Aktuality

Martínez spekulace ignoruje, v Athleticu je spokojený

Javi Martínez se chystá na další sezonu na San Mamés. Španělský mistr světa a Evropy je jednou z klíčových postav Athleticu a zájem o něho mají ty nejvěhlasnější kluby Evropy. On sám ovšem nikam nespěchá...

Maxi Rodríguez se rozloučil s Liverpoolem, vrací se domů

Maxi Rodríguez se po dvou a půl letech loučí s Liverpoolem. Nový manažer Reds Brendan Rodgers se nebránil setrvání argentinského záložníka, ten se ale nakonec rozhodl pro návrat do vlasti, kde bude hrát za Newell's Old Boys...

Liga začne v Jablonci, první kolo bude kolidovat s olympiádou

Nový ročník první ligy odstartuje v pátek 27. července v 18:00 televizní předehrávkou mezi Jabloncem a Ostravou. Většina zápasů úvodního kola se bude hrát tradičně o víkendu a start nejvyšší soutěže bude kolidovat se začátkem olympijských her v Londýně.

Trenér Juventusu Conte téměř čtyři hodiny vypovídal o korupci

Trenér Juventusu Antonio Conte v pátek vypovídal kvůli podezření ze zapletení do skandálu s ovlivňováním zápasů. Dvaačtyřicetiletý kouč před vyšetřovací komisí italského svazu strávil tři hodiny a čtyřicet minut.

Nejsem tu kvůli penězům, hlásí z Číny Drogba

Kanonýr Didier Drogba už je v Šanghaji. Do největšího čínského města přicestoval v sobotu a na letišti slavnou posilu tamního klubu Shenhua přivítaly zhruba 300 skandujících fanoušků. Čtyřiatřicetiletý Drogba s Shenhua podepsal smlouvu na dva a půl roku, která mu podle médií vynese až 300 tisíc dolarů týdně.

Dynamo Kyjev dál posiluje, přichází Marco Rubén

Vedení Dynama Kyjev nezahálí a snaží se svůj tým na začínající sezonu řádně posílit. Nejnovější akvizicí je útočník Marco Rubén z Villarrealu, který přichází za osm milionů eur. Už před ním zamířili do Dynama další hráči známých jmen - Miguel Veloso a Niko Kranjčar.

Kalabiška zažil díky postupovému gólu nejhezčí chvíli v kariéře

Tři minuty před koncem rozhodl Jan Kalabiška gólem na 2:1 o postupu Senice do 2. předkola Evropské ligy. Podle svých slov zažil český záložník ve čtvrtek večer v zápase s MTK Budapešť nejkrásnější chvíli v kariéře.

Pilař: Wolfsburg se mnou počítá na posty, které jsem hrál dosud

Václav Pilař si užívá poslední dny volna předtím, než v neděli odcestuje do Wolfsburgu, kde v pondělí nastoupí přípravu v novém působišti. Už během dovolené posiloval a běhal, aby se alespoň trochu připravil na náročné tréninky kouče Felixe Magatha.

Zeman potvrdil, že by do AS Řím mohl zamířit Destro

Český trenér AS Řím Zdeněk Zeman doufá, že se jeho týmu podaří najít náhradu za talentovaného útočníka Fabia Boriniho, který odchází do Liverpoolu. Z Janova by mohl do klubu z italské metropole přijít jiný mladý útočník Mattia Destro.

Chceme se motat ve špičce, řekl trenér Trnavy Hoftych

Trnava vedená českým koučem Pavlem Hoftychem na jaře až do posledního kola bojovala o titul a nakonec obsadila druhé místo jen s těsnou ztrátou na vítěznou Žilinu. V nadcházejícím ročníku slovenské ligy touží Spartak úspěšné výsledky z minulé sezony zopakovat a znovu atakovat nejvyšší příčky.

Pranjić po odchodu z Bayernu zakotvil ve Sportingu

Danijel Pranjić bude ve své kariéře pokračovat v Portugalsku. Chorvatský reprezentant, který byl od vypršení smlouvy v Bayernu Mnichov bez angažmá, se dohodl se Sportingem a dnes své působení v lisabonském klubu stvrdil podpisem tříletého kontraktu...

Sivok definitivně zůstává v Besiktasi

Český reprezentační obránce Tomáš Sivok bude dál působit v Besiktasi. S istanbulským klubem dnes podepsal novou smlouvu na tři roky s opcí a podle klubového webu si vydělá celkem 3,9 milionu eur. Prodloužení kontraktu potvrdil hráčův agent Jiří Müller.

Rangers budou kvůli financím hrát až čtvrtou ligu

Tradiční klub Rangers FC bude v příští sezoně hrát až čtvrtou nejvyšší skotskou soutěž. Z první ligy byl v hlasování ostatních klubů vyřazen kvůli finančním problémům již před týdnem a dnes byl přijat do nejnižší soutěže skotského ligového systému.

Terry za rasismus trestán nebude, soud ho zprostil obvinění

Kapitán londýnské Chelsea John Terry za údajné rasistické nadávky obránci Antonu Ferdinandovi trestán nebude. Soud dnes po čtyřdenním slyšení jednatřicetiletého anglického reprezentanta zprostil obvinění.

Když Owen nenajde odpovídající angažmá, asi s fotbalem skončí

Anglický útočník Michael Owen dosud nenašel klub, za který bude po odchodu z Manchesteru United hrát v příští sezoně. Dvaatřicetiletý držitel Zlatého míče za rok 2001 naznačil, že bude uvažovat o konci kariéry, pokud nenajde odpovídající angažmá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele