18. kolo
25.02.2017 16:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:0

Vršovický Ďolíček za devadesát minut branku neviděl a pro domácí je to vzhledem k výkonu na Spartě velké zklamání. Nehrál se vůbec špatný fotbal, šance byly k vidění na obou stranách, ty největší spálili Havel a Tetteh.

Slovácko se muselo na trenérské lavici obejít bez potrestaného Stanislava Levýho, ale s tímto handicapem se celek z Uherského Hradiště popasoval dobře.

Utkání začalo šancemi na obou stranách. Tu vůbec první mělo Slovácko, Civić ale zblízka nedokázal překonat brankáře Berkovce. Vzápětí na druhé straně střílel z vyložené pozice nad Dominik Mašek. Mnozí možná očekávali větší aktivitu v podání Bohemians, musíme ale potoknout, že Slovácko bylo na hru Klokanů velice dobře připravené. Po Koného hlavičce musel opět zasahovat Berkovec. Po půlhodině hry musely oba týmy sáhnout ke střídání, protože se nepříjemně srazili Krch s brankářem Berkovcem. Do branky Klokanů se postavil náhradník Fryšták a místo Krcha vyběhl na trávník Šmíd.

Vyrovnaná partie se přelila i do druhého poločasu. Opět byly k vidění šance na obou stranách. Navrátil střílel vedle a proti Kavajevovi předvedl skvělý zákrok brankář Heča. Po hodině hry se blýskl krásnou akci Milan Havel a Heču zachránila branková konstrukce! Daníček zase pálil těsně vedle, takže Fryšták nemusel zasahovat.

Necelých pět tisíc diváku viděli fotbal nahoru dolu a v pořádném napětí byl i trenér Stanislav Levý. Jeho svěřenci mohli klidně vyhrát, ale Tetteh z tutové pozice přestřelil. Poslední gólový okamžik nabídla 88.minuta, kdy Kavajev neprostřelil Heču. Bohemka se tak rozešla se Slováckem mírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
kecipep

2:4

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kone

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele