23. kolo
28.02.2015 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - VfB Stuttgart 1:1

Nic neřešící remízou 1:1 se rozešly týmy Hannoveru se Stuttgartem, které tak nadále pokračují ve špatné formě po Novém roce. Hosté se sice dostali do vedení po trefě Christiana Gentnera, vyrovnávací gól Larse Stindla je však o cennou výhru obral; sám Stindl byl ještě v závěru vyloučen, stejně jako na druhé straně Martin Harnik. Na výsledku se nicméně už nic nezměnilo.

Frustrace, která oba soupeře v závěru stála jednoho hráče, byla na trávníku přítomna prakticky už od začátku. Oba soupeři dobře věděli, že jejich situace není v žádném případě ideální; o záchranu bojující Stuttgart tak působil vyloženě opatrným dojmem, zatímco Hannover po většinu času držel míč. K šancím to však vedlo pouze sporadicky; Joselu sice v úvodu měl dobrou příležitost, Niedermeier ho však dokázal skvěle odzbrojit.

Titíž hráči se následně utkali ještě jednou; tentokrát Niedermeier svůj úkol nezvládl, nicméně Joselu svůj lob ideálně neodhadl a mířil nad břevno. Také hosté zaznamenali několik zajímavých situací z brejků - Gentnerova rána byla tečována mimo tři tyče, pokus Alexandrua Maxima zase zblokovala domácí obrana. Vůbec největší šanci první půle zahodil Stindl, když v souboji jeden na jednoho nepřekonal stuttgartského brankáře Svena Ulreicha.

Hosté dokázali svého soka zatlačit až po přestávce, a nakonec se dočkali i zaslouženého vedení - po zmatku v hannoverské obraně se k míči dostal hostující kapitán Gentner a nekompromisně zavěsil. Jeho protějšek Stindl se však odmítl nechat zahanbit a po Joseluově hlavičce přesnou ránou vyrovnal.

Aktivní Joselu mohl ještě získat pro domácího favorita všechny body, ale neuspěl, a utkání tak nakonec skončilo dvěma nepříjemnými incidenty - jak Martin Harnik, tak Stindl se pustili do zbytečné hádky přímo na hřišti a vysloužili si tak červené karty.

Autor: Dominik Zezula / bundesliga.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele