semifinále - odvety
27.01.2016 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Teď to bude naše režie a pak si to rozdáme ve fínále buď se Stoke C. nebo Liverpool

Reagovat
MCFC_8

2:1 na postup nestaci, hralo by sa predlzenie...bude 3:1, Everton dnes doma prehral so Swansea, musime ich aj my porazit, navyse sa zranil Mirallas a Besic

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano to jsem ale pit... tak jejich forma šla dost dolu, tak přidám nový tip 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý tip

Reagovat
M1ck0

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

No hoši kroťte optimismus v poháru se hraje jinak... Počítám, že Eve bude hrát ze zajištěné obrany, takže by to chtělo dát brzy nějakej ten gól. Karamelky by pak byly nuceny hru otevřít a nám se hraje dobře do otevřené obrany, soupeř nabídne více prostoru, no uvidíme a naladíme link... na nově jsou kapacity, přenos je opět na dvojce!

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak... bude to boj... ale tohle proste musime nejakym zpusobem dat

Reagovat
smazaný uživatel

nám hraje do karet domácí prostředí a lepší forma navíc opět by to chtělo hrát na dva útočníky

Reagovat
t0mmy33MCFC

to neda proti Evertonu...bal by se ze propadne zaloha , jestli si je tam zas bude Barkley vsechny vodit jak sasky... ten Yaya uz je fakt na nervy, vzdycky jsem ho mel fakt rad, ze tu lenost umel vyvazit tema uzasnyma sprintama a golama, ale v posledni dobe se fakt jen plouzi jak lemra snad mi dnes zavre hubu aspon

Reagovat
smazaný uživatel

přesně já ho měl také velmi rád už v Monacu a hlavně v Barce a když přišel k nám, tak ta záloha dostala náboj jako prase ale teď je on úplně jiný nevím no 33 let taky už není 25

Reagovat
smazaný uživatel

yaya-yaya, myslím si, že yaya je pořád důležitý článek naší zálohy. všimněte si, že mu prakticky nikdo nesebere balon, nikdo ho neodstaví od balonu, souboje vyhrává, důležité góly dává atd... samozřejmě i on se nevyhne slabším chvilkám, ale tak tam jsou jiní hráči, kteří musí táhnout hru týmu. a že je pomalejší , no to je, ale jak píšeš má kristova léta, to prostě nejde volítat hřiště jako v pětadvaceti. Tak to musí Pelle postavit tak, že prostory za yayu někdo volítá. Tu neviditelnou práci "nosiči vody" musí někdo na sebe vzít! Takhle to funguje ve vícero týmech, tak se za věkem pomalejšího yayu musí někdo obětovat... pánové, je to pořád pan fotbalista! a dnesku mu to sedne...!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to překroutil je na něm prostě vidět, že to není on. To píšeš, je pravda, ale má prostě problém, lenost, forma, věk, osobní "problémy" ...? nevím co by to mohlo být.

Vždycky to byl dříč, nyní se tam prostě "plouží", nemám nic proti jeho věku, jen jsem napsal co si myslím ohledně toho, že prostě tuto sezónu hraje daleko hůř, než ty předchozí popř. loňskou.

Ani náhodou ho nechci hanit nebo podobně, ale chybí mu ta jiskra pro zápas umí rozhodnout, umí držet popř. vybojovat míč, ale přijde mi nějak jiný... nvm no

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme Everton, ať to ve finále trochu vře

Reagovat
t0mmy33MCFC

Jako bych to nerikal, Barkley si probehne vystreli gol, jak je ten fotbal jednoduchej proti linym lemram

Reagovat
t0mmy33MCFC

jeste ze pak prisel trochu budicek a trocha stesti a je to taam

Reagovat
diastan

hlavně doufat, že to s Kevinem nebude vážné

Reagovat
smazaný uživatel

zranění? KDB vazy jsou špatné

držím všechny čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól jak se tohle může stát, obejít jen tak, cca 4 hráče jinak Barkley je fajn.

Druhý gól Fernandihno, toho mám rád, odvádí kvalitní práci a umí dát slušné branky popř. přihrávky Sterling je prostě fajn, mě tam strašně sedí, ať si každý píše co chce, KDB je spíše střelec než asistent (Sterling to měl za lajnou o tom žádná rozhodčí fuj)

No a Aguero, nemá cenu psát to je v City nejlepší ofenzivní hráč a pomáhá neskutečně rozhodovat zápasy.

Poslední měsíce se mi líbí výkony, KDB, Sterling, Delph, Iheanacho a pan Agüero v obraně např. Kolarov a Sagna ale také to skřípe no, někdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele