5. kolo
22.09.2016 22:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Deportivo Alavés 2:1

Valencia se konečně dočkala vítězství, ale byla to pořádná fuška! Nerozhodný výsledek změnilo až rozhodnutí sudího odpískat dvě minuty před koncem poměrně přísnou penaltu, kterou Parejo bezpečně proměnil. Už v prvním poločase se každý z týmů jednou prosadil, Laguardia si vstřelil vlastňák a Torquero srovnával z hlavičky.

Ponížená Valencia, bez vítězství či vůbec nějakého bodu, přivítala Deportivo Alavés, který před nedávnem "loupil" na Camp Nou. Nebyl u toho už trenér Ayestarán, kterého vedení pro neuspokojivé výsledky odvolalo.

Valencia byla lepší, byla častěji na míči a celkově udávala tempo hry. Rodrigo si v první šanci navedl míč do středu hřiště a přízemní střelou těsně minul branku. Gólově se Netopýři prosadili až později a hosté jim k tomu výrazně dopomohli. Gayá odcentroval a obránce Laguardia si hlavou vstřelil nešťastný gól. Alavés po inasované brance přeci jenom trochu zabral, k ohrožení Diega Alvése se však nedostával. Přesto dokázal na sklonku poločasu nováček srovnat. Na malém vápně nejvýšše vyskočil po rohovém kopu Torquero a hlavou srovnal na 1:1.

Domácí tak znovu museli zabrat, neboť i remíza by byla z tohoto utkání málo a navíc by prodloužila čekání na vítězství. Alavés ale ve druhém poločase dobře bránil a Valencia mnoho šancí neměla, byť byla jasně aktivnější. Před koncem zápasu pálil Parejo a Pacheco vytasil skvělý zákrok.

O vítězství Netopýrů nakonec rozhodla poměrně sporná penalta. Domácí Bakkali vnikl do šestnáctky, ale přes trio bránících hráčů neměl moc šancí, po nevýrazném Llorenteho kontaktu se proto skácel k zemí a rozhodčí ukázal na pokutový kop. Přísným rozhodnutím Parejo nepohrdl, Pacheco skákal na úplně jinou stranu a Valencia byla blízko blizoučko vítězství. Alavés už neměl mnoho času, v nastavení si žádný velký nápor nevytvořil a Mestallu opustil s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 1

první body Netopýrů

Reagovat
smazaný uživatel

(první body)

Reagovat
Mořská vosa

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra hostů 02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

valencie totalni svrab tip 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

lorente minimalne dva goliky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele