čtvrtfinále
08.03.2008 13:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Portsmouth šokoval Old Trafford

Zápas Manchesteru United s Portsmouthem má po devadesáti odehraných minutách překvapivého vítěze. Manchester nedokázal využít domácího prostředí a nakonec a po penaltě, kterou zařídil Milan Baroš, prohrál 0:1.

Pompeys chtěli hned od začátku dokázat, že na Old Trafford nepřijeli jen na výlet. Oba týmy se hnaly do ofenzívy, díky čemuž vzniklo několik dobrých příležitostí. Velmi blízko gólu byl zkušený anglický bývalý reprezentant Paul Scholes, jenž po centru Cristiana Ronalda hlavičkoval mimo tři tyče. V 7. minutě se dostal do brejku Wayne Rooney, dokázal obejít gólmana Jamese, ale míč mu na poslední chvíli odebral stoper Campbell. Gólem neskončila ani následná dorážka Teveze.

Hosté zahrozili až z kopačky Kranjčara, ale jeho střela postrádala přesnost. David James, brankář Portsmouthu, se rozhodně nenudil a v první půli musel ještě několikrát zasahovat. Pokusy Scholese, Teveze a ani Ronalda v bráně neskončily.

Do druhého poločasu nastoupil na místo zraněné jedničky Van der Sara Polák Kuszczak, který by na tento zápas určitě rád zapomněl. Manchester vstoupil do druhé půle aktivněji než jeho soupeř. Nejprve pálil jen těsně mimo aktivní Cristiano Ronaldo. Za pár minut se James opět vyznamenal, tentokrát jeho pozornost vyzkoušel Evra.

Portsmouth zahrozil vážněji pouze jednou, avšak hned z toho byl gól. Po rychlém brejku se na bránu Manchesteru řítil osamocený Milan Baroš, českého reprezentanta zfauloval v pokutovém území gólman Kuszcak, viděl pochopitelně červenou kartu a musel ze hřiště. Do brány se tak postavil stoper Rio Ferdinand. Exekuce pokutového kopu se ujal Sulley Muntari a bez větších problémů jej proměnil.

Manchester na nepříznivý stav v deseti lidech už odpovědět nedokázal, a proto se z postupu do semifinále FA Cupu radoval Portsmouth.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hele Giggsi, je ti jasný že Man.utd. vypadne.Bude to 0:1 zásluhou Defoa...

Reagovat
Devil

United pujde tvrde za poharem , Portsmouth jen potvrdi fakt ze na Old Traffort hoste obvykle prohravaj ! tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

MU baží po trofeji FA Cupu, Portsmouth jim v tom nezabrání, navíc na MU moc neumí. Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak kukam zapas a mam dost ze kolko sanci nepremenil manchester.To sa predychat este da ale ten "faul na Barosa" ked sa ho kuszcak ani nedotkol ma dostal.Nemam nato ine slova iba to ze Baros je KKT a velky filmar nema co robit v premier league nech ide hrat niekam do 5 ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten faul velice zajímavá ..golman "Kučák" jak mu říkal tan dementní komentátor ..se Baroše podle me ani nedotkl ..!!!!!

Reagovat
Devil

Mas recht , komentator byl opravdu hodne velkej k..t. Nejvic me rozesmalo kdyz nazval Rooneyho krechkym hracem .

Reagovat
Devil

křehkym*

Reagovat
Devil

Ba naopak , Baros Kuszczaka jeste kopl do obliceje , ale na to se vymlouvat neda , v prvnim okamziku jsem si taky myslel ze ho brankar sundal a rozhodciho bych z toho nevinil . Spadl bohuzel sikovne . Doufam ze si hraci Man. Utd . vybrali v tomto utkani vsechnu smulu a minimalne jednu trofej jeste vyhraji !

Reagovat
smazaný uživatel

A MU zase brečí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bůůůůůůůůůůůůů. To byloještě nedávno keců s těma trofejema.

Reagovat
Devil

Vsichni nebreci !!!!! Precti si to poradne !

Reagovat
smazaný uživatel

A mezi nama to co udělal Baroš se mi taky hnusí, po tý kličce mohl v pohodě skórovat, ale kolikrát už takhle filmoval Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

at de baroš do prdele,,, nasral mě

Reagovat
R22

to co udělal Baroš, dělá C.Ronaldo každej zápas...

a nejlepší na tom je, že vždy když Man Utd rupnou, tak Ferguson brečí a vše shazuje na rozhodčího, nikdy neni chyba u jeho týmu, je celkem vtipnej dědula

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo takyto film nikdy nenaotcil ako dnes baros hej tak nemudruj.A davaj si pozor ako hovoris na Fergussona lebo ten "dědula" ako onom hovoris nieco vtom jeho zivote dokazal.

Reagovat
Devil

Reagovat
Devil

Aspon v jedne veci se Baros Ronaldovi vyrovna ! A k Fergusonovi trochu ucty , šmoulo .

Reagovat
R22

sry já ho nemam rád, navíc jako fan LFC určo nebudu uctívat někoho z Manwho

Reagovat
PJ

Tu nepisknutou penaltu, to sem nepobral. Pochopim kdyz Ronaldovi nepisknou faul noha na nohu, holt uz ma Ronaldo takovou povest, ale tohle jestli rozhodci myslel ze nafilmoval, tak fakt nevim. Ale projeli sme si to sami, dat pulku sanci, tak je to 3:0 a neni o cem... No aspon ze Chelsea taky nezklamala

Reagovat
Devil

Prsne tak , meli dat gola ze hry a ne se vymlouvat na penaltu ! Meli sanci jak maku , smula ! Sere me to , ale je to tak ,bohuzel ! Aspon ze vypadla i Chelsea !

Reagovat
Devil

Tak se me zda ze Giggsuj emotivni komentar byl vymazan !

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtfinále FA Cupu je samé překvapení. Začal to právě MU a utrhl si pěknou ostudu !!! A co údaj o divácích ???

Reagovat
Devil

Ostudu ? to ne , spise sklamani .

Reagovat
Devil

Zklamani*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele