje se spoluhráči a zvykne na tvrdší ligu. Oxík průměrný výkon, ale dozadu by měl více pomáhat. Jinak spokojenost, jen bych vážně uvítal kohokoliv na místě Merteho s Jenkinsonem, jeslti mám přežít v klidu i druhý poločas. Z Liverpoolu mě zaujali výkony Enrique, Allen a Sterling

Reagovat
Trand

snat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

fakt netuším, kde se to tam vzalo. Asi nějaký šotek

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že si tyhle výkony abou udrží - konečně by zavřel huby zlým jazykům :-) miluju ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Potěšující první půle

Reagovat
fantomas

Btw. Allen zase stoprocentní na přihrávce. 39/39

Reagovat
smazaný uživatel

Polovina z přihrávek byla v tísni, kdy dostal Liv z problémů.

Reagovat
fantomas

...ke všemu.

Reagovat
Eric_The_King

Taky se mi líbí, pár přihrávek mi trochu připomnělo i Scholesyho (teda spíš v přesnosti než v genialitě )

Reagovat
niflheim

Je to celkem zábavné když si člověk řekne, že z LFC je nejlepší 17ti letý hráč...a že kromě toho, co tam mají na hřišti, nemají pořádně už další varianty do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, je to jen moje domněnka, ale nebylo by lepší pro Girouda a Podolskiho hrát na 2 útočníky? To samý Theo..mě přijdou ty křídla u nás totálně utopený. Dobrý na tom je jen, že stíhaj bránit, ale útok tim hrozně trpí.

Reagovat
vladis271

to je tak evidentné, že sa Luis s Borinim musia prehodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá reklama na Fifa 13 je neskutočná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky by LFC mohla zachránit nějaká hrubka Víti.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude mít Diaby mód Viera i v druhym poločase.

Reagovat
SunFells

Šulíín

Reagovat
Miguel19

Chtělo by to plichtičku

Reagovat
Counter

Asi to začnu vypisovat, aby si toho všichni všimli - právě Sterling ztroskotal na Jenksovi

Reagovat
smazaný uživatel

A konečně začal trochu podporovat útok

Reagovat
Side

Kdo vlastně teď v Arsenalu kope penalty? Podolski?

Reagovat
fantomas

Kopal v Kolíně, ale nevim, jestli to bylo jen tim Kolínem.

Reagovat
masly008

diveeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
fantomas

No, kupodivu žádnej extra dive, to se dalo pískat.

Reagovat
Trand

Njn, možná kdyby spadl někdo jinej, tak to pískne.

Reagovat
fantomas

Jj, ale dobře mu tak, "Švancy komplex" mu sedne jako ulitej.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

Věřím, že kdyby to nebyl tento kokot, tak to odpíská

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ale lepšího útočníka nemají.

Reagovat
supervizor

To je riskér ten Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte ho snad o přestávce problafnul Webbovi ..

Reagovat
tomasinho

Budíček!

Reagovat
smazaný uživatel

Borini mu už fakt leze na nervy. Snad Stew je za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

jasna penalta, Webb je idiot

Reagovat
miky10

Downing to otočí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Ach jo, ten fotbal je příšerný, poslední dny to BR pěkně sere...

Reagovat
fantomas

Asi teda začnu dělat protislužbu Counterovi: Jenkinson právě nepřesvědčivě odvracel centrovanej, naprosto banální balon, přičemž záhy Liverpool dokonce i střílel.

Reagovat
Rssa

Jenkinson ho absolutně nezvládá

Reagovat
Counter

posluž si, Jenks právě slušně vystřelil, několikrát kvalitně vypíchl míč a sebejistě odolává pressingu LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mohla se písknout

Reagovat
SunFells

Oxe to stavění do středu ňák naučilo držet se při zemi, on se ani pořádně s míčem nerozběhne. Snad brzy nastoupí Theo.

Reagovat
Tomekcz

Suarez trapak jen tlamuje a hazi rukama, doufam ze mu nic nepiskne sracovi

Reagovat
miky10

Rukáááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, Stevie je fakt hroznej dneska

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Side

Jasný vole, penalta ne. Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Luis nereklamoval ruku a vzal si míč, tak je v gólovce...

Reagovat
supervizor

Vandráci jenom reklamujou, sami nic nevytvoří.

Reagovat
Tolstobik

Omg, Suarezovi jednou kvuli jeho otravenymu provokujicimu ksichtu nekdo ukonci karieru....

Reagovat
Rssa

Jonjo na plac, potřebujeme tam nějakého bejka

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dneska vyučuje v tom, jak se má držet střed hřiště

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Amos

Suarez dostává hezkou čočku.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, to je šašo

Reagovat
SunFells

To je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak tohle ale faul byl, no..

Reagovat
fantomas

Allen vybojuje míč pro Suáreze...ten ho ztratí...áá znova.

Reagovat
supervizor

Bud rad.

Reagovat
fantomas

Sem rád, jen je mi líto mýho oblíbence.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

A ty se divíš, když je tam sám a snaží se aspoň něco předvést? To je prostě chyba systému.

Reagovat
niflheim

Pověst...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jak toto nemohl být faul?

Reagovat
smazaný uživatel

viz nifl...

Reagovat
Trand

Kdyby to nebyl simulant, tak mu to pískne.

Reagovat
Mervin

jenks

Reagovat
SunFells

Ten Diabyho sprint je fakt boží

Reagovat
niflheim

Allen passes ball to Suaréz...aaaaand it's gone.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu to nepíská už kvuli tomu, jak u toho řve.

Reagovat
Trand

Jenkinson se s časem pořád zlepšuje.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Webb

Reagovat
tomasinho

Jdi do prdele Webe, Arteta se natáhne pěkně a on pískne Downingovi faul?

Reagovat
fantomas

Arteta je po pauze nepřekonatelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasnej faul vy piče...

Reagovat
smazaný uživatel

Downing by sa mohol naučiť aj novú kľučku. Tá zasekávačka mu výjde raz z 10tich pokusov.

Reagovat
fantomas

Je skandální, že Downing nehrál základ na místě Boriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Downing nie je žiadna výhra. Je to len posúvač. Proti lepšej obrane sa nemá šancu presadiť.

Reagovat
fantomas

Ale neni.

Reagovat
tomasinho

Di už do piče.

Reagovat
tomasinho

Jonjo za Sahina, hned.

Reagovat
tomasinho

Paráda, už.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen si tam musí připadat jak kdyby šel hrát za za Horní Podluží.

Reagovat
Trand

Fakt je Santi pravák? Protože u nás hraje snad jen levou.

Reagovat
SunFells

Přímáky kope pravou, ale prakticky je obounohý.

Reagovat
Mervin

škoda Santík

Reagovat
SunFells

To fakt?

Reagovat
Trand

Jj.

Reagovat
Kaze

Byl dokonce vtip: Raheem Sterling has made 2 women pregnant making him the top scorer of the month for Liverpool.

Reagovat
Chazy

Z NFL:

Cromartie has fathered twelve children with eight women living in six states.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kdy začne být trojka Allen, Gerrard, Sahin tak ohromující, jak tu bylo predikováno

Reagovat
tomasinho

HRajou spolu poprvé, Sahin nevěděl, o co go pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, však píšu, že jsem zvědav, kdy to začne tak skvěle šlapat

Reagovat
Eric_The_King

Arsenal zatím docela dobrý, obětavý výkon, líbí se mi výkon zálohy a docela i obrany. Liverpool je takový upachtěný, žádná lehkost, nic jim pořádně nevyjde, jenom když Arsenal špatně rozehraje.

Reagovat
Mervin

Ox už dolů

Reagovat
smazaný uživatel

mali by podpisat toho Owena

Reagovat
Amos

CAZORLAAAAAAAAAAAAAAAAA A PODOLSKIIIIIII

Reagovat
Trand

Santiiiiiiiii Kurva Joooooooo!

Reagovat
fenixLFC

ja uz toho pepeho jebem

Reagovat
tomasinho

Pepe, zabal to

Reagovat
fantomas

Giroud <-> Theo, prosiiim..

Reagovat
fantomas

(a neni to vysněný složení útoku s nákou píčou na hrotu)

Reagovat
SunFells

Jsem si říkal, proč tam sereš Suaréze.

Reagovat
fantomas

Reagovat
GeneralGoat

Chvílema to vypadá, že už tam je.

Reagovat
Amos

Nevim, co se děje, že Theo nehraje...

Reagovat
supervizor

Ten Giroud je uplně otrávenej proč ho sakra nestáhne.

Reagovat
Mervin

Santíííí

Reagovat
niflheim

Santi na lávce

Reagovat
Trand

Kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski 1+1

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Satantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
madridcan

2000 pre Cazorlu

Reagovat
miky10

Santiiiiiiiiiiii!! Jemu to přeju jako nikomu, fantastickej hráč. A zase po kombinaci s Poldim.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reina je hrooozne precenovany golman , to hovorím už roky ....

Reagovat
tomasinho

Ale piču, má má za sebou 2 průměrné sezony, předtím byl top.

Reagovat
smazaný uživatel

SANTI

podolski

Reagovat
Mervin

Reina

Reagovat
tomasinho

A zase přes Johnsona, příště Kelly + Jones/Doni.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski

Reagovat
SunFells

santiiiiiiiiiiiiiiiiii, konečně mu tam nějaká padla, děkuji i Pepemu za spoluúčast.

Reagovat
Eric_The_King

Ovšem tohle byla paráda . Každopádně Reina se neuvěřitelně zhoršil za poslední 2 roky.

Reagovat
fantomas

Začíná se nám rýsovat krásná dvojka Poldi-Santi, dneska spolu kombinujou skoro poslepu, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Výuka

Reagovat
Side

Luis Suarez's stats so far: 7 dives, 4 screams, 19 floor-rolls, 15 gestures to ref, 5 big teeth, 10 shots, 0 goals.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi a Poldi. Jak se to rýmuje.

Parádní podívaná, chlapci.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku? Nerýmuje.

Reagovat
niflheim

Giroud by se mohl trefit ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Jka můžou výhrávat ? hrajou uplnou piču jak my

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslim, ze zmluva pre Owena je uz pripravena

Reagovat
smazaný uživatel

Takže po těch pár zápasech tuhle sezonu vidim tak, že dopadne přibližně jako ta poslední a probíhat bude taky podobně. Rozdíl bude akorát takovej, že budem nadávat víc na hráče a míň na taktiku a trenéra.

Reagovat
Rssa

Já to mám naopak, budu spíš nadávat na trenéra, protože zajebal přestupák, zajebává rozestavení hráčů, zajebává zatím taktiku - hraje to, na co nemá hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

On očividně jinak hrát neumí a časem to bude určitě lepší, mně taktika ani nevadí, ale bez posil to zas tolik lepší nebude. Obvzlášť v útočný fázi.

Reagovat
Rssa

Nevím, jestli to bude časem lepší. Ber to takhle, že máme žalostně slabý kádr a to nemáme nikoho v podstatě na marodce. A jen 3 útočníky, z toho jeden dorostenec, další křídlo. Právě přestupákem si dost možná Rodgers posral svůj začátek...A hra? Ta je horší než za Kennyho, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Aaron za Oxe? Co to do prdele vymejšlíš?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to už vzdal.

Reagovat
minoLFC

boha jeho prečo som toho cazorlu s podolskim vyhodil z fanty Reina by si mal sadnúť ba lavicku

Reagovat
fenixLFC

doni je este furt u nas ci uz je aj on prec??

Reagovat
smazaný uživatel

Reina choď už preč prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Aaronek!

Reagovat
kiciN

Suarez je šašula !

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, čo na tom downingovi vidíte. Veď hrá rovnako ako Borini v prvom polčase.

Reagovat
tomasinho

A já nechápu, že musí každý tvůj pojebaný příspěvek znamenat kritiku Downinga.

Reagovat
smazaný uživatel

len nech ti nepraskne žilka :) Čo také robí, že sa ho musíš zastávať? Okrem toho, že sa "snaží"

Reagovat
tomasinho

A co robí také, že jsi proti němu zaujatý víc než kiwwi s vodkou proti Suarezovi dohromady? Loni patřil k tomu lepšímu, musí hrát ale nalevo, má kvalitní centr, střelu, je rychlý i dobře brání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesom zaujatý, len ti hovorím, že hrá už dlhšie na kkt. Tak je jediný ktorý vie centrovať. Ale to je skôr neschopnosť LFC ako schopnosť Downinga. Ma kvalitnú strelu? jj vidno to na štatistikách. Rýchlosť a bránenie môže byť. Ja mu vytýkam nulovú výbušnosť, kreativitu, na krídlo nekvalitné centre.

Reagovat
tomasinho

Nekvalitné centre. Loni jimi připravil spousty šancí, že to šmatláci přdd bránou nevyužili není jeho problém. Výbušný extra není, ale 1 na 1 přejít umí. A dlouho na kkt nehraje, ve čtvrtek byl jeden z nejlepších, to samé v EL s Gomelem, loni na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no jestli hrát na 4 střední záložníky je dobrej nápas

Reagovat
Placebo

Tragédie... oba budou rádi aspoň za evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Mizernej výkon. Výbornej tah poslat Andyho na hostovačku. Tenhle rok to 4 místo opět neudělame

Reagovat
Miguel19

S Carrollem by jste ho udělali jo?

Reagovat
smazaný uživatel

s Carrollem by byla větší šance. A aspon jiná možnost než centrovat na Suareze nebo ho poslat když je na ranu jako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

6. by bylo hodně velký úspěch...

Reagovat
SunFells

Uh, na ten tartan

Reagovat
fantomas

Ten se dobře sjel.

Reagovat
Rssa

Kurva Gerrarde, to mohla být redka, kdyby to rozhodčí viděl. Frustrace jak svině

Reagovat
madridcan

Not sure if Arsenal are good or Liverpool are bad

Reagovat
smazaný uživatel

LFC musí bezpodmínečně v lednu nakoupit, posrali ten přestupák teď neskutečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Auu.

Reagovat
Amos

Jako přesně teď by se hodil Walcott, kterej by jim tam utíkal do brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool je fakt v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs je dneska příkladnej!

Reagovat
minoLFC

Reina nech si vymení rukavice alebo ich rovno zahodi ak má problém udržať posratu loptu

Reagovat
fantomas

Joe! Oh!

Reagovat
mithro

Lindegaard and Rio start today via MUTV

Reagovat
mithro

MUFC XI: Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Welbeck, RVP

posadit De Geu, to mu urcite prida na sebavedomi

MUFC bench: Evans, Giggs, Hernandez, Nani, Scholes, Powell (with DDG I presume)

Reagovat
Trand

Santos před TJW? Hm.

Reagovat
fantomas

Ten Theo je fakt divnej. Proč tam ještě neni místo Girouda, to asi nikdy nepochopim.

Reagovat
Lacko_Boh

možno nejaký konflikt s Wengerom? aj SAF dával Beckhama na lavičku ked nechcel podpísať konšpiracia

Reagovat
Counter

Dokud nepodepíše, bude to mít s časem na hřišti složité.

Reagovat
masly008

ten pool je dopředu tak jalový

Reagovat
13

Už se těším na dEstovo fackovací shrnutí zápasu.

Reagovat
SunFells

Měl sundat spíš Girouda.

Reagovat
Posledni Kovboj

Hey gays, Andre Santos is coming on

Reagovat
smazaný uživatel

guys

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC starting line up: Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Welbeck, Van Persie..luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Proc chyta Lindegaard?

Reagovat
pajamu

A Buttner nikde

Reagovat
mithro

co je na tom luxus? posadit De Geu? Welbz na kridle? nah

Reagovat
pajamu

Podle mě lepší volba než Nani v jeho aktuální formě

Reagovat
smazaný uživatel

W

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck na kridle mi nevadi, aj ked radsej by som videl Naniho..

Reagovat
Eric_The_King

Nebude na křídle Kagawa a RvP s Welbzem v útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
wild

dat chytat Lindegaarda miesto De Geu je docela odvazne

Reagovat
smazaný uživatel

si nemyslim, když jsem ho viděl chytat, připadal mi jistější než De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zvědavej na Buttnera. Škoda snad se ukáže v průběhu zápasu. Že chytá Lindegaard neni pro mě velký překvapení. Nikdo nikdy neřekl, že je David jasná jednička. Proti slabším soupeřům bude prostě chytat Anders. Zcela v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole fakt Edin

Reagovat
Rssa

Giroud je takový hezčí Chamakh.

Reagovat
fantomas

Zatim jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si rikal ze vam minimalne pritahne nejaky zensky jako fanynky

Reagovat
Mervin

vystřídat ho měl

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ještě udělá z Girouda hvězdu

Reagovat
fajdax

Liverpool bude za 7. místo letos kurevsky rád.Ale Arsenal taky žádná hitparáda,vidím to na čvrtý místo,ale jenom díky tomu že Spurs mají na lavičce to kopyto.

Reagovat
fantomas

Sedmnáctiletej Ward-Prowse v základu na MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl i na City

Reagovat
niflheim

Gunneří - myslíte si, že Eisfeld dostane šancí v áčku tento rok?

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň v CC by mel.

Reagovat
Trand

Možná v Carlingu proti Coventry.

Reagovat
supervizor

Nééé on kulhá

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně Pařba:Anfield v hlavní roli Gerrard, SUárez, Johnson, Reina.

Reagovat
cristiano.K.

giga tragédi

Reagovat
tomasinho

Jonjo Johnson do prdele taky, příště Kelly, bránit neumí a centr má Kelly taky 3x lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla snad 1 nepřesná přihrávka od diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby MOTM

Reagovat
niflheim

Diaby naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez zahodí aj nemožné. Už nech je január.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn bago.

Reagovat
smazaný uživatel

spálená šance+17 kotoulů-k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

spálená šance+17 kotoulů-k nezaplacení

Reagovat
Mervin

Shelvey a Manonne

Reagovat
SunFells

Shelvey nejlepší hráč Live aj za tu chvilku

Reagovat
tomasinho

Rozhodně ukázal víc než Gerrard a Sahin dokupy. Allen ale taky dobrý.

Reagovat
Trand

Oba dva byli dobří.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Aaron krásně.

Reagovat
Luc-Luc

Rodgers ven paradni tiki taka

Reagovat
SunFells

Toto ale musí mít

Reagovat
smazaný uživatel

ja toho Manoneho nesnasim..

Reagovat
smazaný uživatel

ten suarez ma fakt xicht na přesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ešte nedal v PL gol z hry. Potrebujeme súrne útočníka.

Reagovat
niflheim

Heskey/Owen

Reagovat
tomasinho

Drogba.

Reagovat
Woods

Didi by k takym nulam nesiel ... na ostrovoch by hral jedine za CHELSEA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dnes sa ukazalo, ze Rodgers sa nacisto zblaznil na konci prestupoveho obdobia. Ked si predstavim, ze do jari budu nasi utocnici Suarez a Borini, tak mi je do placu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vermelen hrá velmi dobre,žeby za rok do barcy taký stopér by sa nám hodil

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

no pri tom jak zabranil golu me to taky napadlo, ale neodvazil sem se to napsat

Reagovat
Placebo

Je mi líto Gerrarda

Reagovat
tomasinho

Že hrál takové hovno?

Reagovat
Placebo

že se topí s touhle lodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Marnost nad marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letos nejlepší obrana v PL

Reagovat
Placebo

a nejhorší utok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Si nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, ďalší rok bude náš

Reagovat
fantomas

Až na tu poslední pětiminutovku ucházející výkon. Velmi chválim neutralizaci Jenkinsonovy lajny ve druhym poločase. Z LFC snesli přísnější ěřítka jen tři hráči základu a jeden střídající, zbytek hrál převážně pod psa; to asi rozhodlo ze všeho nejvíc. Plus porozumění Poldiho se Santim. Arteta ve druhym poločase, Diaby celej zápas - špica.

Reagovat
cristiano.K.

Allen,Enrique,Sterling a Jonjo

Reagovat
fantomas

Přesně tak.

Reagovat
cristiano.K.

ono to nebylo těžké dnes uhádnout

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
tomasinho

Enrique jenom za 1. poločas.

Reagovat
cristiano.K.

prvních 20.minut ještě druhýho,pak už odpad,možná frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal pochvalu supporters Arsenalu, kteří dnes ovládli Anfield.

Reagovat
Trand

I když do gólu jen zpíval We hate Totten'am.

Reagovat
smazaný uživatel

Worst start in fifty years - Liverpool

Gerrarda a Reiny je mi líto

Reagovat
Counter

A symbolicky zápas skončil Sterlingovým vylámáním zubů na Jenkinsonovi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Po pauze se vytratil no. Nicméně Oxe zválcoval tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

3 zápasy a pořád bez golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Reina je poklad Mannone měl dneska s těma balona ze vzduchu taky hroznej problém

Reagovat
Tomekcz

Welbeck na kridle to uz radsi Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Bude si měnit pozici s Kagawou.

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí tří ligových zápasů ? 1bod skore 2:7 hra dost špatná až na zápas se City, s totožnou obranou dostal Brendan podobně golů jak Dalgish za podzim. Rodgersa sem nechtěl, nevěřil sem mu a ani věřit nebudu. Může jen překvapit a to se mu zatím taky nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooo, je to taaaam Musím za výkon v druhém poločase poděkovat všem hráčům, skvělý týmový výkon. Jenkinson i Merte prakticky bez chyby, tak se mi to líbí. Jenkinson možná bude dobrý, ale nesmí si hrát na Lamparda a dávat padesátimetrový míče, ale pěkně zaseknout, narazit si a bude to dobré. Diaby MOTM, ale zasloužili by si to i Santi, Vermaelen a hlavně Arteta. Hodně mě tento výkon potěšil. Řekl bych, že mnohem lepší, než který jsme na Anfieldu předvedli minule. Velmi cenné tři body, Liverpool doma nebude ztrácet moc často. Teď vyhrát doma a bude to hned veselejší. Tenhle tým má velký potenciál. COYG

Reagovat
Thoomas

Diaby dneska nejlepší na place ,příjemně mě překvapil a doufam,že Vermič nestřídal kvůli zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnany zapas, arsenal mal trochu viacej stastia na goly

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla: 88 touches, 90% pass accuracy, 4 shots, 1 goal, 3 key passes, 1 assist, 2 tackles

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone je dobrej gólman. Už se mi líbil před lety v LM.

Reagovat
supervizor

Dneska byl strašně nejistý, ale jinak na průměrný klub by mít mohl.

Reagovat
Hejnak

Třeba minulý rok proti Olympiakosu

Reagovat
smazaný uživatel

Allen naprosto špičkový výkon, ten tu cenu opravdu má. Ještě mě pobavil Vito, kdy jakmile střela šla metr vedle tyče nebo půlmetru nad, tak dával ruce nahoru a nechal ji být. Děsný flegmouš

Reagovat
SunFells

Tak teď ještě Saints oberou o body účka a máme tu výsledkově ideální neděli

Reagovat
vladis271

nie, v dnešnom zápase sme nedostali 2 góly a hrali iba Sterling, Allen a stopéri. A vyhrali sme. Krásna nedeľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Fáze 1 - Popírání/šok

Reagovat
cristiano.K.

Máme ještě toho Doniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Prišiel už vôbec z Brazilie? Podľa mňa už ani nie je v klube.

Reagovat
smazaný uživatel

máte

Reagovat
smazaný uživatel

Máme, ale v nový sezoně snad ani netrénoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A otázka pro gunneří bratry: Místo koho z této vynikající zálohy bude hrát Jack? Já bych byl asi pro variantu Santi na křídlo a Jack na jeho místo, ale bude záležet dost na soupeři

Reagovat
SunFells

Hádám že nejčastěji by hrál místo Aboua/Artety pod Cazorlou, ale radši bych to viděl právě naopak až se do toho Jackie dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně to ladit podle formy a soupeře, no. Jestli si ale udrží tahle trojka tuhle formu, tak to bude mít Jackie složitý, jedině, že by se fakt Santi posunul na křídlo.

Reagovat
Trand

To ne, chtělo by to rotaci celé středové trojky. Už takhle je na křídle celkem přetlak. Ale nečekám, že Arsene bude takhle rotovat střed.

Reagovat
justcall

Podle mě je to teď zbytečný řešit, Jack stejně bude nejdřív za měsíc a Diaby je IP

Reagovat
fantomas

Diaby potřebuje odpočívat, Arteta by taky měl, navíc je to ještě hrozně daleko a bůhví, co se do tý doby všecko semele.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě k Giroudovi. Svoje na hrotu si odvedl. Gól sice nedal, ale napadal, byl platným hráčem při standardkách a dnes měl proti sobě snad nejlepší a nejsehranější stoperskou dvojici PL

Reagovat
fantomas

Napadal ještě náladovějc než RvP proboha, vždyť tam většinu času stál jak modelka.

Reagovat
Counter

až na to, že nejlepší stoperská dvojice je Koscielny - Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale není ještě nejsehranější. Měl jsem to spíš formulovat, že čelil nejlepší stoperské dvojici, které mohl ze všech možných soupeřů čelit

Reagovat
vladis271

Toto môže zachrániť len Drogna, teda ak bude voľný.

Reagovat
Luc-Luc

to je ovsem velmi smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac ma trápi, že sme hrali v plnej sile. Keď budeme chieť niečo spraviť s hrou tak máme strašne málo možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Buttner ani na lavičce. Příště at SAF neřiká, že ho postaví. V tomhle je fakt strašnej

Reagovat
mithro

hm, tak David na lavicke kv tej chybe z minuleho kola, to je celkom tvrde

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš, že kvůli chybě? Máme 2 vyrovnaný gólmany a nikdo neřekl, že je David jasná jednička. V zápasech proti slabším soupeřům bude chytat Anders. Nevidim na tom nic divnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to hovoril teraz SAF

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo tak to musela bejt teda pořádná hrubka. minulej zápas sem neviděl

Reagovat
mithro

sam Fergie to povedal pred zapasom, ked sa ho nato pytali

Reagovat
mithro

Sir Alex: "De Gea made a mistake last week and he knows it... It's just a learning process for him, he'll be back in a few weeks time."

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou chybu vlastně udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to ho ale Fergie neplanuje tak skoro vratit do branky

Reagovat
mithro

tak dalsi zapas je doma s WIganom za dva tyzdne, to bude v branke podla mna De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. zápas Fergusona, ikona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
jenage

kopne si vubec Rosa, az se vrati z marodky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho čas přijde

Reagovat
Tomekcz

na vozejku mozna

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
Counter

To víš že jo. Zápasů bude kupa.

Reagovat
smazaný uživatel

On by si mohl se Santim hodně rozumět.

Reagovat
pajamu

Konečně bílé dresy

Reagovat
jenage

ta venkovní barevná kombinace dresů united je dokonalá

Reagovat
Swarley

nejhezčí dresy PL proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

... budou, až bude hrát Swansea a Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea a Arsenal

Reagovat
jenage

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea a away kit City

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

domácí Swansea beru, ale tyhle naše hostující jsou parádní...nemůžu si pomoct, ale fakt uvažuju o tom, že si jeden i objednám...ten límec bych vyřešil asi trošku jinak, ale jinak nemají chybu a i ty kostkované kraťasy nevypadají vůbec špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já netvrdím, že ty vaše vypadají špatně...

Reagovat
Swarley

však já netvrdím, že tvrdíš

Reagovat
Luc-Luc

tohle byl dalsi hruzostrasny vykon smerem dopredu, co LFC dnes vyprodukoval...nevim, co se stalo, ale ti hraci vubec nevi, co maji hrat, jestli to bylo vloni o promenovani sanci, tak letos to je o tom, se do nich vubec dostat...bravo pane Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

takze aspon o tri goly..UNITED

Reagovat
niflheim

Tak Robinek hattrick, Kagawa asistenčky...a budu spokojený s fantou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia taky něco

Reagovat
smazaný uživatel

Super, utekly mi jenom 4 minuty.

Reagovat
SunFells

Nn Gary, Song by mu to dal ltak, aby nemusel ani přibrzdit a měl to rovnou před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Vám přijde, že si Welbeck příliš sbíhá do středu a pak chybí na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky zahranej roh

Reagovat
Swarley

tak to bychom měli

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
Hejnak

góóóóóóóól

Reagovat
SunFells

Rickiiiiiiiiieeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Za to co hrajem si to zasloužíme.

Reagovat
mithro

hlavne, ze je v branke dominantny Lindegard

Reagovat
niflheim

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní góooool

Reagovat
fantomas

Fantazie Soton.

Reagovat
Tomekcz

a zas gol po uplne zbytecny ztrate mice uprostred hriste

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa se tam nechal teda školácky obrat o míč, ale to nic nemění na tom, že Puncheon skvěle nacentroval a Lambert je Lambert

Reagovat
Swarley

a taky Rafael je Rafael, ten by ho nepřehlavičkoval ani ze štaflí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

He score in every day, in every division, Rickie Lambert! :)

Skvěle Saints!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Saints zatial parada

RIckieeeee !

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick sa dnes zle vyspal, alebo co?

Reagovat
niflheim

Robin nalevo, Danny hrot...co to zase je tohleto.

Reagovat
fantomas

Claaark! Bannan parádní áčko..

Reagovat
smazaný uživatel

parádně Bannan...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně AV, zasloužené vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Saints

Reagovat
Swarley

Peršan, já to říkal, že takového hrota jsme potřebovali

Reagovat
C0br

¨Peršan kurva

Reagovat
Yanek

Two starts for Robin Van Persie, two goals for Manchester United.

Reagovat
Tomekcz

jeste ye nekdo umi dat gol

Reagovat
pajamu

Reagovat
Trand

Robin.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Persie.

Reagovat
mithro

hohohoh Robin

Reagovat
jenage

Valencia, Van Persie!!!! krása

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

He makes the difference. ROOOOOOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiin

Reagovat
Tomekcz

ale ta obrana hori s kazdym souperem

Reagovat
smazaný uživatel

judas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Persie, to je takovej šulin, ale třeba se těma gólama udáví, Jidáš.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi brankar by to mal... slo mu to priamo na nohu

Reagovat
Swarley

už se ukazuje, proč je Robin docela pochopitelným nákupem...u nás byl strašnej problém, že když jsme hráli do plných a obléhali branku, nevěděli jsme kudy kam, hráli centrované míče a vycházel jeden z milionu...

Peršan si ten prostor udělá, má dobrý výběr místa a dokáže s těmito centrovanými balony dobře naložit...Wazza když je na hrotu, tak v tom není jeho předost a stejně je na tom Danny...

Reagovat
mithro

super zabery na na tych fanusikov

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robin a teraz druhy

Reagovat
niflheim

To mohl lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje vůbec v ManU nějaký odchovanec?

Reagovat
honziss

Hned v základu dneska máš Cleverleyho a Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Giroud: Passing Accuracy: 30% (6/20) Ground Duels: 1/7 (14%)

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mi robi starosti...Mam pocit ,ze sa naplna moja obava o druhom Chamakhovi..

Reagovat
Tomekcz

a ted zas Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je dnes zlyyy

Reagovat
mithro

carrick na tom stoperovi uplne zabudol ako ma hrat v zalohe

Reagovat
honziss

Rodgers řekl, že prý má možnost stáhnout si Carrolla v lednu zpátky a že ho pouštěl jen proto, že si myslel, že přijde jiný útočník.

Reagovat
Trand

Wow.

Reagovat
Swarley

ach jo, dejte Vidicovi najíst, já se na to nemůžu dívat, vždyť je jak tyčka do rajčat

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Simpson má v prdeli hamstring.

Reagovat
smazaný uživatel

posunutí Anity na RB tu hru trošku rozhýbalo

Reagovat
fantomas

No, zas aby netrpěl střed.

Reagovat
Tomekcz

hruza ty prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

To se šetříme na repre pauzu, a nebo proč hráči neběhajou?

Reagovat
niflheim

Reagovat
justcall

nedělej to, trhá mi to uši

Reagovat
Swarley

těžko říct proč neběhajou a žádnou snahu nemajou...čekal jsem, že po těch špatných zápasech se ukázat chcou, ale zatím na to tradičně prdijou...možná tomu údržba říkajou, ale takhle se mi bohužel nezalíbijou...

Reagovat
13

Reagovat
Swarley

(to není nic proti tobě prospero, mluvím tak taky...je to pro pána nade mnou)

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se přiznal, mně to ani nepřišlo divné.

Reagovat
Swarley

a víš že ti to věřím?

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaaa, Carrick mi dnes ide nenormalne na nervy

Reagovat
niflheim

Chce to Naniho nalevo.

Reagovat
iamek

Tragicky stred zalohy, hra bez pohybu, alibisticke nahravky na nejblizshiho hrace a zabity Welbeck na levem kraji zalohy. Naprosto tragicky pesi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinou pravdu máš s tim Welbeckem

Reagovat
iamek

jezis zase ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

A to jako podle tebe hrajem dobře jo?

Reagovat
Darren Fletcher

jaj nepaci sa mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba stáhnout Welbecka a místo něho nasadit jedno křídlo, protože Welbeck lítá všude možně, ale na křídle chybí a tím se eliminuje útočná síla Evry, protože si to nemá s kým dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem jako kdyby měli hráči těsně před sraním. Welbeck je na křídle mizerný, Carrick je špatný, pravá strana je zabržděná. Nejlepší zatím Persie. Je na hřišťu jenom kvůli gólům, jeden dal, takže mu nemám co vyčíst. Do druhého poločasu vystřídat Carricka a Dannyho a musíme to urvat. Aji s tímhle bezkrevným výkonem Saints zatlačíme, takže dneska to musí být za tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

nuda, pomaly, nepresny, asi zase cekaj nez dostanou gol jak si tam Valencia, Rafael Kagawa a Clev 10x vymeni mic aniz by se nekam posunuly a pak ho pekne ztrati, na to se neda divat

Reagovat
Swarley

obrana to tam hraje tradičně dost na divoko, ale to už jsem si nějak zvykl...Vida pořád ještě není ten starej dobrej Vida a Rio s tou formou na tom taky není nejlíp...ale je fakt, že spolu hrají po hodně dlouhé době, tak budu věřit, že se to bude zlepšovat...

gól opět po zbytečné ztrátě ve středu hřiště a tam je taky největší problém...Rafael už s tím nemohl nic dělat, on může být dobrý v lecčem, ale hlavičkové souboje to asi nikdy nebudou

ale průser je střed pole a utopený Danny na křídle, kde se prakticky ani nepohybuje...pak je ta hra dost čitelná, protože buď to tlačíme středem a to je dnes ta nejhorší varianta, nebo existuje varianta číslo 2 a to nákop na Peršana a nebo varianta číslo 3, Valencia napravo...z toho jsou aspoň nebezpečné situace a padl z toho i gól...

ale bohužel ten střed má problém dát přesnou nahrávku a když k tomu ještě chybí pohyb od ostatních, kteří by měli mít trošku ochoty se nabídnout, tak je to jakejsi statickej paskvil alá Barcelona po těžkým překalu...

víc pohybu, Scholes do středu, Danny ať hraje křídlo a nebo ať tam jde Nani / Young....ale hlavně trochu té snahy, protože tohle je zase profesorskej výkon z kterýho bolí oči...

Reagovat
niflheim

Sunderj Dannyho, ten ani neví, kde se má hýbat

Reagovat
Eric_The_King

Vidić ostříhat a do posilovny! Hrozně z formy a nejistý v rozehrávce, Rio jakbysmet.

Jinak od nás zase děsně profesorský výkon, chybí překvapení a pohyb. Tak trochu jako Liverpool, s tím že individuální výkony nám to zatím zachraňujou.

Reagovat
Swarley

ouch, to je škoda

Reagovat
Tomekcz

tohle musi dat

Reagovat
niflheim

Persie kurva

Reagovat
mithro

aby nas toto este nemrzelo, toto mal byt gol

Reagovat
Tomekcz

uz to mrzi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
niflheim

Pane bože...

Reagovat
smazaný uživatel

cho cho

Reagovat
Swarley

aneb jak vyřešit situaci 4 na 7

Reagovat
mithro

no samozrejme, nedame a hned dostaneme takyto gol

Reagovat
diastan

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Evra zaClyneoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný góly od Saints, takovýhle mám mnohem radši, než nějaký parádičky či šibenice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova Fergie. Nani za Welbecka, Giggs za Carricka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie bude cakat dokedy kym vystrieda? ved ta zaloha je zuufala

Reagovat
Eric_The_King

Doprdele už fakt mamrdi v té obraně... Hrůza hrůza hrůza, kdy chcou jako začít něco hrát?

Reagovat
Kovi81

Evra

Reagovat
Counter

A pak že Evra není férový. Krásně to Saints vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná bysme mohli začít hrát a nebo to bude další prokaučovanej zápas Fergie?

Reagovat
Eric_The_King

To není prokaučovaný, ale prosraný od hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Evra.

Reagovat
Miguel19

Glory Glory

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético - Chelsea 4:1

Reagovat
Miguel19

To přejde kámo

Reagovat
smazaný uživatel

ta lůza kterou hrajete? To jen tak nepřejde

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že ta vaše hra je pastva pro oči Zase válíš. Jsi v silné křeči. Radši se věnuj zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Přišli jsme o drahocené body

Reagovat
SunFells

ooo, škoda. Puncheon Gulymu pěkně zavírá dveře.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck, Cleverley out. V příštím zápase Evra na lavičce

Reagovat
niflheim

Vždyť oni už se všichni vidí na pauze...to snad není pravda.

Reagovat
m.sali

Wake up. wake up!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase náš typickej zápas proti slabším soupeřům - čekáme, že se to nějak vyhraje samo. Ale co je dneska slabý soupeř v PL? Na to už se nehraje

Reagovat
fantomas

Oh! Fantastická trefa

Reagovat
Rssa

Na, tu máš

Reagovat
Counter

Heh, obvykle to bývalo tak, že se po hřišti procházeli hráči Arsenalu, zatímco United snahou málem prodřeli trenýrky. Není špatné vidět to prohozené

Reagovat
Thoomas

Teda Southhampton dobrej válec

Reagovat
Swarley

tolik posraných přihrávek, to teda fakt dlouho nepamatuju...

Reagovat
Eric_The_King

To Fergie asi nečekal že za svůj tisící zápas bude rozdávat pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva dnes hraju?

Reagovat
niflheim

To je ale utrpení.

Reagovat
Kaze

Připomíná mi to předloňské zápasy venku

Reagovat
Rssa

Anelka s Drogbou budou brzo volní, že?

Reagovat
Ligter

To je zvláštní. Kde je obrana?

Reagovat
Swarley

tak na to se podívám

Reagovat
niflheim

Jedna posraná přihrávka za druhou, vždyť nejsme schopni se dostat ani za polovinu hřiště.

Reagovat
pajamu

Hnus, velebnosti!

Reagovat
smazaný uživatel

on to chytí

Reagovat
smazaný uživatel

čo som hovoril

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Boha, to je mamlas

Reagovat
hefy

Šašci MU. Za tohle si prohru zaslouží.

Reagovat
diastan

Yes !! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Davis nás vrací do zápasu

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

cože vás?

Reagovat
mithro

no ta penalta to dnes len podtrhuje, otrasny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Eat it ! ty mrdko

Reagovat
Thoomas

Reagovat
niflheim

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná. Ale Nani to skoro zadrbal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiin

Reagovat
pajamu

Ty pičo, né

Reagovat
m.sali

ou máj gád

Reagovat
Ligter

Ty vole a ještě takhle odfláknout pencli.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to to hovado koplo

Reagovat
niflheim

Jednu gólovku spálí, hned dostaneme gól...a potom ještě nedá penaltu....buy RvP they said, he will score they said...

Reagovat
Counter

2 zápasy 2 góly :-) A hlavně že o pár řádků výš ho komentuješ trošku jinak.

Reagovat
niflheim

Že jsem chtěl ten hattrick kvůli fantě?

Reagovat
Counter

Aha, to psal prospero, že Persie zatím nejlepší na place :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mělo potrestat. Taková Hoiveldova prasárna. ach jo

Reagovat
fantomas

Nemůžu se dočkat MOTD.

Reagovat
smazaný uživatel

lallana nebo lambert

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

Reagovat
pajamu

"He tried to look clever."

Reagovat
Swarley

to byl asi zase ten klučina inside him

Reagovat
m.sali

takhle to kopnout.... nemam slov

Reagovat
Kaze

Proboha, nikdy jsem takové penalty nepochopil proč to prostě nenarvou do strany? Nikdy jsem takhle ještě nezkazil penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takto odjebanu jedenastku som Robin teda este asi nevidel

Reagovat
hefy

Dlouuuho jsem nevděl horší penaltu. Ramos hadr, ten to aspoň neodflákl. Blbý je, že ten souboj o titul bude prostě mezi dvěma nejhnusnějšíma týmama v PL. City vs Chelsea to je jak výběr mezi sračkou a blitkama. Děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

On to tak kopal aj proti wolwes ak sa nemýlím

Reagovat
smazaný uživatel

United bohužel v boji o titul chybět nebudou

Reagovat
hefy

Ono je to jedno, protože přát současnýmu MU úspěchy taky neni nic moc. Už dlouho to neni sympatickej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci prosince jsme regulérně v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

to tak potěší , když ta špína neví..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mohl dát klidně Persie hattrick

Reagovat
Trapper

Dal :)

Reagovat
wild

preco to nekopol do stredu ked to kopal takymto sposobom?

Reagovat
Kaze

Davis na lávce

Reagovat
GeneralGoat

Hehe, člověk by řekl že z něj tyhle tendence loni Abbiati vytloukl a ono néé, on prostě musí vypadat jako frajer

Reagovat
Tomekcz

to je na bliti, proc porad musi cekat nez dostanou gol aby se zacli trochu snazit

Reagovat
fantomas

Učiněnej lazaret na SDA..

Reagovat
Counter

Davis ale připraví Saints o spoustu bodů. Spolu s Federicim nejhorší brankářská jednička v PL.

Reagovat
fantomas

A Ruddym.

Reagovat
Counter

jj, pravda, ten je taky slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mayuka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehra Andy? Ten by to tam aspon rozhybal

Reagovat
smazaný uživatel

V 82. minutě Webb do hry a fancy whore ještě rozhodne.

Reagovat
mithro

RVP. Ridiculously Vain Penalty.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza v takových situacích nezklame. Persič se má co učit.

Reagovat
Kaze

Prosímtě...

Reagovat
niflheim

Ten týpek v té kšiltovce

Reagovat
m.sali

super roh....

Reagovat
Swarley

v druhé půlce do toho vápna nepřišel snad ani jeden solidní centr

Reagovat
Tomekcz

dve sezony zpatky bych jeste veril ze to otocime ale ten uz necekam ani tu remizu, uplne marnej tlak a ty centry

Reagovat
pajamu

Naniho specialita

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ta naše aura, kdy jsme tyhle zápasy otáčeli už je druhým rokem pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie už domlouvá nastavení

Reagovat
SunFells

Skvělý záběr fanoušků.

Reagovat
mithro

a podme este jeden

Reagovat
Swarley

konečně pořádnej centr a hned je z toho gól, poďte je ještě zmáčknout

Reagovat
pajamu

Reagovat
Miguel19

Ještě jeden Persie

Reagovat
Ligter

Joooooooooooooooooooooooo

Reagovat
jenage

joooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo. A ještě jeden.

Reagovat
m.sali

come on!!!!!!!

Reagovat
SunFells

Kurva.

Reagovat
niflheim

No aspoň že tak...a jedem ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

proč zrovna tahle špína

Reagovat
smazaný uživatel

Saints si nezaslouží prohrát, snad to udrží...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Nejmíň 7!

Reagovat
Tomekcz

Hernandez wtf

Reagovat
Ligter

Soton má lepší tlak za dvě minuty než my za dvacet.

Reagovat
Tomekcz

hovnooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
niflheim

Jenom 4? Jsem čekal aspoň 12

Reagovat
Counter

51 - Robin van Persie has now scored 51 goals in his last 58 Premier League appearances. Reliable.

To je nářez

Reagovat
Counter

*52

Reagovat
smazaný uživatel

no jo a my mame Girouda..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo a my mame Girouda..

Reagovat
Swarley

Peršáááááááán, oléééééééé

Reagovat
fantomas

OOOOMG, klasický MU.

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
Miguel19

GOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt naprogramovaný ... zasraný EA SPORTS

Reagovat
mithro

JOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
pajamu

PIČOOOOOOOOO

Reagovat
Ligter

van PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
m.sali

Yesssssssssssssssssssss!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A poserte se hateři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

No počkat, vy ste po penaltě nebyli hateři?

Reagovat
niflheim

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HAAAAAAAAAAAAAAATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK

Reagovat
SunFells

To si děláš prdel už

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva joooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to jeho 100. v PL ?

Reagovat
Counter

Byl :-)

Reagovat
fantomas

Both Thierry Henry and Robin van Persie scored their first and 100th Premier League goals against Southampton.

Reagovat
Counter

Misses penalty, still scores a hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KURVAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Hejnak

to je zm*d

Reagovat
jenage

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Robine asi te miluju!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky hateři tady to máte

Reagovat
smazaný uživatel

ty běž doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time

Reagovat
smazaný uživatel

One moment you hate him, one moment you love him

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak strašně nezasloužené

Reagovat
niflheim

V suchém triku

Reagovat
mithro

no ja teda nie

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

tfuuuuuuj

Reagovat
m.sali

odvrácená porážka a tři body doma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kua takhle si představuju nakup utočnika a jeho nasledne zapojení do hry ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přestup začíná mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man United would be 19th without Robin van Persie's goals. One man team.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Arsenalu ví o čem mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takový ty statistiky, který jsou úplně o ničem a neobjektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Jako fanoušek Arsenalu o tom taky něco vím

Reagovat
SunFells

Reagovat
m.sali

tak a teď ho zmrdat v kabině za tu pencly.... a nebo mu napařit pořádný zápisný!!!

Reagovat
m.sali

omg pencli

Reagovat
iamek

Naprosto otresny vykon. Katastrofalni ... A tri body jsou zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fergie si na svoje jubileum připravil opravdu zápas na který se nezapomene. Hra byla děsná, alibistická, ale s Persiem na hřišti se dá vyhrát aji tohle. Saint je mi líto, měli bodovat s Chelsea, měli bodovat s Man City, měli bodovat aji s nama, ale jsou pořád na nule.

Reagovat
niflheim

Tak Fergie chtěl očividně klasiku...dotahovačka a rozhodnutí v posledních minutách. To je vesměs to, v čem jsme vždy byli nejznámnější

Reagovat
SunFells

Měli bodovat s Chelsea? To byl Reading.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bo vazne smrtiaci los pre novacika

Reagovat
mithro

chudak Le Tissier, ten si aj poplakal podla toho ako vyzera

Reagovat
SunFells

To je to jejich dementní bránění standartek, Fonte jen zmateně koukal. Tenhle zápas se měl udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Asi najhorsi start PL za posledne roky... Tottenham hra najhorsi futbal z celej ligy, Soton posledny (nezasluzne) a modra luza na cele

Reagovat
madridcan

Kapitán

Reagovat
mithro

2nd Sept will henceforth be a national holiday for United fans. It is known as Nani day - the 1st time he beat the first man from a corner.

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

United fans last season : "Where would you be without RVP's goals?"

Awkward.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hejnak

Reagovat
mithro

teraz sa tesim na MOTD aj ja

Reagovat
Hejnak

Mě je líto Sotonu. Už se City si zasloužily nejméně bod.

Reagovat
fantomas

Aby nedopadli jak Bolton no. Ten měl podobně těžkej los, podobně ho taky ustál a pak se s tim vláčel celou sezonu.

Reagovat
Trand

Robin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele