čtvrtfinále
17.12.2013 20:45 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevím no City venku nic moc , budou hrat s B , tak uvidme ... 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak by měl být postup, doufám, že bez prodloužení jako v newcastlu. b-team asi bude, jen sem zvědavý jaký bude střed zálohy, neboť yaya s ferdou hrají pořád a taky potřebují vodfrknout. do 4. ledna nás čeká 6 zápasů.

Reagovat
Tomtaf

3:3

3:5 pr.

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád, že dostal šanci si zahrát rodwell... a celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

No Džeko se šíleně nadřel na ty góly ...jinak škoda, že Leicester víc netrápil, jen ať si tu euforii kluci z Manchesteru užijou, páč pak přijede Barca a přijde pád do reality

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem čekal od domácích větší drajf, ale my jsme jim to prostě nedovolili k osobě edina, je na něm vidět, že moc chce, chybí mu asi větší uvolnění, je moc svázanej, chce se ukázat, že má na základ, pak to ale vypadá jinak... včera se mu celkem dařilo, měl na noze hattrick, zápas se mu celkem vyvedl. sem zvědav jak bude teď nastupovat, sergio prý bude chybět 2 měsíce§ do hry se vrátí jovetič, je tam negredo, uvidíme. na fulhamu by měly být 3 body. a co se týká katalánců, tak aby ten pád nezažili spíš oni!

Reagovat
diastan

Reagovat
t0mmy33MCFC

barca uz neni co byvala, verim ze si s ni poradime

Reagovat
Kornovec

taky si myslim,ze barca je vyradi.ale pokud bude zdravy kun,tak city urcite potrapi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele