23. kolo
26.01.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Portsmouth - West Ham: spravedlivá remíza

Souboj zespodu tabulky nic zázračného nepřinesl a Portsmouth s West Hamem si nakonec spravedlivě rozdělili po bodu. Pompey tak zůstávají poslední, Kladiváři těsně nad sestupem.

Ve 20. minutě se před branku hostí přivezla první šance. Z levé strany odcentroval Hreidarsson, ale míč volného Piquionneho minul. Vzápětí se na druhé straně hrnul do šance mladičká Nouble, na němž bylo vidět, že na sobě musí ještě hodně pracovat. Tentokrát si však vypracoval skvělou příležitost, proti které výtečně zakročil Begovič.

Hra se okamžitě přenesla zpátky na druhou stranu, aby se mohl Piquionne dožadovat penalty za údajné držení dresu. Sudí ho však nevyslyšel. West Hamu se ale míč odvrátit zrovna nepodařilo a Greena na brankové čáře mohl nepříjemnou střelou prověřit Kaboul. Kolem dvacáté minuty se bylo ve Fratton Parku skutečně na co dívat, hrálo se nahoru dolů a do šance tak museli zákonitě hosté. Další skvělý zákrok musel vytáhnout Begovič, tentokrát proti Collisonově ráně.

To bylo však bohužel na dlouhou dobu vše. Další výraznější akcí byla až branka z 52. minuty. Nakrátko rozehraný roh Hammers byl jen tak napůl odvrácen a míč se okamžitě vrátil zpět do vápna, kde ho hrudí poslal za brankovou čáru Matthew Upson. Za deset minut mohlo být vyrovnáno, ale Wilson v obrovské šanci hlavičkou netrefil. Vzápětí mohl do rozložené obrany soupeře udeřit Nouble, ale Begovič opět předvedl dobrý zákrok.

V 76. minutě se dočkal Portsmouth vyrovnání. Na polovině hřiště vyhrál důležitý hlavičkový souboj Boateng a Utaka poté přihrál míč Webberovi, který rozhodl o konečné remíze 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Virtuos

Verím vo výhru domácich tak 2:0. Podme Portsmouth zachranit sa .

Reagovat
DEJV13

Já osobně se na tento zápas těším kvůli manažerům, jenž sedí na lavičkách. Grant vs. Zola Protože jako fanoušek Chelsea k nim mám určité pouto.

Ovšem tipnout si výsledek u tohoto zápasu je opravdu těžké, vidím to na 2:1 pro Portsmouth.

Reagovat
goodbay

Pompey musí tyhle zápasy zvládat. Proto doufám, že vyhrajou alespon 1:0!

Reagovat
goodbay

Škoda, že Pompey nevyhráli, zasloužili sem si to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele