finále
25.02.2024 16:00 CET
0 : 1
po prodloužení
(0:0, 0:0)

Reportáž

Chelsea ve finále Ligového poháru s Reds otevřela staré rány, Klopp bez trofeje neodejde

Fotbalisté Liverpoolu navzdory rozsáhlé marodce po dvou letech opět porazili ve finále EFL Cupu Chelsea 1:0 po prodloužení. Utkání plné šancí a sporných momentů mohlo převážit na jednu či druhou stranu hned několik hráčů, jedinou regulérní branku duelu však vstřelil až ve 118. minutě Virgil van Dijk. Reds tak i díky čarujícímu Caoimhínu Kelleherovi získali s odcházejícím trenérem Jürgenem Kloppem první trofej v sezoně, přičemž další se pokusí vybojovat hned ve třech soutěžích. Jedním z úspěchů může být triumf v Evropské lize, v jejímž osmifinále se střetnou s pražskou Spartou.

Po dvou letech se ve finále EFL Cupu opět střetli hráči Chelsea a Liverpoolu. Prohraný duel z roku 2022 doteď jistě vzbuzoval ve fanoušcích Londýňanů rozpaky. Nezapomenutelným se v něm stal gólman Kepa Arrizabalaga. Ten vystřídal až před samotným penaltovým rozstřelem, v němž nechytil ani jednu z 11 střel a na konci sám z bílého puntíku zamířil vysoko nad břevno. Reds vládli historickým tabulkám Ligového poháru, když tuto trofej dosud zvedli nad hlavu devětkrát.

V úvodu byl aktivnější Liverpool. Djordjeho Petroviče v prvních 15 minutách otestovali Alexis Mac Allister a Luis Díaz, srbskému gólmanovi ale jejich pokusy nezpůsobily větší problémy. Poté se k zakončení propracovala i Chelsea a hned z toho byla tutovka. Cole Palmer získal míč na hraně malého vápna a vší silou jej poslal na bránu. Skvělý zákrok levou rukou však vytáhl Kelleher, který udržel bezgólový stav. Chvíli nato se znovu rozšířila marodka Reds, jelikož na nosítkách opustil hřiště Ryan Gravenberch po zákroku Moisése Caiceda. Ten za svůj čin překvapivě neviděl ani žlutou kartu. Po odehrané půlhodině na moment rozveselil modrou část ochozů Raheem Sterling, gólové akci ovšem předcházel těsný ofsajd. Ve 40. minutě tak mohl Reds poslat do vedení Cody Gakpo, jenže hlavičkou trefil jen tyč.

Také do druhé půle vstoupili lépe hráči v červeném, kteří se dokonce v 60. minutě prosadili. Van Dijk se při standardní situaci protlačil k hlavičce a umístil míč mimo dosah brankáře. Rozhodčí však posoudil, že se v ofsajdu pohybující Wataru Endo aktivně zapojil do hry a gól neuznal. Po sporném momentu mohl na druhé straně udeřit Axel Disasi, balon ale v dobré pozici netrefil ideálně. V 76. minutě byl blízko ke skórování Conor Gallagher, přízemní pas ovšem zužitkoval jen ke střele do tyče. Stejný hráč měl chvíli nato další dvě příležitosti. Nejprve nechal vyniknout Kellehera a poté bránu přestřelil. Irský brankář pak podržel Liverpool ještě několikrát a dostal duel do prodloužení.

V něm se slušně prezentoval 18letý Jayden Danns, jehož hlavičku vyškrábl v 94. minutě nad břevno Petrovič. Další šanci měl Harvey Elliott, který z úhlu rozvlnil boční síť. Liverpool byl nadále aktivnější a ve 116. minutě ho dělily od gólu jen centimetry. Petrovič totiž na brankové čáře chytil hlavičku Elliotta. Tlak Reds však vyvrcholil záhy. Van Dijk si našel centrovaný míč od rohového praporku a hlavou k tyči napínavý duel rozhodl.

Liverpool tak po dvou letech opět zdolal Chelsea ve finále EFL Cupu a získal jubilejní 10. trofej z této soutěže.

Autor: Livesport.cz / Dominik Souček

Komentáře (276)

Přidat komentář
danielfc

autor pozabudol v možných absenciách LFC spomenúť aj Szoboszlaia

Reagovat
eder

Třeba už nastoupí...

Reagovat
Minister

tá maródka Live

Reagovat
DidusIneptus

KFC to zvládne

Reagovat
LokoLFC

Do píči to zas píská totální čůrák. Už měli mít 3 žluté, nemaj ani jednu, a u toho zákroku na Gravenbercha ani nepískne faul. Do prdele, to v celé Anglii nemaj 20 rozhodčích...

Reagovat
icemike

Reagovat
Kejza

Tohle už je hodně poslepovaná sestava.. Měli jsme je ztrestat na začátku, když chybovali. To, že z toho zatím vyšli úplně bez karty, nám taky nenahrává. Bude to hodně těžký.

Reagovat
LokoLFC

Rozhodci prece nechce "zkazit" zapas, takze ho dokurvi uplne opacne.

Reagovat
Kejza

je to blbý, dost nás to srazilo. navíc až budou unavený střeďáci a útočníci, kdo půjde na hřiště, pokud bude prodloužení/penalty?

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Kejza

kluci jsou borci

Reagovat
Kejza

tyvole

Reagovat
Kejza

Jestli tohle Poche neuhraje, tak už nevim kdy

Reagovat
O.Giroud

akože lepšie podmienky vo finále už mať asi nebude

Reagovat
Kejza

přesně

Reagovat
Sigma Olomouc

Prosím Chelsea, srovnejte, chci pro zábavu penalty.

Reagovat
Kejza

Big Virgil at last!

Reagovat
LokoLFC

3x finale s nima,3x neskutecnej fotbal. Neuznane goly, tyce, brevna, zakroky brankaru, 3x pohar pro LFC! Dnes vykon mladiku hodne na kloboucek!!!

Reagovat
dantetomas

Ono bolo niekde preview? Aha

Reagovat
Salfovic

Mě fascinuje, že se ještě najdou snaživky, které si ho vyhledají.

Reagovat
Luc-Luc

V suchym YNWA!

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Reagovat
vitasrp

Madueke a Mudryk. To prostě nejde, těm hráčům trenér nemůže věřit s míčem (oba hrozně ztrácí, Mudryk navíc vypadá úplně ztraceně), bez míče už vůbec ne - šance Elliota v prvním prodloužení poté, co Madueke vulbec netušil, jaký prostor a koho mal hlídat, Mudryk je zase časovaná

bomba snad úplně ve všem.

A vrcholem všeho pak je, že tyhle kluky je potřeba zakomponovat i do bránění standardek, kde jsou ale úplně ztracení. Víceméně přišli na plac, odešel Gallagher a ten výkon šel šíleně dopiče.

Reagovat
Csaplárova past

Proč má vlastně Gallagher tolik hejterů, když patří k tomu nejlepšímu v současné CFC?

Reagovat
vitasrp

Protože mu občas uskočí balón a nevypadá tak dobře na videích, co můžeš hodit na instagram.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Není technicky úplně skvělý, nedává moc golů a lidi jsou slepí vůči tomu přínosu, který má.

Reagovat
81Tomas

Takovej Hendo?

Reagovat
Talker

Dalo by se říct.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
O.Giroud

Ak ho nemusíte predať kvôli nejakej FFP tak by bola fakt hlúposť ho predať

Reagovat
Salfovic

Nenaučit hráče základní věci v obranné činnosti je celkem tragická vizitka trenéra.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Jojo, ale toho mládežnickýho, fakt ne Pochettina.

Respektive klidně na něj házejte úplně všechno, ale tohle je fakt ujetý. Máš instrukce, nejseš schopnej je plnit, jako hráče akademie by se s tebou nesrali a prostě bys nehrál.

Madueke a Mudryk maj kliku, že stáli slušné přestupové částky. Ale fakt není chyba trenéra, že Mudryk neumí bránit a často ztrácí náběhy hráče, zatímco Madueke má zase tendenci vypnout a do toho bránění se nezapojit.

Reagovat
icka

Reagovat
repkajebuh

Hlavně, že jste za všechny zaplatili nesmysl. A nakonec vás školí mladí kluci, co ani nemají Jürgena po kůží. Takže to nemůže shazovat na to, že má lepší systém a tak. Už si to přiznejte, máte tým plný přeplacených ubožáků, který zajímá jen výplata.

Reagovat
Talker

Věkový průměr Chelsea v nastavení: 22.6

Věkový průměr Liverpoolu v nastavení: 24.2

Reagovat
avicii

ale tu písal o ničom inom borec

Reagovat
Svatej

Ocem? Psal o skoleni mladyma klukama

Reagovat
Talker

On si neuvědomuje, že je posledních 20 minut druhého poločasu taky školili mladí kluci, jen jsme tam neměli juniora VVD, který by to rozhodl.

Reagovat
avicii

som teraz na FB čítal komentáre vašich fanúšikov na oficiálnej stránke klubu a písali tam viac menej to co som tu písal ja no ja budem stále tvrdiť to co stály ty hráči a ty aký su mladučky oproti našim tak to už fakt nemá zmysel

Reagovat
O.Giroud

Tak nezlváda no, ide si to celý twitter. Ale ak chce proti tomu teraz celý večer bojovať tak GL

Reagovat
avicii

Tak nejak, píšu to ich fanúšikovia tak asi pohoda, píšem to ja tak je to urážka a klamstvo

Reagovat
O.Giroud

Ono väčšina asi pochopila ako to je myslené a nie hneď idem si hľadať kto koľko má rokov, do predlženia sme išli v zálohe s hráčmi ako Clark, Mcconell a do útoku Danns čo sú hráči U21 resp. U18 a Quansahom, Bradleym aj keď ti aspoň hosťovali v neuveriteľnej 3. lige ak nie nižšej. Tak sorry, že sa títo mladíci nedávajú na úroveň Enza či Caiceda. Keby niečo také nastúpi proti nám za Chelsea, že si tam vytiahne hráčov z U21 a zahráme takto tak by ma to pekne nasralo

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
O.Giroud

Na druhú stranu to aj chápem, nebolo by ani mne moc príjemne toto čítať, preto po prehranom zápase a nie to ešte finále, diskusiu väčšinou radšej ani neotváram

Reagovat
John Obi Mikel

Jasně no. Někteří lidi jsou nepříjemní a neumí ani vyhrávat.

Reagovat
Talker

Tvrď si co chceš, mně je to úplně fuk.

Reagovat
avicii

Vidim

Reagovat
icemike

Reagovat
Igner Farnsworth

Viva la Jürgen Klopp

Reagovat
Man__United

Viděl jsem jen základní hrací dobu ale Chelsea si za to může sama, měla kotel šanci které měla proměnit

Reagovat
Roberto Baggio

Gratuluji Liverpoolu k vítězství

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
eder

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
eidur.gudjohnsen

Gratulácia Liverpoolu, zaslúžené A teraz k nám Mohli sme byť radi, že a) Caicedo nebol vonku, b) Neuznali gól Van Dijka c) Liverpool nevyužil šance a mohli sme to rozhodnúť v závere. Ale nie, my radšej betónujeme v predĺžení proti dorastencom, ktorí s nami hrajú bago a keď už sa aj dostaneme k lopte, tak ju nakopneme na Nkunka, ktorý má proti sebe Van Dijka A ešte aj dáme dole hráča, ktorý by tam nechal aj život. Neviem teda, Poche ma stále nejako nepresvedčil, že je pre nás ten pravý, ale kludne by som ho ešte nechal jednu sezónu. Len teda potrebujeme hrota. Nie takého, čo dá 2 góly z 2 šancí, ale takého, čo dá 2 góly z 0 šancí, ako Didier

Reagovat
Seydou Doumbia

Ošimén?

Reagovat
LokoLFC

A smlouvu na 12 let s prestupni castkou 180 mega.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideálně ale zase hodil by se tam, sice má v hlavě trochu povysavané, ale to měl poslední slušný útočník toho týmu taky (Košta)...podle mě by tam byl Ošimén úspěšný

Reagovat
LokoLFC

No treba Mudryk je od pohledu taky velkej myslitel. Sterling uplne total.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky pravda ale pokud by to panovi Ošiménovi dokázali alespon nahrát tak by měl být golovější než Jackson, který vlastně se do těch šancí dostává dost, respktive ho do nich dostávají spoluhráči

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

Pekne zhodnotenie Talker určite nesúhlas, ste veľmi mladý nádejný tím plný srdciarov

Reagovat
EL Gringo

Krásny zápas s krásnym výsledkom, treba vyhrať čo sa dá pre Jürgena ( PS Chelsea úžasný výkon proti našemu Céčku )

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak pro Chelsea by byla ostuda takový tým porážet, tak vám tu trofej nechali, když jste hráli s takovou sestavou, chápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz: Když vám da ženská srdíčko na Tinderu, a pak vám vůbec neodpoví na zprávy, jak to chápat? Díky za neironicke komentáře.

Reagovat
Kucka

Tak předně záleží, jaké prasárny jí posíláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jak se vede? Jaký byl víkend?

Reagovat
Kucka

Řekl bych, že v DMs může mít podobných borců klidně 100 a pokud jich 90 napíše podobný otvírák, už se jí nemusí chtít odpovídat ty samé věci. Asi bych zkusil vystoupit z davu s něčím originálnějším.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale jaký, aby to bylo originální a zároveň ne trapné

Reagovat
Salfovic

Třeba se jí taktně a ve vší slušnosti zeptat, jestli kouří po análu.

Reagovat
Kucka

Vždycky jsem se snažil do otvíráku dát nějakou referenci na její bio, hlavně ne ty pick-up artistické bláboly, to je šílenost.

Reagovat
Mastný Chobot

Cau, mas rada chleba?

Reagovat
Kejza

to je dobrý skoro každej má rád chleba, ale skoro nikdo se na to neptá

Reagovat
icka

s maslem a gothajem nejlepe

Reagovat
LokoLFC

Vy*rdam ti anal jako zadnej jinej.

Reagovat
Swarley

Tak to muzes byt jeste rad, ze te neposlala do prdele

Reagovat
Seydou Doumbia

zobrazeno je lepší trest

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Remt

Že se asi spletla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Remt

Nebo dává srdíčka každýmu, jako já když tam kdysi byval Ale asi uspesna strategie když jsem si tam našel mladou

Reagovat
smazaný uživatel

Věděla, že byla označena tukanim na srdíčko? Ja to taky dělal, ale pak když jsem viděl, co psaly za zrůdy, tak jsem toho raději nechal.

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
dantetomas

Co je Tinder?

Reagovat
smazaný uživatel

Taková picovina pro ženské, aby se jim zvedlo sebevědomí.

Reagovat
Seydou Doumbia

ty to potřebujou?

Reagovat
Csaplárova past

Asi jo. Na ulici je nikdo neosloví, tak kde jinde je mají holky odpálkovat?

Reagovat
Seydou Doumbia

jím asi stačí mít profil na fb, ig a mít tam 1 fotku...a ubožáci jím hned píšou jak jsou do nich zalaskovani

Reagovat
Chittak_LFC

Tak jestli jsi ji pak hned poslal dickpic

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by

Reagovat
pobody's nerfect

Ona jemu

Reagovat
Salfovic

Překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Přátelé mi říkají Nova, víš, jako Casanova/vykuř mi ho krásko. Nic jinýho nezabere.

Reagovat
mayday

Reagovat
Salfovic

Čtvrté domácí finále bez vstřeleného gólu za sebou, není to nějaký rekord ?

Reagovat
Igner Farnsworth

To nevím

Reagovat
Salfovic

Ale dík za snahu

Reagovat
Benzema

Reagovat
Kejza

Reagovat
lenckoj

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kucka

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Neutron

Reagovat
ondris

Reagovat
bbbauch

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
krisa

Reagovat
Bowie

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Vopi11

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PitchingWedge

Reagovat
Benzema

Reagovat
Kejza

Reagovat
lenckoj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
oli9

Není, v Tadzikistanu finále poháru skončilo bez branek 8x

Reagovat
martin.b

Abychom nezapomněli na Harryho

Jayden Danns now with more career trophies than Harry Kane.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Chelsea nevyhraje ani proti dorostencům

Reagovat
forrest

Pool ma o 2 roky v prumeru starsi sestavu a tady se mele neco o dorostencich Poolu?! Wtf?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

jenže ti co nastoupili za live jsou no name hovna které nikdo nezná, za chelsea nastupují mladíci co stali hromadu peněz a přišli z ciziny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Takze rozdielje iba ten, ze typci z Chelsea stali hromadu €.

Reagovat
Salfovic

Hlavně ten, že celou sezonu hrají za áčko, zatímco Liverpool je teď vytáhl z juniorky.

Reagovat
Neutron

Fiha, to uplne meni to co som napisal.

Reagovat
Salfovic

Ano.

Reagovat
Neutron

Ako si si mozno vsimol (mozno nie, neviem), to co som napisal bolo skor smerom na Chelsea…takze to tvoje okamzite reagovanie na pozdvihnutie faktu, ze ti mladici Liverpoolu hrali v juniorke bolo uplne zbytocne.

Reagovat
Salfovic

Nebylo, když jsi napsal, že rozdíl je jen v jejich ceně.

Reagovat
Kejza

Reagovat
forrest

Vsichni uz meli za Acko nejakej start… proste jsou to typci z rezervy, ktery obcas hrajou za acko…

Nebudu se s vama hadat. Jsou to no name hovna z dorostu… ok

Reagovat
Seydou Doumbia

stejně na tom hovno záleží...liverpool má trofej, všechno ostatní jsou zbytečný sračky, rozhodčí, kvalita kádru, neproměněné šance, var, karty...to už nikoho nezajímá

Reagovat
icemike

Reagovat
papanegra

Takto dorosteneckou sestavu LFC dlouho nepamatuji. Ten kádr je šíleně poznamenaný absencemi. Nicméně skvělý výkon zkušených hráčů a to především i mladíků. Naši tam nechali srdce, protože na tuhle šanci čekají celý život a nyní vyhráli pohár, neskutečné. Klopp <3 Nicméně, pokud se nevrátí aspoň 3-4 hráči, tak jim Sparta může nepěkně zatopit, mnohem víc než Chelsea..

To bohužel Chelsea dlouho nezažije, dokud budou přivádět evropo-afričano žoldáky. Ten tým je tak nesympatický, že mě za ně hamba fackuje.. Při jejich zápasech to vypadá, že spíš s LFC hrál nějaký africký nároďák, samé chuke, nkuke, ke, ukuke.. ta jejich soupiska

Reagovat
Kucka

Papanegra si tu nějak vyskakuje na kolegy

Reagovat
Unai

Reagovat
Bowie

Reagovat
Kejza

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Podle těch jmen to nebude "nějaký africký nároďák", to budou lidojedi...

https://www.youtube.com/watch?v=JpRqXZR5MuU&pp=ygUUbGlkb2plZGkgdMWZaSBzZXN0cnk%3D

Reagovat
Unai

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Salfovic

Tam už chybí jen Uku a Lele.

Reagovat
icemike

Pokud je pro tebe černoch = afričan, tak pak je každá debata složitá a navíc jsi debil

Reagovat
Manik...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Dotaz pri tom neuznanem golu Liverpoolu. To byl faul nebo ofsajd Enza?

Reagovat
Salfovic

Ofsajd, faul byl v záloze.

Reagovat
avicii

Asi faul v ofsajde lebo inak to nemajú ako vysvetliť

Reagovat
O.Giroud

čo na tom potrebuješ vysvetliť, proste bol v ofsajde a zabránil Colwillovi aspoň snahu ubrániť Virgila.

Reagovat
avicii

Nič, budem sa pýtať do budúcna na podobne situácie keď sa hráč bude vracať z offsidu

Reagovat
O.Giroud

užívaj

Reagovat
vitasrp

Však se ptej, takový situace už za poslední rok a půl nastaly několikrát a vždycky to byl ofsajd.

Gól Aston Villy v FA Cupu proti MU, gól Liverpoolu proti Chelsea ve finále Ligového poháru v roce 2022, gól MU na Fulhamu v listopadu atd.

Reagovat
avicii

A potom uznajú gól United proti City no...

Reagovat
O.Giroud

A nám neuznali gól proti Spurs pre ofsajd, ktorý nebol. Ale to teraz neznamená, že by sa nemali uznávať góly, ktoré nie sú z ofsajdu

Reagovat
avicii

Ok..ako hovorím...som extra zvedavý ako sa to bude pískať..inak toto by mali zvážiť trénerske tímy a využiť to, proste zahrava super voľný kop a stoja mu traja hráči v ofsajde? V podstate sa len staci rozbehnúť do ich smeru pohybu, to by mohlo byt zaujímavé

Reagovat
vitasrp

A proč si extra zvědavý na to, jak se tohle bude pískat, když už se to takhle píská? Ehmm, třeba dva roky? Doteď si na to zvědavý nebyl, protože se to nestalo Liverpoolu? Posuzování těhle situací je konzistentní, to je úplně jasný.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Vopi11

Regulérně neuznaný gól, z opakovaček bylo krásně vidět, jak po něm Endo šilhá a zabránit mu v pohybu, byť jen tím, že zůstane stát, chtěl. Faul Caiceida žlutá. A ohánět se cenovkama hráčů a jejich zkušeností nebo marodkou týmů, to je hrozný. Pardon že to zrovna vše vypisuju pod tvůj přispěvek, ale už jsem si musel ulevit. Jak tu někdo zmínil, náš tábor je tu v křeči i po vyhraném poháru, to je ostuda.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

By ma zaujimalo co tym vlastne dosiahnes.

Reagovat
vitasrp

A co to na tom mění? Ono je smutný, ale pravidlově ten gól Man United loni proti City uznali správně. Já vím, že je to absurdní, ale ten hráč v ofsajdu tehdy nikoho neblokoval, nikomu nezamezil v pohybu, nikomu neovlivnil možnost ten balón zahrát/podstoupit souboj o něm.

Jednoznačně tam ovlivnil postavení brankáře a v podstatě i obránců, ale na to bohužel to pravidlo nemyslí (nevím, jestli to upravili), takže to tehdy uznali správně. Stalo se, díry/chyby v pravidlech existují.

Ale tady vyvádět, že vám neuznali branku, kterou by neuznali úplně všem týmům v Premier League a v situaci, která v posledních měsících už taky několikrát nastala a vždycky byla vyhodnocena stejně, to je zase něco. Endo byl v postavení mimo hru a jednoznačně svým chováním ovlivnil možnost Colwilla hrát/podstoupit souboj o balón, tudíž se jeho ofsajdové postavení okamžitě změnilo v ofsajd a v době VARu ti tohle prostě videorozhodčí vždycky opraví.

Reagovat
avicii

Dobre

Ešte sa ta opýtam, keď už sa tomu celkom rozumieš, keď nám vylúčili Jonsa na spurs kde mu sklzla noha po lopte tak to bolo obhajovane ze po jeho zákroku došlo k neprirodzenemu ohnutiu končatiny súpera.. dnes sa stalo to isté Gravenberchovi a VAR mlčal... na čo sa vyhovoria Webbovci tento krát?

Reagovat
vitasrp

Na nic se vymlouvat nebudou, tyvole. Zákrok Jonese byl směřovaný nad úroveň kotníku na holeň (byť samozřejmě smolně), proto oprava na červenou kartu po zásahu VARem. Není to dogmatická podmínka (v soutěžích UEFA teda skoro ano), ale kontakt nad kotník s intenzitou je daleko pravděpodobněji vyhodnoceno jako červená karta.

Zákrok Caiceda byl směřovaný pod/na kotník a to vychýlení nohy (byť nehezké) bylo způsobeno i dost smolnou shodou okolností, proto nebyl udělena červená karta po zásahu VARem (kdyby ji ale sudí udělil na hřišti, nikdo by nic neměnil). Ohnutí nohy je jedním z kritérií pro udělení červené karty, není to taxativní.

Na to, že mi hlídáš každý uprdnutí k rozhodčím, tak seš ubrečenej jak svině, i když k tomu vlastně nemáš důvod. Nechápu.

Reagovat
Salfovic

Kdyby ho VAR poslal k obrazovce, tak by červenou určitě vytáhl.

Reagovat
vitasrp

A co mi tohle zase jako má říct? VAR sudího k obrazovce neposílá, aby si věc prohlédl podruhé, ale pouze, pokud se jedná o zjevnou chybu. Tady se o zjevnou chybu velmi pravděpodobně nejednalo (a posvětí to i ta komise sudích, pravděpodobně) právě kvůli tomu, že šel ten zákrok víceméně na nárt (a bohužel teda došlo k nepěknému zvrtnutí nohy).

Mnohem lepší řešením by byla žlutá karta, pro většinu lidí by lepším řešením byla i karta červebá, ale VAR prostě nehledá lepší řešení.

Reagovat
avicii

Škoda ze ale Gravenbercha zranil a ten bude dlhšie mimo a Caicedo to tuším dohral bez žltej, to je ostuda pre rozhodcu na ihrisku predovšetkým

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Ale no taaaak...normálne som sa teraz pýtal keďže viem ako veľmi máš rozhodcov v merku počas vašich zápasov a myslel som ze mi dáš aspoň nejakú odpoveď co si aj dal takže ok

Reagovat
dantetomas

jezisi, ale ty si strasny uplakanek

Reagovat
avicii

A mat tvoju odvahu tvrdiť ze to videorozhodci vždycky opraví

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Ubožák zločinec na tiskovce jede hrozné dno.

Reagovat
Mimalu

The team felt maybe the penalties would be good for us. The effort was massive. I am happy with the effort. It's about to keep believing in that.

Reagovat
Whitemedia

„I don't know how you can describe this situation but for sure I feel proud. They made a big effort. We are a young team and nothing to compare to Liverpool. He [Gary Neville] knows.“

Během zápasu jsme si dělali prdel, že tohle beztak po zápase použije, i když proti nám zápas dohraje a vyhraje školka bez zkušeností. A udělal to.

Reagovat
avicii

To je klaun

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Dám to aj sem, veľká hrdosť na náš tím a na mladých hráčov, plus ty skúsený boli zase TOP Liverpool je proste viac Klopp

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Salfovic

Talker ti vysvětlí, že to jsou staří hráči.

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Reagovat
Talker

Mladičký Holandan Van Dijk rozhodl

Reagovat
fff

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Kejza

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kucka

Reagovat
forrest

Vekovy prumer Chelsea 23,9

Vekovy prumer Poolu 25,8 (po stridani 24,1)

Reagovat
avicii

No a to nemôžem byť hrdý na našich mladých hráčov? si mi to mal postnut aspoň pod iný príspevok

Reagovat
forrest

Samozrejme ze muzes, jen mi to prijde s tema dorostencema pritazeny za vlasy, kdyz zaklad Poolu byl o dva roky starsi, nez zaklad Chelsea.

Reagovat
avicii

Není.. ak by ste túto Chelsea porazili s Forsonom, tým bekom co ho tu hypuje Man _United, Amadom a plus ešte jedným hracom co bude hrať prvé minúty v áčku tak by ste boli nadšený a neznizoval by to ani fakt ze by bol na stoperovy Evans ktorý by ten vekový priemer dvihol hore, myslím ze rozumieš

Reagovat
forrest

Vetsina tech mladych uz maji starty za Acko, i v PL ne?

Vasi logikou teda hrajeme s dorostem celou sezonu - Garrnacho, Mainok, Forson, Amad atd…

Gratulace k vyhre, ale posmivat se Chelsea, ze neporazi vas Liverpool s dorostenci mi proste prijde pritazeny no…

Reagovat
avicii

Veľmi málo majú McConnel, Clark a Denns (o tom som ani nevedel ze existuje do minulej stredy)... však v pohode ja ti to ani neberiem ze snimi nehrate keď hráte, teda hlavne Mainoo a Forson

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
LokoLFC

Nejvíc mě baví ti unifikovaní černoušci z Chelsea. V jednu chvíli je na hřišti 6 stejnech ksichtů se stejnym účesem.

Reagovat
Chittak_LFC

jojo, mezi nima Mudryk vycniva

Reagovat
martin.b

@JamesPearceLFC

Wataru Endo on crutches with his left foot in a protective boot.

snad jen precaution...

Reagovat
Chittak_LFC

Tak sáhneme do U18 no

Reagovat
avicii

Prosím nie

Reagovat
dantetomas

FFS

Reagovat
Pony Slaystation
Reagovat
Salfovic

Jsem jedinej, komu trvalo tak dlouho, než ověřili, že jsem člověk ?

Reagovat
pobody's nerfect

A jsi si jistý?

Reagovat
O.Giroud

2s

Reagovat
John Obi Mikel

Prošel bys Voight-Kampffovým test empatie?

Reagovat
John Obi Mikel

*testem

Reagovat
Salfovic

Dneska to radši zkoušet nebudu. Navíc ani nehraju na klavír.

Reagovat
Golasso

Mein-Kampffovým?

Reagovat
Error

Si sundej pasku z kamery

Reagovat
forrest

Mickey Mouse Cup po roce ziskal nejakou prestiz… Vi nekdo proc?

Reagovat
Ranoth

to ani nieje o prestizi ale o radosti, ze sme to zvladli s dorastom proti Chelsea, ktora utratila miliardu za prestupy a ajtak neboli schopny dat nasmu B-C tymu ani jeden gol

Reagovat
forrest

Zaklad jste meli o 2 roky starsi a starsi jste meli oproti Chelsea i konec zapasu… Vy jste fakt spadli z visne…

Reagovat
avicii

No očividne si snej spadol ty úplne zrozumiteľne sme ti tu vysvetlili aké okolnosti v tom všetko hrajú rolu prečo to tak vnímame, veľké množstvo fanúšikov Chelsea chape ze je to pruser prehrať takýmto spôsobom keď zvlášť na predĺženie tam poslali hráčov za desiatky miliónov a my hráča ako Dnnes ktorý má 36 minút v seniorskom futbale ..

Už to začínaš chápať alebo je to proste veľa na teba?

Reagovat
LFC182

Reagovat
Roberto Baggio

Tak ještě vyhrát ligu Liverpool a ukázat že jste lepší než namachrovany Man. City a namachrovany Arsenal. Přeju nejenom celému týmu Liverpoolu ale i fanouškům hodně úspěchů a krásný zbytek sezóny chlapy

Reagovat
SCELO

dakujeme

Reagovat
ondris

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

diki

Reagovat
Seydou Doumbia

Arsenal určitě není namachrovaný, nevím odkud to máš.

Reagovat
guestikor

Sunfells nás zničil.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Roberto Baggio

Ty mě ani nepiš Doubia nikdy nikdy nezapomenu na to jak si tady fňukal ják se v letošní sezóně Ligue 1 Lyonu nedaří

Reagovat
Seydou Doumbia

Však nedaří, máme o 7 bodů méně jak Chelsea, to je tragédie

Reagovat
Roberto Baggio

Však já proti tobě nic nemám Doumbia jsem velký fanoušek PSG možná i největší z Eurofotbalu lize se nám daří ale v lize mistrů je to už horší do čtvrtfinále nejspíš postoupime ale semifinále asi ne. Jsem rád že Mbappé přestoupil do Reálu. Můj názor je ten že Zlatan byl větší tahoun PSG než Mbappé.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ibra byl lídr a to Mbappé není no. Okolo Ibry rostli hráči a dokázali se vyhecovat k top výkonum. Čtvrtfinále LM jste dokázali hrát s daleko horším kádrem, Sirigu, Wiel, Jallet, Mawell, Cabaye, Matuidi, Motta, Lavezzi, Pastore...dnes máte přeplaceného Mbappého, 3 top stopery, dva beky za hromadu peněz, top golmana a ty výkony v LM jsou ještě horší než tehda. Jinak dnešní duel s Rennes si viděl? Taky myslím že čtvrt je strop toho týmu, ale taky záleží na losu...bvb/psv by jste asi dali

Reagovat
Roberto Baggio

Hele fakt promiň že jsem byl na tebe hnusnej fakt sorry mrzí mě to. Neviděl jsem jelikož na žádném tv programů ho nedávali . Koukal jsem pouze liveskore a hodně se u nás žlutilo

Reagovat
Seydou Doumbia

Však se nic nestalo, pohoda pane Baggio. Já koukal přes tohle https://www.s365.live/ té penalty v závěru škoda, Rén mohlo během 4 dnů sejmout AC i PSG.

Reagovat
Roberto Baggio

No v létě se budeme hodně zajímat:Rashford, Leao, Osimhen, Silva, a Guimarães uvidíme

Reagovat
Seydou Doumbia

A Gouiri si udělal dobrý den z pána Danilla

https://www.facebook.com/TheVeteran7/videos/413461341204650/

Reagovat
Roberto Baggio

No jaký je tvůj názor máme na to někdy vyhrát Ligu Mistrů?

Reagovat
Seydou Doumbia

Mimo Marquinhose a možná Kimpembeho v tom týmu nejsou žádní mentální lídři, takže tomu nevěřím. PSG má tým dobrý tak do Fify, ale na titul v LM to není. Odejde Mbappé a příjde Leao, který je nekonzistentní a má často na salámu, nebo Ošimén, který je sice kvalitní hráč ale v hlavě moc nemá + máte utočníka Muaniho a Ramuše. Bernardo by byl pro vás velká posila, proto doufám že nepříjde. Ten tým je pořád špatně složený.

Reagovat
Roberto Baggio

Reagovat
Čenda

prostě jen hrajeme jeden z nejhezčích fotbalů v evropě, no

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Benzema

Reagovat
Čenda

Namachrovaný Arsenal a City? Tak, Class 2020 ví, o čem mluví

Reagovat
pingla

Reagovat
Front hell

Jde vidět že do PL sekce moc nechodíš

Reagovat
Bandita_Harry

A čo by tam videl ?

Reagovat
Front hell

Spíše už by pak nebyl schopný napsat takový kus hovna

Reagovat
Roberto Baggio

No nic chlapy dokoukám na AC Milan snad vyhrajem Hezký večer fanouškům Liverpoolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele