8. kolo
19.10.2013 16:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Poyetovi debut hrubě nevyšel, Swansea vypráskala Sunderland 4:0

Noční můra Sunderlandu pokračuje. Ani Gustavo Poyet nedostal celek ze severního Londýna ze srabu a ten tak dále trčí na samém dně tabulky. S jediným bodem po osmi kolech jsou Mackems zoufale poslední a zaznamenávají svůj nejhorší start v novodobé Premier League.

První poločas se přitom nevyvíjel zle. Hosté zvládali ve Walesu dobře a poctivě bránit; horší byla půle druhá. Mezi sedmapadesátou a čtyřiašedesátou minutou inkasovali hráči Sunderlandu hned třikrát a bylo prakticky po utkání. Vlastenec Bardsleyho napodobil v závěru ještě Fletcher - druhou polovinu gólů už obstarali Swans - jmenovitě De Guzman s Bonym.

Zápas však mohl skončit úplně jinak, kdyby hosté využili špatného výkonu Swansea v úvodním dějství. Fletcher nicméně trefil jen tyč a Bardsley tečoval Giaccheriniho výzvu vysoko nad. Po změně stran se pak obraz hry výrazně změnil a domácí nepustili soupeře vůbec do hry.

Stačilo jim ostatně sedm minut. První kolík zatloukl do bezvládných Black Cats jejich vlastní hráč. Byl to Bardsley, kdo srazil míč z Rangelovy kopačky do sítě, načež hned za minutu Jonathan De Guzman krásně z dvaadvaceti metrů vymetl Westwoodovi šibenici.

Jen šest minut nato fauloval Gardner ve vápně Brittona a z penalty zvýšil na rozdíl tří branek Bony Wilfried. Přestože Westwood dělal v bráně vše, co mohl, debaklu nezabránil. Poslední štulec uštědřil zoufalým Poyetovým svěřencům Chico Flores, jenž hlavičku po rohovém kopu opřel o Fletchera a uzavřel na konečných 4:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 Bony, Michu, Jozy...

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak nakone tuším X 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 - Swansea jede!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
monty25

2:0

Bony tam něco flákne.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Sunderland spadne do druhej ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele