12. kolo
07.11.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Southampton FC 0:1

Sam Allardyce dál pokračuje ve spíše neúspěšném vzbouzení Sunderlandu. Kromě derby s Newcastlem nezvládl oba výjezdy a nyní i další domácí utkání se Southamptonem, který naopak v lize zůstává už šestkrát v řadě neporažen. Rozhodl Dušan Tadić z penalty...

Abychom byli k Sunderlandu féroví, žádný Everton a debakl 2:6 se neopakoval a ani pořádně opakovat nemohl. Allardyce okamžitě zavrhl nekonvenční a chaotický systém se třemi obránci, vrátil se ke klasice s úzkým 4-4-2 a Mackems hnedka vypadali kompaktněji.

Nic moc platné jim to ale ve výsledku stejně nebylo, neboť i přes kouskovitost hry nakonec kvalita na straně Southamptonu zkrátka musela převážit. Před pauzou Tadiće s Maném skvěle vychytal Pantilimon, zatímco duo Coates-Yedlin krátce po přestávce jen taktak stíhalo odklízet nebezpečné pokusy Davise a Fonteho přímo z brankové čáry.

Rozhodnutí ve finále přinesla 69. minuta a M’Vilův zbytečný faul na Bertranda. Tadić následně z penalty vstřelil svou čtvrtou branku v této sezoně a Sunderland už krok srovnat nedokázal. Dokupy zvládl zkompletovat všehovšudy 66 % přihrávek a jedinou slušnou šanci si vypracoval debutant v základní sestavě Duncan Watmore.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

2

Reagovat
tlaci

Sunderland to doma zmáčne 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
diastan

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele