3. kolo
11.09.2010 15:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 0:4

O nevyzpytatelnosti bundesligy se dnes mohli opět přesvědčit sázkaři. V posledním kole sice Gladbach vyučoval lekce ofenzivy v Leverkusenu, kterému nastřílel šest branek a odjel se třemi body, teď ale doma proti trápícímu se Frankfurtu nevstřelil ani jednu a naopak inkasoval čtyři.

První gólovou radost si Eintracht užil ve 24. minutě. Gekasovu hlavičku z deseti metrů od branky ještě stihnul Logan Bailly v brance Gladbachu vyrazit, jenomže pouze k Benjaminu Köhlerovi, pro nějž nebyl problém míč dopravit do branky. Gladbach byl nejen po gólu, ale i po úvodních hrozivých šancí hostí zaskočen a do konce poločasu stihl inkasovat ještě jednou.

Idrissou se sice ještě před inkasovanou brankou dožadoval na sudím Dreesovi penalty, ten byl ale neoblomný a kamerunský sniper tak mohl ve 36. minutě sledoval druhou kapitulaci Baillyho. Brankář domácích na Meierův centr vyběhl tak rozpačitě, že pro Meiera nebylo následně žádným problémem míč s přehledem předsunout Gekasovi, který se nemýlil a zvýšil na 2:0.

Hříbata byla v závěru poločasu blízko alespoň ke snížení, nicméně Arango z velmi nadějné pozice nechal vyniknout Oku Nikolova v hessenské brance. Tým Michaela Skibbeho proto šel do kabin s dvougólovým náskokem.

Vstup domácích do druhé půle byl ještě méně radostnější, než by kdo čekal. Kapitán Eintrachtu Patrik Ochs totiž v 50. minutě technickou ránou z 15 metrů do levého horního rohu nedal Baillymu žádnou šanci a prakticky tak rozhodl o osudu zápasu.

Dílo zkázy pak ještě v 64. minutě dokonal Theofanis Gekas, který dalším gólem z velkého vápna rozhodl o tvrdém direktu pro Gladbach - ten nenavázal na dva týdny starou výhru v BayAreně a po závěrečném hvizdu vypadal jako zpráskaný pes.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele