27. kolo
28.02.2015 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

RC Lens - Stade Rennes 0:1

Stade Rennes po desetizápasové pauze vyhrálo a poskočilo do horní poloviny tabulky, zatímco Lens si už pomalu začíná připomínat, jaké to je nastupovat v Ligue 2.

Jako první zkoušel štěstí hráč z domácích řad. Pablo Chavarria však neuspěl. Ve 36. minutě mu tedy Abdoulaye Doucouré ukázal, jak se to má dělat. Pedro Henrique využil ležérního bránění Ahmeda Kantariho a francouzský záložník s malijskými předky poslal svůj tým hlavou do vedení - 1:0. Lens vědělo, že v případě další prohry odskočí Évian na první nesestupové pozici na sedm bodů.

Ale že by se s vývojem zápasu snažilo něco pořádného udělat, to se tedy rozhodně tvrdit nedá. Benoit Costil se v brance hostujícího celku povětšinou nudil. Do pozoru jej dostal až Chavarriův pokus ze 79. minuty, se kterým si ovšem skvěle poradil. Utkání skoupé na zajímavé příležitosti tak ovládli svěřenci Philippa Montaniera.

A protože k nim je los příznivý, mohou na výhru navázat v příští týden, kdy se střetnou s dalším ligovým novicem - posledními Métamy. Oproti tomu Rennes zajíždí do Paříže k duelu s tamním PSG, a poté jej čeká nesmírně důležitý souboj s osmnáctým Toulouse, přičemž jestli doma prohrají, sestupu se s největší pravděpodobností už nevyhnou.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele