8. kolo
18.10.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 0:0

V tomto vyrovnaném zápase gól nepadl a tak se oba celky rozešly na Reebok Stadium smírně 0:0.

Domácí začali aktivněji, první šance měli Elmander a Muamba. V 18.minutě už si všichni na stadionu mysleli, že bude stav 1:0, když zahrával volný přímý kop Matt Taylor, výborný reflex Paula Robinsona však brance zabránil.

O osm minut později měl další šance švédský útočník Johan Elmander, ale do své střely se nedokázal dostatečně opřít a tak si Robinson připsal další snadný zákrok. Hostující Blackburn hrozil rychlými protiútoky, kterým však chyběla přesnost. Důkazem toho jsou akce Fowlera a později Villanuevy, kterým chyběly právě přesné finální přihrávky.

V 58.minutě měl po rohu Taylora další možnost O'Brien, ale jeho hlavičce chyběl potřebný důraz, aby se dala nazvat nebezpečnou. O pět minut později měl asi doposud největší šanci McCann, ale jeho střelu zblokoval Samba.

V závěru zápasu se dal očekávat tlak domácích, ale hosté dobře bránili, zavírali volné prostory a tak nebylo kudy se dostat k brance Paula Robinsona. Navíc Blackburnu se dařilo držet míč na svých kopačkách a dobře kouskovat hru.

Oba týmy se tak musely spokojit s bezbrankovou remízou, kterou určitě více brali hosté z Blackburnu.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

áá další plichta 1-1 určitě mín jak 2.5

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 2.........same remizi by si chcel

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele