13. kolo
19.11.2011 15:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

SC Freiburg - Hertha BSC 2:2

Hertha sice v Bádensku měla sice velmi dlouho a velmi blízko k zisku tří bodů, nakonec ale odjíždí jen s jedním. Hrdinou domácího celku se stal střídající Reisinger.

Domácí kouč Marcus Sorg první nepříjemnost musel řešit již v desáté minutě, kdy pro blíže nespecifikované zranění musel Makiadi nahradit zraněného Rosenthala. Nový muž na trávníku mohl se svými spoluhráči zakrátko slavit, nicméně po Hubníkově nepovedené malé domů stihl Kraft míč zachránit ještě před brankovou čárou.

A tak se radovala Hertha. Raffael obelstil obrannou čtveřici domácích, předal míč Adriánu Ramosovi, jenž se protáhl až k brance a střelou do levého spodního rohu poslal berlínské hosty do vedení. Za čtvrthodiny se domácí pokusili o odpověď, Cissé prošel přes Ottla, nicméně jej na poslední chvíli zastavil Lell.

HBSC na to odpověděla nebezpečným protiútokem, po němž ale Lasogga ze sedmnácti metrů trefil jen boční síť. Těsně před odchodem do šaten se udála dvě vzrušení v pokutových územích. Nejprve sudí Wingenbach neocenil Hubníkův zákrok na Cissého jako penaltový a potom hosté navýšili skóre. Mijatovićova rozehrávka volného kopu prošla až na volného Petera Niemeyera, jenž přidal druhou uklidňující branku.

Sorg se ve druhé půli odhodlal k druhému střídání a tentokrát se mu vyplatilo - Feratiho nahradil Stefan Reisinger, který v jednašedesáté minutě i přes úsilí Ottla s Kobiashvillim dopravil míč do sítě. Freiburg se díky tomu dotáhl na rozdíl jediné branky a bylo tak znovu o co hrát.

Suverenita hostí tak byla tatam a začalo velké dobývání jejich branky. V osmdesáté minutě bylo na Badenova stadionu opět veselo, nicméně po nepřehledné situaci a míči v brance Herthy sudí Wingenbach nařídil jen opakování rohového kopu.

Freiburg se však dočkal, v páté minutě nastavení Krmaš připravil palebnou pozici Reisingerovi a ten vyrovnávajícím gólem spustil vlnu nadšení.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele