6. kolo
24.09.2017 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

UD Las Palmas - CD Leganés 0:2

Po třech zápasech bez vítězství se Leganés zaradovalo ze svého třetího tříbodového výsledku v této sezóně a posunulo se dokonce na příčky zaručující evropské poháry. Las Palmas naopak utrpělo již svou čtvrtou porážku a i nadále se nachází těsně nad sestupovým pásmem. Obě branky padly ve druhé půli, postarali se o ně Claudio Beauvue a Javier Eraso.

První poločas byl z obou stran hodně vyrovnaný. Jako první zahrozili hosté, to když za vápnem pálil pravačkou z halfvoleje Rubén Pérez, jeho střelu tečoval ještě stoper Lemos a měl štěstí, že míč nakonec skončil těsně vedle brány. O pár chvil později se snažil hlavou skórovat Eraso, gólman Chichizola ale neměl přílišné problémy balón zachytit.

Domácím se podařilo propracovat do jakési šance zhruba po půlhodině hry, to když si Calleri na hranici šestnáctky elegantně zpracoval míč a tvrdě zakončil, ovšem brankář Pichu Cuéllar stačil vyrazit. Z dálky se pak snažil Pichua Cuéllara překonat svou dělovkou také Javi Castellano, ani on však se svým pokusem neuspěl.

Celku z madridského předměstí vyšel vstup do druhého dějství výtečným způsobem. Ve 47. minutě unikl Szymanowski po levé straně, předložil svou přihrávku do středu na nabíhajícího si Beauvueho, a ten snadno zacílili za záda Chichizoly. Calleri mohl o tři minuty později srovnat, jenže z blízkosti kýžený prostor trestuhodně minul.

Leganés od té chvíle velmi dobře bránilo a soupeře do nějakých častějších příležitostí nepouštělo. Snad jen Jonathan Viera svou nepřesnou hlavičkou z 87. minuty své soky vystrašil, jinak v útoku Las Palmas spíše tápalo. V závěru navíc inkasovalo ještě jednou, Szymanowskiho další nahrávku zleva tentokráte zužitkoval Eraso.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele