32. kolo
15.04.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Bologna FC 0:0

Kdy jindy zvítězit, než doma proti oslabené Boloni. Palermo hrálo víc jako hodinu v početní převaze, přesto doma Boloňu neporazilo. V boji o záchranu je to už velká komplikace a ne zrovna povedená premiéra trenéra Diega Bortoluzziho.

Palermo nejenže oslabeného soupeře neporazilo, dokonce ho ani nebylo schopno přehrát. Boloňa zahazovala velké šance, čehož může nyní litovat.

Domácí nevstoupili do zápasu nijak aktivně, naopak Boloňa byla častěji u balónu, ale sama se kombinací k ničemu vážnému nedostávala. Klíčový okamžik celého utkání nastal už ve 25. minutě, kdy Pulgar směrem k sudímu Bantimu řekl něco nelichotivého, načež si to arbitr nenechal líbit a pořádek sjednal rovnou červenou kartou. To bylo zásadní rozhodnutí.

Ale Palermo hrálo nadále laxně a kupodivu to byla Boloňa, kdo měl první šance zápasu. Di Francesco dokonce postupoval sám na Pošavece, ale chorvatského brankáře nepřekonal. O chvíli později dokonce hosté vstřelili vedoucí gól, radost jim ovšem překazil zdvihnutý praporek v ruce pomezního sudího.

Ani po změně stran se hra Bortoluzziho svěřenců nezlepšila. Jajalo sice měl dobrou příležitost, když mířil těsně vedle, ale to samé platilo na druhé straně i o Taiderovi. Boloňa zahazovala šance a málem jí to mohlo mrzet. Minutu před koncem trestuhodně přestřelil Salai a diváci na stadionu Renza Barbery tak žádný gól neviděli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele