10. kolo
04.10.2014 17:00 CET
5 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 5:1

Mladá Boleslav deklasovala v domácím utkání Brno 5:1 a posunula se na čtvrté místo. Dvěma góly se blýskl ex-plzeňský Michal Ďuriš, po jedné brance pak vstřelili Jasmin Ščuk a Lukáš Hůlka. Pátou branku si hosté dali sami.

Domácí výběr trenéra Jarolíma vstoupil do utkání přímo snově a po pár minutách vedl o dvě branky. Jasmin Ščuk si ve vápně naběhl na propadlý balón a hlavou ho dostal za Hladkého záda - 1:0. Jen o tři minuty později brankář Hladký lovil míč ze své sítě podruhé. Centr Bartla jemně prodloužil Ščuk a Lukáš Hůlka na zadní tyči vstřelil branku - 2:0. Mladá Boleslav si v prvním poločase vytvořila drtivou převahu a mnohem dřív mohla vést ještě vyšším rozdílem. Následné šance totiž zazdili Ďuriš i Bořil. Chvíle ex-plzeňského Ďuriše však teprve měly přijít.

Brno hodlalo domácí na začátku druhého poločasu zaskočit aktivitou a nejlépe vstřelenou kontaktní brankou, jenomže vše bylo jinak. Hned minutu po změně stran si naběhl na Bořilův střílený centr Michal Ďuriš a bylo to 3:0. Zbrojovce se ale poměrně brzo podařilo snížit opět na rozdíl dvou branek, Stanislav Vávra si proti Hruškovi poradil zkušeně a svůj únik zakončil přesnou střelou.

Nicméně Brnu se v tomto utkání prostě nedařilo a po hodině hry Mladá Boleslav zase zvyšovala skóre. Ďuriš si navedl balón a levačkou neomylně zakončil - 4:1 pro mladoboleslavské. Brankář Zbrojovky Hladký byl pořád v permanenci a nutno podotknout, že mu to obrana vůbec neulehčovala. V 78. minutě už vypadalo skóre pro hosty hrozivě. Košťálovu malou domů Hladký propustil a svojí obrovskou minelou daroval soupeři pátý gól. Na obranu Hladkého nelze říct nic jiného, než že i takové branky se jednou za život brankáři přihodí. Další změnu skóre utkání nedoznalo, Mladá Boleslav porazila Brno vysoko 5:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

bolka doma skvělá, Brno venku tragický. nic jiného než jednička nepřipadá v úvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně Brno vyhraje,tipuju 1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele