21. kolo
28.01.2018 16:15 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - UD Las Palmas 3:0

Od první minut si míč vzali domácí a tlačili svého soupeře před pokutovým územím. V 23. minutě se dostal Fernando Torres do dobré příležitosti, ale svou střelou z hranice vápna branku Las Palmas netrefil. Za dvě minuty na to další tutovka. Z pravé strany centroval do vápna Juanfran, na který si naběhl Antoine Griezmann. Z bezprostřední blízkosti jen trefil tyč.

Hosté však vystrčili rovněž drápky před závěrem prvního poločasu. Jonathan Calleri dostal příhru za obranu madridských obránců, ale včasným výběhem vše přerušil Jan Oblak. I když bylo Atlético aktivnějším týmem, tak se hra postupně vyrovnávala a Las Palmas celkem v pohodě bránilo. Druhý poločas začal stejně jako ten první, aktivní hrou domácích. Konečně v 61. minutě padla první branka zápasu.

Juanfran znovu oslavil Griezmanna, který si s míčem naběhl do vápna a místo typického zakončení, překonal gólmana povedeným lobem. Za dvě minuty to už mohlo být o dvě branky. Yannick Carrasco vzal na sebe, z levé strany si navedl míč do středu, ale jeho střelu zblokoval jeden z bránicích. Za minutu podruhé orazítkoval tyč Griezmann. Snažil se opět přehodit Chichizolu, ale tentokráte neuspěl. Nicméně na 2:0 zvýšil Fernando Torres. Po chybě hostů se pustili do rychlého brejku hráči Atlética.

Ángel Correa předložil míč španělskému útočníkovi, který se v nemýlil a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. V 88. minutě přišla další chyba hráčů z Kanárských ostrovů a další protiútok. Carrcasco s přehledem přihrál na Thomase Parteyho, který už jen míč dopravil do prázdné branky. Altético tedy potvrdilo roli jasného favorita a svého soupeře, který se nevyvaroval chyb, snadno překonalo.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele