37. kolo
13.05.2018 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - SSC Neapol 0:2

Neapol dosáhla na stadionu Luigi Ferraris hořkého vítězství, protože i přes výsledek 2:0 přišla definitivně o možnost získat Scudetto. Z Říma totiž přišel nerozhodný výsledek Juventusu, který mu k obhajobě postačoval. Neapol zlomila odpor soupeře až v závěrečné dvacetiminutovce, kdy se trefili Arkadiusz Milik a Raúl Albiol.

Sampdoria byla ještě ve hře o Evropskou ligu, ale proti ní stál silný soupeř, odhodlaný bojovat o Scudetto do posledního dechu. Jakkoliv Parthenopei neměli situaci ve svých rukou, doufali, že AS Řím doma dokáže Juventus porazit. To se ale nakonec nestalo.

Hosté vstoupili do zápasu hodně aktivně a Námořníci inkasovali už po pár minutách, naštěstí sudí registrovali ofsajd, takže gól neplatil. V další příležitosti Neapole se ocitl Albiol a skvěle zasáhl brankář Belec. Neapol byla v prvním poločase výrazně lepší a Belec měl mnohem více práce, než na druhé straně Pepe Reina. I když i on musel ve 43.minutě zasahovat po Ferrariho hlavičce. První půle rozhodně nenabídla špatný fotbal, chyběly však góly.

Na ty si diváci museli počkat až do závěrečné dvacetiminutovky. Neapol konečně prolomila obrannou hráz Námořníků, krásnou technickou ranou se odprezentoval Arkadiusz Milik a Belec se za jeho pokusem jen ohlédl. Sampdorii nezbývalo, než otevřít hru a riskovat a to byla voda na mlýn hostujícím protiútokům. Druhý gól ale přišel po rohovém kopu, na který si naskočil Raúl Albiol a hlavou pečetil vítězství. Vítězství, které bylo hořké, protože zprávy z Říma byly nemilosrdné. Juventus remizoval s AS a získal tolik potřebný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Houfi

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele