32. kolo
15.04.2018 16:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Levante UD 3:0

Na druhém místě španělské soutěže dál setrvává Atlétiko Madrid. Los Colchoneros vůbec neměli problém s Levante, které vyprovodili ze hřiště s tříbrankovou nadílkou. Vše načal v prvním poločase Correa a po změně stran se k němu přidali Griezmann a Fernando Torres.

Atlétiko díky výhře stále živí malou naději na titul, ale především si pojistilo druhé místo. Zápas měli Atleti celou dobu pod kontrolou. Levante nadále zůstává v sestupovém ohrožení, k dobru má ale solidních pět bodů.

Obrana Levante byla od úvodní minuty vytrvale pod tlakem. Atlétiko postupným útokem hledalo skulinky v obranných řadách soupeře a bylo jen otázkou času, kdy gólově udeří. Levante to nakonec vydrželo půl hodiny. Vitolo zatáhl balón do vápna, kde ho ještě posunul na Ángela Correu, který se zasekávačkou zbavil obránců a nekompromisní ranou poslal domácí do vedení. Levante se sice snažilo o odpověď, ale domácí mu mnoho nedovolovali. Před koncem poločasu se ještě domácí publikum dožadovalo pokutového kopu, jenže sudí vyhodnotil faul na Griezmanna jako simulaci a útočníka obdaroval žlutou kartou.

Svěřenci Diega Simeoneho chtěli ve druhém poločase co nejrychleji vstřelit druhou branku a to se jim také podařilo. Los Colchoneros vystřihli nádhernou akci jako z učebnice, pas do strany a za obranu Vršaljko z první sklepl pro Griezmanna, který rovněž bez přípravy vypálil nechytatelně do šibenice.

Madridský celek dál v pohodě kontroloval zápas a Levante do ničeho vážného nepouštěl. Čtvrthodinu před koncem navíc soupeři uštědřil třetí branku. Opět to byla akce ze strany, tentokrát centroval do vápna Correa a Fernando Torres ukázal, že ještě neztratil zabijácký instinkt. Třetí branka Atlétika znamenala definitivu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele