20. kolo
22.01.2018 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga neudržela nadějné vedení

První vážnější akce zápasu a hned úvodní branka. V 16. minutě katastrofálně rozehráli ve středu domácí. Tuto rozehrávku zachytil Youssef En Nesiry, který své sólo přes půl hřiště završil vstřelenou brankou. Eibar byl však v průběhu utkání aktivnějším týmem, ale bez většího efektu. Střelec první branky zápasu se mohl postarat o dvoubrankové vedení.

Marocký útočník opět prchl po levé straně a svůj úprk se snažil zakončovat na zadní tyč. Jeho střela branku minula. Až po půlhodině hry se probojovali do závažnější šance domácí. Charles se dostal k propadlému míči, ale gólman včasně vyběhl a zasáhl. Navíc po uskutečnění této akce byl odpískán útočící faul. V druhém poločasu se až v 56. minutě dostala do šance Málaga.

Domácí opět udělali hrubku v rozehrávce. Sám na branku se vyřítil Adrián, kterého lapil Marko Dmitrović. Následnou dorážku poslal Castro až na horní patra tribuny. Baskové se nemohli dostat do nějaké gólové šance, jelikož jejich soupeř pozorně bránil. V 76. minutě se dočkali. První velká šance jejich týmu a hned skončila vstřelenou brankou. Bebé si poradil s centrem na levou stranu.

Prosadil se přes obránce a poslal míč před branku, který poslal do sítě Kike. A bylo vyrovnáno. O sedm minut mohli jít domácí do vedení. Keko vyslal zajímavý pokus, ale ten jen prosvištěl kolem břevna. A další šance přišla za tři minuty. Charles využil zajímavé kolmici a vypálil na branku Roberta, který si poradil a držel svůj tým na vodou. Jen za minutu Eibar mohl znovu skórovat.

Po rohu si málem balon srazil do vlastní branky Roberto Rosales. Míč skončil jen na tyči a vzápětí Kike pálil, ale Roberto opět vytáhl perfektní zákrok. V první minutě nastavení mohlo být vše úplně jinak. Castro zkoušel obstřelil Dmitroviće, ale jeho pokus zneškodnil. Následující dorážka skončila až na tribuně.

O minutu potom si červenou kartu vykoledoval Zdravko Kuzmanović, který obdržel druhou žlutou kartu za faul zezadu. Hektický konec zápasu se nachýlil ke konci a oba týmy si tak trochu rozdělili po jednom bodu.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 , 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele