11. kolo
30.10.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux 0:0

Olympique Marseille nedokázal vstřelit gól. Ale protože i fotbalisté hájící dres Girondins Bordeaux byli v zakončení bezradní, skončilo vzájemné utkání těchto dvou celků stejně jako na jaře bezbrankovou remízou.

OM pod novým koučem Garcíou tedy nadále čeká na první branku v Ligue 1, a tedy i na první výhru. Na Stade Vélodrome zamířilo více než 57 000 diváků, kteří čekali, že jejich tým nabídne atraktivní ofenzivní fotbal. Jenže největší příležitost první pětačtyřicetiminutovky si připsal Florian Thauvin, když pálil z větší vzdálenosti. Jérome Prior, který mezi třemi tyčemi zaskakuje za Cédrika Carrassa, jeho pokus vyrazil.

Nedlouho po změně stran se zranil Bafétimbi Gomis a na jeho místo přišel ani ne dvacetiletý mladíček Aaron Leya Iseka. Během svého pobytu na hřišti si na konto stihnul připsat dvě dobré příležitosti. Jenže v první střílel vedle a v té druhé nevytěžil nic z dobré práce Rémyho Cabelly a Henriho Bedima, přestože měl před sebou odkrytou klec.

Aaron Leya Iseka je dalším z řady talentovaných belgických fotbalistů. A navíc se jedná o mladšího bratra Michy Batshuayie, jenž právě v dresu celku z přístavního města předváděl v minulé sezoně velice dobré výkony, takže není divu, že si v současné době vydělává v anglické Chelsea. Pro samotnou Marseille se jednalo o devátý domácí duel s Bordeaux, který neprohálo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele