Anglická Premier League preview - 20. kolo

29.12.2007, 08:50, aktualizováno 30.12.2007, 10:24
Previews
Po osmi sobotních duelech anglické Premier League se v nedělním odpoledne odehrají další dvě utkání. Poslední Derby, které v minulém kole málem obralo o body Liverpool, přivítá na svém hřišti Blackburn Rovers. Atraktivnější duel mezi Manchesterem City a Liverpoolem je na programu od půl šesté.
West Ham United - Manchester United  (sobota 16:00)
Manchester United, který se po minulém kole ujal vedení v tabulce, tento víkend čeká další krok k obhajobě titulu. Na trávníku v Upton Parku je přivítá West Ham United, kterému v předešlých dvou vzájemných duelech podlehl.

V minulé sezóně se Kladiváři díky třem bodům na Old Trafford zachránili v první lize. O výhře navíc rozhodl Carlos Tevéz, v současnosti hráč United. Zastavit ale dnes rozjetého favorita nebude pro svěřence kouče Curbishleyho snadný úkol.

Nebýt ostudné porážky na hřišti Boltonu, měl by dnes Manchester úctyhodnou sérii šestnácti zápasů bez prohry. Lídři Premier League se však musí spokojit "pouze" s pěti výhrami v řadě. V posledním kole na ně nestačil nováček ze Sunderlandu, kterému byla uštědřena lekce fotbalu v podobě krutého debaklu 4:0.

Manchester se letos spoléhá na výbornou ofenzívu vedenou kanonýrem Rooneym a záložníkem Ronaldem, ale také inkasovaných devět gólu svědčí i o výborné obranné práci. Ovšem ani v tomto zápase nemůže manažer Ferguson spoléhat na všechny své svěřence. Zraněni jsou stále brankářská jednička Edwin van der Sar, záložník Paul Scholes a obránci Mikael Silvestre s Garym Nevillem.

West Ham podává letos nestabilní výkony, i ty mu však stačí prozatím na desáté místo. Zápas k dobru mu navíc dává možnost přemýšlet o evropských pohárech. Po středečním zápase s Readingem se ovšem Kladivářům opět rozrostla marodka. Krátkodobé zdravotní problémy nyní trápí Etheringtona, Gabbidona, Collinse a Davenporta. Mimo hru zůstávají ještě Bellamy, Zamora a Dyer. V nadcházejících zápasech by se už ovšem mohli na hřišti objevit po dlouhodobém zranění Faubert s Bowyerem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wigan Athletic - Aston Villa  (sobota 16:00)
Navzdory okupování úplného spodku tabulky nepatří Wigan zrovna mezi oblíbené soupeře. Hráči Aston Villy se teď možná modlí, aby proti nim nenastoupil ten nezdolný a disciplinovaný Wigan, ale raději ten rozháraný a chybující.

Wigan je letos mužstvem dvou tváří a není radno na něj sázet. Naposledy tak trochu šokoval, když doma v minulém kole s čistým kontem porazil Newcastle, leč jen 1:0. Toto vítězství zapříčinilo také to, že je Wigan už tři zápasy neporažen. A aby mohli jít Latics do souboje s Aston Villou kompletně odhodlaní, je tu i historie, která říká, že Wigan nikdy Aston Ville v Premier League nepodlehl. Navíc blízká minulost ještě prozrazuje, že po příchodu manažera Stevea Bruce odehráli jeho noví svěřenci tři zápasy proti týmům z první desítky a výsledek? Dvě výhry, jedna remíza. Pro Wigan je momentálně velmi důležité, zda se dají do pořádku klíčoví fotbalisté Heskey s Koumasem. Nad jejich starty však visí poměrně velký otazník.

Aston Villa jistě vítá výjezd z Birminghamu, jelikož její domácí výkony nejsou zrovna chvályhodné, ale ví, že Wigan nebude lehkým soupeřem. Poslední kolo s Chelsea odkrylo takřka všechny slabiny, ale také silné stránky mužstva. Čtyři obdržené a čtyři vstřelené branky – to je vizitka pro jednu stranu obdivuhodná, ale pro druhou velký vykřičník. Zleva navíc nebude hrát Bouma, který se ve středu zranil. Chybět bude také Knight, jenž byl v onom utkání vyloučen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.15 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Po kruté porážce 0:4 od Manchesteru United v prvním povánočním kole přivítá předposlední Sunderland zvedající se Bolton, který ovšem v minulém zápase narazil tvrdě na Everton. Obě mužstva trápí koncovka, o čemž svědčí i fakt, že v minulém kole ani jeden z těchto týmů neskóroval, ale v potaz musíme brát i to, že se postavily mančaftům z první šestky. Nedá se tudíž asi očekávat zrovna nějaká ofenzivní smršť.

Sunderland se sebou musí okamžitě něco udělat, pokud se po sezoně nechce opět pakovat do druhé ligy. Roy Keane, manažer Black Cats, sice věří, že na udržení se v Premier League jeho ovečky mají, nicméně výsledky to zatím moc nepotvrzují. "Věřím, že nepatříme mezi tři nejhorší týmy Premier League. Když se podíváte na kluby okolo nás, pomyslíte si, že je tu dobrá šance nasbírat v zápasech nějaké body, zvlášť doma," určuje jasný cíl Black Cats v tomto utkání. Na vyprodaném Stadium of Light se už konečně představí Liam Miller, jenž si odpykal třízápasový distanc, a od začátku by mohl hrát též Richardson, který střídal už proti Manchesteru United. Do kupy by se mohl dát také Anderson. Naopak beci Nosworthy s Edwardsem jsou mimo hru až do února.

Bolton se bude snažit napravit v Sunderlandu svou mizernou bilanci na hřištích soupeřů, když v posledních třech venkovních duelech obdržel 10 gólů a vstřelil jen dva. "Doma si vedeme skvěle – střílíme hodně gólů, málo jich dostáváme, ale venku se stejnými hráči hrajeme úplně jinak. Musíme přijít na to, proč tomu tak je," okomentoval nepříjemný fakt kouč hostí Megson, jehož svěřenci letos ještě mimo domácí půdu nevyhráli.

El Hadji Diouf, pokud nastoupí, si odbude stý start v dresu Wanderers. Gavin McCann by zase mohl v sobotu využít svých zkušeností z nedávného působení v barvách Sunderlandu. Boltonu ale chybí útočníci Helguson s Vaz Tem, zato defenzivní hráč O’Brien je už zcela v pořádku a připraven nastoupit od první minuty.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Gordon, Whitehead, Collins, Higginbotham, McShane, Wallace, Yorke, Leadbitter, Miller, Waghorn, Jones
Bolton Wanderers - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen, Hunt, Meite, O’Brien, Gardner, Nolan, Campo, Guthrie, Davies, Diouf, Anelka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Reading  (sobota 16:00)
Tottenham konečně předvádí výkony, které se od něj očekávaly. V posledních čtyřech zápasech získali Kohouti devět bodů, čímž nejenom že se odpoutali od sestupových příček, ale hlavně postoupili rázným krokem v tabulce směrem vzhůru. Nyní je čeká Reading, jenž je na tom nepatrně lépe, patří mu prozatím 12. příčka.

Tu by však po dvacátém kole rádi okupovali právě svěřenci kouče Juandeho Ramose, jenže nemohou očekávat snadný souboj. Reading šel totiž podobně jako jeho soupeř výkonnostně značně nahoru a hořkost porážky nepoznal již pět utkání v řadě.

Oběma týmům se v minulém kole dařilo. The Royals si přivezli bod z Upton Parku, kde je hostil West Ham United, Spurs rozstříleli bezradný Fulham v poměru 5:1. Fanouškům udělal radost především stoper Ledley King. Ten se po dlouhodobé pauze zaviněné zraněním opět představil na hřišti a předvedl výborný výkon.

Proti Readingu je ovšem jeho start prozatím dost nejistý. "Nechci nic riskovat, musím si uvědomit, zda nejsou tři zápasy v průběhu šesti dnů pro mě příliš," řekl King pro televizi Sky Sports. Vytyčil si navíc nový cíl do nadcházejícího roku, a to návrat zpět do reprezentace.

Kvůli zranění neuvidíme ani v tomto zápase několik hráčů. Na straně Tottenhamu jsou mimo hru Gareth Bale, Anthony Gardner a Benoit Assou-Ekotto. Reading postrádá o jednoho hráče méně, jelikož zdravotně v pořádku prozatím není John Oster a problémy s achillovkou nepustí na trávník ani Glena Littla.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portsmouth FC - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Oba týmy vstupují do tohoto duelu s jasným cílem, a to jej vyhrát. Middlesbrough by se rádo odpoutalo od sestupových příček, Portsmouth by pro změnu chtěl odčinit zaváhání z posledních zápasů.

Boro přišlo po sobě jdoucími prohrami s West Hamem a Birminghamem o klidný střed tabulky a zase se přimíchalo do boje o záchranu. Trenér Southgate se tak opět musí strachovat o své místo a pokud dnes neporazí Portsmouth, hrozí mu, že bude ze své pozice odvolán. Především v posledním ligovém kole se mu nevedlo nejlépe, výsledek 0:3 ze hřiště podobně postaveného Birminghamu je obrovským zklamání.

Pompeys jsou letos zatím jediným týmem, který dokázal udržet proti Arsenalu čisté konto, ovšem žádný vstřelit nedokázal, a proto zápas z minulého kola skončil bezbrankovou remízou. To byl po dvou porážkách v řadě určitě povzbuzující výsledek. Ani současné zaváhání, ale Portsmouthu v tabulce nijak výrazně neublížilo, z šesté pozice se propadl pouze o příčku níž.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Birmingham jistě značně povzbudilo nečekaně hladké vítězství nad Middlesbrough (3:0) uprostřed týdne a teď se mu do cesty postaví nevyzpytatelný Fulham. Ten naposledy vybuchl s Tottenhamem, když prohrál vysoko 1:5. Favorit tohoto duelu je tak nejen proto nad slunce jasný.

Výhra nad Middlesbrough přišla pro McLeishovi hochy právě včas, neboť v kole předchozím stejným poměrem podlehl Boltonu. Výhra se od domácích očekává určitě i teď, jelikož se jim v následujících pár kolech postaví slovutní soupeři, jakými jsou Manchester United, Arsenal a Chelsea. Ovšem pokud předvede v sobotu Birmingham tak bezchybný a soustředěný výkon jako proti Boru, dají se možná očekávat i další snadno udělané tři body. Birminghamu každopádně k případnému dalšímu tříbodovému zisku nedopomůže zraněná dvojice hráčů Borja – Parnaby.

Londýnský Fulham absolutně nezvládl svůj první zápas bez hlavního kouče. Navíc se nedají v blízké době očekávat, že se rapidně zlepší výkony hráčů, které od 30. prosince povede Roy Hodgson. Stejně tak jako Birmingham nečekají Cottagers počátkem nového roku snadní soupeři: Chelsea a Arsenal. Fulhamu se navíc vůbec nevyhýbají zranění. Mimo hru je gólman Keller, jemuž na lavičce sekundují také Cook, Christanval, Pearce, McBride, Bullard a Elliott.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Chelsea se bude muset na Stamford Bridge v souboj s Newcastlem obejít bez svých největších opor. Přesto musí vyhrát, pokud chce i nadále bojovat o titul. Jeho ztráta na druhý Arsenal už totiž činí šest bodů. Na druhé straně bude bojovat Sam Allardyce o holé přežití na lavičce Strak.

Gólové hody v povánočním zápase mezi Chelsea a Aston Villou sice neoddiskutovatelně pobavili fanoušky, ale Avramu Grantovi přidělali ještě více starostí s poskládáním sestavy. Carvalho je suspendovaný, klíčového tvůrce hry Lamparda vyřadilo zranění na několik týdnů, zraněný je stále Terry, stoprocentně fit není ani Malouda a aby toho nebylo málo – nejlepší střelec mužstva Drogba je out. Roli klíčového muže tak musí zaujmout nerozehraný Ballack. Přesto je kvalita bezpochyby na straně Chelsea a i poslepované mužstvo je považováno za favorita.

Co se týče výsledků, není na tom Chelsea nejhůře. Momentálně je třetí, ovšem v poslední době značně zaostává za svými konkurenty v boji o titul. Naposledy jen divoce remizovala s Aston Villou 4:4. Hlavně obrana by tak mohla být zranitelná v příštím souboji. Poslepovaná stoperská dvojice Alex – Ben Haim by nemusela fungovat.

To je výzva pro útok Newcastlu, který se nedokázal v posledním utkání proti Wiganu prosadit a nakonec podlehl 0:1. Po remíze s Arsenalem a výhrou nad Fulhamem tak Straky opět upadají do nedbalek, a to by mohlo stát nynějšího kouče Strak – Sama Allardyce – místo.

Hříšník Barton, střelec Owen a bek Carr – ti všichni by mohli včas doléčit své zdravotní neduhy a postavit se proti Chelsea. Zvláště Owen by byl určitě vítán, neboť potence Magpies je letos na bídné úrovni. Naopak si zřejmě do konce sezony nezahraje Ramage.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Cech – Belletti, Alex, Ben Haim, Bridge – Wright-Phillips, Essien, Obi, Ballack, J Cole – Shevchenko
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Given – Beye, Taylor, Faye - N’Zogbia, Milner, Smith, Geremi, Emre - Viduka, Owen
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (sobota 18:15)
Druhý celek nejvyšší anglické fotbalové ligy Arsenal, který v minulém utkání proti Portsmouthu uhrál pouze bod za bezbrankovou remízu, nyní potřebuje na půdě Evertonu nutně vyhrát, pokud nechce riskovat zvětšení bodového rozdílu mezi ním a prvním Manchesterem United.

Po skvělém startu do letošního ročníku Premier League postupně jakoby Arsenal ztrácel dech. Přestože Kanonýři pravidelně bodují, jejich herní projev je čím dál tím slabší a výsledky stále těsnější. Naopak šestý Everton, jež v posledním zápase porazil Bolton 2:0, je relativně pěkně "našlápnutý". Proto lze od nadcházejícího měření sil očekávat velice vyrovnanou bitvu, kde taktika bude mít hlavní slovo na úkor pěkného fotbalu.

Trenér hostů, Arséne Wenger, se může těšit z faktu, že kvůli zranění určitě nenastoupí pouze Robin van Persie. Nad startem Williama Gallase a Theo Walcotta visí otazník, pravděpodobně ale zůstanou na lavičce náhradníků.

Ani kouč domácího celku, David Moyes, si nemusí z marodky dělat velkou hlavu, přestože má širší marodku než jeho londýnský kolega. V utkání proti Kanonýrům mu budou chybět čtyři hráči – Leon Osman, Leighton Baines, Alan Stubbs a Iain Turner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.15 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Derby County - Blackburn Rovers  (neděle 14:30)
Pozor na Derby, zvedá se! V minulém kole bylo krůček od senzace, když málem remizovalo s Liverpoolem, nyní už chce slavnějšího a také papírově silnějšího soka o nějaký ten bodík obrat. Postaví se mu Blackburn.

Derby navíc nehrálo ten klasický beton, nýbrž se i snažilo vyrážet dopředu a místy Liverpool dokonce přehrávalo. Pokud to takhle půjde dál, může být ještě boj o udržení hodně zajímavý. Derby evidentně povzbudila změna trenéra. Paul Jewell už dokázal udržet v Premier League jednoho nováčka – Wigan – a teď usiluje o podobný počin s Derby.

Blackburn se může letos spolehnout na paraguayského střelce Santa Cruze. Na škodu však je, že v posledních zápasech stojí a padají výkony Rovers jen a jen na něm. Bez tohoto Paraguayce by byl Blackburn poloviční a ví to i Hughes, jenž mu dává na hrotu útoku přednost před McCarthym. Rovers vstoupili do sezony famózně, pak přišel tvrdý dopad na zem. V posledním kole však přerušili domácí panování Manchesteru City a v táboře Blackburnu je hned o poznání veseleji.

Derby má velké problémy s absencemi. Přestože čtyři ze současných šesti okupantů marodky by mohli utkání s Blackburnem stihnout, není kouči Jewellovi rozhodně z této situace do skoku. Okolo Oakleyho, Jonese, Griffina a Edworthyho totiž ještě není vůbec jasno. Naopak Jewell určitě nemůže počítat s Toddem a Pearsonem. Hughes žádné zdravotní patálie svých svěřenců neřeší, nanejvýš vyčkává na návrat zkušeného stopera Ooijera, který je plánován na začátek února.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.25 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Pravděpodobně největším šlágrem 20. kola Premier League je duel mezi pátým Manchesterem City a o pozici lepším Liverpoolem. Střetnou se dva týmy, z nichž jeden se může pyšnit nejlepší bilancí doma (Citizens ještě neprohráli) a druhý nejvyrovnanějšími výkony na hřištích soupeřů (Liverpool prohrál jen jedinkrát s Readingem). Bude to tedy bezpochyby zajímavý zápas.

Citizens se nadále drží v první šestce navzdory všem očekáváním, které se ukázaly být šedými. A to i přesto, že momentální forma Erikssonových svěřenců není nikterak oslňující, když vyhráli jen jednou z posledních pěti odehraných utkání, nevyjímaje vypadnutí z Carling Cupu. V tomto zápase mimochodem přišel také Manchester o svou totální domácí neporazitelnost, ta v lize však nadále trvá. Ovšem domácí stadion Citizens ztratil kouzlo i v Premier League, když v jeho útrobách jako první tým v této sezoně v minulém kole vydoloval alespoň bod Blackburn. Do této doby všichni pokaždé odjížděli z City of Manchester Stadium s prázdnou.

Stejně jako Manchester City i Liverpool dosáhl v této sezoně už deseti vítězství. Bilance to sice není k zahození, nicméně stále zůstává poněkud neporovnatelnou vůči bilancím ManU a Arsenalu. Navzdory posledním dvěma vyhraným soubojům je patrné, že s Reds není něco v pořádku. Uvnitř klubu se děje něco, co nemá blahodárný vliv na chod mužstva. Ať už to jsou spory Beniteze s majiteli či nespokojenost leckterých hráčů s platy nebo herní vytížeností, něco tady nehraje. Navíc v posledním kole, leč Liverpool nakonec vyhrál, se až příliš natrápil s beznadějně posledním Derby, který pokořil až v závěrečných minutách zápasu.

V utkání proti Blackburnu manažer Eriksson ještě Elana nezatížil a poslal ho na hřiště až na závěrečnou dvacetiminutovku. Teď už by měl brazilský playmaker řídit hru svého týmu od počátečního hvizdu sudího. Proti svému bývalému zaměstnavateli by se také mohl v barvách Citizens představit Hamann i Mpenza. Naopak talentovaného Johnsona stále trápí tříslo a mimo hru jsou také Sturridge s Božinovem.

Hned trojice beků Liverpoolu by se mohla pro zápas s Manchesterem opět objevit na soupisce. Již dlouho očekávaný návrat Aggera namísto stárnoucího a čím dál tím víc pomalejšího Hyypia by se mohl uskutečnit už v neděli. Zdravotní problémy sužují právě i zkušeného stopera, a tak je návrat dánského stopera více než žádoucí. Třetím obráncem, který by mohl být pro nedělní duel v pořádku, je Arbeloa. Zlomená noha nepustí do hry Pennanta.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart – Onuoha, Dunne, Richards, Ball – Ireland, Hamann, Gelson, Petrov – Elano - Vassell
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina – Finnan, Carragher, Hobbs, Riise – Benayoun, Gerrard, Mascherano, Kewell – Torres, Kuyt
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United19143236:945
2.Arsenal FC19135136:1544
3.Chelsea FC19115329:1438
4.Liverpool FC18106233:1236
5.Manchester City19105427:2235
6.Everton FC19103634:1833
7.Portsmouth FC1987429:1931
8.Aston Villa1986533:2530
9.Blackburn Rovers1976625:2727
10.West Ham United1875623:1626
11.Newcastle United1975726:2926
12.Reading1964925:3622
13.Tottenham Hotspur1956835:3221
14.Birmingham City19531121:3018
15.Bolton Wanderers19451021:2917
16.Middlesbrough FC19451017:3317
17.Wigan Athletic19441119:3416
18.Fulham FC1928920:3414
19.Sunderland AFC19351117:3814
20.Derby County1914149:437

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
Hafna

West Ham - Man Utd 0

Wigan - A.Villa 0

Sunderland - Bolton 2

Tottenham - Reading 1

Portsmouth - M´brough 1

Birmingham - Fulham 0

Everton - Arsenal 1

Reagovat
smazaný uživatel

To nezní špatně, ale Everton spíš 10 a Boro by mohlo tentokráte překvapit jinak souhlas.

Reagovat
Hafna

jj na Boro se sází těžce, proto na ně nesázím Ale dám že Sunderland - Bolton maximálně 1 gól

Reagovat
Hafna

jo ještě jsem zapomněl na zítra:

Derby - Blackburn 2

Man City - Liverpool (doufám 2 ale tipuju 0)

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku souhlas, ale s tim Derby bych si nebyl tak jistej....videl si jejich posledni 2 zapasy??

Objektivni tip 0 ale jednicka neni vubec nepravdepodobna

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to takle:

West Ham-Man Utd 2

Wigan-A.Villa 02

Sunderland-Bolton 2

Tottenham-Reading 0

Portsmouth-M´brough 1

Birmingham-Fulham 02

Everton-Arsenal 02

A zitra samozrejme:

Derby-Blackburn 2

Man City-LIVERPOOL 2

Reagovat
Hafna

Jenom jedna výhra domácích? to nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že na to jdeš vědecky.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis zapomel bych na Chelsea-Newcastle:

Chelsea je docela oslabena ted takze bych tipnul asi 0

Reagovat
smazaný uživatel

chelseaaaaaa

Reagovat
-Kopy-

Měl by ses radši soustředit na své výkony v Seville, které jsou v letošní sezoně nemastné neslané, s takovou tě Chelsea nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves hraje dobře.

Reagovat
-Kopy-

Letos je to zatím průměr - Líp hraje Jesus Navas.

Minulej rok táhnul pravou stranu Alves, letos zatím Jesus Navas. Každopádně oba patří k tomu nejlepšímu co La liga může nabídnout.

Reagovat
irik

a kde je Liverpool - Manchaster City ?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká se tu někdo na Tottenham-Reading?? Co se to tam kurva děje??? Tam se hraje bez golmanů nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov čtyři góly.

Reagovat
R22

Koukam, že autor preview si přihnul nejspíš City - Liverpool 1 nebude ani omylem, Liverpool tam vyhraje 2:0

Reagovat
satan_666

taky bych řek,když sem viděl Citizens v poslednich dvou zapasech...tragedie,proti Blacburnu by bez Petrova byli v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Akože Chelsea je taká slabá...videl som druhy polčas a Newcastle sa mi teda pacil o dost viac..mala to byt remiza

Reagovat
R22

hold když Chelsea nemůže, rozhodčí rád pomůže

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

co tka koukas,dyt je to pravda...

Nejste s R22 bráškové?

Reagovat
satan_666

je to pravda ale vzpominam si že ty si od těch Gunners...včera vám taky pomáhal,to vyloučení Artety bylo nesmyslný,obyč zákrok,neúmyslnej a ten Fabregas mě dost štval,chovasl se jak idiot,za chvíli po tom měl dostat červenou a nic...

Reagovat
M11

nejak nechapu tvuj humor...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho nech, je to zateměnej Gunneří mozek, však on časem příde o potřebu vylejvat si svoje pubertální hormony na bezbraném fotbalovém webu ....

Reagovat
M11

Reagovat
satan_666

to vypadá že častěji nemůže...

Reagovat
Hafna

Myslím že Derby by mohlo Blackburn potrápit ale tipl bych 0:2

Jo a Liverpool v Manchesteru City neprohraje. Objektivně vidím 0:0 ale doufám že Liverpool vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Proč všichni odepisují Derby? Blackburn teď není žádné terno a pro velmi se vylepšující Derby to rozhodně není nepřekonatelný soupeř ...Viděl jsem jejich poslední dva zápasy a to zlepšení tam bylo obrovské....PJ dobře načasoval formu, protože teď následují 3 pro ně klíčové zápasy...V tabulce je sice mezi nimy propastný rozdíl (podle čehož asi ostatní soudí) ale podle aktuální formy tipuju - 10!

Live:ManC-0....Dle mého to bude velmi nudný zápas...Live ani ManC teď nejsou zrovna v herní pohodě a myslím, že nás nic moc atraktivního nečeká...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že body půjdou na Anfield Road,je potřeba držet krok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele