8. kolo
06.10.2018 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

CD Leganés - Rayo Vallecano 1:0

Leganés se alespoň na chvíli odpoutalo od poslední příčky v LaLize a zvládlo přímou konfrontaci s Rayem Vallecano. Před vlastními fanoušky o tom už ve 14. minutě rozhodl Guido Carrillo, který se stal jediným střelcem utkání.

Leganés vstoupil do utkání velmi sebevědomě a už ve 4. minutě mohl zahrávat volný přímý kop, který však po ráně Rodrígueze skončil jen ve zdi. Hostující Rayo zahrozilo o pár chvil později, když peruánský univerzál Luis Advíncula hledal nabíhajícího Medrána, jenže u míče byl dřív pozorný brankář Iván Cuéllar, který míč sebral.

Už ve 14. minutě se však Leganés prosadil. Na pravé straně se uvolnil Santos a vzápětí vyslal přízemní pas do pokutového území. Tam našel nabíhajícího Guida Carrilla, který sice upadl, ale přesto dokázal v krkolomné pozici prostřelit brankáře Alberta Garcíou a domácí vedli!

O pouhých pět minut později vyslal El Zhar parádní nahrávku do vápna na Michaela Santose, jenže uruguayský útočník neměl moc štěstí a pálil těsně vedle! Velmi aktivní Santos měl na kopačce další branku poté, co postupoval až k vápnu. Jeho ránu k tyči musel brankář García vytáhnout velmi dobrým zákrokem. Rayo naopak nic vymyslet nedokázalo a prakticky po celý první poločas jen odvracelo ataky svého soupeře. K jeho konci se ještě do sebe pustili Medrán s Rodríguezem a oba dostali po žluté kartě.

Santos začal aktivně také druhou půli a jeho skákavá rána nadělala Albertu Garcíovi pořádné komplikace. Deset minut po změně stran hlavičkoval Guido Carrillo skvěle zahraný rohový kop, ale ačkoli s ním nikdo neskákal, nezamířil přesně. Na opačné straně zakončoval tvrdou ranou na zadní tyč Álex Moreno, ale ani on neslavil úspěch.

Rayo dnes trápilo především množství nepřesností, což nenapravila ani další dělovka z dílny Morena. Dvacet minut před koncem pak Álvaro Medrán krásnou ranou z volného přímého kopu orazítkoval jen břevno. Právě Medrán se stal pro hosty symbolem zmaru, protože místo vyrovnání se po zbytečném faulu dočkal jen druhé žluté karty. Deset minut před koncem proto oslabil svůj tým, který už neměl sílu bojovat.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele