16. kolo
09.12.2017 18:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 2:2

Sampdoria Janov svojí špatnou bilanci na půdě Cagliari nevylepšila, přestože tam tentokrát vedla po prvním poločase už 2:0. Z dobré práce Gastóna Ramíreze dvakrát těžil Fabio Quagliarella, ale domácí po změně stran manko stáhli a vyrovnali. Kuriózní branku vstřelil po chybě Viviana Diego Farías.

Pro domácí nezačalo utkání vůbec dobře. Trenér Diego López musel už ve 4. minutě sáhnout k prvnímu střídání. Ze hřiště odešel Ceppitellia nahradil ho Pisacane. Za chvíli se sice dostal ke střeleckému pokusu z pravé strany Faragó, ale Emiliano Viviano střelu vyrazil a vzápětí udeřilo na druhé straně. Gaston Ramírez poslal před branku nenápadný centr a Fabio Quagliarella špičkou kopačky poslal balón za záda golmana Cragna.

Jednobrankové vedení hosté ještě zvýšili a znovu u toho byli pánové Ramírez s Quagliarellou, přičemž prvně jmenovaný šikovně prostrčil balón na druhého Quagliarellu, který po druhé překonal Cragna.

Brzké střídání a dva inkasované góly do pouhých dvaceti minut, to byla pro svěřence trenéra Diega Lópeze pořádná nepříjemnost. Navíc Sampdoria byla při chuti a Bereszynski byl v další gólovce, která mohla skončit gólem. Aby toho nebylo málo, Cagliari ještě do poločasu vyčerpalo svoje zbývající střídání.

Málokdo by si v tuto chvíli na Cagliari vsadil, jenomže domácí se i přes všechny nepřízně vzepřeli osudu. V 56. minutě jim k tomu dopomohl brankář Viviano, jenž svým odkopem trefil Diega Faríase a domácí snížili na rozdíl jediné trefy. Navíc za další čtyři minuty skvěle odcentroval Ionita a Leonardo Pavoletti hlavou srovnal na 2:2.

Cagliari vycítilo šanci na zvrat, ale Sampdoria mu ve zbytku zápasu nic nepovolila a sama už nedokázala výrazněji ohrozit Cragnovu branku. Utkání tak nakonec skončilo 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele