Arsenal se blíží k angažování Şahina

19.08.2012, 16:43
Aktuality
Nástupcem Alexe Songa v záložní řadě Arsenalu se podle všeho stane Nuri Şahin, jehož příchod do Londýna je podle posledních zpráv velmi blízko. 23letý středopolař Realu Madrid by měl přijít formou ročního hostování s opcí na trvalý přestup.

Turecký záložník přišel do hlavního města Španělska před rokem z Borussie Dortmund a situaci mu značně zkomplikovaly zdravotní problémy, jejichž vinou strávil začátek sezony na marodce a následně si nedokázal získat důvěru trenéra Mourinha, který hráče často nechával sedět na lavičce či na tribuně.

Vedle Arsenalu se o Şahina hodně zajímal Liverpool a odchod na Anfield Road záložníkovi doporučoval například jeho spoluhráč z Realu Xabi Alonso.

Arsenal by podle všeho měl mít možnost Şahin za rok ze španělského klubu vykoupit, Real ovšem hráče často uvolňuje na přestup společně s opcemi, podle nichž si fotbalisty může během dalších let koupit zpět a je možné, že podobná opce bude zakotvena i v této smlouvě.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (330)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele