21. kolo
01.02.2015 12:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

US Sassuolo - Inter Milán 3:1

Sassuolo si už v žádném případě nenechalo od Interu nasekat a předchozí vysoké porážky mu vrátilo i s úroky. Neroverdi přehráli upadajícího giganta 3:1 a v tabulce mají před ním dvoubodový náskok.

Do prvních vělkých šancí se hned z kraje utkání propracoval milánský celek. Nová akvizice Shaqiri poslal do vápna krásný balón a Donkor, který se překvapivě objevil v sestavě Interu, nastřelil jen záda bránícího Biondiniho. O chvíli později se zase pověsil do vzduchu Nemanja Vidič a golman Consigli musel zasahovat. Neroverdi ohrozili branku soupeře až po čtvrthodině hry a rovněž to bylo ze vzduchu, Vršaljkovu pobídku zakončil Zaza a Handanovič vyrazil na rohový kop. Uběhly pak další tři minuty a Sassuolo vedlo, Simone Zaza si došel pro přihrávku a fantastickou ranou do šibenice nedal Handanovičovi žádnou šanci - 1:0 pro Sassuolo. Inter byl jako opařený a ve útoku se na dlouhou dobu na nic nezmohl. Ve 30.minutě pak po druhé inkasoval, Nicola Sansone si navedl míč a z poměrně zajímavého úhlu poslal tvrdě míč pod břevno Handanovičovy branky. Opravdu krásná branka, po které už měli Neroverdi před Interem luxusní náskok. A mohlo být ještě hůře, ale Sansone tentokrát v nastavení první půle netrefil prázdnou branku.

Inter měl sice lepší držení míče, ale na to se samozřejmě nehraje a po zmně stran měl co dělat, aby výsledek ještě zvrátil. Po dalšího ráně Shaqiriho měl i smůlu, neboť se rozezvonila branková konstrukce. V 76.minutě pak předvedl neuvěřitelný zákrok Consigli, když zneškodnil hlavičku Doda. Tlak Interu každopádně s přibývajícím koncem sílil a sedm minut před závěrečným hvizdem snížil na rozdíl jediné branky Mauro Icardi. Argentinský útočník využil přesného pasu za obranu a poté co se zbavil brankáře pohodlně zakončil.

V 90.minutě uviděl druhou žlutou kartu Sansone a vylučovalo se i na druhé straně, po faulu Donkora na Zazu. Tento zákrok byl navíc ve vápně Interu, takže krom vyloučení Donkora následovala penalta. Domenico Berardi jí proměnil a definitivně rozhodl o výhře Sassuola.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

verim ze zacneme premienat sance 1:3

Reagovat
cink

0-2(2XICARDI)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

klasika 0.7

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se bojím té slátané obrany - ale i tak věřím na dvoječku s handicapem

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslena penalta pre sasuolo, hnusny futbal

Reagovat
ryzskej

Ten tam padl jak zralá hruška.

Reagovat
smazaný uživatel

SA komedia

Reagovat
smazaný uživatel

ano klasika 0:7 jak vidim tento rok tento tym bude hrat o ucasti v poharech a zatim mi vydelal dost penez

Reagovat
smazaný uživatel

Letos měli na San Siru radši pěstovat ředkvičky a tuhle sezónu vynechat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele