Aktuality

Galatasaray chce postoupit v Lize mistrů a poté přivést Kaká

Brazilec Kaká včera třemi góly pomohl Realu Madrid rozdrtit v přátelském zápase kolumbijské Millonarios, znovu se ale otevírá téma jeho odchodu. O zkušeného záložníka totiž má zájem Galatasaray, který se ho pokusí do Istanbulu přilákat, pokud uspěje v základní skupině Ligy mistrů...

Neymar pomohl Santosu vyhrát jihoamerický Superpohár

Fotbalisté Santosu získali jihoamerický Superpohár. V souboji vítěze Poháru osvoboditelů a Jihoamerického poháru porazili Universidad de Chile 2:0, první zápas skončil 0:0. Vítězný gól zaznamenal hvězdný útočník Neymar.

Slávisté nepovažují neúspěšnou sparťanskou sérii za výhodu

V minulých sezonách vstupovala Slavia do derby proti Spartě v roli outsidera, před sobotním soubojem v Edenu se ale role trochu změnily. Červenobílí půjdou do zápasu povzbuzeni sérií čtyř utkání bez inkasované branky, naopak Letenští v součtu s Evropskou ligou třikrát za sebou prohráli.

Komňacký věří, že krach v Brně je pro Jihlavu výchovnou fackou

Až do osmého kola dokázal jeho tým senzačně a nejdéle v lize udržet neporazitelnost, proto nedělní debakl v Brně 1:5 trenéra jihlavských fotbalistů Františka Komňackého tolik šokoval. Zkušený kouč takový krach v souboji nováčků absolutně nečekal.

Šebo je na odchode zo Slovana, láka ho Amerika

Osud Filipa Šeba v Slovane Bratislava sa pomaly chýli ku koncu. Niekdajší kanonier je už dlhšiu dobu v útlme a aj vedeniu klubu došla trpezlivosť. Hovorí sa o zimnom odchode, Šeba láka Amerika.

Baník Ostrava prohrál v Třinci a pohár pro něj v 3. kole skončil

Ostravští prohráli ve 3. kole Poháru České pošty 0:1 na hřišti třetiligového Třince a soutěž pro ně skončila. Jediný gól dal odchovanec Baníku Dennis Christu. Ostrava je po Brnu, Českých Budějovicích a Příbrami čtvrtým ligovým celkem, který v letošním poháru už vypadl.

Kisel se těší na výjimečné derby, Lavičku prý detailně zná

Na opravdu výjimečný zápas se chystá slávista Karol Kisel. Pro pětatřicetiletého záložníka bude sobotní pražské derby se Spartou o to prestižnější, že na Letné necelé čtyři roky působil a především se zná se soupeřovým koučem Vítězslavem Lavičkou ze společného působení v Sydney. I proto si Kisel moc přeje zvítězit.

Boban Pirlovi doporučuje, aby skončil v reprezentaci

Loni byl jedním z hlavních strůjců úspěšného tažení Juventusu Serií A, letos však zatím Andrea Pirlo za svými loňskými výkony výrazně zaostává. Zatím si Stará dáma vede dobře i bez něj, ovšem potřebuje svůj záložní klenot co možná nejdříve probudit. Zvonimir Boban, bývalý hráč AC Milán, si myslí, že by měl Pirlo skončit s reprezentací...

Krejčí: Když porazíme Slavii, odčiníme poslední porážky

Jako jedinečnou šanci dát zapomenout na poslední tři porážky v soutěžních zápasech bere sobotní derby se Slavií záložník Sparty Ladislav Krejčí. Odmítá, že by letenský tým zabředával do krize a věří, že fotbalisté Sparty v Edenu ukážou svoji sílu.

Rezek dal parádní gól, pak utěšoval spoluhráče po infarktu

Víkend jako na houpačce má za sebou reprezentant Jan Rezek. Nejprve prožíval radost po parádním gólu z přímého kopu, kterým přispěl k výhře Anorthosisu Famagusta 2:0 nad Doxou. O den později se ale strachoval o život spoluhráče Boaventury, který měl náběh na infarkt.

Liga má nové ankety o nejlepšího hráče a trenéra měsíce

Česká nejvyšší soutěž získala nové ankety a po vzoru špičkových zahraničních soutěžích se v ní budou vyhlašovat nejlepší hráč a trenér uplynulého měsíce. Ocenění budou poprvé rozdána 8. října za předvedené výkony v měsíci září. O vítězích jednotlivých anket rozhodnou svým hlasováním fanoušci.

Verdú: Moc dobře si uvědomujeme, že je třeba se zlepšit

Hodně nepovedený vstup do nové sezony za sebou má barcelonský Espanyol. Katalánský celek i po pěti kolech čeká na svou první výhru, na jeho kontě je jenom jeden jediný bod a tým se krčí na předposledním místě tabulky španělské nejvyšší soutěže. Na atmosféře v kabině a psychice hráčů se ale nic z toho zatím nepodepisuje...

Pizarro vytvořil 337. startem nový rekord bundesligy

Peruánský útočník Claudio Pizarro z Bayernu Mnichov je novým rekordmanem německé bundesligy v počtu startů zahraničních fotbalistů. V úterý proti Wolfsburgu absolvoval už 337. zápas, kterým se osamostatnil v čele tabulky.

Isco tu musí zůstat, zní z Málagy

Málaga v létě prodala několik opor a spekulovalo se i odchodu záložníka Iska. Ten ale zůstal a v nové sezoně se prezentuje velmi dobrými výkony. Vedení Málagy si chce dvacetiletého hráče co nejdříve pojistit novou smlouvou.

Měli jsme Juventus porazit, litoval Montella

Fiorentina se včera stala prvním týmem, který v nové sezoně Serie A dokázal obrat o body mistrovský Juventus. Fialky se Starou dámou remizovaly bez branek a jejich trenér Vincenzo Montella litoval, že domácí nevstřelili alespoň jeden gól. Výhra byla blízko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele