31. kolo
04.04.2009 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Stoke nedal WBA žádnou šanci

Baggies i na své půdě zapomněli útočit a lacino se nechali pokopat od Stoku. Ten West Brom ustřihl křídla prakticky se zahajovacím hvizdem a pak už jen v klidu průběh utkání kontroloval. Na konečných 0:2 z pohledu domácích zvyšoval spolehlivý střelec Beattie.

První poločas na The Hawthorns bychom do škatulky zábavných opravdu nemohli zařadit ani z legrace. Přitom to celé začalo tak nadějně. Už ve druhé minutě se totiž zleva uvolnil do středu pole Fuller a na okraji šestnáctky parádně vystřelil Stoku vedení. A hned záhy mohlo být de facto rozhodnuto, to kdyby Carson skvěle nezasáhl proti umně kroucenému přímému kopu Whelana. West Brom prakticky celé úvodní dějství tápal a nějaké šance pro něj byly naprostým tabu. Proto mohl ve 26. minutě prohrávat již 0:2, ovšem Etherington individuální akci z protiútoku nedokázal přesně zakončit. Baggies se konečně probrali až s úderem 30. minuty. Tehdy nadějně vnikl do pokutového území soupeře Fortuné, aby protáhl Sorensena. To však bylo v první půli nejen ze strany Throstles vše.

Jestli si někdo z fandů domácího celku dělal o přestávce naděje, že jeho miláčci vývoj utkání v druhém dějství otočí, byl zmražen prakticky okamžitě po návratu aktérů na hrací plochu. Už ve 47. minutě totiž za Beattieho opět mluvila přesná koncovka, když se někdejší kanonýr Sheffieldu prosadil někde kolem penaltového puntíku parádně z halfvoleje. Bohužel o tom, že je nyní rozhodnuto, se mohli přihlížející přesvědčovat pořád dokolečka a jejich trápení utnul až závěrečný hvizd sudího. Od oné minuty, kdy byla definitivně seťata hlava West Bromwiche se na The Hawthorns opravdu skoro nehrálo.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip- 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele