24. kolo
29.01.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Návrat bezzubého Sunderlandu? Proti Swansea byl rád za bezgólovou plichtu

Že by se Sunderland vracel do starých nepopulárních kolejí. Od začátku října do poloviny listopadu byli Black Cats na bílý ručník do ringu. V pěti zápasech tehdy vsítili jen dvě branky, z toho dokonce jedna byla vlastní. Dnes večer doma proti Swansea si na někdejší období sucha zavzpomínali, když nejenže neskórovali, ba branku finalisty ligového poháru ani pořádně neohrozili.

Martin O’Neill s výkonem svých svěřenců rozhodně nemůže být spokojen. Jak by taky ano, Sunderland byl v utkání zcela bezzubý, nepřipsal si ani jednu gólovou příležitost a největší šancí Mackems v utkání byla Larssonova rána z přímého kopu vysoko, kterou Tremmel bez potíží vyboxoval. Z jejich strany tak v reportáži není snad ani co hodnotit.

Jiná káva to však je u hostů ze Swansea. Nabuzeni čerstvým postupem do finále Capital One Cupu ve Wembley si chtěli dokráčet pro úspěch i v Premier League. Především pod taktovkou komety letošního ročníku Michua se hnali za třemi body, nicméně přáno jim nebylo. První poločas mohl znamenat kýžený gól hned několikrát, druhá půle už fanoušky nudila.

První šanci měl již zmíněný Michu, který po necelé čtvrthodině mohl otevřít skóre, ale Gardner skvělým blokem zblokoval míč na rohový kop. Chvíli po něm měl ještě větší šanci Chico, kterého pro změnu báječně vychytal Mignolet. Belgický gólman byl připraven i proti střele Tiendalliho vzápětí.

Druhé dějství toho vskutku příliš nenabídlo, snad jen deset minut před koncem mohl rozhodnout Dyer, jemuž adresoval dobrou zpětnou přihrávku na malé vápno Michu, jenže drobný křídelník si v hektické chvilce nevedl ideální a branku minul.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čierne kočky doma vedia zahrať, ale proti swansei to budú mať ťažké 0:1 pre bielych

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea v plny sile, X2 rohodne... tip: 1:2

Reagovat
Sotuen

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Sessegnon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele