14. kolo
22.11.2008 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Middlesbrough FC - Bolton Wanderers 1:3

Middlesbrough se před tímto zápasem pyšnilo skvělou formou a pětizápasou sérii bez prohry. Statistika mu ale moc nepomohla. Bolton si totiž odváží nesmírně důležité vítězství.

Bolton proti Boro už po pouhých deseti minutách vedl o dvě branky. První přesný zásah přišel v 8. minutě, kdy našel centrem z přímého kopu Taylor obránce Steinssona, který dokázal poslal míč do sítě a otevřel tak gólový účet tohoto střetnutí. Už za další dvě minuty si oba aktéři své pozice vyměnili a do kolonky úspěšných střelců se zapsal pro změnu Matt Taylor.

Krátce na to však Middlesbrough málem dokázalo vyrovnat. Střelu Garyho O’Neilla s vypětím všech sil dokázal zlikvidovat kapitán Kevin Nolan. O vstřelení kontaktní gólu se snažil během první půle také Tuncay, ale ani jeho střela v síti bohužel pro domácí fanoušky neskončila. Do kabin tak odcházely oba celky za překvapivého stavu, a to vedení Boltonu 2:0.

Pro domácí fotbalisty mohlo být ještě hůř v 61. minutě. Pokus Muamby se sice s úspěchem nesetkal, i přesto ale se dostal ještě k zakončení Johan Elmander, jenže nemířil přesně. Šanci na zisk bodového úspěchu pro Middlesbrough vykřesal v 77. minutě obránce Emanuel Pogatetz. Přesně mířenou střelou dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Jenže tento stav nevydržel moc dlouho. Už za další minutu zvýšil vedení Boltonu Elmander. I přes tlak soupeře se Wanderers ubránili až do konce a překvapivě na Riverside Stadium zvítězili.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boro zahráli dobře v Evertomu, mají na výhru a tak to i proti špatnému Boltnu dopadne, bude to pěknej fotbal 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele