20. kolo
10.01.2016 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - EA Guingamp 0:0

Střelci Marseille si vylámali zuby na guingampské defenzivě. Ale protože ofenziva hostujícího celku taky nebyla úspěšná, skončil poslední duel dvacátého kola Ligue 1 bez branek.

Už ve 2. minutě vyzkoušel pozornost Jonase Lössla domácí Georges-Kévin N’Koudou, nicméně dánský brankář byl připraven. OM si v úvodní půlhodině udržoval převahu, co se držení míče týče, nicméně Guingampští nepovolili nic, než střely z dálky. Tu vůbec nejnebezpečnější si na konto připsal znovu N’Koudou, jenže mezi tři tyče se těšně netrefil.

Frustrace Míchelových svěřenců narostla ještě více poté, co se zranil Lucas Ocampos a rozhodčí posoudil Lösslův střet s pronikajícím Manquillem v pokutovém území jako čistý. Ve 48. minutě zahrával Abdelaziz Barrada rohový kop, na který si naskočil Rolando a hlavou poslal balon do břevna.

Družina Jocelyna Gourvenneka se osmělila až po hodině hry. Jmenovitě to byl Younousse Sankharé, kdo si to namířil do soupeřova vápna, ale nedokázal tam přesněji zamířit. Na hřiště se dostal také Mevlüt Erding, který v zimě prchl z Hannoveru. Na konto si v závěru připsal jeden pokus hlavou, se kterým si Mandanda naštěstí pro Marseille poradil.

Ještě předtím útočili jeho protihráči. Barradův přímý kop vyrazil Lössl k Islovi, který z dorážky překopl. Ze standardní situace se na druhé straně neprosadil ani Yannis Salibur. A domácí kapitán zneškodnil i šanci Larse Jacobsena. Takže stav 0:0 svítil na ukazateli skóre na Stade Vélodrome od začátku až do konce. Guingamp však z remízy příliš velkou radost mít nebude, neboť kvůli ní spadnul na sestupovou pozici.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
myschak1968

Marsei se dočká konečně výhry

Reagovat
El Fáňos

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele